Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 183 z 486
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 10:23   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jezdim uplne stejne ,pokazdy kdyz usednu za volant mam chut jsi tu jizdu uzit a za rok mam usetreno cca 30000kc a kdyz delas 2000km rocne tak bys mel taky .. uz jen vybrat firmu ktera to umy...ja mam treba Prazskou firmu tudy odkaz kterou vybral majitel predemnou par mesicu pred prodejem auta ,kde by clovek rekl ze no way firma a pritom jsem do ted nic s LPG neresil...jeste mam i flaslube porad dost..

Přesně tihle mi taky dělali přestavbu audiny a OK - dokonce jí tam taky nafotili vč. videa, na což jsem přišel až nedávno Úsměv tudy odkaz Na začátku to k tomu žralo cca 1,5l benzínu, ale po výměně vstřiků za silnější to šlo na polovinu (tzn jen starty). Poté 110.000 km bez problémů, vstřik vydrží přes 60.000 km a jeho cena je směšných 500 Kč Úsměv Ne 3000/ks jako u BRC. Je to sice polskej magic, ale funguje. Takže doporučuju. Zaplatilo se mi to za cca 5 měsíců. OK

Je mi jasný, že se to vyplatí, ale jelikož mám teď nájezd o dost nižší,tak nevím, jestli chci čekat přes rok. Jak jsem zjistil, tak prodej předělaného auta také není žádný med Smutný

Abychom se tedy vrátili k tématu A7G - jaké všechny silentbloky jsou na podvozku, které je dobré vyměnit? V ramenou, uložení stabíků a dál? A jak poznáte starý olej v převodovce?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 10:31   Citovat  

von-pivoj napsal:
...Pokud jsem někoho urazil, tak se mu hluboce omlouvám a osobně mu pošlu do vzkazu omluvný dopis a básničku s ódou na naftové motory...

pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 10:39   Citovat  

rudy5 napsal:
Teraz riadne trepes si sadni do toho dehtu co má 150kw a zrychluj na dialnici porovnávají výkon s výkonem a mozem ti povedat že žen deht nemusím ani vytočit len při 150km/h stupim na plyn a už má není zatial co ty to budeš točit do červeného a podradis o 2 stupně a zmykas to co to dá.a při 200km/h já budem mat spotřebu 10l a ty 20L.AK zavodis s 66kw naftakom tak jasné si frajer.

Ty to bereš tak že "naftu nemusíš vytočit" a někdo to bere tak že "naftu nemůže vytočit". Mě to třeba nedělá problém točit,nijak mě to neunavuje pořádnej výtlem prostě každý motor má svoji charakteristiku,nemůžeš to brát tak,že auta s oběma motory budeš porovnávat při jízdě kolem 2 tisíc otáček. jinak je mi jasný že se svým nafťákem bubláš kolem 2-3 tisíc otáček a dostaneš každého benzína Velmi šťastný
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 10:51   Citovat  

Kmóďa napsal:
To máš pravdu s tím zapadnutím,ale nevím proč to není řešené jako na jiných forech. Nevím,třeba je to složité,nerozumím tomu,ale všude jinde má každý model svoje téma,někde i podtéma různé modelové ročníky a v tom se pak řeší různé konkrétní věci v dalších tématech. Tady je prostě "Vše o Accord 7g" a cpe se tam vše Smutný

Ono není zase tak složité založit další téma s názvem "Accord 7g - nafta nebo benzín" je to dobrý Vím že se to tady jmenuje "vše o Acco" ale zrovna téma benzín vs.nafta se týká více modelových řad,dá se myslím řešit samostatně v tématu. Úsměv
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 10:58   Citovat  

Mourl napsal:
Ono není zase tak složité založit další téma s názvem "Accord 7g - nafta nebo benzín" je to dobrý Vím že se to tady jmenuje "vše o Acco" ale zrovna téma benzín vs.nafta se týká více modelových řad,dá se myslím řešit samostatně v tématu. Úsměv

Asi by to tu měl správce trochu promáznout. Je tu spousta příspěvků s nic neříkajícím obsahem. Mrzí mě že jsem to vyvolal svou poznámkou. Tak to valím bulvy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 11:42   Citovat  

Střelec napsal:
Přesně tihle mi taky dělali přestavbu audiny a OK - dokonce jí tam taky nafotili vč. videa, na což jsem přišel až nedávno Úsměv tudy odkaz Na začátku to k tomu žralo cca 1,5l benzínu, ale po výměně vstřiků za silnější to šlo na polovinu (tzn jen starty). Poté 110.000 km bez problémů, vstřik vydrží přes 60.000 km a jeho cena je směšných 500 Kč Úsměv Ne 3000/ks jako u BRC. Je to sice polskej magic, ale funguje. Takže doporučuju. Zaplatilo se mi to za cca 5 měsíců. OK

Je mi jasný, že se to vyplatí, ale jelikož mám teď nájezd o dost nižší,tak nevím, jestli chci čekat přes rok. Jak jsem zjistil, tak prodej předělaného auta také není žádný med Smutný

Abychom se tedy vrátili k tématu A7G - jaké všechny silentbloky jsou na podvozku, které je dobré vyměnit? V ramenou, uložení stabíků a dál? A jak poznáte starý olej v převodovce?

Já se vyjádřím s dovolením jen a pouze k tomu oleji v převodovce. Pokud jej nemáš doposud měněný (viz servisní knížka), tak interval výměny je dán výrobcem v manuálu. Já jsem jej měnil u Acco 7G 2.4i v cca 152tis. Starý olej, který jsem vypouštěl mi nepřišel nikterak znehodnocený, přesto jsem jej vyměnil za nový. Mr. Green Samozřejmě s odpovídajícím SAE atd... Po výměně mi přišlo řazení trochu svižnější, přesnější ale třeba jsem si to vsugeroval muhehe
Každopádně, pokud se do toho budeš pouštět svépomocí, budeš potřebovat 3/8 golu (to je ta střední velikost - 1/4" malá, 1/2" velká to byly standardy v ČSR atd.... ale doba pokročila a bylo potřeba i něco mezi tím Je to tam. ) na povolení výpustního šroubu (výpustní šroub má vnitřní 4-hran 3/8") a potom nějakou mooooc velkou stříkačku, jestli u toho nechceš strávit mládí. Tchán měl nějakou od inseminátora nebo co Velmi šťastný s dostatečně dlouhou hadičkou a tak nebyl problém to do převodovky nacpat pod tlakem přátele než čakat až to tam steče. OK
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 11:50   Citovat  

Mourl napsal:

Témat tu je a bylo hromadu, ale stejně byla většina zamknuta, pač se to zvrhlo ve flame war. LPG řešit v tematu HONDA a LPG.

Jinak pro podporu LPG, neznám lepší pocit než jet v pohodě výkonným benzínovým Hondím motorem v VTEC se zaplým tempomatem v rychlosti deleko za hranicí zákona v přepočtu za 5.5l/100km kouř je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 12:24   Citovat  

rudy5 napsal:
Teraz riadne trepes si sadni do toho dehtu co má 150kw a zrychluj na dialnici porovnávají výkon s výkonem a mozem ti povedat že žen deht nemusím ani vytočit len při 150km/h stupim na plyn a už má není zatial co ty to budeš točit do červeného a podradis o 2 stupně a zmykas to co to dá.a při 200km/h já budem mat spotřebu 10l a ty 20L.AK zavodis s 66kw naftakom tak jasné si frajer.

offtopic
Co to tady trepeš? Něco si domýšlíl, a já o voze, ty o koze..... To mám rád takových, kteří vytrhnou z celého kontextu jednu větu a pak tady melou a rozvíjejí své myšlenky do adabsurda. Ještě jednou si přečti mé příspěvky, nebo víš co.... se* na to, já ti to ve zkratce popíšu abys nemusel překlikávat v této diskuzi o pár stránek zpět a hledat mé příspěvky, protže pak by sis zas mylsel, že podle mě je nelepší auto na dřevoplyn z WW2 .
Mám sice Acco s 2.4 ale jezdím s tím pod 7 l/100km. Jezdím s takovou spotřebou, protože:
1. jezdím pomalu a opatrně
2. podíl mé cesty je 40% město/mimoměsto a zbylých 60%dálnice
3.na úseku dálnice, kde já jezdím jsou 2 omezení,a docela dlouhá, dodržuji rychlostní limity, takže pro vás co jezdíte s naftou, jedu kadlakadlakadla atdd. kouř
4. nechlubím se spotřebou, jen poukazuji na to, že to auto to umí a že budu mít radši pod zadkem schovaný rezervní výkon, který mě vytáhne z nepříjemné situace.
5. Mám averzi vůči natuněným kárám, v 85% to jsou namyšlení borečci,kteří nerespektují pravidla a myslí si že jsou králové silnic a jejich kára je nej... na silnici zzzzzzz ale pár lidí z tuningu znám a některé decentní výtvory jsou hezké. Nemůžu samozřejmě házet všechny do jednoho pytle a i mezi tunery jsou slušní řidiči, stejně tak mezi osly jako jsem já , jsou trotlosli meetallll
6. Nemám rád, když někdo na mě při předjíždění začne blikat (buď abych mu uhnul pod návěs, nebo rychle předjel a vrátil se do pomalého pruhu), právě na toto poblikávání reaguji sešlápnutím plynu (bez nutnosti podřazovat) a pak mě baví ten pohled, jak se zmenšuje ve zpětném zrcátku sopťa sopťa (ale když mi opravdu prasknou nervy tak i podřadím VTEC ) Samozřejmě tento stav je u mě velice prchlivý a po chvilce se zklidním a nechám ho ať mě dojede a hezky s troubením mě předjede HaHaaa . Tady tyto řidiče naprosto nesnáším a většinou jsou to káry koncernovky, které mají pod kapotou přetlakovaný dýchavičný motorky. A právě z takovýchto, byť i zánovních buchet které jsou vybaveny takovými super-hyper-utilitami jako je filtr pevných částic léce dým, jak z okecu rv99. Zvláště když podřadí Lucy Tady takový auta a řidiči jsou mi trnem v oku. Ovšem, dá rozum, že to nelze použít u vozů s trojzubcem na masce, nějakým erbem atd.. Na to, nemám trenky. A populistické keci, že ty při 150 budeš mět spotřebu 10 a já 20 si strč za klobouk, mě tím nenasere* Hihi je mi to u zadku, když tě potkám na silnici, tak ti s klidem a se vší grácií uvolním levý pruh.
Nemám nutkání si honit triko a dělat frajera... Až ve zpětném zrcátku zaostříš na zadní sedačky a tam na tebe budou koukat dvojčata v autosedačkách, tak tě frajeřinky přejdou razdva sopťa sopťa .
Takže hezky v klidu, doufám, že jsem tě tím moc nenakrkl. ALe PEAC.... přátele
Přeji administrátorům hezké večery při promazávání, věřím a doufám, že mé výtvory budou mezi prvníma s akci "DELETE"
Nemusíte se však obávat mé neaktivity, v dohledné době se chytám tady vyblít článek o tom, kde je zakopaný pes 5-tých dveří, proč mi nejede střešní okno atd...

Tak už to sakra smažte, dalo mi to 5 minut práce psaní... Mr. Green
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 14:48   Citovat  

von-pivoj napsal:
Já se vyjádřím s dovolením jen a pouze k tomu oleji v převodovce. Pokud jej nemáš doposud měněný (viz servisní knížka), tak interval výměny je dán výrobcem v manuálu. Já jsem jej měnil u Acco 7G 2.4i v cca 152tis. Starý olej, který jsem vypouštěl mi nepřišel nikterak znehodnocený, přesto jsem jej vyměnil za nový. Mr. Green Samozřejmě s odpovídajícím SAE atd... Po výměně mi přišlo řazení trochu svižnější, přesnější ale třeba jsem si to vsugeroval muhehe

asi tak , ja ho menil cca ve 120tis jak je psano kdy a jakou znacku a nepoznal jsem zadny rozdil ,prevodovka radi uplne stejne jako pred tim a olej nejevil znamky toho zeby byl na hranici nebo za ni ...

Co se tyce silentu ,tak nanich je videt jestli je treba vymenit a vetsinou i za jizdy citit diky podvozku ktery acco ma ..
,ale nejlip je zvednout auto a projit vule na podvozku a opticky projit vsechny silenty jestli nejevy znamky vyrazneho poskozeni nebo uvolneni z ulozeni .. je to dobrý

Reznicek9 : neznám lepší pocit než jet v pohodě výkonným benzínovým Hondím motorem v VTEC se zaplým tempomatem v rychlosti deleko za hranicí zákona v přepočtu za 5.5l/100km ....plne souhlasim neni nad to si vychutnavat to co nam dava neco kvuli cemu jsi hondy kupujeme ,mit VTEC pocit a pritom vis ze jezdis za pulku je k nezaplaceni at jsi rika kdo co chce...

Bohuzel se zase zvrtlo dalsi Tema kvuli nesmyslum ,diky par individualitam jsi pripadam jak na koncernovem foru ,jak jse tam prechcava kdo jezdi za min a kdo koho predjel na dalnici na jakej rychlostni stupen a ted vubec nemluvim o beznych uzivatelech N22 ktery auto opravdu vlastni a radne uzivaj a potrebujou poradit od lidi kteri danemu motoru radne rozumy nebo pri nejmensim uz natom museli neco resit .To same plati pro majitele K20/24 ktery potrebujou neco poresit a podelit se o zkusenosti nebo poucit jse od jinych majitelu tehle motoru ..nebo lidi kteri uz maji neco na tech motorech nalitano a muzou srvnavat a ne jen se dohadovat, laborovat a byt se do hrude jaky jsou odbornici a pritom ani jednu motorizaci nevlastnili..
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 15:33   Citovat  

ešte že sa vyrába toľko áut a benzín a nafta keby je len jedno o čom by sa kecalo Mr. Green , debata nemá zmysel lebo aj tak si každý chváli len to svoje čo práve vlastní a nedá na to dopustiť málo kto tu napíše subjektívny názor plus a mínus. Každému vyhovuje niečo iné a to si kúpi tak nemá zmysel tu písať stále dookola a hádať sa kto chce nech si kúpi aj kombajn keď ho potrebuje .
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 18:06   Citovat  

Co myslíte, mám vzít teda radši naftu 2.2 nebo benzín 2.4?
HaHaaa
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 18:48   Citovat  

Tomik napsal:
HaHaaa

provokatere Velmi šťastný a uz jsi se svezl vubec v oboji nebo jen kecas HaHaaa
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.7.2015 , 21:03   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
provokatere Velmi šťastný a uz jsi se svezl vubec v oboji nebo jen kecas HaHaaa

Jooo svezl Úsměv
Obojí je příjemné.
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 0:33   Citovat  

za mne! Nepotřebuji si nic "hájit", ale nesnáším, když někdo něco (nesmyslně) napadá a paušalizuje. A pak se "omlouvá" stylem, že vlastně nenapadal a tvrdí, že to myslel jinak (ač to ale tak prostě nepopsal).

Stačilo by napsat (pokud by to myslel vážně), že se třeba omlouvá, jelikož se nepřesně asi vyjádřil ... Nebo poslat všechny naopak do... a že si za tím stojí.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 1:19   Citovat  

Tomik napsal:
HaHaaa

Ahoj.
Z vlastnej skúsenosti (predtým Acc7g 2.0, t.č. Acc8g nafta)môžem za seba zhrnúť:
benzín : tichučky pri pomalej jazde skoro neslyšitelny, vo vyšších rýchlostiach športový zvuk a ak sa zapne VTEC aj slušný ťah ( 2.4 bude ešte lepšia), vyššiu spotrebu som vyriešil LPG, drža-napr. spojka aj po 280tis.km pôvodná
Nafta:na 1-ku a 2-ku proste traktor s nutnosťou rýchle radiť vyššie, potom už zvuk ako tak neobťazuje, ale žiaden športový zvuk neočakávaj. Ťahá vďaka kruťaku razantne, spotreba okolo 6l/100km ale čo som ušetril na palive, to som za rok dal do oleja(ECU di žiada skoro každých 10tis km)a DPF( ale v Acc7g ho tam mat nebudeš), spojka vydržala 1.majitelovi 80tis.km.
Mne jednoznačne vyhovuje benzín, ale každí sme iní.
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 8:24   Citovat  

2.4 benzin vs. 2.2 nafta si založte samostatné téma a tam si piště do haleluja, tady se to jen a jen zasí.. a je to o ničem tlachání, dohadování offtopic nesouhlas
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 10:05   Citovat  

turkpet napsal:
spojka aj po 280tis.km pôvodná

No nevím, co tady tak čtu, tak zrovna spojka běžně u 2.4 odchází mezi 150-200tis km a málokomu vydrží přes 200. to mi hlava nebere
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 10:15   Citovat  

Střelec napsal:
No nevím, co tady tak čtu, tak zrovna spojka běžně u 2.4 odchází mezi 150-200tis km a málokomu vydrží přes 200. to mi hlava nebere

mám 250tis km a taky původní... asi je to o stylu jízdy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 10:26   Citovat  

Já ji mám už taky měněnou. Výměnu dělal předchozí majitel, já to kupoval se stavem 130tis, takže spojka vydžela opravdu málo. Jak zde již někdo napsal, je to určitě stylem jízdy.
Známý má sedana po face se stejným motorem a se stavem něco přes 220tis a taky bude muset měnit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 12:45   Citovat  

Kmóďa napsal:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=91503-SZ3-003&_sop=15
tudy odkaz
tudy odkaz

Taky teď řeším tyto rozpěrné nýty, holt jsou potřeba (výměna blbé žárovky, oprava mlhovky, čerpadla ostřikovače...) a za ty roky už je to pěkně vyzráté a křehké. Tak jsem po dlouhém hledání našel výrobce tudy odkaz který mi dal jakžtakž zajímavou cenu. 20kč za kus, ale i tak mi to přijde přestřelené. V jedné mototechně to bylo 25kč/kus. Ještě to zkusím nějak prověřit a vykomunikovat, kontaktoval jsem ještě jednoho výrobce ale cenu mám ve firemním emailu..... Dám vědět, příadně uploadnu info...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 22:22   Citovat  

Kupoval někdo spojku na 2.4 ? myslím od: tudy odkaz
jestli všechno pasuje? nemůžu si to podle kódů ověřit Bueee Jinak budu měnit po 248tis.KM nechám to asi udělat v Honda akorát díly si koupím svoje. Jenom na sadě ušetřím skoro 2000,-
Díky za info je to dobrý
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.7.2015 , 22:36   Citovat  

Mourl napsal:
jestli všechno pasuje? nemůžu si to podle kódů ověřit Bueee Jinak budu měnit po 248tis.KM nechám to asi udělat v Honda akorát díly si koupím svoje. Jenom na sadě ušetřím skoro 2000,-
Díky za info je to dobrý

Od "Coxů" uz nakupovalo spousta lidi a co vim, tak vzdy bez problemu...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 10:33   Citovat  

Mourl napsal:
Díky za info je to dobrý

Díky za tip. je to dobrý A v Hondě nemají problém s montáži tebou donesených dílů? Nenepálí ti za to nějakou velkou přirážku na práci? Za tyhle peníze bych jí klidně nechal udělat hned, ale ještě počkám, co s řazením udělá výměna oleje v převodovce. Problém mám jen při pokusu o rychle přeřazení na úrovni omezovače, to už musím zabrat trochu silou, jinak do takových 6500 otáček to řadí celkem hladce... Spíš mi přijde, že je to sušší, občas cítím drhnutí i u zpátečky.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 14:00   Citovat  

Mourl napsal:
Díky za info je to dobrý

Tak pozor, napřed si zjistit, zda ti v Honda jsou ochotni vyměnit tvou spojku. Honda Jarov mi řekli, že neexistuje, že jen od nich originál Honda , že nelze si přinést svojí...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 15:26   Citovat  

Co jsem se tak bavil s technikem v Mladé boleslavi,tak se tvářil,že by neměl být problém.Aspoň mi teda nabízel montáž dovezených dílů,jako kloub poloosy,nebo ložiska poloosy.Tak doufám, že ani spojka nebude problém.Navíc když jim dovezu originální díly Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 17:37   Citovat  

Když jsem si přivezl Accorda,myslel jsem že je spojka na výměnu. Řadilo se docela ztuha a zpátečku šla přes zuby. Kolikrát jsem musel vypnout motor,zařadit zpátečku,nastartovat s vyšlápnutou spojkou a cuknutim a couvat. Po radě seřídit vůli pedálu to řadí perfektně hladce už 20 tisíc km...
   Návrat  
dada je teď offline  dada
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 19:22   Citovat  

pánové neřešili jste vrzání obou zadních dveří? zjistil jsem, že čím větší je venku teplo tím více vrzají. zkoušel jsem oleje, vazelíny, vyčistit, a nic nepomáhá. má smysl ůplně rozebrat tapec nebo tam chce něco vyměnit?

díky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 20:04   Citovat  

Mourl napsal:
Co jsem se tak bavil s technikem v Mladé boleslavi,tak se tvářil,že by neměl být problém.Aspoň mi teda nabízel montáž dovezených dílů,jako kloub poloosy,nebo ložiska poloosy.Tak doufám, že ani spojka nebude problém.Navíc když jim dovezu originální díly Velmi šťastný

Holt někde chtějí za každou cenu vydělávat na všem no... Proto říkám, zeptat se předem Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 20:56   Citovat  

Kmóďa napsal:
Když jsem si přivezl Accorda,myslel jsem že je spojka na výměnu. Řadilo se docela ztuha a zpátečku šla přes zuby. Kolikrát jsem musel vypnout motor,zařadit zpátečku,nastartovat s vyšlápnutou spojkou a cuknutim a couvat. Po radě seřídit vůli pedálu to řadí perfektně hladce už 20 tisíc km...

Kde se ta vůle vymezuje? Takhle zlé, jak popisuješ, to u mě není, ale co není. může brzy být... Smutný Velmi šťastný

dada napsal:
pánové neřešili jste vrzání obou zadních dveří? zjistil jsem, že čím větší je venku teplo tím více vrzají. zkoušel jsem oleje, vazelíny, vyčistit, a nic nepomáhá. má smysl ůplně rozebrat tapec nebo tam chce něco vyměnit?

díky

Řeším, vržou. Ale jen vpravo vzadu. Promazal jsem je WDčkem, vrzat přestaly, ale pak tu čtu, že to jednak rozpouští tu gumu okolo a druhak to bude za měsíc vrzat znovu, což bohužel potvrzuju Úsměv Řešením je prý silikonová vazelína, hodně jí tam mam z dřívějška okolo, ale asi né dost. Úsměv Budu muset přikoupit.
   Návrat  
dada je teď offline  dada
PříspěvekZaslal: 7.7.2015 , 21:54   Citovat  

dával jsem bílou vazelínu, pak silikonovou, pak klasické plastické mazivo, pak olej, silikonový olej a ještě cosi. ale přijde mi, že se cokoliv co tam dám setře po prvním otevření a zavření. jakoby problém nebyl v nedostatku maziva, ale spíš v tom samotném mechanismu držení dveří nebo co to je...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina