Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Type r 8g nebo 2.2 ictdi s chipem?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 21:26   Citovat  

vti17 napsal:
no nevim kluci ja se na 200koni v tom ictd v serii dostal delal sem intercoler na zakazku ten mne vysel vsehovsudy 16500kč u profifirmy,spojku sem delal za 15,a čip za 8 takže akce cca 40tisa mam 198hp a 470nm a co se tyka zrychleni mam zmereno 6.7,takovou malou chytrou krabickou a vmax je budikovych 252kolik je real nevim ale zkouseli sme to s klukama co maji typer r i treba prelude 2.2vtia ta nafta byla vzdy rychlejsi,i ve zrychleni i pruznost ,nedostali se predemne v zadne situaci,treba sem to ale zkousel s vydechlyma kusama tak nevim ale prej to maji oba top stav tak nevim težko soudit...:)samozřejmne co se tyka radosti s jizdy tak v te nafte žadna radost neni je to tiche a jen to tlači oproti type r co dela kolem toho hromadu cirkusu akravalu...zkuste si v tech ctr zacpat uši a zjistite že to zas takova pila taky není..Velmi šťastný tim samo nechci hanit ctr sou to super auta podvozkove urcite lepsi a radost udela taky vetsi..ale ta nafta mu proste stiha akorad neděla to divadlo kolem....zaleži co kdo chce ja třeba chci jet rychle a nenapadne a přitom pít takovým autum krev jak se mne nemužou zbavit Úsměv Honda

chlape ty si pobavil vazne,divadlo kolem HaHaaa HaHaaa HaHaaa tvoje auto je obycejna ropenka a nejaky to divadlo kolem navic Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 21:44   Citovat  

Honda.men napsal:
Tady jsou opravdu lide,kteri by tu nemeli nic komentovat. Same posmesky,apod. Se divim,ze tyto lidi nevyhosti nadobro. Borec se na neco zepta a dostane se mu od nekterych odpovedi,ktere ho akorat zesmesnuji. Vetsina takovych nikdy ani motor nevidela,tak nevim proc to komentuji. Ja sam nejsem zastancem nafty, ale prijit poprve na takove forum a dostat se mi takovych odpovedi, tak uz tady nevkrocim.
Sorry za offtopic ale toto me ....
2.2 CTDi je spickovy motor, ktery nenadarmo vyhral motor roku, kdyz vysel. A verim tomu,ze Hondaci ten motor hodne predimenzovali a proto vydrzi klidne pul milionu na puvodnich soucastkach a seriovem softwaru. Pri pravidelnem servisu. To uz ale neplati,kdyz se precipuje. Nejcastejsi zavada jsou praskle svody.
A co se tyce tematu, tak CTDi vs.Type R je hold uplne propastny rozdil. Diesel je tezky a to je cely problem. Vzhledem k tomu, ze ma kroutak, tak ma i tezkou prevodovku. Nehlede na to, ze na to nema ani podvozek. Type R je staveno jako auto,ktere v serii muze vyrazit na okruh. Ale zase nejezdi za 5 litru. Chces-li jezdit rychle tak jedine Type R.

Presne tak a najviac kritizují taki co maju 30r auta a vsetko ine je pre nich nap...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 21:48   Citovat  

Keak napsal:
chlape ty si pobavil vazne,divadlo kolem HaHaaa HaHaaa HaHaaa tvoje auto je obycejna ropenka a nejaky to divadlo kolem navic Velmi šťastný

Sa tvaris ako keby si mal Ferrari
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 21:52   Citovat  

Tak já bych to tu zamknul než bude flame war Velmi šťastný

Hodně lidí toto téma pochopilo jako skoro srandu, protože jsou to dvě naprosto nesrovnatelny auta a ani nebylo napsáno k čemu má byt auto používáno a co od toho dotyčný čeká Velmi šťastný ale i tak tvrdit že cipnuta nafta na hranici své kostrukce bude lepší, spolehlivější než ctr je trochu mimo . . .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 21:54   Citovat  

rudy5 napsal:

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný si zabil
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 21:55   Citovat  

rudy5 napsal:

A Ferrari je symbol dokonalosti či co? Velmi šťastný
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 22:12   Citovat  

Rom. napsal:
na celém tohle vlákně (a vlastně celé dnešní době) je to, že se diesel považuje za sportovní motor Bueee

presne tak ,na nafte neni nic sportovniho ... jen to ,ze pojede nekoho na dalnici a pak nekomu vyklada v hospode pohadky , ze jel pritom za 5litru .. nemluve otom o kolik snizis zivotnost dilu motoru ,kdyz mu zvednes vykon o cca 40%..
vubec nechapu jakej ma smysl tohle tady resit pro cloveka kterej tohle nejspis nechape kdyz se neumi ani rozhodnout ..protoze nejspis ani nevi ocem sportovni jizda je ...ta je hlavne otom randalu a cirkusu a castem razeni o pocitu ze ridis polozavodak...

..tomu jde nejspis o vykon,tak at si koupi klidne nakou jetou naftu kterou nezajizdel a snizi ji jeste vic zivotnost kouř
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 22:18   Citovat  

Jo nafta umi jezdit rychle... Rovne...
Dovolim si lehky offtopic takove male srovnani. Standartni performance upgrade C8G v nafte je chip a zbytek serie.
U R18 se dava sportovni podvozek, silnejsi brzdy a poradny gumy...
Holt kazdeho bavi neco jineho Mrk

vti17, CTR Ti zmizi v prvni serii zatacek, cmoudu zdar Mrk
   Návrat  
Kuba_vr6 je teď offline  Kuba_vr6
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 22:54   Citovat  

No ja to bral v běžnem provozu, že vy všichni převažně jezdíte na okruhu na čas jsem nevědělÚsměv)
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 22:56   Citovat  

Kuba_vr6 napsal:
No ja to bral v běžnem provozu, že vy všichni převažně jezdíte na okruhu na čas jsem nevědělÚsměv)

Běžný provoz je jezdit rovně? to mi hlava nebere
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 22:58   Citovat  

Nafta nebo TypeR to asi jako mé dnešní dilema těstoviny nebo vepřo-knedlo-zelo... Velmi šťastný
   Návrat  
Kuba_vr6 je teď offline  Kuba_vr6
PříspěvekZaslal: 6.8.2015 , 23:20   Citovat  

No pokud vim tak nafta neni jen 5D ale dělala se i v type S ne?.-)a co kdybyby měla podvozek z CTR +brzdy z CTR a vami zminovany hendikep + 100kg vpředu ale zato necelých 500nm a stejných 200PS když pominu dojem z jizdy jako je v CTR tak pořád budete tvrdit že mu bude CTR pořád nechutně ujíždět? na vámi vyzdvihovaném okruhu? jinak abych to uvedl na pravou miru nejsem zarputily naftak Jsem z honda family ja osobne mam Naftu 2,2(chipovat nechci) a máme tu i benziny vtecy a no vtecy:-)Pro Ty co mě házeli do koncernového pytle
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 0:24   Citovat  

Kuba_vr6 napsal:
No pokud vim tak nafta neni jen 5D ale dělala se i v type S ne?.-)a co kdybyby měla podvozek z CTR +brzdy z CTR a vami zminovany hendikep + 100kg vpředu ale zato necelých 500nm a stejných 200PS když pominu dojem z jizdy jako je v CTR tak pořád budete tvrdit že mu bude CTR pořád nechutně ujíždět? na vámi vyzdvihovaném okruhu? jinak abych to uvedl na pravou miru nejsem zarputily naftak Jsem z honda family ja osobne mam Naftu 2,2(chipovat nechci) a máme tu i benziny vtecy a no vtecy:-)Pro Ty co mě házeli do koncernového pytle

ja vtom nevidim jedinej smysl proc to delat ,nikdo nepsal ,ze mu CTR bude ujizdet ,ale ze to pojede minimalne stejne ,ale naco zlepsovat neco takoveho jako je naftak jen aby to jelo jako CTTR nebo o neco malo lip ,kdyz CTR je uz hotovy a neni o tolik drazsi jako nafta plus ta uprava a zahucis v nem omnohem min nez v te predimenzovane nafte ..pokud chce 5D tak nato je acco-S jako vysity a se CTR nebo acco-S se da jezdit o par litru min nez s naftou...pochhybuji ze tvuj znamej vubec uvazuje o CTR spis jen hleda neco co by bylo stejne rychly nebo rychlejsi a aby mu to zralo tolik naco je zvyklej a vyslo to za stejny nebo mensi prachy , protoze nejspis doted jezdil na koncernu v nafte nebo je v okruhu lidi kde se nafta preferuje tak nebo onak levnej vykon znamena drhahej servis a kdo chce za kazdou cenu usetrit tak seredne prodela ... ale proti gustu
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 7:41   Citovat  

Ano, obvzláště v Anglii jde o dosti oblíbenou úpravu. Vzít TypeS v naftě, nachipovat a vizuálně z něj udělat TypeR. Takže taková Honďácká varianta na Golf GTD, TypeD to mi hlava nebere
To ale pořád nemění nic na tom, že je to Evropská zhovadilost Smutný Nafta patří tak možná do nějakýho familywagenu na velký nájezdy po dlouhých trasách, ne do "HotHatche" to snad ne

Jak by se držela nachipovaná nafta s dotaženým podvozkem i brzdama za CTR na okruhu, je otázkou. Váha navíc vepředu povede k větší nedotáčivosti, rychlejšímu konci brzd a řidič bude v sedačce pěkně lítat (pokud tam nehodí sedačky z CTR = další prachy navíc).
No a co by při okruhovém zápřahu řekla spojka na těch necelých 500Nm, je ve hvězdách, ale oni už jsou majitelé čipů nejspíš zvyklý, že když na ni nebudou hodní, tak ji mění sejně často jako olej.

Jak se z dalších komentářů ukázalo, tak tomuto druhu lidí jde opravdu o prohánění se po dálnici. Ono dát lepší podvozek, brzdy a pneu neznamená, že dotyčný je na okruhu víc jak doma. Dotyčný si spíš užívá každou zakroucenou okresku Mrk
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 9:03   Citovat  

Doviesť A7G poface s 100 000 km, k tomu R17/225, nahodi´t kvalitnejšie brzdy, jemne zvýšiť výkon na 160-170 ps, podvozok Showa a má auto hodné na jašenie po dialniciach a okreskách, a môže sa nahánať kludne s RS ochcáfkou....
Lenže to sa dostávame tak na 9-10 tisíc eur minimálne...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 9:46   Citovat  

To je samý "kdyby se udělalo toto a toto tak by by to bylo takto" - když dáte stejnou hodnotu do CTR (lepší podvozek, brzdy či dokonce turbo/kompresor) jako utratíte v dieselu, tak si ropa ani neškrtne opět Mrk

A hlavně se to tu pořád nabaluje, každý se trumfuje, diskuze se rozrůstá (už tu padla zmínka o Ferrari HaHaaa ) takže až sem přijdu večer tak se tu bude řešit Ferrari v benzínu nebo v naftě? Velmi šťastný
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 10:12   Citovat  

Pfff, myslím že to už príde k bodu LPG do Ferrari
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 10:28   Citovat  

Vy co stále máte nieco proti naftě a aj ked to je honda by ste si malí založit svoj klub veteranov přetože vsetci kritici a zaryti zastánci benzínu maju vacsinou 25 a viac ročně auto a prenajat nějaký okruh lebo ako vidím každý je riadny závodník lebo vám sa mi vidí akosi tie novsie auta na tych cestách velmi zavadzaju su nespojahlive smrdia idu pomaly motor nereve dokonce to má aj klimu a ESP Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 11:05   Citovat  

rudy5 napsal:
Vy co stále máte nieco proti naftě a aj ked to je honda by ste si malí založit svoj klub veteranov přetože vsetci kritici a zaryti zastánci benzínu maju vacsinou 25 a viac ročně auto a prenajat nějaký okruh lebo ako vidím každý je riadny závodník lebo vám sa mi vidí akosi tie novsie auta na tych cestách velmi zavadzaju motor nereve dokonce to má aj klimu a ESP Velmi šťastný

presne jsi to vystihl "su nespojahlive a idu pomaly" coz je opak duse znacky HONDA ,tohle je Honda klub kde cca 95% lidi tady vlastni cca 10 - 30let stary hondy ktery za neco jeste stoji a neco vydrzi a jsou v lepsim stavu nez kde jaky par let stary hondy a vetsina ma i klimu tempomat a kde co ,to ty jsi zaloz nakej svuj nafta club kdyz tohle nedokazes pochopit ,nebo se laskave presun na WV forum tam budes jak doma a budou te i nosit na rukou kouř

co se tyce Tematu tak bylo demonstrovano ,ze to jde a dotycny jse ptal co lepe pojede ... takze jsi myslim ,ze uz je to jasny od prvni stranky ,za ty samy penize pojede lip "na primce nafta" ... kdyz se da koupit o 100tkc mene jako CTR .. a kdyz do toho vrazi 100tkc tak to pojede lip ...za jakou cenu to uz nejspis bude fuk ,kdyz se bude hlavne koukat na graf z brzdy ...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 11:23   Citovat  

Mel jsem CTR a porad mam A7G s 2,2i-CTDi, takze zaujaty byt ani nemuzu. Porovnavat TypeR s dieselem ale vubec nejde, jde o 2 uplne jine charaktery, i kdyby mely byt tyhle 2 motory ve stejnem aute a i kdyby byla ta nafta klidne kdovijak upravena na kdovijaky vykon. Cert vem ekonomiku provozu, spolehlivost apod., ale s dieselem muze jit o zabavu jenom v predjizdeni ostatnich na dalnici. Pro jezdeni s rodinou je turbodiesel fajn, pro zabavu urcite ne. Jak tu uz X-krat zaznelo- vyssi hmotnost a zvlast na tak nedotacivem aute, jako je C8G se to na predku projevi o dost vyrazneji, s tim spojene jizdni vlastnosti. Ani upravy podvozku a brzd tenhle handicap nikdy nemuzou ani zmirnit. A nejvetsi deviza CTR (7. a 8. generace) je motor. K20 pod kapotou je proste klenot- ta prace s nim, razeni, zvuk, toceni do 8000, ..
Jdo o 2 uplne jine vozy, i kdyby byly ve stejnem "baleni".
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 11:32  Naposledy upravil krtekm dne 7.8.2015 , 12:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Presne tak... Dotaz je zodpovezen jiz nekolikrat. Navic si nemyslim ze tu nekdo s klapkama na ocich neustale hani naftu jako takovou. Na to jsou to jina vlakna Úsměv Hani se tu nesmyslna uprava auta, ktere je primarne predurceno na jiny zpuspob pouziti. Hani se tu uprava, kde za stejny peniz zdaleka nedostanes produkt jako je CTR, ale jen "latru ktere vyleti motor kominem" a jejiz spolehlivost a jizdni vlastnosti se nemuzou ani priblizit! Thats all... Pokud se zlobis, ze si nedostal odpoved jakou si chtel, je to tvuj problem kiss me Si na foru, kde se lidi svobodne vyjadruji (samozrejmne v ramci pravidel) a tim padem s tebou nemusi vzdy souhlasit. Pozadal si lidi na foru o nazor a dostl si ho papa
   Návrat  
Gattes je teď offline  Gattes
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 12:14   Citovat  

Bavíte mě pořádnej výtlem rozdíl váhy mezi TypeR (1338) a TypeS2,2 (1383) je celých 45kg tak mě teď řekněte kde je ten zásadní váhový rozdíl na předku.
Já jako většina z vás tady na foru se taky rád svezu ale 45kg na celkové váze nepoznám.
Hurá do mě ale čísla jsou čísla. Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 12:16   Citovat  

Gattes napsal:
Bavíte mě pořádnej výtlem rozdíl váhy mezi TypeR (1338) a TypeS2,2 (1383) je celých 45kg tak mě teď řekněte kde je ten zásadní váhový rozdíl na předku.
Já jako většina z vás tady na foru se taky rád svezu ale 45kg na celkové váze nepoznám.
Hurá do mě ale čísla jsou čísla. Se stydím

A pořad dokola, jak zaseklá gramofonová deska. . .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 15:09   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
presne jsi to vystihl "su nespojahlive a idu pomaly" coz je opak duse znacky HONDA ,tohle je Honda klub kde cca 95% lidi tady vlastni cca 10 - 30let stary hondy ktery za neco jeste stoji a neco vydrzi a jsou v lepsim stavu nez kde jaky par let stary hondy a vetsina ma i klimu tempomat a kde co ,to ty jsi zaloz nakej svuj nafta club kdyz tohle nedokazes pochopit ,nebo se laskave presun na WV forum tam budes jak doma a budou te i nosit na rukou kouř

co se tyce Tematu tak bylo demonstrovano ,ze to jde a dotycny jse ptal co lepe pojede ... takze jsi myslim ,ze uz je to jasny od prvni stranky ,za ty samy penize pojede lip "na primce nafta" ... kdyz se da koupit o 100tkc mene jako CTR .. a kdyz do toho vrazi 100tkc tak to pojede lip ...za jakou cenu to uz nejspis bude fuk ,kdyz se bude hlavne koukat na graf z brzdy ...

Ahá takže už ani pár rokov stará Honda neni dobrá? , najlepšia Honda je čím najstaršia? Velmi šťastný Mám 2 benzínové autá nemám problém s benzínom .Vlastím momentále 3 rôzne značky aut jeden je japonec benzín chodím na rôzne fóra ale nikde na žiadnom neni toľko zarytých ľudí u ktorých neni nič lepšie len to čo majú oni pretože iné nikdy neskúsili ani nedokážu pochopiť že každému vyhovuje niečo iné,čo by tu mal každý písať svoje skúsenosti čo mal čo mu vyhovuje ako sa to správa tak pár jedincov hned odsúdi že to čo chce je blbost a to neni auto to je ropák auto je len to čo mám ja atd.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 16:02   Citovat  

rudy5 napsal:
Ahá takže už ani pár rokov stará Honda neni dobrá? , najlepšia Honda je čím najstaršia? Velmi šťastný Mám 2 benzínové autá nemám problém s benzínom .Vlastím momentále 3 rôzne značky aut jeden je japonec benzín chodím na rôzne fóra ale nikde na žiadnom neni toľko zarytých ľudí u ktorých neni nič lepšie len to čo majú oni pretože iné nikdy neskúsili ani nedokážu pochopiť že každému vyhovuje niečo iné,čo by tu mal každý písať svoje skúsenosti čo mal čo mu vyhovuje ako sa to správa tak pár jedincov hned odsúdi že to čo chce je blbost a to neni auto to je ropák auto je len to čo mám ja atd.

A co čekáš? Vždyť Honda vyrobila drtivou většinu svých aut s benzínovým motorem s duší a stylem k zábavě z jízdy takže logicky i honda klub má většinu lidí kteří mají benzínový motor a vyznávají auta s duší a stylem for fun

Je to přímá úměra Mrk

To že jiný automobilky placaji modely jeden přes druhy je věc jiná Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 16:15   Citovat  

reznicek9 napsal:
A co čekáš? Vždyť Honda vyrobila drtivou většinu svých aut s benzínovým motorem s duší a stylem k zábavě z jízdy takže logicky i honda klub má většinu lidí kteří mají benzínový motor a vyznávají auta s duší a stylem for fun

Je to přímá úměra Mrk

Pozri sa kolko aut HONDA sa predáva benzín a kolko diesel je to 50:50
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 16:17  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 7.8.2015 , 16:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

rudy5 napsal:

nejsi jedinej co skusil kde jakou znacku nebo alternativu paliva ,si moc nefandi zase ...
je videt ,ze nemas vubec skusenost z hondama ruznych generaci a motorizaci , kdyz si myslis ,ze dnesni hondy jsou lepsi ,
jsou lepsi jen v tom ze jsou novy, lip vybaveny ,bezpecnejsi ,ale urcite ne dlouhodobe spolehlivejsi to je cely...papa

a neni to tim ,ze je honda klub je plej fanatiku ,ale vtom ze Honda motory jsou vseobecne jednymy z nejspolivejsich motoru vubec ,to neni nazor,to je proste vseobecni fakt ,kdyz tohle nepochopis tak jsi to klidne pogugluj a mudruj jinde papa

Najspoľahlivejšie motory automobilovej historie
Značka Kazivosť motorov
1. Honda 1 z 344
2. Toyota 1 zo 171
3. Mercedes1 zo 119
4. Volvo 1 zo 111
5. Jaguar 1 zo 103
6. Lexus 1 zo 101
7. Fiat 1 z 85
8. Ford 1 z 80
9. Nissan 1 z 76
10. Mitsubishi 1 z 59

tohle je tak cca do roku 2006 a podivej se na jakch prickach je honda od 2006 do dnes Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 16:17   Citovat  

reznicek9 napsal:

Je to přímá úměra Mrk

A tí čo majú HONDu v nafte tí sem nepatria či ako , kto sem ide chce radu pomoc pokecať a nie aby si ho stále niekto doberal len preto že nemá HONDU benzín.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 16:33   Citovat  

rudy5 napsal:
A tí čo majú HONDu v nafte tí sem nepatria či ako , kto sem ide chce radu pomoc pokecať a nie aby si ho stále niekto doberal len preto že nemá HONDU benzín.

Vždyt naftařům nikdo nebrání aby tu byli, ale jsou prostě menšina a většina je v diskuzi vždycky překecá, protože a přečti si to ještě jednou Honda vyrobila drtivou většinu svých aut s benzínovým motorem s duší a stylem k zábavě z jízdy takže logicky i honda klub má většinu lidí kteří mají benzínový motor a vyznávají auta s duší a stylem for fun.

Je to přímá úměra

A navíc tady se neřeší až tak palivo nafta, ale spíš tam uprava na autě samotném ... kouř

Já bych naftou třeba i jezdil, ale nenašel jsem žadný pozitivum a převažují negativa, ale pokud někdo pozititva vídí tak at jí klidně má kouř Mrk
   Návrat  
bleck666 je teď offline  bleck666
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2015 , 19:50   Citovat  

diesel neni zly ale podla mna sa ho neolati upravovat, ani len chipovat... na starom vti v hodnote okolo 2000euro malo seriovu radiacu jednotku som sprintoval proti civic 8g 3dver diesel upraveny bol na 190hp, vydel som aj papier z brzdy, obehol som na vti 160hp civic diesel 190hp, ten clovek aby dostal s toho diesla 190 hp tak investovla okolo 2000eoro, za to si mohol podla mna kupit vti a mal by rychlejsie auto a nemusel by tuningovat...stalo sa mi na vti ze som dal na sprinta aj ctr 7g ale nikdy ma ani len nenapadlo mysliet si ze by bolo vti lepsie auto ako ctr len preto ze som bol rychlejsi, vti ma mensiu spotrebu ako ctr tak by podla ludi zameranych na spotrebu mohlo byt lepsie auto ako ctr Velmi šťastný jednoducho ctr 8g rychlejsie auto ako civic 8g diesel so 200 hp...ale verim ze na youtube je video ze civic 8g diesel sejmol aj suzuky hayabusu Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Type r 8g nebo 2.2 ictdi s chipem?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina