Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 174, 175, 176 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 175 z 486
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2015 , 7:19   Citovat  

Dopis napsal:
Zrovna jsem to včera řešil, je to tlačítko RNDM (nebo tak nějak) vlevo nahoře. Ale mám standard rádio, ne premium...

Jasně Random, ale to tam nemám..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2015 , 11:17   Citovat  

2.2 vs 2.4
Jsem taky zastánce benzínu, ale tohle auto bych chtěl spíš na každodenní jízdy hlavně po okreskách. Ve 2.4 jsem jel a je to typickej japonskej, příjemnej benzínovej motor, ale přecejen jsem od něj čekal trošičku větší zátah.
Kamarád co ho teď má 2.4 LPG v Acco 8g sám tvrdí, že pocitově víc letěl jeho předchozí 2.2 diesel Civic 8g, což asi bylo taky kvůli váze a krouťáku dieslu.
No je mi to asi celkem fuk jakej motor z těchto dvou, dvoulitr beru jako poslední volbu, těch už jsem měl několik a byl jsem s něma vždy spokojen, jen prostě pořád ať už to bylo Mitsubishi/Honda, všechny žraly při běžný jízdě kolem 8-9, což si myslím dokáže žrát i silnější a větší motor.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.6.2015 , 14:26   Citovat  

Pánové, na kolik cca vyjde dodělat xenony do type-S? To premium audio hraje nějak hodně slušně? Na co by vyšel nějaký ekvivalent ? O CD changer mi nejde, stejně budu většinu hudby pouštět přes flashku, spíš o ten zvuk. Díky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2015 , 15:44   Citovat  

Tomik napsal:
2.2 vs 2.4
Jsem taky zastánce benzínu, ale tohle auto bych chtěl spíš na každodenní jízdy hlavně po okreskách. Ve 2.4 jsem jel a je to typickej japonskej, příjemnej benzínovej motor, ale přecejen jsem od něj čekal trošičku větší zátah.
Kamarád co ho teď má 2.4 LPG v Acco 8g sám tvrdí, že pocitově víc letěl jeho předchozí 2.2 diesel Civic 8g, což asi bylo taky kvůli váze a krouťáku dieslu.
No je mi to asi celkem fuk jakej motor z těchto dvou, dvoulitr beru jako poslední volbu, těch už jsem měl několik a byl jsem s něma vždy spokojen, jen prostě pořád ať už to bylo Mitsubishi/Honda, všechny žraly při běžný jízdě kolem 8-9, což si myslím dokáže žrát i silnější a větší motor.

..no nevim jestli si v nafte uzijes jizdu po okreskach jen diky pocitu pri rozjezdech kdyz ten motor nema zadny zvukovy projev .. urcite jen pocitove diki turbu ,to je snad jasny ,ale benzin bude vysledne rychlejsi i po cipovani nafty .. a nevim co jsi cekal pocitove od tak mohutnyho auta ,ale neni to uz jako ve vti diki mohutnosti a odhlucneni ... kazdopadne ikdyz to neni pocitove zadny vti ,tak dokaze z vti drzet krok je to dobrý jen to neni takovej randal ...

tudy odkaz CN1 vs CL9

tudy odkaz CL9 vs EK4

nebo street porovnani ..
tudy odkaz EK4 vs CL9
tudy odkaz MB6 vs CL9
tudy odkaz EG vs CL9
tudy odkaz EK4 vs CN1
tudy odkaz CN1 vs CL9
tudy odkaz CN1 vs CL9 rollin start
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2015 , 16:38   Citovat  

DOHCVTEC: No prostě sem čekal, že 2.4 se 140kw poletí jako kráva, ale je to spíš takovej příjemnej beránek, co jede přesně tak jak potřebuješ.
Ještě jsem byl v bazaru projet Volvo S60 2.4 turbo benzin 147kw pětiválec a to už je panečku docela hukot, spotřeba dle palubáku 10,6.
Rozmýšlím se právě mezi Acco 7G 2.2 nebo 2.4 nebo volvem S60 v sedanu, tam buď s dieslem D5 pětiválec 120kw, nebo turbobenzíny a zplynovat.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2015 , 16:49   Citovat  

Tomik napsal:
...Kamarád co ho teď má 2.4 LPG v Acco 8g sám tvrdí, že pocitově víc letěl jeho předchozí 2.2 diesel Civic 8g, což asi bylo taky kvůli váze a krouťáku dieslu...

A8g 2.4 tu k porovnání není,ale bude to podobné jako A7g 2.4 tudy odkaz
Chceš aby to auto jelo lépe,nebo chceš mít jen pocit,že jede lépe??
Mě přijde u 2.4ky na to že je to atmosféra právě docela pěknej průběh točivého momentu. To auto už jede slušně kolem 2 tisíc otáček,vůbec nepotřebuju točit přes 4 tisíce jak to u Hond bývá aby to jelo...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2015 , 17:41   Citovat  

Tomik napsal:
DOHCVTEC: No prostě sem čekal, že 2.4 se 140kw poletí jako kráva, ale je to spíš takovej příjemnej beránek, co jede přesně tak jak potřebuješ.
Ještě jsem byl v bazaru projet Volvo S60 2.4 turbo benzin 147kw pětiválec a to už je panečku docela hukot, spotřeba dle palubáku 10,6.
Rozmýšlím se právě mezi Acco 7G 2.2 nebo 2.4 nebo volvem S60 v sedanu, tam buď s dieslem D5 pětiválec 120kw, nebo turbobenzíny a zplynovat.

tudy odkaz zeby to byla naka raketa oprroti accu ...

zase pocitove je to rozdil ,ale zadna stihacka to neni a muzes srovnavat ze vsema 3.0 ,3.5 a turbomorama v rodinne kastli ..
a bude to spis pocitovy plus drazsi servis....poletet jako krava to nemuze kdyz je to atmosfera v rodinnem aute,to umi stezi CTR v serii,na neco takoveho potrebujes mnohem vetsi atmosferu nebo turbo a volvo je sice pekny ,ale az prijde vetsi servis tak do nej zahucis jako do vetsiny V6 a turbomotoru oproti jednoduchemu Kacku a taky jsou haklivy nato hrubejsi zachazeni ..taky jsem tim prosel a mel jsem V6 295Nm a 211Ps ,ale pojezdil jsem rok a uz se blizila zasadni investice ... premyslel nad saabem nebo volvem a v plny palbe a 250 a 300ps to nestoji tak moc , ale az jsem jsi zistil servis ,nemoci tech motoru tak diky moc a vratil se k honde ikdyz jsem pri V6 rekl ze uz 4valec a hondu nechci a pekne jsem se spletl a popravde si myslim ,ze K20/24 je nejspolehlivejsi motor jekej jsem mohl koupit ...
   Návrat  
Cinan je teď offline  Cinan
PříspěvekZaslal: 17.6.2015 , 21:40   Citovat  

Vitajte ogaři...prosím vás už jsem se tady parkrát ptal...mám Acco s premium sound systémem a dotykovou rádoby navigací která samo u nás nefunguje ale o to nejde....po odpojení byterky se mi rádio kouslo a na dotykovce nejde nastavit od počátečního kroku jazyk a tudíž nefunguje obyč ventilátor včetně natavení rádií...a ovládání CD měniče....prostě se kouslo.....byl jsem včera v Hondě ve Zlíně a taky si stím nevěděli rady a navíc se mě snažily přesvědčit že se to neovládá dotykem na obrazovce....volové...nevíte co stím a nebo na koho se obrátit kdo by to rozchodil???Díky moc předem...
   Návrat  
lullul je teď offline  lullul
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 7:35   Citovat  

Chalani a počuli ste o tom, že existuje aj accord vo verzii Euro R s 2,0l a 220koni pri 8tis otáčkach? VTEC len škoda, že sa robil s pravostranným riadením... to už musí byť iný zážitok Úsměv

Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 7:49   Citovat  

lullul napsal:
Chalani a počuli ste o tom, že existuje aj accord vo verzii Euro R s 2,0l a 220koni pri 8tis otáčkach? VTEC len škoda, že sa robil s pravostranným riadením... to už musí byť iný zážitok Úsměv

Asi před 10lety jsem o tom něco slyšel. Úsměv Je tam motor k20 - stejně naladěný na 220koní ho měl japonský CTR 8g 4D (evropské UFO jim tam začali vozit až později).
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 8:06   Citovat  

Ty budíky jsou nějaký divný..jednak maj různý rozložení a maj tacho do 180km/h?? Nebo jsou to míle? Ne, teď to vidim..jsou to km/h..
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 8:11   Citovat  

ty krááso, lullul, dobré ráno Velmi šťastný

Budíky jsou do 180ti, protože to byla verze pro Japonsko. Nic divného v tom nehledej.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 8:12   Citovat  

Tomik napsal:

Hele já být tebou, tak se na Volvo vykašlu a vezmu si Acco..já jsem taky přešel zrovna teď z Volva na Hondu a je to pecka Je to tam. ..sice jsem neměl S60, ale V50..ale i tak, Honda mě připadne mnóóóóóhéééém dál. Navíc tyto Volva jsou přecpaný eko srač..ma Ble
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 8:13   Citovat  

Squixx napsal:
Ty budíky jsou nějaký divný..jednak maj různý rozložení a maj tacho do 180km/h?? Nebo jsou to míle? Ne, teď to vidim..jsou to km/h..

Protože v Japonsku je max. rychlost na 180km/h omezená. Tady jsou budíky z Itegry TypeR - u nás umí cca 250km/h.

Jaké divné rozložení? to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 8:22   Citovat  

A oni tomu přispůsobují tacho? Proč? Úsměv
Koukni na ty dvě fotky palubky. mají jinde umíštěný ukazatel teploty vody. je to dobrý Jenom taková blbost Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 8:25   Citovat  

Protože Japonsko...prostě to auto víc nepojede, tak proč mít budíky.
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 10:41   Citovat  

Squixx: trochu se rozepiš - jak se to stalo.. měl jsem teď taky problém s 5tými vraty a po rozebrání, důkladném vyčištění a promazání zámku a kliky vše funguje na 100%, hlavně doporučuju opravdu sundat kliku a celou ji rozebrat, u mě byla zrezlá a úplně suchá, s tím samým jsem se setkal u C7g a taky tam nefungoval kufr, toto je dobrý alespoň 1x za dva roky rozebrat a vyčistit je to dobrý

Střelec: pokud se chceš svézt se zachovalou K24 s kvalitním LPG, tak si mě na Hondayi vyhledej, rád Tě nechám projet ať vidíš jak se to chová

ke srovnání N22 vs. K24.. jednoznačně K24 s LPG (bez plynu by to byla těžká volba), motory od Hondy jsou díky nastavitelným vůlím ventilů pro LPG přiměřeně vhodné a dlouhodobě vydrží, ale je potřeba taky dodržovat nějaký servisní rituál.. plný souhlas s Kmóďou, měl jsem i naftový auto i LPG a k naftě bych se už nevrátil (navzdory tomu, že mi projev naftového motoru pro daily car vyhovuje více).. jednoznačně je to auto na dálnici jako doma, trochu je mi líto, že jsem pustil pryč Civica s LPG, protože ten byl na couračky po okolí a okresky daleko vhodnější než Acco.
Zároveň chápu Bullyho, předpokládám, že má auto od novoty a tak tam se nebude mít co sesypat, ale třeba Jabr se do N22 totálně vysypal a tak i po kompletním servisu ho raději za pár šlupek prodal a nechal si ATR.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 11:28   Citovat  

Bullseye napsal:
Squixx: trochu se rozepiš - jak se to stalo.. měl jsem teď taky problém s 5tými vraty a po rozebrání, důkladném vyčištění a promazání zámku a kliky vše funguje na 100%, hlavně doporučuju opravdu sundat kliku a celou ji rozebrat, u mě byla zrezlá a úplně suchá, s tím samým jsem se setkal u C7g a taky tam nefungoval kufr, toto je dobrý alespoň 1x za dva roky rozebrat a vyčistit je to dobrý

No, takže to popíšu úplně celé.
Kufr fungoval bez problémů, jednoho dne to přestalo fungovat, tzn. dveře bez reakce a nešlo to zavřít, při přitlačení a zavření kufru jsem ho už neotevřel. Na fóru jsem si našel, že musím odpojit baterku a pak že to bude fungovat. Tak jsem odpojil, zapojil a dveře zase fungovaly. No fungovaly cca týden, pak to udělalo to samé, bez reakce..takže zase baterka a pak fungovalo. Dočetl jsem se, že můžu zkontrolovat tu jednotku atd..oddělal jsem tapec, prostříkal, zkontroloval, jestli jsou všechny konektory zapojeny a zase to všechno vrátil..dveře fungovaly a pak přestalo fungovat automatické zavírání, ale kufr šel zavřít, otevřít normálně..pak už natvrdo zase chyba tailgate a kufr bez reakce..teď naposledy jsem baterku odpojil na cca 2h a zatím kufr funguje. O víkendu zkusím tu diagnostiku, uvidíme, co to vytutá..asi zkusím vytáhnout i ten motor a zchecknout ho..ale nezdá se, že by byl nějaký zrezlý nebo tak.

Ještě jsem se ptal na jednu věc, objevil jsem takové mírné cuknutí motoru v otáčkách kolem 2-2,5tis..při mírném plynu, jenom takové pocuknutí, cítím to asi zase jenom já, žena nic.. Tak to valím bulvy ...rád bych o víkendu vyčistil EGR, může to mít stím souvislost? Nebo po čem se kouknout? Zkontrolovat?
Jinak na příští týden jsem objednaný do Hondy na diagnostiku, tak uvidíme, zda to něco vypíše..jinak auto bez problémů, nic nesvítí, žádný chyby. Má najeto 140tis, takže to není olítaná mrd..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 11:47   Citovat  

Stejný projev jako u mě.. tail gate na přístrojovce se Ti rozsvítí vždycky když je nějaký problém, proč hned jít po jednotce? Udělej co jsem napsal, je to nejjednoduší a většinou hlavní problém. Kvůli tomu není třeba jezdit do Hondy či na diagnostiku.
Vycvakej tapecírunky kufru (odshora až dolu, pozor ať nic nepolámeš), odšroubuj a vycvakej zadní kryt na dveřích a sundej kliku, celou jí rozeber včetně tyčky (bacha na pružinku) a očisti na čistý kov, umej a namazej vazelínou, slož, rovněž umej a namaž zámek. Věřím, že pokud to uděláš takto bude po problému.
Jinak kufr otevři zevnitř manuálně aby ses tam dostal.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 12:00   Citovat  

Zkusím to..uvidíme..doufám, že to pomůže Úsměv
Posledně se myslím i stalo, že se neotevřel celý, ale jenom do jedné čtvrtiny, pak zapískal 2x jako kdyby ho něco drželo a vrátil se a byla tu chyba..takže možná měl motor velký odpor skrz zatuhlý mechanismus..uvidíme..
Zvládnu to rozdělat? Není to nějaké super složité? Jsem zručný, ale nechci to rozbít..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 12:58   Citovat  

Jak se Ti otevřel, zapískal a zavřel - to Ti udělal když jsi jej otevíral elektricky přes klíček - unavené pístnice - dočasně pomůže když je namažeš třeba WDčkem, ale bude už jejich čas na výměnu popř. repas. Dělá to hlavně když se oteplí a zejména když auto nestojí na rovné ploše, ale třeba v kopečku.
Už jenom když vemeš za kliku, tak bys měl pocítit jestli jde úplně na sucho nebo tam něco je. U mě to předchozí majitel jenom zastříkával sprejem a to nestačí, je opravdu potřeba rozdělat a pečlivě rozebrat, vyčistit, promazat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 13:53   Citovat  

Vrhnu se na to! Vlil jsi mě optimismus do žil Je to tam. H+
Jo a ano, bylo vedro, auto stojí na slunku..a opravdu stojím v mírném stoupání ( 2 kolama na trávníku )
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 14:03   Citovat  

Squixx napsal:
Hele já být tebou, tak se na Volvo vykašlu a vezmu si Acco..já jsem taky přešel zrovna teď z Volva na Hondu a je to pecka Je to tam. ..sice jsem neměl S60, ale V50..ale i tak, Honda mě připadne mnóóóóóhéééém dál. Navíc tyto Volva jsou přecpaný eko srač..ma Ble

Na volvo fóru se rychle dozvíš, že V50 není volvo Velmi šťastný
   Návrat  
Mapone je teď offline  Mapone
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 14:37   Citovat  

Ahoj,
Někdo kdo tu měnil zámky dveří u accorda? Respektive jen tu část se servomotorkem?
Potřeboval bych zjistit ještě před rozborkou který typ tam je.
Díky za info.

$_35.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
$_35.jpg, 12.38 kB

m0FXowUjDlHxRRmbG2YvdNg.jpg

m0FXowUjDlHxRRmbG2YvdNg.jpg, 9.98 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 14:43   Citovat  

Tomik napsal:
Na volvo fóru se rychle dozvíš, že V50 není volvo Velmi šťastný

A V50 s D5 už je to Volvo? to mi hlava nebere (dle těch lidí na fóru)
No, je to ze 3/4 Focus, to jo, ale pořád to má značku Volvo, takže to musí splňovat jejich nároky..a tohle s tím Volvem říkaj jenom ti, co tu V50 nemaj..ale to máš jedno Úsměv Zkusil jsem si to, nesedlo mě to, tak šlo dál Úsměv
Teď jsem natrefil na něco, co mě sedlo perfektně H+
   Návrat  
vikous je teď offline  vikous
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 16:36   Citovat  

Mapone napsal:
Ahoj,
Někdo kdo tu měnil zámky dveří u accorda? Respektive jen tu část se servomotorkem?
Potřeboval bych zjistit ještě před rozborkou který typ tam je.
Díky za info.

Zámek v mém Accordu (2004, tourer) z dveří spolujezdce vypadá takhle (větší fotky zde):
Ten šroubek uprostřed jsem tam napáchal já, aby to, po rozborce, drželo spolehlivě u sebe.

pohon zámku spolujezdce.JPG

pohon zámku spolujezdce.JPG, 40.44 kB

pohon zámku spolujezdce2.JPG

pohon zámku spolujezdce2.JPG, 45.94 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 17:13   Citovat  

Squixx napsal:
A V50 s D5 už je to Volvo? to mi hlava nebere (dle těch lidí na fóru)
No, je to ze 3/4 Focus, to jo, ale pořád to má značku Volvo, takže to musí splňovat jejich nároky..a tohle s tím Volvem říkaj jenom ti, co tu V50 nemaj..ale to máš jedno Úsměv Zkusil jsem si to, nesedlo mě to, tak šlo dál Úsměv
Teď jsem natrefil na něco, co mě sedlo perfektně H+

Spíš to bylo myšleno tak, že V50 je jenom převlečenej Focus, nižší třída. S Accordem Tourerem se lépe srovná S60 (V70) auto střední třídy se švédským rodokmenem.

HONDAAccordTourer-3000_2.jpg

HONDAAccordTourer-3000_2.jpg, 283.49 kB

2006_volvo_v70-pic-37660.jpeg

2006_volvo_v70-pic-37660.jpeg, 41.15 kB
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 18:26   Citovat  

Bullseye napsal:
Stejný projev jako u mě.. tail gate na přístrojovce se Ti rozsvítí vždycky když je nějaký problém, proč hned jít po jednotce? Udělej co jsem napsal, je to nejjednoduší a většinou hlavní problém. Kvůli tomu není třeba jezdit do Hondy či na diagnostiku.
Vycvakej tapecírunky kufru (odshora až dolu, pozor ať nic nepolámeš), odšroubuj a vycvakej zadní kryt na dveřích a sundej kliku, celou jí rozeber včetně tyčky (bacha na pružinku) a očisti na čistý kov, umej a namazej vazelínou, slož, rovněž umej a namaž zámek. Věřím, že pokud to uděláš takto bude po problému.
Jinak kufr otevři zevnitř manuálně aby ses tam dostal.

Protože je to věc, která je zdarma a hodně pomůže.

Já měnil madlo (protože ho mechanik při snaze zkontrolovat zlikvidoval), kontroloval kabeláž a až v mírné beznaději mě jednotka nesměrovala na čidlo koncové polohy zámku...a světe div se, bylo to ono.

P.S. kontrolka se trvale rozsvítí při opakované chybě, ne při jedné "random".
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 20:33   Citovat  

Dopis: jakože na ní byla svolávačka? potom jo to zase uniklo mě, vím akorát, že byl nějaký problém s kabeláží a to se povedlo vcelku efektivně a levně vyřešit Hondě v Ústí.. já jdu cestou nejmenšího zla a vzhledem ktomu, že lidi často na běžnou údržbu kašlou, tak zkontroluju to, co stojí pouze můj čas přátele
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 21:57   Citovat  

Jak je ta čeština krásná Velmi šťastný

Abych to vyjasnil, radil jsem Squixx-ovi zkusit vyblikat chybu uloženou v jednotce pátých dveří, ne že by bylo něco špatně s jednotkou (svolávačka na ní opravdu nebyla).

Jinak souhlas, nejjednodušší je začít věcmi, které si člověk snadno zkontroluje sám...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 174, 175, 176 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina