Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 199, 200, 201 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 200 z 486
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 9:12   Citovat  

DworiBak napsal:
Tak maximálně otestuješ posilovač ale ne válec.

Pisal že mu IDE tazko pedál tak otestuje posilovač AK je dobrý tak potom moze pozriet válec malá by sa dat kupit aj sada těsnění na to servisna .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 10:00   Citovat  

rudy5 napsal:
Válec zistis že je dobry tak že vypnes motor naslapes do tvrdá drzis naslapane a potom nastartujes po nastartování ti klesne noha z brzdou .

mužeš to trosku upřesnit?
je mi jasne
1..bez nastartovaneho mot. napumpuju pedal
2..mam napumpovano a držím
3..nastartuju motor
4..stále tlačním na pedal
5..?? co se má potom stát pokud je válec dobrý nebo špatný.

takhle to píšou v manuálu:

1.Start the engine, and let it warm up to operating temperature.
2.Attach a 2-inch piece of masking tape along the bottom of the steering wheel, and draw a horizontal reference mark across it.
3.With the transmission in Neutral, press and hold the brake pedal lightly (about the same pressure needed to keep an A/T-equipped car from creeping), then release the parking brake.
4.While still holding the brake pedal, hook the end of the tape measure behind it. Then pull the tape up to the steering wheel, noting where the tape measure lines up with the reference mark you made on the masking tape.
5.Apply steady pressure to the brake pedal for 3 minutes.
6.Watch the tape measure.
•if it moves less than 10 mm, the master cylinder is OK.
•if it moves more than 10 mm replace the master cylinder.

Jak jsem psal, mě se pedál propadně až na doraz.
má smysl to rozebírat a měnit těsnění nebo koupit nový popřípadě z vrakoviště?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 10:41   Citovat  

benza napsal:
mužeš to trosku upřesnit?
je mi jasne
1..bez nastartovaneho mot. napumpuju pedal
2..mam napumpovano a držím
3..nastartuju motor
4..stále tlačním na pedal
5..?? co se má potom stát pokud je válec dobrý nebo špatný.

takhle to píšou v manuálu:

1.Start the engine, and let it warm up to operating temperature.
2.Attach a 2-inch piece of masking tape along the bottom of the steering wheel, and draw a horizontal reference mark across it.
3.With the transmission in Neutral, press and hold the brake pedal lightly (about the same pressure needed to keep an A/T-equipped car from creeping), then release the parking brake.
4.While still holding the brake pedal, hook the end of the tape measure behind it. Then pull the tape up to the steering wheel, noting where the tape measure lines up with the reference mark you made on the masking tape.
5.Apply steady pressure to the brake pedal for 3 minutes.
6.Watch the tape measure.
•if it moves less than 10 mm, the master cylinder is OK.
•if it moves more than 10 mm replace the master cylinder.

Jak jsem psal, mě se pedál propadně až na doraz.
má smysl to rozebírat a měnit těsnění nebo koupit nový popřípadě z vrakoviště?

Ked nastartujes tak by ti malá noha s brzdovym pedalom povolit a mierne klesne pedál dolů vtedy je posilovač dobrý .pozri tu servisní sadu kolko to stojí AK je zlý válec já by som isiel radsej do toho ako zase starý z vrakoviska co nevies co má za sebou .nový bude asi stát hodně ako vsetko na Hondu.
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 16:34   Citovat  

von-pivoj napsal:
Přední airbag spolujezdce nejde vypnout, to je vymoženost novějších aut, boční airbagy, které máš na mysli, nevadí autosedačce. Rozhodně bych ale nedoporučoval dávat, i kdyby ta možnost u toho auta byla, dětskou autosedačku dopředu. Přeci jen, když je vzadu, je před ní mnohem větší deformační zóna než v případě umístění na předním sedadle.

Novějších, no... Audina byla o rok starší (model celkově o 2 oproti Accu) a tohle už uměla. Stejně bych ho dopředu nikdy nedal, dokud nemá věk, takže je to jedno. Úsměv Spíš mi šlo o ten boční vzadu, tudíž OK. OK
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 21:11   Citovat  

Airbag lze vypnout stejně jako u starších koncernů ale jen přes diagnostiku Velmi šťastný
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 21:57  Naposledy upravil markos dne 10.9.2015 , 22:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahojte, píšem sem len pre zbežnú info, že pri objednávaní zadných tyčiek stabíka si dávajte pozor....už druhé mi došli "zlé" (nesprávna orientácia montážnej skrutky) - objednal som FEBI, Meyle HD. Odporúčam si pozrieť správnu orientáciu na lingshondaparts. Budem objednávať lemforder, pretože som stratil trpezlivosť a za tú kvalitu to i stojí. Len pre info, fotka ako i výber dielu pri meyle je z ich origo stránky pri výbere konkrétneho modelu auta (honda cl7 atď)

Pozrite si ak ovyzerá origo pozícia skrutiek na zostave (6,7)

EDIT: Platí pre diesel N22A

Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 22:18   Citovat  

DworiBak napsal:
Airbag lze vypnout stejně jako u starších koncernů ale jen přes diagnostiku Velmi šťastný

nebo pojistkou pořádnej výtlem
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 22:30   Citovat  

markos napsal:
Ahojte, píšem sem len pre zbežnú info, že pri objednávaní zadných tyčiek stabíka si dávajte pozor....už druhé mi došli "zlé" (nesprávna orientácia montážnej skrutky) - objednal som FEBI, Meyle HD. Odporúčam si pozrieť správnu orientáciu na lingshondaparts. Budem objednávať lemforder, pretože som stratil trpezlivosť a za tú kvalitu to i stojí. Len pre info, fotka ako i výber dielu pri meyle je z ich origo stránky pri výbere konkrétneho modelu auta (honda cl7 atď)

Pozrite si ak ovyzerá origo pozícia skrutiek na zostave (6,7)

Evidentně koukáš blbě - na CL7 tam vidím tohle

Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 22:47   Citovat  

Tak skús kliknút diesel...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2015 , 13:46   Citovat  

Ahojte, znova otváram tému predný spodný čap - máte nejakú overenú značku? Lemforder sa žial nevyrába a na iné značky nachádzam na webe protichodné názory. Originál neexistuje, čap na A8G má čo som pozrel iný priemer ako na A7G (diesel).

Na nipparts som čítal chválu, potom tu niekto písal na fóre že sa mu čap odtrhol...

Nejaké referencie na HERTH+BUSS JAKOPARTS???
   Návrat  
Gabo je teď offline  Gabo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2015 , 18:29   Citovat  

DworiBak napsal:
jak jsou na to ventily,svíčky,koprese,rozvody?vytahaný řetez rozhodí časování.

Ventilové vôle boli kontrolované, sviečky sú tam 2 roky najlepšie aké boli, kompresie neboli merané, ale nič nenasvedčuje tomu, že by boli zlé, reťaz je OK Neviem, či náhodou na tomto forume som sa nedočítal, že 2.4-ka točila dlhšie už od novoty.
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2015 , 10:39   Citovat  

Gabo napsal:
Ventilové vôle boli kontrolované, sviečky sú tam 2 roky najlepšie aké boli, kompresie neboli merané, ale nič nenasvedčuje tomu, že by boli zlé, reťaz je OK Neviem, či náhodou na tomto forume som sa nedočítal, že 2.4-ka točila dlhšie už od novoty.

I 2.0 mi vždy startovala (a startuje) trochu déle než na co jsem byl zvyklý z Primery (a v zimě je to pochopitelně o něco horší). Výměna baterky nijak zvlášť nepomohla, nové svíčky snad trochu. Před pár týdny jsem řídil starého Jazze 1.2 a to jsem až nechápal, že to nastartovalo snad dřív, než jsem otočil klíčkem Úsměv To byl fofr.

Jinak, jednou ročně v létě se mi stane to, že auto dlouho dlouho točí až najednou pomaličku chytne. Tzn. ne, že by to udělalo chr, chr, chr, 1200 otáček, ale spíše chr, chr, chr, 300, 400, 500,... Člověku přijde, že to nechytlo a najedou vidí, že ručička otáčkoměru pomalinku leze nahoru a motor... běží
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 11:53   Citovat  

Zdravím vás všechny...po Accordu 6G jsem se posunul zase o level víš a měl bych jeden dotaz...je třeba se znepokojovat / řešit tohle? Viz video.

tudy odkaz

dík za info
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 12:27   Citovat  

fera2 napsal:
Zdravím vás všechny...po Accordu 6G jsem se posunul zase o level víš a měl bych jeden dotaz...je třeba se znepokojovat / řešit tohle? Viz video.

tudy odkaz

dík za info

Prosím tě, to že nějaké jedno auto má problém s nestartováním, to nemůžeš vůbec řešit, to bys nekoupil nikdy žádné. To není jako u Laguny 2 gen., která měla problémy s elektrikou obecně Ble
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 12:36   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Prosím tě, to že nějaké jedno auto má problém s nestartováním...

Podle posledních stránek nejspíš takto startuje každý Accord... Nevím jak diesel,tam je silná baterie
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 12:52   Citovat  

Kmóďa napsal:
Podle posledních stránek nejspíš takto startuje každý Accord... Nevím jak diesel,tam je silná baterie

Protože se to teď zrovna řeší, to je jako když se zrovna bude řešit turbo u 2.2 i-CTDi a tím bude dáno, že všechna auta mají problém s turbem? Není snad když tak problém koupit silnější baterii a nebo novou, kdo ví jak staré jsou baterie s těmi problémy...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 13:09   Citovat  

Tak ještě jednou,jsou tu lidi,co mají novou baterii a startuje jim to pořád stejně. Z toho jsme pochopil,že tohle je normální a benzinový Accord z úzkou baterií takto statuje. Pokud je tu někdo,komu Accord startuje na brnk,tak se může pochlubit...
Můžeš sem dát video,jak startuje tvůj diesel
   Návrat  
Honda.men je teď offline  Honda.men
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 13:36   Citovat  

markos napsal:
Ahojte, znova otváram tému predný spodný čap - máte nejakú overenú značku? Lemforder sa žial nevyrába a na iné značky nachádzam na webe protichodné názory. Originál neexistuje, čap na A8G má čo som pozrel iný priemer ako na A7G (diesel).

Na nipparts som čítal chválu, potom tu niekto písal na fóre že sa mu čap odtrhol...

Nejaké referencie na HERTH+BUSS JAKOPARTS???
original se prodava Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 14:18   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak ještě jednou,jsou tu lidi,co mají novou baterii a startuje jim to pořád stejně. Z toho jsme pochopil,že tohle je normální a benzinový Accord z úzkou baterií takto statuje. Pokud je tu někdo,komu Accord startuje na brnk,tak se může pochlubit...
Můžeš sem dát video,jak startuje tvůj diesel

Nemám teď Acco doma, až ho budu mít, udělám videjko Úsměv A nemyslel jsem to špatně, naopak se potvrdilo, že je to prostě tedy taková vlastnost, že tak "déle" startuje 2.0 a není se třeba toho bát Mrk
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 14:26   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Nemám teď Acco doma, až ho budu mít, udělám videjko Úsměv A nemyslel jsem to špatně, naopak se potvrdilo, že je to prostě tedy taková vlastnost, že tak "déle" startuje 2.0 a není se třeba toho bát Mrk

Asi tak. Já vybíral baterku s co největší kapacitou, co největším startovacím proudem,... prostě to nejlepší, co do toho vleze a startuje to pořád dlouho. Až posléze mi v Hondě řekli, že do Accorda mají k dispozici i úzkou 55Ah baterku. Teda nevím, kde ji jsou schopni vyštrachat, ale až odejde tato (což bude tak možná za 3-4 roky), tak uvidíme.
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 20:39   Citovat  

ja som tam narval siroku bateriu a stale to toci dlho (2.4). Je to vraj koli emisiam nejakym.
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 21:28   Citovat  

nejde mi ani tak o dobu startování, jako o prodlevu se kterou zhasíná kontrolka mazání...
   Návrat  
Patr1k je teď offline  Patr1k
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 21:32   Citovat  

Mino21 napsal:

Jinak, jednou ročně v létě se mi stane to, že auto dlouho dlouho točí až najednou pomaličku chytne. Tzn. ne, že by to udělalo chr, chr, chr, 1200 otáček, ale spíše chr, chr, chr, 300, 400, 500,... Člověku přijde, že to nechytlo a najedou vidí, že ručička otáčkoměru pomalinku leze nahoru a motor... běží

takisto sa mi to stava, ale o dost castejsie ako raz za rok...

...inak prave som dokoncil citanie 200 strany Je to tam. trvalo mi to necely tyzden, za den som niekedy precital aj 4 hod HaHaaa uf, no fuska to bola,ale tak mam urcity prehled aspon a dost veci som sa dozvedel,ktore mi aj pomozu...co ma tak napadlo je ked mam pusteny ventilator a privoniam k tomu, tak citim urcity zapach, ako to tu uz bolo ako keby zatuchla hadra,alebo neviem ako to popisat...to iste ked zapnem klimu, tak ten isty zapach sa objavi ale len mozno na 5 sek a potom zapach klimy necitit...klima bola menena mesiac dozadu a ventilator precisteny ozonom...niekto tu daval navod na vymenu vyparnika,tak rozmyslam aj nad tym ci nepomoze
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2015 , 13:14   Citovat  

Patr1k napsal:

...inak prave som dokoncil citanie 200 strany Je to tam. trvalo mi to necely tyzden, za den som niekedy precital aj 4 hod HaHaaa uf, no fuska to bola,ale tak mam urcity prehled aspon a dost veci som sa dozvedel,ktore mi aj pomozu...co ma tak napadlo je ked mam pusteny ventilator a privoniam k tomu, tak citim urcity zapach, ako to tu uz bolo ako keby zatuchla hadra,alebo neviem ako to popisat...to iste ked zapnem klimu, tak ten isty zapach sa objavi ale len mozno na 5 sek a potom zapach klimy necitit...klima bola menena mesiac dozadu a ventilator precisteny ozonom...niekto tu daval navod na vymenu vyparnika,tak rozmyslam aj nad tym ci nepomoze

Jakmile se zanedbá čištění klimatizace, resp. vzduchového rozvodu, tak už se to nedá rozumně napravit. Čištění ozonem je dobrá věc ale je použitelné jen u nových nebo zánovních klimatizací (rozvodů), zahubí to sice na čas plísně, ale odumřelé spóry to z okruhu nedostane a jakmile to časem navlhne, plíseň se navrátí. Toto je bohužel osud všech klimatizací. Ani výměna výparníku nebo vysoušeče klimatizace tento problém zdaleka neřeší, jelikož plíseň a spóry jsou v rozvodech vzduchu. Já i když jsem propral celý spodní rozvod, tak jsem se mírného zatuchnutí (zatuchlá hadra) nezbavil. To by jsi musel okruh celý rozebrat a ručně to vymyt a odstranit všechny spóry. Pěnový čistič jsem stříkal do ventilátoru, ten čistící pěnu nasával a distribuoval jej dál směrem k výparníku a vysoušeči. Zkondenzovaný čistič pak vytekl přes otvor kondenzační nádoby ven pod auto. No byla to pěkně hnusná špinavá kaluž pod autem wc ale i po tomto úkonu se stav o moc nezlepšil. Holt "břéťa" předemnou to podcenil. Stejně tak výměny kabinových filtrů.
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2015 , 16:29   Citovat  

Patr1k napsal:

Tolko si toho precital a nenasiel si riesenie? Úsměv

Tie otacky po nastartovani...stavim sa, ze sa to deje len pri teplom starte, ze? Staci spravit kalibraciu volnobehu:

Odpojit bateriu (reset ecu)
Zapojit bateriu
Povypinat veskeru elektroniku, tj. zavrete dvere, vypnute radio atd.
Nastartovat a drzat plyn na 3000rpm kym sa teplota nevysplha na 90 stupnov resp. kym prvykrat nezopne ventilator ( pozor aby ste to neprehriali)
Pustit plyn a nechat na volnobehu 5 minut
Koniec.

Ak by to nepomohlo alebo pomohlo len na kratku dobu, treba vycistit skrtiacu klapku. Kedze je elektronicky riadena a demontaz je trosku komplikovana, staci odpojit hadicu sania, kluc dat do druhej polohy ( nenastartovany motor), zatazit plynovy pedal aby sa klapka otvorila. Nasledne opatrne vycistit obvod kde klaka dosada, dolezite je NEDOTYKAT sa otvorenej klapky, pretoze sa moze dodrbat kalibracia.

KLIMA smradlava...

Vymena vyparniku vyzaduje bud narezanie palubovky pod skrinkou spolujazdca alebo jej zhodenie dole. Ked sa vam do toho nechce, treba kupit kvalitnu chemiu tudy odkaz .
Lahnut po auto a na lavej strane cca niekde v mieste stredoveho panela najst vypust(odkvap) klimatizacie.
Natlacit celu hadicku cez vypust na vyparnik ( ano vypustom dostanete chemiu priamo k vyparniku) a zapchat vypust tak aby to odtial nevytieklo.

Nasledne:

nechat posobit aspon 15 minut, idealne pol hodku
odstoplovat vypust a nechat vytiect
nastartovat a pustit na plno vetraky s VNUTORNOU RECIRKULACIOU BEZ ZAPNUTEJ KLIMY!
nechat bezat zo 20minut
vyvetrat auto
po par hodinach alebo na druhy den skusit zapnut klimu, ak nepomohlo na 100% opakovat znova.

nemate za co Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.9.2015 , 20:26   Citovat  

von-pivoj napsal:
Jakmile se zanedbá čištění klimatizace, resp. vzduchového rozvodu, tak už se to nedá rozumně napravit. Čištění ozonem je dobrá věc ale je použitelné jen u nových nebo zánovních klimatizací (rozvodů), zahubí to sice na čas plísně, ale odumřelé spóry to z okruhu nedostane a jakmile to časem navlhne, plíseň se navrátí. Toto je bohužel osud všech klimatizací. Ani výměna výparníku nebo vysoušeče klimatizace tento problém zdaleka neřeší, jelikož plíseň a spóry jsou v rozvodech vzduchu. Já i když jsem propral celý spodní rozvod, tak jsem se mírného zatuchnutí (zatuchlá hadra) nezbavil. To by jsi musel okruh celý rozebrat a ručně to vymyt a odstranit všechny spóry. Pěnový čistič jsem stříkal do ventilátoru, ten čistící pěnu nasával a distribuoval jej dál směrem k výparníku a vysoušeči. Zkondenzovaný čistič pak vytekl přes otvor kondenzační nádoby ven pod auto. No byla to pěkně hnusná špinavá kaluž pod autem wc ale i po tomto úkonu se stav o moc nezlepšil. Holt "břéťa" předemnou to podcenil. Stejně tak výměny kabinových filtrů.

ten predo mnou si z toho zrejme take hlavu nerobil a to bolo viac veci na ktore kaslal...co sa da uz robit, ono ten smradek neni az tak citit v aute celkovo ako takovom,hlavne ked si da clovek aj nejaku vonu,ale ked si privoniam k ventilatoru, tak vtedy to citit je..ale ako vravis, asi s tym uz vela nenarobim

scream napsal:
Tolko si toho precital a nenasiel si riesenie? Úsměv

Tie otacky po nastartovani...stavim sa, ze sa to deje len pri teplom starte, ze? Staci spravit kalibraciu volnobehu:

Odpojit bateriu (reset ecu)
Zapojit bateriu
Povypinat veskeru elektroniku, tj. zavrete dvere, vypnute radio atd.
Nastartovat a drzat plyn na 3000rpm kym sa teplota nevysplha na 90 stupnov resp. kym prvykrat nezopne ventilator ( pozor aby ste to neprehriali)
Pustit plyn a nechat na volnobehu 5 minut
Koniec.

Ak by to nepomohlo alebo pomohlo len na kratku dobu, treba vycistit skrtiacu klapku. Kedze je elektronicky riadena a demontaz je trosku komplikovana, staci odpojit hadicu sania, kluc dat do druhej polohy ( nenastartovany motor), zatazit plynovy pedal aby sa klapka otvorila. Nasledne opatrne vycistit obvod kde klaka dosada, dolezite je NEDOTYKAT sa otvorenej klapky, pretoze sa moze dodrbat kalibracia.

KLIMA smradlava...

Vymena vyparniku vyzaduje bud narezanie palubovky pod skrinkou spolujazdca alebo jej zhodenie dole. Ked sa vam do toho nechce, treba kupit kvalitnu chemiu tudy odkaz .
Lahnut po auto a na lavej strane cca niekde v mieste stredoveho panela najst vypust(odkvap) klimatizacie.
Natlacit celu hadicku cez vypust na vyparnik ( ano vypustom dostanete chemiu priamo k vyparniku) a zapchat vypust tak aby to odtial nevytieklo.

Nasledne:

nechat posobit aspon 15 minut, idealne pol hodku
odstoplovat vypust a nechat vytiect
nastartovat a pustit na plno vetraky s VNUTORNOU RECIRKULACIOU BEZ ZAPNUTEJ KLIMY!
nechat bezat zo 20minut
vyvetrat auto
po par hodinach alebo na druhy den skusit zapnut klimu, ak nepomohlo na 100% opakovat znova.

nemate za co Úsměv

tolko som precital a vobec mi to netrklo,jasneee ten teply start OK samozrejme som cital aj o tej kalibracii,ale kde by ma to napadlo...musim to teda skusit
...co sa tyka klimy, ta smradlava neni, len ked ju spustim, tak behom chvilky mozno cosi zacitim, ale potom celu dobu nic...problem je trochu s tym pachom ked mam len klasicky ventilator bez klimy...inak co som cital, to co vsetko si musel riesit s tym autom, no klobuk dole Tak to valím bulvy majitelia pred tebou tiez tusim na to z vysoka wc

inak vy co mate 2.4 predface, mate niekto automaticke svetla? ja ich tam mam a vadi mi to, neviem ci ich tam niekto domontoval, alebo tam boli od zaciatku Ble lebo ked otocim klucom do druhej polohy, uplne zbytocne sa mi rozsvietia este pred nastartovanim, potom pri startovani zhasnu a potom znova roznu...zbytocne tam je ten cyklus 2x...keby sa rozsvietili len po nastartovani, tak by to bolo ok
   Návrat  
mackomliec je teď offline  mackomliec
PříspěvekZaslal: 14.9.2015 , 20:30   Citovat  

Accord 2,4 riadenie priliš lahko rieišil to niekto? dakujem Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2015 , 20:44   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nebo pojistkou pořádnej výtlem

Bohužel tím ale vypneš všechny Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2015 , 20:56   Citovat  

Patr1k napsal:
inak vy co mate 2.4 predface, mate niekto automaticke svetla? ja ich tam mam a vadi mi to, neviem ci ich tam niekto domontoval, alebo tam boli od zaciatku Ble lebo ked otocim klucom do druh

Automat na světla mají jen poface model a poznáš to už podle Lukasu(páčka na spínání světel) má krom tlumených světel funkci ještě auto a navíc má čidlo na světlo na palubovce vedle slunečního čidla pro klimatizaci.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.9.2015 , 20:59   Citovat  

DworiBak napsal:
Automat na světla mají jen poface model a poznáš to už podle Lukasu(páčka na spínání světel) má krom tlumených světel funkci ještě auto a navíc má čidlo na světlo na palubovce vedle slunečního čidla pro klimatizaci.

a myslis ze by to slo zrusit tu automatiku? ale to by zas musel byt nejaky odbornik co je v tom jak doma
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 199, 200, 201 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina