Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 135, 136, 137  Další 
Zaslat odpověď

Strana 15 z 137
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.6.2015 , 8:55   Citovat  

Jak tak koukám, asi bychom to tu měli přejmenovat na "Motor R18Z4"...Úsměv
Závidím ScottXovi jeho spokojenost s ECON módem. Neexistence rozumné akcelerace u mě vylučuje ECON z rejstříku normálního provozu auta. Jo, Když chci jet na kloubouka, pohodu, vím, jaká trasa mě čeká, tak si mohu dovolit po výjezdu z vesnice/města to zelené tlačítko zmáčknout.
Co se týče pružnosti, lze točit cca. 1250 ot./min na šestku, což je městských 50 km/h (tachometrově), avšak při požadavku vyšší rychlosti si brumláním motor pocitově žádá podřadit na pětku. Není to potřeba, on to ten motor dá, ale co se děje uvnitř motoru, to asi neví ani inženýři Hondy... Úsměv
Mimochodem, stejnou akci jsem zkoušel u 1.2 TSI 81 kW, tam se neděje vůbec nic, prostě je to mrtvé, holt turbo nefouká...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
stanokra je teď offline  stanokra
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2015 , 20:53   Citovat  

xenon04 napsal:
....
prahový budou bez prosvícení
....
koberečky prošívaný
....
a na přední okna se budou lepit termický folie (nepropouští teplo) Úsměv

Pls, potom hoď pár slov k tým lištám, vážne som o nich uvažoval.. zaujimalo by ma, ako to bude vypadať,
¨
Presne tie koberečky mám, a mám z defaultu i tie obyčajné - zahodené v sklepe, a je to velký rozdiel.. tú vyššiu triedu rozhodne doporučujem. Obyčajné mali byť na zimu, ale nakoniec neboli.

Gumu som už nechcel a dobre som urobil.. často som na lyžiach a zimný balast som úplne v pohode vychytal, dokonca na kobercoch som čistejšie v aute ako s tým gumenným fujtajblom ktorý drží vodu ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.7.2015 , 13:09   Citovat  

To stanokra: Malá otázečka, ty máš už F/L 2015?
Jde mi o nějaké postřehy z F/L modelu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2015 , 17:04   Citovat  

piskot napsal:
To stanokra: Malá otázečka, ty máš už F/L 2015?
Jde mi o nějaké postřehy z F/L modelu...

Piskot asi budem za neználka.. čo si myslel F/L modelom ?
Tourera mám 2014 roč.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2015 , 17:38   Citovat  

stanokra napsal:
Piskot asi budem za neználka.. čo si myslel F/L modelom ?
Tourera mám 2014 roč.

F/L - Face lift...Úsměv
Taktéž mám MY2014.
Ptal jsem se proto, že vážně uvažujeme o výměně auta za F/L MY2015. Prostě červená je červená...Úsměv
A chtěl jsem vědět něco víc, než je možné se o F/L dočíst...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2015 , 22:30   Citovat  

piskot napsal:
F/L - Face lift...Úsměv
Taktéž mám MY2014.
Ptal jsem se proto, že vážně uvažujeme o výměně auta za F/L MY2015. Prostě červená je červená...Úsměv
A chtěl jsem vědět něco víc, než je možné se o F/L dočíst...

tak to nepomožem, ale nemyslím že by zmien bolo vela a mali by nejaký vplyv na dojem z auta...
možno android vo velkom LCD.

A neuvažoval si počkať na 2016 ? má prísť vraj výrazneší facelift. Včetně nových motorov.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 9:50   Citovat  

stanokra napsal:
tak to nepomožem, ale nemyslím že by zmien bolo vela a mali by nejaký vplyv na dojem z auta...
možno android vo velkom LCD.

A neuvažoval si počkať na 2016 ? má prísť vraj výrazneší facelift. Včetně nových motorov.

Jo? F/L zase po roce...? Myslel jsem, že tímhle F/L s Tourerem skončili, než bude Civic 10G. A ani v Hondě asi ještě neví, jestli budou zase kombi dělat...
A jiná nabídka motorů? Turbo benzín (možná živější) s reálně stejnou spotřebou, co má teď 1.8? Co mohou nabídnout za diesel...? Hybrid? To by musela být výrazně jiná koncepce, než měli s IMA.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 21:35   Citovat  

piskot napsal:
Jo? F/L zase po roce...? Myslel jsem, že tímhle F/L s Tourerem skončili, než bude Civic 10G. A ani v Hondě asi ještě neví, jestli budou zase kombi dělat...
A jiná nabídka motorů? Turbo benzín (možná živější) s reálně stejnou spotřebou, co má teď 1.8? Co mohou nabídnout za diesel...? Hybrid? To by musela být výrazně jiná koncepce, než měli s IMA.

Máš pravdu, nejde o facelift ale o novú generaciu.. myslel som to inak, ako napísal

Má prísť určitě 1.5 benzín s turbom, a keď som sa tým lúskal, Honda vraj prioritně chce zlúčiť nabídku na trhu v US a Evropou, Tourer možno áno, možno nie, najskor som čítal že asi nie, ale na niektorých anglických weboch zas s Tourerom počítali.. Ale dosť pravdepodobně nemusí byť hneď s nábehom 10g.

čo ale asi končí je súčasný hatch, resp. sa bude hodně podobať sedanu. US trh robí svoje a Honda zjednocuje.
Čo može byť zaujímavé, všade prezentujú ešte agresívnejší sportový vzhlad ale na civicinfo.com bol vraj odfotený maskovaný kus.. a neviem, i keď pod maskou, ale vyzeral usadlo..

tudy odkaz

Nicméně prvé odhalenie už podzim tento rok.. tak si na to počkám.

Keď si uvažoval o prechode na 2015, je to len červená ? alebo si chcel povýšit aj verziu...?
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 10:30   Citovat  

piskot napsal:
Jak tak koukám, asi bychom to tu měli přejmenovat na "Motor R18Z4"...Úsměv
Závidím ScottXovi jeho spokojenost s ECON módem. Neexistence rozumné akcelerace u mě vylučuje ECON z rejstříku normálního provozu auta. Jo, Když chci jet na kloubouka, pohodu, vím, jaká trasa mě čeká, tak si mohu dovolit po výjezdu z vesnice/města to zelené tlačítko zmáčknout.
Co se týče pružnosti, lze točit cca. 1250 ot./min na šestku, což je městských 50 km/h (tachometrově), avšak při požadavku vyšší rychlosti si brumláním motor pocitově žádá podřadit na pětku. Není to potřeba, on to ten motor dá, ale co se děje uvnitř motoru, to asi neví ani inženýři Hondy... Úsměv
Mimochodem, stejnou akci jsem zkoušel u 1.2 TSI 81 kW, tam se neděje vůbec nic, prostě je to mrtvé, holt turbo nefouká...

Ja treba Eco cudl vubec nezapinam, je to mrtvy, nejede to a zere to stejne, spis to nuti jezdit pomalejc, ale to muzu i tak Úsměv aspon co sem vyzkousel, skoda ze start-stop taky nezustava vypnutej Úsměv))
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 10:48   Citovat  

Doktor napsal:
Ja treba Eco cudl vubec nezapinam, je to mrtvy, nejede to a zere to stejne, spis to nuti jezdit pomalejc, ale to muzu i tak Úsměv aspon co sem vyzkousel, skoda ze start-stop taky nezustava vypnutej Úsměv))

Start-stop kupodivu nějak rušivě nevnímám. Přišel jsem už na různé fígle, jak to oblbnout, aby se motor nevypínal, a na druhou stranu při minutovém čekání na křižovatce u Baumaxu v Plzni nevidím nejmenší důvod, proč by se motor neměl vypnout. Ale to ECOn tlačítko, to je zvěrstvo. Obdivuju ScotXX, že s ním jezdí...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 11:05   Citovat  

To stanokra: Důvody pro výměnu auta...?
1. červená...Úsměv
2. právě to, že s Tourerem končí (nejspíš) a do faceliftu promítli všechna zlepšení (?Úsměv), co v průběhu výroby našli
3. Honda překopala názvy výbav a také to, co dříve bylo příplatkem je nyní v "základu" dané výbavy. Teď máme Sport, asi zůstaneme u Elegance, vyšší výbavu si neumím rozumově (=penězově) zdůvodnit, kdyby ty love byly zbytné, tak do Lifestyle půjdeme. A nebo je možnost Eleganci doplnit dalšími designovými prvky (lišty, osvětlení prostoru nohou, atd.).
4. a uvažujeme o dieselu, sice je rozdíl v pořizovací ceně cca. 60 tisíc, avšak v režimu, jakém si auto pořizujeme, se ten rozdíl rozpočte natolik, že se to dá vstřebat a provozní náklady ať chci, nebo nechci, budou nižší než u benzínu, i při nájezdu, který teď s benzínem máme (cca. 14 tis. ročně)

Co se týče generace X Civica, uvidíme, jaká bude skutečnost. Myslím si však, že dnes už není prostor pro sportovní design auta, zvlášť u značky, která na kontinentě je vnímána okrajově. Swindon nakonec bude vyrábět auta pro celý svět, Evropa bude jen doplňkovým trhem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 21:47   Citovat  

Jestli někdo chce Tourera v dieselu v Eleganci za 510800,-, je k mání ihned v Plzni. Barva Passion Red Pearl. Zn. : My zůstáváme u benzínu. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2015 , 11:17   Citovat  

Ještě dovětek, proč znovu benzín.
Byl jsem si nafťáka projet. Nevím, co jsme čekal. Jediné, co se potvrdilo, byl krouťák. Ač motor byl zahřátý, byl hlučnější než benzín, kupodivu jsem musel přesněji řadit, tj. vytočit dvojku (trojku...) aby následující vyšší rychlostní stupeň to pobral. Asi je to tím, že jsem se naučil s benzínem jezdit, ale fakt mě překvapilo, že to, co benzín naprosto v pohodě dá, přeřadit z dvojky na čtyřku, z trojky na pět (i šest) a je natolik pružný, že se "sebere" a jede, tak to u nafty nehrozí. Jak už jsem psal, u nafty pěkně za sebou dvojka-trojka-čtyřka, pokud jsem chtěl přeskakovat jako u benzínu, znamenalo to nafťák vytočit. A to má zase dopad na hlučnost, možná i spotřebu, a celkově komfort z řízení a jízdy. Připadá mi, že bych měl u nafty fofrklacek v ruce častěji, než u benzínu. Uniká mi, proč k nafťáku nedávají automatickou převodovku, ta si nezvládá ten krouťák...
A dostal mě taky pohled na otáčkoměr. Na ciferníku, jehož obvod musí pobrat rozsah otáček benzínu (0-8000) je toho málem o polovinu míň. Ty čárky jsou na ciferníku tak daleko od sebe, že to až působí směšně, jak tam ručka otáčkoměru "bloudí"...
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.7.2015 , 16:10   Citovat  

předání bude sice až v úterý, ale mohl jsem si posedět Velmi šťastný
radost jak malej jarda pořádnej výtlem

Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2015 , 17:05   Citovat  

xenon04 napsal:

Gratuluji, ať slouží.
My si vyzvedneme Tourera až poslední týden v červenci. Ale už víme, do čeho půjdeme, takže to nadšení není až takové... Velmi šťastný
Kecám... HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2015 , 19:11   Citovat  

díky Úsměv

to máš sakra krátký čekání, závidim je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2015 , 20:31   Citovat  

xenon04 napsal:
díky Úsměv

to máš sakra krátký čekání, závidim je to dobrý

Obdivuju tu "čekací" trpělivost. Chápu, že auto není houska na krámě, ale složit zálohu, čekat dva tři měsíce, půl roku, to ne-e.
Prostě přijít, zeptat se Máte? Máme! zaplatit a odjet... To, že teď budeme "čekat" tři neděle, mě až tak netrápí. Dojezdíme stávajícího Tourera...Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 8:26   Citovat  

původně jsem měl naději, že by to mohlo přijít o něco dřív než bylo na smlouvě (takže bych čekal 2-2,5měsíce) Úsměv

ale jak už člověk čeká a těší se, nedá se nic dělat Velmi šťastný

skoro se mi to předání (14.7.) trefilo na den, kdy jsem před 7 lety přebíral u stejnýho dealera i prodejce 8G (17.7.) Úsměv

jinak samozřejmě taky gratuluju přátele

btw. kolik km jsi stihnul najezdit tím současným?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 9:31   Citovat  

piskot napsal:
Ač motor byl zahřátý, byl hlučnější než benzín
to áno, určitě.. ale porovnaj iný diesel, napr. oktavka a tourer. Tourer 1.6 je najlepší nafták s akým som prišiel do kontaktu.
Inak benzín bude tichší a nevibruje, po mestě je ideálnejší.
Ale skúsil si na naftě ísť tak okolo 130 a potom porovnať hlučnosť ? tam by benzín dostal na frak

piskot napsal:
kupodivu jsem musel přesněji řadit, tj. vytočit dvojku (trojku...) aby následující vyšší rychlostní stupeň to pobral.
Asi je to tím, že jsem se naučil s benzínem jezdit, ale fakt mě překvapilo, že to, co benzín naprosto v pohodě dá, přeřadit z dvojky na čtyřku, z trojky na pět (i šest) a je natolik pružný, že se "sebere" a jede, tak to u nafty nehrozí.
Jak už jsem psal, u nafty pěkně za sebou dvojka-trojka-čtyřka, pokud jsem chtěl přeskakovat jako u benzínu, znamenalo to nafťák vytočit.
A to má zase dopad na hlučnost, možná i spotřebu, a celkově komfort z řízení a jízdy.

Naftu keď prechádzaš z benzínu do ruky hneď nedostaneš, chce to chvílku - dhlšie jazdiť..
Pre mna bolo na benzíne rozčulujúce hladať reakciu na plyn, benzín mi pripadal že tahal na malom kúsku plynu, ale šlo len o nezvyk z turba a dieslu.
Inak ma strašně bavil, rozhodla polovička ktorá nechcela vytáčať, vo vnútri bolo hlučno.
Inak na naftě sa neobtažujem postupnými rýchlosťami ani ja Chápeš! , sekám štandartně 2-4-6 a nevytáčam, to ide plynule - samo to tam skáče...
Je to zhodně ako benzín, ten to možno ešte dotiahol viac k dokonalosti. I vďaka vyšším otáčkam.

piskot napsal:
A dostal mě taky pohled na otáčkoměr. Na ciferníku, jehož obvod musí pobrat rozsah otáček benzínu (0-8000) je toho málem o polovinu míň. Ty čárky jsou na ciferníku tak daleko od sebe, že to až působí směšně, jak tam ručka
otáčkoměru "bloudí"...

Hold nafta nepotrebuje tolko čárek.. :O) Ja naftu milujem mimo mesto, je fantastická na dlhšiu jazdu.. len v mestě by som bral benzín.
Možno ako ty piskot, si obmením Tourera za benzín, ale rád by som skúsil nový 1.5 turbo benzín ak to bude možné..
a keby ešte prišiel na trh Civic Tourer Type R Velmi šťastný Tak to koukám!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 9:42   Citovat  

xenon04 napsal:

Gratulujem... nádherně takto na začiatku leta.
Pls, všimol som si že máš LCD, takže predpokladám nový infotainment založený na Androide.. som vcelku zvedavý na postrehy, hlavně kvoli navigácii, rád ju používam aj na známych miestach, vyhýbanie sa kolonám a pod.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 9:44   Citovat  

xenon04 napsal:
původně jsem měl naději, že by to mohlo přijít o něco dřív než bylo na smlouvě (takže bych čekal 2-2,5měsíce) Úsměv

ale jak už člověk čeká a těší se, nedá se nic dělat Velmi šťastný

skoro se mi to předání (14.7.) trefilo na den, kdy jsem před 7 lety přebíral u stejnýho dealera i prodejce 8G (17.7.) Úsměv

jinak samozřejmě taky gratuluju přátele

btw. kolik km jsi stihnul najezdit tím současným?

Jak tak čtu, tak už je to u Vás minimálně druhý hondí přírůstek do rodiny...Úsměv Taky H-pozitivní...? Velmi šťastný
Nám Tourer slouží jako daily car, za 14 měsíců máme nájezd 15800 km. Teď jsme plánovali, že trochu díky dovolené přidáme, ale už to tak vypadá, že na dovolenou vezmeme (a zajedeme tak) nové auto.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 10:16   Citovat  

stanokra: díky přátele
lifestyle má standardně honda connect s androidem, za příplatek je connect + (to je ten vyklápěcí s navi), já mám bez navi, tu doufám nějak rozchodím přes aplikaci nebo zrcadlením mobilu
honda používá garmin, já jsem navyknutej na sygic Úsměv

piskot: moje třetí Honda z toho druhá fungl nová a první naftová Úsměv
takže H+ positive už 11 let je to dobrý
předtím jsem měl červený coupe
   Návrat  
nekmar je teď offline  nekmar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 10:33   Citovat  

piskot napsal:
Obdivuju tu "čekací" trpělivost. Chápu, že auto není houska na krámě, ale složit zálohu, čekat dva tři měsíce, půl roku, to ne-e.
Prostě přijít, zeptat se Máte? Máme! zaplatit a odjet... To, že teď budeme "čekat" tři neděle, mě až tak netrápí. Dojezdíme stávajícího Tourera...Úsměv

Na ATS 2.4 jsem před lety čekal 7 měsíců (původně to mělo být plných 9, záloha leden, dodání v září), nebyla skladovka s požadovanou vestavěnou navigací a v mé barvě, tak to šlo do výroby v JPN , měl jsem alespoň čas prodat CR-Véčko... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 11:19   Citovat  

To stanokra:
U Oktávky mě rozčilovalo neustálé brumlání a vibrování někde dole na prahu slyšitelnosti. Prostupovalo to celým autem. Dozvěděl jsem se, že Škodovka dává protihlukovou "výbavu" podle stupně výbavy auta. U Tourera jsem ten diesel prostě slyšel taky. Asi jsem benzínem už zmlsaný. Úsměv Tak nějak jako příznivec benzínu beru to, že ve vyšších otáčkách prostě v autě ticho být nemůže, ale že by rozdíl v hlučnosti byl tolik odlišný? To asi ne. Pravda, srovnávám s dieselovým Peugeotem, Fabií a Oktávkou, ale i tak...

To xenon04: Jo, kdo jednou zkusil, nechce jinak...Úsměv My začali C4G, kde byly na elektriku jen ECU a světla. Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2015 , 10:40   Citovat  

To xenon04 daj vedieť zda sa to podarí rozbehať, podla mna by malo, inak by ten android nedával zmysel.
Mne by stačila vlastná navigácia, používam TomTom Go mobile, a appka pre Deezer..
Nicméně včera som sa zastavil v Honde, zámerně som šiel po tom LCD v 2015 a mám s tým stále moj osobný "problém".. LCD vypadá akoby to tam nepatrilo. Je to síce po-češtené, ale stále lesklé, nejak to neprekusnem .. takže ostávam pri mobile na stojánku a nižšej rade rádia, ktorá tam ale krásne sedí.. Bueee
Mne by stačila navi na tom prťavom LCD hore a nevytahovať mobil...škoda že to niekoho v honde nenapadlo.. aspoň zrcadliť.

To piskot keď si prestaneš všímať o trochu vačšieho hluku ala traktor, a vibrácii pri nízkých rýchlostiach.. tak ta nafta je parádna, pružná, kultivovaná . Len to chce dlhšie jazďiť až to človek dostane do nohy.
Nicméně si ma vyprovokoval k tomu, že zajdem k dealerovi vyskúšať Tourer benzín.. ale musím dealera nájsť, v Prahe majú naftu..
Predtým som skúšal krátku verziu, a bol som nadšený. Viď nejaké staršie príspevky... jedine tá dialnica, tie otáčky.

To piskot II tej Vašej výmene fandím.. nejak som sa nad tým zamyslel, a ísť po roku meniť auto len kvoli farbe Cool
je super si jednoducho urobiť radosť Velmi šťastný

Včera som si preliezol 2015, škoda že nedoriešili pár maličkostí... posúvaciu laketnú opierku a lepší háčik do kufru, stále mi s toho padajú tašky ktoré tam zavesím.
Ale vyriešili vec ktorá na začiatku trochu nadzvihávala moju polovičku.. ostro červené velké tlačidlo na núdzové blikačky, už je čierne. Asi pojdem meniť Velmi šťastný
I tá strieborná lišta nad odkládacou skrinkou je pekná...
Zas na druhej staně, na 2014 sa mi viac páčili tie denné diody dole, to by mi pri prechode na 2015 chýbalo.
Predná maska na 2015 vypadá zaujímavo, nestihol som si urobiť názor ktorá je krajšia.. možno 2015.

Inak som si všimol až teraz, že už chýba Accord.. nejak som odchod z trhu nezaregistroval, i keď som vedel že sa chystá.¨
Som si preliezol CRV, a i keď som o nej zlahka uvažoval pred kúpou Civicu, tak som rád že som tak neurobil. Je vačšia, ale je to vo vnútri "bakelit", sorry za dojem, jemně ma to zaskočilo.. stačí si otvoriť prednú schránku, je umelá, bez polstrovania. Zvonku je pekná, ale vo vnútri by to chcelo zabrať, i na pohodlí. V podstatě je to nafuknutý Civic, ale mohli potom prebrať aj interier..
Nejak našej Honde dochádzajú modely, takže dúfam že Tourer ešte aspoň jednu generáciu vydrží... ešte aspoň jeden chcem
   Návrat  
ScottX je teď offline  ScottX
PříspěvekZaslal: 10.7.2015 , 12:05   Citovat  

Benzín je dobrý, ale na dánici by mu slušela buď delší 6 kvalt, nebo 7 kvalt. Další generace možná bude mít 7 kvalt, alespoň prodejce něco naznačoval. Háček v kufru je nahouby, nedá se na to nic pověsit. Uvažuju, že tam dodělám svoje...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2015 , 15:36   Citovat  

Na delší šestku by motor neměl sílu...
   Návrat  
ScottX je teď offline  ScottX
PříspěvekZaslal: 12.7.2015 , 16:04   Citovat  

piskot napsal:
Na delší šestku by motor neměl sílu...

Ono by stačilo sundat třeba 500 ot. dolů a už by to bylo dost znát. Na to by snad sílu měl. Pravda že největší hluk je stejně od pneumatik, alespoň na většině naší D1.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2015 , 9:06   Citovat  

ScottX napsal:
Ono by stačilo sundat třeba 500 ot. dolů a už by to bylo dost znát. Na to by snad sílu měl. Pravda že největší hluk je stejně od pneumatik, alespoň na většině naší D1.

Tohle Honda prostě nedělá. Kvalty jsou pěkně za sebou. Jinde (no, jinde, Škodovka:-)) právě odskakují, aby jo měli nízké otáčky. Pak se s tím ale nedá jezdit, např. buď vytočená trojka nebo podtočená čtyřka, na dálnici přijde kopec a motor zřetelně dodejchává...
Ani sedmý kvalt by to neřešil, právě s ohledem na nedostatek síly motoru. musel by jsi řadit 7-6-7. Nehledě na to, jak by jsi chtěl "sedmičku" fofrklackem řadit...Úsměv Kolikrát lidi čumejí, že řadím zpátečku jako šestku, jsou zvyklí na kroužky, zatlačení a já nevím jaké ještě pohyby, aby začali couvat... Velmi šťastný
S tím hlukem od kol... To jo, Bridgestone Turanza ER300 jsou hodně citlivé na to, jaký povrch je pod nimi.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2015 , 20:49   Citovat  

už je doma Je to tam.

natočeno prvních 135km Úsměv

20150714_132744_HDR.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20150714_132744_HDR.jpg, 918.62 kB

20150714_160722_HDR.jpg