Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 172 z 486
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 20:46   Citovat  

SonnyX napsal:
Zdarec, jen rychla otazka,nemuzu to nikde najit... Tak to valím bulvy kolik je treba litru na vymenu motoroveho oleje v K24A3 A7G? diky přátele

Dle údajů z manuálu:

Výstřižek.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Výstřižek.JPG, 18 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 20:55   Citovat  

super,diky moc!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2015 , 21:46   Citovat  

Squixx napsal:
Baterku jsem myslel jako tu jedinou Úsměv Jakože odpojit baterku, minutku počkat a zase ji zapojit a fakčí to jako předtím, bez problémů..
Jo a prvně jsem taky lezl do zámku, kontaktů atd, všude všechno namazáno, čisté a funkční Úsměv

Ještě jedna věc..ohledně klimnatizace..mám za to, že tam není médium, jsem už objednanej na doplnění...ale teď když mám klimu zaplou na AUTO a mám tam třeba 19°C a venku je víc, tak se auto samo sepne do vnitřního okruhu a nechce se z tama už dostat..to je schválně? A má to třeba souuvislost s tím, že tam není médium? Jak bude doplněno, tak už nebude auto zapínat vnitřní okruh? U jiných aut se vnitřní okruh nezapínal nikdy u klimy..pak se hnedka začly zamlžovat okna a tak..
S touhle věcí jsem se setkal pouze u Honda , tak proto se na to ptám

Ano, robí to aj mne bežne, a po čase sa to prepne samé to normálneho cyklusu, videl som to aj na mazde ,BMW a podobne. Nie je to nič iné, ako úspora času chladenia, pretože dokiaľ sa nedosiahne teplota blízka vo vnútri (resp. teplota niektorého čidla), tak to bude na vnútornom okruhu, a keď sa to dosiahne, automaticky prepína na čerstvý vzduch,
Mám za to že tebe to neprepína pre to lebo máš prázdnu klím ua teda nedosiahne niektoré z potrebných čidiel danú teplotu a systém sa stále snaží o horepopísanú operáciu. Naplň klímu a podla mňa to bude fungovat správne. Okrem toho pri zapnutej klíme a vnútornom okruhu by sa okná mlžiť nemaly, pretože klíma odvlhčuje vzduch.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 7:32   Citovat  

Uvidíme, doufám v to Úsměv
   Návrat  
VenaRD je teď offline  VenaRD
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 15:14   Citovat  

Zdravím,
Mám accord 2004 2,4 tourer a přišla mi pozvánka k dostavení na svolávací akci na výměnu vadného airbagu u spolujezdce. Myslím, že to má co společného se společností TAKATA - nedávno to bylo v médiích. Jinak pozitivně hodnotím přístup Hondy. Jsem 4 majitel, sami si mě našli a poslali mě pozvánku je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 15:55   Citovat  

VenaRD napsal:
Zdravím,
Mám accord 2004 2,4 tourer a přišla mi pozvánka k dostavení na svolávací akci na výměnu vadného airbagu u spolujezdce. Myslím, že to má co společného se společností TAKATA - nedávno to bylo v médiích. Jinak pozitivně hodnotím přístup Hondy. Jsem 4 majitel, sami si mě našli a poslali mě pozvánku je to dobrý

Taky jsem to měl včera v poště. Úsměv I když to už vím min. měsíc... Úsměv
   Návrat  
rolda je teď offline  rolda
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 16:42   Citovat  

Ahoj, mám Executívka a mám v lokete vytažeý kabel na aux, ovšem kdž na něj napojím MP3 nebo telefon nic se neděje rádio si nechce mobil ani najít ani do aux mě nenechá přepnout ... Víte o tom někdo něco více ? stalo se někomu ? Děkuji =)) je to dobrý
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 19:51   Citovat  

záleží zda tam máš xcarlink nebo ne, pokud tam máš jack tak zkus přepnout tlačítko CD/AUX, při přepnutí by to mělo napsat CDC a mělo by to jet aspoň takhle to mám já, ale jedu přes flashku
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 20:18   Citovat  

ne nemam nejspis xcarling co je to ? psal mi to rom do zprav ale nevim co to je a proc mi to kuli tomu nejde Velmi šťastný kdyz mackam tlacitko cdc/aux tak to dela prd kdyz ho dyl podrzim zhasne mi podsviceni Velmi šťastný
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 23:19   Citovat  

Třeba zde:
tudy odkaz

Zřejmě předchozí majitel to tam měl... Taky záleží jestli na druhy straně je to připojeny, myslím do cd changeru, ale snad jo Velmi šťastný
Mně tam zase zbyl kabel k i-podu. Tak jsem si ho kvůli tomu koupil.
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.6.2015 , 23:48   Citovat  

rolda napsal:
ne nemam nejspis xcarling co je to ? psal mi to rom do zprav ale nevim co to je a proc mi to kuli tomu nejde Velmi šťastný kdyz mackam tlacitko cdc/aux tak to dela prd kdyz ho dyl podrzim zhasne mi podsviceni Velmi šťastný

tyhle auta nemají aux vstup v základní výbavě, auto tu sice umí, ale honda to do standartní výbavy nedávala, origo honda už jsem tzv. xcarlink viděl ale stojí to asi dost, xcarlink je vlastně modul který připojíš zezadu do rádia, nebo changeru, moje auto má rádio s navigací a volný vstup na xcarlink, takže jsem hledal ale byly dostupné pouze moduly v cenové relaci 3tis kč což se mi moc dávat nechtělo navíc to byla stejně čína, nakonec mi jeden místní člen doporučil levnější kopii xcarlinku přímo z číny se stejnými vlastnostmi jako oficiální prodej zde v čr a za 1100kč nebylo co řešit, objednal jsem z ebay.uk kvůli krátké dodací lhůtě (cca týden) a doma jen zapojil do rádia, byl jsem trochu skeptický co jsem to koupil a jak to bude hrát, ve finále kvalita stejná jako z cd, nic nešumí nepraská atd. mám teda sice jen originál honda premium sound system se subwooferem v kufru ale pro mě dostačující kvalita, pro tebe doporučuji najít kam kabel a zda je někam zapojený, další ještě levnější způsob je fm transmiter ale ta kvalita je otřesná
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.6.2015 , 9:38   Citovat  

Zdravím všechny,

jelikož můj dosavadní accord 6G už pomalu chce k novému majiteli, tak přemýšlím o novém. Uvažuju nad více auty, ale zkušenost mě láká zůstat ve stejných vodách, ale o generaci mladší. Proto bych Vám tady byl moc a moc vděčný, kdyby se našel někdo z okolí Uh. Brodu, Uh. Hradiště, kdo by mi auto mohl podrobněji předvést a poreferovat. Uvažuji nad benzínem, ale není to podmínka. Pokud by byl někdo ochotný, velmi bych to ocenil. Díky moc a Hondám zdar!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2015 , 9:01   Citovat  

Kde sa dajú výhodne kúpiť plastové skrutky, napr pre nárazník, do motorového priestoru, do kufra a podobne?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.6.2015 , 9:34   Citovat  

markos napsal:
Kde sa dajú výhodne kúpiť plastové skrutky, napr pre nárazník, do motorového priestoru, do kufra a podobne?

V Hondě. Mrk Já je tam kupoval a cenovka nebyla zas tak hrozná (odhaduju podle toho,že jsem jí už zapomněl - pálku bych si pamatoval). Se stydím
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.6.2015 , 10:07   Citovat  

[quote="OsekSpider"]tyhle auta nemají aux vstup v základní výbavě, auto tu sice umí, ale honda to do standartní výbavy nedávala, origo honda už jsem tzv. xcarlink viděl ale stojí to asi dost, xcarlink je vlastně modul který připojíš zezadu do rádia, nebo changeru, moje auto má rádio s navigací a volný vstup na xcarlink, takže jsem hledal ale byly dostupné pouze moduly v cenové relaci 3tis kč což se mi moc dávat nechtělo navíc to byla stejně čína, nakonec mi jeden místní člen doporučil levnější kopii xcarlinku přímo z číny se stejnými vlastnostmi jako oficiální prodej zde v čr a za 1100kč nebylo co řešit, objednal jsem z ebay.uk kvůli krátké dodací lhůtě (cca týden) a doma jen zapojil do rádia, byl jsem trochu skeptický co jsem to koupil a jak to bude hrát, ve finále kvalita stejná jako z cd, nic nešumí nepraská atd. mám teda sice jen originál honda premium sound system se subwooferem v kufru ale pro mě dostačující kvalita, pro tebe doporučuji najít kam kabel a zda je někam zapojený, další ještě levnější způsob je fm transmiter ale ta kvalita je otřesná[/quote]

Děkuji, budu hledat zatím jsem si koupil 2cd a naučil se znovu vypalovat Velmi šťastný , nemám tedy rádio s navigací ale doufám že tam ten vstup bude =) dnes budu rozebírat panel kolem ručky a řadičky a zkoumat kam ten Aux vede =)) jinak tež jsem oukal že na ebay je to cena cca 1000kč takže případně vezmu tam ( včera jsem si koupil transmitor a dnes ho jdu vrátit bych si pipadal jak u moře jak to šumí Velmi šťastný ) H+ je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2015 , 10:16   Citovat  

Hellborn napsal:
V Hondě. Mrk Já je tam kupoval a cenovka nebyla zas tak hrozná (odhaduju podle toho,že jsem jí už zapomněl - pálku bych si pamatoval). Se stydím

Autokelly 200 KČ za jednu skrutku naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej

rolda - Transmitor do Accorda 7G, to je snád vtip Velmi šťastný
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2015 , 11:21   Citovat  

markos napsal:
Autokelly 200 KČ za jednu skrutku naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej

rolda - Transmitor do Accorda 7G, to je snád vtip Velmi šťastný

Určitě to bylo za 1ks?Co jsem se díval, tak tam mají ceny za balíček 10 ks nebo tak nějak...
   Návrat  
psycho.ta je teď offline  psycho.ta
PříspěvekZaslal: 4.6.2015 , 14:59   Citovat  

Víte někdo o dobrém místě kde mi za rozumnou cenu svaří nárazník v Praze?
nehoda...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.6.2015 , 15:03   Citovat  

markos napsal:

tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2015 , 18:30   Citovat  

Zdarec mate nějakej dobrej tip na zadní kotouče a destičky?
Hledal jsem zadní kotouče nějake vrtané nebo dražkovane ale kde nic tu nic tak aspoň nějake kvalitní co mi nezačnou reznou bo tak - acco 2.4 H+
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.6.2015 , 18:40   Citovat  

[quote="markos"]Autokelly 200 KČ za jednu skrutku naštvanej naštvanej naštvanej naštvanej

rolda - Transmitor do Accorda 7G, to je snád vtip Velmi šťastný[/quote]

tyjo měl jsem ho v crx II.g a tam hrál výborně tady transmitor za 700 a na pikacu .... tak jsem koupil 2 cd a vypalil si to Velmi šťastný je to dobrý H+
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2015 , 14:06   Citovat  

rolda napsal:
Tak hrdě mohu přidat mého Acca Tourera 2,4i LPG, varianta executive je libová =)) auto koupeno již s LPG a nádrží 55l zatím e vejde 46l LPG což mi docela stačí Úsměv není to poznat kolem nádrže je ještě docela dost místa a tak se mi tam vejde vklidu hever a jiná povinná výbava Velmi šťastný
Kola R17 Torra boužel nemám zapsaná :-/ Mají 225/45 R17 neví někdo jak jednoduše zapsat ? jinak mám klasicky zapsané 16" Mrk
Jinak velké díky patří Romovi za přivezení =))
Díky Rolda je to dobrý

Parádní, nějakej takovej kousek bych si aktuálně nechal také líbit :)Po 4 letech s Audi vážně uvažuji o návratu k Hondě VTEC a jelikož už jsme se mezitím rozrostli, potřebuji kombi. Nebo někdo máte rodinu a sedan? U mé A4, když dám do kufru složený kočárek, tak už tam nedám nic jiného Smutný Jak je to tady? Díky. Honda

1000. příspěvek, to je znamení ! Návrat Střelce Velmi šťastný Honda meetallll
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.6.2015 , 18:33   Citovat  

Střelec napsal:
Parádní, nějakej takovej kousek bych si aktuálně nechal také líbit :)Po 4 letech s Audi vážně uvažuji o návratu k Hondě VTEC a jelikož už jsme se mezitím rozrostli, potřebuji kombi. Nebo někdo máte rodinu a sedan? U mé A4, když dám do kufru složený kočárek, tak už tam nedám nic jiného Smutný Jak je to tady? Díky. Honda

1000. příspěvek, to je znamení ! Návrat Střelce Velmi šťastný Honda meetallll

Tak třeba tudy tady a měli jsme sebou i kočárek...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2015 , 18:47   Citovat  

Neptal se na místo u sedana? Možná to špatně chápu Úsměv
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2015 , 20:35   Citovat  

Stepa napsal:
Neptal se na místo u sedana? Možná to špatně chápu Úsměv

jj, myslel jsem sedan, ale i tak díky za ukázku combi. Úsměv Myslím, že se tomu asi fakt nevyhnu. loď je to teda pořádná Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2015 , 20:47   Citovat  

Brat má tourer 2007, žena+jedno dieťa, chodí trasy mníchov-slovensko, a priznám sa že už mu je aj tourer malý (uvažuje o daľšom rodinnom prírastku). Okrem toho je tam jedna nepríjemná vec, aspon teda na jeho modely, v predu nie je vypínateľný airbag Ble (mimochodom, riešil to už niekto, ako by sa to dalo obísť, vypnúť a pod?). Tak uvažuje o truhle, ktorá by vyriešila kapacitný problém kufra.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2015 , 14:26   Citovat  

Zdarec chlapi..má tu prosím někdo kontakt na lidi, co umí opravit el. zavírání/otevírání 5-tých dveří na Accu? Za poslední 3dny jsem asi 5x odpojoval baterku a už to nereaguje na tlačítko, jsem z toho docela nasr...a zvlášť v tom vedru..
Dočetl jsem se, že to je oprava jakých si dvou drátků, ale já nejsu kamoš s elektrikou a do toho rýpat nebudu. Klidně někam dojedu, ale do Hondy za 15tis to dávat nechci.
Jenom otázka, připadne mi, že když nejde otevřít kufr, tak se zhorší dosah klíčku, může to být špatnou baterkou v klíči?To by ale otevírání fungovalo na ruční mód..hard reset ( jakože otevření zevnitř přes tu páčku ) proběhlo už 3x, takže v tom to není. Bueee

Jo a kdyby to uměl někdo v Olomouckým nebo Zlínským kraji, tak by to byla pecka Úsměv

Díky moc! Honda meetallll
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2015 , 16:24   Citovat  

Squixx napsal:
Zdarec chlapi..má tu prosím někdo kontakt na lidi, co umí opravit el. zavírání/otevírání 5-tých dveří na Accu? Za poslední 3dny jsem asi 5x odpojoval baterku a už to nereaguje na tlačítko, jsem z toho docela nasr...a zvlášť v tom vedru..
Dočetl jsem se, že to je oprava jakých si dvou drátků, ale já nejsu kamoš s elektrikou a do toho rýpat nebudu. Klidně někam dojedu, ale do Hondy za 15tis to dávat nechci.
Jenom otázka, připadne mi, že když nejde otevřít kufr, tak se zhorší dosah klíčku, může to být špatnou baterkou v klíči?To by ale otevírání fungovalo na ruční mód..hard reset ( jakože otevření zevnitř přes tu páčku ) proběhlo už 3x, takže v tom to není. Bueee

Jo a kdyby to uměl někdo v Olomouckým nebo Zlínským kraji, tak by to byla pecka Úsměv

Díky moc! Honda meetallll

Já jsem s tím taky bojoval a nakonec úspěšně Velmi šťastný

Ze všeho nejdřív to chce vyblikat chybu a podle toho jít dál...kabely jsou je jedna z možných příčin (např.já měl jinou).

Můžu ti s tím pomoct, ale čas je můj nepřítel Smutný Jsem z ValMezu...
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 7.6.2015 , 17:15   Citovat  

markos napsal:

já je sehnal u nás za 12kč kus.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2015 , 17:36   Citovat  

markos napsal:
Brat má tourer 2007, žena+jedno dieťa, chodí trasy mníchov-slovensko, a priznám sa že už mu je aj tourer malý (uvažuje o daľšom rodinnom prírastku). Okrem toho je tam jedna nepríjemná vec, aspon teda na jeho modely, v predu nie je vypínateľný airbag Ble (mimochodom, riešil to už niekto, ako by sa to dalo obísť, vypnúť a pod?). Tak uvažuje o truhle, ktorá by vyriešila kapacitný problém kufra.

no kdyz je malej tourer tak jit rovnou do dodavky Velmi šťastný nebo koupit 500l box na strechu a mas to vyreseny ...
co se tyce airbagu ..nejde nahodou vytahnout pojistka airbau spolujezdce ?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina