Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Type-R VTEC TURBO
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 30, 31, 32  Další 
Zaslat odpověď

Strana 10 z 32
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.2.2015 , 16:28   Citovat  

Presne tak, toho dominantniho kridla s integrovanymi svetly vzadu je skoda. Tohle je jakysi naroubovany paskvil.
Ted jeste informaci, jestli se jim podarilo dobre zajet ten Nurburgring. Jenom aby to chvastani nebylo bez zakladu a nevysvetloval se tim jeden z motivu, proc odstoupil Ito- San Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2015 , 17:07   Citovat  

No snad nie!!! dufam ze tam namiesto kridla s integrovanými zadnymi svetlami nedaju tento DES, vyzera to OTRASNE to snad ne to snad ne to snad ne
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.2.2015 , 17:28   Citovat  

Stale jsem veril a tajne doufal, ze "rohy" budou, protoze je to, resp. byla to, jedna z mala veci, co se Honde za posledni leta fakt povedla a ono asi nakonec ne!? Ble
Ach jo...
   Návrat  
vavron je teď offline  vavron
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2015 , 17:49   Citovat  

Rohy by asi stály moc peněz a auto by nikdo nekoupil. Taky jsem zklamaný, tak snad to svezení bude stát za to. VTEC
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.2.2015 , 17:59   Citovat  

vavron napsal:
Rohy by asi stály moc peněz a auto by nikdo nekoupil. Taky jsem zklamaný, tak snad to svezení bude stát za to. VTEC

Spis se mluvi o tom, ze to puvodni kridlo nemohli pouzit kvuli nevhodnemu (= homologacne nepruchodnemu) umisteni zadnich svetel a kvuli aerodynamice. Lehce zvysenou cenu by nikdo neresil, kdyz to mel byt charakteristicky prvek, na ktery nas lakali uz od sameho zacatku.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2015 , 18:32   Citovat  

rotker napsal:
North TDI je pro angličany něco jako tady Dany Velmi šťastný akorát ve větším měřítku
Aha já tu firmu neznám, ale přišlo mi směšné to TDI
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.2.2015 , 18:49   Citovat  

Já osobně jsem poměrně spokojen, myslím, že to bude dobré auto, mám radši funkční design... Radši když to pojede než aby to jen dobře vypadalo...
Osobně si myslím, že se v neděli dozvíme poměrně příznivé info ohledně výkonu, ceny i provedení...
Design určitě nikdy nebude jaký bychom si představovali a chtěli, přesto si zvykneme a nakonec oceníme jeho funkčnost...
Cena nebude také nikdy tak nízká, jak bychom chtěli, ale nebude tak vysoká jak se obáváme... Nakonec bude konkurence schopná...
Výkon dle mě sice 330HP v sérii nebude, pravděpodobně ani 320HP, ale Honda to dá určitě přes 300HP, někam mezi Golf R a nový Ford Focus RS. Na dvoulitr to nebude špatné...
No a nepřekvapil by mě kroutící moment atakující 400Nm, ačkoli bude posazen do dolních otáček...
Otáčky podle všech indicií někde kolem 7000rpm...

Neznělo by to takto nakonec docela dobře? HaHaaa
No uvidíme v neděli Úsměv
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2015 , 19:06   Citovat  

Dany napsal:
Já osobně jsem poměrně spokojen, myslím, že to bude dobré auto, mám radši funkční design... Radši když to pojede než aby to jen dobře vypadalo...
Osobně si myslím, že se v neděli dozvíme poměrně příznivé info ohledně výkonu, ceny i provedení...
Design určitě nikdy nebude jaký bychom si představovali a chtěli, přesto si zvykneme a nakonec oceníme jeho funkčnost...
Cena nebude také nikdy tak nízká, jak bychom chtěli, ale nebude tak vysoká jak se obáváme... Nakonec bude konkurence schopná...
Výkon dle mě sice 330HP v sérii nebude, pravděpodobně ani 320HP, ale Honda to dá určitě přes 300HP, někam mezi Golf R a nový Ford Focus RS. Na dvoulitr to nebude špatné...
No a nepřekvapil by mě kroutící moment atakující 400Nm, ačkoli bude posazen do dolních otáček...
Otáčky podle všech indicií někde kolem 7000rpm...

Neznělo by to takto nakonec docela dobře? HaHaaa
No uvidíme v neděli Úsměv

Taky si myslím že se jim to hodně povedlo ten přední nárazník je prostě super ,no a komu se nezamlouvá zadní křídlo může si koupit rohy od mugenu, určitě s něčím takovým přijdou Velmi šťastný a když ne mugen tak někdo určitě.
   Návrat  
kingart je teď offline  kingart
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2015 , 19:15   Citovat  

pokud jsou ty fotky z UK tak proc je volant na nasi strane? Úsměv

světelné křído určitě nějací Čínani udělaj Mrk
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 0:20   Citovat  

jestli to nebude rychlejsi nez fikus RS tak se prvne pujdu poradne vyzvracet a pak skoncim s hondama.
Tyhle jejich velke oči, velka huba, vsechny ty kecy a lakave fotky, designy, ty videa? Kolik jich bylo, bezpočet a nakonec to bude nekde v polovine vseho, at uz slibovaneho vykonu, lacineho vzhledu, par cingrlatek (4vyfuky mi prijdou az trapne a tuzingařske, to se hodi tak maximalne na corvettu) a čas na nürbu pro jistotu ani nezverejni tak me teda pekne ani ne tak na*erou, takoveho tajpara si stejne nekoupim, leda tak v meritku 1:24, ale hodne me zklamou prave proto ze si budeme muset zase jen zvyknout na to jejich již docela tradiční "vždyt to neni tak strasne i kdyz to co jsme vam ukazovali v konceptu to pripomina jen z dalky a na rozmazane fotce"
KO
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 9:24   Citovat  

FastCivic napsal:
jestli to nebude rychlejsi nez fikus RS tak se prvne pujdu poradne vyzvracet a pak skoncim s hondama.
Tyhle jejich velke oči, velka huba, vsechny ty kecy a lakave fotky, designy, ty videa? Kolik jich bylo, bezpočet a nakonec to bude nekde v polovine vseho, at uz slibovaneho vykonu, lacineho vzhledu, par cingrlatek (4vyfuky mi prijdou az trapne a tuzingařske, to se hodi tak maximalne na corvettu) a čas na nürbu pro jistotu ani nezverejni tak me teda pekne ani ne tak na*erou, takoveho tajpara si stejne nekoupim, leda tak v meritku 1:24, ale hodne me zklamou prave proto ze si budeme muset zase jen zvyknout na to jejich již docela tradiční "vždyt to neni tak strasne i kdyz to co jsme vam ukazovali v konceptu to pripomina jen z dalky a na rozmazane fotce"
KO

přátele HaHaaa
Koukám skeptickej na budoucnost Hondy jako já Velmi šťastný
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 10:45   Citovat  

FastCivic napsal:
KO

Asi jako trailery na 50 odstínů šedi........
   Návrat  
Pener je teď offline  Pener
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 11:43   Citovat  

FastCivic napsal:
KO

Neni co dodat je to dobrý Nezbyva nez si jeste chvilu pockat a doufat, ze z te propagandy vyleze opravdu neco funkcniho H+
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 11:59   Citovat  

FastCivic napsal:
KO

Tak nez minuly Focus RS (ne ten pred par dny predstaveny s pohonem 4x4) byl rychlejsi i Megane RS, Leon Cupra aj., v tomhle snad problem nebude. Jenze CTR by mel byt slovy marketingu Hondy nejrychlejsi predokolkou na Ringu vubec. K cemu to ale bude, kdyz se jim to nakrasne povede a za pul roku mu pri tomhle honeni pindiku rekord sebere zase nova generace Meganu RS, nebo nekdo jiny Velmi šťastný Vubec je to zvlastni soutez, kdyz se rodinne hatchbacky precpane nejmodernejsi technologii blizi svymi casy na Nurburgringu supersportum a spoustu techhle sportovnich kupe, nebo vylozene zavodnich ctyrkolek apod. dokonce prekonavaji (teda ne ta auta, ale spickovi profesionalove, co je ridi).

Zajimave je, ze ti dodneska nevadilo, ze CTR, ani nejaka jina Honda nikdy zadny podobny rekord nedrzela a ani se mu neblizila, vsichni ostatni ji proste na Ringu ujeli. A ted se dopredu rozcilujes, ze nejaka Honda chce byt konecne aspon jednou konkurenceschopna i co do exaktne zmeritelnych parametru, nejenom po strance emoci? Nechapu.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 12:24   Citovat  

Bully napsal:
Zajimave je, ze ti dodneska nevadilo, ze CTR, ani nejaka jina Honda nikdy zadny podobny rekord nedrzela a ani se mu neblizila, vsichni ostatni ji proste na Ringu ujeli. A ted se dopredu rozcilujes, ze nejaka Honda chce byt konecne aspon jednou konkurenceschopna i co do exaktne zmeritelnych parametru, nejenom po strance emoci? Nechapu.

OK

Pritom na druhou stranu i atmo dvoulitr v CTR dokazal pomerne slusne drzet krok s preplnovanymi dvoulitry od konkurence...
Ja se osobne hodnekrat presvedcil, ze ten nepreplnovany motor byl i na ringu vyhodou, krome max. rychlosti a stoupaku do kopce, ale co se tykalo zatacek tak linearni tah a mensi kroutici moment dovoloval akceleraci vyrazne drive, to v dusledku trosku eliminovalo vykonostni ztratu... Tohle treba bude chybet me osobne...

Pokud se ukaze moje domenka spravnou a kroutici moment bude kolem 400Nm, pak to auto oproti konkurenci ziska obrovskou dynamiku ve strednich otackach a to je pro celkovou dynamiku auta dulezitejsi, nez jestli to ma 300HP nebo 350HP... No a to by pak na konkurenci stacit mohlo...

No a stejne neverim, ze i kdyby to nove CTR melo "rohy" dvojite a s ohnostrojem, vykon 400HP a na ringu bylo o pul minuty rychlejsi nez konkurence, ze by sis ho Ty a ti ostatni co ho ted dopredu krituzuji, hned pristi tyden bezel objednat... Takze stejne prevazi bohuzel zajem trhnu, ktere jsou financne zajimave a to je USA, Asie a JPN, cela Evropa dela nejakych nezajimavych 10% a u modelu jako CTR je jeste vetsi polovina z tohoto podilu v UK nez zbytek Evropy, bohuzel... Uz to ze se alespon tedy Honda castecne snazi vyslyset pozadavky Evropy, je dle me krok dopredu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 12:46   Citovat  

Osobně je mi čas na ringu u kiss me Ale když se tím Honda neustále ohání a chvástá, jak budou nejrychlejší, očekávání jsou vysoká. A proto pokud to nesplní, budou všichni nadávat, ač polovina z majitelů CTR by na Ringu bourala v první zatáčce a druhá jela okruh 15 minut (čest výjimkám). Tím nechci nikoho urážet, ale jak píše Bully, je to jen měření pindíků a marketing, který se ovšem sakra nemusí vyplatit při nesplnění slibu. Mnohem důležitější bude, zda výkony z okruhu bude umět auto předvést i na okreskách s méně kvalitním asfaltem. A taky, jestli bude umět jet i komfortně po městě, protože zvláště u nás si málokdo koupí CTR na víkendové vyjížďky na okruh do Brna.
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 12:56   Citovat  

vavron napsal:
Mnohem důležitější bude, zda výkony z okruhu bude umět auto předvést i na okreskách s méně kvalitním asfaltem. A taky, jestli bude umět jet i komfortně po městě.

Pokud někdo takové auto udělá budu na něj stát frontu. To není přece možný Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 13:00   Citovat  

maxxi napsal:
Pokud někdo takové auto udělá budu na něj stát frontu. To není přece možný Velmi šťastný

Není? Po mě to chce postavit každou chvíli někdo...

A pak jsou zklamaní, když jim řeknu, že to bohužel bez kompromisů neumím... pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 13:00   Citovat  

S avizovanym adaptivnim podvozkem (na obou napravach) urcite pujdou skloubit tyhle protichudne pozadavky.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 13:05   Citovat  

Bully napsal:
S avizovanym adaptivnim podvozkem (na obou napravach) urcite pujdou skloubit tyhle protichudne pozadavky.

ale zase pouze kompromisem... Ano, zvětší se rozsah nastavení a tím použitelnost podvozku, ale do města to stejně bude tvrdší a na druhé straně na okruhu měkčí...

Rozsah nastavení takového podvozku je sice asi tak 2x větší než standardního, ale stále to je nějakých odhadem 25% z celkového požadovaného rozsahu... Ale zase pozor, to už je třeba 60% rozsahu, který dokáže běžný řidič využít a poznat...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 13:06   Citovat  

Samozřejmě v rámci možností chlapi Mrk Je jasné, že bude CTR laděno hodně do sportovna, ale pokud z vás při cestě z okruhu domů vytřese duši jako závodní speciál? To by pak Dany neměl co upravovat HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 13:26   Citovat  

Jasne, ze kompromisy jde delat jenom do urcite miry, nemuzu mit v 1 aute vlastnosti, co jdou vylozene proti sobe. Kazdopadne kategorie HH je kompromisni, univerzalni sportovni auto "pro masy", porad i pro rodinu pouzitelny vuz s vic misty a velkym kufrem. Neni urcite tim, co si lidi kupuji jako vikendovky na trackdays. Kdo to po takovem aute chce, pak ho musi upravit.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 13:29   Citovat  

Bully napsal:
Jasne, ze kompromisy jde delat jenom do urcite miry, nemuzu mit v 1 aute vlastnosti, co jdou vylozene proti sobe. Kazdopadne kategorie HH je kompromisni, univerzalni sportovni auto "pro masy", porad i pro rodinu pouzitelny vuz s vic misty a velkym kufrem. Neni urcite tim, co si lidi kupuji jako vikendovky na trackdays. Kdo to po takovem aute chce, pak ho musi upravit.

Tak ale formuluj přesně jako teď OK , jinak se to dá zneužít - Bully ale říkal, že ... Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 13:40   Citovat  

No joo Úsměv Kazdopadne adaptivni podvozek ten kompromis umozni, podle me hodne rozsiri urceni auta.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 13:49   Citovat  

Bully napsal:
No joo Úsměv Kazdopadne adaptivni podvozek ten kompromis umozni, podle me hodne rozsiri urceni auta.

Ano, to jsem psal již výše ...
Rozsah nastavení takového podvozku je sice asi tak 2x větší než standardního, ale stále to je nějakých odhadem 25% z celkového požadovaného rozsahu...

Ale stále to není všemohoucí a plně universální...
Můžu to krásně porovnat třeba s Nissanem GT-R, který má podobný podvozek a v autě dokonce 3 nastavení - Comfort / Standard / Race
Na okruhu typu NS už o moc tvrdší nastavení než "Race" člověk nepotřebuje, ale třeba ve SPA by to ještě tužší nastavení sneslo a to jsem jel ve SPA jak se seriovými stabilizátory, tak pak se stejným autem i po té, co jsme dali daleko tužší stabíky od Stillenu...
No a ve městě je i to nastavení "Comfort" dost tvrdé, ale GT-R zase díky hmotnosti téměř 2 tuny s řidičem až tak moc neodskakuje... HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 15:36   Citovat  

Dany napsal:

No a stejne neverim, ze i kdyby to nove CTR melo "rohy" dvojite a s ohnostrojem, vykon 400HP a na ringu bylo o pul minuty rychlejsi nez konkurence, ze by sis ho Ty a ti ostatni co ho ted dopredu krituzuji, hned pristi tyden bezel objednat... Takze stejne prevazi bohuzel zajem trhnu, ktere jsou financne zajimave a to je USA, Asie a JPN, cela Evropa dela nejakych nezajimavych 10% a u modelu jako CTR je jeste vetsi polovina z tohoto podilu v UK nez zbytek Evropy, bohuzel... Uz to ze se alespon tedy Honda castecne snazi vyslyset pozadavky Evropy, je dle me krok dopredu...

takhle nejak jak to napsal vavron jsem to myslel

"Osobně je mi čas na ringu u kiss me Ale když se tím Honda neustále ohání a chvástá, jak budou nejrychlejší, očekávání jsou vysoká. A proto pokud to nesplní, budou všichni nadávat, ač polovina z majitelů CTR by na Ringu bourala v první zatáčce a druhá jela okruh 15 minut "
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 15:47   Citovat  

FastCivic napsal:
takhle nejak jak to napsal vavron jsem to myslel

"Osobně je mi čas na ringu u kiss me Ale když se tím Honda neustále ohání a chvástá, jak budou nejrychlejší, očekávání jsou vysoká. A proto pokud to nesplní, budou všichni nadávat, ač polovina z majitelů CTR by na Ringu bourala v první zatáčce a druhá jela okruh 15 minut "

jenže nikdo neví, co pro to aby ten čas zajela, automobilka Renault a Seat udělala. U Renaultu nikdy třeba nebyl oficiálně ani zveřejněn typ pneumatik... Takže osobně si myslím, že v tom nějaký podvod byl... Jel jsem na ringu hodně krát proti MeganeRS a vím, kde mi "hodně" dává, umím si i představit, jak s tím lze asi tak jet. Ale klidně bych věřil, že to bylo na nějakém speciálním semislicku, hezky za tepla, klidně trošku přifouknuté... Jenže k tomu se Honda nikdy nesníží, protože to jsou Japonci...

Takže první podmínky pro zajetí takového času budou až někdy za 3 měsíce, protože navíc, pokud se nepletu, žádný produkční CTR9G ještě neexistuje Hihi ... Všechno jsou předprodukční verze, ale to nám také zítra řeknou, osobně předpokládám, že se začně vyrábět až začátkem léta, zatím nemá ještě ani homologaci... Takže prodej druhá polovina prázdnin a kdo ví jestli ještě vůbec v tu dobu u nás... No a plná produkce najede po celozávodní dovolené v září... To mi přijde logické...
   Návrat  
jarka je teď offline  jarka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 16:17   Citovat  

Dany: ono když se člověk podívá na spec list Meganu RS (-100kg a tlumiče, sportcup2 pneu), který zajel pod těch 8minut, tak to je auto co má blíž k track-day autu, než hh. A cena kolem 1.2M tomu bohužel odpovídá s ohledem na použitý materiál - já bych jim to věřil.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 16:22   Citovat  

Nejvic mi jde o ten celkovy dojem, to jak to auto prezentovali jako celek. A to je nejvetsi zklamani a je mi to proste lito ze to tak nebude.
Mel to byt pekelny stroj, satanovo dilo, ktery by upalil za ziva vsechny pokusitele, presne takovy dojem nabuzovaly ty videa. tudy odkaz Jasne, je to to stejne jako trailer na super film, to nejlepsi se smrskne do jedne minuty a zbytek filmu je zívačka.

Jeste me napadla jedna takova...
myslim si, ze vzhledove koncept CTR9G vzbudil vetsi dojem nez nove NSX a proto ten zevnejsek trochu "utlumili" aby si sami nenadelali do vlastniho hnizda...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 16:26   Citovat  

Jarka:
ted se ale koukni na ten "obycejny" Leon Cupra Performance, tam se netajili s nicim a slo o seriovku, kterou si koupis v autosalonu za relativne lidovou cenu. A Megane RS 260 Cup se mohl jit klouzat.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Type-R VTEC TURBO
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 30, 31, 32  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina