Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 171 z 486
rolda je teď offline  rolda
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.5.2015 , 14:36   Citovat  

[quote="Hellborn"]A mají ty Torry rozměr 7x17 a ET 55 (Type-S ET 45)?[/quote]

to já ti smaozřejmě nepovím jsou na autě ale nelezou ven a nepředpokládám že by si němci rvali na auto něco co tam nepatří .. jen mi paní za přepážkou řekla že musím do hondy nebo na dekru ... u šmuclera samozřejmě nic nepotvrdí Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.5.2015 , 15:19   Citovat  

rolda napsal:
to já ti smaozřejmě nepovím jsou na autě ale nelezou ven a nepředpokládám že by si němci rvali na auto něco co tam nepatří .. jen mi paní za přepážkou řekla že musím do hondy nebo na dekru ... u šmuclera samozřejmě nic nepotvrdí Velmi šťastný

Spíš jde o to, jestli když tam 17´´ nemáš,tak Honda doplní leda originál rozměr, což pochybuju, že ty Toory budou mít = stejně Ti to bude na nic.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.5.2015 , 19:53   Citovat  

rolda napsal:

Jestli mas auto z Nemecka, tak bys mohl mit ta kola zapsana v papirech od vozu. Potom jak uz jsou jednou homologovana v DE, musi ti je uznat i v CR. Mrkni se na to, jestli to tam nekde nemas, nemci to zapisuji dost poctive, aby s tim nemeli problemy.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2015 , 23:32   Citovat  

Bully napsal:
Jestli mas auto z Nemecka, tak bys mohl mit ta kola zapsana v papirech od vozu. Potom jak uz jsou jednou homologovana v DE, musi ti je uznat i v CR. Mrkni se na to, jestli to tam nekde nemas, nemci to zapisuji dost poctive, aby s tim nemeli problemy.

ten muj je taky z DE a majitel tam mel prej 19" Velmi šťastný ale v tp mam i 17 to mel asi na zimu Velmi šťastný
   Návrat  
GoomIce je teď offline  GoomIce
PříspěvekZaslal: 29.5.2015 , 7:51   Citovat  

Nemate nekdo u Accorda taky takove problemy s vyvazenim kol? Smutný
Mam original Honda disky Epsilon 17'', ktere jsem pred dvemi lety nechal prestrikat Komaxitem. Pred sezonou vzdy vyvazuju, vyvazeni vydrzi par set km (tuhle sezonu to vydrzelo nejakych 1500km) a pak znovu zacnou vibrace kolem 110-130kmh do volantu. Na vyvazovacce se potom vzdy objevi nevyvazenost okolo 20g na kole.
Prijde mi to na hlavu kazdy mesic prevazovat kola i to jak je to rizeni v Accordu precitlivele. Na dalnici potom brachovi zavidim tu tupost rizeni od Oktavky..

Je mozne ze po nastrikani Komaxitem na povrchu disku spatne drzi zavazi? Nejsem si jisty jestli opravdu upadavaji, ale jinak si to nedovedu vysvetlit (leda ze by na disku guma "pochodovala"?)
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2015 , 7:58   Citovat  

Mám 16" a som zimákmi som mal ten istý problém, uvidím čo letne
   Návrat  
rolda je teď offline  rolda
PříspěvekZaslal: 29.5.2015 , 8:21   Citovat  

[quote="Bully"]Jestli mas auto z Nemecka, tak bys mohl mit ta kola zapsana v papirech od vozu. Potom jak uz jsou jednou homologovana v DE, musi ti je uznat i v CR. Mrkni se na to, jestli to tam nekde nemas, nemci to zapisuji dost poctive, aby s tim nemeli problemy.[/quote]

Ano z německa je ale v TP nebyly a dle záladního popisu mi je zapsat nechtěli .. :-/ musím to nějak pořešit .. Úsměv
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 29.5.2015 , 9:58   Citovat  

Ahoj, potřebuji poradit ohledně klimy. Dvakrat jsem nechaval doplnit chladivo, chladivo uniklo cca do 2-3měs. Vyměnil jsem a přetěsnil kondenzátor. A teď k jádru problému, ..kolik oleje dolpnit. V manuálu je to popsáno následovně:

Condenser 25 m[liter] (5/6 fl·oz, 0.9 lmp·oz)
Evaporator 45 m[liter] (1 1/2 fl·oz, 1.6 lmp·oz)
Line or hose 10 m[liter] (1/3 fl·oz, 0.4 lmp·oz)
Recelver/Dryer 10 m[liter] (1/3 fl·oz, 0.4 lmp·oz)
Leakage repair 25 m[liter] (5/6 fl·oz, 0.9 lmp·oz)

Když se na to podívám z jednoho pohledu tak čistě výměna kondenzátoru, doplním 25ml. Jenže s kondenzátorem se měnil i vysoušeč(součást kondenzátoru) tj + 10ml. Oprava úmiku víz výše je taky +25ml.

takže doplnit 25ml, 25+10 nebo 25+25ml?

Nemám v úmyslu nechat zadřít kompresor.
Pokud chladivo unikne za cca 2 měsíce, unikne s ním i málé množství oleje, asi jo ne?
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2015 , 10:15   Citovat  

GoomIce napsal:
Nemate nekdo u Accorda taky takove problemy s vyvazenim kol? Smutný
Mam original Honda disky Epsilon 17'', ktere jsem pred dvemi lety nechal prestrikat Komaxitem. Pred sezonou vzdy vyvazuju, vyvazeni vydrzi par set km (tuhle sezonu to vydrzelo nejakych 1500km) a pak znovu zacnou vibrace kolem 110-130kmh do volantu. Na vyvazovacce se potom vzdy objevi nevyvazenost okolo 20g na kole.
Prijde mi to na hlavu kazdy mesic prevazovat kola i to jak je to rizeni v Accordu precitlivele. Na dalnici potom brachovi zavidim tu tupost rizeni od Oktavky..

Je mozne ze po nastrikani Komaxitem na povrchu disku spatne drzi zavazi? Nejsem si jisty jestli opravdu upadavaji, ale jinak si to nedovedu vysvetlit (leda ze by na disku guma "pochodovala"?)

A jaké mas pneu?
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.5.2015 , 10:48   Citovat  

S komaxitem je opravdu problém, jednak rozváží ráfek, pak je třeba dobře očistit dosedací plochu a díky hladké patce jsem zažil i to, že se guma pootočila ... a bylo po vyvážení
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2015 , 11:09   Citovat  

Chvenie pri vysokych rychlostiach...to uz asi nejak tak bude pri diskoch 17+ ... Ja som za rovnanie diskov dal posledny rok 150E vyvazene ( u znameho) a to chvenie tam je stale.. nie je viditelne okom na volante ale citit ho v rukach. uz to neriesim... mozno by pomohli kvalitnejsie gumy, za ktore niesom ochotny priplacat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
GoomIce je teď offline  GoomIce
PříspěvekZaslal: 29.5.2015 , 11:10   Citovat  

jakubM napsal:
A jaké mas pneu?

Pirelli P7 Cinturato.
Rom. napsal:
S komaxitem je opravdu problém, jednak rozváží ráfek, pak je třeba dobře očistit dosedací plochu a díky hladké patce jsem zažil i to, že se guma pootočila ... a bylo po vyvážení

Predpokladam ze dosedaci plocha nebude delat problem, kdyz je po prevazeni vzdy nejakou dobu klid. Pokud je ale guma opravdu schopna se pootocit na rafku tak to je dost velky problem, da se stim neco delat? Nerad bych se zbavoval originalnich disku a kupoval jine..
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 29.5.2015 , 17:23   Citovat  

benza napsal:
Ahoj, potřebuji poradit ohledně klimy. Dvakrat jsem nechaval doplnit chladivo, chladivo uniklo cca do 2-3měs. Vyměnil jsem a přetěsnil kondenzátor. A teď k jádru problému, ..kolik oleje dolpnit. V manuálu je to popsáno následovně:

Condenser 25 m[liter] (5/6 fl·oz, 0.9 lmp·oz)
Evaporator 45 m[liter] (1 1/2 fl·oz, 1.6 lmp·oz)
Line or hose 10 m[liter] (1/3 fl·oz, 0.4 lmp·oz)
Recelver/Dryer 10 m[liter] (1/3 fl·oz, 0.4 lmp·oz)
Leakage repair 25 m[liter] (5/6 fl·oz, 0.9 lmp·oz)

Když se na to podívám z jednoho pohledu tak čistě výměna kondenzátoru, doplním 25ml. Jenže s kondenzátorem se měnil i vysoušeč(součást kondenzátoru) tj + 10ml. Oprava úmiku víz výše je taky +25ml.

takže doplnit 25ml, 25+10 nebo 25+25ml?

Nemám v úmyslu nechat zadřít kompresor.
Pokud chladivo unikne za cca 2 měsíce, unikne s ním i málé množství oleje, asi jo ne?

tak nakonec jsem zvolil zlatou stredni cestu a dal jsem 40ml oleje a 500g chladiva a zatim OK (2,2 ictdi). Tichy chod, tlaky ok. Uvidíme časem
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2015 , 21:52   Citovat  

Má acco předFL kontrolu tlaku v pneumatikách? měnil jsem brzdovej spínač a když jsem to pak jel projet tak se rosvítilo ABS a VSA, ještě jsem si všiml, že zadní kolo je nějaký prázdnější, tak jsem ho dofouknul, projel zase a po pár desítkách metrech to zhaslo a od té doby klid.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.5.2015 , 23:31   Citovat  

Ani pred, ani poface kontrolu tlaku v pneu nema. To, co popisujes, dela obcas vadne cidlo ABS.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2015 , 23:39   Citovat  

JJ, presne takto začalo aj mne robiť problém čídlo ABS. Keď sa chyba objaví, tak pozri tento manuál a urobi si diagnostiku, zaberie ti to 10 minút a hneď vieš na čom si. Čidlo hlavne nekupuj originál, na ebay je plno náhrad za cca 30 euro...

Diagnostika
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2015 , 9:32   Citovat  

markos napsal:
JJ, presne takto začalo aj mne robiť problém čídlo ABS. Keď sa chyba objaví, tak pozri tento manuál a urobi si diagnostiku, zaberie ti to 10 minút a hneď vieš na čom si. Čidlo hlavne nekupuj originál, na ebay je plno náhrad za cca 30 euro...

Diagnostika

Náhradu z ebay mám od 08/2015 a před 14 dny začal senzor zlobit. Kontrolka ABS někdy svítila, někdy ne. Rozpojil jsem konektor, vystříkal kontoxem, trochu přihnul kontakty, a pro jistotu ještě celý konektor oblepil páskou. Zatím klid.
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2015 , 19:11   Citovat  

Tak chyby jsem vyblikal a jestli jsem to dobře přečetl tak tam bylo 51, 61 - slabá baterie, 71 - rozdílný rozměry kol, čož by mohlo znamenat to podhuštěný kolo, 22 LP čidlo, a ještě 68 a 84 a k tomu nemám vysvětlivky, tak jsem to vymazal a uvidím příště až se zase rozsvítí ABS co z toho platí a co jsou chyby z minula, a ještě bliká chyba 48 na motoru, to by měla být lambda, ale nevím která Úsměv
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2015 , 23:29   Citovat  

k ABS:

1. zmazat chyby
2. diagnostika - pockat ci vyskoci konkretne cislo
3. premerat odpor cidla a hned viete na com ste.
4. zhodit brzdovy kotuc a odvrtat cidlo :0
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2015 , 12:55   Citovat  

Tu je oprava linku na Diagnostiku. Tusim povodne to je od Scream-a je to dobrý

Diagnostika | Accord
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2015 , 13:15   Citovat  

Objevil se mi problém s tempomatem, normálně jedu a tempomat se z ničeho nic vypne, jako kdybych šlápnul na brzdu nebo spojku, co je horší tak šel opět zapnout po novém startu motoru, pak mi to udělalo ještě jednou a ani po tom opětovném startu nešel zapnout, pak auto chvíli stálo a jako by nic, řešil někdo podobný problém?
   Návrat  
bbaarrtt je teď offline  bbaarrtt
PříspěvekZaslal: 31.5.2015 , 15:07   Citovat  

OsekSpider napsal:
Objevil se mi problém s tempomatem, normálně jedu a tempomat se z ničeho nic vypne, jako kdybych šlápnul na brzdu nebo spojku, co je horší tak šel opět zapnout po novém startu motoru, pak mi to udělalo ještě jednou a ani po tom opětovném startu nešel zapnout, pak auto chvíli stálo a jako by nic, řešil někdo podobný problém?

Měl jsem to podobně - auto jsem tak už koupil v DE. Tempomat nešel nahodit, opravdu zřídka se chytil. V servisu na to přišli a vyměnili čidlo na spojce.. Stálo to kolem 1500,-
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2015 , 19:10   Citovat  

Mě na FR-V blbne brzdový spínač...když projedu díru a zadrncá to, tak se vypne. Nebo to blbne, když lehce přibrzdím, tak nejde znovu nahodit, dokud nepopotáhnu brzdový pedál zpět nahoru...mrkni na to a taky se podívej na spojkový spínač, jestli nejsou zatuhlé.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2015 , 21:42   Citovat  

díky chlapi, hádám že obě čidla jsou na pedálech...
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 16:29   Citovat  

Zdarec chlapi, měl bych dotaz..mám Acco cca týden, je to tourer, rv. 2006..auto pecka, jsem nadšenej, ale jedna věc mě trošku vadí a to je vůle pedálu..prvních cca 5cm jde úplně volbě bez jakékoliv odezvy a pak až teprve přituhne a následně zrychluje..

Jak to popsat..prostě se nejdřív geglá a pak teprve dosedne a dělá to, co má..dá se tahle vůle nějak doštelovat?
Jo a včera mě málem mrdlo, když se nedovíraly páté dveře..pak jsem je zklapl a zas nešly otevřít..naštěstí jsem se to dočetl o té baterce a zas to funguje.. kouř ..co Honda ve spojením s tímhle vyměňovala?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 18:07   Citovat  

Squixx napsal:
Zdarec chlapi, měl bych dotaz..mám Acco cca týden, je to tourer, rv. 2006..auto pecka, jsem nadšenej, ale jedna věc mě trošku vadí a to je vůle pedálu..prvních cca 5cm jde úplně volbě bez jakékoliv odezvy a pak až teprve přituhne a následně zrychluje..

Jak to popsat..prostě se nejdřív geglá a pak teprve dosedne a dělá to, co má..dá se tahle vůle nějak doštelovat?
Jo a včera mě málem mrdlo, když se nedovíraly páté dveře..pak jsem je zklapl a zas nešly otevřít..naštěstí jsem se to dočetl o té baterce a zas to funguje.. kouř ..co Honda ve spojením s tímhle vyměňovala?

na pedálu mám taky lehkou vůli ale líbí se mi to, sice stačí asi dotáhnout nějaký doraz ale takle mi to vyhovuje, btw jakou myslíš baterku na pátých dveřích?
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 18:15   Citovat  

Accord 2.2 i-CTDi, rv 2006 po facelift - v pátek mi klima fungovala parádně, dneska v pondělí mrtvá, kompresor spíná, to je slyšet, že jde. Je možné, že prostě takto najednou klima odejde, bez zeslabování účinku - bude to náplní? Nikde jsem nic uniklo, vytekla neviděl ... Díky za rady, na co prvně kouknout.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 19:01   Citovat  

OsekSpider napsal:
na pedálu mám taky lehkou vůli ale líbí se mi to, sice stačí asi dotáhnout nějaký doraz ale takle mi to vyhovuje, btw jakou myslíš baterku na pátých dveřích?

Asi měl na mysli notoricky známý problém s nefunkčními 5. dveřmi a následnou gymnastiku při otevírání zevnitř. Jedno z řešení je reset - odpojení baterky.

Většinou odcházejí dvě věci - spínač/madlo a koncové polohy v motorku zamykání. Řídicí jednotka kufru umí klasicky vyblikat chyby a pak už je to "easy"...

Já měnil jak spínač s madlem, tak jsem rozebíral motorek a čistil jezdce koncových poloh.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 20:19   Citovat  

Baterku jsem myslel jako tu jedinou Úsměv Jakože odpojit baterku, minutku počkat a zase ji zapojit a fakčí to jako předtím, bez problémů..
Jo a prvně jsem taky lezl do zámku, kontaktů atd, všude všechno namazáno, čisté a funkční Úsměv

Ještě jedna věc..ohledně klimnatizace..mám za to, že tam není médium, jsem už objednanej na doplnění...ale teď když mám klimu zaplou na AUTO a mám tam třeba 19°C a venku je víc, tak se auto samo sepne do vnitřního okruhu a nechce se z tama už dostat..to je schválně? A má to třeba souuvislost s tím, že tam není médium? Jak bude doplněno, tak už nebude auto zapínat vnitřní okruh? U jiných aut se vnitřní okruh nezapínal nikdy u klimy..pak se hnedka začly zamlžovat okna a tak..
S touhle věcí jsem se setkal pouze u Honda , tak proto se na to ptám
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 20:31   Citovat  

Zdarec, jen rychla otazka,nemuzu to nikde najit... Tak to valím bulvy kolik je treba litru na vymenu motoroveho oleje v K24A3 A7G? diky přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina