Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 175, 176, 177 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 176 z 486
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 6:27   Citovat  

Tomik napsal:
Spíš to bylo myšleno tak, že V50 je jenom převlečenej Focus, nižší třída. S Accordem Tourerem se lépe srovná S60 (V70) auto střední třídy se švédským rodokmenem.

Já vím..ale i tak bych bral Hondu Úsměv
Jestli budeš pátrat po Volvu, tak hodně štěstí s výběrem Úsměv

A ohledně těch prokletých pátých dveří se chystám o víkendu nejdřív vyblikat chybu, návodu už mám ( díky moc! ) a pak se podívám na ten motorek, ověřoval jsem si, že předchozí majitel do toho neměl potřebu lézt, tak je možné, že tam něco málo bude Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hotday je teď offline  hotday
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 8:52   Citovat  

Zdravim pani,

cca dva tyzdne dozadu som sa stal stastnym majitelom hondy accord tourer 2005 2.2i-ctdi podla tacha 190tkm. ale ratam, ze ma nieco stocene, je k tomu aj serviska, ale posledne dve peciatky su bez znaku honda...tak to berem s rezervou...
prva vec co som robil, tak som vymenil kladky na drazkovou remeni (stare uz hrkotali), a samotny drazkovy remen, urobil som upravu na ten jednoduchsi rozvod, cize len jedna kladka a remen 1785mm. mate s tym nejake skusenosti? dalej som pomenil filtre a chystam sa na olej...vsade som cital ohladom vhodnosti oleja, ale co je take najlepsie?? zatial mam dobre skusenosti s castrol 5W-40 turbo diesel, jazdim dlhsie trate, do mesiaca urobim cca 1200km. nejake nazory alebo skusenosti?
dalsia ako vstupna udrzba bolo vycistenie celeho sania, cize som to komplet zhodil z motora a riadne do cistucka, rozdiel bol poznat.

chyba, co som si vsimol az po kupe:
pri zamknuti dialkovym na kluci mi nezamkne soferove a kufrove dvere (vsetky ostatne su zamknute), ale pri zamknuti klucom do dveri zamkne pekne cele auto. co to moze byt? nieco som nasiel na anglickom fore, ale nebolo mi to uplne jasne...resp. vsetkemu som nerozumel...mate s tym nejake skusenosti?
dik za odpovede Miro
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 9:07   Citovat  

měl bych dotaz, praskají u K24 svody? Při přidání plynu a vyšší kvalt mi přijde, že slyším trošku syčení.. Můžou to být svody? nebo třeba vlnovec, který už je načatý? Jaký vlnovec byste případně doporučili, vím že je celkem problém sehnat kvalitní...

Díky
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 9:19   Citovat  

jakubM napsal:
měl bych dotaz, praskají u K24 svody? Při přidání plynu a vyšší kvalt mi přijde, že slyším trošku syčení.. Můžou to být svody? nebo třeba vlnovec, který už je načatý? Jaký vlnovec byste případně doporučili, vím že je celkem problém sehnat kvalitní...

Díky

Prasklý svody jsem měl na D15 a syčení jsem neslyšel... To by tam musela být díra jak vrata... A stejně by to spíš dělalo kravál než syčelo...
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 9:30   Citovat  

Tomik napsal:
Tak pomale se dívám po netu po novějším Accu, že bych vyměnil svou 5g. právě za 7g. líbilo by se mi v sedanu, ve sport oplastování, motor 2.2 chrocht, či 2.4.
5g. mi sice pořád jezdí a jezdí a ani se netváří, že by se chystalo dojezdit, je to opravdu nezmar každej den v provozu a za 4 roky jen spotřební věci, nikdy žádná zrada Honda (brzy bude za pár kaček na prodej kdyby někdo chtěl, foto v profilu)
Je tu už opravdu moc stránek ke čtení a nějak se mi to celé nechce prolízat, tak bych se chtěl zeptat na základní info o 7g, jaká má slabá místa?
Líbilo by se třeba něco takového: tudy odkaz

určite neni ta 2.4 lepšia ako ten 2.2 diesel, je to všetko o tom na aký natrafíš kus keď kúpiš tu 2.4 tak môžeš počítať že ako to mal nejaký mladý chalan že to poriadne vytáčal že to bude žrať možno olej a ak to bude na LPG tak určite to nebude bez údržby na 100% po nejakom čase budeš riešiť vetily. záleží kolko chceš do toho vraziť a kade budeš jazdiť ten motor 2.2 je fakt celkom dobrý a ked to tu budeš čítať dočítaš sa že netrpí nejakými závažnymi poruchami . A ten kto povie že ten benzín vydrží viac tak klame pretože diesel najazdí aj 400-500tis samozrejme že do toho treba aj čosi dať ale benzín môže o tom len snívať a ešte ked sa vytáča preto diesle majú najazdené 200-300 tis benzín o polovicu menej. Treba sadnúť do každého a vyskúšať každopádne ako som napísal ak kúpiš auto čo má 300tis km musíš počítať s investíciou.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 9:35   Citovat  

rudy5 napsal:
pretože diesel najazdí aj 400-500tis samozrejme že do toho treba aj čosi dať ale benzín môže o tom len snívať a ešte ked sa vytáča

Tak to bys měl vysvětlit Spoonovi, který se k těm 500tis.km s 2.4 bude nejspíš už blížit, že má na autě něco špatně, že to nemůže najezdit. Pro úplnost - s Preludou na tom byl Spoon podobně (pokud si pamatuju,tak jí své přítelkyni předával s asi 450tis.km). HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 9:47   Citovat  

Střelec napsal:
Upravil jsem předchozí příspěvek, je tam i odkaz na srovnání Úsměv Audi A4 B6 3.0i quattro sedan,manuál 6st - největší problém je tam hmotnost - 1660 kg pohotovstka vč. LPG zástavby. Na to, jaký je to malý vajíčko, kam si za mě dozadu skoro nikdo nesedne, to váží dost. Nepochybuju o tom, že Accord 2.4 pojede stejně, pocitově možná líp.

pohon 4x4 je v tvojom prípade na nezaplatenie a ak ešte býva u vás riadna zima ja by som to určite nemenil za A7 vozil som sa v oboch .
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 10:28   Citovat  

rudy5 napsal:
určite neni ta 2.4 lepšia ako ten 2.2 diesel, je to všetko o tom na aký natrafíš kus keď kúpiš tu 2.4 tak môžeš počítať že ako to mal nejaký mladý chalan že to poriadne vytáčal že to bude žrať možno olej a ak to bude na LPG tak určite to nebude bez údržby na 100% po nejakom čase budeš riešiť vetily. záleží kolko chceš do toho vraziť a kade budeš jazdiť ten motor 2.2 je fakt celkom dobrý a ked to tu budeš čítať dočítaš sa že netrpí nejakými závažnymi poruchami . A ten kto povie že ten benzín vydrží viac tak klame pretože diesel najazdí aj 400-500tis samozrejme že do toho treba aj čosi dať ale benzín môže o tom len snívať a ešte ked sa vytáča preto diesle majú najazdené 200-300 tis benzín o polovicu menej. Treba sadnúť do každého a vyskúšať každopádne ako som napísal ak kúpiš auto čo má 300tis km musíš počítať s investíciou.

Nebudu zastírat,že mě tvoje příspěvky a teorie rozčilujou. Kolik si měl Hond a kolik si s nimi najezdil km,že tohle všechno tvrdíš? Že 2.4ku musel mít mladej kluk a že ji musel vytáčet a že když se vytáčí tak to je špatně,protože to se nesmí,výrobce určitě udělal točivý motor a nastavil omezovač přes 7 tisíc otáček aby uživatelům moc dlouho nevydržel. Mám obyčejnou 1.5ku v Civicu z roku 1993,má nalítáno 400 tisíc a jen se přetěsnila. Tak mi řekni co mám na ní špatného? Ty to dokážeš určit od počítače ne? Nehledě na to že 2.4ka je větší a bytelnější motor. Tak jaké snění? Že mají diesly natočeno více? Protože si je kupují lidi,co brázdí dálnice a najedou spousty km,ale už nevíš s jakými investicemi za servis jsou ty km najeté. I když to taky není pravda a znám takové,kteří najedou tak 8 tisíc ročně a na nájezd mého Civika se v životě nedostanou...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 10:39   Citovat  

Kmóďa napsal:
Nebudu zastírat,že mě tvoje příspěvky a teorie rozčilujou. Kolik si měl Hond a kolik si s nimi najezdil km,že tohle všechno tvrdíš? Že 2.4ku musel mít mladej kluk a že ji musel vytáčet a že když se vytáčí tak to je špatně,protože to se nesmí,výrobce určitě udělal točivý motor a nastavil omezovač přes 7 tisíc otáček aby uživatelům moc dlouho nevydržel. Mám obyčejnou 1.5ku v Civicu z roku 1993,má nalítáno 400 tisíc a jen se přetěsnila. Tak mi řekni co mám na ní špatného? Ty to dokážeš určit od počítače ne? Nehledě na to že 2.4ka je větší a bytelnější motor. Tak jaké snění? Že mají diesly natočeno více? Protože si je kupují lidi,co brázdí dálnice a najedou spousty km,ale už nevíš s jakými investicemi za servis jsou ty km najeté. I když to taky není pravda a znám takové,kteří najedou tak 8 tisíc ročně a na nájezd mého Civika se v životě nedostanou...

Co 1.5 - i 1.6VTi (moje bývalé) skončilo (na střeše) s 300tis.km a kromě seřizování ventilů se motor neotvíral. Pravda za 3-4tis.km si vzalo litr oleje (neměnný stav od 220tis.km.),ale že často pocítilo 8150ot... svatoušek Možná kdyby první majitelé měnili olej po 10tis.km a ne po 20...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 10:46   Citovat  

Kmóďa napsal:

doma sme mali 20r Hondu si predstav 1.4 benzín ked ju tatko kupoval tak si ty nevedel že Honda ešte existuje , prečítaj si čo som napísal písal som že auto na benzín + LPG bude do budúcna určite investícia a tomu ver že bude nepoznám auto čo na plyne najazdilo cez 200tis km aby sa nemuseli robit ventily a to ti poviem že mi tých áut prešlo rukami takže v tomto sa s tebou hádať nebudem .
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 10:55   Citovat  

rudy5 napsal:
doma sme mali 20r Hondu si predstav 1.4 benzín ked ju tatko kupoval tak si ty nevedel že Honda ešte existuje , prečítaj si čo som napísal písal som že auto na benzín + LPG bude do budúcna určite investícia a tomu ver že bude nepoznám auto čo na plyne najazdilo cez 200tis km aby sa nemuseli robit ventily a to ti poviem že mi tých áut prešlo rukami takže v tomto sa s tebou hádať nebudem .

Jak ty můžeš vědět,kdy jsem já věděl o Hondě nebo nevěděl? Tady neřešíme tvého tátu,ale tvé názory a zkušenosti. Kolik ti je? Chceš říct že za těch 200 tisíc km co budeš možná dělat u LPG ventily,se u diesla nic nevyskytne??? Jinak jsem s Hondou od roku 2003 a zažili jsme spolu skoro 300 tisíc km,neříkám že je to moc,ale trošku hodnotit snad můžu...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 11:28   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jak ty můžeš vědět,kdy jsem já věděl o Hondě nebo nevěděl? Tady neřešíme tvého tátu,ale tvé názory a zkušenosti. Kolik ti je? Chceš říct že za těch 200 tisíc km co budeš možná dělat u LPG ventily,se u diesla nic nevyskytne??? Jinak jsem s Hondou od roku 2003 a zažili jsme spolu skoro 300 tisíc km,neříkám že je to moc,ale trošku hodnotit snad můžu...

Mal som Hondu 3 roky , jazdím mazda CX-7, žena mazda 6 , vyskúšal som koncernové autá, mal som auto na LPG dokonca 3 už boli v rodine jedno ešte je vždy sa to auto predá ked je najazdené okolo 160 tis na LPG dôvod je poškodené sedlá ventilov atď. je to na každom aute na niektorom to príde pri60tis / niekotré subaru / pri inom aj 190 tis ale skoro vždy 200tis to treba robiť, ten problem je na subaru, na mazde , audi na každom aute len tpride to v inom čase proste plyn je suchý to primazávanie ten čas len o čosi oddiali, novšie autá čo majú priamy vstrek dokonca si berú aj trochu benzínu. Mám 40 rokov.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 12:12   Citovat  

rudy5 napsal:
pohon 4x4 je v tvojom prípade na nezaplatenie a ak ešte býva u vás riadna zima ja by som to určite nemenil za A7 vozil som sa v oboch .

Zrovna toho quattra se rád vzdám a to přesto, že jde o permanentní pohon typu torsen, žádná haldexovina. Důvod je jednoduchý - na hory nejezdím, minulá zima i ta před ní byla fakt mírná a kvůli těm pár dnům v roce, kdy je u nás sníh (Plzeňsko), nemá smysl s sebou permanentně tahat o skoro 200 kg víc a mít o víc jak litr vyšší spotřebu...

Takže za mě Honda , odpoledne se jedu na jednu podívat VTEC

Ještě k tvým ventilům - na té audi jsem na plyn najel 120.000 km (má 240tis. celkem) a problém s ventily žádný a to nemám žádné přimazávání, tak nevím ? Ble Jednou za 60.000 km dělám výměnu plyn. vstříků (jeden za 500,-) a filtrů (do 2000 oba). Jsou kousky, co jezdí na plyn skoro celou dobu a mají přes 300k a taky ještě neumřely... S K24 na LPG tu pár lidí je a taky žádný problém. kouř
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 12:46   Citovat  

[quote="Střelec"]Zrovna toho quattra se rád vzdám a to přesto, že jde o permanentní pohon typu torsen, žádná haldexovina. Důvod je jednoduchý - na hory nejezdím, minulá zima i ta před ní byla fakt mírná a kvůli těm pár dnům v roce, kdy je u nás sníh (Plzeňsko), nemá smysl s sebou permanentně tahat o skoro 200 kg víc a mít o víc jak litr vyšší spotřebu...

Takže za mě Honda , odpoledne se jedu na jednu podívat VTEC

Ten pohon 4x4 torsen je jeden z posledných najspoľahlivejších pohonov ktorý ide stále podobne ako subaru WRX a atd dá sa na tom perfektne blbnúť , haldex je už úplne iné je fakt že spotreba tam je menšia ale s torsenom sa to porovnať nedá ale tak kúpiš čo ti vyhovuje keď to nepotrebuješ tak to nebudeš mať. 300tis km a plyn tak to auto by som nechcel fakt už ani zadarmo dokonca aj ten čo ten plyn montuje byť hodil na teba oči. Ak plyn v aute tak jedine auto s malým nájazdom doloženým servisom a sám tam namontovať niečo kvalitné ja osobne by som do toho určite nešiel.Ale samozrejme tvoje rozhodnutie ti neberiem .
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 13:07   Citovat  

hotday napsal:
Zdravim pani,

cca dva tyzdne dozadu som sa stal stastnym majitelom hondy accord tourer 2005 2.2i-ctdi podla tacha 190tkm. ale ratam, ze ma nieco stocene, je k tomu aj serviska, ale posledne dve peciatky su bez znaku honda...tak to berem s rezervou...
prva vec co som robil, tak som vymenil kladky na drazkovou remeni (stare uz hrkotali), a samotny drazkovy remen, urobil som upravu na ten jednoduchsi rozvod, cize len jedna kladka a remen 1785mm. mate s tym nejake skusenosti? dalej som pomenil filtre a chystam sa na olej...vsade som cital ohladom vhodnosti oleja, ale co je take najlepsie?? zatial mam dobre skusenosti s castrol 5W-40 turbo diesel, jazdim dlhsie trate, do mesiaca urobim cca 1200km. nejake nazory alebo skusenosti?
dalsia ako vstupna udrzba bolo vycistenie celeho sania, cize som to komplet zhodil z motora a riadne do cistucka, rozdiel bol poznat.

chyba, co som si vsimol az po kupe:
pri zamknuti dialkovym na kluci mi nezamkne soferove a kufrove dvere (vsetky ostatne su zamknute), ale pri zamknuti klucom do dveri zamkne pekne cele auto. co to moze byt? nieco som nasiel na anglickom fore, ale nebolo mi to uplne jasne...resp. vsetkemu som nerozumel...mate s tym nejake skusenosti?
dik za odpovede Miro

olej ako predpisuje Honda, hlavne kvoli retazi, 0w30 ACEA A1/B1 A5/B5, dost mam odskusany vo svojom aj inych Mobil 1 0w30 Fuel Economy

Rudy5: ale ruku na srdce, kontroloval si volu ventilov pravidelne kazdych 20-30tis. km ? Úsměv Vela ludi si kupi auto na LPG, nestara sa o to, neprisposobi sviecky, olej a celkovy servis. Ked sa pokazi, tak len nadavaju, ze za vsetko moze LPG. Takisto ako v autorizaku za vsetko moze LPG.

Samozrejmost, kedze to je zasah do vozidla, tak treba zvoli spravne nadimenzovany LPG system a zverit firme, ktora sa tomu venuje. Ved sa popytaj taxikarov, co maju najazdene na LPG v stovkach tisic km Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 13:20   Citovat  

Chris napsal:
olej ako predpisuje Honda, hlavne kvoli retazi, 0w30 ACEA A1/B1 A5/B5, dost mam odskusany vo svojom aj inych Mobil 1 0w30 Fuel Economy

Cože?? Do diesla kterej má nalítáno 200tis budeš lít olej 0W30?? Není to zbytečnost? Dle mě max 5w30,40..značka souhlasím, ale 0W30 mě připadá jako zbytečné tahání peněz z lidí..nebo se pletu? cože cože ?
Navíc jestli tam bude jakákoliv netěsnost, tak zmizne jak voda..a ještě udělá bordel v motoru..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 13:22   Citovat  

Chris napsal:
Ved sa popytaj taxikarov, co maju najazdene na LPG v stovkach tisic km Úsměv

Popýtám se souseda - jeho C5 2.0 se úspěšně blíží 450tis. (z toho 300tis.km na LPG). Sakra, jak to ten benzín může najezdit, když podle rudyho si o takovém nájezdu může nechat benzín jenom zdát? to mi hlava nebere A ještě je to francouzský... to mi hlava nebere Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 13:35   Citovat  

Chris napsal:

Rudy5: ale ruku na srdce, kontroloval si volu ventilov pravidelne kazdych 20-30tis. km ? Úsměv Vela ludi si kupi auto na LPG, nestara sa o to, neprisposobi sviecky, olej a celkovy servis. Ked sa pokazi, tak len nadavaju, ze za vsetko moze LPG. Takisto ako v autorizaku za vsetko moze LPG.

Samozrejmost, kedze to je zasah do vozidla, tak treba zvoli spravne nadimenzovany LPG system a zverit firme, ktora sa tomu venuje. Ved sa popytaj taxikarov, co maju najazdene na LPG v stovkach tisic km Úsměv

vôľa ventilov je samozrejmosť ale mal by si vedieť že sa časom vybijú sedlá ventilov ktoré bude treba vymeniť nebudme sa s tebou o tom hádať pretože som osobne mal subaru legacy kde som to musel robiť a minimálne 3 autá poznám čo to robili to je proste samozrejmosť pri plyne tým že šteľuješ ventilyto je dobre ale donekonečna sa to robiť nedá dokonca pri niekotrých 6 valcoch musí ísť aj motor von ako napr. suabru outback 3.0L H6
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 13:36   Citovat  

Chris napsal:

A toho taxikára poznám iba jedného najazdil na aute 130tis a KO generálka o viacerých neviem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 13:41   Citovat  

veľa z vás si myslí že na LPG len budete šetriť ako som napísal do 200 tis a na novšom aute OK ale pri viacej KM to už tak nie je treba si o tom viacej aj prečítať nie len mať niečo vsugerované v hlave. prečo ľudia predávajú auto s ročným plynom väčšie obsahy ? alebo také čo má najazdené 200tis lebo vedia čo robia dokonca to aj radšej vymenia za diesel. Ako som napísal LPG jedine do auta do ktorého si ho namontujem sám nikdy by som nekupil auto kde už LPG bolo montované a má najzadené len na tacho "160tis"
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 13:47   Citovat  

Keď začne hrkotať reťaz pri 200-250 tisíc km pre šetrenie na oleji a bude treba investovať 800 eur do rozvodov, tak to zamrzí úsmev na tvári...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 13:49   Citovat  

rudy5 napsal:
veľa z vás si myslí že na LPG len budete šetriť ako som napísal do 200 tis a na novšom aute OK ale pri viacej KM to už tak nie je treba si o tom viacej aj prečítať nie len mať niečo vsugerované v hlave. prečo ľudia predávajú auto s ročným plynom väčšie obsahy ? alebo také čo má najazdené 200tis lebo vedia čo robia dokonca to aj radšej vymenia za diesel. Ako som napísal LPG jedine do auta do ktorého si ho namontujem sám nikdy by som nekupil auto kde už LPG bolo montované a má najzadené len na tacho "160tis"

Vyřídím sousedovi, že za těch 300tis.km na LPG vlastně nic neušetřil. Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 14:15   Citovat  

Hellborn napsal:
Vyřídím sousedovi, že za těch 300tis.km na LPG vlastně nic neušetřil. Velmi šťastný

a chceš mi povedať že ani raz nemenil ani len jednu sondu? aký to má rok výroby? min 3X ich musel meniť a to že nerobil hlavu valcov tak tomu naozaj neverím a ešte na frantíkovi kde sa to jebe po 100-130tis km .
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 14:17   Citovat  

Squixx napsal:
Cože?? Do diesla kterej má nalítáno 200tis budeš lít olej 0W30?? Není to zbytečnost? Dle mě max 5w30,40..značka souhlasím, ale 0W30 mě připadá jako zbytečné tahání peněz z lidí..nebo se pletu? cože cože ?
Navíc jestli tam bude jakákoliv netěsnost, tak zmizne jak voda..a ještě udělá bordel v motoru..

Dával jsem to samé jako Chris, motor 236.000 a za 5.000 km si to vzalo kolem 0,3 dcl, takže kdo maže (a stará se), ten jede. A cena oleje v pohodě, 20 l kanystr, tedy na 3 výměny, kolem tuším 4.500,- Kč? Komu je tohle líto, tak je to z mého pohledu dost o ničem, ale každého věc Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 14:23   Citovat  

Já zatím najezdil na Tourerovi s K24 a LPG 45tis KM (celkem najeto 246tis) a v poho... akorát teď asi přejdu z 5W-40 na Valvoline 10W-40 od Romana, kvůli spotřebě oleje (ta byla i před montáží LPG).. Akorát bych potřeboval poradit, kde a jaký vlnovec sehnat? asi mi už profukuje...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 14:25   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Dával jsem to samé jako Chris, motor 236.000 a za 5.000 km si to vzalo kolem 0,3 dcl, takže kdo maže (a stará se), ten jede. A cena oleje v pohodě, 20 l kanystr, tedy na 3 výměny, kolem tuším 4.500,- Kč? Komu je tohle líto, tak je to z mého pohledu dost o ničem, ale každého věc Mrk

Fakt?? I na BMW jsem kupoval 5W30..i servisák to doporučoval a to nebyl žádný tutan..mě bude čekat výměna oleje, tak proto..takže né 5W30 ale 0W30?? Já mám nalítané na 2.2i ctdi 142tis.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 14:31   Citovat  

rudy5 napsal:
a chceš mi povedať že ani raz nemenil ani len jednu sondu? aký to má rok výroby? min 3X ich musel meniť a to že nerobil hlavu valcov tak tomu naozaj neverím a ešte na frantíkovi kde sa to jebe po 100-130tis km .

Sondu nevím, ventily má původní, auto má nějak kolem 450tis.km, je 2.0 od roku 2009 (přesný rok nevím), kupoval to ojeté s cca 150tis.km (nevím zcela jistě).
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 15:08   Citovat  

[quote="jakubM"]Já zatím najezdil na Tourerovi s K24 a LPG 45tis KM (celkem najeto 246tis) a v poho... akorát teď asi přejdu z 5W-40 na Valvoline 10W-40 od Romana, kvůli spotřebě oleje (ta byla i před montáží LPG).. Akorát bych potřeboval poradit, kde a jaký vlnovec sehnat? asi mi už profukuje...[/quote

No píšeš že máš celkovo nabehaných 246 tis ako som pozeral tvoj profil tak si auto kupil ked malo 220 tis na plyne si najazdil 45 tis akosi mi to nevychádza Velmi šťastný a vydíš už to žere olej ako som písal že benzín žrať pri väčšom počet KM olej bude preto musíš dávať do motorá ktorý má točky menej polosyntetiku aby ti to tak nežralo.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 15:17   Citovat  

[quote="rudy5"]
jakubM napsal:
Já zatím najezdil na Tourerovi s K24 a LPG 45tis KM (celkem najeto 246tis) a v poho... akorát teď asi přejdu z 5W-40 na Valvoline 10W-40 od Romana, kvůli spotřebě oleje (ta byla i před montáží LPG).. Akorát bych potřeboval poradit, kde a jaký vlnovec sehnat? asi mi už profukuje...[/quote

No píšeš že máš celkovo nabehaných 246 tis ako som pozeral tvoj profil tak si auto kupil ked malo 220 tis na plyne si najazdil 45 tis akosi mi to nevychádza Velmi šťastný a vydíš už to žere olej ako som písal že benzín žrať pri väčšom počet KM olej bude preto musíš dávať do motorá ktorý má točky menej polosyntetiku aby ti to tak nežralo.

220t mělo najeto, když jsem aktualizoval profil, kupoval jsem s 201tis km detektive Velmi šťastný s tímto nájezdem se běžně přechází na 10W-40 (i Alda doporučil) a plyn na tu spotřebu vliv nemá, jelikož to tak žralo i před tím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 15:21   Citovat  

jakubM napsal:
220t mělo najeto, když jsem aktualizoval profil, kupoval jsem s 201tis km detektive Velmi šťastný s tímto nájezdem se běžně přechází na 10W-40 (i Alda doporučil) a plyn na tu spotřebu vliv nemá, jelikož to tak žralo i před tím

tu by sa patrilo prekrúžkovať motor a urobiť hlavu a nie meniť olej ak to teda chceš mať tip top a to už je investícia samozrejme že LPG na to vplyv nemá
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 175, 176, 177 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina