Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 149, 150, 151 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 150 z 486
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.2.2015 , 10:34   Citovat  

turkpet napsal:
...Acc 7G netestovali ale napr. kamoš s Audi 6(2009) to tam skládal ešte ťažšie ako ja do Acc7g...

Občas koukám na testy aut na auto.cz a tam je vždy na konci tabulka s údaji a rozměry. Docela jsem se divil třeba u Audi,jak jsou úzké v interiéru. Moc jsem tomu nevěřil,třeba konkrétně ta Audi A6 je zvenku o 10 cm širší než A7g,vždyť je to auto o třídu výš. Ale rozměry šířky interiéru jsou podle těch údajů menší,konkrétně vpředu zhruba o 4 cm a vzadu o 6 cm,na úrovni Accorda je tak nějak Audi A8,co se týká tedy šíře interiéru. Moc tomu nevěřím těm jejich rozměrům,ale ty mě o tom zas více přesvědčuješ. Takže zase až tak nezáleží na velikosti auta zvenku a třídě...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.2.2015 , 11:09   Citovat  

Kmóďa napsal:
Takže zase až tak nezáleží na velikosti auta zvenku a třídě...

to nezáleží - vždycky si vzpomenu kolik místa bylo uvnitř C4g a jaká záchvat klaustrofobie jsem utrpěl v C8g... Úsměv
   Návrat  
caras je teď offline  caras
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2015 , 22:04   Citovat  

Ahoj, resim nakup predni napravy z US, netusite zda Acura Tsx ma identickou jako accord 7g
Diky
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2015 , 12:54   Citovat  

Myslíte že je možné nahodiť podsvietené tlačítka ovládania na volante z poface na predface? Docela mi to chýba v nočných cestovanich Smutný
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2015 , 20:39   Citovat  

osvětlení ovládačů na volantě mají i některé před face.Mám za to že budeš muset ale i vyměnit kroužek pod volantem kde vede napájení jak pro Airbag tak i na podsvícení + dotáhnout kabelež
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2015 , 22:04   Citovat  

Čo som zbežne pozeral, tak tlačidlá sú presne také isté, ale tie s podsvietením maj iba jeden konektor naviac. Prečo práve aj krúžok pod tým? Napájanie si myslím že nie je problém dotiahnuť od hocikiaľ...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2015 , 22:21   Citovat  

A jak to chceš do toho volantu dotáhnout, než přes kroužek? Volant má víc než jednu otáčku, to to chceš nějak omotat okolo tyče řízení? Pro tohle tam je ten kroužek, kde jsou "sběrače". Volné pozice v tom kroužku zpravidla nebývají, aby si to nějak využil, tzn. že budeš asi muset sehnat i kroužek z podsvětleného volantu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2015 , 8:31   Citovat  

Stepa napsal:
A jak to chceš do toho volantu dotáhnout, než přes kroužek? Volant má víc než jednu otáčku, to to chceš nějak omotat okolo tyče řízení? Pro tohle tam je ten kroužek, kde jsou "sběrače". Volné pozice v tom kroužku zpravidla nebývají, aby si to nějak využil, tzn. že budeš asi muset sehnat i kroužek z podsvětleného volantu.
Se stydím přátele
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2015 , 8:59   Citovat  

Ještě mě napadlo, že by si třeba mohl oželet tlačítko Mode pro přepínání AM/FM, zrušit ho a jeho vodič použít na napájení. Já ho třeba nepoužívám vůbec. Za předpokladu, že každé tlačítko má svůj vodič Úsměv
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2015 , 9:48   Citovat  

Tak jsem uz taky sniznil pomoci eibach pro kit, tlumice byly naprosto v poradku takze sem je nechal, a muzu vsem doporucit, auto je klidnejsi na rozbitych cestach, nenaklani se a prijde mi i komfortnejsi (coz je asi trosku divny ale prijde mi to tak) sedlo si to hezky, takze ja jsem nadsen VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2015 , 13:25   Citovat  

Stepa napsal:
Ještě mě napadlo, že by si třeba mohl oželet tlačítko Mode pro přepínání AM/FM, zrušit ho a jeho vodič použít na napájení. Já ho třeba nepoužívám vůbec. Za předpokladu, že každé tlačítko má svůj vodič Úsměv

Vzhľadom na prítomnosť aftermarket rádia a plánovaného upgrade univerzálneho prevodníka (PAC SWI-RC) ovládania z volantu na nové rádio by som si rád toto tlačidlo ponechal. Myslím že oželiem podsvietenie, neviem či si na to všetko trúfam, a platiť tisíce za takéto detaily, nie je môj štýl...
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2015 , 16:26   Citovat  

Chtěl bych se zeptat jestli má svítit nebo být podsvícené tlačítko výstražných světel? Předpokládám, že ano Velmi šťastný
Neví někdo jak se dostat k žárovce. Musí se vyndat celá část i s výdechy topení?
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2015 , 17:06   Citovat  

[quote="petrp"]Chtěl bych se zeptat jestli má svítit nebo být podsvícené tlačítko výstražných světel? Předpokládám, že ano Velmi šťastný
Neví někdo jak se dostat k žárovce. Musí se vyndat celá část i s výdechy topení?[/quote]

Dle me:
predface ->NE, poface ->ANO to mi hlava nebere
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.2.2015 , 17:08   Citovat  

petrp napsal:
Chtěl bych se zeptat jestli má svítit nebo být podsvícené tlačítko výstražných světel? Předpokládám, že ano Velmi šťastný
Neví někdo jak se dostat k žárovce. Musí se vyndat celá část i s výdechy topení?

1, Ano... (predface i poface, proste vsechny)
2, Ano...
Nekde je tady schematicky nakres, ba i odkaz na Youtube... hledej...

edit: třeba tudy tady nebo tudy tady a pak ještě někde... tudy
A tady tady

Prostě hledat...
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2015 , 20:38   Citovat  

SaKaL napsal:
1, Ano... (predface i poface, proste vsechny)
2, Ano...
Nekde je tady schematicky nakres, ba i odkaz na Youtube... hledej...

edit: třeba tudy tady nebo tudy tady a pak ještě někde... tudy
A tady tady

Prostě hledat...

Upřesním (mám poface)
Podsvícený při rozsvícených světlech ano.
Při zapnutých výstražných světlech ale nebliká, jak tomu bývá třeba u jiných značek
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2015 , 23:43   Citovat  

Díky, někdy hledám blbě...
   Návrat  
nettopeer je teď offline  nettopeer
PříspěvekZaslal: 12.2.2015 , 13:39   Citovat  

Zdravím, můžete mi doporučit kde sehnat zadní ABS sensor ? Něco ověřeného prosím.
Koupil jsem jeden z Ebay ( part number 57470-SEA-013), ale ten mě ukazuje chybu 23 - magnetic encoder, údajně protože to není origo díl.
Díky za každou radu Úsměv Honda
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.2.2015 , 15:09   Citovat  

nettopeer napsal:
Zdravím, můžete mi doporučit kde sehnat zadní ABS sensor ? Něco ověřeného prosím.
Koupil jsem jeden z Ebay ( part number 57470-SEA-013), ale ten mě ukazuje chybu 23 - magnetic encoder, údajně protože to není origo díl.
Díky za každou radu Úsměv Honda

Já ho koupil taky na Ebay a funguje...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2015 , 17:35   Citovat  

Taky mám z Ebay,jen jsem kupoval přední a paráda. Byl úplně stejný jak originál,pěkně zpracované,perfektně sedlo,funguje dobře... Takže tím že to není originál to nebude.
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2015 , 19:00   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Jumbo: v první řadě bych vyhodil tu jednu kladku navíc a dal kratší řemen (já dal ContiTech 7PK1785 Contitech, už to mám takto 3 měsíce a pohoda, vše funguje a altík nedostává tolik zabrat. Napřed jsem se trochu bál, že by mohl nastat problém, ale v pohodě Mrk S baterií asi jak radí ostatní, já koupil auto s novou a tak zatím OK Úsměv

Pokud máš tel. s androidem, doporučuji koupit diagnostiku do OBD konektoru (200-350,- Kč OBD 2 na aukru) a aplikaci Torque Torque Pro a uděláš další dobrý krok, já bez toho už nejezdím, mám stále informace o napětí, teplotě atd. informací o autě a jsem v klidu Mrk Umí i číst chyby v ECU

Ahoj, rozhodl jsem se také pro jistotu vyměnit řemen, přeci jenom do 180 000 km neznám přesně servis vozu. Když koukám jak to máš provedený ty, tak já už asi mám také kratší řemen, ale ta kladka, která se má odstranit, tam je.
Mám ji při výměně řemene nechat odstranit, nebo zanechat nevyužitou jako je to teď? Měnil jsi s řemenem ještě něco? Je možné nějak zkontrolovat ostatní kladky, když už bude řemen dole? Řekl bych, že v prostoru řemene něco šustí, ale někdo říká, že to je klasický zvuk 2.2 i-ctdi. Jedná se o PoFace r.v. 2006, N22A1.

motor - já.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
motor - já.jpg, 92.03 kB

návod.jpg

návod.jpg, 151.96 kB

motor - HIGHTOWER -.jpg

motor - HIGHTOWER -.jpg, 871.26 kB
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2015 , 19:27   Citovat  

Petr_cze napsal:
Ahoj, rozhodl jsem se také pro jistotu vyměnit řemen, přeci jenom do 180 000 km neznám přesně servis vozu. Když koukám jak to máš provedený ty, tak já už asi mám také kratší řemen, ale ta kladka, která se má odstranit, tam je.
Mám ji při výměně řemene nechat odstranit, nebo zanechat nevyužitou jako je to teď? Měnil jsi s řemenem ještě něco? Je možné nějak zkontrolovat ostatní kladky, když už bude řemen dole? Řekl bych, že v prostoru řemene něco šustí, ale někdo říká, že to je klasický zvuk 2.2 i-ctdi. Jedná se o PoFace r.v. 2006, N22A1.

Ahoj, ty jí tam máš, ne že ne, jestli dobře vidím, takže tam máš delší řemen. Kup kratší, kladku dej pryč a hotovo. Ostatní kladky můžeš zkontrolovat, třeba přijdeš na to, co ti to dělá, mě tam taky něco "hlučí", ale to budu řešit, až bude lepší počasí a čas se na to pořádně kouknout... To na té kladce nejsou drážky na kladce, ale právě ten řemen, je tam jako "naruby" Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2015 , 19:33   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Ahoj, ty jí tam máš, ne že ne, jestli dobře vidím, takže tam máš delší řemen. Kup kratší, kladku dej pryč a hotovo. Ostatní kladky můžeš zkontrolovat, třeba přijdeš na to, co ti to dělá, mě tam taky něco "hlučí", ale to budu řešit, až bude lepší počasí a čas se na to pořádně kouknout... To na té kladce nejsou drážky na kladce, ale právě ten řemen, je tam jako "naruby" Úsměv

Ty jsi mě asi nepochopil, tu kladku kterou tam mám, tak ta je nevyužita viz foto, řemen se jí vůbec nedotýká, podle mě tam mám kratší řemen jako ty, s tím že kladku někdo neodstranil.
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2015 , 19:40   Citovat  

Petr_cze napsal:
Ty jsi mě asi nepochopil, tu kladku kterou tam mám, tak ta je nevyužita viz foto, řemen se jí vůbec nedotýká, podle mě tam mám kratší řemen jako ty, s tím že kladku někdo neodstranil.

Tak to nevím, jak to máš, podle mě dle fotky, co jsi dal, tam kladku máš a je přes ní veden řemen, tedy tam je delší řemen. Pokud ne, tak nemá cenu ji tam nechávat a pryč s ní...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.2.2015 , 20:29   Citovat  

Petr_cze napsal:

Hlavně to je kladka co tam nemá být. Na tom místě má být hladká napínací kladka.
ta kladka je tam z důvodů efektivnějšího využití délky kladky na altíku.

To co vám tam dělá ševelení, je :
1 - Ložisko v napínací kladce (accordí nemoc) ....jedno mám na prodej kdyby někdo chtěl nechám skoro za nic
2 - kompresor klimatizace
3 - altík

Možno odposlechnout při nastartovaném motoru za pomoci dlouhého šroubováku...či něčeho podobného Úsměv

Honda-Accord_iCTDi_European_Version_2004_photo_1f.jpg

Honda-Accord_iCTDi_European_Version_2004_photo_1f.jpg, 58.15 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2015 , 20:37   Citovat  

Jasně máte pravdu, jak je tam ten řemen obráceně, tak vypadá jako by tam nebyl Úsměv. Takže kladka půjde pryč a dá se kratší řemen.
Kdyby to ševelení způsoboval kompresor, tak tam se taky dá vyměnit ložisko jako v napínací kladce? Ložisko napínací kladky si zamlouvám.

Tak jak to s tím kompresorem, má někdo zkušenosti s výměnou ložiska?
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2015 , 22:13   Citovat  

Nejaky tip ako sa na zadnej naprave steluju odklony ?
Na geometri pred pol rokom mi povedal, ze sa vzadu nesteluju, co je podla mna blbost.
Pripadne nikde som nevidel na zadnu napravu ramenu, daju sa kupit len origo ?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2015 , 22:31   Citovat  

Chris napsal:
Na geometri pred pol rokom mi povedal, ze sa vzadu nesteluju, co je podla mna blbost.

Na serii nastavit nejdou vpredu ani vzadu, ostatne jako u drtive vetsiny vsech aut. Dozadu ale muzes dokoupit toe-link (vzdycky bez homologace) a vpredu by jako jinde mely jit pouzit excentricke srouby (taky bez homologace, ale neni to aspon nikdy videt).
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 21:41   Citovat  

Ahoj lidi, zvažuji koupi Accorda 2,4 tourer, a dost váhám nad převodovkou jestli manuál nebo automat, služebákem nalítám 100tkm ročně a už mě ten fofrklacek nějak štve, tak přemýšlmím nad automatem. Jaká je spolehlivost automatu? soukromě najezdím max. 5tkm a spíš delší cesty kolem 150km. nebo mám volit radši manuál?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 22:42   Citovat  

Chris napsal:

A jak jsou na tom čepy v ramenu,na stk moc zadní napravu netestujou a plno lidí jezdí z vymlácenýma čepama.
Pokud máš jen zadní pravý odklon tak chyba ve výrobě Velmi šťastný
Málo kdy jde těžko seřídit sbíhavost šroub zarezne v silentbloku.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 22:46   Citovat  

Alias napsal:
Ahoj lidi, zvažuji koupi Accorda 2,4 tourer, a dost váhám nad převodovkou jestli manuál nebo automat, služebákem nalítám 100tkm ročně a už mě ten fofrklacek nějak štve, tak přemýšlmím nad automatem. Jaká je spolehlivost automatu? soukromě najezdím max. 5tkm a spíš delší cesty kolem 150km. nebo mám volit radši manuál?

Znám 2,4 v automatu najeto cca400tis a žádný problém ,hlavně bude záležet na údržbě po první výměně se zkracuje interval na výměnu oleje v automatu.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 149, 150, 151 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina