Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Skritek: CRX 2G 4x4 turbo
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další 
Zaslat odpověď

Strana 11 z 14
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.4.2015 , 21:28   Citovat  

to bylo jak poprve zasunout, co pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
skritek je teď offline  skritek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2015 , 21:36   Citovat  

FastCivic napsal:
to bylo jak poprve zasunout, co pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
pořádnej výtlem pořádnej výtlem nevim to uz bylo daaavno ale jo byl jsem z toho trosku nervozní je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2015 , 9:10   Citovat  

Včera jsem stravil cely den u Montyho a ladilo se. Podcenil jsm pripravu jaksi mi Monty nerekl ze tam potřebuje svou lambdu která se tam nevesla takze jsme museli vyvrtat diru navarit matku coz nas chvili zdrželo pak predelat map senzor a sestřelovat klapku,prestih a vse se nejak zdržovalo asi 2hod. ladeni na volnobeh trvalo dalsi 3 hodiny takze po 3 hodine jsme zacali ladit v pretlaku coz bylo ok do 0,6 baru bohužel pristup na wast gate ventil je sileny takze dat tam zajistovci segrovku se da jen na zdvizi a se studenym motorem takze při plneni 1 baru nam pokazdy spadlo tahlo , ruce mam popaleny jako krava ale na hrubo jsme to stihli ještě před ukrutnym destem který ladeni ukoncil. CRX jede neskutecne jsem spokojenej a tesim se na pristi nedeli kdy zase pojedu za Montym to doladit aby to bylo na 100 procent. Ale uz ted to je zlo auto se v plnem vykonu krouti po silnici jako had a to to je 4x4 nedokazu si představit jen predek. je to pecka H+ H+ H+
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.5.2015 , 10:28   Citovat  

jen předek je klidnej a čitelnej žádnej problém Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.5.2015 , 14:15   Citovat  

skritek napsal:
Včera jsem stravil cely den u Montyho a ladilo se. Podcenil jsm pripravu jaksi mi Monty nerekl ze tam potřebuje svou lambdu která se tam nevesla takze jsme museli vyvrtat diru navarit matku coz nas chvili zdrželo pak predelat map senzor a sestřelovat klapku,prestih a vse se nejak zdržovalo asi 2hod. ladeni na volnobeh trvalo dalsi 3 hodiny takze po 3 hodine jsme zacali ladit v pretlaku coz bylo ok do 0,6 baru bohužel pristup na wast gate ventil je sileny takze dat tam zajistovci segrovku se da jen na zdvizi a se studenym motorem takze při plneni 1 baru nam pokazdy spadlo tahlo , ruce mam popaleny jako krava ale na hrubo jsme to stihli ještě před ukrutnym destem který ladeni ukoncil. CRX jede neskutecne jsem spokojenej a tesim se na pristi nedeli kdy zase pojedu za Montym to doladit aby to bylo na 100 procent. Ale uz ted to je zlo auto se v plnem vykonu krouti po silnici jako had a to to je 4x4 nedokazu si představit jen predek. je to pecka H+ H+ H+
husteee uplne si to umim zive predstavit. Na 1bar to bude neco pres 300koni co šuk
   Návrat  
Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2015 , 16:22   Citovat  

skritek napsal:

Včera pozdě večer jsem tě potkal v Jihlavě, když jsi projížděl za Brněnským mostem kolem CityParku směrem od Brna, jel jsem proti tobě v Legendu, oranžové pozičky OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2015 , 16:51   Citovat  

Jofrey napsal:
Včera pozdě večer jsem tě potkal v Jihlavě, když jsi projížděl za Brněnským mostem kolem CityParku směrem od Brna, jel jsem proti tobě v Legendu, oranžové pozičky OK

nevim kde to je Velmi šťastný teda ten most Jihlva vim Velmi šťastný Velmi šťastný ale nevsiml jsem si soustredil jsem se na jizdu nejak jsem bloudil Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 21:13   Citovat  

Tak jsem dnes udelal test který nedopadl zrovna podle mich predstav. Včera po ceste z práce jsem se rozhodl ze zkusim jizdu jen na predni nahon a zdalo se mi ze to nejede tak jako 4x4 takze jsem dnes absoloval 400km pulku na predek a druhou na 4x4 a dopadlo to neskutecnym zklamanim.

Vyhoda predku byla ta ze auto jede lepe v nižších otáčkách při malem vykonu ma vyrazne mensi spotřebu cca 9L/ 100km mimo město a celkove je jizda s nim vyrazne prijemnejsi. Obrovsky problém však nastava při tlaku turba nad 0,3 baru kdy se auto neda udrzet v primem smeru lita ze strany na stranu prujezd zatáčkou je stejny jako na snehu tedy trosku pridat a jedu rovne. Mozna je to o zvyku ale byla to hruza. Bohuzel auto se krouti tak moc az mi prasklo predni okno takze me zítra ceka vymena.

Vyhoda 4x4 je scela zrejma z nevyhod samotného predku při plnem plynu je auto o dost klidnejsi v primem smeru zatáčky se daji projizdet s plynem naopak nevyhoda je obrovska spotřeba cca 14l /100 mimo město (jel jem tedy fakt kudlu) klidna jizda je takova jako když mate zatazenou rucni brzdu , proste ztraty v pohonu 4x4 jsou dost velke další problém který souvisi s 4x4 je extremne kratke kvalty na 5ku v 5000otackach jedu 142 (GPS). maximalka 200km (TACHO cca 190GPS) je v 7500 otáčkách. coz také hode pridava na spotrebe a cestovni rychlost je kolem 130-140km vse ostatní je jen kratkodobe.

A poslední problém ze auto se dokaze uchladit v jakekoli rychlosti ci stani v kolone ale NESMIM pustit klimu v dany okamzik pokud nejedu alespoň 60a vice nedokazu motor uchladit takze vyhoda stani v kolonách se zapnutou klimou nehrozi. Absence hlavního ventilatoru je dost zasadni a musim vymyslet jak to vyresit.

Pokud mate někdo nejake napady kde sehnat vhodne male ventilátory napadli me z pocitace ale nevim zda to vydrzi a nebo jak vyztužit kastli aby mi nepraskalo okno když nahodou pojedu na predek budu rad.

ja ted jdu vymyslet jak radit za jizdy abych mohl jezdit na predek za unosnou spotřebu a zaroven na 4x4 když budu potrebovat predjizdet a asi budu nucen nechat vyrobit kolecka a z SL (super low) udelat 6ku i za cenu naprosto stupidního prerazeni přes cele hacko ale jet 140 na 5000ot fakt nechci.
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 21:41   Citovat  

to prodej a postav něco nového HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 21:45   Citovat  

jaké máš turbo? kompresní poměr statický? při 0,3bar by to mělo jet rovně bez problému, jakej máš podvozek? nárpavnice a ramena jsou bez úprav?

co se přehřívání týče dost ti pomůže optimalizovat proudění vzduchu motorovým prostorem, tedy podřídit vše tomu aby si na chladiče dostal co nejvíce čerstvého a z pod kapoty co nejrychleji ohřátý pryč lecos se nechá nastudovat jsou to úpravy levné a funkční
termostat ještě máš? Velmi šťastný

ty chceš řadit 6ku vlevo vedle 1? to je slušná vražda Úsměv tohle všechno jsou důvody proč sem zastavil vývoj svého auta ....
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 22:36  Naposledy upravil skritek dne 2.6.2015 , 22:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

posero napsal:
jaké máš turbo? kompresní poměr statický? při 0,3bar by to mělo jet rovně bez problému, jakej máš podvozek? nárpavnice a ramena jsou bez úprav?

co se přehřívání týče dost ti pomůže optimalizovat proudění vzduchu motorovým prostorem, tedy podřídit vše tomu aby si na chladiče dostal co nejvíce čerstvého a z pod kapoty co nejrychleji ohřátý pryč lecos se nechá nastudovat jsou to úpravy levné a funkční
termostat ještě máš? Velmi šťastný

ty chceš řadit 6ku vlevo vedle 1? to je slušná vražda Úsměv tohle všechno jsou důvody proč sem zastavil vývoj svého auta ....

Turbo je ze subaru impreza STi kompresni pomer mam cca 8-8,5:1 presne jsem to nemeril. Blbe jsem se vyjadril když jedu normalne a s malym tlakem turba je vse ok ale jak slapnu podlahu a turbo zacne plnit tak se to neda udrzet ALE JEN SAMOTNY PREDEK pokud tam mam 4x4 tak není problém proste kola hrabou a furt to nekam tahne podle toho jake kolo ma zrovna vetsi trakci. Podvozek je koni téměř seriova vyska a jsou všude polyuretany. Ted budu predelavat vlecna ramena vepředu na unibaly a jestli me to nase re tak i vzadu.

Proudeni je v reseni uz mam i laminátovou haubnu abych mohl rezat a delat diry ale problém je jen ve ventilatoru protože tam mam jen jeden a to ten malej klimackovej a pokud nezapnu klimu tak nemam problém auto uchladit ani když stojim ani když jedu kudlu auto se zacne prehrivat když stojim nebo jedu pomalu a mam zaplou klimu tedy ventilator nestaci chladit 3 chladice vodu pro IC klimu a vodu pro motor potrebuju vic chladicu a taky uznavam problém bude asi i v turbu které je moc blizkjo chladice cca 3-4cm tak asi taky slusne topi a ohriva chladic.

no jde mi spis o ty ventilátory a kde co zesilit aby se to nekroutilo krome rozper ty jsou jasny na tech se uz pracuje klasika mezi tlumice a asi i mezi pasy nejak to budu muset vyztužit chjo .

co se tyce 6ky tak klidne budu radit přes cele H ale spis bych to predelal aby to radili servomoturky a padla pod volant macknes co budes chtit za kvalt a po seslapnuti spojky to tam padne

A pokud bude motor OK já OK a bude aespon trochu penez a casu tak takoveto prkotiny me nezastavi co by to bylo za život bez vylepsovani ja jsem s CRXem naprosto spokojenej a ze se tam obevujou mouchy no tak to vyresime a bude v nejhorsim do toho udelam ram
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 22:41   Citovat  

14 litru kdyz jedes kudlu s autem co ma trista koni ti prijde moc? A cos cekal?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 22:45   Citovat  

FastCivic napsal:
14 litru kdyz jedes kudlu s autem co ma trista koni ti prijde moc? A cos cekal?
nevim tak 4,5litru. pořádnej výtlem a spotřeba není to zklamani tu uz vim dlouho ono to takhle zere porad ale se re me to krouceni když jedu jen na predek nehodlam menit okno každý mesic
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.6.2015 , 6:54   Citovat  

jaký to jezdíš kola ? rozměr gum - např pokud 195/50/15 tak holt nasadit tunerský 225/45(50)/17 -ze 142 by to zvedly na 156/160
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.6.2015 , 7:16   Citovat  

monty napsal:
jaký to jezdíš kola ? rozměr gum - např pokud 195/50/15 tak holt nasadit tunerský 225/45(50)/17 -ze 142 by to zvedly na 156/160
205/40 r16 a myslim ze tudy cesta nevede ne ze by to nefungovalo ale nechci tam zpat 17ky kuli policajtum
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2015 , 19:15   Citovat  

cim ted odpojujes zadni nahon?
civicu je milion kteri maj 300+koni a nikdy jsem necetl ze by jim praskaly okna. A to tech uhrabancu je na youtubu hafo hafo. Samozrejme kazdy o tom asi psat nebude... ale i tak, vedelo by se o tom. A to jsou civicy co hrabou i na ctyrku...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.6.2015 , 22:21   Citovat  

já jsem zvědav na tu 4x4 v akci, já se vydal jinou cestou
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2015 , 7:37  Naposledy upravil skritek dne 4.6.2015 , 8:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

FastCivic napsal:
cim ted odpojujes zadni nahon?
civicu je milion kteri maj 300+koni a nikdy jsem necetl ze by jim praskaly okna. A to tech uhrabancu je na youtubu hafo hafo. Samozrejme kazdy o tom asi psat nebude... ale i tak, vedelo by se o tom. A to jsou civicy co hrabou i na ctyrku...
odpojuju to na převodovce je tam na to origo packa nektere shuttli to měli odpojovaci z kabiny.

je mozne ze je plny internet jenze co auto to original. Za prve kastle kterou jsem koupil byla bourana ze všech stran, jak predek, tak obe strany vzadu, kde vlevo byl meneny cely blatnik az do strechy (asi v době kdy CRX mělo obrovskou cenu) pravy zadek klepany, predek klepany, za další jsem vyndal sibr a je mozne ze konstrukce strechy postrad sibr jako výztuhu ,je prevarovane cele celo a nemam zadnou výztuhu na celem aute. Další moznosti je proste blba nahoda, sklo mohlo mit vadu vim ja? Proste je tam nekde problém a me je celkem jedno jetsli to nekomu na netu dela nebo ne, na mem aute se to stalo a tak to musim vyresit ne to vzdat hned při prvním problemu.

A jako nejsnazsi se mi zda udelat nejake výztuhy a odpojovaci zadek z kabiny abych při nutnosti akcelerace zaradil 4x4 a zamezil nestabilite která je pro nekoho v pohode me se proste nelibi. A na 4 mi to nehrabe takze musim ještě trosku prikonovat Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2015 , 7:39   Citovat  

posero napsal:
já jsem zvědav na tu 4x4 v akci, já se vydal jinou cestou
Ono není na co byt zvedav jen to nehrabe
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.6.2015 , 9:40   Citovat  

Mě spíš zajímá jaký bude projev, nedotáčivé nebo přetáčivé? Jak se to bude chovat celkově v zatáčkách a na rozbité cestě ...
   Návrat  
jakub-crx je teď offline  jakub-crx
PříspěvekZaslal: 4.6.2015 , 13:32   Citovat  

co sa tyka prerobenia HL rychlosti na 6ku tak na to mozes zabudnut. tiez som mal takyto napad no pisal som jednej firme do ciech co stava prevodovky a vyraba poloosi pre supersporty a chalan mi napisal ze je tam neake medene buzdro ci co a to by sa rosypalo. je moznost tam spravit 6ku no musel by sa riesit cely hriadel s prevodovky ci nieco take a odhadovana cena by bola cca 30000czk co je az moc dlha navratnost investovanych penazi. co sa tyka predku aby sa ti nekrutil tam to budem musiet aj ja poriesit no moc tam toho nespravis skor keby si umiestnil klietku tak ta by spevnila kabinu lebo cero sa kruti presne v strede kedze tam mas dvere a siber a ta kasna to nezvlada. pripadne treba sa skontaktovat s chalanom co ma tu 550konovu crx ze ako to ma on vystuzene
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2015 , 17:09   Citovat  

pokaždé na závodech slyším, jak pracuje střecha a sloupky, jak se to kroutí
a to mám vyrámováno, spojeno s A sloupky a skoro serii motor
aby to nechtělo klec Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2015 , 7:54   Citovat  

Tak probehlo druhe ladeni. Nedopadlo uplne podle predstav ,ale zase musim rict ze auto jede hodne slusne.

Za prve dobrou zpravou bylo ze poprvé jsme ladili jen pretlak a na podtlak jsme se vybodli takze takova ta normalni jizda byla pry dost bohata ted by mela klesnout spotřeba, jenze prave vysoka bohatost motor chladila a nyní je nemozne uchladit motor pod 100km/h téměř porad jedu nekde mezi 103-106 stupni tez teplot vzduchu je neprijatelna taze dojde na nejhorsi a z CRXa se stane tuzinkova obluda kdy budu muset rozrezat predni naraznik a kapotu. bterka pujde dozadu a místo ni bude filtr (vetsi) a hlavne mimo motorovy prostor nádoba ostřikovačů pujde tež dozadu a nahradi ji další chladic na vodu pro IC a musim koupit dva tenky ventilátory a dat je mezi chladic klimi a chladic vody a pridat ještě jeden chladic na vodu. chjo stal se mi z toho dost vykonej radiator.

Ale na radiator jede hezky je to dobrý je to dobrý i kdyz podle Gtecha tam mam jen 155ps Se stydím Se stydím
   Návrat  
Fegut je teď offline  Fegut
PříspěvekZaslal: 2.7.2015 , 13:51   Citovat  

Skřítek mě svez a těch 155 by odpovídalo, ale KW, ne koníků. Co mě vozil známej v subaru WRx + - 170Kw (nebylo to sti) tak tohle crx 4x4 líp jede, líp brzdí a v zatáčkách to bude asi taky lepší.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 22:20  Naposledy upravil skritek dne 9.7.2015 , 22:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ne vždy znackove je dobré

Asi před 14 dny jsem zastavil u známého je to v kopci a ještě jsem stal tak ze pravou stranou jsem stal ve vjezdu který je taky z kopce takze prave zadni kolo bylo nejniz po cca 5 minutach jsem odjizdej - nastartuju zaradim koukam při tom do zrcátka rozjizdim se a když jsem se podival dopředu perifernim videnim koukam ze sviti cervena kontrolka, kouknu na budiky a mazani...... vse mi zabralo několik sekund když jsem se rozhodl ze motor chcipnu kontrolka zhasla. Rikam si kurna co to bylo asi mam malo oleje, jak jsem stal nakřivo se odlil a uz to bude v pohode. Oleje bylo dost, ale uz to opravdu bylo v pohode jen se mi zdalo ze budik tlaku ukazuje mensi tlak nez normalne, ale prisuzoval jsem to budikum z e-Baye a neresil to vic. po tydnu jsem se ocitl na tom samem miste a opet to same nastartuju a kontrolka sviti rikam si co to je chcipnu auto jdu zkontrolovat olej koukam na kabely jestli se nekde neproklepal a tim paden nesviti olej ale vse v pohode. Nastartuju a po par vteřinách kontrolka zhasla. (nevim po kolika sekundach ale i když menim filtr zhasne mnohem dřív) hlavou se my rojili myslenky tlak na budiku opet dost klesl ze v 3 tisicich jsem mel jako dřív na volnobeh. Rikam si hlavne dojet na dilnu asi odeslo cerpadlo. po ceste jsem byl ještě asi ve 4 kramech a pokazde to same po nastartovani par sekund svitila kontrolka a tak jsem dostal podezreni na filtr ze by odesel zpetny ventil a olej vytece z filtru a pak to chvili sviti ale proc tak malej tlak? nakonec jsem po ceste koupil novy filtr champion a rozhodl se ze ho preventivne vymenim. ..... když jsem před pul rokemslozil motor tak jsem nalil olej 10w40 koupil levny filtr po 500km vymena zase levny filtr olej 10w40 a před ladenim jsem koupil 10w50 a k tomu ZNACKOVY K&N filtr a ten zmetek nevydrzel ani 3000km zcela se ucpal lehce se nafoukl no proste uz této značce neverim. Po vymene za zakoupeny champion se vse vratilo do normalu ..... jenze po 3 dnech rano nastartuju kontrolka sviti sice jen maly okamzik 2-3s rikam si co to ku... je jedu do práce ale musel jsem zase něco koupit a neustale bylo citit jak se pali olej když jsem zastavil na semaforech kouřilo se mi i z pod auta, to uz jsem byl nastvanej rikam si asi jsem filtr malo utahl nebo se mi při vymene povolil stredovy sroub co drzi snimace teploty a tlaku oleje, zcela nastvanej jsem to zvedl omotavka vyfuku totalne od oleje vse jsem rozebral vycistil dal nove gumičky s radosti slozil dolil litr oleje nastartoval a olej opet tekl bohužel i druhy znackovy filtr Champion byl spatny a tekl ve svu takze jsem koupil 3 filtr a ten uz snad konecne vypada ze je ok. No jak jsem psal na zacatku to ze je to znackove vůbec nic neznamena a ja jsem rad ze jsem mel budik protože jinak bych nezjistil ze mi auto sice maze aby zhasla kontrolka ale to byl tak maximalni tlak který se skrz filtr dostal.

Tot ma první a bohužel asi i poslední zkušenost s K&N filtrem
   Návrat  
Trunda je teď offline  Trunda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 22:30   Citovat  

Nějak se mi nezdá, že bys měl tak hroznou smůlu, že hned dva filtry po sobě koupíš jakési vadné... měl bych obavu, že bude zádrhel i někde jinde. Nějaké abnormální tlaky? Teplota? Mechanické namáhání?
Jinak s MANN FILTER jsem nikdy problém neměl...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 22:36   Citovat  

No levne filtry jeden byl starline a druhy si nevzpomenu na znacku ale je ve zlute krabicce a stal asi 120kc bylli naprosto v pohode. Tlak na budiku je vždy v naprostem poradku a teplota oleje max 80C. Uvidim jak dlouho vydrzi ten treti, pokud bude problém vazne budu hledat chybu jinde.
   Návrat  
Blackburn je teď offline  Blackburn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 23:31   Citovat  

Ty tam máš tu redukci pod filtrem která funguje jako rozbočovač? Třeba je chyba tam.
S filtrem jsem nikdy neměl problém, beru Championy.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2015 , 21:43   Citovat  

Tak mam najeto bez par km 8000km. A když to shrnu, auto stále není dodělané protože stále nemám čas, ale to mi nebráni dělat plány na zimu Velmi šťastný . Pominu li takove ty drobmosti ze nekde je to odřené (pravy prední blatnik jako dost, nesnasim když se mi někdo opira o auto a ten někdo promack lehce blatnik a pak kamarad otevrel dveře které zachytili za blatnik a uz to bylo) tak se mi projevilo celkem par problemu které mi sice nebrani v jezdeni ale celkem me stvou. Takze baterka pujde dozadu (ve predu na nineni místo) místo baterky (mam ji v narazniku) pujde filtr tak aby nasaval studeny vzduch, klima pujde ven potrebuju místo, chladic vody pujde vetsi a místo chladice klimy dam vetsi chladic vody pro IC prijde tam ta laminatova kapota která bude mit dost otvoru pro odvod tepla. Ac s vykonem jsem spokojeny (dnes jsem po 14 dnech jezdeni s manželky C8 jel zase s CRX a bomba ) vždy je místo pro trochu zlepseni a tim je ze bych chtěl ještě jedno turbo které by plnilo v nizkych otáčkách. a znovu prijde na radu ma oblibena nadrz ac jsem se snazil udelat to dobre v dlouhych tahlých zatáčkách do leva se mi odleje benzin a v pretlaku to občas vynecha coz je dost neprijemne, také chci konecne zrusit to propojeni leve a prave pulky nadrze aby mi tam nevisela ta hadička a také vyfuk který jde pod zadni napravou a tim padem je nejnizsim bodem celého auta a stále s nim nekde skrtam. no plany jsou velke tak uvidim az odstavím CRXo do dilny jak se to vyvine Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.8.2015 , 15:19   Citovat  

NEVIM JESTLI SE MI TO POVEDE takze pokud ne nekamenujte me ale beru to jako vyzvu a protože mam zkusenosti jak je tezke Bureko 6x6 které je 2x vetsi nez CRX verim ze to pujde
v kazdem pripade chtěl bych pres zimu nakreslit klec se vsema uchytama a pristi rok se pustit do vyroby kastle která bude mit kolem 150kg. a zbylých 350kg na motor převodovku a interier. Tak drzte palce
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Skritek: CRX 2G 4x4 turbo
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina