Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 107 z 158
Jiřik je teď offline  Jiřik
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.7.2015 , 12:24   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jestli se nepletu,tak na Tank-Ono mají mít všude Tomegas,což by neměl být špatný plyn. Mě to taky zlobilo asi dva dny v těch vedrech,že se to přepínalo na benzin,asi tomu bylo teplo Velmi šťastný ale teď už je klid skoro 14 dní a funguje to jak má...

Taky hlasuji pro Tomegas, připadá mi, že motor úplně ožije a nájezd skvělý (ta 3.2 v manuálu mi bežně bere 11-14, s plynem od Tomegasu jedu klidně za 10-12 a to využívám výkon motoru. Průměr celkově mám 11,7 posledních 2500km)
Zkusím, jak to bude fungovat s tím variátorem zážehu.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.7.2015 , 19:00   Citovat  

Rimmsi napsal:

Nicméně ještě sem se chtěl zeptat na jedno zvláštní chování u mého Lovata ... víceméně vše fungouje bez problému ale občas se mi stalo že po natankování mi 1 až 2 x při plné nádrži vyhodíl jednotkaq chybu a přepne na benzín (bez škubnutí prostě plynule ) nějak sem to neřešil protože se to stalo třeba 2x z 5ti tankování .. každopádně co se mi stalo po odjezdu z Honday mě trošku nas.... Úsměv celou cestu - 270km naprosto bez problémů ale při odjezdu jsem jel natankovat plnou na ONO (nic jiného sem nenašel) a začli se dít věci .... po pár KM po natankování jednotka přepla na benzin a zacla hlasit chybu .... celou cestu - 250 km cca se mi po chvíli neustale opakovala stejna vec nekdy vydzelo na plyn ject xx kilometru a po chvili zase chyba ... za cestu sem asi 20x musel prepinat manualne zpet na plyn tak jsem jel radši na benzin ... vyjel jsem tedy nadrz - s ubyvajcim palyvem se to uklidnovalo az to skoro nehazelo chybu.... potom jsem natankoval opet na cerpaci stanici u nas kde tankuju a opet stejne problem ... udelalo to 2x 3x hned po natankovani a ujeti asi 5 km ... pak uz bez problemu dva dny zadna zavada..... Muze to byt spatnym plynem? ONO? .... vím že nema cenu spekulovat a bude nejjednudusi to napichnout a podivat se co to hlasi za chybu ale ptám se než pojedu ke svému plynaři ..... nevím proč ale mám podezrení na ventily v nádrži .... mám tuším nádrž irene a jsou tam dva ventili (říkal plynař)- možná kecám .. napřed cvakne jeden a pak druhej a někdy mi to přijde jako by to špatně tlačilo... nápady?

...jako mas to uplne stejne jako ja! Velmi šťastný...si precti historii Velmi šťastný...a nebo zajed rovno k jirikovi...

AFY

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dfq je teď offline  dfq
-1
PříspěvekZaslal: 23.7.2015 , 23:22   Citovat  

DOBRY den, nechcel som zbytocne zakladat nove temy, velmi sa mi paci Honda Civic, nasiel som na bazare tuto, mam pocit ze som tu toto alebo velmi podobne auto uz videl. Viem ze z obrazku to je tazko povedat ale mozte mi poradit ci je to fajn kupa? Dakujem. LINK : tudy odkaz

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.7.2015 , 20:21   Citovat  

...tak jsem zpet Velmi šťastný...nahradni dily nakoupeny - obal jadra + pistky pruzinky Úsměv...
...jeste poresim upevneni te listy aby vstrikovace byli kolmo ale chci se zeptat...
...cim se da vycistit ten bordylek ve splynovaci? predpokladam ze je to pripeceny parafin...

AFY

DSCF1269.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF1269.JPG, 145.24 kB

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.7.2015 , 20:32   Citovat  

Čistím to benzínem a pak profouknout stlačeným vzduchem. Ty vstřiky bych ale takto nerepasoval. Sice to fyzicky vyměníš, rozdíl ve vstřikované dávce se musí doseřídit průtokoměrem.
Letěly by do koše.
-----------------------------------------------------------------------------
Dnes jsem na své Vectře 3.2 konečně otestoval TAP advancer. Je to klasika (vstřik plynné fáze) nárůst krouťáku je perfektní, měl jsem problémy udržet volant v ruce muhehe
problém- po napojení čidla kliky to fachá, během minuty to hlásí čidlo vačky, To se dá napojit také, ale mně to zatím nepřečetlo signál- řeším to s výrobcem (až to dotáhnu do zdárného konce, dám vědět).

jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.7.2015 , 23:42   Citovat  

jiříku, co znamená takto zanesení svíčky? Víš z hlavy jaký model těch Denso do accorda K24?

WP_20150730_007.jpg

WP_20150730_007.jpg, 148.82 kB

WP_20150730_006.jpg

WP_20150730_006.jpg, 148.87 kB

Rimmsi je teď offline  Rimmsi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2015 , 0:07   Citovat  

chalejkum napsal:
...jako mas to uplne stejne jako ja! Velmi šťastný...si precti historii Velmi šťastný...a nebo zajed rovno k jirikovi...

AFY

a to jest? ono je tu toho docela hafo Velmi šťastný .... třeba ted mi to funguje od toho posledniho problemu na HD uplne v pohode sebemensi problem proste nic Úsměv

Rimmsi je teď offline  Rimmsi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2015 , 0:14   Citovat  

Jiřik napsal:
Ventily by měly cvaknout najednou, asi to vypadá na chybu tlaku, která může být zapřičiněna i například vadným reduktorem, těžko říc co toje. Jestli máš najeto na reduktoru 50 tis. a víc, je to možné.

No jenže to by to dělalo pořád ne? ... ted třeba vše funguje opět bez problémů .. jak říkám asi by bylo lepší to zkouknout než tu vymejšlet teorie .... Úsměv při posledních tankování a provozu vůbec jsem ted neměl absolutně žádný problém .... tak nevím.... Možná by to stačilo opravdu jen seřídit a byl by klid, holt se budu muset dokopat k vejletu ... Úsměv

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2015 , 14:37   Citovat  

jakubM napsal:
jiříku, co znamená takto zanesení svíčky? Víš z hlavy jaký model těch Denso do accorda K24?

Ahoj Jakube,
vzhledem k ozáření té horní fotky to není moc vidět, ale řekl bych, že má zbarvení normální svíčky při provozu na plyn. Pokud má ale odlišné (světlejší) zbarvení, než ostatní svíčky, vyměnil bych vstřiky.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2015 , 14:38   Citovat  

Jo, katalog Denso v hlavě nemám, je na tudy odkaz

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2015 , 14:40   Citovat  

Rimmsi napsal:
No jenže to by to dělalo pořád ne? ... ted třeba vše funguje opět bez problémů .. jak říkám asi by bylo lepší to zkouknout než tu vymejšlet teorie .... Úsměv při posledních tankování a provozu vůbec jsem ted neměl absolutně žádný problém .... tak nevím.... Možná by to stačilo opravdu jen seřídit a byl by klid, holt se budu muset dokopat k vejletu ... Úsměv

Pokud se nějaká závada vyskytuje takto sporadicky, je fakt problém něco na dálku určovat Mr. Green
ono je takové pravidlo, že to pak vždycky v servise dělá dobrotu a zas to bude blbnout po příjezdu domů Úsměv

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2015 , 14:43   Citovat  

Mám dobrou zprávu ohledně TAP advanceru:
pokud pošlu výrobci graf z osciloskopu, udělá pro jakákoliv neznámá čidla aktualizace softwaru jednotky. Takže to bude fungovat všude Je to tam.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2015 , 18:22   Citovat  

Jiřik napsal:
Čistím to benzínem a pak profouknout stlačeným vzduchem. Ty vstřiky bych ale takto nerepasoval. Sice to fyzicky vyměníš, rozdíl ve vstřikované dávce se musí doseřídit průtokoměrem.
Letěly by do koše.

...takze staci benal? dobre to jsem rad...

...nerepasoval no je to komplet vstrikovaci lista a hodlam dokazat ze "monteri" to proste dok..dili uz na zacatku tak do dam do cajku a uvidim...mozno zbytecne ale je to aspon hobby kteremu se mam cas venovat kdyz nemam cas na jine mene uzitecne zato vice duchovno obohacujici zalezitosti...

...ono kdyz pises prutokomerem...ty obaly jadra jsou nakalibrovane a zvrchu zaslepene...pred montazi jeste zmerin uchylkomerem vnitrni hloubku - ta v podstate udava zdvih pistku a jako rodeny strojar predpokladam ze pri vyrobe se drzi aspon 100tin (ja vim naivni mysleni od nekoho kdo delal v automobilovem prumyslu pořádnej výtlem ) a to zaslepeni tam je z duvodu uz probehle kalibrace Úsměv...
...pak to probehnu autoladenim na volnobeh a pokud se budou pro jednotlive vstriky hodnoty extremne lisit tak to zmerim a nastavim na liste Úsměv...

...toz ale to mne napada otazka pri ladeni softem - pri autokalibraci si soft nejdriv zmeri delku otevreni benzinovych vstriku a pak postupne zapina jednotlive vstriky a koriguje delku otevreni kazdeho lpg vstriku zvlast tak aby se blizili nebo odpovidali puvodnim benzinovy casum vstriku...jaky zpusobem pak pouzije namerene rozdily tak ze pri jizde pouziva korekce pro jednotlive lpg vstrikovace nebo veme prumernou hodnotu korekce a tu pouziva pro vsechny? ...

rimmsi...uplne stejne symptomy jsem mnel ja i kdyz pocatek byl proste ze to nechcelo jet a hazelo auti chybu motoru - chuda zmes...to by se dalo docela vydrzet ale pak zaclo peklo...po ujeti 100km jsem dotankoval na benzince plnou LPG a po rozjeti "PIIISK" prepinac preblikaval a auti nechtelo jet na LPG...jelikoz jsem to cestou zkousel asi 5x tak po dalsich cca 50km jizdy se to chytlo a uplne v klide jsem vyjezdil nadrz...po natankovani klid ale dalsi na to uz zas "PIIISK" a se to jenom zhorsovalo zhorsovalo az do stavu kdy auti pocas jizdy kdy to jelo pocukavalo Velmi šťastný...
...ani pri vypinani LPG jednotky ani pri pocukavani se nedalo ze softu zjistit proc?...tak jsem se rozhodnul o hardware kontrolu Velmi šťastný...
...sam jsem zvedav na resume Úsměv...

AFY

DSCF1277.JPG

DSCF1277.JPG, 147.87 kB

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2015 , 20:45   Citovat  

Autokalibrace spočívá v tom, že Ti jednotka jen nastavuje koeficient při volnoběhu (popř. zvýšených ot. , což je podobné). Vypočítává se více či méně přesně právě koeficient vůči benzínovým časům, jednotka si přepíná válce po jednom, po dvou atd... což ale vůbec neznamená, že by ladila každý válec zvlášť!!
Počítá jen celkovou dávku, rozdíly mezi válci už jsou na odchylce jednotlivých vstřiků. Proto je důležité mít např. stejnou délku a průměr hadiček do sání, ne prudké ohyby, či přiškrcení atd...
Z tohoto hlediska vychází lépe vstřiky "single" tj. jednotlivé, pro každý válec zvlášť. Ale hlavně to závisí na přesnosti odměřené dávky, v čemž dominují vstřiky Keihin, Hana, E2000 a podobné , vyrobené na stejné konstrukční bázi. Ty repasovat nejdou a tak je to dobře.
Tohle jsou opravdu top vstřiky:
tudy odkaz
jde o to, že je to benzínová konstrukce Keihin s konektory Valtek, což jsou příruby, které používají plynové jednotky běžně, takže žádné přeletovávání. Nic lepšího neexistuje, přesnost na tisíciny milisekund.

Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2015 , 21:31   Citovat  

chalejkum napsal:

rimmsi...uplne stejne symptomy jsem mnel ja i kdyz pocatek byl proste ze to nechcelo jet a hazelo auti chybu motoru - chuda zmes...to by se dalo docela vydrzet ale pak zaclo peklo...po ujeti 100km jsem dotankoval na benzince plnou LPG a po rozjeti "PIIISK" prepinac preblikaval a auti nechtelo jet na LPG...jelikoz jsem to cestou zkousel asi 5x tak po dalsich cca 50km jizdy se to chytlo a uplne v klide jsem vyjezdil nadrz...po natankovani klid ale dalsi na to uz zas "PIIISK" a se to jenom zhorsovalo zhorsovalo az do stavu kdy auti pocas jizdy kdy to jelo pocukavalo Velmi šťastný...
...ani pri vypinani LPG jednotky ani pri pocukavani se nedalo ze softu zjistit proc?...tak jsem se rozhodnul o hardware kontrolu Velmi šťastný...
...sam jsem zvedav na resume Úsměv...

AFY

úplně do puntíku přesně se choval můj civic když odešel vstřik

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.8.2015 , 23:35   Citovat  

Jiřik napsal:
... Nic lepšího neexistuje, přesnost na tisíciny milisekund.
Překlep... (Opening time is below 2,5 ms. Closing time is below 1,1 ms.)

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.8.2015 , 10:35   Citovat  

Jiřik napsal:
Autokalibrace spočívá v tom, že Ti jednotka jen nastavuje koeficient při volnoběhu (popř. zvýšených ot. , což je podobné). Vypočítává se více či méně přesně právě koeficient vůči benzínovým časům, jednotka si přepíná válce po jednom, po dvou atd... což ale vůbec neznamená, že by ladila každý válec zvlášť!!
Počítá jen celkovou dávku, rozdíly mezi válci už jsou na odchylce jednotlivých vstřiků. Proto je důležité mít např. stejnou délku a průměr hadiček do sání, ne prudké ohyby, či přiškrcení atd...
Z tohoto hlediska vychází lépe vstřiky "single" tj. jednotlivé, pro každý válec zvlášť. Ale hlavně to závisí na přesnosti odměřené dávky, v čemž dominují vstřiky Keihin, Hana, E2000 a podobné , vyrobené na stejné konstrukční bázi. Ty repasovat nejdou a tak je to dobře.
Tohle jsou opravdu top vstřiky:
tudy odkaz
jde o to, že je to benzínová konstrukce Keihin s konektory Valtek, což jsou příruby, které používají plynové jednotky běžně, takže žádné přeletovávání. Nic lepšího neexistuje, přesnost na tisíciny milisekund.

...hmm jsem si to docela odvodil spravne z tech pokusu co jsem delal...ale stejne jsem doufal ze kdyz ta jednotka dokaze zmerit kazdy jednotlivy vstrik (delkou otvirani a zavirani korigovat vydatnost jednotlivych vstriku) ze to i dela ale ono pr+d...to zas moc velky pokrok od klasickeho podtlakove neudelali jenom pridali moc drahych bazmeku!...

...jakym zpusobem by jsi pridelal ty eg2000 (odmerim kolko ohm mi to dava ted a jestli by sli tak je tam dam Velmi šťastný) kdyz z reduktoru mi jde hadice do filtru plyne faze a pak do listy?...

Bullsey...tak u mne zatim jeden priznak byl spatnym merenim tlaku v reduktoru kvuli netesnosti vystupu z reduktoru - pocukavani zmizelo...a jelikoz vstrikovaci lista byla dana skoro na lezato tak predpokladam ze dalsich 80% zpusobuje da ryha v obalu - rozhodene sestelovani vstriku pripadne zasekavani pistku...takze ano vstriky v haji po slabych 40tis km...

Dopis...podle toho o cem jsem se ted bavili s jirikem myslim ze psal o vyrobni odchylce medzi jednotlivymi vstriky...

AFY

DSCF1284.JPG

DSCF1284.JPG, 4.14 MB

Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.8.2015 , 1:31  Naposledy upravil Mara008 dne 17.8.2015 , 18:04, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ahoj, posledni dobou se mi celkem casto rozsvecuje lambda. Vetsinou se rozsviti hned po startu. Po vymazani chyby (chuda smes), pak behem jizdy ok. Myslite, ze to bude plynem nebo to muze byt i treba spatnym benzinem? Svicky, vstriky nove. System Stag najeto na lpg kolem 100tkm.

PeterAccord je teď offline  PeterAccord
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 17:56   Citovat  

Ahoj Jiříku. Veľmi ma zaujalo spomínané liquid LPG. Mám Hondu Accord 2.4 r.2003 a niekde si tu tušim spomínal, že by to mohla byť dobrá volba na prestavbu. Zaujímalo by ma čo si o tejto možnosti myslíš a poprípade kedy by si mal čas to zrealizovať.

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 18:29   Citovat  

Zajímalo by mě,jak vám fungují vaše Hondy na LPG v těchto vedrech,která se blíží 40°C ? Mě Accord dost často škube a přepíná se na benzín. Dělá to jen v těch vedrech,dnes po delší době zase,jinak se to chová normálně...

RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 19:05   Citovat  

Kmóďa napsal:
Zajímalo by mě,jak vám fungují vaše Hondy na LPG v těchto vedrech,která se blíží 40°C ? Mě Accord dost často škube a přepíná se na benzín. Dělá to jen v těch vedrech,dnes po delší době zase,jinak se to chová normálně...

Já nic zatím nepozuruju, musim zaklepat HaHaaa = C7g ježdění po městě - v pohodě, A5G - 1200 km v jednom tahu celý den (38°c) a půl noci - v pohodě, Legend KA9 v zátěži s karavanem - v pohodě
Vše BRC

Naopak teplo by mělo LPG pomoc nebo ne?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 19:39   Citovat  

Mara008 napsal:
Ahoj, posledni dobou se mi celkem casto rozsvecuje lambda. Vetsinou se rozsviti hned po startu. Po vymazani chyby (chuda smes), pak behem jizdy ok. Myslite, ze to bude plynem nebo to muze byt i treba spatnym benzinem? Svicky, vstriky nove. System Stag najeto na lpg kolem 100tkm.

Ano, chce to seřídit, nic složitého.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 19:49   Citovat  

PeterAccord napsal:
Ahoj Jiříku. Veľmi ma zaujalo spomínané liquid LPG. Mám Hondu Accord 2.4 r.2003 a niekde si tu tušim spomínal, že by to mohla byť dobrá volba na prestavbu. Zaujímalo by ma čo si o tejto možnosti myslíš a poprípade kedy by si mal čas to zrealizovať.

Ahoj Petře,
měl bych čas během září. Pokud bys měl zájem, musím předem objednat díly, abych to tu měl až přistavíš auto.
Liquid bych doporučil hlavně těm, které kromě finanční úspory zajímá výkonový profit a ideální ochrana motoru.
Rozhodl jsem se, že to budu montovat rovnou s variátory předstihu, protože silně podchlazená směs, kterou motor nassává umožňuje senzačním způsobem zvýšit předstih, mez klepání je tím opravdu hodně posunutá.Tyhle jednotky mají také možnost trvalého připojení přes OBD, ale musí se vyzkoušet, jak si budou korektory rozumět s tím liquidem. Kdyby správně fungovaly OBD korekce, bylo by to úplně senzační.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 19:53   Citovat  

Kmóďa napsal:

Ahoj Michale,
je tam tabulka regulace směsi vůči teplotě reduktoru, která se dá změnit, nebo vypnout. Je fakt, že nejsi sám, podobné problémy zde popisuje víc lidí (ale asi jsi jediný s jednotkou G4). Problém je ten, že by to chtělo ladit ve zmíněných podmínkách, což asi není reálné....kdyby to dělalo nějak častěji, dej vědět.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 19:58   Citovat  

chalejkum napsal:
...hmm jsem si to docela odvodil spravne z tech pokusu co jsem delal...ale stejne jsem doufal ze kdyz ta jednotka dokaze zmerit kazdy jednotlivy vstrik (delkou otvirani a zavirani korigovat vydatnost jednotlivych vstriku) ze to i dela ale ono pr+d...to zas moc velky pokrok od klasickeho podtlakove neudelali jenom pridali moc drahych bazmeku!...

...jakym zpusobem by jsi pridelal ty eg2000 (odmerim kolko ohm mi to dava ted a jestli by sli tak je tam dam Velmi šťastný) kdyz z reduktoru mi jde hadice do filtru plyne faze a pak do listy?...

Bullsey...tak u mne zatim jeden priznak byl spatnym merenim tlaku v reduktoru kvuli netesnosti vystupu z reduktoru - pocukavani zmizelo...a jelikoz vstrikovaci lista byla dana skoro na lezato tak predpokladam ze dalsich 80% zpusobuje da ryha v obalu - rozhodene sestelovani vstriku pripadne zasekavani pistku...takze ano vstriky v haji po slabych 40tis km...

Dopis...podle toho o cem jsem se ted bavili s jirikem myslim ze psal o vyrobni odchylce medzi jednotlivymi vstriky...

AFY

Změř odpor, EG2000 mají 1,9Ohm , Magic FX mají 2,2 Ohm, jinak obyčejné raily Railgas, které prodávám jak housky na krámě mají 3 Ohmy a taky nejsou špatné- stojí třetinu ceny.

PeterAccord je teď offline  PeterAccord
0
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 22:33   Citovat  

Jiřik napsal:
Ahoj Petře,
měl bych čas během září. Pokud bys měl zájem, musím předem objednat díly, abych to tu měl až přistavíš auto.
Liquid bych doporučil hlavně těm, které kromě finanční úspory zajímá výkonový profit a ideální ochrana motoru.
Rozhodl jsem se, že to budu montovat rovnou s variátory předstihu, protože silně podchlazená směs, kterou motor nassává umožňuje senzačním způsobem zvýšit předstih, mez klepání je tím opravdu hodně posunutá.Tyhle jednotky mají také možnost trvalého připojení přes OBD, ale musí se vyzkoušet, jak si budou korektory rozumět s tím liquidem. Kdyby správně fungovaly OBD korekce, bylo by to úplně senzační.

Znie to výborne. Hlavne ten výkonový profit a samozrejme ani ta úspora za benzín nebude na škodu Velmi šťastný .
Vedel by si mi presne povedať kedy v septembri by si mal čas a koľko by prestavba cca trvala? Som dosť časovo obmedzený ale myslím, že by sa to dalo nejako zladiť aby sme sa neskôr vedeli záväzne dohodnúť.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.8.2015 , 20:20   Citovat  

Přestavba by trvala týden, mohl bych třeba první týden v září. Jestli to opravdu závazně chceš,
napiš mi na mail a pošlu Ti číslo účtu, kam mi pošleš 5000,- zálohu (že to myslíš vážně) a já objednám vstřiky, regulátor tlaku a pumpu. Ostatní díly nejsou problém (jo taky bych potřeboval znát rozměr nádrže, pravděpodobně výška 18Omm, že?)
Startovní cena za liquid+variátor předstihu+ OBD připojení+tankování v benzínovém hrdle+ speciální ochrana motoru
činí 32tisíc , obsažena je standardní záruka,zápis do TP a Davozu, v záruce není pouze pumpa, která by ale měla vydržet, pokud ji budeš mazat podle rady.

forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.8.2015 , 22:49   Citovat  

čaute, mam A6g f18b2 na plyn (sekvence) a potřebuji vyčistit EGR lištu. Jenže jsem se díval, že aby jsem se k ní dostal, je nutno překonat pár komponentů od LPG. Mám si dát na něco extra pozor a nebo to půjde vše bez problémů demontovat?

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2015 , 11:07   Citovat  

forever222 napsal:
čaute, mam A6g f18b2 na plyn (sekvence) a potřebuji vyčistit EGR lištu. Jenže jsem se díval, že aby jsem se k ní dostal, je nutno překonat pár komponentů od LPG. Mám si dát na něco extra pozor a nebo to půjde vše bez problémů demontovat?

Nevíme jak to máš zapojené, ale vstřiky mají zřejmě konektory Valtek, které jsou očíslované 1-4, to se musí zapojit jak to bylo. JInak jde odpomotovat cokoliv, když to dáš zpět jak to bylo. Při odpojení hadice to trochu zasyčí, to nevadí, ventily jsou zavřené.

Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2015 , 11:24   Citovat  

Jiřik napsal:
Ano, chce to seřídit, nic složitého.

Tak jsem se stavil za plynařem (s tou chudou směsí) a ten mi poradil, ať pojezdím nějakou dobu na benzín (dokud to nepřestane házet chybu ... cca 100km) ať se načte pořádně mapa. Pak se prý lpg mapa sama přizpůsobí a pokud bude potřeba, tak se ještě doladí.

Tak mě napadá, čím by to ještě mohlo být, pokud to nepomůže?
Obecně (nejen na lpg) by chudá směs měla být způsobena netěsnosti výfuku (Zdálo se mi, že je na vlnovci dírka, ale nefoukal. Preventivně jsem si jej však nechal vyměnit. Pak prasklé svody - zatím si nejsem jistý, jak na 100% zjistit ... smrad v kabině necítím.
Pak mě čeká prověřit už snad jen váhu vzduchu a lambdu.

Jinak mě teď ještě napadlo ... Kdyby to dělalo jen na lpg a benzín vpoho, tak nemůže to být zaneseným filtrem kapalné fáze? Protože při servisu před 50tkm (ještě u bývalého majiteje) jej neměnili, protože prý neměli, tak jen vyčistili a dali zpět.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina