Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord Tourer 8G ... denne svietenie
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
tomasmil je teď offline  tomasmil
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2014 , 21:48   Citovat  

Zdravim, mam Accord 2009 TOP EXECUTIVE, neviem prist na to, ci ma funkciu DRL. Chcel by som to tak, aby po nastartovani zasvietil "nieco". Mam xenony, na funkciu AUTO sa zapinaju az ked je tma. Docital som sa o funkcii DRL na accordoch 9G, kde dialkove svetla svieta nizsim vykonom. Viete mi niekto poradit, ci mam tuto funkciu aj ja, alebo ako to riesit? Dalsia varianta je dat do hmloviek LED DRL svetla a nakablovat to ako DRL... Dakujem.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2014 , 22:11   Citovat  

Accord 9g? Ten existuje snad jen jako koncept a v Evropě 100% nebude... to mi hlava nebere

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2014 , 22:20   Citovat  

lze použít toto tudy odkaz Úsměv

krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2014 , 8:32   Citovat  

Jaj. to jsme mel vedet driv... Kupoval jsem prasklou levou mlhu. Pak jsem zjisitl ze mam prdlou i tu druhou a DRl me trapi taky. Tohle vypada ze by to tam slo dat a zabil bych dve mouchy jednou ranou. dik OK

marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2014 , 18:11   Citovat  

tomasmil napsal:
Zdravim, mam Accord 2009 TOP EXECUTIVE, neviem prist na to, ci ma funkciu DRL. Chcel by som to tak, aby po nastartovani zasvietil "nieco". Mam xenony, na funkciu AUTO sa zapinaju az ked je tma. Docital som sa o funkcii DRL na accordoch 9G, kde dialkove svetla svieta nizsim vykonom. Viete mi niekto poradit, ci mam tuto funkciu aj ja, alebo ako to riesit? Dalsia varianta je dat do hmloviek LED DRL svetla a nakablovat to ako DRL... Dakujem.

prelep si cidlo od funkce AUTO a budes mit tmu porad

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2014 , 18:27   Citovat  

Jj to me taky napadlo... Je to takovej klasickej odrb ale mam trosku obavu o vydrz vybojek. Prave tim DRL by se krasne probelm vyresil... Na druhou starnu vsichni vime ze kalsicke DRL je k nicemu protoze zadek auta nesviti, ale to uz je zas jina diskuze. Kazdopadne nejlevnejsi moznost z pohledu okamzite investice. Nevim jak dlouhodobe...

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2014 , 22:05   Citovat  

Já si koupil krabičku u cybertronic-labs.cz a mám z toho Audi... Úsměv Ale SaKaL má nějakou lepší vychytávku.

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2014 , 22:06   Citovat  

krtekm napsal:
Jj to me taky napadlo... Je to takovej klasickej odrb ale mam trosku obavu o vydrz vybojek. Prave tim DRL by se krasne probelm vyresil... Na druhou starnu vsichni vime ze kalsicke DRL je k nicemu protoze zadek auta nesviti, ale to uz je zas jina diskuze. Kazdopadne nejlevnejsi moznost z pohledu okamzite investice. Nevim jak dlouhodobe...

A k čemu je dobré, aby ve dne svítil zadek? to mi hlava nebere
To by pak denní svícení postrádalo smysl.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2014 , 23:21   Citovat  

Nerozumim uplne tomu proc se ptas, protoze to sem nepatri jak uz jsem jednou napsal.. Nicmene dle me ma byt auto videt jak zezadu tak zepredu. Rikej si co chces, tohle je proste muj nazor. Druha a podstatnejsi vec je, ze bohuzel lidi drl pouzivat neumi a to i jinde nez v cr. Casto jezdim rakousko a itosku a kdyz jedes nekolik hodin tak osvetleni zadku bys jedine uvital, tomu ver. Sede auto, zhorsena viditelnost, moje unava a zapometlivost pouzivace drl je casto neprijemna vec. A smysl to nestraci. Spotrebu neuvazuju, to je mi fak sumak ale resim prave neustle blikani xenonu vs ledek. Jestli resis ze bude svitit osm ledek vzadu navic... sopťa sopťa

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2014 , 23:37   Citovat  

Petr 78 napsal:
A k čemu je dobré, aby ve dne svítil zadek? to mi hlava nebere
To by pak denní svícení postrádalo smysl.

OK Presne tak, denni sviceni neni od toho, aby suplovalo bezne potkavacky, jenom jakesi "mensi potkavacky". Kdo si mysli, ze by mel byt vic viden, muze si prece rozsvitit rovnou potkavaci svetla. To mu zadny zakon nikde nezakazuje.

skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2014 , 7:00   Citovat  

krtekm: na A7G jsem svitil neustale, vybojky jsou original i po 11 letech (auto je stale v okoli). Na A8G mam minulym majitelem upravenou funkci auto - nevim, jestli je jen nekde neco prelepene, neresil jsem. Nicmene svetla se po nastartovani zapinaji automaticky vzdy. Po 5 letech zatim neni problem.

Podle me resit LEDky kvuli zivotnosti vybojek je zbytecne, pokud tedy nehodlas mit auto 10+ roku. Z duvodu spotreby je to mimo uz uplne - prikon xenonu je 30-50 W (za oba tedy do 100), zadni svetla maji zarovky rekneme dalsich 50 W. Kdyz to prezenu a vcetne vsech ztrat bude osvetleni i s interierem zrat 300 W, tak u auta jako je Accord se bavime o nemeritelnem vlivu nekde na tretim desetinnem miste.

Zaver: pokud chces byt videt, muzes klidne svitit potkavackami a je zbytecne se stresovat vydrzi.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2014 , 8:01   Citovat  

Hellborn napsal:
Já si koupil krabičku u cybertronic-labs.cz a mám z toho Audi... Úsměv Ale SaKaL má nějakou lepší vychytávku.

SaKaL sice má nějakou lepší vychytávku, nicméně na A8G ji tam v nabídce nikde nevidím...

2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2014 , 9:17   Citovat  

ad "chytrá krabička": Nevim přesně, jak funguje ten model co má SaKaL, spolu s dalšími minimálně 10 Ufaři používáme to co avizuje Hellborn. Nevýhodou je fakt, že je to nehomologované, takže je zde hypotetické riziko buzerace ze stran PČR/STK.
Výhodou je skutečnost, že je to dost nenápadné řešení a navíc ona Česká varianta se dále vyvíjí, takže navíc umožňují funkce jako automatické rozsvěcení potkávaček, vypínání DRL na té straně, na které bliká blinkr, dokoncu i ono zde poptávané svícení zadních světel v režimu DRL.

Můj osobní důvod, proč jsem šel do této montáže, bylo časté štelování intenzity osvětlení budíků. Na to má C8G "denní a noční režim", které se přepínají právě podle zapnutých/vypnutých potkávaček. Takže člověk jedoucí pořád na potkávačky jen šteloval a šteloval. Navíc původní automatikcé zapínání potkávaček v C8G funguje perfektně, tak proč ho nevyužít Úsměv

to skyline: Vliv na spotřebu byl zvažován hlavně celoevropsky, kdy v těch milionech aut už to nějaké kilo CO2 navíc hodilo. Jak ale oba tušíme, vše to vycházelo z nějakých teoretických propočtů, které jsou realitě blízko asi jako výrobci udávaná spotřeba Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2014 , 9:55   Citovat  

skyline napsal:
Zaver: pokud chces byt videt, muzes klidne svitit potkavackami a je zbytecne se stresovat vydrzi.

Dekuji OK Ja mam vybojky na aute prvne, takze takovahle zkusenost mi chybi. Urcite uprednostnuji komplet osvetleni. Diky moc jeste jednou.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord Tourer 8G ... denne svietenie
Fórum: Exteriér
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina