Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 4G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 9
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2015 , 14:09   Citovat  

romča napsal:
Dik za odpoved je tam pouze rozdil ze na civicu je 7J ja mam 6,5J myslel jsem si ze to vadit nebude ale rikali mi to v honde v ceskych budejkach asi chteli prodat nove origo a predpokladam ze stredova dira bude stejna nemusel bych resit vymezovaci krouzky?

Jak už bylo psáno originál kola mají středovou díru stejnou.plno CRV jezdí na kolech z Civica.

Budu mít na prodej originál koncovku na výfuk z Design paketu.Necelý rok na voze stála něco kolem 2tis nechám za 900kč.

koncovka CRV.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
koncovka CRV.jpg, 2.97 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
romča je teď offline  romča
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2015 , 6:32   Citovat  

Co doporučujete za olej do Hondy CR-V 4.gen. 1,6 i-DTEC, dle vyjádření autorizovaného servisu :

- Honda FOMI F.-Místek MOTUL 5W30
-Honda Ostrava HONDA 0W10
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2015 , 22:34   Citovat  

hlavně aby splnoval normy co má
5W-30 motul je několik ale každý má jinou normu
1,6 má specialně vytvořen olej

08232-p99-d4lhe_green_diesel.jpg

08232-p99-d4lhe_green_diesel.jpg, 302.99 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2015 , 19:09   Citovat  

Mam moznost koupit druhou sadu alu kol na crv udajne pouze sundane z auta ze salonu, zarazilo me vsak ze na vnitrni strane neni napis Honda ale Italy,je mozne ze do novych aut se takove kola davaji z vyroby
   Návrat  
Wries je teď offline  Wries
PříspěvekZaslal: 21.5.2015 , 20:08   Citovat  

romča napsal:
Mam moznost koupit druhou sadu alu kol na crv udajne pouze sundane z auta ze salonu, zarazilo me vsak ze na vnitrni strane neni napis Honda ale Italy,je mozne ze do novych aut se takove kola davaji z vyroby

Nevím jak u 4g, ale u 3g je na origo kolech stopro nápis Honda. Koukni třeba tady bazar automedik.

Pokud tam je Italy, podle mě se jedná o kopii (viz třeba zde: WSP Italy, zda jí používají u nových aut ale nevím Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2015 , 20:16   Citovat  

Urcite je tam italy a design kol je jako u crv 4 gen. ktere se prodavaji,zrejme chce prodejce usetrit tak tam dava levnejsi verzi
Jsou za dobrou cenu 8.500,- a skutecne jak funglovky myslim ze kvalitou zas takovy rozdil nebude a jako zimni sada poslouzi maji stejne et i J.
   Návrat  
Wries je teď offline  Wries
PříspěvekZaslal: 21.5.2015 , 20:20   Citovat  

Tak to asi poslouží, každopádně je nech před koupí zkontrolovat jestli nehází, bez toho bych je nekupoval.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2015 , 20:41   Citovat  

Nechal jsem si je poslat jsou od chlapka co ma pneuservis videl jsem foto jsou skutecne nove tak snad budou v poho necham na ne hned nasadit nove zimaky a zkontrolovat,pokud nebude neco v poradku tak reklamace,ale psal ze byly sundane z noveho crv co prijelo ze salonu,majitel si tam daval udajne vel.19
   Návrat  
HansB je teď offline  HansB
PříspěvekZaslal: 27.5.2015 , 10:03   Citovat  

Ahoj. Chci se zeptat zejména majitelů CR-V 4G, kteří mají na svém miláčkovi spoiler, zda se jim také tak strašně rychle zapráší okno na 5.dveřích. Auto je poměrně čisté dlouho, ale tahle část je po pár jízdách špinavá až hrůza.
Já ho nekupoval, protože mi prodejce tvrdil, že s křídlem nedám na střechu rakev.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.5.2015 , 15:52   Citovat  

To nemá nic společného se spoilerem, ale s tím, že záď je kolmá...mám to samé na FR-V. Prostě se ten vzduch za autem víří a pak to vypadá, jak to vypadá Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.5.2015 , 17:24   Citovat  

Aha OK. Já přemýšlel jestli proudění vzduchu bez spoileru neumožňuje větší usazovaní prachu na tom okně.
Druhé auto v rodině má záď podobně stavěnou a na něm se tolik prachu v zadních partiích nedrží (taky nemá spoiler) Asi prostě ho jinak ten vzduch obtéká.
Dík
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2015 , 10:37   Citovat  

Německý automat asi nebude to pravé do Honda tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Pajaa je teď offline  Pajaa
PříspěvekZaslal: 6.11.2015 , 8:07   Citovat  

Mám CR-V 2.0i 2015 teprve chvilku, ale vždy mě překvapí při tankování tlak v benzínové nádrži. Když odšroubovávám víčko tak to syčí jako blázen - a je ho tam dost. U žádného jiného auta jsem to nezažil. To je u Honda nějaká specialitka ?
   Návrat  
PetrZ je teď offline  PetrZ
PříspěvekZaslal: 29.11.2015 , 20:52   Citovat  

Zdravím vespolek, splnil jsem si sen a pořídil si tuto krásku, a mám nějaké dotazy:
Poraďte prosím kde nejlépe koupit koberečky a vanu do kufru, jsem na to zvyklý a nějak jsem na to pozapoměl při koupi Smutný. Dále bych si rád koupil příčníky (hagusy nemám), nějaké tipy?

Díky Petr
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.11.2015 , 22:37   Citovat  

PetrZ napsal:
Zdravím vespolek, splnil jsem si sen a pořídil si tuto krásku, a mám nějaké dotazy:
Poraďte prosím kde nejlépe koupit koberečky a vanu do kufru, jsem na to zvyklý a nějak jsem na to pozapoměl při koupi Smutný. Dále bych si rád koupil příčníky (hagusy nemám), nějaké tipy?

Díky Petr

Já si je objednal na tepichy.cz navíc s logem co jsem si navrhl:

HONDA CR-V model 2015

Materiál: Tango černý
Obšití: 02-Šedá grafit (445)
Nášlap: Stejný

Nápis: HONDA (dle přiloženého vzoru použijte pouze název HONDA)
Písmo: Dodržet Honda font (dle přiloženého vzoru)
Barva: Červená 8110
Umístění: u prahu

Fixace: Jako na originálu - prosím o potvrzení, že máte k dispozici patřičné fixace

Požadovaný náhled - (font je informativní, prosím dodržet originální vzor)

Cena 1537 vč. poštovného. Sedí velmi dobře, jen s tím navíc našitým čtverečkem občas zápasím - někdy zavadím patou o lem. Ale jinak spokojenost.

image.png

image.png, 68.49 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.11.2015 , 0:17   Citovat  

Dekuji, kouknu na to
   Návrat  
Kicker77 je teď offline  Kicker77
PříspěvekZaslal: 2.12.2015 , 8:39   Citovat  

Ahojtež, tak už mám taky Hondičku CR-V (4g) ve výbavě Elegance a lámu si hlavu se signalizací při parkování. Kamera a čidla jsou ve výbavě a na začátku mi to normálně fungovalo - na mini displeji se zobrazovaly překážky a pípák hlásil. Aktuálně to nedělá nic, nepípá ani dopředu ani při zpátečce. Jediné, co jede je zadní parkovací kamera. Nenapadá vás, kde se to případně nastavuje? Manuál mi moc nepomohl, volby, na které odkazuje, v tom nastavení vlastně nevidím Úsměv Přemýšlím, zda by to mohlo mít souvislost s nastavením kamery a statických a dynamických čar, do toho jsem trochu rýpal, ale už nevím jak Úsměv
Poradí někdo věci znalý? Nepředpokládám, že by se to během třech týdnů pokazilo, spíš jsem někde něco odkliknul aniž bych tušil...
Díky
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.12.2015 , 8:41   Citovat  

Kicker77 napsal:
Ahojtež, tak už mám taky Hondičku CR-V (4g) ve výbavě Elegance a lámu si hlavu se signalizací při parkování. Kamera a čidla jsou ve výbavě a na začátku mi to normálně fungovalo - na mini displeji se zobrazovaly překážky a pípák hlásil. Aktuálně to nedělá nic, nepípá ani dopředu ani při zpátečce. Jediné, co jede je zadní parkovací kamera. Nenapadá vás, kde se to případně nastavuje? Manuál mi moc nepomohl, volby, na které odkazuje, v tom nastavení vlastně nevidím Úsměv Přemýšlím, zda by to mohlo mít souvislost s nastavením kamery a statických a dynamických čar, do toho jsem trochu rýpal, ale už nevím jak Úsměv
Poradí někdo věci znalý? Nepředpokládám, že by se to během třech týdnů pokazilo, spíš jsem někde něco odkliknul aniž bych tušil...
Díky

Asi to máš vypnutý - čudlík vlevo dole vedle volantu, je tam P a musí svítit zeleně ...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.12.2015 , 10:23   Citovat  

Pajaa napsal:
Asi to máš vypnutý - čudlík vlevo dole vedle volantu, je tam P a musí svítit zeleně ...

Díky moc, problém vyřešen Honda Je to tam.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 12:21   Citovat  

Netušíte někdo, jak to nový CR-V (2,0 benzín) měří spotřebu?
Motor se sice vypíná, aby šetřil palivo, ale teď v zimě samozřejmě až po nějaké době, takže když stojím na křižovatce a mám třeba 10 l/100 km na displeji pro spotřebu při aktuální jízdě, během minuty to na té křižovatce při stání vyletí třeba na 12,5 l/100 km...
Tak jsem si vždycky myslel, že spotřeba motoru při stání je nižší než jakákoliv jízda a tak mě takový nárůst vždycky děsí Úsměv Nehledě na to, že to pak určitě je nějak zohledněno v průměrné spotřebě.
Slyšel jsem, že škodovky (konkrétně octavia) to mají tak, že při stání se na dipleji přepíná automaticky spotřeba v litrech na 100 km na litry za hodinu...
Netušíte někdo zkušenější, co v tom třeba děláte?

Díky za info
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.1.2016 , 12:37   Citovat  

Kicker77 napsal:
Netušíte někdo, jak to nový CR-V (2,0 benzín) měří spotřebu?
Motor se sice vypíná, aby šetřil palivo, ale teď v zimě samozřejmě až po nějaké době, takže když stojím na křižovatce a mám třeba 10 l/100 km na displeji pro spotřebu při aktuální jízdě, během minuty to na té křižovatce při stání vyletí třeba na 12,5 l/100 km...
Tak jsem si vždycky myslel, že spotřeba motoru při stání je nižší než jakákoliv jízda a tak mě takový nárůst vždycky děsí Úsměv Nehledě na to, že to pak určitě je nějak zohledněno v průměrné spotřebě.
Slyšel jsem, že škodovky (konkrétně octavia) to mají tak, že při stání se na dipleji přepíná automaticky spotřeba v litrech na 100 km na litry za hodinu...
Netušíte někdo zkušenější, co v tom třeba děláte?

Díky za info

No problém je spíše v tom jak píšeš. Honda při zastavení nepřepne na spotřebu za hodinu ale odhaduje to v údaji na 100/km. Moje zkušenosti jsou takové, že celková spotřeba za ujetých 7tis km sedí naprosto přesně s mou měřenou spotřebou (tankování do plna na dvě cvaknutí pistole). Proto sleduji dva údaje, celkovou spotřebu (nastaven trip A) a spotřebu od nastartování v menu na velkém displeji po ujetí nějaké vzdálenosti. Třeba jedu Brno/Praha po D1 na tempomatu nastaveno 135km/h a uváděné spotřebě 8,1 prostě věřím. Na aktuální vůbec nekoukám protože nemám rád ten graf. VW group to má uděláno lépe ale CR-V vyniká zase někde jinde Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.1.2016 , 23:48   Citovat  

Dobrý večer vespolek, mám na Vás dotaz. Jaké mi doporučíte tažné zařízení na CRV s parkovací kamerou. Koukal jsem po Netu, ale výrobců jsou hromady a nerad bych se spálil na tak úžasném autíčku Honda .

Díky Petr
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 10:15   Citovat  

Jdou vůbec seřídit trysky ostřikovače u CR-V 2015? Já na to koukal a zdá se to celoplastové...
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 10:21   Citovat  

PetrZ napsal:
Dobrý večer vespolek, mám na Vás dotaz. Jaké mi doporučíte tažné zařízení na CRV s parkovací kamerou. Koukal jsem po Netu, ale výrobců jsou hromady a nerad bych se spálil na tak úžasném autíčku Honda .

Díky Petr

My jsme nechali montovat s odnimatelnou koulí přímo v Hondě v Hradci Králové. Vyšlo to asi na 10 000 Kč, s tím ,že tam je univerzální elektrika, která nevypne parkovací senzory, když je připojený vozík a tažné není originál Honda, značku bohužel nevím.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 24.2.2016 , 16:59   Citovat  

Pánové musím se pochlubit, našel jsem na Ebay hodně zajímavou hračku:
Ebay
Tento plastový vehikl sednul do podloketní díry jako zadek na hrnec a nádherně umožní zavést pořádek do té hloubky. Doporučuji všem, komu vadí ten bordel, který tam vznikne okamžitě při vložení čehokoliv.
Reálnou fotku se pokusím vložit večer.
Díky Petr
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.4.2016 , 10:04   Citovat  

PetrZ
Jj souhlas, mám to samé asi rok a půl a je to parádní věcička. Předtím to bylo jak házet věci do studny Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.4.2016 , 20:37   Citovat  

Tažné je konečně namontované. Vybral jsem se schovávací elektrikou a vyndavací a zas tam dací a jsem spokojen. více na fotkách.
Za mě spokojenost

2016-04-15 15.09.15 (kopie).jpg

2016-04-15 15.09.15 (kopie).jpg, 44.55 kB

2016-04-15 15.09.25 (kopie).jpg

2016-04-15 15.09.25 (kopie).jpg, 43.26 kB

2016-04-15 15.10.01 (kopie).jpg

2016-04-15 15.10.01 (kopie).jpg, 41.23 kB

2016-04-15 15.11.55 (kopie).jpg

2016-04-15 15.11.55 (kopie).jpg, 25.08 kB

2016-04-15 15.12.08 (kopie).jpg

2016-04-15 15.12.08 (kopie).jpg, 54.46 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2016 , 19:17   Citovat  

Chtěl bych se zeptat zda má někdo stejný problém, při pomalejší jizde po nerovnostech trošku drnci zámek zadních sedadel, při garance mi trošku vyhli tu část která do zámku zapadá ale objevilo se to znovu,když tu část trošku omotam izolackou přestane to, diky
   Návrat  
debi je teď offline  debi
PříspěvekZaslal: 20.4.2016 , 20:30   Citovat  

Ahoj koupil jsem Hondu CRV 4x4 Elegance a mám dotaz jestli se dá nějak obejít ta úvodní háška po otočením klíčem na tom 7- mi palcovém displeji o bezpečnosti při jízde a nutnosti potvrdit tlačítkem OK?
   Návrat  
mark je teď offline  mark
PříspěvekZaslal: 21.4.2016 , 12:08   Citovat  

Bohužel co vím tak s tím drnčením zatím nic ještě nevyřešili, v Roudnici měli rozebrané celé opěradlo a stejně nanic nepřišli. Zatím to většinou reší, jak píšeš omotat izolačkou, nějakou dobu to vydrží. Na stejný problém jsem, už narazil i na zahraničních fórech.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 4G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina