Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 148 z 486
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2015 , 18:14   Citovat  

Robbie napsal:
Nelso by mi ani tak o tu navigaci pouze o to aby me jelo vse jak u staryho radia...
Libi se me ten velkej displej to mi hlava nebere

jako vubec to neslo, ne jen napul...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2015 , 19:27   Citovat  

[quote="MattiK"]jako vubec to neslo, ne jen napul...[/quote]

Áha diky moc přátele
   Návrat  
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2015 , 21:53   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
nikdy jsem to nedělal.... ale po cukačkách je lepší ho vzít na delší cestu a trochu ho profouknout..
ikdyž já měl 2005 bez DPF

Také nemám filtr pevných částic. Spíš jestli je to někde ofico tahle informace...
   Návrat  
Miroslav Mitrík je teď offline  Miroslav Mitrík
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 10:40   Citovat  

Robbie napsal:
Myslite ze by slo bez problemu vymenit na autoradio s NAVI do auta bez? to mi hlava nebere
Popripade vi nekdo jak jsou zamenitelny interierovy dily palubky mezi pred a poface?

vid moj posledny prispevok v teme tudy odkaz
Navi kamosovi funguje bez problemov je to dobrý
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 14:44   Citovat  

Máte někdo zkušenosti se snížeýma přužinama HR na tourera? Snažím se sehnat Eibach, ale ty se prý již nevyrábí, tak mi všude nabízejí místo nich HR.. u eibachu se mi líbilo, že udávali větší snížení předku, než zadek, což u HR nevidím.. Nějaké zkušenosti?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 16:00   Citovat  

jakubM napsal:
Máte někdo zkušenosti se snížeýma přužinama HR na tourera? Snažím se sehnat Eibach, ale ty se prý již nevyrábí, tak mi všude nabízejí místo nich HR.. u eibachu se mi líbilo, že udávali větší snížení předku, než zadek, což u HR nevidím.. Nějaké zkušenosti?

Ja je vidim normalne na prodej na Ebay.de. Eibach Pro-Kit pro vsechny 3 motorizace A7G, od r.v. 2003.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 16:53   Citovat  

Bully napsal:
Ja je vidim normalne na prodej na Ebay.de. Eibach Pro-Kit pro vsechny 3 motorizace A7G, od r.v. 2003.

jde o dostupnost, poslal jsem Rom.ovi odkaz na německý eshop a odpověď? nedostupné Smutný já německy neumím, takže jakýkoliv funkčí odkaz ocením, já nenašel.. to mi hlava nebere
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 18:25   Citovat  

jakubM napsal:
jde o dostupnost, poslal jsem Rom.ovi odkaz na německý eshop a odpověď? nedostupné Smutný já německy neumím, takže jakýkoliv funkčí odkaz ocením, já nenašel.. to mi hlava nebere

tudy odkaz
tudy odkaz
atd. atd., zadej si do vyhledavaciho radku na ebay treba "Eibach Accord" a vyplivne ti to mraky moznosti je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 19:17   Citovat  

Bully napsal:
http://www.ebay.de/itm/Eibach-Federn-Pro-Kit-Honda-Accord-VIII-CL-CM-2-4-2-2-ab-02-03-/140762660503?pt=DE_Autoteile&fits=Model%3AAccord+VIII&hash=item20c61bbe97
tudy odkaz
atd. atd., zadej si do vyhledavaciho radku na ebay treba "Eibach Accord" a vyplivne ti to mraky moznosti je to dobrý

oba jsou pro sedan, opravdu nemůžu najít na tourera..
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 19:33   Citovat  

To je pro oba, CL je sedan a CM je kombi ne? tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 19:44   Citovat  

není to tak.. kombi má pružinu vedle tlumiče
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 19:59   Citovat  

Aha tak to nevím,tady v tom katalogu jsou stejné tudy odkaz
Podle toho,jsou jiné jen pro dvoulitr...
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 21:20   Citovat  

jakubM napsal:

Já je loni z Tourera vyhodil (jen zadní). Auto leželo na silnici jak rozjetá kačena, kola do A, sjíždění plášťů, tlumiče KO. Dal jsem pružiny i tlumiče Kayaba a mám po problémech. Předek je zatím OK, jen na jaře půjdou nové tlumiče.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 23:44   Citovat  

Riešil niekto problém s cyklovačom stieračov? Prepnem stirače do módu krátkeho cyklu a stále ostáva aktívny dažďový senzor, proste ignoruje nastavenie. LEpšie povedané, nereaguje žiadna poloha cyklovača, stále je tam režim auto. Nejaké rady?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 2:01   Citovat  

jakubM napsal:
není to tak.. kombi má pružinu vedle tlumiče

A7G Tourer ma podle motorizace kodove oznaceni CM1, CM2 a CN2.

Pro Tourer CM2 (2,4i-VTEC, ale stejne jsou i pro CN2 2,2i-CTDi) musi byt vpredu pruziny (Eibach Pro-Kit) s kodem 11-40-008-03-VA a na zadni napravu 11-40-008-02-HA (vzadu je to pro vsechny Tourery stejne, bez rozdilu motorizace).
Nezlob se, ale vic ti uz vazne nepomuzu, podle techhle konkretnich udaju si je uz urcite najdes přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 3:14   Citovat  

ok, pochybuju, že je seženu.. nějaké zkušenosti s jinou značkou?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 10:31   Citovat  

V těch pružinách na Tourer je takový bordel,že by mě to odradilo a nechal to jak to je. Alespoň je to pohodlný a všude projedeš Velmi šťastný
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 10:46   Citovat  

Je divný,jestli tohle je katalog výrobce,že ani on neví co přijde za pružiny na Tourera a musí mu poradit Bully tudy odkaz
A jinak v tom katalogu je že zadní,jsou pro všechny motorizace sedanu a kombi stejné,jen přední jsou jiné a to pro dvoulitr,jinak pro 2.2 a 2.4 jsou přední stejné jak pro sedan tak kombi. Tak teď nevím kdo se zbláznil...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 11:04   Citovat  

Je pravda, ze jich uz neni v prodeji zdaleka tolik co driv. Ale co je tak tezkeho a sloziteho na tom zadat do Googlu konkretni kody a najit si to, co potrebuju? A kdyz uz se mne nechce, tak si o konkretni pruziny napsat prrimo vyrobci? Klidne anglicky, oni se s tim poperou Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 11:16   Citovat  

Kmóďa napsal:
Je divný,jestli tohle je katalog výrobce,že ani on neví co přijde za pružiny na Tourera a musí mu poradit Bully tudy odkaz
A jinak v tom katalogu je že zadní,jsou pro všechny motorizace sedanu a kombi stejné,jen přední jsou jiné a to pro dvoulitr,jinak pro 2.2 a 2.4 jsou přední stejné jak pro sedan tak kombi. Tak teď nevím kdo se zbláznil...

Ano, pro predni napravu se lisi jenom jenom 2,0 vs. 2,4 a 2,2. Zadni ma Tourer vzdycky stejne a ty v tebou postnutem katalogu uvedene vubec nejsou, podivej se sam. Na rozdil od jinych modelu a znacek tam taky ani neni uvedeno, ze by vubec byly pro Tourer (Kombi, Break). Mozna jde o aktualizovany katalog toho co se v soucasnosti vyrabi a na Tourera se sezenou uz jenom nejake skladove zasoby.
Moje informace jinak pochazeji z originalni TUV dokumentace, kterou jsem mel u Pro-Kitu a bez ktere bych tady neprosel na STK. Vcera jsem pro ni schvalne jeste po pulnoci zasel v te snehove vanici do auta, abych vam mohl dat presne a konkretni vyrobni kody.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 11:24   Citovat  

Bully napsal:
Ano, pro predni napravu se lisi jenom jenom 2,0 vs. 2,4 a 2,2. Zadni ma Tourer vzdycky stejne a ty v tebou postnutem katalogu uvedene vubec nejsou, podivej se sam.

Píšu něco jiného? Tam mají přední stejné pro všechny kromě 2.0,zadní stejné pro všechny jak pro Tourer tak pro sedan. V tom katalogu chybí jen naftový Tourer. Je fakt,že když koukám na jiné výrobce,mají sadu zvlášť pro sedan a kombi a zvlášť pro 2.0... Končím s řešením blázince u Eibachu pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 11:43   Citovat  

Kmóďa napsal:
Píšu něco jiného? Tam mají přední stejné pro všechny kromě 2.0,zadní stejné pro všechny jak pro Tourer tak pro sedan. V tom katalogu chybí jen naftový Tourer. Je fakt,že když koukám na jiné výrobce,mají sadu zvlášť pro sedan a kombi a zvlášť pro 2.0... Končím s řešením blázince u Eibachu pořádnej výtlem

Ne, divas se spatne a nectes dobre ani co tu pisu ja. V katalogu chybi Tourer komplet. Oznaceni "11-40-008-02-HA" tam proste neni, to je stejne u vsech Toureru bez rozdilu motorizace.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 12:00   Citovat  

Bully napsal:
Ne, divas se spatne a nectes dobre ani co tu pisu ja. V katalogu chybi Tourer komplet. Oznaceni "11-40-008-02-HA" tam proste neni, to je stejne u vsech Toureru bez rozdilu motorizace.

To označení tam není,jelikož to podle toho katalogu na Tourera nepřijde. Hledáš podle auta?? Accord VII (CM) 2.4 tam je a platí pro něj to co pro ostatní kromě 2.0... Podle mě CM je Tourer
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 16:22   Citovat  

Kmóďa napsal:
To označení tam není,jelikož to podle toho katalogu na Tourera nepřijde. Hledáš podle auta?? Accord VII (CM) 2.4 tam je a platí pro něj to co pro ostatní kromě 2.0... Podle mě CM je Tourer

Podle tebe je CM Tourer, podle Hondy je CM i sedan. O kus vys jsem psal, jake presne oznaceni ma Tourer a ve kterych motorizacich. CM1, CM2 a CN2. Ne "CM".
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 18:22   Citovat  

Bully napsal:
Podle tebe je CM Tourer, podle Hondy je CM i sedan. O kus vys jsem psal, jake presne oznaceni ma Tourer a ve kterych motorizacich. CM1, CM2 a CN2. Ne "CM".

Děláš si legraci?? CM je vždy Tourer v benzinu a má dodatkovou číslici podle motoru,CM1 je 2.0 a CM2 je 2.4, CL je vždy sedan v benzinu a má dodatkovou číslici podle motoru,CL7 je 2.0 a CL9 je 2.4, zvlášť jsou naftové Accordy,které jsou CN a mají dodatkovou číslici podle karoserie,CN1 je sedan a CN2 je Tourer...
Tak nevím jak si přišel na to,že podle Hondy je CM i sedan...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 19:55   Citovat  

Kmóďa napsal:
Děláš si legraci?? CM je vždy Tourer v benzinu a má dodatkovou číslici podle motoru,CM1 je 2.0 a CM2 je 2.4, CL je vždy sedan v benzinu a má dodatkovou číslici podle motoru,CL7 je 2.0 a CL9 je 2.4, zvlášť jsou naftové Accordy,které jsou CN a mají dodatkovou číslici podle karoserie,CN1 je sedan a CN2 je Tourer...
Tak nevím jak si přišel na to,že podle Hondy je CM i sedan...

Mas pravdu, sedan nemuze byt CM. Ty kody pro Eibach jsou tak, jak jsem je napsal, ze je v poslednim katalogu Eibachu nenajdes neni moje vina.
   Návrat  
Galaktic je teď offline  Galaktic
PříspěvekZaslal: 2.2.2015 , 15:59   Citovat  

Hoši ,potrebujem dostať z motorového priestoru jeden kábel do interiéru
máte typ kadiaľ? Konkrétne od senzoru pedáu...
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.2.2015 , 16:05   Citovat  

Galaktic napsal:
Hoši ,potrebujem dostať z motorového priestoru jeden kábel do interiéru
máte typ kadiaľ? Konkrétne od senzoru pedáu...

Mrkni semhle tudy odkaz autor prispevku asi bude vedet...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.2.2015 , 16:26   Citovat  

Ahoj, robil som to, a sú dve cesty. Jedna je použiť originálny vstup do interiéru, a to je tento (vylezie to niekde pod nohamy spolujazdca):

Druhá je použiť otvor, ktorý nájdeš za poistkami pri pedáloch. Sú to 2 kruhové záslepky. Najprv odrypneš prvú, a za ňou sa nachádza druhá, čo je vlastne vstup pod blatník. Spravil som to tak že som tam pchal drôt z vnútra a nakoniec mi vyšiel dakde pri baterke, spod blatníka). Robil som to sám a trvalo mi to 3 hodiny, a byť nasúkaný pod volantom, v tej najskrúcenejšej polohe, ako ide, je zážitok. Auto mám v garáži, tak ti to môžem cvaknúť, ked budem tam. Ak by si dal dole celý blatník, tak by to malo byť pomerne rýchlo, resp. to robte vo dvojici. Good luck Honda
   Návrat  
Galaktic je teď offline  Galaktic
PříspěvekZaslal: 2.2.2015 , 17:15   Citovat  

markos napsal:
Ahoj, robil som to, a sú dve cesty. Jedna je použiť originálny vstup do interiéru, a to je tento (vylezie to niekde pod nohamy spolujazdca):

Druhá je použiť otvor, ktorý nájdeš za poistkami pri pedáloch. Sú to 2 kruhové záslepky. Najprv odrypneš prvú, a za ňou sa nachádza druhá, čo je vlastne vstup pod blatník. Spravil som to tak že som tam pchal drôt z vnútra a nakoniec mi vyšiel dakde pri baterke, spod blatníka). Robil som to sám a trvalo mi to 3 hodiny, a byť nasúkaný pod volantom, v tej najskrúcenejšej polohe, ako ide, je zážitok. Auto mám v garáži, tak ti to môžem cvaknúť, ked budem tam. Ak by si dal dole celý blatník, tak by to malo byť pomerne rýchlo, resp. to robte vo dvojici. Good luck Honda

Dík,no blatník dole dávať nebudem určite,viem že tam niekde sa to dá ale asi ma dĺžka môjho kábla nepustí,a ešte k tomu to má aj konektor cca 1X1cm tak že asi ten originál v motore ten som skúšal aj dať dole z karosérie ale šlo to kúštik a už nešiel späť,a neviem či tam je toľko miesta...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina