Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 189, 190, 191 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 190 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2015 , 11:39   Citovat  

Ahojte,

na svojom A7G už dlhšie zvažujem o výmene gúm resp. diskov+gúm. Mám tam OEM 16". V krátkom čase bude nahodený i eibach pro kit(pružinky). Čo mi dlhodobo vadí, je slabší grip, vzhľad ma až tak netrápi. Potreboval by som zvýšiť stabilitu v zákrutách a hlavne pri brzdení. Otázka je, či mám tie 16" predať a ísť do 17" 225, alebo skúsiť 215ky R16, samozrejme gumy nebudú primárne vyberané na komfort, ale na určitý komprosim komfortu a stability. Prípadne som našiel i 225 R16, ale skoro žiadne skúsenosti s nimi.

Ďakujem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2015 , 12:13   Citovat  

markos napsal:
Ahojte,

na svojom A7G už dlhšie zvažujem o výmene gúm resp. diskov+gúm. Mám tam OEM 16". V krátkom čase bude nahodený i eibach pro kit(pružinky). Čo mi dlhodobo vadí, je slabší grip, vzhľad ma až tak netrápi. Potreboval by som zvýšiť stabilitu v zákrutách a hlavne pri brzdení. Otázka je, či mám tie 16" predať a ísť do 17" 225, alebo skúsiť 215ky R16, samozrejme gumy nebudú primárne vyberané na komfort, ale na určitý komprosim komfortu a stability. Prípadne som našiel i 225 R16, ale skoro žiadne skúsenosti s nimi.

Ďakujem

Prezul jsem na 225/45/17 Bridgestone potenza re 070 a drzi to neskutecne VTEC

Potenza.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Potenza.jpg, 78.4 kB
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.7.2015 , 13:12   Citovat  

Majlou napsal:
Ta 10W-60 neni jen na zavody. Kdyz pojedes po dalnici 200 delsi dobu tak olej hrave zacnes prepalovat. Prestava mazat nekde kolem 147 stupnu. Je treba predepsany na bezny provoz do bmw m5... Driv kdyz jsem daval jine "horsi" oleje tak po 10000km z toho vytekal nechutny cerny sajrajt. S 10W-60 je to v pohode a zvlast kdyz je to doplnene o olej. chladic s termostatem tak je motor maximalne spokojeny Mrk Pokud bude nekdo remcat ze je zbytecne drahy tak ma pravdu protoze v beznem shopu maji premrstene ceny ale pres ReNa vyjde litr na 285 tak nejak Mrk

Tak ale nemozes porovnavat M5,M3 ktore maju seriovo ORIGO Castrol 10w60 s Accordom Úsměv
U N22A1 nevidim zmysel, kedze ako som pisal ma 6 litrov v okruhu, vodou chladene turbo a teplota vody sa malo kedy vyrazne prehupne cez 80 stupnov. Cize ak by siel olej na 140, tak by sla auotmaticky aj voda.

U K24 ako vravis by bol problem, pri dlhodobej extremnej zatazi, tam by som siel do Mobil 1 5w50 ak, ale aj tak by som pridal chladic oleja je to dobrý

Inak gumy mas je to dobrý VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2015 , 13:43   Citovat  

tie gumy ma hodne zaujali! Našiel som enza 17" z CRV za 200 euro + osadiť to takýmto niečím, by stálo asi za hriech. Ešte otázka, nebude potom problém pri znížení cca -35 mm?

Ďakujem
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2015 , 14:08   Citovat  

markos napsal:
Ahojte,

Ďakujem

no mel jsem 16" ,17", 18"v ruznych rozmerech a nej kompromis jsem nasel a to CTR 7G kola a nanich 225/45 potenza RE050 a nedam na ne dopustit, az budu menit tak urcite dam RE070 ,mam i snizeno a kofort je idealni ...ted resim dilema na zimnich pneu pac chci znovu na zimu 17" kola ale chci stejnej rozmer jako ty se CTR a pneu premyslim jaky rozmer bude nej ,pac nevim jestli 225/45 neni moc siroky spis bych mozna dal 205/50 nebo tak neco Se stydím

jinak jestli nebudou mit naky extremni ET a sirku disku tek nebude nic vadit ..

11720486_1613266448922214_926084588_n.jpg

11720486_1613266448922214_926084588_n.jpg, 126.21 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2015 , 14:15   Citovat  

Fotka je jeste z Preludy ale kola jdou se mnou dal na acco. Chladic tam teprve budu prehazovat. Na Prelude byl pro me nutnosti kdyz jsem se rozvasnil a letel jsem 230 cca hodku v kuse tak budik byl na 140 a s chladicem pak 110 Úsměv V zime dik termostatu 90-100.
PS jak Vam brzdi zadni brzdy a jaka je odezva brzdoveho pedalu? Prijde mi ze zadky o proti Prelude moc nebrzdej. Byl jsem prekvapen ze se moc neojizdej a to jsem jim udelal repas a vse tam vymenil odvzdusnil. Pedal sice drzi ale kdyz stojim na miste seslapnu tak stejne pomalu jdu az na podlahu. Pri brzdeni je to v pohode klade znacny odpor tak snad nebudu muset repasovat hlavni valec...

acco.jpg

acco.jpg, 85.07 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2015 , 14:15   Citovat  

Našiel som ET40ky a 48 (tie isté alu od Enzo)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2015 , 14:43   Citovat  

markos napsal:
Našiel som ET40ky a 48 (tie isté alu od Enzo)

kdyz neni sirka disku vice nez 7,5 palce tak je ET48 zbytecne "moc" ,idealnejsi je ET40 a pritom jeste netaha za volant jako u malych ET oproti serii ET55 ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2015 , 15:11   Citovat  

Primárne by som tiež šiel do ET40, ale objavil som poblíž skoronové ET48čky, a veľmi sa mi pozdávajú. Horšie to bude zo zápisom, lebo žijem dlhodobo v CZ, a rieši´t niečo u našincov, je o hubu...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2015 , 16:29   Citovat  

markos napsal:
Primárne by som tiež šiel do ET40, ale objavil som poblíž skoronové ET48čky, a veľmi sa mi pozdávajú. Horšie to bude zo zápisom, lebo žijem dlhodobo v CZ, a rieši´t niečo u našincov, je o hubu...

tak nic neres pokud jsi skoro furt tam a i tak, ti kazdej kasle jestli tam mas ET55 nebo ET40 nebo jinou velikost pokud to neni 19" ..prave u takoveho auta jako je accord a novejsich modelu,nereknu kdybys mel 17" na EG EK civicu nebo tak a i to jsem mel a nikoho to nezajimalo ani na SK SPZ ani na CZ SPZ.. pokud jezdis jak magor tak si najdou vzdy neco a muzes mit vse top.. mne nemohl nic najit kdysy a mel jsem SK SPZ a koplet catback z certifikatem a folie taky a mel jsem i xenony s ostrekovaci a seriovy kola s neseriovym rozmerem pneu a nato vubec nekoukal ,bohuzel jsem jel po okruhu mesta ve dve v noci hodne rychle , jen me sliseli jak kvaltuju , nemeli ani foto ani nic ,proste nasel zazrakem stary obvaz v par mesicu stary lekarnicce.. pokud nemas 17" v TP tak to neres jestli jsi slusnej ridic mne se v CR za 14 let nik nepodival na kola ci pneu.. a to jsem nemel na zadny honde presne to co byto v TP.

11111111111111.jpg

11111111111111.jpg, 2.17 MB
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 24.7.2015 , 22:54   Citovat  

Mara008 napsal:
tady
... Zajímavé, že mi odešel stabilizátor na stejné straně, jako tobě (tedy na Levé) Úsměv . Když jsem objednával, tak jsem chtěl pro jistotu vyměnit oba, pravý však nebyl skladem, ale zatím pořád drží Velmi šťastný .

Jak jsem ho vyměňoval, tak nešla povolit matka. Protáčel se šroub, nešlo to ani pořádně chytit sýkovkama, takže přišla na řadu pilka. Až na novém jsem zjistil, že je ve šroubu imbus, takže by to asi šlo chytit, jestli byl ještě OK a nemusel bych řezat Se stydím . Jinak, jestli se bude dařit, tak za čtvrt hoďky není co dělat je to dobrý .

Díky, v přístím týdnu to vyměním, pak dám vědět jak jsem dopadl OK
   Návrat  
Rufus je teď offline  Rufus
PříspěvekZaslal: 24.7.2015 , 23:45   Citovat  

Zdravím, potreboval bych radu, dneska sem si na aute vsiml ze mi nesviti potkavaci sveta. Parkovací a dalkový svití normalne, kontrolka taky. Pojistky jsou ok, zarovky taky. Nema s tim nekdo zkusenosti?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
lestat771 je teď offline  lestat771
PříspěvekZaslal: 25.7.2015 , 9:47   Citovat  

čaute, môj nedávny problém, kde mi hádzalo auto do nudz. režimu na accorde i-ctdi pri 2000 otáčkach vyriešený.. podozrieval som váhu vzduchu, no nakoniec pomohla výmena čidla tlaku vzduchu na saní.. akoby čert chcel vyskytol sa ďalší problém.. po vyčistení škrtiacej klapky (alebo je to len náhoda) auto skoro nechce ísť.. pohnúť sa z miesta je skoro problém.. pohnem sa až keď cca pridám do otáčok do 2000 cca a pomaly sa mi to podarí.. auto sa správa úplne lenivo do cca 2700 otáčok a potom už ťahá normálne, do otáčok ide, do nudzaku nehádže.. problém je iba do cca 2700 otáčok.. a pri túrovaní začalo zadymovať, takisto aj pri naštartovaní auta.. na počítači neukazuje žiadnu chybu.. mal niekto už takýto problém? viete mi poradiť? píšte správu prosím.. v servise na to zatiaľ neprišli.. diky Úsměv
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.7.2015 , 19:30   Citovat  

Rufus napsal:
Zdravím, potreboval bych radu, dneska sem si na aute vsiml ze mi nesviti potkavaci sveta. Parkovací a dalkový svití normalne, kontrolka taky. Pojistky jsou ok, zarovky taky. Nema s tim nekdo zkusenosti?

A zkoušel jsi tam dát jiné žárovky? Mně přestalo svítit jedno světlo, vytáhnu žárovku a vypadala naprosto OK. Dal jsem ji zpátky, nesvítila. Dal jsem tam jinou a... svítila.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.7.2015 , 20:22   Citovat  

Mino21 napsal:
A zkoušel jsi tam dát jiné žárovky? Mně přestalo svítit jedno světlo, vytáhnu žárovku a vypadala naprosto OK. Dal jsem ji zpátky, nesvítila. Dal jsem tam jinou a... svítila.

Mam stejnou zkusenost i s pojistkami. Vytazena a studena vypada funkcne, ale jak se zapnou svetla a odporovy dratek uvnitr se ohreje, rozpoji se kontakt. Nez jsem na to prisel, trvalo mne to chvilku Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 8:26   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak nic neres pokud jsi skoro furt tam a i tak, ti kazdej kasle jestli tam mas ET55 nebo ET40 nebo jinou velikost pokud to neni 19" ..prave u takoveho auta jako je accord a novejsich modelu,nereknu kdybys mel 17" na EG EK civicu nebo tak a i to jsem mel a nikoho to nezajimalo ani na SK SPZ ani na CZ SPZ.. pokud jezdis jak magor tak si najdou vzdy neco a muzes mit vse top.. mne nemohl nic najit kdysy a mel jsem SK SPZ a koplet catback z certifikatem a folie taky a mel jsem i xenony s ostrekovaci a seriovy kola s neseriovym rozmerem pneu a nato vubec nekoukal ,bohuzel jsem jel po okruhu mesta ve dve v noci hodne rychle , jen me sliseli jak kvaltuju , nemeli ani foto ani nic ,proste nasel zazrakem stary obvaz v par mesicu stary lekarnicce.. pokud nemas 17" v TP tak to neres jestli jsi slusnej ridic mne se v CR za 14 let nik nepodival na kola ci pneu.. a to jsem nemel na zadny honde presne to co byto v TP.

- Pri vážnej poistnej udalosti, sú to prvé miesta, po ktorých ide poisťovňa. Polícia ma až tak netankuje, ale toto je jedna z vecí ako sa dá prísť o státisíce kvôli blbosti.... Je to samozrejme každého vec..
- Ešte otázočka, chcem znižovať s Eibach pro kit - bude sa to môcť s 17" ET40?

Ďakujem
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 8:41   Citovat  

Honďas14 napsal:
Díky, v přístím týdnu to vyměním, pak dám vědět jak jsem dopadl OK

Doporučuji koupit jiny typ stabilizatoru, ted o vikendu stejny problem imbus (4.5mm) se strhne a zarezly sroub nejde povolit, tak prisla na radu fkexa :gr:nove Meyle se povoluji klasicky na dva klíče
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 10:24   Citovat  

markos napsal:
- Pri vážnej poistnej udalosti, sú to prvé miesta, po ktorých ide poisťovňa. Polícia ma až tak netankuje, ale toto je jedna z vecí ako sa dá prísť o státisíce kvôli blbosti.... Je to samozrejme každého vec..
- Ešte otázočka, chcem znižovať s Eibach pro kit - bude sa to môcť s 17" ET40?

Ďakujem

no ja nejezdim 15 leta nekukupuji auta abych boural Velmi šťastný ,ale jo ,tvoje vec ja novy auto nemam abych vyhazoval penize za havarijku a pak ti daj stejne kulovy,ale proti gustu...

co se tyce snizeni nebude problem Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 13:14   Citovat  

Nikto si predsa chlape nekupuje auto na to aby búral. Ale tu sa nebavím o havarijnej poistke ale už o zákonnej. Ja ti do toho kecať ako chlape nejak nechcem, ale nikdy nebudem riskovať že domňa natrieska nejaký borec s S-classe alebo čím a ja mu zaplatím auto len kvôli tomu že mám na aute kolesá ktoré tam nemám zapísané! (už len pre to že ich tam zapísať, ak sú od renomovaného výrobcu žiadny probém). Sa tu pred časom omielal príklad borca na Alfe romeo, ktorý kvôli nelegálnym xenónom dostal k plateniu nejako okolo 700 000 KČ.

A zo skúseností čo viem, tak kolesá sú prvá vec, po čom ide poisťovňa - dnes je doba taká že sa hladá všetko, aby sa nemuselo zaplatiť poistné plnenie ale hradil niekto iný.

Takže...neviem ako to máš ty, ale ja mám voči týmto veciam rešpekt, a už som XY krát zistil že náhoda je blbec, a akosik mi to za to naozaj nestojí.

PECAE
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 13:23   Citovat  

S preludou jsem mel uz 2x plneni havka a nikdy je tam moje 17" kola nezapsane v TP nezajimaly HaHaaa Spis je zajimalo jestli to jsou letni nebo zimni podle sezony nic vic nastesti ale verim ze se da narazit na ourednika co se v tom muze zacit stourat...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 13:52   Citovat  

Ja nikomu zlé nič nikdy neprajem. Len som sa bavil s ludmi čo riešia poistky, ako to asi je. Je doba kedy každý chce preraziť a postaviť čo najskôr svoju kariéru, preto sa začínajú zavádzať praktiky, ktoré donedávna uplne bežne neboli.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 13:55   Citovat  

Resil tu uz nekdo kompresor na K24? Ted nemyslim ten na klimu Velmi šťastný
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 13:59   Citovat  

Majlou napsal:
S preludou jsem mel uz 2x plneni havka a nikdy je tam moje 17" kola nezapsane v TP nezajimaly HaHaaa Spis je zajimalo jestli to jsou letni nebo zimni podle sezony nic vic nastesti ale verim ze se da narazit na ourednika co se v tom muze zacit stourat...

Buď rád, mě ožrala lehce poničil zaparkovaný auto a pojišťovák si fotil i rozměr pneu, nechápu...
   Návrat  
Rufus je teď offline  Rufus
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 14:06   Citovat  

Mino21 napsal:

+Bully

Zarovky sem zkousel menit hned jak sem na to prisel a nic, pojistky sem jen kontroloval a tak sem je ted zkusil vymenit, taky bez efektu a navic prestaly svitit obe naraz, pojistky jsou pro kazdy svetlo zvlast takze problem bude nekde jinde... wc

Kdyz sem cucel pod kapotu (2.0 i-vtec) zaujalo me sani vzduchu. Myslel sem si ze to saje z podbehu, ale vsiml sem si ze dole se to zas toci nahoru a konci to az vedle baterky pokud se nemylim. Tak to koukám! To musi byt hrozne uskrceny... Mate nekdo zkusenost s CAI? vyplatí se to? Ztratim v nizkejch otackách výkon?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 14:31   Citovat  

Rufus napsal:
+Bully

Zarovky sem zkousel menit hned jak sem na to prisel a nic, pojistky sem jen kontroloval a tak sem je ted zkusil vymenit, taky bez efektu a navic prestaly svitit obe naraz, pojistky jsou pro kazdy svetlo zvlast takze problem bude nekde jinde... wc

Kdyz sem cucel pod kapotu (2.0 i-vtec) zaujalo me sani vzduchu. Myslel sem si ze to saje z podbehu, ale vsiml sem si ze dole se to zas toci nahoru a konci to az vedle baterky pokud se nemylim. Tak to koukám! To musi byt hrozne uskrceny... Mate nekdo zkusenost s CAI? vyplatí se to? Ztratim v nizkejch otackách výkon?

Do CAI se na accordu mozna pustim. Mel jsem to na prelude a tam to fungovalo pekne. Narust vykonu byl znat zacla pak jezdit i 245 tacho Velmi šťastný Bez cai sotva 220 takze asi tak Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 14:58   Citovat  

Majlou napsal:
Resil tu uz nekdo kompresor na K24? Ted nemyslim ten na klimu Velmi šťastný

Pozri túto accordu. Asi ti to nepomôže s infoškami, ničmenej je to naozaj krásny kúsok s kompresorom - i keď K20A

Odkaz
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 17:47   Citovat  

Cau nemate nekdo na aute XYZ podvozek? to mi hlava nebere
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 17:57   Citovat  

Ja sem to s airbaoxem vyresil tak ze tu krabici (rezonator) jsem cely vydelal, do airboxu jsem vyrizl zespodu obdelnik, dal bavlnenej filtr...jen jeste pritahnout jeste studenejsi vzduch z narazniku...
vyhodu vidim v uzasnym zvuku srovnatelnym s CAI a toho ze se filtr neohriva ptz je vlastne stale "uzavren" v boxu
   Návrat  
Miza29 je teď offline  Miza29
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 19:48   Citovat  

Zdravím všechny Honďáky.
Potřebuji poradit, Mám Accorda 2.2i-tdci a někdy se mi stane že mi přestane táhnout cca ve 3000tis/ot.
povolím trochu plyn, zase přidám a zase se sebere. Neďelá to pořád a vadí mi to Mrk
Koukal jsem na podtlakoví ventil na natáčení klapek a je OK, egr ventil OK, váha vzduvh OK
Děkuji za každou radu, pokud jste se stím už někdo setkal.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.7.2015 , 21:03   Citovat  

Robbie napsal:
Ja sem to s airbaoxem vyresil tak ze tu krabici (rezonator) jsem cely vydelal, do airboxu jsem vyrizl zespodu obdelnik, dal bavlnenej filtr...jen jeste pritahnout jeste studenejsi vzduch z narazniku...
vyhodu vidim v uzasnym zvuku srovnatelnym s CAI a toho ze se filtr neohriva ptz je vlastne stale "uzavren" v boxu

taky reseni ,ja jsem premyslel ze bych to udelal jako "sport" prepinac a do origo boxu namontoval elektronickou klapku z felicie popripade na tu klapku udelal naky mensi CAI abych mel zvuk jen na pozadani Velmi šťastný co vy nato Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 189, 190, 191 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina