Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 192 z 486
PeterAccord je teď offline  PeterAccord
PříspěvekZaslal: 2.8.2015 , 20:10   Citovat  

rooney napsal:
Jak jste na tom se spotřebou oleje, u 2.4 ?

Dík

Mením po 10 tisícoch a pred výmenou je olej zhruba v strede medzi min-max.
Nedolievam takže neviem aká je spotreba. Najazdené cca. 150 tisíc. Olej Mobil1 5W30
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
lestat771 je teď offline  lestat771
PříspěvekZaslal: 2.8.2015 , 20:30   Citovat  

Zdravím vás, ozývam sa či už niekto nemal takýto problém.. vodičové dvere nejdú zamknúť, ani otvoriť s diaľkovým.. pri zamykaní sa kolík pohne asi 2 mm nižšie a dvere nezamkne.. donedávna mi to zablblo iba občas, no teraz to nejde vôbec.. Auto otváram a zamýkam s kľúčom.. otvoria a zatvoria sa všetky dvere.. je to len zatrepané bordelom alebo niečo odišlo? mám accord 2004 ctdi.. dikyy Úsměv
   Návrat  
Knedlik je teď offline  Knedlik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.8.2015 , 21:05   Citovat  

nejspis ti odeslo tohle
tudy odkaz
resi se to tady furt dokola, pohledej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
lestat771 je teď offline  lestat771
PříspěvekZaslal: 2.8.2015 , 21:18   Citovat  

Knedlik napsal:
nejspis ti odeslo tohle
tudy odkaz
resi se to tady furt dokola, pohledej

díky moc.. nemohol som nájsť tému, ale už som ju našiel dík. v téme, ktorú som našiel sa píše, že objednávané časti majú opačný kontakt a motorček sa točí do opačnej strany.. nevieš ako to je na tomto čo si mi poslal? díky Úsměv
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2015 , 23:59   Citovat  

může auto probíjet? už jsem několikrát dostal pecku od kliky, dostávám pravidelně ránu když jedu do garáží a mačkám tlačítko na automatu na lístek, a teď ode mě dostala pecku u paní na mýtné bráně v chorvatsku, když mi podávala lístek.. Velmi šťastný když jsem jezdil před týdnem BMW, tak nic..
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.8.2015 , 7:32   Citovat  

Co jako čekáš, že v tom autě bude za napětí? Velmi šťastný Když by tam nějaké bylo, tak už Ti nic nefunguje. A podle toho co popisuješ, tak není problém v autě, protože tu pecku dostala ženská od Tebe a ne od auta. Z jakého materiálu nosíš oděvy? Z jakého materiálu má auto sedačky a z jakého mělo to Báwo?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2015 , 7:35   Citovat  

lestat771 napsal:
díky moc.. nemohol som nájsť tému, ale už som ju našiel dík. v téme, ktorú som našiel sa píše, že objednávané časti majú opačný kontakt a motorček sa točí do opačnej strany.. nevieš ako to je na tomto čo si mi poslal? díky Úsměv

no pisou u toho "front left driver side" na rychlo sem neco nasel, takze ti fakt nevim, zatim sem jeste u svojeho auta neresil, ale kdyz pohledas, tak to najdes i unas ruzne po bazosich a jinyc serverech... nebo zkus majorhonda tady na foru, prodava pouzite dily
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2015 , 9:02   Citovat  

jakubM napsal:
může auto probíjet? už jsem několikrát dostal pecku od kliky, dostávám pravidelně ránu když jedu do garáží a mačkám tlačítko na automatu na lístek, a teď ode mě dostala pecku u paní na mýtné bráně v chorvatsku, když mi podávala lístek.. Velmi šťastný když jsem jezdil před týdnem BMW, tak nic..

Toto se stává i nám,dostaneme pecku od nákupního košíku v Kauflandu,i když se dotkneme vzájemně s mladou,když zavíráme dveře u auta,prostě když jsme jezdili Civicem,nestávalo se nám to. Takže žádné oblečení,může za to opravdu ten Accord co nás nějak nabíjí statickou elektřinou pořádnej výtlem
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.8.2015 , 9:51   Citovat  

Kmóďa napsal:
Toto se stává i nám,dostaneme pecku od nákupního košíku v Kauflandu,i když se dotkneme vzájemně s mladou,když zavíráme dveře u auta,prostě když jsme jezdili Civicem,nestávalo se nám to. Takže žádné oblečení,může za to opravdu ten Accord co nás nějak nabíjí statickou elektřinou pořádnej výtlem

a neni to tim ze civic byl tak malej ze se v nem nedalo prc vyrabet statickou elektrinu?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2015 , 10:53   Citovat  

no mne se zrovna tohle delo v civicu 8g a v accordu mi to nedela, podle me je to kombinace obleceni vs. latka na sedacce...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2015 , 12:05   Citovat  

kandik napsal:
a neni to tim ze civic byl tak malej ze se v nem nedalo prc vyrabet statickou elektrinu?

pořádnej výtlem pořádnej výtlem podle mě to taky bude třeba těmi sedačkami,jak píše Knedlik,v A7g není klasická látka ale něco jako silon mi to připadá...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2015 , 12:07   Citovat  

Knedlik napsal:
no mne se zrovna tohle delo v civicu 8g a v accordu mi to nedela, podle me je to kombinace obleceni vs. latka na sedacce...

V Accordu ti to nedělá,takže máš kůži nebo kůže/alcantara nebo co se dávalo?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2015 , 17:39   Citovat  

No po stranach je kuze, ale uprostred je normalni latka
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2015 , 18:41   Citovat  

Knedlik napsal:
No po stranach je kuze, ale uprostred je normalni latka

Mam stejne a dostavam pecky Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2015 , 19:17   Citovat  

Zkus jezdit nahatý...problém by se měl vyřešit Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2015 , 19:50   Citovat  

jakubM napsal:
Mam stejne a dostavam pecky Úsměv

ja taky a zadny pecky nedostavam ,a nahatej nejezdim Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.8.2015 , 21:18   Citovat  

hej borci, a nejezdite v silonkach?Velmi šťastný
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.8.2015 , 15:06   Citovat  

Musite si oholit koule klucii kouř Je to tam.
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2015 , 18:23   Citovat  

Někdy to dělají dodělavany HID xenony.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2015 , 19:26   Citovat  

reznicek9 napsal:
Někdy to dělají dodělavany HID xenony.

ty mam taky dodelany a nic me nekope Velmi šťastný ,spis mu nekde probiji naka ptakovina na karoserii..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2015 , 19:47   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ty mam taky dodelany a nic me nekope Velmi šťastný ,spis mu nekde probiji naka ptakovina na karoserii..

JJ proto tam je to slůvko někdy Velmi šťastný třeba u dvojkových octávek dokážou HIDy zlikvidovat ECU řízení stěračů, zřejmě nakmitáváním nějaký zbloudilých proudů do kastle/koster Mrk Velmi šťastný
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.8.2015 , 20:18   Citovat  

Thomme napsal:
Takže asi Honda servis že? Nebo neumí to někdo opravit v okoli Frýdku-Místku? Vyrezlá pístnice za 130 tisíc km když auto bylo garážováno? to se mi nezdá. Asi to bude jenom to gufero.

Garážováno negarážováno vlhkost je všude,jak špatnou manžetou nebo neodborně vyměněné táhlo řízení,nádobka na servo není nějak utěsněná olej se v servu zahřívá malé množství vody se tam udělá i tak atd.
Sadu bud original nebo koupit repasované řízení.
OEM číslo sady 06531-SDA-A02
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2015 , 9:18   Citovat  

Kmóďa napsal:

To je v pořádku, že to mezi vámi stále jiskří Velmi šťastný

Mám dotaz. Včera jsem v kufru vezl asi 450 kg betonových desek, rovnoměrně rozložených. Dnes cítím, že zadek auta se chová více nervózně, jakoby mírně plaval, více to houpe a v zatáčkách mi přijde, že se to více náklaní. Nemohl jsem tam něco zničit? Jaké je vůbec max. povolené zatížení zadku? Od výměny tyček stabíků jsem o zadku skoro nevěděl. Můžou se během takové jednorázové a krátkodobé zátěže (cca 80 km) takhle unavit pružiny/tlumiče? Nebo se mi podařilo ty stabíky zničit, případně se utrhnulo uložení? Ty jsme totiž neměnili s tím, že sice není 100%, ale ještě vydrží. Při vylezení z auta to mírně vrzne vzadu za řidičem, což dělalo i předtím a dneska jsem měl i pocit, že to vzadu trochu klepe na nerovnostech.

Taky mi občas škrtá zpátečka při řazení, až mi z toho vstávají vlasy. Na co se připravit? Dík.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 1:12   Citovat  

Taky jeden dotaz..aktualne me zlobi jedna vec na Accu..na predku jsou novy brzdy ( ATE, zadny srajdy )..a silene to trepe s volantem, kdyz dobrzduju..muze tohle delat zvlneni kotoucu? Novych kotoucu? Maj najeto tak 5tis..pomuze oprava prejeti na soustruhu? Mechos zkouosel podvozek a ten je pry pevny, nikde nic..byl to i projet..
Jde tahle vlnitost kotouce poznat i rukou? To uz asi moc ne, co? Navic mi pripada, ze to je horsi a horsi..
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 6:23   Citovat  

Squixx napsal:
Taky jeden dotaz..aktualne me zlobi jedna vec na Accu..na predku jsou novy brzdy ( ATE, zadny srajdy )..a silene to trepe s volantem, kdyz dobrzduju..muze tohle delat zvlneni kotoucu? Novych kotoucu? Maj najeto tak 5tis..pomuze oprava prejeti na soustruhu? Mechos zkouosel podvozek a ten je pry pevny, nikde nic..byl to i projet..
Jde tahle vlnitost kotouce poznat i rukou? To uz asi moc ne, co? Navic mi pripada, ze to je horsi a horsi..

Nazdar, podobné problémy tu řešilo hodně uživatelů. Pokud nemáš rozhozenou geometrii a vyvážená kola, bude chyba 100% na straně zvlněných kotoučů. Nejsem si jist, ale ATE mělo před časem velké problémy s kvalitou materiálu. Při rychlém prohřátí a následném zchládnutí došlo k pokřivení. Prostě špatný typ oceli, oprava na soustruhu by nic neřešila, po čase by se ti to znovu pokroutilo. Kotouče reklamuj.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 13:04   Citovat  

Střelec napsal:
To je v pořádku, že to mezi vámi stále jiskří Velmi šťastný

Mám dotaz. Včera jsem v kufru vezl asi 450 kg betonových desek, rovnoměrně rozložených. Dnes cítím, že zadek auta se chová více nervózně, jakoby mírně plaval, více to houpe a v zatáčkách mi přijde, že se to více náklaní. Nemohl jsem tam něco zničit? Jaké je vůbec max. povolené zatížení zadku? Od výměny tyček stabíků jsem o zadku skoro nevěděl. Můžou se během takové jednorázové a krátkodobé zátěže (cca 80 km) takhle unavit pružiny/tlumiče? Nebo se mi podařilo ty stabíky zničit, případně se utrhnulo uložení? Ty jsme totiž neměnili s tím, že sice není 100%, ale ještě vydrží. Při vylezení z auta to mírně vrzne vzadu za řidičem, což dělalo i předtím a dneska jsem měl i pocit, že to vzadu trochu klepe na nerovnostech.

Taky mi občas škrtá zpátečka při řazení, až mi z toho vstávají vlasy. Na co se připravit? Dík.

450kg kuky kuk tak to jsi tomu naložil teda pěkně a trochu jsi to přetížil, ne teda o moc ale citelně. Jestli máš na voze starší tlumiče a pérování, tak jsi je pravděpodobně odrovnal. Pokud jsi navíc jel trasu s výraznou nerovností vozovky, na které zatížené auto, pěkně pérovalo, tak mohlo dojít k přetížení pružin (unavení/povolení strukturální pevnosti modulu pružiny). Lze to zjistit tak, že si změříš zdvih pružiny nezatíženého auta a naměřenou hodnotu porovnáš s hodnotou kterou lze dohledat na netu, případně ti někdo napíše, jakou má on hodnotu zdvihu. Já to odpoledne můžu změřit a poslat ti moji hodnotu zdvihu pro porovnání. Co se týče tlumičů, tak laicky zjistíš stav, tak, že s vozem ručně zapružíš. Stlačení by mělo jít ztuha a ne o moc, zdvih (zvednutí za lem blatníku) by měl jít zlehka. Ani při jednom pohybu by nemělo jít slyšet výrazné syčení. Nejlepším způsobem je vizuální kontrola člověka, který za tebou pojede v druhém autě a bude sledovat chování zadních kol při jízdě po nerovné vozovce, bude-li náprava po těchto nerovnostech poskakovat (i po přejetí), je nad slunce jasné, že máš v háji tlumiče.
A nebo se stav za odborníkem, ten to pozná zaručeně.. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 13:14   Citovat  

von-pivoj: Myslím, že to je přitažené za vlasy. To chceš říct, že když pojede ve 4 s plným kufrem na dovolenou, tak oddělá auto? 450kg není tolik. Jestli s tím neprasil/nevymetal díry, tak to autu nemůže ublížit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 13:29   Citovat  

jakubM napsal:

Nazdar, i já přicházím, sice trochu se zpožděním, ale přece se svou várkou vysvětlení.
Tento stav je závislý na několika aspektech. Před lety jsem se tomu dost věnoval. Jen ve zkratce, "probíjení" je ve skutečnosti fyzikální jev, t.j. vyrovnání velikosti potenciálu (napětí) mezi dvěma se přibližujícími (spojujícími) prvky (v našem případě řidič/spolujezdec a karoserie vozu)
1. Počasí.. počasí a s ním spojená relativní vlhkost. čím nižší je vlhkost, tím vyšší je šance na přenos náboje (vyrovnání potenciálového spádu) mezi dvěma prvky, je taktéž dokázáno, že při jízdě v horkých dnech se na voze/karosérii vytváří elektrostatický náboj, ale to je nic vůči tomu, který se indukuje na řidiči/spolujezdci
2. Materiál interiéru/oblečení.. je-li interiér, potažmo sedačky vyroben ze syntetických materiálů může vznikat (indukovat se) na prvku (řidiči/spolujezdci) statický náboj, viz . třeme.li liščím ohonem ebonitovou tyč..... Mr. Green výhodu mají majitelé kožených nebo koženkových autosedaček, ti však trpí jinými neduhy kouř
3. Stav řidiče/spolujezdce.. tím mám na mysli, jestli byla v nedávné chvíli vykonány očista/koupel a s ní spojené umytí a vysušení vlasů (je jedno, zda byl použit fén Velmi šťastný ), takhle pěkně umytá a vysušená kštice je nádhernou továrnou/generátorem elektrostatického náboje Je to tam. a jsme opět u rozdílů potenciálů osoba vs vůz
Taktéž je dokázáno, že náboj má tendenci shromažďovat se na místech s ostrými hranami, tzn. větší náboj lze naměřit (dostat pecku) na rohu dveří než na ploché střeše. Pro člověka je to sice v tu chvíli nerozeznatelný rozdíl ale je to tak Mr. Green
Co tedy zaručeně pomáhá, je při nastupování do vozu, resp. ještě před přistoupením k vozu a dotyku se karosérie, vzít do ruky nějaký kovový předmět (klíče) a pomocí tohoto předmětu se dotknout/přiblížit karosérii vozu (nebo jakéhokoliv kovového předmětu), dojde k vyrovnání potenciálů ale člověk nepocítí tak výrazné probití. To samé lze aplikovat při vystupování. Jen pro zajímavost, to klasické uchem slyšitelné lusknutí je spjato s rychlostí přeskoku jiskry (vyrovnání potenciálů), tato rychlost způsobuje v okolí přeskoku výrazné tlakové změny a jak všichni víme, změna tlaku=zvuk meetallll
Takže v létě u sebe mějte vždy po ruce kus, kovu, třeba otvírák na pivo pifko
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 13:45   Citovat  

von-pivoj napsal:
Nazdar, podobné problémy tu řešilo hodně uživatelů. Pokud nemáš rozhozenou geometrii a vyvážená kola, bude chyba 100% na straně zvlněných kotoučů. Nejsem si jist, ale ATE mělo před časem velké problémy s kvalitou materiálu. Při rychlém prohřátí a následném zchládnutí došlo k pokřivení. Prostě špatný typ oceli, oprava na soustruhu by nic neřešila, po čase by se ti to znovu pokroutilo. Kotouče reklamuj.

Sakra! Problém je, že kotouče jsem nekupoval, ale kamoš, od kterýho jsem to kupoval..no snad to bude mít..uvidíme.
Pak si má člověk koupit něco kvalitního! Doprd.. naštvanej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 18:09   Citovat  

Squixx napsal:

Mě říkal dvorní mistr obrábeč, že litina z který se dělá kotouč, při tom výrobním tempu nestačí vyzrát a když se dají čerstvé kotouče na auto tak se vlivem namáhání kroutí z důvodu nedosažení požadovaných vlastností toho materiálu. Co se mi u ATE osvedčilo je opatrně zajet, pak jim dát trochu zátež a když začnou klepat tak srovnat na soustruh a potom by měl být klid ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 191, 192, 193 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina