Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké Semi-Slicky?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
honzaS je teď offline  honzaS
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2015 , 22:21   Citovat  

Bully napsal:
Dneska se semislickem nazyva kdeco Velmi šťastný

Nemate nekdo ty Yoko A08 v sirce 225mm? Potrebuju zmerit realnou sirku behounu Se stydím

celá šířka je 240 mm, boky jsou krásně rovný, styčná plocha cca 230 mm, platí pro R18
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 0:40   Citovat  

honzaS napsal:
celá šířka je 240 mm, boky jsou krásně rovný, styčná plocha cca 230 mm, platí pro R18

Diky, takze sirkou snad neco jako ty A048. Uvazuju prave o tech A08, jsou prece jenom mnohem blizsi UHP, melo by na nich jit najet o dost vic a na mokru by mely byt taky uplne jinde.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 11:37   Citovat  

Bully napsal:
Diky, takze sirkou snad neco jako ty A048. Uvazuju prave o tech A08, jsou prece jenom mnohem blizsi UHP, melo by na nich jit najet o dost vic a na mokru by mely byt taky uplne jinde.

AD08R jsou UHP vlastnostmi, rychle se ohřejí na silnici, na okruhu se přehřejí ..
a záleží pro jaké auto volíš, co jsem slyšel na 7G i 8G nic moc
a já UHP pro S2k OK komfortní, hodný a zábavný Velmi šťastný

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 18:12   Citovat  

honzaS napsal:
AD08R jsou UHP vlastnostmi, rychle se ohřejí na silnici, na okruhu se přehřejí ..
a záleží pro jaké auto volíš, co jsem slyšel na 7G i 8G nic moc
a já UHP pro S2k OK komfortní, hodný a zábavný Velmi šťastný

Je to na auto, co vazi lehce pres 900 kg. Vydrzi prave o dost vic, nez ty A048, co dojizdim ted.

0
PříspěvekZaslal: 10.7.2015 , 9:16   Citovat  

Bully napsal:
Je to na auto, co vazi lehce pres 900 kg. Vydrzi prave o dost vic, nez ty A048, co dojizdim ted.

A048 + 900 kg na road nebo track ?
Jak drží teplotu v provozu ?
Mám tpms a vím, jak se ohřívají a jak chladnou ve srovnání s 595RS-R a ty mají ještě hodně daleko k A048.
A taky vím, jak to klouže na všech čtyřech studených AD08R ... a to mám 440 kg k dobru Úsměv

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 10.7.2015 , 17:07   Citovat  

honzaS napsal:
A048 + 900 kg na road nebo track ?
Jak drží teplotu v provozu ?
Mám tpms a vím, jak se ohřívají a jak chladnou ve srovnání s 595RS-R a ty mají ještě hodně daleko k A048.
A taky vím, jak to klouže na všech čtyřech studených AD08R ... a to mám 440 kg k dobru Úsměv

Mam je prave na aute porad, druhou sadu kol na okruh bych musel vozit v druhem aute, mam kufr tak na kreditku to mi hlava nebere Jsou ve specifikaci LTS- medium smes a extra zesilena bocnice. V chladu klouzaly dost, ale ted v lete se ohreji rychle a porad drzi i v beznem provozu, nakonec od toho to jsou semislicky. Kazdopadne aby uplne lepily ( tudy odkaz ), na to je potreba jet uz docela jak prasatko Velmi šťastný Proto prave uvazuju o necem malinko univerzalnejsim.

0
PříspěvekZaslal: 12.7.2015 , 9:47   Citovat  

Bully napsal:
Mam je prave na aute porad, druhou sadu kol na okruh bych musel vozit v druhem aute, mam kufr tak na kreditku to mi hlava nebere Jsou ve specifikaci LTS- medium smes a extra zesilena bocnice. V chladu klouzaly dost, ale ted v lete se ohreji rychle a porad drzi i v beznem provozu, nakonec od toho to jsou semislicky. Kazdopadne aby uplne lepily ( tudy odkaz ), na to je potreba jet uz docela jak prasatko Velmi šťastný Proto prave uvazuju o necem malinko univerzalnejsim.

Trochu jsem také laboroval s geo. Vzadu jsem na horní hranici a vpředu je nula. Rozdíl na zadku je velmi znatelný, pneu drží teplotu a je klidnější. Samozřejmě se krapet sjíždí na vniřek teď v létě. A rozdíl v teplotách v provozu je větší. Předek na brzdách někdy proklouzne, to na okruhu se staví na čumák Velmi šťastný

Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2015 , 12:17   Citovat  

Každopádně kluci jen počítejte s tím, že to jsou pneu na "sériovou" geometrii... (Více méně bohužel všechny Yokohama, ač se Vám to možná nezdá a nechcete to slyšet, ty bočnice, byť podle výrobce extra zesílené, jsou ve srovnání třeba s Falkenem RT-615k a třeba i Bridgestone RE070 dokonce i proti RE050A měkčí Smutný )

Takže pokud na ty gumy nebudete extrémně tlačit v bočnicích, tedy poměrně malý negativní odklon, malé sbíhavost, tak to dají a je to ucházející, ale při větším odklonu kompletně odchází vnitřní hrana pneu díky měkčí bočnici a již třeba na 50% vzorku jsou vnitřní hrany sjeté pod agresivním úhlem 45% (cca 1cm x 1cm) tak, že koukají dráty, někde mám fotky, když s tím někdo laboroval na tajpárech... Když se zmenšil odklon, životnost výrazně vzrostla, ale zase se o tu pneu nedalo tak opřít, což je logické...

na RWD si myslím je to použitelné...

Reg je teď offline  Reg
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.12.2015 , 0:07   Citovat  

A co Profil XR01 ? Setkal se s nima někdo ? Cenovka podobná 595RS-R a ty se prej trhaj...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaké Semi-Slicky?
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina