Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jazz - pls pomoc
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.8.2015 , 21:46  Naposledy upravil Jagi dne 27.8.2015 , 21:42, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ahoj, tak po dlouhé době jsme se vrátili opět k hondě Úsměv
Koupili jsme Hondu Jazz z itálie Úsměv s motorem 1.4 ve výbavě SPORT Graphite.
Fotky a plány doplním... do té doby bych toto vlákno potřeboval využít jako almanach pro aktuální otázky Úsměv po prvotní fázi vlákno přejmenuju Úsměv Dík

1. Jako první otázku mám ohledně výměny předních obrysovek... nesvítí a při demontáži podběhu se bojím že některý z plastových šroubků poškodím. Jak na to ? Úsměv není jednodušší sundat světlo? Odstrojeno skoro beze škod Velmi šťastný zzzzzzz

2.Chci vyměnit krom jiného i chladící kapalinu a nevím kde ju vylét... je to dobrý jako kde přerušit okruh?

3.Jak vyměnit žárovku u osvětlení spz?

4. Na pátých dveřích zevnitř je plast a pod ním bude nejspíše hlavička šroubu kterou se dotahuje ten plast na kterém je vzadu háčko a pod ním klika s osvětlením spz... ten plast potřebuju mírně dotáhnout ale neumím ten plastík sundat.

5.Kolik oleje, brzdovky, spojkovky Velmi šťastný, a fridexu je potřeba na výměnu? Je možnost se někde dočíst jak a kde na výměnu viz bod 8...

6.Je možnost že v autě mám alarm a nevím o tom? Jak to zjistím?

7.Kde je v autě palivový filtr - nenalezen...

8.nemám ani návod, ani dílenskou příručku... ani nic... nemáte někdo něco? Klidně jen zapůjčit a já si to ofotím...

9.Mám prasklej silentblok kterej je krásně vidět při sundaném lévém předním kole-drží převodovku... nějaké tipy jak ho vyměnit v domácích podmínkách? Myslím, že podepřu převodovku a celý ten držák vymontuju ven - a vyměním za celý tento díl a opět jen přidělám - tuším že to drží nahoře jen dva šrouby. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2015 , 12:53   Citovat  

up je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2015 , 21:44   Citovat  

Zkuste někdo odpovědět Bueee nevím jak dál to mi hlava nebere
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2015 , 22:08   Citovat  

Asi proto, protože jseš línej. Začni bodem 8. V sekci "Brožury a manuály" si stáhni servisní manuál a na spoustu dotazů tam najdeš odpověď.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2015 , 22:36   Citovat  

Línej sice jsem to mi hlava nebere ale v tomto určitě ne-e. V brožurách o jazzu jsi nic neviděl - jen to, že origo návod má zdendad.

Tudíž jsou mi i ostatní otázky tak torchu záhadou... Chtěl jsem jen poradit, než toto vlákno změním na opravdovej showroom.

No flame Úsměv přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2015 , 7:07   Citovat  

V servisním manuálu máš i to podstatné co je v uživatelském návodu...nevím na co čekáš Úsměv
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.8.2015 , 7:42   Citovat  

Pro začátek by si mohl doplnit aspoň rok výroby. Ona ta "1,4" byla jak v první generaci (2001-08; 1,4i-DSI 61kW "Dvousvíčka") tak v druhé (2008-14; 1,4i-VTEC 73kW).

"Jazzmanů" tady obecně moc nebude a těch s 2.generací jsem tady při rychlém hledání našel 4ks.

p.s. ad Alarm) Pokud ho v autě máš, tak by si po zamknutí auta měl mít někde na palubce blikající diodu. Pokud jde tedy o oreginál.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2015 , 13:55   Citovat  

Podle diskuze co tady proběhla předd půl rokem bych to odhadoval na 01-08, protože se rozhodoval mezi C6G/C7G a Jazzem. 08+ Jazz už je prachama jinde.
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.8.2015 , 19:38   Citovat  

Těch otázek je moc.. Velmi šťastný A nemám zrovna dobrou náladu, takže stručně a jasně:

1. Viz manuál.

2.Nechceš raději zajet do servisu? cože cože ?

3. Viz manuál.

4. Ten plast sundáš tak, že vytáhneš ty 2 "kliky" co jsou na zavírání kufru a pak ho prostě celý odcvakneš, nejlépe začít zezhora od brzdoveho světla....

5. Viz manuál.

6. Zeptal bych se spíše člověka, který Ti to auto prodal...

7. Filtr je v nádrži.

8. Vozím ji v autě v kastlíku, ale kvůli práci nemám čas ani spát a jsem furt poslední dobou naštavný, takže se klidně někdy stav a můžeš si vyfotit potřebné...

9. Opravdu nechceš raději zajet do servisu?

Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2015 , 7:09   Citovat  

Jo no vidíte.. vždycky jsem to neměl rád když někdo nepopsal o co jde přesně za auto... a sám jsem teď Velmi šťastný omlouvám se... Je to Jazz 2005 1.4 61kw sport z talianska.

Chci na tom autě udělat co nejvíce věcí sám... někdy se to naučit musím [i ty složitější ukony]. Silentblok budu měnit dneska... drží to tam jen dva šrůby tak snad to klapne Úsměv když si dobře podložím převodovku.

2.to udělám asi během týdne... pod autem je v krycím plastu otvor a ciděl jsem tam nějaký ventil, kouknu co zavírá ale jelikož je u spodní části chladiče tak by to mohl být krok kupředu Velmi šťastný manuál už jsem naštěstí rozjel.. nešlo mi spustit esm přátele

PS:přední pozičky vyměněny a musím říct, že ačkoliv je zbytek auta geniální, tak toto si myslím, že udělali uplně nejhůř na světě... to mi hlava nebere v levém světle je tak málo místa že jsem si chvilkama myslel že jsem - gynekolog?, hodinář?, ale nakonec už přecijen hotovo VTEC snad na dlouhou dobu Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2015 , 13:35   Citovat  

Tak pomalu finišuju, esm jsem nakonec rozjel... ale mám problém se sundáním toho plastu na pátých dveřích... podle manuálu tam jsou 3 typy uchytů... Ačko i Béčko mám sundané všecko... ale jak mám odcvakat ty céčka tak abych je nepolámal? Bueee ruku skrze madlo tam neprostrčím(teda přesněji řečeno ji tam dám, ale bojím se že už bych jí nevytáhnul a za jazzem se mi běhat nechce) to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 20:17   Citovat  

Hop... Umite někdo teda sundat ten plast z těch pátých dveří? je to dobrý
   Návrat  
Pavel jazz je teď offline  Pavel jazz
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 20:44   Citovat  

Jagi napsal:

Jde sundat uplne v pohode chce to trochu vic sily po obvodu jsou plastove bile trny mozna cerne je to jen nacvakly. Lip to pujde se sadou na sundavani plastovych dilu, ale staci obaleny plochy sroubovak. Jo ale nepametam se jestli je nutne vycvaknout to madlo
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 20:47   Citovat  

Jagi napsal:

tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2015 , 8:28   Citovat  

Toto jsem si našel... ale problém mám s cvočkama které tam jsou označené jako C. Jak je vytáhnout a nic neurvat. To má prostě škubnout a oni povolí? to mi hlava nebere
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.9.2015 , 9:19   Citovat  

Jagi napsal:
Toto jsem si našel... ale problém mám s cvočkama které tam jsou označené jako C. Jak je vytáhnout a nic neurvat. To má prostě škubnout a oni povolí? to mi hlava nebere

No jak sem psal hrubou decentni silou to odtrhat a možno si pomoci necim plochym ja si koupil tu sadu na plasty a dobry
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jazz - pls pomoc
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina