Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké sání na CTR 8G?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
sevca2308 je teď offline  sevca2308
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 13:34   Citovat  

Ahoj nejake zkusenosti se sportovnim sanim na CTR 8G? uvazuji o Skunk2 / Injen / HKS
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vavron je teď offline  vavron
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 14:09   Citovat  

Kamarád má na CTR8G Takedu Stage 2 PRO DRY S kit tudy odkaz , stojí cca 10,5 tisíce. Výkonově ti nepovím, nejel jsem v tom před instalací, ale zvuk to má luxusní.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 15:18   Citovat  

Nárůst 21 koní a 31 Nm jenom sáním a přečipováním ECU? HaHaaa
To bych docela rád viděl ve skutečnosti.

O 63% větší průtočnost než OEM sání?
Jestli je to skutečně pravda, tak to asi moc filtrovat nebude.....

Nevím, ale 10 litrů by se dalo do auta investovat jinak, aby to přineslo nějaký užitek.
Hezký zvuk udělá i sání z eBaye za pár stovek.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 15:21   Citovat  

21 koni je asi opravdu blbost ale tady se muzes presvedcit ze neco malo koniku to prida Úsměv tudy odkaz
   Návrat  
Ice CTR je teď offline  Ice CTR
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 15:42   Citovat  

Vlastním tuhle Takedu, jak psal Vavron a co se týče zvuku, tak je to velká změna proti sérii a myslím, že to jen podtrhne pravý charakter Tajpára, takže za mě spokojenost. Co se výkonu týče, jasně, že 20 PS je moc optimistické, ale je to myšleno s Hondatou a následným naladěním, ale ikdyby to hodilo 10 PS, tak už jen kvůli tomu zvuku to stojí za to! Zde malá ukázka jak to zní v reálu:odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 16:04   Citovat  

Super video je to dobrý
Krásná ukázka jak to ve skutečnosti je se sportovním sáním.
5 kW (6,7 HP) navíc je už reálnější hodnota, ale taky bylo na grafu hezky vidět, jak je křivka točivého momentu "hezky" výrazně zvlněná u sportovního sání.
Takové propady točivého momentu budou při jízdě mnohem více citelné než pár koní v nejvyšších otáčkách.

Za to ty prachy vážně nestojí.
Vždyť 6,7 koně z 240 je 2,8% nárůstu výkonu.
U CTR to bude 5,6 koně.
To je 1875,-Kč za jednoho koně.
A to se vyplatí je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 16:05   Citovat  

Ice CTR napsal:
Vlastním tuhle Takedu, jak psal Vavron a co se týče zvuku, tak je to velká změna proti sérii a myslím, že to jen podtrhne pravý charakter Tajpára, takže za mě spokojenost. Co se výkonu týče, jasně, že 20 PS je moc optimistické, ale je to myšleno s Hondatou a následným naladěním, ale ikdyby to hodilo 10 PS, tak už jen kvůli tomu zvuku to stojí za to! Zde malá ukázka jak to zní v reálu:odkaz

Kdyby 10 koní.....
Ale zvuk nádhernej je to dobrý
Přesně takhle se mi to líbí - když sání přeřve výfuk.
Máš seriový výfuk, že?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 16:18   Citovat  

5kw ale namerili na kolech... takze na setrvaku by to teoreticky melo byt vic ne? moc se v tom nevyznam Hihi tim padem 3,78% narust vykonu na kolech, takze u CTR narust o 7,56kw na setrvaku, coz uz pak tak spatne nevychazi, 1 kun za 1000korun. opravte me jestli se pletu, opravdu se v tom nevyznam Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 16:18   Citovat  

Jo jo, výfuk je tam série. Naživo je to neskutečně krásný zvuk. VTEC
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 16:23   Citovat  

vždycky jsem obdivoval lidi co dají tolik peněz za hliníkovou trubku s filtrem HaHaaa
to už bych si radši koupil celý manifold za tyhle peníze kde je ten nárust výkonu hodně znát
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 16:23   Citovat  

sevca2308 napsal:
5kw ale namerili na kolech... takze na setrvaku by to teoreticky melo byt vic ne? moc se v tom nevyznam Hihi tim padem 3,78% narust vykonu na kolech, takze u CTR narust o 7,56kw na setrvaku, coz uz pak tak spatne nevychazi, 1 kun za 1000korun. opravte me jestli se pletu, opravdu se v tom nevyznam Úsměv

Jo, máš pravdu. Ten naměřený výkon byl na kolech.
Takže to po přepočtu vyhází skutečně o něo lépe.
Ale pořád platí ta ztráta vyrovnaného krouťáku, která je citelnější.
Zátah motoru dělá krouťák. Výkon dělá rychlost.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 16:25   Citovat  

vavron napsal:
Jo jo, výfuk je tam série. Naživo je to neskutečně krásný zvuk. VTEC

A taky krásné zatáčky tam máte je to dobrý
Kde to je?
Koukal jsem i na tvoje onboard videa a to se seriovým sáním jsem si užil. Úsměv
Cyp v Mercedesu Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 16:25   Citovat  

jestli mi sezenes kvalitni manifold za 8000 tak do toho urcite jdu! Úsměv jinak mam take radsi zvuk sani nez ohlusujici vyfuk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 16:27   Citovat  

Hondik napsal:
vždycky jsem obdivoval lidi co dají tolik peněz za hliníkovou trubku s filtrem HaHaaa
to už bych si radši koupil celý manifold za tyhle peníze kde je ten nárust výkonu hodně znát

Tenhle pán ví o čem mluví.
Na B18C4 ten manifold udělal neskutečné divy je to dobrý
A změřené.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 16:28   Citovat  

sevca2308 napsal:
jestli mi sezenes kvalitni manifold za 8000 tak do toho urcite jdu! Úsměv jinak mam take radsi zvuk sani nez ohlusujici vyfuk

To je totiž výhoda, že auto řve jenom když chceš (podle polohy plynu).
S výfukem řve pořád.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 16:31   Citovat  

prave je to dobrý to vis ze by se mi svody taky libily ale to musim jeste chvili setrit a pak to rovnou koupit i s hondatou
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 16:41   Citovat  

Petr 78 napsal:
Tenhle pán ví o čem mluví.
Na B18C4 ten manifold udělal neskutečné divy je to dobrý
A změřené.

jo no to byl neskutečný zážitek z jízdy a hlavně pak při sepnutí vtecu jenom škoda že nemám nějaké videa z té doby Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 17:00   Citovat  

Petr 78 napsal:
Kde to je?

Majitel tady moc nechodí, tak odpovím za něj. Většina videí je z okolí Opavy krom teda těch okruhových samozřejmě.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 18:21   Citovat  

Petr 78 napsal:
Kdyby 10 koní.....
Ale zvuk nádhernej je to dobrý
Přesně takhle se mi to líbí - když sání přeřve výfuk.
Máš seriový výfuk, že?

Přesně tak, všechno mám zatím sériové, jelikož mám CTR rok a něco a kupoval jsem ho jako zánovní kousek r.v. 2011, ještě v záruce s 21 tis km Úsměv Takedu jsem pořídil čistě jen kvůli zvuku, př spojení K20 a CAI je masakr, zvuk vytočeného motoru jde slyšet na 1.5 km VTEC Jinak taky jsem zastáncem toho, když je slyšet motor a to jen když chceš, resp podle otevření klapky. Navíc laděné výfuky na Hondách zní divně, jako konzerva, takže výfuk nechci!

A co se výkonu týče, na brzdě jsem to neměl, ale jako příklad postačí letmý sprint s kolegovým CTR 7g, kdy bez sání jsem ztrácel s každým dalším vytočeným stupněm, ale ted je to absolutně vyrovnané a vyzkoušeno i v dalších případech, takže nějakého poníka to jistě přidalo. meetallll
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 18:28   Citovat  

Petr 78 napsal:
Kde to je?

Přesně tak, okolí Opavy, ale moc toho tady zase na vyblbnutí není Bueee Přesně jak píšeš, to byl Cyp v tom Merglu, typický zazobyný debílek, co má pod zadnicí 500 koní a jede jak totální bukvice. Málem mi praskla cévka, jak jsem se rozčílil, když předemnou dělal ty psí kusy wokurka
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 18:28   Citovat  

Ice CTR: "Navíc laděné výfuky na Hondách zní divně, jako konzerva"
Vidím to úplně stejně je to dobrý
Někdo ale to hnusné plechové drnčení nazývá jako "krásný racing sound" Velmi šťastný
No jo, 100 lidí, 100 chutí.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 18:58   Citovat  

Petr 78 napsal:
Ice CTR: "Navíc laděné výfuky na Hondách zní divně, jako konzerva"
Vidím to úplně stejně je to dobrý
Někdo ale to hnusné plechové drnčení nazývá jako "krásný racing sound" Velmi šťastný
No jo, 100 lidí, 100 chutí.

No a to ladák na CTR je ještě lahoda proti ladákům na těch starších Háčkách, to je teprve konzerva. Mám jedno videjko z letošního Vysokého Mýta z okruhu, kdy vyjel na trat pilot s CRX a tomu říkám teprvé rozpáraná konzerva, hrůza...neškaredší zvuk na světě to snad ne Velmi šťastný Tady malá ukázka Úsměv odkaz
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 20:38   Citovat  

Na FN2 jsem mel CAI Injen a v kombinaci s catbackem Invidia (G200 USA/Q300 EU) byl vykon podle mereni lidi z FNhatch.de mezi 210-213 k. . Samotne CAI v tu dobu stalo cca 350€ a vyfuk pres 700€. I tak je tenhle narust jen s timhle dost vysoky a asi nejvic, co jsem kde videl zmereneho. V kombinaci jeste s Hondatou namerili treba jenom o dalsich 3-5 k. navic, ziskali pritom ale hlavne lepsi vykonovou krivku a vyssi kroutici moment a to v otackach, kde je to potreba. Nepatrny vykonovy narust v uplne spicce pred omezovacem neznamena vubec nic a u sani a vyfuku jde opravdu hlavne o ten zvuk. A ten byl spickovy, auto pod plynem rycelo jako divoke prase na steroidech Je to tam.
Pokud chces zkratit nejaky cas na okruhu, nejlepsi investice je do toho, co brzdi auto nejvic- jeho ridic Se stydím a z "HW" potom v pomeru cena/rychlost pomuzou asi nejvic semislicky.
Nejvetsi brzda vykonu je opravdu katalyzator (jeho odstraneni) a az pak svody.
   Návrat  
Tegiwas je teď offline  Tegiwas
PříspěvekZaslal: 14.12.2014 , 23:47   Citovat  

Ice CTR napsal:
Přesně tak, okolí Opavy, ale moc toho tady zase na vyblbnutí není Bueee Přesně jak píšeš, to byl Cyp v tom Merglu, typický zazobyný debílek, co má pod zadnicí 500 koní a jede jak totální bukvice. Málem mi praskla cévka, jak jsem se rozčílil, když předemnou dělal ty psí kusy wokurka

Sorry, ale nedalo mi to. Pochybuji, že se zde na "klubu" najde alespoň někdo trochu soudný a přizná, že Ty se vlastně od toho "řidiče" toho Mercedesu moc nelišíš. Okamžitě se necháš vyprovokovat a snížíš se na jeho úroveň. A i kdyby jsi tam toho Mercedesa nepotkal, tak ta Tvoje jízda se mi taky nezdá úplně v pořádku. Neustále jsi v protisměru, předjíždíš přeš plnou čáru v nepřehledných úsecích, před zatáčkami, předvádíš se před lidmi stojícími u krajnice atd.....V podstatě jsi tam nejnebezpečnější Ty, ale asi si to nejspíš neuvědomuješ......Někdy třeba potkáš v protisměru stejného "závodníka" jako jsi ty sám a možná pochopíš, co jsem Ti tady chtěl říct........Nechci tady rozpoutávat nějaký hate, ale to poplácávání se po zádech v tomhle tématu pod tvým videem se mi nezdá úplně ok........
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.12.2014 , 17:50   Citovat  

Uživatele Ice CTR neznám, takže můj názor je nezávislý a musím nesouhlasit s uživatelem Tegiwas.
Okamžitě se nechal vyprovokovat? Tím, že nadával?
Tím snad Ice CTR nebezpečnou situaci nezpůsobil.
Jízdy v protisměru jsem si nevšiml a jediné předjetí na plné čáře mi nepřišlo v nepřehledném úseku.
Předvádění se před lidmi u silnice?
Jestli myslíš pískání gum v zatáčce a pak plný plyn, tak to byla opravdu nebezpečná show a lidi u silnice si nemohly být jistí svým životem.
Ano, uznávám, že Ice CTR nejel zrovna podle předpisů a defensivně, ale pořád mám z videa pocit, že za volantem seděl člověk s mozkem v hlavě.
Mnohem nebezpečnější svému okolí jsou řidiči, kteří nekoukají do zrcátek a nerespektují ostatní účastníky.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.12.2014 , 17:55   Citovat  

Nechcete tu resit radsi to sani, nez sdelovat svoje nazory na to, ze lidi jezdi jak prasata? At uz v Mercedesu, nebo v Honde.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.12.2014 , 18:02   Citovat  

Tegiwas napsal:
Sorry, ale nedalo mi to. Pochybuji, že se zde na "klubu" najde alespoň někdo trochu soudný a přizná, že Ty se vlastně od toho "řidiče" toho Mercedesu moc nelišíš. Okamžitě se necháš vyprovokovat a snížíš se na jeho úroveň. A i kdyby jsi tam toho Mercedesa nepotkal, tak ta Tvoje jízda se mi taky nezdá úplně v pořádku. Neustále jsi v protisměru, předjíždíš přeš plnou čáru v nepřehledných úsecích, před zatáčkami, předvádíš se před lidmi stojícími u krajnice atd.....V podstatě jsi tam nejnebezpečnější Ty, ale asi si to nejspíš neuvědomuješ......Někdy třeba potkáš v protisměru stejného "závodníka" jako jsi ty sám a možná pochopíš, co jsem Ti tady chtěl říct........Nechci tady rozpoutávat nějaký hate, ale to poplácávání se po zádech v tomhle tématu pod tvým videem se mi nezdá úplně ok........

Je třeba uvést některé skutečnosti na pravou míru a to, že začátek videa se odehrává na prakticky uzavřeném úseku s téměř nulovým provozem, pr se jedná o uzavřenou závodní trať! Ale vzhledem k otevření úseku před "závody do vrchu" se mi v protisměru opravdu mihly asi 4 auta. Po vyjetí z lesa jsem se teprve napojil na veřejnou komunikaci s běžným provozem!

Soudný jsem sám a uznávám, že mi to asi v třetí zatáčce opravdu ujelo, kdy jsem to neodhadl, resp byl tam tak úzký úsek, že jsem se objevil v protisměru a kdyby tam v tu chvíli něco jelo, tak bylo po mě! Se stydím Ale se zbytkem jízdy problém nemám a neshledávám na ní nic nebezpečného natolik, abys mě tu přirovnával k řidiči Mercedesu, který jel opravdu jako začátečník a dělal si z veřejné silnice svou soukromou a narozdíl odemě ohrožoval v tu chvíli všechny účastníky provozu!

Co se týče tvého moralizování, tak bych k tomu měl asi jen jedno, když člověk jede "pilu", tak musí prostě ty dopravní předpisy občas porušit a přejet nějakou tu plnou, či se objevit v protisměru, samozřejmně v rámci možností! A pokud ty jezdíš 100 % podle nich, tak budiš ti to k dobru, ale já mezi tyhle jedince nepatřím a nestydím se za to, že si občas dopřeju trochu adrenalinu za volantem! kouř Kloboučkářům Zdar! papa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.12.2014 , 18:25   Citovat  

Petr 78 napsal:
Uživatele Ice CTR neznám, takže můj názor je nezávislý a musím nesouhlasit s uživatelem Tegiwas.
Okamžitě se nechal vyprovokovat? Tím, že nadával?
Tím snad Ice CTR nebezpečnou situaci nezpůsobil.
Jízdy v protisměru jsem si nevšiml a jediné předjetí na plné čáře mi nepřišlo v nepřehledném úseku.
Předvádění se před lidmi u silnice?
Jestli myslíš pískání gum v zatáčce a pak plný plyn, tak to byla opravdu nebezpečná show a lidi u silnice si nemohly být jistí svým životem.
Ano, uznávám, že Ice CTR nejel zrovna podle předpisů a defensivně, ale pořád mám z videa pocit, že za volantem seděl člověk s mozkem v hlavě.
Mnohem nebezpečnější svému okolí jsou řidiči, kteří nekoukají do zrcátek a nerespektují ostatní účastníky.

Díky za tvůj názor, aspon někdo se zdravým rozumem přátele Taky si nemyslím, že by má jízda nějak ohrožovala ostatní účastníky provozu (narozdíl od pilota Mercedesu), ale ne každý dokáže pochopit tenhle styl jízdy! A ano, daleko nebezpečnější jsou právě ti, co nepoužívají zrcátka a jezdí zmateně! To se mé Honda málem nedávno stalo osudným, ale jen díky mé včasné reakci nedošlo k pomačkání plechů!

Je pravda, že zatáčky byly zaplněny fanoušky, další den konajících se závodů do vrchu, tzv. Ecce Homo Štenberk, ale jel bych uplně stejně, ikdyby tam nikdo nebyl, takže o žádné předvádění z mé strany nešlo. Vlastním Tajpára právě pro tenhle druh zábavy a tenhle styl jízdy provádím pravidelně na přilehlých okreskách mého bydliště. VTEC
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.12.2014 , 20:30   Citovat  

A co tedy to sání ? Velmi šťastný Taky mám v plánu nějaké pořizovat a zatím jsem nic kloudného nevymyslel..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.12.2014 , 20:55   Citovat  

bigy napsal:
A co tedy to sání ? Velmi šťastný Taky mám v plánu nějaké pořizovat a zatím jsem nic kloudného nevymyslel..

Co chceš vymýšlet? Všechny sání jsou na stejné brdo a můžeš si vybrat jen výrobce a krátké a dlouhé provedení, kdy krátké je obsolutně k ničemu, pr bude sát teplý vzduch. Pak je v nabídce ještě vymakané sání od Gruppe M, ale za 30 papírů to není uplně to pravé ořechové odkaz Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké sání na CTR 8G?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina