Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě Hondy Civic? Poraďte, prosím.
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 5 z 6
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 17:56   Citovat  

rudy5 napsal:
kua ved to tu píšem od začiatku , ja nič nezrovnávam ešte raz pre tých čo nevedia čítať alebo čítajú len posledné "napísal som že pre mňa je motor 1.8 atmosféra slabá na šporotvú jazdu " proste kto nesedel v lepšom asi to bude pre neho bomba pre mňa to je leňoch či to ej HONDA, VW,KIA, TOYOTA neviem čo ešte nenarážam iba na HONDU!!!!
tak já nevim asi už blbě vidim nebo to nechápu ->
rudy5 napsal:
sadni do audi A4 napríklad aj staršej motor 2.0 TFSI 147kw a honda ma 148kw a potom porovnaj.
jestli ti je 1.8 málo tak jdi do K20 147kw nebo K24, jinak nevim, musiš prostě osedlat vše a pak si vybrat co ti je pochuti.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 18:13   Citovat  

jira851 napsal:
No nenapisal jsi ze je pro tebe 1.8 atmo slaba napsl jsi to stylem ze je to o nicem a ze az budeme mit na poradny auta ktete nestoji 300€ ze muzem svezeni v aute hodnotit

ja sa tu nebudem hádať aj tak to nemá zymsel napísal som že to ej slabé a nech nemudruje ten čo má auto za 300 EUR a v inom sa neviezol tod vše
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 18:14   Citovat  

sablos napsal:
jestli ti je 1.8 málo tak jdi do K20 147kw nebo K24, jinak nevim, musiš prostě osedlat vše a pak si vybrat co ti je pochuti.

on kupuje auto nie ja ja som mu napísal že 1.8 je pre mna slabota pre neho to možno bude raj an zemi
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 18:15   Citovat  

oorrbb napsal:
nejsme na zavodech meetallll

To že nejsme na závodech znamená,že můžeme porovnávat novou 1.5 s turbem a 25 let starou 1.5 bez turba? To ti přijde hrdinský? Ty taky radši někam zalez...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 18:17   Citovat  

jira851 napsal:
Ja nevim..opravdu mi prijde ze prijit na HC kde je 95% bez preplnovani a tvrdit ze jsou daleko lepsi motory s preplnovanim.. Ja nelezu na vw forum protoze mi jsou ty pekace cizy a proti srsti asi jsem od tebe cekal to same:-D procti si diskuzi kolik lidi s tebou tady souhlasi, musis mit extra hrosi kuzi kdyz prijdes mezi lidi co maji uplne jiny nazor a chces prosazovat svou:-D nedivil bych se kdybys delal nekde na urade:-D

tvoje IQ je asi 20 pretože ja som iba napísal svoj názor a nikomu nič nevnucujem ešte raz najskôr mysli a potom konaj
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 18:19   Citovat  

rudy5 napsal:
tvoje IQ je asi 20 pretože ja som iba napísal svoj názor a nikomu nič nevnucujem ešte raz najskôr mysli a potom konaj

A ty si vůbec z jakého důvodu na tomhle fóru? Přišel si prudit?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 18:25   Citovat  

Kmóďa napsal:
A ty si vůbec z jakého důvodu na tomhle fóru? Přišel si prudit?

nie vôbec nie to sa ti len zdá iba som napísal svoj názor počítam že ste takí ostrí ako teraz aj na tých čo majú hondu a motor nafťák s nimi si asi tiež nemáte čo povedať a stále tvrdíte že to čo máte vy je to naj.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 18:40   Citovat  

rudy5 napsal:
nie vôbec nie to sa ti len zdá iba som napísal svoj názor počítam že ste takí ostrí ako teraz aj na tých čo majú hondu a motor nafťák s nimi si asi tiež nemáte čo povedať a stále tvrdíte že to čo máte vy je to naj.
z čeho soudiš?? hele Honda má kvalitní auta ale jsou tu i jiná a lepší, to si nemá cenu nalhávat že ne, ale to chce čas a pochopíš chod zde.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 18:45   Citovat  

rudy5 napsal:

čoveče, divil by ses, je tu dost lidi, kteri maj to i ono, chapou vyznam slova kroutici moment, max vykon, a vedi jak se takovy a makovy auto chova podle tehlech cisel, protoze takovy auta maji. Dost z nich zkusilo a zkousi i jiny znacky a maji je v ucte, a navic jeste nediskutujou jako vemena - veris?
Hondy umej bejt zatracene rychly, ale musej se zdimat a to plati i pro D1 v přímce. To k tomu proste patri, a to spousta lidi vyhledava. Pokud to ty nevis, je to tvuj problem......
EDIT: a aby bylo jasno - ja nemam atmosferu ani jednu. Ale prave proto, ze se nepovazuju za dobryho ridice a jezdim po dalnici dennodenne a na zdimani jsem linej....
   Návrat  
tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 18:48   Citovat  

Mno, netvrdim ze jsem na svuj vek kdo vi jak dospely, ale vy jste tu jak mali kluci pořádnej výtlem Nic ve zlem, je to jako komix na pokracovani, dobre cteni OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 18:53   Citovat  

rudy5 napsal:

Jen moc nechápu jednu věc, jsi člověk, kterému se Hondy nelíbí už charakteristikou motorů, protože nemají turbo,které tě nakopne dopředu, jelikož bez téhle věci se neobejdeš, protože nemáš to srdce točit motor, neumíš to s fofr klackem. Prostě bez turba ani ránu, je to pro tebe jako berle. Co takový člověk dělá na Honda fóru jiného, než že přišel prudit? Proč nejdeš na ten tvůj Audi klub, Vw club atd a děláš nám tu školení, jak kdyby si nás chtěl převést na jinou víru?
   Návrat  
jira851 je teď offline  jira851
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 19:15   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jen moc nechápu jednu věc, jsi člověk, kterému se Hondy nelíbí už charakteristikou motorů, protože nemají turbo,které tě nakopne dopředu, jelikož bez téhle věci se neobejdeš, protože nemáš to srdce točit motor, neumíš to s fofr klackem. Prostě bez turba ani ránu, je to pro tebe jako berle. Co takový člověk dělá na Honda fóru jiného, než že přišel prudit? Proč nejdeš na ten tvůj Audi klub, Vw club atd a děláš nám tu školení, jak kdyby si nás chtěl převést na jinou víru?

Moje rec ale rudy5 to proste ne a ne pobrat za kazdou cenu k20 o nicem k24 cekal jsem vic po zkusenosti s vw a muze tu napsat nekdo s b18 nekdo s kckem ale jak do duba:-D jestli jsis tady rudy5 prisel neco dokazat nebo jen sdelit ze mas na acco8 ale je to podle tebe slabota zkus zas jine forum tam to mozna odkyvou:-D tady jsme evidentne protoze nam Hondi motory a technika sedi jestli tobe ne kup so treba saab nebo ja nevim co a jdi na forum jinde pises ze vlastne nic ale tvoje nazory mi prijdou arogantni. b18 ti prijde slaba ale v porovnani s vw 1.8 92 kw coz srovnatelny motor je je hondi 1.8 proste mbohem lepsi. Takze srovnani s tsi nebo necim podobnym neni na miste. A jestli ti vytaceni a vyuzivani vykonu ktery hondy maji posazeny takhle nebo jinak nesedi podivej se na jine znacky a nerikej tady vsem ze je to na nic, pro me nekoho je b18 az az pro nekoho kdo jezdil boxtrem nebo m5 o nicem takze asi bude muset hledat jinde.
A to ze se tady nekteri zastavaji neceho co jim je blizke nepovazuju za klukovinu
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 19:50   Citovat  

Pánové Pánové Pánové,
prosím, buďte tak hodní a přestaňte používat osobní invektivy, narážky a urážky.

Nikam to nevede a diskuzi to nikam neposouvá, jen se točíte v lejnech, kdo je vemeno, ubožák atd.

To sem nepatří.

Děkuji všem.

přátele
   Návrat  
HoneyBadger je teď offline  HoneyBadger
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:12   Citovat  

rudy5 napsal:
on kupuje auto nie ja ja som mu napísal že 1.8 je pre mna slabota pre neho to možno bude raj an zemi

Jenže tenhle tvůj názor mě absolutně nezajímá, já jsem se sháněl po srovnání 1.8 mezi sebou. Na nějaký tvoje třilitry s turbem tady zjevně nikdo nebyl zvědavej a já už vůbec ne a jestli jsi měl tu potřebu si někam vylít srdíčko tak sis měl založit svoje téma.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:17   Citovat  

HoneyBadger napsal:
Jenže tenhle tvůj názor mě absolutně nezajímá, já jsem se sháněl po srovnání 1.8 mezi sebou. Na nějaký tvoje třilitry s turbem tady zjevně nikdo nebyl zvědavej a já už vůbec ne a jestli jsi měl tu potřebu si někam vylít srdíčko tak sis měl založit svoje téma.

OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:22   Citovat  

jira851 napsal:
Moje rec ale rudy5 to proste ne a ne pobrat za kazdou cenu k20 o nicem k24 cekal jsem vic po zkusenosti s vw a muze tu napsat nekdo s b18 nekdo s kckem ale jak do duba:-D jestli jsis tady rudy5 prisel neco dokazat nebo jen sdelit ze mas na acco8 ale je to podle tebe slabota zkus zas jine forum tam to mozna odkyvou:-D tady jsme evidentne protoze nam Hondi motory a technika sedi jestli tobe ne kup so treba saab nebo ja nevim co a jdi na forum jinde pises ze vlastne nic ale tvoje nazory mi prijdou arogantni. b18 ti prijde slaba ale v porovnani s vw 1.8 92 kw coz srovnatelny motor je je hondi 1.8 proste mbohem lepsi. Takze srovnani s tsi nebo necim podobnym neni na miste. A jestli ti vytaceni a vyuzivani vykonu ktery hondy maji posazeny takhle nebo jinak nesedi podivej se na jine znacky a nerikej tady vsem ze je to na nic, pro me nekoho je b18 az az pro nekoho kdo jezdil boxtrem nebo m5 o nicem takze asi bude muset hledat jinde.
A to ze se tady nekteri zastavaji neceho co jim je blizke nepovazuju za klukovinu

ako som napísal tvoje IQ je 20 stále meleš svoje , asi je normálne ked niekto napíše na nejakú tému názor nie? či vy tu chcete iba počuť "ty vole aké máš super fáro kúp si tento model ma to parádných 85kw ked vymeníš ešte športový filter pôjde to ako formula Velmi šťastný do toho ešte hudbička tuc tuc a si kápo Velmi šťastný , 90% ludí čo ma hondu sem ani neprdne a vieš prečo? lebo tu riešite kraviny. každý normálny človek si vypočuje názor len debil sa na to uráža.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:24  Naposledy upravil rudy5 dne 18.2.2015 , 20:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kmóďa napsal:

HONDA má dobré motory v nafte I-CTDI preto som sem išiel pozrieť accord, CR-V ,prepáčte ak som vkročil do debaty" násť-ročných".
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:29   Citovat  

Kmóďa napsal:
To že nejsme na závodech znamená,že můžeme porovnávat novou 1.5 s turbem a 25 let starou 1.5 bez turba? To ti přijde hrdinský? Ty taky radši někam zalez...

nejsme na zavodech proboha neres takove howna. Zachvilu zacnes resit ze odhlehcuje a to je jina kategorie uprav atd atd... meetallll
jestli sis nevsimnul uz jsem davno jsem tady psal ze se tady porovnava nesrovnatelne...tak zavri tlamu sopťa sopťa
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:29   Citovat  

rudy5 napsal:
ako som napísal tvoje IQ je 20 stále meleš svoje , asi je normálne ked niekto napíše na nejakú tému názor nie? či vy tu chcete iba počuť "ty vole aké máš super fáro kúp si tento model ma to parádných 85kw ked vymeníš ešte športový filter pôjde to ako formula Velmi šťastný do toho ešte hudbička tuc tuc a si kápo Velmi šťastný , 90% ludí čo ma hondu sem ani neprdne a vieš prečo? lebo tu riešite kraviny. každý normálny človek si vypočuje názor len debil sa na to uráža.

Tak nám ještě popiš,co si představuješ pod sportovní jízdou - rovně po dálnici? Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:36   Citovat  

Hellborn napsal:
Tak nám ještě popiš,co si představuješ pod sportovní jízdou - rovně po dálnici? Úsměv

no aj to dialnice - mimo dialnice -kopce stúpania proste natankujem plnú a idem sa vyblázniť , kto má záujem sa naháňame a tak. Teraz nemám na čom ked som mal A4 starší model biturbo 2.7.to bolo ale druhé auto v rodine.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:38   Citovat  

ale nikomu tu nevnucujem aby si to kupil čo som mal ja len preto že som to mal , išlo to dobre ale ma to aj stálo teraz už by som išiel do iného.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:41   Citovat  

rudy5 napsal:

Uz jsem ti jednou psal ze mi neni 20 Velmi šťastný a neurazilo me nic z toho co jsi napsal.
Ty jsis tady proste prisel neco dokazat, hodit machry ze ani k24 v accu neni nic moc, pak jeste dodat ze hondice ktere zdejsi parta ma jsou za par €. Precti si to po sobe.
Tady chtel klucina doporucit 1.8 od nekoho kdo s tim ma zkusenosti, ty jsi v tom ani nejel a kvicis ze to stoji za pytel pri tom 1.8 napr v civiku sport je urcite doat dobra volba a da se s tim prijemne svezt. Jsi arogantni hlup*ak co kolem sebe kope kdyz nema posledni slovo ktere mu tady ocividne nikdo nebasti.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:41   Citovat  

Buďme rádi že jsou ještě lidi jako rudy5 , není nic lepšího než nabuzený majitel tsi na okresce VTEC sopťa sopťa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:48   Citovat  

hopit napsal:
Buďme rádi že jsou ještě lidi jako rudy5 , není nic lepšího než nabuzený majitel tsi na okresce VTEC sopťa sopťa

Hlavne na okresce Velmi šťastný pak asi premysli proc ten pekac za polovinu ceny pred nimi v prvni ostrejsi zatacce mizi:-D Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:49   Citovat  

jira851 napsal:
Uz jsem ti jednou psal ze mi neni 20 Velmi šťastný a neurazilo me nic z toho co jsi napsal.
Ty jsis tady proste prisel neco dokazat, hodit machry ze ani k24 v accu neni nic moc, pak jeste dodat ze hondice ktere zdejsi parta ma jsou za par €. Precti si to po sobe.
Tady chtel klucina doporucit 1.8 od nekoho kdo s tim ma zkusenosti, ty jsi v tom ani nejel a kvicis ze to stoji za pytel pri tom 1.8 napr v civiku sport je urcite doat dobra volba a da se s tim prijemne svezt. Jsi arogantni hlup*ak co kolem sebe kope kdyz nema posledni slovo ktere mu tady ocividne nikdo nebasti.

no asi si trošku mimo lebo civic rok 2008 1.8 sport mala žena čiže nepleť dve na tri Ok?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:51   Citovat  

jira851 napsal:
Hlavne na okresce Velmi šťastný pak asi premysli proc ten pekac za polovinu ceny pred nimi v prvni ostrejsi zatacce mizi:-D Velmi šťastný

teraz som sa inak zasmial Velmi šťastný Velmi šťastný , by si ani nevedel ako by som okolo teba preletel ani k zátačke by si sa nedostal Velmi šťastný .vaša silná opona je zátačky , sedel si niekedy v aute čo ma pohon oboch náprav? asi nie čo?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:53   Citovat  

jira851 napsal:

a ešte si zabudol napísať že yb som počul hudbičku TUC TUC Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:53   Citovat  

rudy5 napsal:
no asi si trošku mimo lebo civic rok 2008 1.8 sport mala žena čiže nepleť dve na tri Ok?

Za to ty jsi tady spravne Je to tam. Je to tam.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:55   Citovat  

ok páni končím tu medzi "násť - ročnými" , ďakujem za vaše rady zo života papa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:58   Citovat  

To rudy5 ja uz na tvoje prizpevky nereaguju:-D jsi arogantni hlup*k sedni si do hospody k vrstevnikum a tam machruj jak jsi to natrel na rovince typkovi ve starem civiku:-D az si budes porizovat dalsi tsi ber k tomu jeste ksiltovku skoda a mikinu wrc edice Velmi šťastný Velmi šťastný
Rad jsem se presvedcil ze i tady na foru muzu narazit na takove kterym se normalne vyhybam:-D
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě Hondy Civic? Poraďte, prosím.
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina