Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 240, 241, 242 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 241 z 333
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 20:58   Citovat  

piskot napsal:
Bez papíru jsi nahraný, musíš prsty... Velmi šťastný O legalizaci jiného rozměru kol tu najdeš dost příspěvků, zkráceně lze říct, že bez dobrozdání od zastoupení Hondy nic nepořídíš.

Dovolím si uvést věci na pravou míru. K tomu, abys mohl nechat zapsat konkrétní alu s pneu není nezbytně nutný souhlas ani nic jiného od ofiko zastoupení Honda. Řešit to přes Hondu je jen jeden ze způsobů, ale většinou tam něchtějí zapisovat žádný jiný rozměr, než ten, který je pro dané auto určený (a ten je již v většinou zapsán TP). Jak lze nechat zapsat alu to TP je celkem srozumitelně popsáno zde tudy odkaz

Několikrát jsem to již absolvoval a bez problémů.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2015 , 11:53   Citovat  

Kendik napsal:
Kde to mate tolik snehu? Tak to koukám!
Na kolikaty zub se auto nehne v kopci?

Je to 7 zub Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.1.2015 , 12:00   Citovat  

forever222 napsal:
Je to 7 zub Úsměv
Neni to uz moc vysoko?Zase pokud Ti brzdi,asi je to ok.
Me zacinala rucni brzda zabirat cim dal vic vysoko.Pak se pri jednom zabrzdeni neco uvolnilo a zabirala az nahore a nebrzdila ve vetsim kopci.Jeden lanovod uz byl na odpis, tak jsem ho vymenil a zabira na 3-4 zuby Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2015 , 13:32   Citovat  

Kendik napsal:
Neni to uz moc vysoko?Zase pokud Ti brzdi,asi je to ok.
Me zacinala rucni brzda zabirat cim dal vic vysoko.Pak se pri jednom zabrzdeni neco uvolnilo a zabirala az nahore a nebrzdila ve vetsim kopci.Jeden lanovod uz byl na odpis, tak jsem ho vymenil a zabira na 3-4 zuby Úsměv

Taky se mi zdá že je to vysoko právě. Ale na druhou stranu vždy udržela i dost prudký kopec Úsměv
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2015 , 16:37   Citovat  

Tak neni nic jednodušího než vyhodit popelníček a dotahnout ne? Pokud teda lanovody nestojej za starou backoru. schanet druhovýrobu bylo peklo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2015 , 18:06   Citovat  

sunnx napsal:
Tak neni nic jednodušího než vyhodit popelníček a dotahnout ne? Pokud teda lanovody nestojej za starou backoru. schanet druhovýrobu bylo peklo.
Me vysel lanovod asi na 500kc.Nemel jsem problem ho sehnat.
   Návrat  
nota11 je teď offline  nota11
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2015 , 21:53   Citovat  

Lanovody som menil tiez nedavno a jeden vysiel okolo 20€. Ale myslim ze na jednej strane cosi celkom nebolo uplne OK. Asi trocha nesedeli uchyty. (no nic vazne co by nespravila stara dobra texa Úsměv ).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2015 , 22:02   Citovat  

nota11 napsal:
Lanovody som menil tiez nedavno a jeden vysiel okolo 20€. Ale myslim ze na jednej strane cosi celkom nebolo uplne OK. Asi trocha nesedeli uchyty. (no nic vazne co by nespravila stara dobra texa Úsměv ).
Nebylo to na prave strane? Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2015 , 22:32   Citovat  

he he ako vies Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2015 , 23:31   Citovat  

nota11 napsal:
he he ako vies Úsměv
Mel jsem stejny problem Úsměv
   Návrat  
zmaxxx je teď offline  zmaxxx
PříspěvekZaslal: 29.1.2015 , 9:52   Citovat  

Tak i přes všechen servis se něco prostě nepovede... Smutný

Po vjetí do díky v cca 15km/h:
Ohnuté rameno, vytržené ze silentů, silenty, manžety KO, poloosa snad přežila - a na spoustu věcí se hned nevidělo.. Takže celý předek znovu. Tak to valím bulvy

Nechtěl bych to zažít při 100km/h zmatenej

Stalo se někomu totéž?

20150127_072056.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20150127_072056.jpg, 1.48 MB

20150127_074032.jpg

20150127_074032.jpg, 1.22 MB

20150127_102317.jpg

20150127_102317.jpg, 1.1 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2015 , 10:25   Citovat  

Tak to je docela sila Tak to koukám!
Ja moc do der nevjizdim, snazim se jim co nejvic vyhybat.A pokud jsem do ni vjel, tohle se mi jeste nestalo.Jedine co se stalo, ze zacalo hucet lozisko.
Volal jsi Policii?Byla dira oznacena?Pokud mas havarijni pojisteni, mas velkou sanci, ze dostanes odskodneni.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.1.2015 , 10:42   Citovat  

Kendik napsal:
Tak to je docela sila Tak to koukám!
Ja moc do der nevjizdim, snazim se jim co nejvic vyhybat.A pokud jsem do ni vjel, tohle se mi jeste nestalo.Jedine co se stalo, ze zacalo hucet lozisko.
Volal jsi Policii?Byla dira oznacena?Pokud mas havarijni pojisteni, mas velkou sanci, ze dostanes odskodneni.

S tím je to těžší. Celá zóna těch dvou slepých ulic je označena tabulí B01 (zákaz vjezdu) s dodatkovou tabulí "Mimo dopravní obsluhy".

Jo, taky do děr nevjíždím, ale tahle má metr na šířku, ostro hranu ve směru jízdy a hloubku cca 10cm... té se v podstatě nedá vyhnout.

Havarijko nemám, nemyslím si, že pro auto za pár korun je to třeba. Odtah hrazen z povinného ručení(Kooperativa je to dobrý ).

Navíc v současné době komunikace sousedí se staveništěm, byla několikrát překopána, odkloněna, vybetonována,.. PČR jsem nevolal, neboť jen zjištění vlastníka komunikace spolu s prokazováním, co je a co není "ddopravní obsluha", znaleckým posudkem... Odradilo mě to v prvopočátku. Olej se nerozlil, hasiče nebylo třeba volat.

Komunikace je i přes svou "slepost" velmi frekventovaná, za těch 50 minut, než přijeli Global Assistance, se do ulice snažilo dostat cca 30-40 aut, a z ulice (kde jsem je uvěznil) dalších 15... Kupodivu pro mne bylo překvapením, že nikdo nenadával, a Ti, co opravdu potřebovali odjet, trpělivě a chápavě čekali.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2015 , 11:11   Citovat  

zmaxxx napsal:
S tím je to těžší. Celá zóna těch dvou slepých ulic je označena tabulí B01 (zákaz vjezdu) s dodatkovou tabulí "Mimo dopravní obsluhy".

Jo, taky do děr nevjíždím, ale tahle má metr na šířku, ostro hranu ve směru jízdy a hloubku cca 10cm... té se v podstatě nedá vyhnout.

Havarijko nemám, nemyslím si, že pro auto za pár korun je to třeba. Odtah hrazen z povinného ručení(Kooperativa je to dobrý ).

Navíc v současné době komunikace sousedí se staveništěm, byla několikrát překopána, odkloněna, vybetonována,.. PČR jsem nevolal, neboť jen zjištění vlastníka komunikace spolu s prokazováním, co je a co není "ddopravní obsluha", znaleckým posudkem... Odradilo mě to v prvopočátku. Olej se nerozlil, hasiče nebylo třeba volat.

Komunikace je i přes svou "slepost" velmi frekventovaná, za těch 50 minut, než přijeli Global Assistance, se do ulice snažilo dostat cca 30-40 aut, a z ulice (kde jsem je uvěznil) dalších 15... Kupodivu pro mne bylo překvapením, že nikdo nenadával, a Ti, co opravdu potřebovali odjet, trpělivě a chápavě čekali.
Aha tak to je jina.Preji brzkou nedrahou opravu auta je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.1.2015 , 12:27   Citovat  

Kendik napsal:
Aha tak to je jina.Preji brzkou nedrahou opravu auta je to dobrý

Oprava v dílech zatím spočtena na cca 8k, ale přidá se k tomu dalších pár věcí, co čekaly...

...plus nějaký táhla na zadní multilink...

...plus zadní lem, který koroduje...

...plus oprava hnutého blatníku a podběhu...

...no a plus práce....

...

Se stydím
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2015 , 13:03   Citovat  

zmaxxx napsal:
Tak i přes všechen servis se něco prostě nepovede... Smutný

Po vjetí do díky v cca 15km/h:
Ohnuté rameno, vytržené ze silentů, silenty, manžety KO, poloosa snad přežila - a na spoustu věcí se hned nevidělo.. Takže celý předek znovu. Tak to valím bulvy

Nechtěl bych to zažít při 100km/h zmatenej

Stalo se někomu totéž?

to vypadá spíše na načatý čep a ta díra to pouze dokonala OK
jinak přeji též brzké uzdravení Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 22:21   Citovat  

Tak dnes prebehol drasticky ťah. Dal som sa na výmenu piestnych krúžkov.nakoľko to už zralo moc Oleja A výmena guferok nepomohla. Dnes zatiaľ hlava dole a objednanie potrebných vecí. Inak motor pekný čistý len piesty A ventily kvalitne zakarbonovane.Dúfam že to aspoň kúsok pomôže. Inak keby to niekomu niekedy pomohlo Cooo??? tak krúžky sú 1,2;1,2;2,8mm na motor F20b6.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 23:20   Citovat  

nota11 napsal:
Tak dnes prebehol drasticky ťah. Dal som sa na výmenu piestnych krúžkov.nakoľko to už zralo moc Oleja A výmena guferok nepomohla. Dnes zatiaľ hlava dole a objednanie potrebných vecí. Inak motor pekný čistý len piesty A ventily kvalitne zakarbonovane.Dúfam že to aspoň kúsok pomôže. Inak keby to niekomu niekedy pomohlo Cooo??? tak krúžky sú 1,2;1,2;2,8mm na motor F20b6.
Kolik stály ty kroužky? A guferka myslíš ventilové?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 23:37   Citovat  

No krúžky vyjdu 35€ na jeden piest(značku neviem).A áno myslel som gufera ventilov Úsměv inak V honde za krúžky vykuzlili cenu 60€ za piest
   Návrat  
kubikula78 je teď offline  kubikula78
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 19:56   Citovat  

Ahoj vsem,prosim o pomoc.Koupil jsem Acorda od svagra s tim,ze musim udelat predni brzdy.....kopaly jak krava.Koupil jsem kotouce a desky Meyle.Dal jsem levy kotouc,hazivost 0,5mm,ma byt max 0,1.Dam zpet puvodni....0,1.Pravy puvodni kotouc taky 0,1.Vse vycisteno jak ma byt.Slozim,projedu a kopani temer zmizelo....ale stale to citit je.Nevite cim to muze byt?
Dodam jen ze ty puvodni kotouce co kopaly maji 24mm,pravidelne obrousene,desky temer nove,vse se hybe.Jen vlevo chybi na vnitrni desce kryci plech a na pravy je v prasatku nacvaknuty plech,ktery vlevo neni.Cepy dobry,trosku vule ve stabilizatorech..nic velkyho.Brzd jsem udelal spousty,ale tohle jsem jeste nezazil.Dik.
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 20:05   Citovat  

kubikula78 napsal:
Ahoj vsem,prosim o pomoc.Koupil jsem Acorda od svagra s tim,ze musim udelat predni brzdy.....kopaly jak krava.Koupil jsem kotouce a desky Meyle.Dal jsem levy kotouc,hazivost 0,5mm,ma byt max 0,1.Dam zpet puvodni....0,1.Pravy puvodni kotouc taky 0,1.Vse vycisteno jak ma byt.Slozim,projedu a kopani temer zmizelo....ale stale to citit je.Nevite cim to muze byt?
Dodam jen ze ty puvodni kotouce co kopaly maji 24mm,pravidelne obrousene,desky temer nove,vse se hybe.Jen vlevo chybi na vnitrni desce kryci plech a na pravy je v prasatku nacvaknuty plech,ktery vlevo neni.Cepy dobry,trosku vule ve stabilizatorech..nic velkyho.Brzd jsem udelal spousty,ale tohle jsem jeste nezazil.Dik.

Změř ještě házivost samotného náboje
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 21:34   Citovat  

Ok,zmerim.Pokud bude mimo je to loziskem?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 21:52   Citovat  

kubikula78 napsal:
Ok,zmerim.Pokud bude mimo je to loziskem?

spíš nábojem. Měřil si ty kotouče tak, že jsi ho měl přišroubovaný alespoň dvěma matkama?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 21:59   Citovat  

mikos napsal:
spíš nábojem. Měřil si ty kotouče tak, že jsi ho měl přišroubovaný alespoň dvěma matkama?

Jasne.....2 srouby co drzi kotouc + vsechny 4 matice.Pokud by ale smajdal naboj tak by na kraji kotouce muselo byt vic nez 0,1.....
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 22:14   Citovat  

kubikula78 napsal:
Jasne.....2 srouby co drzi kotouc + vsechny 4 matice.Pokud by ale smajdal naboj tak by na kraji kotouce muselo byt vic nez 0,1.....

Mě je divný, že starý měly 0,1 (u těch bych to pochopil, že stářím)ale nový 0,5? Já měl pořád problém s vibracemi při brzdění. Snad 3 sady kotoučů, zmražení, to všechno jsem investoval a zbytečně. Kotouče vždy házeli v toleranci. Nakonec to bylo tím, že destičky drží v takových plíškách, které stačilo jen mírně ohnout, aby destička byla ještě volnější a bylo po vibrování. Teď mi brzdy zavibrujou opravdu už jen občas po více intenzivnějším brzdění.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 22:36   Citovat  

mikos napsal:
Mě je divný, že starý měly 0,1 (u těch bych to pochopil, že stářím)ale nový 0,5? Já měl pořád problém s vibracemi při brzdění. Snad 3 sady kotoučů, zmražení, to všechno jsem investoval a zbytečně. Kotouče vždy házeli v toleranci. Nakonec to bylo tím, že destičky drží v takových plíškách, které stačilo jen mírně ohnout, aby destička byla ještě volnější a bylo po vibrování. Teď mi brzdy zavibrujou opravdu už jen občas po více intenzivnějším brzdění.

Taky to nechapu.....oba 2 novy mely na leve strane 0,5.....zitra je zkusim vpravo a uvidime.....kazdopadne krome rozhybani jednoho vodiciho cepu jsem neudelal nic a vibrace se zlepsily....jsem z toho jelen
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 22:53   Citovat  

kubikula78 napsal:
Taky to nechapu.....oba 2 novy mely na leve strane 0,5.....zitra je zkusim vpravo a uvidime.....kazdopadne krome rozhybani jednoho vodiciho cepu jsem neudelal nic a vibrace se zlepsily....jsem z toho jelen

Tak na tu pravou stranu jsem taky zvědavej. To by ty nový kotouče musely házet už od novoty, ikdyž 2 kotouče, aby takhle házely, nevim nevim
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 11:12   Citovat  

Trocha dedukce...
To, že to kope při brzdění, nemá z házivostí mnoho společného. Viz. zmínka, že s 0,5 se to zlepšilo... Velká házivost by se měla projevovat i při normální jízdě, je otázka nakolik ty vibrace dokáže utlumit posilovač řízení.
Šel bych po brzdách - vodící čepy, zmíněný plíšek, rovinnost destiček...
Připomínám, že v předních brzdách není žádný "samostav", jako na zadních. To, že po brzdění destičky "odskočí" od koutouče je dáno právě házivostí kotouče. Vodící čepy třmenu brzdy neslouží jen k tomu, aby brzdily obě destičky, ale také aby se celá brzda pohybovala právě v důsledku té házivosti kotouče.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 14:07   Citovat  

piskot napsal:
Trocha dedukce...
To, že to kope při brzdění, nemá z házivostí mnoho společného. Viz. zmínka, že s 0,5 se to zlepšilo... Velká házivost by se měla projevovat i při normální jízdě, je otázka nakolik ty vibrace dokáže utlumit posilovač řízení.
Šel bych po brzdách - vodící čepy, zmíněný plíšek, rovinnost destiček...
Připomínám, že v předních brzdách není žádný "samostav", jako na zadních. To, že po brzdění destičky "odskočí" od koutouče je dáno právě házivostí kotouče. Vodící čepy třmenu brzdy neslouží jen k tomu, aby brzdily obě destičky, ale také aby se celá brzda pohybovala právě v důsledku té házivosti kotouče.

Teď nevim, který tam teda nechal. Starý mu házely 0,1 tak tam nechal tyhle, ne?
   Návrat  
petrbacil je teď offline  petrbacil
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 14:44   Citovat  

Zdravím všechny,, před časem jsem si pořídil vysněnho acc. ale co čert nechtěl, hned tadadamtá,po zjištění, že nehučejí zimáky ihned přední obě lořiska, pak to začlo jet jek škoda 120., uložení horního čepu, jízdní vlastnosti pořád mizerný,, tak geometrie, tam jsem zjistil, že nejde štelovat odklon zadních kol a má byla jak na naložené 120L výměna příčných ramen za štelovací, niní už mám podvozek v cajku ale nejede mi to,, při koupi to jelo normálně tedy myslím, ted mi jede do kopce můj druhý stroj citroen jumpy 1.9D lépe, netušíte někdo čím by to mohlo být?? vzduch filtr vyměněn, svíčky vyměněny, ventili v pořádky.a po připojení to ani nějakou chybu nehlásilo. jinak jsem s autem spokojen, až na ty počáteční vstupní opravy. zmatenej
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 240, 241, 242 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina