Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 3G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 34, 35, 36  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 36
Karel 21 je teď offline  Karel 21
PříspěvekZaslal: 12.6.2015 , 22:33  Naposledy upravil Karel 21 dne 13.6.2015 , 12:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nooo, máš to pěkné Úsměv je to dobrý

Jinak ta samá zkušenost, trochu větší tloušťka kůže, ale je to kuže a je to napořád, ta koženka byla tragická. Dobré je to namazat třeba mejdlem. Dneska jsem to sestavil, zátra dám do auta, už se těším.

Jinak chvála Volantechu, posílal jsem ještě na opravu područky, nikde mi to nechtěli udělat, tady se s tím tedy také trápili, ale mám to opravené je to mnohem lepší jak rozthané. Technické provedení a zpracování kuže super, ale podkald byl prostě mizerný, lépe to udělat prostě nešlo. Jsou šikovný, super jednání a komunikace, mohu jen doporučit.
DOPLNĚNÍ:
mě jedna područka stála 800,- také mi to přijde hodně dobrá cena, vzhledem k ploše materiálu a pracnosti.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.6.2015 , 23:17   Citovat  

Jeste byste mohli doplnit cenove relace...
Diky... přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rocky33 je teď offline  rocky33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 5:44   Citovat  

Cena doplněna . Jinak jestli to bude někdo měnit tak nedoporučuji u toho klima panelu to vytahovat dle toho videa akorát si dodrbete hranku bočního plastu a stejnak to nevytáhnete. Nejlépe podebrat spodek a potom vrch , jsou tam totiž v těch místech zacvakávací kolíčky a jde to vytáhnout jak nic, u těch ovládacích koleček teploty je to totální pitomost.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 8:31   Citovat  

rocky33 napsal:
Cena doplněna . Jinak jestli to bude někdo měnit tak nedoporučuji u toho klima panelu to vytahovat dle toho videa akorát si dodrbete hranku bočního plastu a stejnak to nevytáhnete. Nejlépe podebrat spodek a potom vrch , jsou tam totiž v těch místech zacvakávací kolíčky a jde to vytáhnout jak nic, u těch ovládacích koleček teploty je to totální pitomost.

Cena je víc než dobrá, takže to vidím taky na jednu objednávku Úsměv OK
Jseš ještě schopen nějak na fotce označit místa kde tedy případně zapáčit (kde jsou ty "kolíčky")?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 8:58   Citovat  

Tak podebrat někde v místech kde jsou ty šipky. Začít spodkem a pak vrchem , panel vyjede jak nic. Škoda že mě nikdo neporadil , chvíli to trvalo než jsem na to přišel Úsměv , jinak panel jsem neodpojoval hodil jsem ho jenom bokem , kablík je dost dlouhý. Potom jak psali kluci , tahem nahoru vytáhnete plast na kterém je manžeta , pak vyšroubujete hlavici a vytáhnete ho ven . Při rozdělávce plastů a manžety dávejte pozor jak co bylo nacvaklé a otočené. Novou manžetu nasaďte taky dle originálu, přeji hodně štěstí při výměně .

Bez názvu.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Bez názvu.png, 2.84 MB
   Návrat  
Conty je teď offline  Conty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 13:54   Citovat  

rocky33 napsal:
Tak podebrat někde v místech kde jsou ty šipky. Začít spodkem a pak vrchem , panel vyjede jak nic. Škoda že mě nikdo neporadil , chvíli to trvalo než jsem na to přišel Úsměv , jinak panel jsem neodpojoval hodil jsem ho jenom bokem , kablík je dost dlouhý. Potom jak psali kluci , tahem nahoru vytáhnete plast na kterém je manžeta , pak vyšroubujete hlavici a vytáhnete ho ven . Při rozdělávce plastů a manžety dávejte pozor jak co bylo nacvaklé a otočené. Novou manžetu nasaďte taky dle originálu, přeji hodně štěstí při výměně .

Panel klimy se sundavá ze stran od ovladačů teploty Chápeš! , z jejich "boků" je vidět výlisek pro zasunutí šroubováku, trochu přitlačit a vytlačit panel ven, pak druhá strana... Mně to jde úplně v pohodě...Fígl je v tom zatlačit šroubovák na panel. Takhle bych se bál víc že to někde vyštípnu Smutný
Jinak panel úplně v klidu odpojit.

Jo a vypadá to pěkně, asi taky objednám do zásoby Úsměv (pokud si nechali šablonu)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 14:32   Citovat  

Nebudu se tady hádat , vím že je tam ten výlisek na šroubovák , s prominutím jsem to dělal a nešlo to ani kdyby se potentoval , zkoušel jsem tam zatlačit i dva ale nepomohlo , nakonec jsem to udělal jak popisuji a bez poškození . Když se mrkneš jak ten panel vytáhneš tak v tom místě není vůbec nic co ho drží je to v místě jak mám šipky. Asi mě to drželo fest .
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 14:53   Citovat  

J8 to sundaval také z boku za ty otvory, je pravda, že to chce hodně zamáčkonou. Úplně luxusně to tedy nešlo, ale rozdělal jsem to. Podložil jsem si šroubovák dřívkem, ale příště je lepší si jej olepit nějkaou látkovou lepenkou. Pak to bude běz škrábnutí. Za vrch a za spodek by to ale asi také mělo jít, tam jě většina tech uchycovacích pačiček. Ještě by to mohlo být horší, jde to cekme dobře, když človek ví aspoň torhcu co sundat jako první.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 17:46   Citovat  

Hoši ještě takový dotaz , jak vám v tomto počasí chladí klimatizace když je přes 30stup. Jak byly nižší teploty zdálo se mi že celkem dobře ale teď jsem ujel asi 5km a foukal vlažný vzduch, když jsem zapnul dual zdálo se mi že je to o něco lepší. Kompresor běží nic se nevypíná tak chladiva je tam asi dost .
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 18:29   Citovat  

Já stím neměl problém, chladilo to parádně, spíš jsem si nastavil vyšší teplotu, jinak by byla zima.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 18:56   Citovat  

Aha tak díky , sjedu to někde překontrolovat jestli je dost chladiva . Nevíte náhodou jaké množství tam příjde ? na štítku jsem našel typ chladiva ale gramáž ne , díky.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 19:43   Citovat  

No já co jsem byl jednou na doplňování chladiva, tak mi říkali, že stačí aby chybělo hodně málo a už to má vliv na funčnost a výkonost. Jinak co se tam dává vůbec netuším, sám bych si to asi nedoplňoval, ale asi záleží na rukách Úsměv.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 20:07   Citovat  

Né to je jasné to sám neuděláš jsou na to plničky , ta to odsaje zváží doplní chybějící chladivo dle tabulek a zase to tam nacpou asi i s nějakým mazivem. Dle papírů jsem zjistil že se to kontrolovalo při výměně spojky kompresoru asi kolem 103tkm ted to má 130tkm a nic jsem se nedočetl v papírech že se dělalo s klimou, auto jezdilo pouze do Honda servisu a vlastníkem byl i Honda servis. Pokud chybí i málo a dělá to paseku tak je to možné , v pondělí s tím sjedu do Kelly servisu jsou tam docela slušně vybaveni co se týká klimatizací , Honda servis mám daleko.
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 20:42   Citovat  

rocky33 napsal:
Aha tak díky , sjedu to někde překontrolovat jestli je dost chladiva . Nevíte náhodou jaké množství tam příjde ? na štítku jsem našel typ chladiva ale gramáž ne , díky.

470g
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 22:15   Citovat  

rocky33 napsal:
Nebudu se tady hádat , vím že je tam ten výlisek na šroubovák , s prominutím jsem to dělal a nešlo to ani kdyby se potentoval , zkoušel jsem tam zatlačit i dva ale nepomohlo , nakonec jsem to udělal jak popisuji a bez poškození . Když se mrkneš jak ten panel vytáhneš tak v tom místě není vůbec nic co ho drží je to v místě jak mám šipky. Asi mě to drželo fest .

určitě to nebylo myšleno k hádání přátele jen jsem to měl rozděláno už mockrát kvůli navigaci a tenhle způsob se mi zdá nejlepší Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2015 , 22:28   Citovat  

Však v pořádku , pokud to nepůjde někomu postupem 1 může zkusit postup co uvádím.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2015 , 9:18   Citovat  

marek.82 napsal:
470g

Děkuji OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2015 , 19:27   Citovat  

Tak klima doplněna , odsáto 350g a doplněno 120g , únik nezjištěn . Asi se o klimu moc nestarali Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.6.2015 , 22:33   Citovat  

Ad manžeta řadicí páky...
Psal jsem do Volantechu abych uskutečnil objednávku s tím, že tam mají nějaký ten mustr či šablonu, ale ejhle, přišla odpověď:

Dobrý den,
děkuji za email, jsem rád, že se naše práce líbí. Sukýnka pro CRV není problém, jen vždy vycházíme ze zaslaného originálu. Mustr sukýnky, který se vyráběl pro kolegu jsme vraceli a už není k dispozici. Proto bych Vás poprosil o zaslání Vaší sukýnky, podle které vyrobíme novou. Pokud budete posílat tak na naši doručovací adresu jako balíček, děkuji. Platba bude po vyhotovení dobírkou.

Takže se (snad o víkendu) pustim do demontáže. Až jim to pošlu, tak jim napíšu, ať si to klidně nechaj a dám vědět i tady, aby se svezl případně někdo další...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 9:06   Citovat  

SaKaL napsal:
Ad manžeta řadicí páky...
....

Takže se (snad o víkendu) pustim do demontáže. Až jim to pošlu, tak jim napíšu, ať si to klidně nechaj a dám vědět i tady, aby se svezl případně někdo další...

Já bych se určitě svezl VTEC
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 16:12   Citovat  

rocky33 napsal:
Tak klima doplněna , odsáto 350g a doplněno 120g , únik nezjištěn . Asi se o klimu moc nestarali Smutný

pokud nebyla treba 3 roky doplnovana tak 120g je nic
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 17:50   Citovat  

Hoši rád by Vám tu manžetu poslal ale manželka byla rychlejší s úklidem , dneska se ji ptám kde to dala Velmi šťastný samo už je vyhozena.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 23:19   Citovat  

CR-V 3G mažeta řadicí páky a rozborka přístrojové desky ( středový tunel )
Takže... včera jsem rozebíral přístrojovou desku - středový tunel kvůli vyndání "slavné" manžety / sukýnky řadicí páky.
Připojuji se k těm, kteří to dělali pomocí výlisů pod ovladači teploty klimatizace. Jak je vidět z přiložených fotek, tak nejde ani tak o to hledat něco v těch dírách pro šroubovák, ale spíš o to se tam zapřít a směrem k sobě to "vytrhnout". Celý panýlek drží na těch čtyřech bílých plastových klipech, které zajíždějí do čtyřech otvorů v panelu. Předpokládám, že v Hondím servisu na to možná budou mít speciální udělátka né nepodobná nějakým vysouvákům klasických autorádií... Stačilo by takové malé e"L"ko...
Po vytažení panelu klimatizace už ten rámeček co drží tu manžetu jde vyndat skoro sám, jen se za to vezme a skoro sám vám skočí do ruky Úsměv (drží tam na stejném typu klipů jako panel klimatizace).
Pak odšroubovat hlavici řadicí páky, odcvaknout stahovací pásku, která drží vršek manžety, opatrně vycvakat ten pochromovaný rámeček (jde to bez problémů), pak už jen vyndat osm sponek ze "sešívačky" a chobotnice Úsměv (jak jsem manžetu pojmenoval) je vaše Úsměv

CR-V 3G rozborka přístrojové desky 01.jpg

CR-V 3G rozborka přístrojové desky 01.jpg, 1.42 MB

CR-V 3G rozborka přístrojové desky 02.jpg

CR-V 3G rozborka přístrojové desky 02.jpg, 1.37 MB

CR-V 3G rozborka přístrojové desky 03.jpg

CR-V 3G rozborka přístrojové desky 03.jpg, 1.46 MB

CR-V 3G rozborka přístrojové desky 04.jpg

CR-V 3G rozborka přístrojové desky 04.jpg, 1.27 MB

CR-V 3G rozborka přístrojové desky 05.jpg

CR-V 3G rozborka přístrojové desky 05.jpg, 973.91 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 19:52   Citovat  

Včera jsem odeslal manžetu / sukýnku řadicí páky do Volantechu. Předpokládám, že mi původní zašlou zpět, takže pokud někdo chce, tak máte možnost si tam napsat, ať vám to ušijí také...
   Návrat  
Pavel jazz je teď offline  Pavel jazz
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 21:41   Citovat  

Ahoj dotaz ohledně zapalovačové zásuvky pod řadící pákou. Funguje pouze jako zapalovač, nebo se da přes ní i nabíjet? Protože mě to nešlo tak jestli to nemam náhodou rozbitý. Dík
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 21:49   Citovat  

Pavel jazz napsal:
Ahoj dotaz ohledně zapalovačové zásuvky pod řadící pákou. Funguje pouze jako zapalovač, nebo se da přes ní i nabíjet? Protože mě to nešlo tak jestli to nemam náhodou rozbitý. Dík

Zásuvka funguje normálně, ale 1, pouze při otočení klíčku a zapnutí elektriky a za 2, jakou máš zásuvku na tom nabíječi? Většinou je krátký ten středový kolík a pak to nedosáhne - zkus to případně pořádně zatlačit dovnitř.
Nebo jinak - pokud Ti funguje zapalovač, tak zásuvka funguje taky Mrk a musí normálně nabíjet...
   Návrat  
Pavel jazz je teď offline  Pavel jazz
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 22:17   Citovat  

SaKaL napsal:
Zásuvka funguje normálně, ale 1, pouze při otočení klíčku a zapnutí elektriky a za 2, jakou máš zásuvku na tom nabíječi? Většinou je krátký ten středový kolík a pak to nedosáhne - zkus to případně pořádně zatlačit dovnitř.
Nebo jinak - pokud Ti funguje zapalovač, tak zásuvka funguje taky Mrk a musí normálně nabíjet...

Zítra vyzkouším, ale je divný že ta ve středový schránce nabíjí normalně a tahle potvora se stejnou nechce. Uvidím co ten zapalovač. Díky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 6:46   Citovat  

Pavel jazz napsal:

mam na zasuvku pod radici pakou zapnutou kameru, antiradar a sem tam navigaci a funguje normalne
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 7:28   Citovat  

Jak píšou kluci , funguje normálně ale chce to víc zatlačit. U mého auta ji někdo tak vytrvale využíval že při vytažení nabíječky má zásuvka tendenci se vytáhnout ven, počítám navigace Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.7.2015 , 21:16   Citovat  

Tak hlásím vyměněno.
Jenom si dovolím takovou malou poznámku - až tam budete dávat tu novou manžetu, tak nezačínejte jako já tím, že tam nasadíte tu manžetu na doraz a přiděláte tam ty packy těma sponkama "ze sešívačky"... to mi hlava nebere To nebyl dobrý nápad. Ona ta manžeta tam nemůže jít až nadoraz aby se tam vešel ten okraj toho chromovaného rámečku. To jsem se vyvztekal, to jsem si otlačil prsty (a i soused to zkoušel Úsměv ), ale za boha to tam nešlo. Capliky na tom plastu celý odrbaný Smutný Tak jsem pak ty sponky zase vyndal, manžetu povytáhl, zjistil jsem, že ty výřezy maj i jinou funkci, než aby seděly až úplně nadoraz a pak už to šlo docela dobře... Takže nejdřív zasadit chromovaný rámeček a pak ostatní.
A u kroužku pod hlavicí řadicí páky jsem problém neměl vůbec, spíš naopak, je to až moc široký, takže tam mám jeden faldík navíc, ale nějak mi v ničem nevadí...

Manžeta.jpg

Manžeta.jpg, 766.24 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 3G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 34, 35, 36  Další 
Zaslat odpověď