Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
jayy: Honda CR-Z Mugen
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 7 z 9
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 0:27   Citovat  

Nikoho neobvinuju a nikomu nemam nic za zle, byl bych nerad, abys to ode mne bral takhle přátele Ale jet za modernim dieselem a za benzinem bez katu je sakra rozdil, nehlede na skutecne a meritelne emise. Proste nechapu princip.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Loris Batacchi je teď offline  Loris Batacchi
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 1:30   Citovat  

Vypadá to moc hezky je to dobrý Škoda že pod kapotu místo toho bordelu nedali pořádný motor Bueee
   Návrat  
jayy je teď offline  jayy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 9:55   Citovat  

Tak jsem se zmýlil trosku. Auto ma dva katalyzátory jeden hned se svody a pak normalne ten, místo kterého dávám downpipe. Proto to nemá témeř zadny rozdil v emisích. Ten druhy pouze měří nejakou efektivitu spálených plynu, nebo něco podobného. Nikomu se asi z 30 lidi co to mají za dobu nerozsvitila kontrolka. Takze to je úplně v pohode..

Loris: ten motor je hodně u nás podceňovaný, ale je na to poměrně dost věcí. V USA to má skoro každý upravené. Bohužel žijeme v ČR, kde těch aut moc není a úpravců už vůbec ne, tak se o to lidé nezajímají. Ostatně když to tak vezmeš tak podle ostatních co mají stejné úpravy a změřené, jak už jsem zmínil tak se dostali na 145-155 PS a 210-220 NM. Když k tomu dáš ještě nějakou odtučnovací kůru tak jsi na 150PS/1000KG a to už pár aut potrápíš.
   Návrat  
Loris Batacchi je teď offline  Loris Batacchi
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 11:11   Citovat  

jayy napsal:

Loris: ten motor je hodně u nás podceňovaný, ale je na to poměrně dost věcí. V USA to má skoro každý upravené. Bohužel žijeme v ČR, kde těch aut moc není a úpravců už vůbec ne, tak se o to lidé nezajímají. Ostatně když to tak vezmeš tak podle ostatních co mají stejné úpravy a změřené, jak už jsem zmínil tak se dostali na 145-155 PS a 210-220 NM. Když k tomu dáš ještě nějakou odtučnovací kůru tak jsi na 150PS/1000KG a to už pár aut potrápíš.

Věřím že to jede dobře , kdyby tam ale byl motor odpovídající vzhledu auta (K20), prodej by byl asi někde jinde.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 12:44   Citovat  

To mas pravdu. Vzhled předci výkon auta..
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 13:30   Citovat  

Sorry za offtopic , ale kdopak se mi to pred chvili lepil na zadek? Úsměv

20150103_125216.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20150103_125216.jpg, 333.43 kB
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 10:05   Citovat  

Loris Batacchi: jak píše jayy, spousta lidi ten motor podceňuje. I třeba tím, že se myslí že je to hybrid tak to nepojede... Jayy mě svezl a můžu říct že to jede velmi pěkně a elektromotor to hezky dopuje. Jsem zvědavý na ten set up 2015
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 12:40   Citovat  

jedna ze včerejška s winter setupem Velmi šťastný

10888815_846031918753453_3171727988457392027_n.jpg

10888815_846031918753453_3171727988457392027_n.jpg, 89.66 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.2.2015 , 15:05   Citovat  

tak jsem si dneska vyzvedl prahy z lakovny. Velmi dobrá práce. No a během tohoto/příštího týdne mi má už konečně dorazit spoon manifold a decat od tegiwy.

10968159_862003740489604_87240337_n.jpg

10968159_862003740489604_87240337_n.jpg, 86.72 kB

10966923_862003707156274_1517338208_n.jpg

10966923_862003707156274_1517338208_n.jpg, 79.32 kB
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2015 , 20:26   Citovat  

jayy napsal:
Tak jsem se zmýlil trosku. Auto ma dva katalyzátory jeden hned se svody a pak normalne ten, místo kterého dávám downpipe. Proto to nemá témeř zadny rozdil v emisích. Ten druhy pouze měří nejakou efektivitu spálených plynu, nebo něco podobného. Nikomu se asi z 30 lidi co to mají za dobu nerozsvitila kontrolka. Takze to je úplně v pohode..

ale jak se dostanes na tech 1000kg abys zachoval aspoň minimum standartu Úsměv? tenhle vzhled si zaslouzi aspoň 250hp. Ale mas to pekny
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.2.2015 , 21:50   Citovat  

s tou váhou jsem to možná malinko přehnal. Tak -50 KG kdyby dobře. Sedačky vyměníš za jiné, zadní sedačky dáš pryč, je tam kolo jako rezerva, celý vercajk, potom takové kovovo-plastové plátno v kufru, nedej bože jak dáš nějaké karbonové díly .. něco se najde.

Podívej se tady na youtube a na informace k videu. Kolik má váhu spoon. Vidíš v interiŕu, že by tam skoro nic nebylo? Všechno se dá odkaz zde: tudy odkaz
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2015 , 22:52   Citovat  

No jo máš to pěkné baterkáři je to dobrý
Doufám že mi to pak předvedeš v plné síle Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.2.2015 , 23:57   Citovat  

jayy napsal:
s tou váhou jsem to možná malinko přehnal. Tak -50 KG kdyby dobře. Sedačky vyměníš za jiné, zadní sedačky dáš pryč, je tam kolo jako rezerva, celý vercajk, potom takové kovovo-plastové plátno v kufru, nedej bože jak dáš nějaké karbonové díly .. něco se najde.

Podívej se tady na youtube a na informace k videu. Kolik má váhu spoon. Vidíš v interiŕu, že by tam skoro nic nebylo? Všechno se dá odkaz zde: tudy odkaz

Nechci byt za rebela Se stydím , ale tim, ze jsi na auto domontoval dalsi doplnky (i kdyz od Mugen je to dobrý ), tak jsi se snizovanim hmotnosti moc dobre nezacal.
Ten Spoon nevypada az tak vykuchane, ale sedacky s airbagy a vubec zrejme veskere bagy v aute i s kabelazi k nim vazi opravdu hodne. Povinnou vybavou vozidla nejsou, ale asi je to jedna z poslednich veci, kterych bych se na daily car dobrovolne zbavoval. Kazdopadne klobouk dolu, sam mam auto "vykuchane" uz z vyroby a vazi jenom tak o 3/4 metraku min, nez to CR-Z od Spoon. Pritom je aspon co do motorizace jednodussi.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 11:00   Citovat  

Vždyť taky jo, nechci z toho dělat žádného zavodaka. Chtěl jsem jenom poukázat, ze s vahou se da fakt pekne zahybat. Ono ja s tim jezdím témeř denne, takze chci zachovat normalni auto. Spis kdyz se někam pojede (viz.honday) a sundam nejake veci (stejne je to docela zbytečně), tak váhu můžeš dostat klidně na skoro tunu. Spoon tuna a 145 PS a mává to s tim fakt pekne.
   Návrat  
futureboy je teď offline  futureboy
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 14:11   Citovat  

Gratuluju.To tvoje CR-Zko je fakt pecka.Asi budu proti všem,ale mě se nejvíc líbily ty první černobílý kola Cool Ty zlatý nejsou špatný to ne,ale mě se ta kombinace černá a bílá hodně líbí a celkově mě k tomu autu seděla nejlíp,ale každej to má se vkusem jinak.Doufám že tě letos někde uvidím naživo.Ať se daří plnit plány. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 15:03   Citovat  

jayy napsal:
Chtěl jsem jenom poukázat, ze s vahou se da fakt pekne zahybat

nevim, nechci ti brat iluze, ale to co se z auta da realne vyndat bez toho aniz bys ho omezil na daily uzitkovosti, dela fakt par kilo- viz muj thread s ITR, kde jsem vykuchal ) kvuli patrani po vlhkosti) v podstate vsechno a dela to 68kg. Pokud mas usi ze zeleza, da se vyndat koberec a nepodstatny plasty ( par kilo). Vyhodit audio.
A poridit lehky sedacky - ale aby byly lehky, budou to skorapky a funkcnost auta uz jde dopryč.
Relativne vic vazej airbagy, ale ty asi vyndavat nebudes pocitam.Takze realne nejakejch 20,30kg dolu a to za ty potencionalni problemy ( hlucnost, ostry hrany, policajti, atd. atd. ) nestoji podle me....
EDIT: pro dynamiku bych ja asi udelal to, ze bych sehnal opravdu velmi lehky kola ( nevim co tam mas ted), sundal bych to kridlo vzadu ( muj vkus ho uplne nedava a urcite to je brzdidlo) a jestli neco, vyndal bych klimu, pokud jsi studenokrevnej, ta podle me tak 30kg vazit bude.
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 17:15   Citovat  

Vypadá to že ten paket sedí fakt dobře kde to kupuješ jestli to není tajný... je to ABS nebo laminát?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 17:24   Citovat  

tak vidíš, ze stou vahou to není sranda. Auto potencial ma - rozhodne nyní vzhledove, ale vahou jakou si predstavujes z toho udelas akorad racecar a ne daily.

za me Úsměv : pokud nechces zustat jen u styllingu, uvazoval bych o vetsim vykonu - to auto si to zaslouzi H+

(K20 minimum, nebo zainvestovat do komresoru - ale oficielne je to bagl...)
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 17:44   Citovat  

asi uz to tu padlo ale na CR-Z se dela nejakej relativne bolt-on-oficialni kompresor kit, nedela?
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 17:56   Citovat  

kandik napsal:
asi uz to tu padlo ale na CR-Z se dela nejakej relativne bolt-on-oficialni kompresor kit, nedela?
dela ho JRSC přece jestli se dobře pamatuju
   Návrat  
Gotchi je teď offline  Gotchi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 18:10  Naposledy upravil Gotchi dne 6.2.2015 , 18:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

yop, po instalaci JRSC - flashPro tuner - 190koní za cca 125K...

U R18ky - JRSC Track package - 242koní za cca 115K + alu intake manifold, ten plasťák by to asi nedal HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 18:15   Citovat  

Gotchi napsal:
yop, po instalaci JRSC - flashPro tuner - 190koní za cca 125K...

spodni hranice Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 18:20   Citovat  

Výkonu nebo ceny? Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 18:26   Citovat  

kdybyste meli starou jebku, jak byste si hvizdali Hihi
tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 18:28   Citovat  

FastCivic napsal:
kdybyste meli starou jebku, jak byste si hvizdali Hihi
tudy odkaz

strejdo gotchiii, udelej mi radost, prosiiim HaHaaa ja te pak klidne svezu pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 18:35   Citovat  

Ty kokso, dobrééé, jak tu řemenici flákli přímo do manifoldu Velmi šťastný
Na Ostkec Ti ho dovalím Je to tam.
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 18:41   Citovat  

Se stydím tudy odkaz
   Návrat  
Ice CTR je teď offline  Ice CTR
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 19:08   Citovat  

Já to vidím taky tak, že je blbost kuchat stock CRZ a dělat z toho okruhovou obludu a ve výsledku zase tolik váhy neušetřím, aby to stálo za tu námahu, takže jediná cesta je opravdu kompresor, pr jinak už se tahle 1.5 i-vtec nedá výkonově navýšit. Takže Jiří, je to jasné, musíš objednat kompresor kit Je to tam. VTEC 190 ps a jedem bomby a konečně na tebe nebudu muset čekat Je to tam. pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 20:49   Citovat  

s tou váhou vidím se roztrh pytel. já jsem to napsal trošku s nadsázkou, vím co to všechno obnáší. Nicméně ohledně kompresoru bych měl uplně jasno = sprintex. Je tam nárust 40 PS, a stojí to 74 tis + 4 tis poštovné. Je k tomu všechno a je to plug and play. Celá instalace zabírá 3-4 hodiny (stejně to všem trvalo 6 hodin). Přijde vám k tomu veškeré příslušenství, kniha která má 36 stran a říká vám krok po kroku co dělat, jednotka samozřejmostí. Taky to je na EU auta, takže není problém. Hodně kitů je sice, ale pouze na US verzi = jiná jednotka.

Tady je odkaz na sprintex: tudy odkaz Nemusí tam být vůbec nic navíc, ani chladič nic. Ještě k tomu je garantována zárku na 1 rok nebo 12 000 mil.

Tady jak vypadá kniha s instalaci: tudy odkaz

No a tady je kompresor v autě, video: tudy odkaz

Upřímě mám o tom dost (doufám nastudováno), ale pořád do toho ještě prozatím jít nechci. I když bych rád, ale je to i tak docela dost peněž a sám nevím, pořád váhám. Slova kup to jsou jednoduché... takže uvidím. Člověk nemůže zase jenom řešit auta - i když kolik jich tady je, že téměř všechny peníze rvou jen tam. Ono ve výsledku kdybych ty peníze co jsem dal do mugenu, podvovzzku, brzd, interiéru, sání atd atd. tak bych už měl ty kompresory rovnou dva. Nicméně to tak brát nejde, mě se auto musí i líbit. Do předchozího auta se narvalo 500 000,- a tam už jsem se asi i vyblbnul. Teďkom trošku s pokorou .. i když pořádnej výtlem

Maxxi: je to ABS plast, nikdy v životě bych něchtel lamino a ani bych to na auto nedal. Právě čtu ze zahraničí kdo kde kupuje ať je to fakt plug and play a ne nějaké slátaniny, takže to pasuje ťip ťop. Objednávám to zde: tudy odkaz

Je to prostě všechno jiné, ale ti kteří mají novější auta a dělají úpravy tak to ví. Co bych dal za to, kdyby ty věci stály jak na ty starší auta.. bohužel
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 22:31   Citovat  

Nedávej sem takové odkazy, dělám na baráku a nemůžu si dovolit druhé auto s kompresorem. Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
jayy: Honda CR-Z Mugen
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina