Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 178 z 486
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 8:32   Citovat  

hotday napsal:
Honda predpisuje mobi 1 0w-30? Spravne som to pochopil? Aky je predpisany interval na vymenu?
pri jazde z belgicka som si vsimol,ze ked som zastal a nechal vrcat motor, tak sa po chvili zaplo saharu, je to v poriadku,alebo mam cistit chladic atd?
ako som pisal,vymenil som drazkovy remen a aj spanovaciu kladku.treba menit aj vodnu pumpu? Cca pri kolkych tisic km odchadza? Aspon priblizne.aby som sa vedel pripravit...
. Toto je tvoje prvé auto?AK ides po dialnici vonku je teplo este mas zapnutu klimu tak Sahara ti zopne na kazdom autě aby stíhala dochladzovat je to normalna běžná věc k tomu oleju AK je interval 20tis mozes ho měnit skor já menim po 12-15 tis ocenis to ked budeš mat najazdene 300tis a olej daj taky aky tam má ist
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hotday je teď offline  hotday
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 9:58   Citovat  

SaKaL napsal:
To, že Ti sepne sahara po jízdě při stání v klidu je zcela normální, takže se netrap rádoby vtipnými komenty kolegy...
Předpsaný servisní interval od Hondy je 20.000km, nicméně je to údaj pro ideální podmínky, které při normálním provozu těžko nastanou. Především je to o tom, jakým stylem auto jezdí - pokud jsou to zejména krátké jízdy, časté starty atd. tak na olej klidně po 10.000km...

tiez si myslim,ze to nieje nejaky strasny ukaz,ale urcite pri vymene vodnej pumpy vyhodim aj chladic a riadne ho vywapkujem. Nech som si isty.
osobne som tiez toho nazoru,ze najvhodnejsie je 1/2 intervalu ako pise vyrobca. Pri kazdom aute som to tak robil.tu som potreboval vediet,co pise vyrobca.
dik za info miro
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 10:05   Citovat  

rudy5 napsal:
. Toto je tvoje prvé auto?AK ides po dialnici vonku je teplo este mas zapnutu klimu tak Sahara ti zopne na kazdom autě aby stíhala dochladzovat je to normalna běžná věc k tomu oleju AK je interval 20tis mozes ho měnit skor já menim po 12-15 tis ocenis to ked budeš mat najazdene 300tis a olej daj taky aky tam má ist

to mi je jasne...myslene to bolo tak,ze letim 140, pridem na parkovisko a motor necham bezat, nech sa schladi...po 10min.Zopne sahara. bez zapnutej klimy.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 10:15   Citovat  

Tak jsem zase zpátky mezi váma. Type-S doma, členství zaplaceno OK Honda Díky patří Alicantemu za výborné jednání Cool

Mám pár dotazů:

1) nemáte někdo doma navíc nějaké pěkná 17" ALU ?
2) Povrzává pedál spojky - je tam nějaká pružina, která se dá promazat, nebo vyměnit?
3) Na co přijde dodělat vstup na USB pro radio, aby to četlo MP3? Půjde to pak ovládat přes origo rádio?
4) Plastové lišty na dveřích - jsou lepené, nebo šroubované? Co pod nimi zbyde, když je demontuji? Nebo když je nechám případně nalakovat na barvu auta, vydrží to nějaký čas?
5) Koupím u nás někde znak Type-S dopředu a dozadu?
6) Dá se něčím minimalizovat ta mrtvá středová poloha kolem volantu? Větši a širší pneu, sportovnější podvozek?

Ten zvuk motoru při otáčkách 6000+ je pecka VTEC a prostorově taky, je to muj první kombík vůbec a ten prostor je ohromnej.

Díky za rady.

h1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
h1.jpg, 2.01 MB
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 10:17   Citovat  

2. Vrže váleček - občas promazat.
3. Xcarlink a vytáhnout do kastlíku.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 10:31   Citovat  

Střelec napsal:
Tak jsem zase zpátky mezi váma. Type-S doma, členství zaplaceno OK Honda Díky patří Alicantemu za výborné jednání Cool

Mám pár dotazů:

2) Povrzává pedál spojky - je tam nějaká pružina, která se dá promazat, nebo vyměnit?
3) Na co přijde dodělat vstup na USB pro radio, aby to četlo MP3? Půjde to pak ovládat přes origo rádio?
4) Plastové lišty na dveřích - jsou lepené, nebo šroubované? Co pod nimi zbyde, když je demontuji? Nebo když je nechám případně nalakovat na barvu auta, vydrží to nějaký čas?
6) Dá se něčím minimalizovat ta mrtvá středová poloha kolem volantu? Větši a širší pneu, sportovnější podvozek?

Ten zvuk motoru při otáčkách 6000+ je pecka VTEC a prostorově taky, je to muj první kombík vůbec a ten prostor je ohromnej.

Díky za rady.

Na nieco odpovedal Hellbi, tak je uz len pokracujem HaHaaa
Plastove listy na dverách su iba nacvaknute, staci ich poriadne potiahnut a v pohode ich vycvaknes. V mojom Acco som mal origo listy cierne, zohnal som si tie z vyssej vybavy a prehodil som ich, do par minut prehodene vsetky bez problemov... (mozes vidiet u mna v garazi)
Type S znak najlepsie cez eBay... tudy odkaz je ich tam na vyber dost Mrk
No a ta mrtva poloha... ani sportovym podvozkom (mam origo Showa sport. podvozok) a ani sirsimi gumami (225/45/17) ju neodstranis Smutný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 11:04   Citovat  

Střelec napsal:

Mám pár dotazů:

Díky za rady.

Gratuluji přátele moc peknej ,doufam ze ti bude delat radost pri kazdem usednuti za volant minimalne jako mne ..
koukam ze chyby zadni lip ,ale u toureru to vubec nevadi ..ten lip v tehle barve akorat z toho dela vetsi krabici ,
ja dokonce uvazuji ze prahy a lipy dam do cerny leskly folie nebo laku, mam je oprskany od kaminku mam ty CTR kola v cernem komaxitu.. Docela by me zajimalo za kolik a kolik ma najeto kdyz tak do SZ Úsměv

jinak ty listy ,zalezi jak jsou lepeny ,jestli jen nakou oboustrannou lepici paskou tak melo by to jit v pohode dolu..
jestli lepidlem tak spis radne nalakovat u lakirnika a vydrzi to dlouho..nebo nechat a jenom ozivit cernidlem na plasty nebo ozivovacem na pneu, vypada to pak mnohem lip..

tou mrtvou polohou nevim co myslis ,ja mam sice KONI podvozek a 17" 225/45...ale nic takoveho necitim ..mozna je to ti ze to je uz moje treti sednma generace Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 11:32   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

tou mrtvou polohou nevim co myslis ,ja mam sice KONI podvozek a 17" 225/45...ale nic takoveho necitim ..mozna je to ti ze to je uz moje treti sednma generace Velmi šťastný

Tím myslím to, že když jedu po silnici a začnu rychle střídavě otáčet/kmitat volantem doprava a doleva v rozmezí cca 10 cm, tak auto jede stále rovně, chybí tomu okamžitá a přesná odezva-strmější převod řízení, jako to měla 5G a 6G. Tam pomohly nové tlumiče, případně stabilizátory. Stejnou věc jsem řešil na začátku u Audi po přechodu z 6G, než jsem zjistil, že je to vlastnost a nepomůže nic, trochu pomohly širší 17" kola. Tady taky někde psali, že to takto má většina aut střední třídy kvůli stabilitě ve vyšších rychlostech, takže je otázka, jestli má vůbec smysl se tím zabývat a radši si nezvyknout na to, že volantem je třeba trochu víc točit.
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 12:26   Citovat  

hotday napsal:
Honda predpisuje mobi 1 0w-30? Spravne som to pochopil? Aky je predpisany interval na vymenu?
pri jazde z belgicka som si vsimol,ze ked som zastal a nechal vrcat motor, tak sa po chvili zaplo saharu, je to v poriadku,alebo mam cistit chladic atd?
ako som pisal,vymenil som drazkovy remen a aj spanovaciu kladku.treba menit aj vodnu pumpu? Cca pri kolkych tisic km odchadza? Aspon priblizne.aby som sa vedel pripravit...

ano, 20k km je interval pri normalnom pouzivani, pri narocnejsom (tahanie vozika, mesto, kopce) 10k km ako pisal Sakal.

To ze ti zaplo ventilator, neznamena, ze sa prehrieva, len ze udrzuje konstantnu teplotu vody.
Chladiacu by si mal menit kazde 2-3 roky, vodna pumpa stoji od 50-60e, cize ak ti rachota, tak kludne vymenit.

N22A1 to ma podobne ako K20 v CL7, vid link.

tudy odkaz
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 13:11   Citovat  

Jak se má člověk správně chovat k 2.2i ctdi? Má se tento motor vytáčet? Nevadí mu otáčky kolem 1500? Hýbe se moc spotřeba? Aby se zas nějak extrémně nezasíral EGR..čouzení u tohoto motoru je asi normálka, když tomu člověk šlápne, že? Jak kdy teda, pokud tomu šlapu víc, tak po čase to kouřit přestává..
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 15:25   Citovat  

Squixx napsal:
Jak se má člověk správně chovat k 2.2i ctdi? Má se tento motor vytáčet? Nevadí mu otáčky kolem 1500? Hýbe se moc spotřeba? Aby se zas nějak extrémně nezasíral EGR..čouzení u tohoto motoru je asi normálka, když tomu člověk šlápne, že? Jak kdy teda, pokud tomu šlapu víc, tak po čase to kouřit přestává..

Mi přijde, že motoru se nejlépe dýchá mezi 1800 až 2500 otáčkami a taky s ním tak zacházím. Nízkými otáčkami (pod 1500/min) ho ani nezatěžuju, protože se zvyšuje zanesení uhlíkovými úsadami. Občas, když je pěkně rozehřátý, tak mu profouknu turbo a dám mu za uši...
S tím čouzením ti asi budou muset říct ostatní... mi taky čoudí, když mu šlápnu na krk, ale to zejména proto, že jsem ho nechal čipnout (ovšem jen tak jemně s důrazem na maximální ohled na turbo a vstřiky)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 15:29   Citovat  

Chris napsal:
ano, 20k km je interval pri normalnom pouzivani, pri narocnejsom (tahanie vozika, mesto, kopce) 10k km ako pisal Sakal.

To ze ti zaplo ventilator, neznamena, ze sa prehrieva, len ze udrzuje konstantnu teplotu vody.
Chladiacu by si mal menit kazde 2-3 roky, vodna pumpa stoji od 50-60e, cize ak ti rachota, tak kludne vymenit.

N22A1 to ma podobne ako K20 v CL7, vid link.

tudy odkaz

Nazdar,dik za link to mi uplne staci.
akurat u mna ta vodna pumpa nema ani len volu a ani nehrkoce...treba ju menit,ked vypada byt ok? Skusal som ju rukou za remenicu, ked som mal zhodeny remen a ani ju len neuhlo. Ja som rozmyslal,ze by som tam kupil origo vodnu pumpu,nech mi to chvilu vydrzi.mas nejake skusenosti? alebo v pohode vydrzi aj nejaka druhovyroba?
ako som vymenil kladku na drazkovom remeni,remen, tak rozvod je podstatne tichsi,akurat sa mi este stale zda,ze tam nieco rachoce...coto moze byt?
dik za info miro.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 15:38   Citovat  

Možno tresnem blbosť...volnobežka aleternátora/alternátor?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 17:33   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Mi přijde, že motoru se nejlépe dýchá mezi 1800 až 2500 otáčkami a taky s ním tak zacházím. Nízkými otáčkami (pod 1500/min) ho ani nezatěžuju, protože se zvyšuje zanesení uhlíkovými úsadami. Občas, když je pěkně rozehřátý, tak mu profouknu turbo a dám mu za uši...
S tím čouzením ti asi budou muset říct ostatní... mi taky čoudí, když mu šlápnu na krk, ale to zejména proto, že jsem ho nechal čipnout (ovšem jen tak jemně s důrazem na maximální ohled na turbo a vstřiky)

Otáčkami nechodím pod 1600ot..a to jenom při dojíždění nebo z kopce..a nezrychluju..dneska jsem to zkoušel po pročištění egru a auto mi připadá hbitější a nehulí Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 18:21   Citovat  

markos napsal:
Možno tresnem blbosť...volnobežka aleternátora/alternátor?

altik som tiez skontroloval a je bez vole a volnobezka tiez.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 6:18   Citovat  

Sprav video kde je ten zvu počuť Úsměv
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 7:07   Citovat  

N22A
Včera jsem měnil olej + palivový filtr. Před výměnou jelo auto normálně, ale teď neakceleruje, žádný zátah jakoby nefungovalo turbo.Plyn na podlaze a nic se neděje. Ujeto cca 15km, kontrolka chyby motoru se nerozsvítila. Několikrát jsem zkusil vypnout a nastartovat. Při té výměně jsem vyndal pouze airbox. Na volnobéhu mi trošku kolísaly otáčky. Co by to mohlo dělat?
Už jednou jsem ten filtr měnil stéjným postupem a předtím to bylo ok.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 7:21   Citovat  

Jen hádám..nemáš špatně daný palivový filtr? Zkusil jsi odpojit a připojit baterku? Jako kdyby reset jednotky..
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 7:42   Citovat  

Squixx napsal:
Jen hádám..nemáš špatně daný palivový filtr? Zkusil jsi odpojit a připojit baterku? Jako kdyby reset jednotky..

Myslíš prohozené vstupy? to mě taky napadlo, že jsem dal vstup místo výstupu. Napumpovat to šlo pěkně, potom jsem to nastartoval téměř okamžitě. Kdyby tam byl špatný průtok, tak by to možná nahlásilo chybu ne?
Baterku jsem měl odpojenou při výměně. Resetovat jsem nezkoušel.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 7:53   Citovat  

Máš zapojené hadičku/ky, co vedou do airboxu? Zkontroluj to...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 8:36   Citovat  

Zkus jěště profoukat nebo spíš očistit sondu v airboxu (v trubici)..nemůžu si vzpomenout na název té sondy naštvanej
A zkontrolovat zapojení konektorů.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 17:20   Citovat  

Tak mám po dovozové STK a neprošel jsem Smutný Prý utrhané tyčky stabilizátoru, resp. ty silentbloky. Na co přijde výměna? Je v té montáži nějaký háček? Respektive - zvládne to i můj automechanik, který běžně opravuje jenom koncerny? Úsměv

Další šok mě čekal na dopravním, kde jsem se dozvěděl, že na vystavení českého TP budu čekat 14 dnů a během té doby s tím nemohu jezdit, i když mám zelenou papírovou značku za oknem a auto plně pojištěné Tak to koukám! naštvanej
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 17:48   Citovat  

Střelec napsal:
Tak mám po dovozové STK a neprošel jsem Smutný Prý utrhané tyčky stabilizátoru, resp. ty silentbloky. Na co přijde výměna? Je v té montáži nějaký háček? Respektive - zvládne to i můj automechanik, který běžně opravuje jenom koncerny? Úsměv

Další šok mě čekal na dopravním, kde jsem se dozvěděl, že na vystavení českého TP budu čekat 14 dnů a během té doby s tím nemohu jezdit, i když mám zelenou papírovou značku za oknem a auto plně pojištěné Tak to koukám! naštvanej

Tyčky stabilizátorů cca 1.500,- Kč tuším a výměna v pohodě, i sám bys to zvládl doma na dvoře/ulici Úsměv
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 19:54   Citovat  

tak tycky alebo ulozenie(silenty). Lb ak tycky, to mas 15 min na parkovisku ak pojde dobre. Ak ulozenie, tak vpredu napravnicu povolit, alebo tazko najdes inu fintu. Vzadu by malo ist v poho.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 20:30   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Tyčky stabilizátorů cca 1.500,- Kč tuším a výměna v pohodě, i sám bys to zvládl doma na dvoře/ulici Úsměv

Nevím jak origo, ale v rozumné (snad) druhovýrobě do 400,- /ks
   Návrat  
Cinan je teď offline  Cinan
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 20:41   Citovat  

Pokusím se ještě jednou tu sem dát:
Vitajte ogaři...prosím vás už jsem se tady parkrát ptal...mám Acco s premium sound systémem a dotykovou rádoby navigací která samo u nás nefunguje ale o to nejde....po odpojení byterky se mi rádio kouslo a na dotykovce nejde nastavit od počátečního kroku jazyk a tudíž nefunguje obyč ventilátor včetně natavení rádií...a ovládání CD měniče....prostě se kouslo.....byl jsem včera v Hondě ve Zlíně a taky si stím nevěděli rady a navíc se mě snažily přesvědčit že se to neovládá dotykem na obrazovce....volové...nevíte co stím a nebo na koho se obrátit kdo by to rozchodil???Díky moc předem..
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 20:45   Citovat  

Střelec napsal:

To zvládneš sám tudy odkaz
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 22:16   Citovat  

Hellborn napsal:
2. Vrže váleček - občas promazat.
3. Xcarlink a vytáhnout do kastlíku.

Taky mi vřže (ten váleček) HaHaaa kde ho najdu? a čím ho promažu? Díky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 6:41   Citovat  

autodily-cardo.cz/

Na tento shop pozor, nemyslím kvalitu ale skorej že majú bordel v objednávacích číslach.
-Objednal som tyčky stabilizátora, na stránke rozlišujú lavé a pravé, nemontoval som ich sám, ale mechanik mi po montáži jednu vrátil že nepasuje, na iných eshopoch sú tyčky univerzálne pre obe strany.

- Objednal som uloženie zadného stebilizátora (tuším lemforder) - nepasovali

-Objednal som vzduchový filter na a prišiel mi na Civic, ak sa nemýlim tak mi poslali "správny" tovar, pretože číslo na diely sedelo s tým čo je v objednávke...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 7:15   Citovat  

markos napsal:
autodily-cardo.cz/

Na tento shop pozor, nemyslím kvalitu ale skorej že majú bordel v objednávacích číslach.
-Objednal som tyčky stabilizátora, na stránke rozlišujú lavé a pravé, nemontoval som ich sám, ale mechanik mi po montáži jednu vrátil že nepasuje, na iných eshopoch sú tyčky univerzálne pre obe strany.

- Objednal som uloženie zadného stebilizátora (tuším lemforder) - nepasovali

-Objednal som vzduchový filter na a prišiel mi na Civic, ak sa nemýlim tak mi poslali "správny" tovar, pretože číslo na diely sedelo s tým čo je v objednávke...

Tak to napiš ReNovi nebo Lojzíkovi, ať si tam udělají pořádek. Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 177, 178, 179 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina