Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Skutočne 4x4 u CR-V?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 10:06   Citovat  

bych to auto podpálil na místě Velmi šťastný nesnášim když mi auto kecá do řízení, řídim já nebo auto Tak to valím bulvy

když sme u těch 4x4 tak se nedavno vozil modlou českých řidičů tedy octavia tour tdi 74kw 4x4, mam takovej pocit, že se ty zadní kola jen vezou pořádnej výtlem buď to má pomalejší reakci než Rimmer na diskotéce nebo neni výkon. to taky umí zabrat jen když to postavíš do kopce na něco hodně kluzké
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2015 , 13:35   Citovat  

Neznatelný pohon všech kol
tudy odkaz

sumy je teď offline  sumy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2015 , 15:38   Citovat  

posero napsal:
tohle je parodie na pohon 4 kol prostě, opravdové čtyřkolky totiž pořád točí aspoň 3 kola a nebavíme se o offroadech s uzávěrkama. zajímalo by mě jak to vypadá když tohle pošleš bokem do zatáčky a držíš plnej

No, tak tak to presne neni Velmi šťastný
I skutecne 4x4 bez uzaverek bude tocit maximalne 1 kolem na kazde naprave. Bez uzaverky diferencialu, nebo dobreho samosvoru ti nikdy nepojedou obe zadni kola. Docela kdyz bych na svym pajeru nezavrel mezinapravu, tak se mi bude tocit v podstate jen 1kolo Tak to koukám!
A i kdyz mam uzaverku mezinapravy a zadku, tak i dobrejma pneuskama v bahne neni problem zustat vyset.
Ted jsem pro tchyni (cr-z, civic8.g a toyota mr2- tot jeji ostatni vozitka) schanel co nejudernejsi suv a hondu jsem zamitnul. Koupil se freelander. Permanentni 4x4 s viskospojkou a fungujici elektro sidicim systemem simulujicim uzaverku vsech diferaku.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
maiklzacek je teď offline  maiklzacek
1
PříspěvekZaslal: 23.4.2015 , 11:18   Citovat  

Jen se podělím o své zkušenosti s 4x4...mám CRV III i-dtec a nemůžu si stěžovat. Je to asi o tom, co od toho očekáváte. Bydlím pár kiláků od Klínovce a když nasněží čerstvý sníh, tak z Božáku na Klínovec stojí auta v kopci. Když tam zastavím, protože jede auto v protisměru, nedělá mi znatelný problém se rozjet. Ostatní auta tam stále stojí, protože s dvojkolkou nemají žádnou šanci. Nečekám, že zastavím svojí Hondu v kopci na ledě a pak se rozjede - fyzika je jenom jedna. Jinak na suchu se mi čtyřkolka nezapne skoro nikdy a na mokru jen když to odpíchnu na semaforech, to se mi pak líbí, že nestojím. Táta má CRV IV i-dtec a stejná zkušenost. Když jedu s tátou, líbí se mi, že ze zatáčky dokáže ten zadek připojit rychleji a zdá se mi, že to vytahuje hezky. To jen moje názory Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2015 , 15:58   Citovat  

sumy napsal:
No, tak tak to presne neni Velmi šťastný
I skutecne 4x4 bez uzaverek bude tocit maximalne 1 kolem na kazde naprave. Bez uzaverky diferencialu, nebo dobreho samosvoru ti nikdy nepojedou obe zadni kola. Docela kdyz bych na svym pajeru nezavrel mezinapravu, tak se mi bude tocit v podstate jen 1kolo Tak to koukám!
A i kdyz mam uzaverku mezinapravy a zadku, tak i dobrejma pneuskama v bahne neni problem zustat vyset.
Ted jsem pro tchyni (cr-z, civic8.g a toyota mr2- tot jeji ostatni vozitka) schanel co nejudernejsi suv a hondu jsem zamitnul. Koupil se freelander. Permanentni 4x4 s viskospojkou a fungujici elektro sidicim systemem simulujicim uzaverku vsech diferaku.

tak se někdy projeď sportovním autem který je opravdu 4x4 a pak pochopíš, ano bavím se o autě který vzadu samosvor o autě který je postavený taky aby to fungovalo jako 4x4 a ne jako invalid kterej když to jinak nejde zkusí zapojit aspoň jedno zadní kolo Tak to valím bulvy

Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
1
PříspěvekZaslal: 23.4.2015 , 17:20   Citovat  

tudy odkaz

sumy je teď offline  sumy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2015 , 18:37   Citovat  

posero napsal:
tak se někdy projeď sportovním autem který je opravdu 4x4 a pak pochopíš, ano bavím se o autě který vzadu samosvor o autě který je postavený taky aby to fungovalo jako 4x4 a ne jako invalid kterej když to jinak nejde zkusí zapojit aspoň jedno zadní kolo Tak to valím bulvy

Dokud máš otevřenej mezinápravovej, tak to nikdy nebude točit pořád 3 kolama tak, aby tě to vytáhlo.(Jednou jsem už plašil, co že se to posr.., že klouže spojka a pájo(pajero 2, 2800, suser select s uzávěrkou mezinápravy a zadku) se sotva rozjede po rovině... Měl jsem otevřenou mezinápravu a odemčený volnoběžky-tedy nasimulovaný přední kola ve vzduchu. V tu chvíli by ani zavřít zadek nepomohlo. Prostě přední polovčely točily jak divoký a prd z toho.) Samosvor je fajn, vo tom žádná. Ten je třeba hodně povedenej na starejch lancerech 4x4. Uzávěrka na zadku, potažmo i na předku je ale stejně jediná věc, která tě spasí při vyvěšení kola/kol. Když to vykřížíš LP a PZ kolo v luftě, bez uzávěrky neodjedeš. Pravda, někdy ani s uzávěrkou HaHaaa
myslím, že je Legnum dostatečně "pořádné auto" abych se mohl vyjádřit Se stydím Aktivní diferáky a 280HP na dvou turbech.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.4.2015 , 22:29   Citovat  

nelze srovnávat sportovní a Offroad auta.... a pokud máš možnost jezdit s něčím rozumnym divim, se, že nechápeš o čem je řeč

rocky33 je teď offline  rocky33
1 háčko
-1
PříspěvekZaslal: 7.5.2015 , 17:57   Citovat  

Tak já myslím že na tomto videu je pěkně vidět že zadní kola dokážou potlačit při prokluzu předních kol . Věřím že v zimě , na blátivém povrchu nebo zmáčené trávě to pomůže , mě osobně to stačí.
tudy odkaz

skritek je teď offline  skritek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.5.2015 , 18:03   Citovat  

Me třeba ne

Wries je teď offline  Wries
1
PříspěvekZaslal: 7.5.2015 , 18:25   Citovat  

rocky33 napsal:
Tak já myslím že na tomto videu je pěkně vidět že zadní kola dokážou potlačit při prokluzu předních kol . Věřím že v zimě , na blátivém povrchu nebo zmáčené trávě to pomůže , mě osobně to stačí.
tudy odkaz

To je ale video se 3g!!!. Jiz tu bylo nekolikrat,ze tam je pohon jeste v poradku. Jak je videt to na videu, tak auto nema zadny problem dokud by si nesedlo na bricho. Mam to osobne vyzkousene,zatim jsem zustal viset jen jednou mezi polema kdyz jsem zustal na brise,tam nepomuze nic.

rocky33 je teď offline  rocky33
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.5.2015 , 18:48   Citovat  

Wries napsal:
To je ale video se 3g!!!. Jiz tu bylo nekolikrat,ze tam je pohon jeste v poradku. Jak je videt to na videu, tak auto nema zadny problem dokud by si nesedlo na bricho. Mam to osobne vyzkousene,zatim jsem zustal viset jen jednou mezi polema kdyz jsem zustal na brise,tam nepomuze nic.

Tak je treba zmenit nadpis!!! a neházet vše do jednoho pytle . Pokud chápu dobře tak hydraulický systém pracuje ještě dobře, ale u 4g je už elektrika a tam to není to pravé ořechové asi.

SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
1
PříspěvekZaslal: 7.5.2015 , 20:48   Citovat  

rocky33 napsal:
Tak je treba zmenit nadpis!!! a neházet vše do jednoho pytle . Pokud chápu dobře tak hydraulický systém pracuje ještě dobře, ale u 4g je už elektrika a tam to není to pravé ořechové asi.

Proc bys chtel menit nadpis, ten je snad jasny - resi se 4x4 u CR-V (defacto napric generacemi), tak je to snad ok, ne...?

Pavel jazz je teď offline  Pavel jazz
0
PříspěvekZaslal: 9.5.2015 , 12:38   Citovat  

tudy odkaz

Obsah fóra Honda-club.cz   
Skutočne 4x4 u CR-V?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0