Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Classic
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 490, 491, 492 ... 569, 570, 571  Další 
Zaslat odpověď

Strana 491 z 571
Mulder je teď offline  Mulder
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.8.2015 , 0:16   Citovat  

ach jo, ACH JO tudy odkaz naštvanej
prosím, přijeďte mě fláknout tyčí po hlavě a řekněte mi, že jsem nic neviděl ... zmatenej nesouhlas

Prelude_2G_Si_white_134tkm_grade4-JP.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Prelude_2G_Si_white_134tkm_grade4-JP.jpg, 470.29 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2015 , 2:22   Citovat  

tudy odkaz

Muldere vlastně ti nakonec rozumím protože u tohoto si připadám jak Pavlovův pes Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 13:48   Citovat  

O naše starý jebky je zájem, maj nás rádi HaHaaa tudy odkaz
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 15:27   Citovat  

Mulder napsal:
O naše starý jebky je zájem, maj nás rádi HaHaaa

BTW....pan Suchar se dnes nechal slyšet, jestli by nebylo lepší pana Legendárního poslat o dům dál....že s tím stejně nejezdí a jen mu to zraje v garáži. Tuším že druhou sezónu už auto neběželo...

A já jsem si dal víkend s oservisovanou Sněženkou a byla to nádhera...jak jsem měl chmurné myšlenky, jestli tu kastli vůbec dávat dokupy, tak po víkendové jízdě vím, že to auto je famózní. Dokonce už si dává říct i převodovka....probíhá výplach ala Skřítek, tak jí potrápím ještě 200km a pak půjde na výměnu oleje. Neuvěřitelně se zklidnila a už skoro nekope je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 15:41   Citovat  

marab napsal:
BTW....pan Suchar se dnes nechal slyšet, jestli by nebylo lepší pana Legendárního poslat o dům dál....že s tím stejně nejezdí a jen mu to zraje v garáži. Tuším že druhou sezónu už auto neběželo...

A já jsem si dal víkend s oservisovanou Sněženkou a byla to nádhera...jak jsem měl chmurné myšlenky, jestli tu kastli vůbec dávat dokupy, tak po víkendové jízdě vím, že to auto je famózní. Dokonce už si dává říct i převodovka....probíhá výplach ala Skřítek, tak jí potrápím ještě 200km a pak půjde na výměnu oleje. Neuvěřitelně se zklidnila a už skoro nekope je to dobrý

je to dobrý je to dobrý je to dobrý Ano, ano, třikrát ano! Úsměv Jo, u Legendů se hodně problémů "samoopravuje" ježděním a moc rád slyším, že ten výplach vypadá, že Ti pomohl. (pozn. Petrovi Klimešovi teď začal - po měsíci stání - sám fungovat displej rádia - toho origo Blaupunktu. Předtím měl spoustu vypadlejch segmentů, takže se skoro nedal odkódovat a teď čistej jak víno. Úsměv)

Na druhou stranu ten pan Suchar je neuvěřitelná škoda. Dyť von vod Tebe musí pořád slyšet, jak je to famózní auto, ne? Ale jestli má kvůli tomu doma dusno, tak je to jasný. Tak by to asi chtělo někoho sehnat, kdo by se také chtěl stát patřičně Legendárním. Já už budu mít sedany 3, já už ne. Velmi šťastný Vlastně bych možná věděl o někom, kdo by toho byl snad hoden. Ale pořád bych radši "spasil" pana Suchara. Měl by si uvědomit, že je to teď a nebo nikdy. Lepší už to (auto a doba) nebude, takže jestli nebude jezdit Legem teď, tak už nadosmrti jezdí moderníma paštikama ala Fápka nebo co já vím co jeho (nebo jeho ženu? Velmi šťastný) uspokojuje ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 16:07   Citovat  

Mulder napsal:
je to dobrý je to dobrý je to dobrý Ano, ano, třikrát ano! Úsměv Jo, u Legendů se hodně problémů "samoopravuje" ježděním a moc rád slyším, že ten výplach vypadá, že Ti pomohl. (pozn. Petrovi Klimešovi teď začal - po měsíci stání - sám fungovat displej rádia - toho origo Blaupunktu. Předtím měl spoustu vypadlejch segmentů, takže se skoro nedal odkódovat a teď čistej jak víno. Úsměv)

Na druhou stranu ten pan Suchar je neuvěřitelná škoda. Dyť von vod Tebe musí pořád slyšet, jak je to famózní auto, ne? Ale jestli má kvůli tomu doma dusno, tak je to jasný. Tak by to asi chtělo někoho sehnat, kdo by se také chtěl stát patřičně Legendárním. Já už budu mít sedany 3, já už ne. Velmi šťastný Vlastně bych možná věděl o někom, kdo by toho byl snad hoden. Ale pořád bych radši "spasil" pana Suchara. Měl by si uvědomit, že je to teď a nebo nikdy. Lepší už to (auto a doba) nebude, takže jestli nebude jezdit Legem teď, tak už nadosmrti jezdí moderníma paštikama ala Fápka nebo co já vím co jeho (nebo jeho ženu? Velmi šťastný) uspokojuje ...

S tím rádiem mi připomínáš...kdyby si někde na svém brouzdání po JPN netu narazil na origo Legendí rádio JPN, tuším že tam dávali Pioneer? S klidným srdcem bych ho vyměnil za modrej puntík papa
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.8.2015 , 23:06   Citovat  

marab napsal:
S tím rádiem mi připomínáš...kdyby si někde na svém brouzdání po JPN netu narazil na origo Legendí rádio JPN, tuším že tam dávali Pioneer? S klidným srdcem bych ho vyměnil za modrej puntík papa

po Pioneerech lezu já Mrk tak stačí jen tvoje představa resp. typové označení a uvidíme co a za kolik se objeví...ale většinou jdou ceny okolo 100+ e

PS: o jakým Legendu se to tady bavíte????????? Hihi
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.9.2015 , 10:37   Citovat  

marab napsal:

jj, jak píše i pv, musíme napřed zjistit, jakej typ to je ... je to teda tenhle, viz brožura z JP předf a fotka z mojeho Turba, ale žádnej typ tam napsanej na předním panelu nevidím ... takže přinejhorším počkáme, až přijede Turbo a uvidíme to pak tam ... nebo to hledat podle vzhledu .. zatím jsem koukal na Japonský Yahoo aukce a neviděl ho tam

1986-JP_16.jpg

1986-JP_16.jpg, 624.76 kB

1986-JP_17.jpg

1986-JP_17.jpg, 550.7 kB

CIMG4907.JPG

CIMG4907.JPG, 297.1 kB
   Návrat  
Petr Vošický je teď offline  Petr Vošický
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.9.2015 , 18:29   Citovat  

Mulder napsal:
jj, jak píše i pv, musíme napřed zjistit, jakej typ to je ... je to teda tenhle, viz brožura z JP předf a fotka z mojeho Turba, ale žádnej typ tam napsanej na předním panelu nevidím ... takže přinejhorším počkáme, až přijede Turbo a uvidíme to pak tam ... nebo to hledat podle vzhledu .. zatím jsem koukal na Japonský Yahoo aukce a neviděl ho tam

jako 2din Pioneer asi jinde než JP sehnat nepůjde,bo to je určo vyráběný přímo pro Hondu Legend asi Smutný
ale 1din by se nějakej asi našel... Hihi a je to v podstatě ten,co je u Muldříka v Arabovi,jen nemá černej kryt a k němu použít ten stávající equalizér HaHaaa
tudy odkaz
   Návrat  
roman1595 je teď offline  roman1595
PříspěvekZaslal: 2.9.2015 , 20:45   Citovat  

Ahoj.mate niekto skusenosti s hondou c3g alebo crx1g?konretne by som sa vas chcel opytat ci nahodou niekto nerozoberal nadrz.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.9.2015 , 21:39   Citovat  

Co mi bylo řečeno, nádrž se u C3G liší od nádrže u crx 1G.
Nádrž na C3G mám jednu doma.
Nádrž na crx 1G je prý skoro k nesehnání.
Co přesně potřebuješ vědět?
Nádrž jsem ale nerozebíral, není celkem důvod, čerpadlo je mimo nádrž.
   Návrat  
Dik je teď offline  Dik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2015 , 21:41   Citovat  

roman1595 napsal:
Ahoj.mate niekto skusenosti s hondou c3g alebo crx1g?konretne by som sa vas chcel opytat ci nahodou niekto nerozoberal nadrz.

To seš tady dobře Velmi šťastný, asi bude lepší se rovnou zeptat na problém. přátele
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.9.2015 , 22:18   Citovat  

ja mam c3g 1.5 karburator. dal so do nej B16a1.potreboval by som vediet ci je saci kos v nadrži rovnaky u karburatoru a pri vstrekovani.mam problem že stracam vykon (motor zacne kopat)na pretekarskom okruhu ked prejdem technicku cast .proste zataky prava lava.mam v nej natankovane asi stvrt nadrži.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.9.2015 , 22:28   Citovat  

Hm, odpověď neznám, ale přijde mi, že by nikdo nedělal rozdílnou nádrž pro karbec a stříkačku.
Stříkačka má oproti karbecu navíc zpětné vedení.
Mám v C3G, původně karbec, motor DOHC a problémy jsem nezažil. Je fakt ale, že nejezdím kudlu na okruzích Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.9.2015 , 22:37   Citovat  

na karbeci som mal tiez spiatocu.je pravda ze som este nemal moznost auto skusat s plnou.ci nakoniec nemam problem niekde inde.len som myslel ci by nemohly byt inak riesene prepazky v nadrzi.neviem len zbieram info a skusenosti.striekacky co maju cerpadlo v nadrži maju taky sulec kam vedie aj spiatocka a udrziava to vlastne stalu hladinu paliva
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.9.2015 , 22:57   Citovat  

Hmmm, zvláštní, všechny karbecy, co jsem zažil, mají větší či menší problém s brutálním průjezdem zatáčkou. Co jsem zkusil já, tak tedy skoro vždy pravou (levou jsem zažil snad jen jednou). Když jí jedu fakt "kudlu" z brutálním přetížením a pod plynem, neboli když mám na konci, na "výjezdu" plyn, tak to vždycky cukne. Myslel jsem si, že to má co dělat s konstrukcí karbecu a že se s tím tudíž nedá nic dělat. Ale pokud by to bylo v čerpadle / nádrži ... hmmmm, to by bylo zajímavé Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.9.2015 , 23:48   Citovat  

Tak. tudy odkaz
A kdo z vás kdy viděl něco takového. Myslím to auto na první fotce. A co vám to připomíná? ... svatoušek Velmi šťastný
   Návrat  
Toshi Hanada je teď offline  Toshi Hanada
BananaMan [5]
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 18:33   Citovat  

Zdraví... Vsunu se sem s mým poznatkem karburátoru. Na A3G s původním motorem A20A1 nemám v zatáčkách popř. v kopcích problém. Ještě nikdy jsem nepocítil jakýkoli výkyv nebo změnu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 20:57   Citovat  

jeden holandan ma prerobeny c3g na repliku MUGEN MOTUL jazdi okruhy ale nejak s nim neni moc rec.tak neviem ci nieco prerabal alebo nie.ja prave možem tahat na slovakiarungu vsetky zatacky na plno,len pride pasaz kde su za sebou dve prave ostra lava a a ja sa vlecem kucka a kasle po asi 200 sa znova chyti a ide.buduci tyžden to pjdem vyskusat s plnou uvidim.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 21:08   Citovat  

Toshi Hanada napsal:
Zdraví... Vsunu se sem s mým poznatkem karburátoru. Na A3G s původním motorem A20A1 nemám v zatáčkách popř. v kopcích problém. Ještě nikdy jsem nepocítil jakýkoli výkyv nebo změnu.

ahoj.to ti verim inak by honda nebola dobre auto,ale predsa na okruhu a na slikoch je to uplne nieco ine.tak ako na okruhu v reale na okreske zatacku nedas.na okreske je predsa len podvedoma brzda v podobe priekopy stromu... Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 22:33   Citovat  

A nebo to má Acco vyřešené lépe (jinak?). Nejlíp z těch aut, u kterých jsem to zažil, se chovala Integra. Vyvolat z ní "cuknutí" je velmi obtížné. Částečně to může být větším rozvorem, lépe kontrolovanými náklony, ale prostě celkově chci říct, že by to "vyšší řady" mohly mít klidně vyřešené lépe ...
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 22:59   Citovat  

Minor napsal:
Hm, odpověď neznám, ale přijde mi, že by nikdo nedělal rozdílnou nádrž pro karbec a stříkačku.
Stříkačka má oproti karbecu navíc zpětné vedení.
Mám v C3G, původně karbec, motor DOHC a problémy jsem nezažil. Je fakt ale, že nejezdím kudlu na okruzích Úsměv

Minore ty nejezdíš kudlu, jen takový brousek ÚsměvTím pádem nepotřebuješ čerpadlo. Dáme ti nádrž na střechu a pojedeš na samospád Velmi šťastný
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2015 , 23:29   Citovat  

Marabe mohl by jsi mě sem hodit ty stránky, kde jsi kupoval nádrž na civica? Díky
Otázka pro ostatní. Je rozdíl v tlakování čerpadla u jednotlivých modelů Hond se vstříkováním? U mé C3G gt odchází čerpadlo a nevím jestli ho mohu nahradit třeba z modernějších modelů. Děkuji za odpověď.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 9:11   Citovat  

georgo napsal:
Marabe mohl by jsi mě sem hodit ty stránky, kde jsi kupoval nádrž na civica? Díky
Otázka pro ostatní. Je rozdíl v tlakování čerpadla u jednotlivých modelů Hond se vstříkováním? U mé C3G gt odchází čerpadlo a nevím jestli ho mohu nahradit třeba z modernějších modelů. Děkuji za odpověď.

Jsou to už dva roky, tak přesně nevím...ale v emailu jsem našel odkazy na ebay...takže to šlo asi z ebay z některého z těchhle shopů.
odkaz
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 17:15   Citovat  

georgo napsal:

kdyby jsi potřeboval samotné čerpadlo, tak bych možná o něčem novějším věděl pořádnej výtlem kdyžtak SZ Cool
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 17:29   Citovat  

georgo napsal:

nahradit ho mozes akým kolvek externym cerpadlom ktore dava 3bar tlak.z novsej hondy ti nebude pasovat lebo tie ho už maju prave v nadrži.aky si prisiel na to že ti odchadza cerpadlo?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 17:33   Citovat  

Mulder napsal:
A nebo to má Acco vyřešené lépe (jinak?). Nejlíp z těch aut, u kterých jsem to zažil, se chovala Integra. Vyvolat z ní "cuknutí" je velmi obtížné. Částečně to může být větším rozvorem, lépe kontrolovanými náklony, ale prostě celkově chci říct, že by to "vyšší řady" mohly mít klidně vyřešené lépe ...

aj to je mozne.integra je cisto sportove auto VTEC
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 18:19   Citovat  

No, Mulderův integra sedan 1G tak úplně sporťák není Úsměv
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 19:16   Citovat  

Minor: me se s 1g integrou podarilo ujet civicu 5g 1.5tce pořádnej výtlem VTEC Je to tam.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.9.2015 , 19:28   Citovat  

aha.tak to ma teda priadnu raritku. je to dobrý nepreda zadnu napravu ? Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Classic
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 490, 491, 492 ... 569, 570, 571  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina