Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě Hondy Civic? Poraďte, prosím.
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 3 z 6
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 20:34   Citovat  

rudy5 napsal:
synku teraz cez víkend som bol testovať hondu accord 8 generácie 2.4 -148kw tak mi nemusíš hovoriť ako ide honda a môžem ti povedať choď sa zviesť napríklad na audine A4 1.8 tsi 118kw alebo 2.0 TSI 155kw potom uvidíš o čom točím. Jednoducho benzín bez turba je oničom , viezol somm sa v toľkých autách čo si ty ešte možno ani nevidel tak viem porovnať. a hovorím o motore 1.8 atmosféra. to je proste leňoch.

synku atmosféra potřebuje ruce , tam nestačí jen šlapat na plyn Nápad je tu!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 20:39   Citovat  

hopit napsal:

ano..a diky bohu za ZLATOU atmosferu!!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 21:08   Citovat  

hopit napsal:

Koľko máš najazdených KM , koľko rokov? a koľko áut ti prešlo rukami? ked som mal 20 rokov a presadol som zo škody 100MB do auta čo malo 55kw tiež som si myslel aká to je raketa Velmi šťastný . Ale odvtedy prešlo času a času ked dostaneš do ruky poriadne auto potom pochopíš. Nehovorím že HONDA je zlá ale ako som povedal s 1.8 sa športovo jazdiť nedá , teda dá ak máš 20 rokov a je to tvoje prvé auto a teraz si si urobil vodičák.
   Návrat  
Davis1 je teď offline  Davis1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 21:17   Citovat  

rudy5 napsal:
Koľko máš najazdených KM , koľko rokov? a koľko áut ti prešlo rukami? ked som mal 20 rokov a presadol som zo škody 100MB do auta čo malo 55kw tiež som si myslel aká to je raketa Velmi šťastný . Ale odvtedy prešlo času a času ked dostaneš do ruky poriadne auto potom pochopíš. Nehovorím že HONDA je zlá ale ako som povedal s 1.8 sa športovo jazdiť nedá , teda dá ak máš 20 rokov a je to tvoje prvé auto a teraz si si urobil vodičák.

bla bla bla pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
HoneyBadger je teď offline  HoneyBadger
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 21:26   Citovat  

Koukám moc k tématu jsem se toho nedozvěděl. Myslíš že když sháním něco trochu sportovnejsiho v tomhle provedení ze očekávám jízdu jak ve formuli? Premejslej hlavou. Je rozdíl jezdit v takové 1.8 a v jiné a mě zajímá jaký tam bude posez jak to bude reagovat oproti jiné 1.8 jak to bude sedět oproti jiné 1.8 a ne že to oproti 2.0 tsi 155kw bude líný, to si dokáže domyslet i malý děcko Úsměv peace
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 21:29   Citovat  

rudy5 napsal:
synku teraz cez víkend som bol testovať hondu accord 8 generácie 2.4 -148kw tak mi nemusíš hovoriť ako ide honda a môžem ti povedať choď sa zviesť napríklad na audine A4 1.8 tsi 118kw alebo 2.0 TSI 155kw potom uvidíš o čom točím. Jednoducho benzín bez turba je oničom , viezol somm sa v toľkých autách čo si ty ešte možno ani nevidel tak viem porovnať. a hovorím o motore 1.8 atmosféra. to je proste leňoch.

29.3. tě čekám v Mostu s tím slavným tsi a můžeš předvézt jak to Hondě nandá. Do tý doby si odpust tyhle směšný a trapný komentáře.
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 21:51   Citovat  

rudy5 napsal:

Promiň, ale tohle tady neobhájíš.
To ti nikdo neuvěří.
Už jenom proto, že ty nudný koncernový turbomotory tady hodně lidí vyzkoušelo.
Tyhle motory umí akorát hezky zatlačit do sedačky, když se "nadechne" turbo. A tím veškerá zábava končí.
Dokonce ani zvuk ty motory nemají. Tak to výrobce dohání nějakým trapným generátorem zvuku do repráků.
Prostě sportovní auto jak má bejt..... HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 21:52   Citovat  

Hondza napsal:
29.3. tě čekám v Mostu s tím slavným tsi a můžeš předvézt jak to Hondě nandá. Do tý doby si odpust tyhle směšný a trapný komentáře.

A to pojedeš s ubohou 1,6 a ještě bez turba. To bude úplně o ničem Velmi šťastný
Než se mu nadechne turbo, tak ty budeš pryč.
   Návrat  
tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 22:01   Citovat  

Kde jsem to četl?
"Jestli neumíš jet rychle s 90hp, tak ani 900hp ti nepomůže".
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 22:11  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 17.2.2015 , 22:16, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

rudy5 napsal:

Odkud se známe, že mě tak důvěrně oslovuješ?

Ano, nikdy jsem autem téměř nejel, živím se autoservisem, takže se moc k autům nedostanu Úsměv Mluvili jsme tu o sportovní jízdě, a ne o tom jestli jede líp 1.8 turbo nebo 1.8 atmosféra, vše záleží na nastavení a způsobu k jakému je auto určené Tak to valím bulvy Jdi si někam na kadla kadla pou forum a tam masturbuj s ostatními nad tím jak vám to jede 250km/h za 4,8litru nebo někdy za 4,9 litru na 100km (4,9 = protivítr HaHaaa ) a neotravuj nás tady takovými keci, my prostě máme rádi ty naše plečky, který sice nejedou, reznou a jsou ošklivý, ale mají alespon nějaký styl. Ale je pravda že VW a atd... má nejlepší motory, to uznávám, pač díky nim mám práci a mužu si jezdit v těch lenochodích Hondách a mám co jíst ... Hihi

A mimochodem A8g 2.4 ne výkon neni nic moc, neříkám že to nejede, ale je to prostě rodinné pohodové auto určené na rychlou konfortní přepravu Mrk

Prosím moderátory o zamčení pač to bude zase zbytečná flame, děkuji ....
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 22:15  Naposledy upravil Hellborn dne 17.2.2015 , 22:24, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

rudy5 napsal:

Naopak, chlapče - u atmosféry si tu rychlost musíš zasloužit, proto ji máme rádi. Dupnout na plyn umí každý moula.

Mimochodem, když jsem hledal první auto, tak jsem si jich dost projel (to i při výběru rodinného auta) a mimojiné i Golfa IV od ABT, ale na Accorda 2.0 6g ten Golf fakt neměl...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 22:22   Citovat  

HoneyBadger napsal:
Tak jsem si tady teda taky založil účet, protože už dlouho prahnu po Honda
Představoval bych si něco kolem 60 tisíc, do max objemu 1.8l s nějakou sportovnější jízdou Úsměv Co jsem se poohlížel tak nejlíp z toho vychází Targa, ale já potřebuju aby se do toho alespoň občas nasoukali 4 lidi Velmi šťastný takže asi nějaký kupéčko nebo hb, ale sedanu bych se taky nebránil Úsměv Úplně se v tom nevyznám, ale koukal jsem třeba na Civic coupe 1.7 2001 z Německa za nějakých 56+poplatky nebo že se dá za ty peníze sehnat i slušnej accord 6g nebo jestli by jste mi doporučili spíš něco jiného? případně nějaké názory na to? děkuji

S coupe 1.7 jsem nejel. Motor není špatný. U coupe si někteří stěžovali na nervoznější zadek.
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 22:27   Citovat  

Honda Civic Coupe 1,7i 2001 rok...měla jsem...motor na to auto plně dostačuje a umí s tim skvěle zacvičit... A i při ostřejší jízdě to sedělo jak přikovaný. Na mojem jsem teda hned po koupi měnila tlumiče, jelikož jeden byl KO, dávala jsem KYB. Ale prostě za mě super kára, dodnes lituju, že jsem ho prodala...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 23:03   Citovat  

Jo, to červený kupé ti fakt slušelo je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 10:21   Citovat  

reznicek9 napsal:

Ano, nikdy jsem autem téměř nejel, živím se autoservisem, takže se moc k autům nedostanu Úsměv Mluvili jsme tu o sportovní jízdě, a ne o tom jestli jede líp 1.8 turbo nebo 1.8 atmosféra, vše záleží na nastavení a způsobu k jakému je auto určené Tak to valím bulvy Jdi si někam na kadla kadla pou forum a tam masturbuj s ostatními nad tím jak vám to jede 250km/h za 4,8litru nebo někdy za 4,9 litru na 100km (4,9 = protivítr HaHaaa ) a neotravuj nás tady takovými keci, my prostě máme rádi ty naše plečky, který sice nejedou, reznou a jsou ošklivý, ale mají alespon nějaký styl. Ale je pravda že VW a atd... má nejlepší motory, to uznávám, pač díky nim mám práci a mužu si jezdit v těch lenochodích Hondách a mám co jíst ... Hihi

A mimochodem A8g 2.4 ne výkon neni nic moc, neříkám že to nejede, ale je to prostě rodinné pohodové auto určené na rychlou konfortní přepravu Mrk

synku ja sa za to nehambím že mám VW mal som dva ked som ho predal malo najazdených 300tis a riešil som len bežné veci , a ak dobre čítaš čo som napísal tak som napísal že atmosféra na športovú jazdu neni ak si ty športovo na tom zajazdíš tak si asi fakt v ničom inom nesedal a asi si jeden z tých garážmajstov čo len kecá a prd vie .A v tej A8 si asi tiež nesedel pretože by si vedel že 4 dospelý ľudia výškou 185cm sa v tom ani neodvezú iba ak by mali vzadu amputované nohy.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 10:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Naopak, chlapče - u atmosféry si tu rychlost musíš zasloužit, proto ji máme rádi. Dupnout na plyn umí každý moula.

Mimochodem, když jsem hledal první auto, tak jsem si jich dost projel (to i při výběru rodinného auta) a mimojiné i Golfa IV od ABT, ale na Accorda 2.0 6g ten Golf fakt neměl...

stavím sa o tvoje auto že golf 1.8T 110kw to tomu accordu 115kw natre a ešte budem pri tom piť pivo
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 10:25   Citovat  

rudy5 napsal:
synku ja sa za to nehambím že mám VW mal som dva ked som ho predal malo najazdených 300tis a riešil som len bežné veci , a ak dobre čítaš čo som napísal tak som napísal že atmosféra na športovú jazdu neni ak si ty športovo na tom zajazdíš tak si asi fakt v ničom inom nesedal a asi si jeden z tých garážmajstov čo len kecá a prd vie .A v tej A8 si asi tiež nesedel pretože by si vedel že 4 dospelý ľudia výškou 185cm sa v tom ani neodvezú iba ak by mali vzadu amputované nohy.

Atmosféra na sportovní jízdu není, tak proč jsem s ní rychlejší v zatáčkách než ty veleslavné TSi apod.? Jo, rovně, kde se jen dupne na plyn, jsou rychlejší.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 10:26   Citovat  

rudy5 napsal:
stavím sa o tvoje auto že golf 1.8T 110kw to tomu accordu 115kw natre a ešte budem pri tom piť pivo

Nedivím se, že budeš u toho pít, protože to je zábavnější než jízda s tím Golfem.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 10:28   Citovat  

reznicek9 napsal:

ešte otázka pozerám že aké máš nadupané auto chcel by som vidieť aj ten tvoj servis Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 10:30   Citovat  

Hellborn napsal:
Nedivím se, že budeš u toho pít, protože to je zábavnější než jízda s tím Golfem.

a čo je na tom zábavnejšie ? jednoducho si nedáš povedať že to ide horšie , tu nejde o tom aké mám ja auto aké ty viezol som sa v X áut aj v takých čo si ani nepočul a nechválim si len to svoje ako vy proste neutrálne hovorím že to nejde.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 10:48   Citovat  

rudy5 napsal:
a čo je na tom zábavnejšie ? jednoducho si nedáš povedať že to ide horšie , tu nejde o tom aké mám ja auto aké ty viezol som sa v X áut aj v takých čo si ani nepočul a nechválim si len to svoje ako vy proste neutrálne hovorím že to nejde.

Psal Ti to Hopit a i já - nás nebaví jen položit plyn na podlahu a čekat.
Za další - asi mě znáš dlouho osobně,když víš, o čem jsem ani neslyšel a určitě víš v čem všem jsem jezdil. papa
   Návrat  
jira851 je teď offline  jira851
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 10:58   Citovat  

Další zbytečné kecy typu mám koncern s turbem co je lepší ? Velmi šťastný Velmi šťastný zamkněte to někdo, nechápu jak to souvisí s původním dotazem. Honda Honda Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 11:07   Citovat  

Jinak k tomu okruhu jak tu někdo psal Tsi 2.0 na okruhu vs CTR nebo ITR jsem si jistý že šofér TSI by šel domů s pláčem vypráskaný jak čokl Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 11:17   Citovat  

jira851 napsal:
Jinak k tomu okruhu jak tu někdo psal Tsi 2.0 na okruhu vs CTR nebo ITR jsem si jistý že šofér TSI by šel domů s pláčem vypráskaný jak čokl Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

ty si kupuješ auto na okruh? HaHaaa v reale by ti zamával on stačil by prvý kopec a už by si dychčal po rovine to rozkotúľaš to je všetko , a ešet raz ja si nezastávam VW group ani nikto nevie aké mám auto a už tu kecáte.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 11:33   Citovat  

rudy5 napsal:

Snad jen pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem offtopic
   Návrat  
Davis1 je teď offline  Davis1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 11:58   Citovat  

Tohle je typický příklad slepého a natvrdlého koncernisty pořádnej výtlem ....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 12:32   Citovat  

rudy5 napsal:
ty si kupuješ auto na okruh? HaHaaa v reale by ti zamával on stačil by prvý kopec a už by si dychčal po rovine to rozkotúľaš to je všetko , a ešet raz ja si nezastávam VW group ani nikto nevie aké mám auto a už tu kecáte.

Víš, že se dá do kopce podřadit?

A Ty zas nevíš, o čem jsem slyšel a taky tu kecáš...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 12:32   Citovat  

[quote="Davis1"]Tohle je typický příklad slepého a natvrdlého koncernisty pořádnej výtlem ....[/quote

ja píšem subjektívny názor nikdy si nezastávam danú značku
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 12:33   Citovat  

Davis1 napsal:
Tohle je typický příklad slepého a natvrdlého koncernisty pořádnej výtlem ....

No jo, ale jak já k tomu přijdu, když jsem údajně jako synek Velmi šťastný pořádnej výtlem pořádnej výtlem ukamenujte mě Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 13:22  Naposledy upravil jira851 dne 18.2.2015 , 13:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

On asi není zvyklý v kopci podřazovat Velmi šťastný jistě má totíž DSG a velkééé turboooo Velmi šťastný takže není třeba udržovat nějaké otáčky a trochu u jízdy uvažovat, prostě full gas a převodovka s turbíčkem to nějak požvýká, přece se nesníží k autu bez turba, natož k manuální převodovce Velmi šťastný Velmi šťastný

A4, Passat nic moc, Volvo S60 tě neoslovilo ani kluci na foru neporadili, tak jsi se rozhodl vecpat na HC a diskutovat o tom, že atmosférické motory jsou o ničem? Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě Hondy Civic? Poraďte, prosím.
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina