Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 255, 256, 257 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 256 z 333
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.5.2015 , 10:37   Citovat  

Ta krabička pod sedačkou je ekvalizer před zesilovačem kterej ma byt nekde u úpraveho zadniho podbehu ale jestli tam z toho bose nemas ani reprak tak to asi nekdo vyhazel
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2015 , 16:59   Citovat  

forever222 napsal:
Tak včera mi konečně po 2 měsících přišel nový náboj kola přímo z Japonska a značka NTN. A cena neuvěřitelná 650 Kč Velmi šťastný A ti zloději tady to prodávají za 3000 Kč Velmi šťastný

...a to je zadni nebo jak? Úsměv...tych taky potreboval aby to nebylo furt letadlo Velmi šťastný...

kendiku...hele to prodlouzeni poloosi vyslo asi 250kc z vrakace Mrk...

AFY
   Návrat  
DJRICO je teď offline  DJRICO
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.5.2015 , 17:23   Citovat  

Co známena když kontrolka dobíjení svítí jen trochu? Dobíjí málo?
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2015 , 21:39   Citovat  

chalejkum napsal:
...a to je zadni nebo jak? Úsměv...tych taky potreboval aby to nebylo furt letadlo Velmi šťastný...

kendiku...hele to prodlouzeni poloosi vyslo asi 250kc z vrakace Mrk...

AFY

Ano zadní, jelikož tam se nedá vyměnit samostatně ložisko ale pouze takto celý náboj. Ve předu jsem ještě měnit nepotřeboval ale tam jde údajně vyměnit ložisko samostatně Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2015 , 19:21   Citovat  

forever...tak dej link odkud jsi objednaval zebych to prubnul taky Úsměv a jinak rozmer sedi i na liftback? :/...pac pri prednich loziskach objednavali na 3x nez prisli spravne...

AFY
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 8:34  Naposledy upravil OPR dne 20.5.2015 , 10:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj ve spolek, potřeboval bych znát váš názor, kdo se vyzná trošku v motoru a poradit.

Motor F18B2

Včera jsem jel po delší době jednu dálku cca 135km - 80km dálnice / 55 okresky ( jinak jezdím krátké 10min trasy do práce )

A již kousek za Prahou jsem si všiml, že auto nemá takový rozjezd, jako mělo dřív. Zkrátka to netahá tak jak se dřív dělo. Již přejíždím 400km přes plánovanou kilometrovou (10tic) výmněnu oleje a chci se zeptat, jestli je možný že je již olejofiltr zanešený natolik že za ním dochází ke ztrátě tlaku systémového oleje a nesepne VTEC? Já jezdím dost lážo plážo tak asi si neuvědomuji přesně kdy to začalao, ale včera jsem potřeboval trošku výkonu při předjetí a ejhle, ono to netahalo.

Auto má nálet cca 257tic dle budíku, realita dle mne je tak 330-350tic.

Olej je pravidelně kontrlován a zrovna minulý týden byl dolit. Olej je těsně pod horní ryskou, dnes ráno kontrolováno. Takže tím, že by motor neměl hladinu /tlak a VTEC tím nesepnul, to není. Tušil by někdo co to může způsobit? Auto necuká, jede krásně plynule poslechově motor jede krásně. Ale netáhne to tak jak to dřív táhlo a ani není cítit takový ten zátah motoru nad 2500 ot/min jak býval nejaptrnější při 2-3 rychlostním st. Ble
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 10:01   Citovat  

Ještě jedna informace. Všiml jsem si, asi před týdnem a trvá to do dneška, že při dostatečně dlouhodobě zapnutém motoru, rafička teploměru se mi zdá, jakoby nebyla na svojí obvyklé hodnotě, ale ukazovala studenější motor než normálně. Je možné, že by termostat / čidlo teploty motoru nedovolovalo jednotce sepnout VTEC? A tedy bylo to příčinou proč auto netahá? Řekl bych, že by-pas ((obtok) chlazení, pro studený motor funguje správně a chlazení po zahřátí motoru normálně otevře na plno do okruhu, dodatečná ventilace chaldiče spíná normálně bez předešlých změn. Jen ta rafička nevyleze tak vysoko jako normálně. A to je to co mne zaráží a říkám si jestli to není ono.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 11:16   Citovat  

chalejkum napsal:
forever...tak dej link odkud jsi objednaval zebych to prubnul taky Úsměv a jinak rozmer sedi i na liftback? :/...pac pri prednich loziskach objednavali na 3x nez prisli spravne...

AFY

Ano sedí, ale žádný odkaz nemám. Sehnal mi to taťka, jelikož má firmu s ložisky právě Úsměv
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 13:23   Citovat  

isulsten napsal:
Čéče to vypadá na origoš práci. Asi se to dělalo u speci. firmy. Ještě jsem to neviděl takhle pěkně tažené.

sunnx napsal:
Ta krabička pod sedačkou je ekvalizer před zesilovačem kterej ma byt nekde u úpraveho zadniho podbehu ale jestli tam z toho bose nemas ani reprak tak to asi nekdo vyhazel

No tak chlapi, pravdu budete mít oba a vzadu mám "přípravu"/mřížky jak na krajní malý repráčky, tak na subáč, ale ani jedno tam není, takže nejspíš vybráno.
Kdyby někdo náhodou měl navíc reprák, který se tam vleze, zlobit se nebudu je to dobrý
domo arigato
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2015 , 17:49   Citovat  

forever222 napsal:
Ano sedí, ale žádný odkaz nemám. Sehnal mi to taťka, jelikož má firmu s ložisky právě Úsměv

...tak to jsi mne vubec nepotesil pořádnej výtlem ja ze nejak chytre a levne vychytam to letadlo ci mne neustale nahani a zas nic Velmi šťastný...

AFY
   Návrat  
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.5.2015 , 19:24   Citovat  

Náááhodou se doma nikomu neválí stará poloosa? Potřeboval bych z ní kroužek pro ABS. Pomohlo by mi to, lepší než kvůli němu kupovat celý kloub...
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2015 , 21:06   Citovat  

OPR napsal:
Ahoj ve spolek, potřeboval bych znát váš názor, kdo se vyzná trošku v motoru a poradit.

Motor F18B2

Včera jsem jel po delší době jednu dálku cca 135km - 80km dálnice / 55 okresky ( jinak jezdím krátké 10min trasy do práce )

... Ble

Ahoj, mam tento motor a jazdim denne cca 25-30km mesto, obcas okresky dialnica vynimocne.
To co popisujes som u mna nespozoroval, olejom to nebude, zopnutie VTECu mozes pozorovat okolo 4131 ot Úsměv
Motor zmeni zvuk a ozije.
Ked pridam plny na 2st alebo 3st pri 2000ot tak je to vlazne, pocitovo ozije okolo 2500 a vykon stupa a po 4000ot je to super.
Bol som s nim v Belgicku a nazad cca 2500km dialnica a bol som prekvapeny z tahu motora.
Motor celu dialnicu tocil medzi 3500 a 4800ot podla rychlosti a stiahol si 1L oleja. Co ma vylakalo, ze je daco zle, mozno aj je, ale v meste a okreskach to papa 1L na 7000-10000km
V nizkych otackach je nas motor pomerne slaby, ak to porovnam so sluzbnym A6G 2.0 108kW, ktory je o dost zivsi napriek predfacelitu, kde mal tazsie prevody na 2 s 3 prev stupni.

Pozri si vzduchovy filter, skrtiacu klapku preventivne sviecky a kontakty rozdelovaca.
Inak olej sa meni kazdych 15000km podla manualu Honda ESM takze 10400km je ok pokial mas kvalitny olej aj filter.

Co sa tyka teplomeru, ja mam rucicku v zime aj lete mierne pod polovicou a nehybe sa.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2015 , 18:53   Citovat  

Tak chlapi, malej problém (opravdu malej). Zadní světla jsou schovaný za těma kobercovejma krytkama a ty mají na okraji dvě díry, do kterejch patří "špunty"/šroubky takový ty roztahovací. Buďto jestli někdo nemáte tři volné k dispozici a nebo jestli někdo nekoupí se mnou na půl? (v hondě mají jeden za 80,-Kč, ale třeba v Kelly mají do dvou stovek balení po deseti. Mě jich deset, respective sedm - když tři použiju je zbytečně k ničemu) pifko
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2015 , 20:08   Citovat  

Urso napsal:
Tak chlapi, malej problém (opravdu malej). Zadní světla jsou schovaný za těma kobercovejma krytkama a ty mají na okraji dvě díry, do kterejch patří "špunty"/šroubky takový ty roztahovací. Buďto jestli někdo nemáte tři volné k dispozici a nebo jestli někdo nekoupí se mnou na půl? (v hondě mají jeden za 80,-Kč, ale třeba v Kelly mají do dvou stovek balení po deseti. Mě jich deset, respective sedm - když tři použiju je zbytečně k ničemu) pifko
Nemusis mkoupit presne ty samy.Ja koupil v kelly po kusech podobny a tay funguji.Vem si jeden origo a porovnej a urcite najdete ten spravny Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2015 , 20:13   Citovat  

Kendik napsal:
Nemusis mkoupit presne ty samy.Ja koupil v kelly po kusech podobny a tay funguji.Vem si jeden origo a porovnej a urcite najdete ten spravny Úsměv

Není moc času, tak jsem to spíš jen zkusil, jestli někdo náhodou třeba nebude mít, což by bylo snazší, ale určitě juknu po podobných Úsměv je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2015 , 20:39   Citovat  

Urso napsal:
Není moc času, tak jsem to spíš jen zkusil, jestli někdo náhodou třeba nebude mít, což by bylo snazší, ale určitě juknu po podobných Úsměv je to dobrý
Nejsem si jisty, ale myslim ze to byla tato nebo podobna teto.Podle vzhledu a tvaru.Objednaci kod RO 1002157,-kc uz neni takova darda za 10ks Úsměv Kdyz jsem je kupoval, pujcili mi jeden a vyzkousel.

cvak.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
cvak.jpg, 130.41 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2015 , 21:28   Citovat  

Takovýdle "cvoci" Úsměv se dají koupit snad v každý mototechně. Stačí vědět zhruba průměr díry. Stojí pár korun a člověk nemusí řešit poštovný...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2015 , 21:45   Citovat  

Neřešil někdo nějakou renovaci nebo výrobu nových popřípadě přímo nákup nových těsnění dveří které je na karoserii na předních dveří nebo v kufru u liftbacku ? Úsměv Přijde mi že u předních dveří je to těsnění už zploštělé a lehce mi tam táhne Smutný a v kufru se mi utrhlo a když umývám auto tlakovou myčkou pár kapek se mi dostane do kufru.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2015 , 8:49   Citovat  

Kendik napsal:
Nejsem si jisty, ale myslim ze to byla tato nebo podobna teto.Podle vzhledu a tvaru.Objednaci kod RO 1002157,-kc uz neni takova darda za 10ks Úsměv Kdyz jsem je kupoval, pujcili mi jeden a vyzkousel.

Podobný... Koukal jsem, že po své trase mám obchůdek, dva, kde by mohli mít, poptám se Úsměv
Tenhle >>

roubek.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
roubek.jpg, 83.01 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2015 , 9:46   Citovat  

Urso napsal:
Podobný... Koukal jsem, že po své trase mám obchůdek, dva, kde by mohli mít, poptám se Úsměv
Tenhle >>
Myslel jsem tim podobny tomu, ktery jsem koupil v Kelly a pasuje Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2015 , 10:57   Citovat  

Prosím ještě jak vymezit vůli která je na víku kufru (liftback)? Když je zavřený tak tam je menší vůle a jde hýbat o pár milimetrů nahoru a pak při jízdě to lehce klepe na nerovnostech. Tuším, že to tu už někdo dělal Úsměv
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2015 , 13:42   Citovat  

Je to stejné jako u všech aut, povolit protikus zámku lehce posunovat směrem dolů a zkoušet a zkoušet až budeš spokojen a samozřejmě utáhnout je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2015 , 14:44   Citovat  

isulsten napsal:
Je to stejné jako u všech aut, povolit protikus zámku lehce posunovat směrem dolů a zkoušet a zkoušet až budeš spokojen a samozřejmě utáhnout je to dobrý
Díky za radu. Nikdy jsem to nedělal nikde tam jsem nevěděl Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2015 , 20:08   Citovat  

Musím se pochlubit s mými EGR cestičkami pro mravence Úsměv

Jezdím s tím teprve den, takže těžko říct, ale myslím si, že je auto možná trochu míň líný v nižších otáčkách. Ještě uvidím, zda zmizely mírný vibrace, když to tahám odspoda.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2015 , 20:59   Citovat  

Plašan napsal:

Jezdím s tím teprve den, takže těžko říct, ale myslím si, že je auto možná trochu míň líný v nižších otáčkách. Ještě uvidím, zda zmizely mírný vibrace, když to tahám odspoda.
To je ale humus Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2015 , 21:57   Citovat  

Plašan napsal:

No pěkný Velmi šťastný Chystám se na to taky už dlouho ale ne a ne se k tomu dostat.
Jinak já vím, že už to tu bylo mnohokrát ale už jsem to zapomněl a než by jsem to zase našel... Velmi šťastný Jak se k tomuto dostanu ? Jinak vůle ve víku kufru odstraněna. Vyřešilo to některé zvuky při jízdě, které jsem furt myslel, že jdou od podvozku Velmi šťastný
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2015 , 10:13   Citovat  

Forever222. To je fajn, já už to dělal na tolika autech že to zvládnu snad i poslepu Velmi šťastný oni ty kufry prostě za čas začnou zlobit, nejvíce právě u těch liftbacků a hečbeků Se stydím. Jinak se taky chystám na čištění egr okruhu a je to pod lištou vstřiku. Pár kabelů a mělo by to jít vyndat.
   Návrat  
amatér je teď offline  amatér
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2015 , 0:36   Citovat  

čau borci mám takovou záhadu když nastartuju se zataženou ručkou tak mi svítí kontrolka abs bez ručky nic zažil to někdo ? a mám vůly v řízení i když sem to jednou dotáhnul po půl roce mám zas vůly to bude asi nemoc accordů podle toho co sem tu četl Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2015 , 8:10   Citovat  

amatér napsal:
čau borci mám takovou záhadu když nastartuju se zataženou ručkou tak mi svítí kontrolka abs bez ručky nic zažil to někdo ? a mám vůly v řízení i když sem to jednou dotáhnul po půl roce mám zas vůly to bude asi nemoc accordů podle toho co sem tu četl Smutný

Vím, že ručka má samostatnou kontrolku, odlišnou od ABS. ABS ti funguje?
Vůi v řízení mi vyřešil repas...
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2015 , 12:24   Citovat  

Kendik napsal:
Do ramecku jsem to jen prehodil.Ten uz tam je.Mrkni na me fotce je to v ramecku.Myslim, ze tam patri v originalu prave dokonce DENSO, protoze je na tom deklu na filtr napsane DENSO a nejaka cisla.Proto jsem ho taky vybral.Krasne to do nej paslo.

Ahoj, když ti ten filtr přišel, tak v rámečku nebyl?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 255, 256, 257 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina