Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 166 z 486
rolda je teď offline  rolda
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.5.2015 , 9:40   Citovat  

Ahoj, chtěl bych se zeptat , protože jsem prolezl 30 stránek a dál už na to nemám nervy Velmi šťastný kolik může acco 7g 2.0i tahat ? jde mi o plaťák + auto ... naše VTI může jen 1200 je zde více ? + bych se rád zeptal na spotřebu acca 2.0i po dálnici (čistě dálnice rozumně 130-140 otáčky jaké drží ? spotřeba ? Děkuju moc je to dobrý je to dobrý za info
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.5.2015 , 11:09   Citovat  

rolda napsal:
Ahoj, chtěl bych se zeptat , protože jsem prolezl 30 stránek a dál už na to nemám nervy Velmi šťastný kolik může acco 7g 2.0i tahat ? jde mi o plaťák + auto ... naše VTI může jen 1200 je zde více ? + bych se rád zeptal na spotřebu acca 2.0i po dálnici (čistě dálnice rozumně 130-140 otáčky jaké drží ? spotřeba ? Děkuju moc je to dobrý je to dobrý za info

A7g ve všech motorizacích s manuál. převodovkou 1500 Kg brzděný vlek
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.5.2015 , 22:27   Citovat  

rolda napsal:

Při cca 50% dálnic 130-140 toci cca 4tis. se spotřebou 9,5-10l plynu.
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2015 , 22:45   Citovat  

rolda napsal:
a kolko potrebujes tahat?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2015 , 11:33   Citovat  

Hellborn napsal:
Olejový originál nebo Mann, palivový je v nádrži (rozhodně nekupuj klasické paliváky, i když budou psané jako na Acco 7g) a náhrada se nedělá (nebo snad něco na e-bay).

Palivovy na diesly je pod celnym oknom. Pred FL je komplet a po FL ma srubovaci. Tusim pred FL len origo a po FL bosch.

Olejovy pouzivam japanparts, ak menis pravidelne olej, kazdych 15k km nemas problem Úsměv
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2015 , 11:52   Citovat  

Chris napsal:
Palivovy na diesly je pod celnym oknom. Pred FL je komplet a po FL ma srubovaci. Tusim pred FL len origo a po FL bosch.

Olejovy pouzivam japanparts, ak menis pravidelne olej, kazdych 15k km nemas problem Úsměv

Na předface v naftě se taky dělají náhrady
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2015 , 17:43   Citovat  

ved robia sa nahrady, ale robia aj problemy Velmi šťastný
   Návrat  
rolda je teď offline  rolda
PříspěvekZaslal: 4.5.2015 , 17:01   Citovat  

[quote="rudy5"]a kolko potrebujes tahat?[/quote]

popravdě přemýšlel jsem o plaťáku a sem tam něco moct převést =) takhle když může tahat 1500 je to tak platák + CRX Velmi šťastný
jinak už jsem se projel v k24 LPg A7g a bomba 6tka je zde hodne hezka vec Úsměv takze pujdu do 2,4ky Mrk H+ H+
   Návrat  
prody je teď offline  prody
PříspěvekZaslal: 5.5.2015 , 13:18   Citovat  

Omlouvám se za spam, ale nemá někdo z Prahy a okolí na půjčení případně prodej příčniky na podélné nosiče na tourera? Myslel jsem, že tam dám ty co mám, ale když jsem to dnes zkoušel, tak jsem zjistil že accord má vepředu větší rozteč Smutný
Potřebuji to dnes nebo zítra. Ve čtvrtek ráno jedu na Šumavu.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.5.2015 , 13:36   Citovat  

prody napsal:
Omlouvám se za spam, ale nemá někdo z Prahy a okolí na půjčení případně prodej příčniky na podélné nosiče na tourera? Myslel jsem, že tam dám ty co mám, ale když jsem to dnes zkoušel, tak jsem zjistil že accord má vepředu větší rozteč Smutný
Potřebuji to dnes nebo zítra. Ve čtvrtek ráno jedu na Šumavu.

Takže hagusy máš,jo? Já mám teda Accorda i s příčníkama už na Šumavě,ale měl bych mít ještě z Felicie a ty jsem tam párkrát použil... Podívám se. Ale musel by sis přijet kousek za Prahu na severozápad (zítra nejedu do práce autem). Pokud máš zájem, tak mi napiš do SZ mobil.
   Návrat  
piranha je teď offline  piranha
PříspěvekZaslal: 5.5.2015 , 14:19   Citovat  

caute ... pri prejazde mensimi nerovnostami sa mi zo zadnej casti (asi kufor) ozyva vrzgot, netusite, co by to mohlo byt?vdaka
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 5.5.2015 , 14:31   Citovat  

Nemá někdo zájem o tažné na tourera? koule na dva šrouby. Nové, vřetně univerzální el. kabelže. Důvod, ..mám teď druhé auto s tažným, takže už se mi neoplatí to tam dávat. Levně OK značka Ostrava Úsměv
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2015 , 17:53   Citovat  

Tak klíč hotov, paráda, díky varuj a Trebor. Vyfrézováno za 10 minut zde odkaz za 250,- Kč (mají super mašinu, napřed si to najde v katalogu, pak v PC přesně info ke klíči, mašinka objede tvar origo klíče a pak vyfrézuje nový Úsměv ), přehozeno za 10 minut a funguje parádně Úsměv
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2015 , 19:26   Citovat  

benza napsal:
Nemá někdo zájem o tažné na tourera? koule na dva šrouby. Nové, vřetně univerzální el. kabelže. Důvod, ..mám teď druhé auto s tažným, takže už se mi neoplatí to tam dávat. Levně OK značka Ostrava Úsměv

SZ
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2015 , 20:09   Citovat  

piranha napsal:
caute ... pri prejazde mensimi nerovnostami sa mi zo zadnej casti (asi kufor) ozyva vrzgot, netusite, co by to mohlo byt?vdaka

Také pukanie? Držiaky stabilizátora, prípadne možno i uloženie tlmiča. RIešilo sa to tu asi 5 - 6 strán do zadu. Mne to robí docela dosť, už to idem vymeniť, len mi dementi poslali zlé gumy stabilizátora...
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2015 , 22:17   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Tak klíč hotov, paráda, díky varuj a Trebor. Vyfrézováno za 10 minut zde odkaz za 250,- Kč (mají super mašinu, napřed si to najde v katalogu, pak v PC přesně info ke klíči, mašinka objede tvar origo klíče a pak vyfrézuje nový Úsměv ), přehozeno za 10 minut a funguje parádně Úsměv

Super OK přátele
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2015 , 14:43   Citovat  

zajima me par nazoru na tyhle kola jsou poskozene a do renovace lestenych limcu se mi nechce tak premyslim jesli by nebyly pekny v cerne leskle nebo gunmetal nebo bile ...nebo hodte nakej napad na barvu je to dobrý

20150504_153107 mmm.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20150504_153107 mmm.jpg, 414.23 kB
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.5.2015 , 14:46   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
zajima me par nazoru na tyhle kola jsou poskozene a do renovace lestenych limcu se mi nechce tak premyslim jesli by nebyly pekny v cerne leskle nebo gunmetal nebo bile ...nebo hodte nakej napad na barvu je to dobrý

Modrá... Velmi šťastný

Ale spíš mě zajímá,co to ten Acco za výfuky?
   Návrat  
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2015 , 14:47   Citovat  

Ahoj, neviete mi niekto poradiť, ako sa kontroluje hladina oleja v automatickej prevodovke? Nechal som si meniť olej ešte minulý rok v Honde a teraz po 23 tisíc km pri rozjazde je počuť veľmi jemné pisknutie. Vždy len keď uvoľním brzdu a stlačím plynový pedál. Inokedy to nerobí pri podraďovaní či preraďovaní. Má to súvis s nízkou hladinou oleja, alebo je v tom niečo iné? Tak to valím bulvy Robí to len pri zohriatom motore. Pri studenom nepočuť nežiadúci piskot.

Ináč prevodovka netrhá, preraďuje a podraďuje hladko, všetko ako má byť. Len pri rozjazde je počuť to pisknutie. Dík za rady. to mi hlava nebere
   Návrat  
Shawn Wade je teď offline  Shawn Wade
PříspěvekZaslal: 6.5.2015 , 14:51   Citovat  

čao. Měnil jsem plasty v interiéru a po sundaní plastu u řadičky mě překvapily dva konektory na připojení ovládání vyhřívání sedaček. Dávali tam kabely pouze jako přípravu? To mě udivuje, protože pro připojení OEM navigace mi tam kabeláž zase chybí. Zjistim nějak snadně jestli mají sedačky vyhřívaní?
Díky za koment přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2015 , 15:13   Citovat  

Hellborn napsal:
Modrá... Velmi šťastný

Ale spíš mě zajímá,co to ten Acco za výfuky?

vyfuky jeste origo ,jsou to jen koncovky ..znacka neznama ..a modra asi ne nic kriklavyho spis neco co by to auto trochu zdrsnilo Velmi šťastný proto cerna lesk nebo gunmetal a pod .. nejhorsi je to nejak vyzkouset pred ... moc konfiguratoru neni kde by byly aspon podobny kola v tehle barvach ...
   Návrat  
Shawn Wade je teď offline  Shawn Wade
PříspěvekZaslal: 6.5.2015 , 15:26   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
vyfuky jeste origo ,jsou to jen koncovky ..znacka neznama ..a modra asi ne nic kriklavyho spis neco co by to auto trochu zdrsnilo Velmi šťastný proto cerna lesk nebo gunmetal a pod .. nejhorsi je to nejak vyzkouset pred ... moc konfiguratoru neni kde by byly aspon podobny kola v tehle barvach ...

photoshop OK
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 6.5.2015 , 15:31   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Já bych je nalakoval na černo a límce bych vyleštil, taký kompromis, myslím že by to víc prokouklo k těm tónovaným oknům a zatmaveným světlům. Sice dost práce, ale bude to stát za to. Dotaz, jaké rozměry těch kol máš? Tourer vypadá hezky je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2015 , 17:09   Citovat  

Honďas14 napsal:
Já bych je nalakoval na černo a límce bych vyleštil, taký kompromis, myslím že by to víc prokouklo k těm tónovaným oknům a zatmaveným světlům. Sice dost práce, ale bude to stát za to. Dotaz, jaké rozměry těch kol máš? Tourer vypadá hezky je to dobrý

no byla to moznost ,ale limce jsou strikany chrom takze jse mi moc nechce a ani nejsem nato typ abych to vylestil aby to bylo TOP a firmy zato chteji strasny prachy ,radeji bych to dal do laku cely ono vtomhle rozmeru budou vypadat dobre i cely v leskle cerne nebo jen bilem nebo sedivem laku jen jsi to nedokazu moc predstavit no a ve fotoshopu to neni ono.. pravdepodobne to bude cerna nebo gunmetal..jinak jsou to Lenso 18" 7,5.. ET40 Pneu 225/40/17 ...
Jedine co jsem aspon priblizne nasel je tohle ...

ggbb.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ggbb.jpg, 486.96 kB
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 6.5.2015 , 19:45   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no byla to moznost ,ale limce jsou strikany chrom takze jse mi moc nechce a ani nejsem nato typ abych to vylestil aby to bylo TOP a firmy zato chteji strasny prachy ,radeji bych to dal do laku cely ono vtomhle rozmeru budou vypadat dobre i cely v leskle cerne nebo jen bilem nebo sedivem laku jen jsi to nedokazu moc predstavit no a ve fotoshopu to neni ono.. pravdepodobne to bude cerna nebo gunmetal..jinak jsou to Lenso 18" 7,5.. ET40 Pneu 225/40/17 ...
Jedine co jsem aspon priblizne nasel je tohle ...

Mrkni...aspoň inspirace třeba. Dělá to známej umí i leštit. Úsměv tudy odkaz
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2015 , 8:50   Citovat  

Brat vlastní 7G accord a z dôvodu nemožnosti deaktivácie airbagu spolujazdca je nutný ho vymeniť. Zvažoval kúpu 8G Accorda 2.2 i-Dtec a pýtal sa na porovnanie i-Ctdi vs i-DTEC. Povedali mu: Kúp si benzín Velmi šťastný. Podľa oficiálnych vyjadrení sú časté problémy s DPF v i-DTEC, a mimo iného i ďaľšie komplikácie. DPF do i-ctdi sa montovalo v otvorenom systéme, žiadna elektronika a prepojenie s autom. Len pre info, rieši to všetko v nemecku, preto tie DPF ka v 7G. Všetko to riešil s nemeckými predajnami Honda. Troška ma dostalo, že mu takto otvorene odpovedali.

Píšem to len pre info, aby sme si vážili naše "staré" dobré 7 géčka Úsměv
   Návrat  
piranha je teď offline  piranha
PříspěvekZaslal: 7.5.2015 , 12:38   Citovat  

markos napsal:
Také pukanie? Držiaky stabilizátora, prípadne možno i uloženie tlmiča. RIešilo sa to tu asi 5 - 6 strán do zadu. Mne to robí docela dosť, už to idem vymeniť, len mi dementi poslali zlé gumy stabilizátora...

Take pukanie / vrzganie. Vsimol som si, ze nerovnosti na to nemaju taky vplyv, robi mi to aj na hladkej rovnej ceste, pri nizsich rychlostiach (1,2 prevodovy stupen)
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2015 , 14:33   Citovat  

Tak CG Motorsport Stage 3 - přítlačák od Sachs, lamela s keramikou a jednohmota o 3 kg lehčí než origo dvouhmota jsou doma, už aby byly na autě a zajeté Se stydím
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.5.2015 , 15:24   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Tak CG Motorsport Stage 3 - přítlačák od Sachs, lamela s keramikou a jednohmota o 3 kg lehčí než origo dvouhmota jsou doma, už aby byly na autě a zajeté Se stydím

a to se smi? Úsměv resp. co na tu jednohmotu rekne motor?
apropos, dve zjisteni z posledni doby:
- 225/40 R18 ET40 vepredu strouha. Bud je to novym tvarem gum, ktery jsem poridil, nebo cimsi jinym ( mozna volnym ulozenim prednich kol).
- ad prokluzujici spojka u ctdi - zacla mi klouzat ve 135tkm, pak ale kupodivu prestala. Prekvapive mi to vysvetloval Rom. ( narozdil od Aldy a spol., ze je " pred smrti") ze staveci zoubky pritlacaku ( nebo jak se to jmenuje - nejsem mechanik) maji velke vzdalenosti a dochazi tak ke kratkym " obdobim" kdy spojka zklouzne, nez se vystavi u zub dal.....
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2015 , 15:57   Citovat  

kandik napsal:
a to se smi? Úsměv resp. co na tu jednohmotu rekne motor?
apropos, dve zjisteni z posledni doby:
- 225/40 R18 ET40 vepredu strouha. Bud je to novym tvarem gum, ktery jsem poridil, nebo cimsi jinym ( mozna volnym ulozenim prednich kol).
- ad prokluzujici spojka u ctdi - zacla mi klouzat ve 135tkm, pak ale kupodivu prestala. Prekvapive mi to vysvetloval Rom. ( narozdil od Aldy a spol., ze je " pred smrti") ze staveci zoubky pritlacaku ( nebo jak se to jmenuje - nejsem mechanik) maji velke vzdalenosti a dochazi tak ke kratkym " obdobim" kdy spojka zklouzne, nez se vystavi u zub dal.....

Jak ti spojka začala prokluzovat? Zrovna to řeším a zjistil jsem, že v autě ji na cca. 120 tis km už měnili, tak jestli na tom nejsem stejně Úsměv
Mně to zlobí kolem 3tis otáček. Jinak kopce a zatížení zatím ok.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina