Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 259 z 333
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.6.2015 , 17:44  Naposledy upravil Kendik dne 16.6.2015 , 19:39, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

krtekm napsal:
Ja menil repraky kde je premium sound system i v A8G r.v. 09 a prave z duvodu nekvality Bose systemu, kterej tady porad tak vsichni oslavujete. Psal jsem to tady spolecne s Chumo nekolikrat a dnes uz asi i naposledy. To co tam je stoji za starou belu bose nebose. Nechapu tu motivaci predelavat A6G na original zesilovace a SW. A ano, lecjaka cina hraje lepe!!! Lejikoz mam ted v aute 10 repraku sel jsem cestou levnejsich gladenu abych trosku posetril. Byla to prvni vec kterou jsem na aute delal, protoze to bylo uplne stejne na nic jako v A6G. Tam jsem daval 4x MTX a muzu ti rict ze je to nesrovnatelne i s novou original honda zastavbou od Bose nebo original co jsem mel prave v tom A8G! A jestli si dobre pamatuju, tak zadny plech jsem ve dverich nerezal. Ubrousil jsem vystupky plastu na vnitrku tapece, a reprak dal na MDF podlozku. Magnet mel prumer hodne velky
S tim Bose s Tebou muzu jen souhlasit.Dal jsem tam nove standartni repro za 1000,-kc a hraje to nesrovnatelne lepe.
Ale s tim rezanim nevim nevim.Me to tam proste bez rezani dat neslo.A to jsou 58mm Úsměv Asi bych je tam i narval, ale neslo by otevrit okno.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2015 , 17:52   Citovat  

A to se to bavime vice mene o repracich. Druha vec je pak samotny zdroj zvuku...
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2015 , 22:03   Citovat  

Samozřejmně se 25let staré papírové Bose nedají srovnávat asi s čímkoliv novým. Velmi šťastný
Ja si nechal poradit a mám tohle tudy odkaz ovšem ted budu muset tlumit Velmi šťastný
Ten předek tedy nejdříve rozeberu a poměřím co tam sedne, řezat fakt nechci. Smutný
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2015 , 7:34   Citovat  

makak napsal:
zateka bud z vrchu cize je diera medzi motorovym priestorom a kabinou
alebo je diera z predu na casti medzi prednym kolesom a kabinou
mal som aj ine miesta odkial do accordov tieklo ale myslim ze ty najdes jedno z tohoto

Ahoj, mohol by si specifikovat, kde presne by mohla byt diera medzi motorom a kabinou? Su tam nejake konkretne miesta, ktore prehrdzaveju skor? Treba vybrat sedacku a koberec?

Co sa tyka tychto prehrdzavenych dier... Mne to tam natieklo, ked bola v noci burka, auto stalo na rovine a rano som nasiel pri nohach vodu... Tieto prehrdzavene diery mi skor pripadaju, ze by mali zatekat, ked s autom idem za dazda a voda frka od kolies... Alebo sa mylim?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
makak je teď offline  makak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2015 , 8:15   Citovat  

Spravim ti foto mam tu jedného accorda s dierami Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2015 , 8:23   Citovat  

To by pomohlo... OK chumac@atlas.sk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2015 , 8:36   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Samozřejmně se 25let staré papírové Bose nedají srovnávat asi s čímkoliv novým. Velmi šťastný
Ja si nechal poradit a mám tohle tudy odkaz ovšem ted budu muset tlumit Velmi šťastný
Ten předek tedy nejdříve rozeberu a poměřím co tam sedne, řezat fakt nechci. Smutný

Problem je v tom ze ani uplne novy system neni to, co by to leckdo cekal. Bohuzel, ale je to tak Bueee Kazdopadne davej si pozor na to, aby ti spravne sedl ten dverni tapec. Kdyz ten reprak moc vystrcisi, muze se stat ze ani s jeho upravou ho nevratis zpet a bude se repraku dotykat! Idealne sundat tapec, zavrit okno a najit nejlepsi rozmer MDF desky (nebo na co to budes davat). Pak vzit tepec a vnitrni stranu v oblasti repraku obrousit. Je tam hodne vycnelku ktery nepocitaji s jinym reprakem. MDF deska by nemela byt vetsi nez je samotny reprak, protoze vadi prave tomu tapcu. Ja ji musel na jedne strane trosku zbrousit aby tapec sedl dokonale...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2015 , 11:05   Citovat  

To jsem zapomnel napsat.Musel jsem vyndat i polystyrenove vyplne co byly v tapecu a orezat plastove hrany, ktere vadily.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 10:23   Citovat  

Ahoj... Porad se mi tu vali nejake zbytky z A6G klik

ATR chobot, Zadni ATR stabec a k tomu vstrik na F18,F20,F23 necham jako balicek za 1000,- Kc bez posty. Jinak plati ceny v bazaru. Kdyby neco tak SZ...
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2015 , 16:22   Citovat  

Ked ste uz spominali hudbu v aute, ja mam standardne repro, 4x vo dverach este od vyroby. Zaujima ma ci su to atypy ako mal Civic 6G (160mm priemer) alebo je to klasicky rozmer 165mm. Robil niekto montaz komponentnych repro, vo dverach basy a niekde hore vysky. Kde ich umiestnit a tak.
Dik
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2015 , 8:26   Citovat  

Nechci nikomu delat reklamu ale kupte to nekdo! tudy odkaz 300mm kotouce, dvoupistky a moznost prejit na 5x114(5x112). Zrepasnout, hodit nove cepy, vymenit zadni loziska a prcnout na to kolca. Investice nemala, kvilu loziskum a novym kolum ale myslim ze narust brzdneho ucinku peckovni!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 10:53   Citovat  

Tak si rikam zajedu na pumpu dofouknout pneu a projedu auto.Momentalne totiz vubec nejezdim.Uz dva mesice.
A pri prvnim pokusu o zabrzdeni jsem zpozoroval, ze se mi malem podarilo proslapnout brzdovy pedal az na podlahu.

Tak jsem otocil auto a pri dojeti na misto, kde auto parkovalo jsem videl velky flek.
Sahl jsem tedy do mist, kde to kape a zjistil, ze bude nejspise prorezla brzdova trubka.Je to uprostred auta nekde v mistech kde konci predni dvere. Smutný

Mate s vymenou brzdovych trubek nekdo zkusenosti?Mohl by mi nekdo prosim hodit screen z manualu spodku jak je to na podvozku brzdove vedeni?Dekuji
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 12:19   Citovat  

Kendik napsal:
Tak si rikam zajedu na pumpu dofouknout pneu a projedu auto.Momentalne totiz vubec nejezdim.Uz dva mesice.
A pri prvnim pokusu o zabrzdeni jsem zpozoroval, ze se mi malem podarilo proslapnout brzdovy pedal az na podlahu.

Tak jsem otocil auto a pri dojeti na misto, kde auto parkovalo jsem videl velky flek.
Sahl jsem tedy do mist, kde to kape a zjistil, ze bude nejspise prorezla brzdova trubka.Je to uprostred auta nekde v mistech kde konci predni dvere. Smutný

Mate s vymenou brzdovych trubek nekdo zkusenosti?Mohl by mi nekdo prosim hodit screen z manualu spodku jak je to na podvozku brzdove vedeni?Dekuji

Malá poznámka, brzdovka ti to stékat už někde od nádržky... Nezdá se mi, že by trubky prorezivěly samy o sobě, jsou chráněny plastovým tunelem proti mechanickému poškození...

Brake hose.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Brake hose.JPG, 188.73 kB
   Návrat  
Pipál je teď offline  Pipál
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 13:55   Citovat  

Mě prorezavěla brdová trubička přesně uprostřed auta. Pod autem byla kaluž. Po zešlápnutí pedálu jsem viděl jak z ní vytíká brzdovka.
   Návrat  
kutas je teď offline  kutas
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 14:13   Citovat  

Ještě bych se chtěl zeptat na srovnání Accord 5G a 6G, z hlediska jízdních vlastností a tak... občas se najde pěkný 5G na plyn, což by se mi hodilo... ale chci zase i pohodlné auto na delší cesty. Díky.. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 21:03  Naposledy upravil Kendik dne 21.6.2015 , 21:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

piskot napsal:
Malá poznámka, brzdovka ti to stékat už někde od nádržky... Nezdá se mi, že by trubky prorezivěly samy o sobě, jsou chráněny plastovým tunelem proti mechanickému poškození...
Dekuji za screen Úsměv
To je mi divne, ze by to doteklo az do pulky auta. Tak to koukám!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 21:04   Citovat  

Pipál napsal:
Mě prorezavěla brdová trubička přesně uprostřed auta. Pod autem byla kaluž. Po zešlápnutí pedálu jsem viděl jak z ní vytíká brzdovka.
Tak nejak podobne na tom asi budu ja.Jak jsi to vyresil a na kolik to vyslo?Jsou tam nejake spojky, nebo se musi udelat cele vedeni? Úsměv
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 23:38   Citovat  

Já ty trubky kontroloval při koupi a na první pohled jsem myslel, že jsou prorezlé ale někdo je přede mnou po prozkoumání vyměnil za měděné Velmi šťastný
   Návrat  
Pipál je teď offline  Pipál
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2015 , 23:50   Citovat  

Kendik napsal:
Tak nejak podobne na tom asi budu ja.Jak jsi to vyresil a na kolik to vyslo?Jsou tam nejake spojky, nebo se musi udelat cele vedeni? Úsměv

No hodil jsem to k nám na dědině do servisu. Platil jsem cca 1900,- Víc jsem to neřešil. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 7:44   Citovat  

forever222 napsal:
Já ty trubky kontroloval při koupi a na první pohled jsem myslel, že jsou prorezlé ale někdo je přede mnou po prozkoumání vyměnil za měděné Velmi šťastný
Tak aspon ze tak Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 7:45   Citovat  

Pipál napsal:
No hodil jsem to k nám na dědině do servisu. Platil jsem cca 1900,- Víc jsem to neřešil. Úsměv
Aha Velmi šťastný A nevis aspon, jestli tu trubku menil celou nebo jen kousek?Za tu cenu hadam ze celou.
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 8:48  Naposledy upravil wassil dne 22.6.2015 , 8:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak hoši brzdové trubky jsem měnil minulý týden taky. Před dovolenou jsem chtěl dát brzdy trochu do kondice takže jsem vyčistil třmeny, vyměnil prachovky a při odvzdušňování si prošlápl brzdové trubky. Originály za těch 14 let prorezivěly. Nenechte se ošálit že je trubka chráněna plastovým krytem protože reziví to hlavně v místech kde je trubka uchycena v plastovém krytu. V těchto místech se nejvíce drží voda. Proto nedoporučuji dělat spojky a nadstavovat trubku protože je stejně chycená rzí cca co 40 cm ale vyměnit celou od přední kostky která je na stěně pod hlavním brzdovým válcem. Kdyby někdo chtěl nutnou délku trubek tak pro pravou zadní brzdu je třeba 3850 mm dlouhá trubka a pro L zadní 2850 mm dlouhá průměr je 4,75 mm . Koncovky jsou M10 stoupání 1 délka holendru je 16,7 mm a vnitřní průměr 5mm . Při výměně brzdových trubek hlavně při vycvakávání z plastového krytu doporučuji být opatrný protože většinou je na tom podobně i palivové potrubí a tudíž se může lehce stát že si zlomíte prorezlou palivovou trubku.
Trubky se pohybují v cenovém rozmezí cca 400 Kč za 5 m (potřebujete 10m) holendry stojí 15 kč/ks a pak sehnat někoho kdo vám napertluje koncovky Velmi šťastný což je otázka 15 minut. V každém servise mají pertlovací přípravek.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 8:54   Citovat  

wassil napsal:
Tak hoši brzdové trubky jsem měnil minulý týden taky. Před dovolenou jsem chtěl dát brzdy trochu do kondice takže jsem vyčistil třmeny, vyměnil prachovky a při odvzdušňování si prošlápl brzdové trubky. Originály za těch 14 let prorezivěly. Reziví to hlavně v místech kde je trubka uchycena v plastovém krytu. V těchto místech se nejvíce drží voda. Proto nedoporučuji dělat spojky a nadstavovat trubku protože je stejně chycená rzí cca co 40 cm ale vyměnit celou od přední kostky která je na stěně pod hlavním brzdovým válcem. Kdyby někdo chtěl nutnou délku trubek tak pro pravou zadní brzdu je třeba 3850 mm dlouhá trubka a pro L zadní 2850 mm dlouhá průměr je 4,75 mm . Koncovky jsou M10 stoupání 1 délka holendru je 16,7 mm a vnitřní průměr 5mm . Při výměně brzdových trubek hlavně při vycvakávání z plastového krytu doporučuji být opatrný protože většinou je na tom podobně i palivové potrubí a tudíž se může lehce stát že si zlomíte prorezlou palivovou trubku.
Trubky se pohybují v cenovém rozmezí cca 400 Kč za 5 m (potřebujete 10m) holendry stojí 15 kč/ks a pak sehnat někoho kdo vám napertluje koncovky Velmi šťastný což je otázka 15 minut. V každém servise mají pertlovací přípravek.
Dekuji za prinosne dulezite info je to dobrý
   Návrat  
Urso je teď offline  Urso
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 9:51   Citovat  

Též jsem byl nedávno postaven před hotovou věc - vyměnit brzdové potrubí - celé. Při této příležitosti se ukázalo za hodně špatné i palivové. Originál od hondy už si nepamatuji, snad cca kolem 7 tisíc. Firma, co vyrábí potrubí a hadičky zakázkově udělala několik metrů (podle změřenýho průměru defacto viz. co napsal wassil) Vzalo se radši víc metrů pro jistotu. Nechal jsem to u kamaráda v servise a dával jsem 5k za materiál i práci a potrubí palivové i brzdové komplet nové od začátku do konce. Měl jsem i fotky, ale bohužel při formátu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 11:29   Citovat  

makak napsal:
Spravim ti foto mam tu jedného accorda s dierami Velmi šťastný

Ahoj, najdi si prosim cas a urobim par zaberov... Dakujem...
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2015 , 22:46   Citovat  

Ahoj, nevíte, kolik gramů chladiva v klimatizaci má mít náš Accord u F18b2? V servisů mají hodnoty pouze pro 5 a 7 generaci ale pro 6 ne Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2015 , 19:17   Citovat  

Tak hlasim, ze brzdove potrubi mam komplet vymenene.Bylo cele zrezle.
Celkova cena 4000,-kc vcetne prohlidky auta a pripravy na sezonu, kontroly a doplneni vsech kapalin a serizeni ventilu.
Bylo pouzito zhruba 10m medenych trubek, tak to uz by melo snad prezit i auto Velmi šťastný
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.6.2015 , 8:55   Citovat  

To není zase tak moc, kde jsi to nechal dělat ? je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2015 , 9:07   Citovat  

isulsten napsal:
To není zase tak moc, kde jsi to nechal dělat ? je to dobrý
V jednom neautorizovanem servisu tady u nas na dedine Úsměv
   Návrat  
nEcroCZ je teď offline  nEcroCZ
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2015 , 20:20   Citovat  

Pístní kroužky z ATR H22A7 jsou stejne jako pro ostatni H22xy bloky nebo jsou jine ?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina