Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 180 z 486
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 22:01   Citovat  

rudy5 napsal:
ty si necháš tu sviečku v aute aj 12-15rokov kým nenajazdíš tých 120tis km?

Já je měnil v roce 2013... Po 10 letech a ani před výměnou s nima nebyl problém.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 22:15   Citovat  

fredy8 napsal:
Jen osobní zkušenost k bodu 3 X-Carlink
... nemusí to být nutně X-Carlink. Já mám Stualarm, který mě stál 1700Kč a má jak USB a SD, tak i AUX .. ovládání je klasicky na rádiu a volantu. Zapojéní je jednoduché (zapojíte do CD měniče) .. práce na 20min Mrk .. např adaptér -> tudy odkaz

Dobrý tip, díky, nevěděl jsem o tom. Tak změna, půjdu do tohoto...... je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 23:47   Citovat  

rudy5 napsal:
a nikdy som sa nedržal servisných intervalov vždy som menil všetko skôr ako bolo treba/olej , filtre atd/ a do 300 tis som do auta nedal nič okrem spotrebných dielov a predstav si že to bol diesel !!!kedy sa držím LONG LIFE výmen olejov tak auto nevydrží ani 200 tis

tak jsi men veci drive a nesrovnavej nakej LONGLIFE pro plecky s japonnskou vyrobou,protoze se tady nebavime o naky nafte nebo jine znacce, mozna sisi splet club ,ale tady se bavime o Honde v benzinu ,kde vedi co delaj a ty to jiste lip nevymyslis ikdyz jsi nejspis myslis opak... ,tvrdit ze honda dava blby servisni intervaly a ,ze je lepsi vymenit o pulku drive je nejvecsi blbost co jsem kdy slysel a to nemusim byt zadnej expert protoze vetsina znas co uz nakej patek uzivame a servisujeme hondy vime jak to je z origo dilama a servisnima inervalama a ze neni duvod neduverovat servisnim intervalum ...a mne zere olej auto jen tak jako ma a ne vic ,protoze ho umym uzivat dle zkusenosti a pecovat jak je doporuceno ... takze neni duvod menit o pulku drive ,jedine kdyz neumis uzivat motor jak se ma ... mozna se rozumis tem pleckam ,ale o honda motorech vis kulovy a papa ..

a o vymene jine vyzkozity jsem nenapsal ani tuk tak jsi kup bryle kouř
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2015 , 7:32  Naposledy upravil rudy5 dne 24.6.2015 , 7:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak jsi men veci drive a nesrovnavej nakej LONGLIFE pro plecky s japonnskou vyrobou,protoze se tady nebavime o naky nafte nebo jine znacce, mozna sisi splet club ,ale tady se bavime o Honde v benzinu ,kde vedi co delaj a ty to jiste lip nevymyslis ikdyz jsi nejspis myslis opak... ,tvrdit ze honda dava blby servisni intervaly a ,ze je lepsi vymenit o pulku drive je nejvecsi blbost co jsem kdy slysel a to nemusim byt zadnej expert protoze vetsina znas co uz nakej patek uzivame a servisujeme hondy vime jak to je z origo dilama a servisnima inervalama a ze neni duvod neduverovat servisnim intervalum ...a mne zere olej auto jen tak jako ma a ne vic ,protoze ho umym uzivat dle zkusenosti a pecovat jak je doporuceno ... takze neni duvod menit o pulku drive ,jedine kdyz neumis uzivat motor jak se ma ... mozna se rozumis tem pleckam ,ale o honda motorech vis kulovy a papa ..

a o vymene jine vyzkozity jsem nenapsal ani tuk tak jsi kup bryle kouř

Kde som napísal že Honda dáva blbé servisné intervaly? Koľko máš prosím ťa rokov ? Lebo rozumný zrelý muž tu napíše niečo rozumné ale ty stále píšeš od veci a prestaň komentovať moje príspevky buď tak dobrý . Poučovať môžeš môjho syna nie mňa , veď si možno aj v jeho rokoch.A ešte jedna vec olej v HONDE sa má meniť 1x za rok alebo po 20 tis KM ked už sme pri tom dodržiavaní intervalov nikto kto tu má hondu a má to auto rád to nemení až po 20 tis km každý to mení omnoho omnoho skôr a končím už debatu s tebou.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2015 , 7:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Já je měnil v roce 2013... Po 10 letech a ani před výměnou s nima nebyl problém.

Ak si prvý majiteľ a vieš že ich nikto nemenil tak v pohode.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.6.2015 , 7:38   Citovat  

rudy5 napsal:
Ak si prvý majiteľ a vieš že ich nikto nemenil tak v pohode.

Nejsem, ale předchozí majitel jezdil jen do autorizáku a v servisní historii o výměně není záznam (proč taky, když nemělo najeto ani 100tis.km, když jsem to kupoval).
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2015 , 7:43   Citovat  

Hellborn napsal:
Nejsem, ale předchozí majitel jezdil jen do autorizáku a v servisní historii o výměně není záznam (proč taky, když nemělo najeto ani 100tis.km, když jsem to kupoval).

Ok.
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.6.2015 , 9:40   Citovat  

fera2 napsal:
Ahoj Hondaři, nezná někdo z vás náhodou nějaké podrobnosti o tomto kousku z Prahy? Ta cena musí být něčím opodstatněná...díky moc za jakékoliv informace

tudy odkaz

Fera

omlouvám se, že to znovu připomínám, ale vzhledem k velmi vzrušivé diskuzi zde by to asi brzy zapadlo... díky za pochopení
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2015 , 11:33   Citovat  

fera2 napsal:
omlouvám se, že to znovu připomínám, ale vzhledem k velmi vzrušivé diskuzi zde by to asi brzy zapadlo... díky za pochopení

Bych na tom žádnou závadu nehledal. Je to předface, v základní motorizaci a se základní výbavou, takže cena odpovídá. Volant koukám někdo nechal nejspíše pošít, já mám o dost tenčí a také bych si to nechal líbit Úsměv

BTW. na Jarově jsem před 4 rokama kupoval Audinu a auto proti jiným kouskům v bazarech absolutně bez problémů a i přístup servisu potom velmi dobrý. Auta pořádně kontrolujou, takže bych se nebál, že by km nějak vyrázně neseděly a často to bývá odprodej toho, co k nim jezdilo do servisu od nového a pak to majitel dal na protiúičet a vzal si další nové. Prostě autorizák.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.6.2015 , 21:36   Citovat  

Koukám, čtu, prolízám, hledám, ale stále nenacházím potřebné informace....
Mám Acco 7G 2.4 a přestal mi fungovat motor/čerpadlo (pumpa) předních ostřikovačů+světlometů. Neřešil zde někdo podobný problém? Případně, lze to opravit? Nepodařilo se mi najít, kde by se dal koupit. Tak zkouším nějaké bazary a šroťáky. Na Mazdě 323f BA jsem měl nedávno podobný problém, motor čerpadla ležel nějakou dobu v kapalině a zarezl rotor ve statoru (zadní ostřikovač), jenže na Hondě je ten motor plastový(resp. v plastovém krytu) a jeho umístění pod předním nárazníkem neumožňuje aby dlouhodobě ležel v nějaké kapalině. Napětí v konektoru taky je, tak netuším, kde je problém. O víkendu jej rozdělám a zkusím zanalyzovat.
   Návrat  
Pirunkieli je teď offline  Pirunkieli
PříspěvekZaslal: 24.6.2015 , 22:43   Citovat  

Zdravím,
začalo mi pískat turbo mezi 1500 a 2000 ot. + se začal ztrácet olej, takže předpokládám, že jde turbo do kytek... Bueee A jelikož nechci za nové dávat +/- 70 tis. kaček, zeptám se takto:
Musel už někdo z vás řešit repasi turba? Koukal jsem na net, že několik firem nabízí repasované turbo za nějakých 7-8 tis. + poslání toho poškozeného. Nemáte někdo přímo zkušenosti s tím jak to probíhalo, kolik byla celková cena včetně demontáže poškozeného a následně montáže repasovaného a třeba i nějaké rady na co si dát u těch repasí pozor?
Díky za případné odpovědi. sopťa sopťa
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 0:37   Citovat  

von-pivoj napsal:
Koukám, čtu, prolízám, hledám, ale stále nenacházím potřebné informace....
Mám Acco 7G 2.4 a přestal mi fungovat motor/čerpadlo (pumpa) předních ostřikovačů+světlometů. Neřešil zde někdo podobný problém? Případně, lze to opravit? Nepodařilo se mi najít, kde by se dal koupit. Tak zkouším nějaké bazary a šroťáky. Na Mazdě 323f BA jsem měl nedávno podobný problém, motor čerpadla ležel nějakou dobu v kapalině a zarezl rotor ve statoru (zadní ostřikovač), jenže na Hondě je ten motor plastový(resp. v plastovém krytu) a jeho umístění pod předním nárazníkem neumožňuje aby dlouhodobě ležel v nějaké kapalině. Napětí v konektoru taky je, tak netuším, kde je problém. O víkendu jej rozdělám a zkusím zanalyzovat.

Jen se blbě zeptám, vysouvaji se ti ty ostrikovace? Nemáš jen málo kapaliny?
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 5:56  Naposledy upravil Squixx dne 25.6.2015 , 6:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Pirunkieli napsal:
Zdravím,
začalo mi pískat turbo mezi 1500 a 2000 ot. + se začal ztrácet olej, takže předpokládám, že jde turbo do kytek... Bueee A jelikož nechci za nové dávat +/- 70 tis. kaček, zeptám se takto:
Musel už někdo z vás řešit repasi turba? Koukal jsem na net, že několik firem nabízí repasované turbo za nějakých 7-8 tis. + poslání toho poškozeného. Nemáte někdo přímo zkušenosti s tím jak to probíhalo, kolik byla celková cena včetně demontáže poškozeného a následně montáže repasovaného a třeba i nějaké rady na co si dát u těch repasí pozor?

Kupovat nový je pitomost..na repas turb je x firem..najdi si na netu a dle referencí..cena repasu TVÉHO turba se může pohybovat od 7-18tis, dle míry poškození..plus olej,filtry,cena mechanika..
Jestli máš koule na to si koupit repasované, tak jdi do toho. Ale to už záleží na tobě..
Záleží, zda jsou chytlé lopatky, jestli je ohlá oska, jestli se nebude muset trošku zabrat do těla turba, je to hrozně individuální, tady platí čím dřív, tím míň pěnez to bude stát.

Mě třeba repas turba na bmw 330d, kde turbo bylo uplně v prde.. stál 16tis..pouze práce na turbu..pak olej atd,ale to je samozřejmost. Dělali to v Brně, turbo-tech myslím..

Jinak je to naprosto běžná oprava, takže v tom nehledej vědu..jo a pokud k turbu budou nabízet sadu těsnění, tak ji VEM, nenech si tam dát to starý! Může to netěsnit a zbytečně ti to udělá bordel
Jo a počítej s tím, že budeš cca 14dní bez auta..plus mínus

Jinak na co si dát pozor? Oska turba nesmí mít absolutně žádnou vůli, lopatky taky nesmí být okousané a potom vizuální stav turba..nic jinýho na tom nevykoumáš a jak říkám, je to sázka do loterie, ale pokud je to renomovaná firma, která dá záruku na to turbo, tak bych do toho šel...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 6:08   Citovat  

jakubM napsal:
Jen se blbě zeptám, vysouvaji se ti ty ostrikovace? Nemáš jen málo kapaliny?

Dobrá kontrolní otázka, ostřiky světel se vysouvají (samozřejmě musí být zapnutá světla) a kapaliny je tam skoro 2/3 náplně. Mě se jedná o to, že mi vůbec nejede čerpadlo, které dodává kapalinu pro ostřiky předního skla a předních světel. Měl jsem to již jednou rozdělané, na nádržce jsou 2 čerpadla (přední a zadní okno), čerpadlo pro zadní okno funguje bez problémů. V garáži jsem zkontroloval konektor (pomocí diodové signálky)ale ten je OK.
O víkendu to kuchnu, třeba ten motor půjde opravit, pro jistotu sháním druhý ale dát za ta 800 mi přijde dost přehnané.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 7:28   Citovat  

Squixx napsal:
Kupovat nový je pitomost..na repas turb je x firem..najdi si na netu a dle referencí..cena repasu TVÉHO turba se může pohybovat od 7-18tis, dle míry poškození..plus olej,filtry,cena mechanika..
Jestli máš koule na to si koupit repasované, tak jdi do toho. Ale to už záleží na tobě..
Záleží, zda jsou chytlé lopatky, jestli je ohlá oska, jestli se nebude muset trošku zabrat do těla turba, je to hrozně individuální, tady platí čím dřív, tím míň pěnez to bude stát.

Mě třeba repas turba na bmw 330d, kde turbo bylo uplně v prde.. stál 16tis..pouze práce na turbu..pak olej atd,ale to je samozřejmost. Dělali to v Brně, turbo-tech myslím..

Jinak je to naprosto běžná oprava, takže v tom nehledej vědu..jo a pokud k turbu budou nabízet sadu těsnění, tak ji VEM, nenech si tam dát to starý! Může to netěsnit a zbytečně ti to udělá bordel
Jo a počítej s tím, že budeš cca 14dní bez auta..plus mínus

Jinak na co si dát pozor? Oska turba nesmí mít absolutně žádnou vůli, lopatky taky nesmí být okousané a potom vizuální stav turba..nic jinýho na tom nevykoumáš a jak říkám, je to sázka do loterie, ale pokud je to renomovaná firma, která dá záruku na to turbo, tak bych do toho šel...

Axiálna vôľa nemôže byť žiadna radiálna tam maličká bude tá sa vystreduje tlakom oleja .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2015 , 7:32   Citovat  

Pirunkieli napsal:
Zdravím,

Ak ti začalo turbo žrať moc oleja a auto aj už dosť dymí na modro daj si to urobiť čím skôr kým sa ti nerozletí celé čím skôr tým lepšie
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2015 , 16:02   Citovat  

Vyměnil jsem baterii a nefunguje mi autorádio. Ať mačkám, co mačkám, vč. zapnutí, nic se neděje a rádio zůstává vypnuté. Tlačítka pod panelem ale fungují, vč. klimy. Poradíte? Díky.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2015 , 18:25   Citovat  

Střelec napsal:
Vyměnil jsem baterii a nefunguje mi autorádio. Ať mačkám, co mačkám, vč. zapnutí, nic se neděje a rádio zůstává vypnuté. Tlačítka pod panelem ale fungují, vč. klimy. Poradíte? Díky.

myslim ze je treba kod na radio ,aspon u jinych znacek je to tak kdyz odpojis origo radiu od stavy Smutný
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2015 , 18:33   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
myslim ze je treba kod na radio ,aspon u jinych znacek je to tak kdyz odpojis origo radiu od stavy Smutný

Zadny kod rozhodne potreba neni...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2015 , 18:58   Citovat  

SaKaL napsal:
Zadny kod rozhodne potreba neni...

tak to byl jen tip ,vpada to na tenhle problem,na honde jsem tohle nemusel resit ,
ale treba na Pezotu a jinych znackach ano ,tak nevim co to muze byt jinak to mi hlava nebere
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.6.2015 , 19:56   Citovat  

A neodpalil jsi třeba nějakou pojistku nebo tak?? Baterku jsem měl odpojenou na accordu x-krát i na několik hodin a vždy bez problémů.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2015 , 22:05   Citovat  

Squixx napsal:
A neodpalil jsi třeba nějakou pojistku nebo tak?? Baterku jsem měl odpojenou na accordu x-krát i na několik hodin a vždy bez problémů.

Vypadá to tak, nejde ani vnitřní osvětlení. A navíc blinkr bliká docela rychle na můj vkus. Audio jsem ale na štítku od pojistek nenašel. nebo má společný okruh s tím osvětlením?
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2015 , 22:10   Citovat  

Střelec napsal:
Vypadá to tak, nejde ani vnitřní osvětlení. A navíc blinkr bliká docela rychle na můj vkus. Audio jsem ale na štítku od pojistek nenašel. nebo má společný okruh s tím osvětlením?

tudy Pojistky Accord 7G Nápad je tu!
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2015 , 21:05   Citovat  

Ola,

nemate niekto skusenosti s dobrym zdrojom na clipy na naraznik plus pod tapaciry na dverach ?

nasiel som zatial tieto #cisla.

91503-SZ3-003
91503-SZ5-003
91503-S7A-003

Hlavne aby sa kvalitou prirovnavali OEM, teda aby neboli krehke a nepreskali. dik
   Návrat  
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 27.6.2015 , 22:28   Citovat  

Ahoj,

nevedel byste nekdo v cem by mohl byt problem? Auto mi cca dva tydny pocukavalo mezi 1800 - 2200 ot/min. Pokud jsem dal autu plnej okolo 1500 ot./min, zatah byl plynuly, delo se to pouze v jemnem zrychlovani. Kazdopadne nyni sviti kontrolka motoru a autem jsem se ve 20km rychlosti dobelhal pred barak. Je mi zvlastni, ze kdyz vypnu a zapnu motor a sviti pouze kontrolka motoru, auto se chova normalne a jede, ale z niceho nic zase vyplivne a do toho se rozsviti i VSA. Takze pokud sviti jen kontrolka motoru jede, pokud blikne i VSA, nejede. Dla bych chtel poprosit, jestli nevite v Praze o nejakym servisu, kde by mi mohli pomoct. Jedna se o 2.2 ictdi, rok vyroby 2006, najeto 206000.

Diky
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2015 , 22:58   Citovat  

Chris napsal:
Ola,

nemate niekto skusenosti s dobrym zdrojom na clipy na naraznik plus pod tapaciry na dverach ?

nasiel som zatial tieto #cisla.

91503-SZ3-003
91503-SZ5-003
91503-S7A-003

Hlavne aby sa kvalitou prirovnavali OEM, teda aby neboli krehke a nepreskali. dik

Taky by se mi hodily,koukám na tyhle
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
Čím víc se jich vezme,tím vychází jeden kus levněji,ale jak je to s kvalitou nevím. Ono když mám ty origo v tomhle tavu,tak to asi taky není žádná špička,takže mi přijde směšné chtít od toho super kvalitu,když jeden nevychází na 50,- Kč,ale třeba na 4,- Kč. To pro tebe bude lepší si je objednat v Hondě...
   Návrat  
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 28.6.2015 , 13:14   Citovat  

staga86 napsal:
Ahoj,

nevedel byste nekdo v cem by mohl byt problem? Auto mi cca dva tydny pocukavalo mezi 1800 - 2200 ot/min. Pokud jsem dal autu plnej okolo 1500 ot./min, zatah byl plynuly, delo se to pouze v jemnem zrychlovani. Kazdopadne nyni sviti kontrolka motoru a autem jsem se ve 20km rychlosti dobelhal pred barak. Je mi zvlastni, ze kdyz vypnu a zapnu motor a sviti pouze kontrolka motoru, auto se chova normalne a jede, ale z niceho nic zase vyplivne a do toho se rozsviti i VSA. Takze pokud sviti jen kontrolka motoru jede, pokud blikne i VSA, nejede. Dla bych chtel poprosit, jestli nevite v Praze o nejakym servisu, kde by mi mohli pomoct. Jedna se o 2.2 ictdi, rok vyroby 2006, najeto 206000.

Diky

Asi dve hodiny tady ctu zkusenosti se servisama a jsem z toho trosku jelen. Muze mi nekdo prosim doporucit nekoho, kdo se vyzna a ma rozumne ceny? Vsechny prispevky jsou relativne stare a nejnovejsi jsou ve smyslu nespokojenosti s cenovou politikou Aldy. Prosim pomoc. Auto potrebuji na dojizdeni do prace a jsem v wc Smutný Smutný

Diky moc
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2015 , 13:56   Citovat  

Kmóďa napsal:
Taky by se mi hodily,koukám na tyhle
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
Čím víc se jich vezme,tím vychází jeden kus levněji,ale jak je to s kvalitou nevím. Ono když mám ty origo v tomhle tavu,tak to asi taky není žádná špička,takže mi přijde směšné chtít od toho super kvalitu,když jeden nevychází na 50,- Kč,ale třeba na 4,- Kč. To pro tebe bude lepší si je objednat v Hondě...

to je nahoda, presne na tieto konkretne od tohto predajcu pozeral. Pise, ze nylon, ostatne su lacnejise ale nepisu material.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2015 , 14:22   Citovat  

Ty příchytky mají i na Autokelly,ale jsou dražší než na Ebay a hlavně jsem nenašel ty nejkratší,kterých je na těch náraznících a masce nejvíc. Takže já asi objednám na Ebay...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2015 , 14:57   Citovat  

tak objednam a dam vediet. je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: