Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 161 z 486
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.4.2015 , 21:17   Citovat  

Kmóďa napsal:
S tím vybroušením to bude ještě legrace. Dnes se mladá ptala na Mělníku uvnitř v Tescu kde brousí klíče a řekl ji, že by to trvalo asi hodinu až hodinu a půl a stálo 500,- protože je to z obou stran a ještě na to nedá záruku že to bude fungoval, protože je to klíč náš, který jsme si přinesli...

Cože? to mi hlava nebere Dva origo klíče na VTi byly za 10minut... to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.4.2015 , 21:17   Citovat  

No, vidím, že raději zůstanu u svého osvědčeného "vystřelováku" z kůže... Měl jsem ho na Accorďáckym klíči a mám ho i na CR-V a spokojenost...

key cover Honda.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
key cover Honda.jpg, 145.29 kB
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2015 , 23:13   Citovat  

ještě k těm 18" kolům ...když jsem o víkendu zapřežený vozík s pískem tak auto docela sedělo a bojim se že by to s těmi 18" v zadu škrtalo takže asi zůstanu u 17", má stím někdo zkušenost nebo jsem jediný kdo má tourera dělníka Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2015 , 23:42   Citovat  

OsekSpider napsal:
ještě k těm 18" kolům ...když jsem o víkendu zapřežený vozík s pískem tak auto docela sedělo a bojim se že by to s těmi 18" v zadu škrtalo takže asi zůstanu u 17", má stím někdo zkušenost nebo jsem jediný kdo má tourera dělníka Úsměv

Na 18" se dává nižší pneu než na 17". Nevím co s tím všichni máte,že si myslíte že 17-ky jsou celkově menší než 18-ky. Změní se jen poměr disk-pneu,pokud nebudeš mít výrazně menší ET neměli by dřít...
Konkrétně,místo pneu 225/45-17 budou 225/40-18. Jinak o Toureru dělníku ti myslím povypráví Bully...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 10:07   Citovat  

Nemôžem si pomôcť, ale tie klúče mi pripadajú také lacné a nedôveryhodné. Osobne mám kľúč honda rád, i keď to nie je "vyskakovačka", stále mi ten rozmer príde praktický a bezproblémový. Ale každému sa páči niečo iné, tak to je len osobný názor Honda
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 10:53   Citovat  

dělal se Acco 7g + s výbavou EXE jen s motory 2.4 a 2.2 CTDi nebo se dá najít i Executive s motorem 2.0 ? Nějak jsem tuhle informaci nenašel. sopťa sopťa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hubby je teď offline  hubby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 11:08   Citovat  

je i 2.0 s Executive
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 11:28   Citovat  

hubby napsal:
je i 2.0 s Executive
Díky, ve srovnání výbav accord jsem u motorizace 2.0 viděl jen comfort ale je to dobrá zpráva. 2.4 bych asi neuživil to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 11:41   Citovat  

Probos napsal:
Díky, ve srovnání výbav accord jsem u motorizace 2.0 viděl jen comfort ale je to dobrá zpráva. 2.4 bych asi neuživil to mi hlava nebere

Proč myslíš? Je rozdíl 1-2l ve spotřebě tak moc?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 11:52   Citovat  

Hellborn napsal:
Proč myslíš? Je rozdíl 1-2l ve spotřebě tak moc?

Při normální jízdě to asi tak moc není, ale když točíš asi už to bude i víc poznat. Jde taky o to, že si myslím, že by pro mě byl motor 2.4 zbytečný a bohatě by stačil i 2.0... Ale na 100% rozhodnutý nejsem a má to čas. Třeba tam rozdíl fakt moc nebude. svatoušek
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 12:00   Citovat  

Výhoda výberu motorizácie 2.4i je, že zvyčajne prichádza s bohatou výbabou a automatickou prevodovkou. Je síce prevda že už vo výbave sport prináša Accord slušnú výbavu, ale ak by som si mohol vybrať znova, idem do exclusice Úsměv A ono sa pár tisíc možno oplatí priplatiť
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 12:04  Naposledy upravil Probos dne 14.4.2015 , 12:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

markos napsal:
Výhoda výberu motorizácie 2.4i je, že zvyčajne prichádza s bohatou výbabou a automatickou prevodovkou. Je síce prevda že už vo výbave sport prináša Accord slušnú výbavu, ale ak by som si mohol vybrať znova, idem do exclusice Úsměv A ono sa pár tisíc možno oplatí priplatiť

Z hlediska výbavy souhlasím na 100% - jen si nejsem jistý, jestli nutně potřebuji motor 2.4i - pokud to jde ruku v ruce s výbavou, asi mi nic jinýho nezbyde. Ale v tpm případě bych do toho potřeboval ještě trochu "dozrát". Jinak raději bych manuál převodovku Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 12:04   Citovat  

Probos napsal:
Při normální jízdě to asi tak moc není, ale když točíš asi už to bude i víc poznat. Jde taky o to, že si myslím, že by pro mě byl motor 2.4 zbytečný a bohatě by stačil i 2.0... Ale na 100% rozhodnutý nejsem a má to čas. Třeba tam rozdíl fakt moc nebude. svatoušek

Podle sprintmonitoru se 2.0 pohybuje od cca 7 po 10l, 2.4 od 8 po 12... Já jezdím mezi 9-10l, neloudám se (teď mě teda omezovaly zimní pneu - 180km/h. Se stydím ), ale nehoním to každou jízdu (ve městě dle předpisů, okreska podle provozu, kvality atd. do cca 140, dálnice +/- 150 tempomat, ale občas svatoušek )a využívám brždění motorem.

Manuální převodovka s 2.4 se dá sehnat (jinak bych 2.4 neměl).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 12:12   Citovat  

markos napsal:
Nemôžem si pomôcť, ale tie klúče mi pripadajú také lacné a nedôveryhodné. Osobne mám kľúč honda rád, i keď to nie je "vyskakovačka", stále mi ten rozmer príde praktický a bezproblémový. Ale každému sa páči niečo iné, tak to je len osobný názor Honda

Ten klíč vypadá hodně slušně,proti originálu luxusní,nevím jestli nezkresluje fotka...
Jinak k té vůli planžety,jelikož ji nemám ještě vybroušenou,když ji chytnu prsty a klíčem jakoby točím a cukám,jako kdybych chtěl startovat,tak nemá skoro žádnou vůli,rozměr planžety je stejný jak origo,tak nevím kde kdo vzal vůli při startování...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 12:24   Citovat  

hubby napsal:
je i 2.0 s Executive

Ale zkus si ho sehnat Velmi šťastný
U nás se myslím nenabízel. Jinak s 2.4 se v přepočtu cenově pohybuji spotřebou pod 5 litrů benzinu. LPG OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 12:59   Citovat  

Probos napsal:
Z hlediska výbavy souhlasím na 100% - jen si nejsem jistý, jestli nutně potřebuji motor 2.4i - pokud to jde ruku v ruce s výbavou, asi mi nic jinýho nezbyde. Ale v tpm případě bych do toho potřeboval ještě trochu "dozrát". Jinak raději bych manuál převodovku Úsměv

Je škoda že automat hondy je taký lenivejší, na druhú stranu jeho spolahlivosť je excelentná, vlastná konštrukcia od Hondy potvrdila kvalitu. S manuálom nič nepokazíš samozrejme Úsměv Naleješ olej a inak žiadne starosti...
   Návrat  
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 13:07   Citovat  

Ahoj, podělím se s vámi o zkušenost s opravou nefunkčního ventilátoru topení. Pátečního rána mi náhle z ničeho nic přestal foukat ventilátor topení. Pohledal jsem po netu nějaké informace. Nakonec jsem s kolegou elektrikářem zjistil, že se odporoučel předřadný odpor ventilátoru (viz foto). Tyristor uvnitř chrání axiální tepelná pojistka - samozřejmě byla KO. Předřadný odpor je umístěný "nad levým chodidlem spolujezdce" Drží na dvouch šroubkách a je k němu celkem dobrý přístup bez nutnosti demontovat hafo věcí kolem. Obal lze lehce rozmontovat - drží pomocí 4 plastových západek. Já řešil opravu prozatím provizorně překlemováním pojistky dokud neseženu nějakou alternativu. přikládám i odkaz na video s podrobnou opravou na YT. Třeba tím v budoucnu někomu ušetřím čas a peníze (Nový stojí okolo 800, samotná pojistka kolem 20ti kaček). Jinak stejný modul odporu používají i jiné modely (CRV, Civic....) odkaz na YT: tudy odkaz

WP_20150413_13_40_30_Pro.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20150413_13_40_30_Pro.jpg, 2 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 13:08   Citovat  

markos napsal:
Je škoda že automat hondy je taký lenivejší, na druhú stranu jeho spolahlivosť je excelentná, vlastná konštrukcia od Hondy potvrdila kvalitu. S manuálom nič nepokazíš samozrejme Úsměv Naleješ olej a inak žiadne starosti...

A kdo říká že je lenivější? Koukal jsem tak nějak na videa a moc lenivější mi nepřijde,spíš je to dáno pocitově jen,jelikož automat řadí plynule,bez škubnutí při přeřazení...
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 13:14   Citovat  

markos napsal:

Ano presne taky je moj, exkluzivne posobi kym ho clovek nechyti do ruky... osobne mi najviac vadi to hrkanie, ked uz je otvoreny, tak tam ta vola nie je tak badatelna a v podstate to ani nie je problem.

Nech sa paci rychle video:

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 15:13   Citovat  

Kmóďa napsal:
A kdo říká že je lenivější? Koukal jsem tak nějak na videa a moc lenivější mi nepřijde,spíš je to dáno pocitově jen,jelikož automat řadí plynule,bez škubnutí při přeřazení...

Ja Velmi šťastný Viezol som sa a proste že tam je 200k v tom aute mi nepripadalo ani náhodou. Proste mi to prišlo pocitovo také na pohodové jazdenie, ale chýbal tomu akosik ten športovejší duch Úsměv
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 16:44   Citovat  

No ono automat je aj papierovo pomalsi a po vykon si treba ist nad 5tisic, inak clovek ani nevie co sa skryva pod kapotou.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 17:58   Citovat  

markos napsal:
Ja Velmi šťastný Viezol som sa a proste že tam je 200k v tom aute mi nepripadalo ani náhodou. Proste mi to prišlo pocitovo také na pohodové jazdenie, ale chýbal tomu akosik ten športovejší duch Úsměv

Tak ty máš diesel a turbo,tak jsi zvyklej na něco jiného. Ta 2.4 je celkově strašně lineární motor,jde strašně plynule i šestikvalt. Každému vyhovuje něco jiného...
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2015 , 19:48   Citovat  

Probos napsal:

Tak tohle bude také záležet na tom, kde jezdíš. Já chtěl sice taky 2,4ku, ale vzhledem k tomu, že jezdím častěji ve městě, příměstě, případně meziměsto (málokdy výrazněji nad 100km/h) a vůbec žádné dálnice, tak jsem bral 2,0. Ve městě to žere méně a na meziměsto mi dvoulitr pořád stačí, přičemž mi ani nevadí krátký pětikvalt (díky relativně nízkým rychlostem, které se tu v tom provozu dají dosáhnout, málokdy cítím potřebu řadit za šest). I když teď, když zvednou od nového roku rychlostní limit z 90 na 110, už mi to asi chybět bude.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 12:25   Citovat  

markos napsal:

súhlas ja som riešil novší model 148kw a proste ma to auto nenadchlo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 12:30   Citovat  

Tak to už jsme řešili,jsou lidi co potřebujou aby je turbo nakoplo,protože se jim to líbí,nebo armosférou neumí jezdit Velmi šťastný
Teď jsem byl u Jiřika na seřízení plynu a tomu se to zase líbilo,A7g s K24. Jestli to nadšení teda nehrál pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 13:24   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak to už jsme řešili,jsou lidi co potřebujou aby je turbo nakoplo,protože se jim to líbí,nebo armosférou neumí jezdit Velmi šťastný
Teď jsem byl u Jiřika na seřízení plynu a tomu se to zase líbilo,A7g s K24. Jestli to nadšení teda nehrál pořádnej výtlem

Tak já myslím, že 0-100 za cca 8s není žádná slabota, takže kopnout určitě dovede. Já turbo neuznávám. VTEC je VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 14:20   Citovat  

Ano, na papieri tie čísla vyzerajú dobre, ale pocit tam proste chýba, že to proste ťahá. Oproti napr. BMW 525i /192 PS/ sa to nedá zrovnávať. Ten ťah a zvuk motora boli proste razatne cítiť/počuť.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 15:01   Citovat  

markos napsal:
Ano, na papieri tie čísla vyzerajú dobre, ale pocit tam proste chýba, že to proste ťahá. Oproti napr. BMW 525i /192 PS/ sa to nedá zrovnávať. Ten ťah a zvuk motora boli proste razatne cítiť/počuť.

Tak jasně, ale pořád to má být auto na komfotní svezení. Pokud bych chtěl raketu, sáhnu třeba po ITR, kde bude motor cítit i slyšet Úsměv
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 15:29   Citovat  

Probos napsal:
Tak jasně, ale pořád to má být auto na komfotní svezení. Pokud bych chtěl raketu, sáhnu třeba po ITR, kde bude motor cítit i slyšet Úsměv

citit, slyset a podobne to i nepojede sopťa sopťa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2015 , 18:03   Citovat  

markos napsal:

Jak na papíře? Chceš říct že v reálu 2.4-ka nedá 0-100 km/h pod těch 8 vteřin??
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina