Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Type-R VTEC TURBO
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 30, 31, 32  Další 
Zaslat odpověď

Strana 11 z 32
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 15:28   Citovat  

FastCivic napsal:
...Jeste me napadla jedna takova...
myslim si, ze vzhledove koncept CTR9G vzbudil vetsi dojem nez nove NSX a proto ten zevnejsek trochu "utlumili" aby si sami nenadelali do vlastniho hnizda...

Podle me CTR rozhodne nema cilovou zakaznickou skupinu stejnou jako NSX. Aby nekdo delal auto zamerne horsi oproti ocekavani je dost blazniva hypoteza Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jarka je teď offline  jarka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 15:33  Naposledy upravil jarka dne 28.2.2015 , 21:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bully: to máš sice pravdu, ale Megane už je generačně starší auto tak se nejde divit, že je Cupra za menší peníze rychlejší. Auta prostě zrychlují a zároveň jsou jejich výkony dostupnější. Kdybych vybíral v tomhle segmentu, tak Cupra je za ty peníze velký favorit. Kdybych si ale mohl zvolit bez ohledu na finance, tak je mi přístup Meganu hodně sympatický (nádherný track-day auto bez kompromisů). Samo kdyby se podobně extrémě přistoupilo ke Cupře, tak by ho asi pojela.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 16:05   Citovat  

Bully napsal:
Jarka:
ted se ale koukni na ten "obycejny" Leon Cupra Performance, tam se netajili s nicim a slo o seriovku, kterou si koupis v autosalonu za relativne lidovou cenu. A Megane RS 260 Cup se mohl jit klouzat.

Ano, protože ale ať chceme či nikoli, zrovna NS je hlavně o motoru a převodovce... Proto bych neházel flintu do žita, bude to mít určitě výkon přes 300HP a krouťák přes 380Nm, což konkurence v předokole nemá a pokud to bude nějakých +-310HP aby se odpoutali magické hranici ne jen o pár koní a krouťák bude atakovat magických 400Nm, bude to na takovém motorovém okruhu jako NS opravdu pekelně rychlé...
Ten Seat dostal Megana určitě díky motoru a ne díky celku, pokud by to byl okruh Stop´n´Go jako třeba Most, tak tam bych si tipl spíš na ten Megane...
I když papírově je na tom Megane stejně moje zkušenost je, že Renault má ty koně takové "chcíplé", např. 200HP v Cliu se nemůže rovnat 200HP atmo CTR...

Jen pro info konkurenční motory:
MeganeRS Trophy ... 275HP / 360Nm
Seat Leon Cupra Performance ... 276HP / 350Nm
VW Golf R (ale čtyřkolka) ... 280HP / 380Nm
Ford Focus RS (taky čtyřkolka, navíc 2.3 objem) ... 320HP / 400Nm
MB A45 (taky čtyřkolka) ... 360HP / 450Nm ... super, ale na předokole asi už nepřenositelné...

Takže to špatně nevypadá HaHaaa

BTW: Pokud bych si měl vybrat okruh, kde si to rozdám s konkurenci, a vím že budu mít nejsilnejší motor, vybral bych si asi taky NS HaHaaa
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 0:33   Citovat  

CTR 7. i 8.g pro mě jsou auta skoro sériová, která tolik nevybočují a přitom žerou jiná auta. Tohle je až moc nabubřelé, okaté a drzé. Zbytečně....

Sedačky jak z tuzing shopu, červený proužek na kolech, čtyři výfuky až moc ....Opravdu se mi nelíbí.

Samozřejmě uvidí se jak technicky je auto vypiplané Úsměv
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 8:45   Citovat  

Lukas28 napsal:
CTR 7. i 8.g pro mě jsou auta skoro sériová, která tolik nevybočují a přitom žerou jiná auta. Tohle je až moc nabubřelé, okaté a drzé. Zbytečně....

Sedačky jak z tuzing shopu, červený proužek na kolech, čtyři výfuky až moc ....Opravdu se mi nelíbí.

Samozřejmě uvidí se jak technicky je auto vypiplané Úsměv

az na sedacky souhlasim. A jako obvykle - blatniky otekly ( asi maj alergii) a kola s ETčkem z tramvaje. Pohled na auto sikmo zezadu je tristni....
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 9:11   Citovat  

mě to celé přijde jako kdyby ten design "vystřelili na pouti" hlavně si myslím, že lidi chtěj dnes něco trochu jiného než takovou obludu
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 10:22   Citovat  

Uz jsem se lekl, ze by se nekomu tady na foru libila nejaka Honda driv, nez uplyne aspon 10 let od jeji vyroby HaHaaa
   Návrat  
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 10:27   Citovat  

zatim je to furt neoficialní Velmi šťastný
   Návrat  
Ice CTR je teď offline  Ice CTR
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 10:39   Citovat  

Bully napsal:
Uz jsem se lekl, ze by se nekomu tady na foru libila nejaka Honda driv, nez uplyne aspon 10 let od jeji vyroby HaHaaa

To máš sice pravdu, že každá nová Honda chce trochu času, ale když se podívám na EP3 a FN2, tak v kontextu s nimi je to opravdu pouťová obluda! Zadní partie s tou lavičkou z parku Se stydím Taky tomu nemůžu přijít na chuť to mi hlava nebere A tramvajové ET, typická Hondí nemoc!
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 10:44   Citovat  

Bully napsal:

OK presne. nastesti nikdo z hodnotitelu na ni nikdy mit nebude, tak proc to nehejtovat zejo ? Úsměv
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 10:50   Citovat  

mě se to líbí Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 11:58   Citovat  

Bully napsal:

Vasku neplacas uz trochu?
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 12:14   Citovat  

Dany napsal:
I když papírově je na tom Megane stejně moje zkušenost je, že Renault má ty koně takové "chcíplé", např. 200HP v Cliu se nemůže rovnat 200HP atmo CTR...

Ja ti nevim Karle, kdyz jsme to kdysi testovali, jelo to oboji prakticky stejne (zkouseli jsme vsechno mozne od sprintu po pruzne zrychleni z ruznych rychlosti). Kdyz se podivam na casy na NS, tak tajpar ma 8:46 a CRS 8:47, coz je rozdil na hranici chyby mereni. Podobne nazory ctu i na GT-86 a ta ma NS za 8:45.

Ze to nerve a netoci 8000 jeste neznamena, ze to jede hur a ze je to "chciple". Mrk

Ossi napsal:
...nikdo z hodnotitelu na ni nikdy mit nebude...

Ponekud ubohy "argument", casto jsem ho citaval na ACZ pod diskusemi o fobiich, golfech a podobnych pleckach. Asi je to nejaka nemoc, ze se vzdy musi najit nekdo, kdo si mysli, ze kdyz se auto nekomu nelibi, tak je nejspis socka a tim sam sebe ve svych ocich pozvedne na frajera, ktery je vlastne o kus lepsi. No kdyz ti to dela dobre a ulevi se ti, tak proc ne, ale prijde mi to trapne. Navic je to hloupe, protoze touto logikou by se nikomu, kdo na to nema, nesmelo libit NSX, protoze kdyz nemaji na tajpara, nemaji urcite ani na NSX a tim padem ji musi kritizovat Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 12:35   Citovat  

skyline napsal:
Ja ti nevim Karle, kdyz jsme to kdysi testovali, jelo to oboji prakticky stejne (zkouseli jsme vsechno mozne od sprintu po pruzne zrychleni z ruznych rychlosti). Kdyz se podivam na casy na NS, tak tajpar ma 8:46 a CRS 8:47, coz je rozdil na hranici chyby mereni. Podobne nazory ctu i na GT-86 a ta ma NS za 8:45.

Ze to nerve a netoci 8000 jeste neznamena, ze to jede hur a ze je to "chciple". Mrk

Tak nevím, jak a co jste porovnávali Vy, ale moje zkušenosti hovoří tak, jak píšu... Pokud porovnáváme CRS a CTR 8G, tak tam to je víc vyrovnané, protože díky nižší hmotnosti CTR 7G o cca 150kg je na tom sedmička o něco lépe... A musíš porovnávat opravdu motor a ne dynamiku na kolech, aby se 8G a CRS dostalo na paramatry 7G používají kratší zpřevodování. Já se bavil o motoru...

Mimo to jsem někde viděl i nějaký test, kde Seat Cupra má sice o 1HP víc než Megane RS Trophy, ale o 10Nm méně a přesto motoricky na zrychlení ho porazila docela velkým rozdílem, pokud pak šlo ne o motor ale o celkové auto, tak v těch testech již Megane vyhrál, takže ty hodnoty Renaultu beru trošku s rezervou...

BTW: Ano, podvozkově je CRS i MRS dobré... No a doufejme že nový CTR 9G bude minimálně také tak dobrý...
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 12:52   Citovat  

Dany napsal:
Tak nevím, jak a co jste porovnávali Vy...

CTR 8G a CRS. V tajparu mel clovek dojem, ze to jede jak das, v CRS naopak ze to zas tak dobre nejede. Auta ale byla prakticky stale vedle sebe...

Jo, podvozek skoda mluvit, Clio bylo uplne nekde jinde.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 13:30   Citovat  

mě se ten design zdá přeplácanej, nárazníky nafouklý jako laminátový tuzing auta pře 10ti lety, kola zapadlý za WRC na sněhu 4 výfuky jak kdyby pod kapotou bylo 500koní

řešit jestli si to koupím nebo nekoupím, jestli na to mam a nemam je asi zbytečný. tím to auto hezčí nebude Úsměv ale ano mam na to. jen nejsem blázen abych si něco takového koupil Mrk
   Návrat  
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 14:19   Citovat  

ještě ani nevíme co to má pod kapotou a jake to vlastně bude a už se tu řeší kdo by si to koupil kdo ne pořádnej výtlem Buďte trpělivý. """Podle mě je to typer kit od NorthTDI na 1,8sport a v dálce už je další bílej v řadě """ Velmi šťastný
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 14:31   Citovat  

rattray napsal:
ještě ani nevíme co to má pod kapotou a jake to vlastně bude a už se tu řeší kdo by si to koupil kdo ne pořádnej výtlem Buďte trpělivý. """Podle mě je to typer kit od NorthTDI na 1,8sport a v dálce už je další bílej v řadě """ Velmi šťastný

Kubo,přesně tohle mě včera taky napadlo a v skrytu duše doufám,že i tak nějak to bude...
Ale stejně se spíš bojím,že ne................ Smutný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 14:47   Citovat  

rattray napsal:

Tak někdo to už ví pořádnej výtlem
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 15:11   Citovat  

skyline napsal:
Ponekud ubohy "argument", casto jsem ho citaval na ACZ pod diskusemi o fobiich, golfech a podobnych pleckach. Asi je to nejaka nemoc, ze se vzdy musi najit nekdo, kdo si mysli, ze kdyz se auto nekomu nelibi, tak je nejspis socka a tim sam sebe ve svych ocich pozvedne na frajera, ktery je vlastne o kus lepsi. No kdyz ti to dela dobre a ulevi se ti, tak proc ne, ale prijde mi to trapne. Navic je to hloupe, protoze touto logikou by se nikomu, kdo na to nema, nesmelo libit NSX, protoze kdyz nemaji na tajpara, nemaji urcite ani na NSX a tim padem ji musi kritizovat Mrk

necekane zase klasickej utocnej komentar od tebe zzzzzzz nevidim ze bych se v necich ocich chtel pozvedat, pisu jak to je. vetsina fora uznava jen 10 let stary auta a hejtujou kazdy novy od hondy.
tim evidentne nejsou cilova skupina, takze to, ze se jim nelibi, nemusi honde vubec vadit
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 19:25   Citovat  

Ossi napsal:
OK presne. nastesti nikdo z hodnotitelu na ni nikdy mit nebude, tak proc to nehejtovat zejo ? Úsměv

mluv za sebe KO

Opravdu mi to připomíná éru českého tuzingu před deseti lety. Čekal jsem uhlazený sporták, co sežere vše a kde se budu bát nastartovat
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 20:02   Citovat  

Lukas28 napsal:
mluv za sebe KO

Opravdu mi to připomíná éru českého tuzingu před deseti lety. Čekal jsem uhlazený sporták, co sežere vše a kde se budu bát nastartovat

Moja rec - presne to iste som ocakaval aj ja - CONCEPT
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 20:44   Citovat  

Proč nám tak dlouho cpali suprově vypadající koncept,když už dost dlouho měli skoro finální vzhled ???!!!
tudy odkaz

Nechápu,proč aspoň na tomto nemají o dost menší ETečko... Hlavně v zadních podbězích vypadají kola u Hond v poslední době tragicky. Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 21:11   Citovat  

Ossi napsal:

nezlob se, ale tahle reakce je ponekud sociopaticka.....

a kdybys nepochopil, tak viz Lukas28
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 21:16   Citovat  

David vti napsal:
Proč nám tak dlouho cpali suprově vypadající koncept,když už dost dlouho měli skoro finální vzhled ???!!!
tudy odkaz

Nechápu,proč aspoň na tomto nemají o dost menší ETečko... Hlavně v zadních podbězích vypadají kola u Hond v poslední době tragicky. Smutný

uz od listopadu 2013 Tak to koukám! cely rok nas krmi touhle rohatou kašičkou a pritom uz od zacatku vi ze to tak nebude, křiváci jedni to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 22:20   Citovat  

Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee

to snad ne to snad ne to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 22:22   Citovat  

lacinná křuska
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 22:38   Citovat  

dobře už bylo G4G
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 22:48   Citovat  

takhle jednobarevný je to o dost ztravitelnější OK možná když se a to daj rozumný kola tak to bude vypadat jako auto
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 23:33   Citovat  

kridlu jsem neveril nikdy. To by veril jen...sorry hosi Mr. Green
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Type-R VTEC TURBO
Fórum: Pokec o autech