Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
CTR na prodej - AAA
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
RcDi je teď offline  RcDi
PříspěvekZaslal: 7.9.2015 , 20:43   Citovat  

Kluci neznáte někdo historii tohoto CTR? Celkem mě láká, z fotek se mi však zdá že má lehce jiný odstín kapoty. Volal jsem do Áček a dle pána se jedná o specifický vůz a bude hned pryč Velmi šťastný
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2015 , 20:52   Citovat  

Nech si poslat VIN a prověř na Honda salonu historii a uvidíš co z toho vyleze.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.9.2015 , 22:17   Citovat  

Má moc pěknej přední nárazník Úsměv s tímto nájezdem by už musel být otlučený od kamínků. Ale třeba to někdo jen láknul před prodejem, jinak za ty peníze vypadá dobře.
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2015 , 22:17   Citovat  

Zakázka Datum dokončení zakázky Stav tachometru Popis závady
U080460814 14.11.2008 6 500 Provedení prohlídky servisní kampaně.
U090460460 23.7.2009 15 600 GP na 20 000 Km ,
Z120270040 20.3.2012 49 500 Svolávací kampaň Poškození kabelového svazku. Postup servisu: Provedena kontrola - bez závad.
BO002533 27.8.2012 53 359 Servisní prohlídka vozu ( výměna mot. oleje + filtru, výměna vzduch. + pyl. filtru),;materiál vlastní.;Kontrola stavu akumulátoru;
BO002561 24.9.2012 55 664 Výměna olejové náplně převodů.;
BB000261 31.10.2012 57 054 Oprava vozu po nehodě;Koopertaiva;Č.poj.ud. 2120074150;Krycí dopis;
BB000305 18.4.2013 66 630 Oprava vozu úpo nehodě;Kooperativa;Č.poj.ud. 4136015847;Krycí dopis;
U140220068 10.4.2014 86 651 Pravidelná prohlídka po 80 000 Km. Výměna oleje + filtru. Výměna svíček. Dezinfekce klimatizace. Výměna pylového filtru. Pročištění + promazání P + Z brzdových třmenů. Seřízení světlometů. Diagnostika HDS. Update SW ECU. Provedení STK + Em. Provedení prohlídky servisní kampaně. Mytí vozu. Mytí motoru. Luxování a osvěžení interiéru
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.9.2015 , 22:54   Citovat  

takže bych se jich zeptal jestli nebylo bouráno, a jestli ti řekne že ne, tak ho označ pánským přirozením a kašli na to Úsměv
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 6:39   Citovat  

Ona zas každá bouračka není fatální..pokud je to nějaký ťukanec hlášený na pojišťovnu typu ťuk na parkovišti, tak bych se vůbec nebál..zase z toho všichni děláte vědu a přitom 80% aut je bouraných..moje bylo taky, schytal to nárazník od zajocha..a je to vedený jako nehoda a kvůli tomu bych ho neměl chtít?
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 7:21   Citovat  

Přesně tak, záleží jak bylo bouráno. Může jít o maličkosti a škoda pustit dobrý kup. Spíš se zdá být výhodou sériový stav auta, které možná nikdy nikdo nehonil po okruhu. Chce to prolézt skrz naskrz. Hodí se i měřič síly laku.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 8:27   Citovat  

Tenhle konkrétní kus vzal srnku v prvním případe:naraznik,blatnik,svetla,kapota,chladič
Druha událost jen skrabnuté dveře z parkoviště

Aspon tak mi to popsal majitel asi pred měsícem nez dal auto do AAA
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 8:59   Citovat  

No, to je paráda, ne?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 9:22   Citovat  

Squixx napsal:
No, to je paráda, ne?

tak nic tragickyho na tom neni ale nevim co je na tom parada Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 9:47   Citovat  

Lepší, než kdyby to 2x narval do stromu Je to tam.
   Návrat  
Petan.Boss je teď offline  Petan.Boss
PříspěvekZaslal: 8.9.2015 , 20:54   Citovat  

Byl se někdo na to auto podívat?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 19:21   Citovat  

To Keak: díky moc za info. Dal by se na původního majitele sehnat nějaký kontakt?

To Petan.Boss: Zítra jedu do Prahy, tak jsem uvažoval že bych ho v Plzni omrknul Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 21:16   Citovat  

RcDi napsal:
To Keak: díky moc za info. Dal by se na původního majitele sehnat nějaký kontakt?

To Petan.Boss: Zítra jedu do Prahy, tak jsem uvažoval že bych ho v Plzni omrknul Úsměv

díval jsem se ale bohužel už ho nemám..
jinak se dívám na inzerát a píšou tam že už stojí v Praze
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2015 , 21:43   Citovat  

Keak napsal:
díval jsem se ale bohužel už ho nemám..
jinak se dívám na inzerát a píšou tam že už stojí v Praze

Radši tam zavolej. AAA jsou děsný <|> úplně ve všem, včetně toho že lžou kde ty auta jsou. Byl jsem se tam podívat se známým jednou na jeden pomník, kterej byl taky napsáno že je v Praze, pak tam přijedem v mrazu větru dešti a prej je v Ostravě, že to jako nepíšou. Mě vytočili ještě jsem to auto neviděl KO
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.9.2015 , 5:24   Citovat  

aha, máš pravdu, dle webu už je zase ve Zlíně Úsměv Zavolám a zjistím to.
   Návrat  
Petan.Boss je teď offline  Petan.Boss
PříspěvekZaslal: 11.9.2015 , 9:00   Citovat  

Tak co už to auto někdo viděl?
   Návrat  
Fojtek je teď offline  Fojtek
PříspěvekZaslal: 11.9.2015 , 11:03   Citovat  

whizzz napsal:
Radši tam zavolej. AAA jsou děsný <|> úplně ve všem, včetně toho že lžou kde ty auta jsou. Byl jsem se tam podívat se známým jednou na jeden pomník, kterej byl taky napsáno že je v Praze, pak tam přijedem v mrazu větru dešti a prej je v Ostravě, že to jako nepíšou. Mě vytočili ještě jsem to auto neviděl KO

Já jsem v tomhle u nich měl teda kliku Mr. Green
   Návrat  
Conty je teď offline  Conty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2015 , 11:19   Citovat  

Ano bych se nedivil, kdyby už nebylo. Taky častej trik - na webu mají spousty aut, který už jsou fyzicky pryč. Takže dopředu určitě volat
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2015 , 11:23   Citovat  

Conty napsal:
Ano bych se nedivil, kdyby už nebylo. Taky častej trik - na webu mají spousty aut, který už jsou fyzicky pryč. Takže dopředu určitě volat

oni jsou schopni rict do telefonu ze ho maji a kdyz prijdes tak ...aaa ted se prodalo ,ale mame tady podobnou variantu a nabidne ti opel OPC pořádnej výtlem uz bych do AAA v zivote nevkrocil ,nejlegalnejsi zlodejina jakou jsem videl...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.9.2015 , 11:25   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
oni jsou schopni rict do telefonu ze ho maji a kdyz prijdes tak ...aaa ted se prodalo ,ale mame tady podobnou variantu a nabidne ti opel OPC pořádnej výtlem uz bych do AAA v zivote nevkrocil ,nejlegalnejsi zlodejina jakou jsem videl...

Proč? Nutí Tě tam něco koupit?
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2015 , 11:40   Citovat  

Hellborn napsal:
Proč? Nutí Tě tam něco koupit?

to ne ,ale prodat jim neco tak pod cenu jako chteji oni muze jen blazen a koupit nejspis taky ikdyz obcas tam muzou mit i dobrej kus to netvrdim ..vkazdopadne je to bazar a to co tam vypada jako vyhodna koupe tak to nejspis vyhodny nebude .. v Ackach pravdepodobne ne kdyz vim jak se tam ve vetsine pripadu pripravuji auta na prodej...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 10:39   Citovat  

V pátek jsem ho byl obhlídnout a projet. První dojmy po příchodu k vozidlu Úsměv Kapota má lehce jiný odstín, je otlučená od kamínků, úplně nesedí s hranou blatníku, bylo měněno přední okno, polámané plasty pod kapotou, upadlý kryt kliky u řidičových dveří (neúspěšně přilepeno nějakým silikonem), upadlé těsnění na řidičových dveřích, hrana lemu u blatníku nebyla dostříknuta barvou. Vnitřní plast u pátých dveří taktéž nějak provizorně přilepen. Interiér zachovalý, lehce uvolněné řidičovo sedadlo, sedačky bez většího opotřebení, volant neošoupaný, hlavice řadící páky poškrábaná od prstýnku, ošoupaná kožená manžeta, chyběl kobereček u řidiče (dle prodejce se vyhodil). Po nastartování motor točí skoro 2tis ot/min, pak se otáčky ustálí, motorově se zdálo ok, lineární nárust výkonu, neškubalo, šlo krásně za plynem, podvozek se zdál být ok, nikde nic nebouchalo, nemlátilo. Dle prodejce 2.majitel, první nějaký starší ročník, druhý ročník 90, k vozu byla servisní knížka. Po projížďce se na spodní hraně nárazníku objevili mastné kapky.
Prodejce slevu dát nechtěl, mám se rozhodnout hned, na vozidlo prý má další dva zájemce a ještě ten den odjíždí na pobočku do Prahy Úsměv Každopádně je neděle a stále je na pobočce ve Zlíně, tak teda nevím Hihi
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 21:39   Citovat  

Klasická prodejní taktika: dostat kupujícího do stresu a časového presu.

Já bych do toho auta nešel - majitel moc dobře ví proč to auto prodal do bazaru a neprodává ho sám....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 21:54   Citovat  

Co mi říkal Alda, tak spasovat čumák C8g je pěkná makačka a něco se nahřívá a ohýbá...
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 22:00   Citovat  

RcDi napsal:
V pátek jsem ho byl obhlídnout a projet. První dojmy po příchodu k vozidlu Úsměv ...

To znamená nebrat.
   Návrat  
whizzz je teď offline  whizzz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2015 , 23:21   Citovat  

Souhlas se vším, kupovat ojeté sportovnější auto je riziko samo o sobě vysoký a z mé vlastní zkušenosti se vyplatí jakmile cokoliv nesedí jakože tady určitě něco proběhlo tak nebrat. Počkat si, připlatit si za dobrej kus a nebo se smířit že do limitu se nejvedu a vzít něco jinýho.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2015 , 5:31   Citovat  

No, podle toho co tady čtu, tak bych takový auto taky nebral..možná se slevou a pravdivou diagnózou od majitele, ale ne od AAA zmr..z toho koukají do budoucna pouze problémy, nic jiného. Smutný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.9.2015 , 18:29   Citovat  

Nevim, proc tak panikarite. Jak tu uz bylo receno, je 100x lepsi, kdyz se takova +- banalni nehoda spravuje v autorizovanem servisu, protoze minimalne vite, co se menilo a proc.
Ad otlucena kapota od kaminku- tohle je diky tvaru predni casti vozu a (ne)kvalite laku bolest uplne vsech C8G. Zvlast na Milano Red je to hodne videt, protoze pak prosvita bila zakladovka. Trefit odstin na stopro je mozne, ale nektere lakovny to u starsich aut nenalakuji tak, aby to odpovidalo i zbytku vozu.
Ad spasovani dilu- u C8G je to vazne prusvih. Staci, aby vam nejaky polovodic lehce nacouval na cumak na parkovisti a uz to dokonale nespasuje snad nikdo. Casem to pak i vyskakuje a muze to skoncit az prosroubovanim natvrdo, jak jsem to taky (skryte zezadu) nechal na jednom miste udelat v Honde na svem ex-CTR.
Ad menene predni okno- staci kaminek a mate po okne, taky jsem mel na CTR menene predni sklo, stejne i na Acco uz mam taky druhe.
Ad manzeta radici paky- vsem CTR 8G se driv nebo pozdeji ta kozenka prosoupe a potrha.
Ad vysoke otacky- u studeneho stertu je to u tohoto vozu uplne normalni, vyskoci na cca 1800 (snad si to jeste dobre pamatuju) a po chvili padnou na standardnich 800. V zime samozrejme klesnou na vyssi hodnotu, dokud se motor trochu neprohreje.
Ad plastove krytky vnejsich klik- upadavaji snad u vsech C8G, sam jsem ji prilepil vterinovym lepidlem a drzela pak uz navzdy.
Atd. atd. .
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.9.2015 , 21:11   Citovat  

Bully napsal:
Nevim, proc tak panikarite. Jak tu uz bylo receno, je 100x lepsi, kdyz se takova +- banalni nehoda spravuje v autorizovanem servisu, protoze minimalne vite, co se menilo a proc.
Ad otlucena kapota od kaminku- tohle je diky tvaru predni casti vozu a (ne)kvalite laku bolest uplne vsech C8G. Zvlast na Milano Red je to hodne videt, protoze pak prosvita bila zakladovka. Trefit odstin na stopro je mozne, ale nektere lakovny to u starsich aut nenalakuji tak, aby to odpovidalo i zbytku vozu.
Ad spasovani dilu- u C8G je to vazne prusvih. Staci, aby vam nejaky polovodic lehce nacouval na cumak na parkovisti a uz to dokonale nespasuje snad nikdo. Casem to pak i vyskakuje a muze to skoncit az prosroubovanim natvrdo, jak jsem to taky (skryte zezadu) nechal na jednom miste udelat v Honde na svem ex-CTR.
Ad menene predni okno- staci kaminek a mate po okne, taky jsem mel na CTR menene predni sklo, stejne i na Acco uz mam taky druhe.
Ad manzeta radici paky- vsem CTR 8G se driv nebo pozdeji ta kozenka prosoupe a potrha.
Ad vysoke otacky- u studeneho stertu je to u tohoto vozu uplne normalni, vyskoci na cca 1800 (snad si to jeste dobre pamatuju) a po chvili padnou na standardnich 800. V zime samozrejme klesnou na vyssi hodnotu, dokud se motor trochu neprohreje.
Ad plastove krytky vnejsich klik- upadavaji snad u vsech C8G, sam jsem ji prilepil vterinovym lepidlem a drzela pak uz navzdy.
Atd. atd. .

A diví se ještě někdo, proč spousta lidí vyzdvihuje staré Hondy? HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
CTR na prodej - AAA
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina