Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
..:: HONDAy 2008 ::.. 25.7.-27.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 12
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 6:08   Citovat  

TargaMan napsal:
Pánové jako říct, že mezi Honďákama se budete cítit jako mezi cizíma..že vás huba nebolí HaHaaa

¨My s Romem jsme jeli na sraz 800Km jednu cestu do německa a ještě Rom jel s Z600!! Tak neříkejte mi, že z Plzně je to dáááááálka.....prdlačku to je...je to za rohem!!! VTEC VTEC VTEC

Moje řeč.. a Honday za to stojí.. letos jsem dokonce ukecal jednoho snad budoucího majitele Hondy (chtěl by CTR), aby jel s náma.. a i když to mám z Olomouce dálku celkem, tak si tuto super akcičku nechci nechat ujít.. a těch pár desítek stovek, co padne za benál, vstup, jídlo a pár věciček s motivem honda, kterým neodolám, mi rozhodně líto není, jelikož jsem si to loni suprově užil.. a to taky díky fajn lidem.. takže letos musím zase a pokud mi to vyjde, přijedu ještě o něco dřív, abych mohl poznat více lidí a třeba i s něčím pomoct..

Takže žádný výmluvy a kdo jen trochu váhá, jestli jet, či nejet, kvůli dálce a tak.. tak to tady slyšet nechcem.. naštvanej

VTEC VTEC VTEC Je to tam. už aby to bylo..

(P.S.: teď doufám, že se nestane něco závažnýho, abych nemohl jet.. Se stydím ne kecám.. nehrozí.. nesmí.. Mr. Green svatoušek )
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
golfll je teď offline  golfll
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 13:25   Citovat  

no myslel sem že je to dál, včera sem koukal na mapu a je to 190 Km tak to neni zas tak hrozný. A co se týče těch honďáků stejně tam přijedeš nikdo si tě nevšimne, nikoho nebude zajímat tvoje auto (pokud to nebude nějaký xtra vytuněnka jako prase) říkám sám nepojedu.
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 13:37   Citovat  

golfll napsal:
no myslel sem že je to dál, včera sem koukal na mapu a je to 190 Km tak to neni zas tak hrozný. A co se týče těch honďáků stejně tam přijedeš nikdo si tě nevšimne, nikoho nebude zajímat tvoje auto (pokud to nebude nějaký xtra vytuněnka jako prase) říkám sám nepojedu.

No tak když budeš sedět v koutku na bobečku tak si tě nikdo všímat nebude. Jestli nemáš problém se seznámením a máš aspoň průměrnou slovní zásobu tak si pokecáš a zjistíš, že lidi kolem Hondy jsou vstřícnější než kdo jinej....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 13:43   Citovat  

TargaMan napsal:
No tak když budeš sedět v koutku na bobečku tak si tě nikdo všímat nebude. Jestli nemáš problém se seznámením a máš aspoň průměrnou slovní zásobu tak si pokecáš a zjistíš, že lidi kolem Hondy jsou vstřícnější než kdo jinej....

No tak jestli je to takhle jak říkáš, tak to se budu muset jet přesvědčit Úsměv
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 13:45   Citovat  

golfll napsal:

Targaman má pravdu! a navíc sis už mohl také všimnout, že H-C není o extra vytuněnejch cárách. Díky takovým autům má spíše většina členů noční můry Velmi šťastný
Stačí přijít, říct: !ahoj já jsem XXX !a hned budeš znát spoustu lidí...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 13:55  Naposledy upravil Hellborn dne 13.6.2008 , 14:10, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

golfll napsal:

No je fakt, že na seznámení jsou podle mě lepší menší srazy (míň lidí), kde se dá víc pokecat, ale že by byli Honďáci uzavřená sekta je blbost! HONDAy není podle mého názoru na seznamování úplně ideální kvůli hodně lidem - sotva stihnu za ten víkend říct Ahoj! lidem co znám... Ale atmosféra byla vždy super!

Co Ti brání založit téma: Plzeňáci a okolí, pojďte na pivko? Datum, čas, místo a jde se seznamovat... Pak pojedeš s grupou a bude to v pohodě... Ještě to stihneš!!! Vlítni na to!
Brňáky jsem taky neznal,ale 2x jsem tam byl a "drze" se jednou nacpal k Darkovi (předtím jsem s ním nikdy osobně nemluvil) a jeli jsme s ostatníma mrknout na okruh a podruhý jsem poprosil CJmontyho (předtím jsem s ním nikdy osobně nemluvil),jestli by neřekl pár lidem a nešlo se na pivko... A už tam pár lidí znám...

K čemu vytuněný auto? Taky mám seriovku, jen s kolama... A co? Mám se cítit méněcenný? I kdyby to byla 1.4,tak je to moje volba a hlavně,že se líbí mě. Pokud i někomu jinému,tak to potěší... HondaClub nikdy nebyl a snad nikdy nebude o tom,jestli jezdíš v autě za 10tis. nebo v NSX (Jestli to tak někdy začne být,tak zdrhám!), hlavně,že to je Honda a majitel jí má v srdci! P.S. Na prvním srazu jsem byl s Oktávkou (Cívu jsem koupil až za půl roku!) a pokec s ostatníma naprosto v pohodě...

Jestli čekáš, že každý touží se s Tebou seznámit,tak to bohužel... Musí být nějaká snaha i z Tvé strany... Rozhodně ti nikdo neřekne "Nezájem! Táhni do :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): !"...

Může se stát, že není čas na seznámení - i v Praze na Chodově vídám nové tváře a neznám (spíš nepamatuju si to mi hlava nebere ) jména,ale aspoň pozdravím. Úsměv Je to jenom na tobě... a jestli Tě jeden,dva srazy odradí,tak sorry,ale to si škrábni... Úsměv

Takže pro všechny váhající, kteří ještě nikde se svou Honda nebyli: Ano, může se stát, že se hned první sraz s nikým neseznámíte nebo ne natolik,aby jste byli spokojeni,ale nesmí Vás to odradit! Najít nové kamarády dá práci, obzvlášť "proniknout do skupiny, která se trochu zná",ale ješte jsem NIKDY nezažil,že by se honďák nechtěl bavit nebo by přímo odmítl podat ruku jinému honďákovi! Pojeďte a rozšiřte naše řady! Všichni,kdo mají Honda v srdce jsou vítáni!
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 14:02   Citovat  

Presne jak rika Hellby. Ani nemusis poradat nejaky pivko a podobne... My se s brnakama taky neznali potkali jsme se az na srazu pred odjezdem chvilku pokecali a jeli. A od te doby se celkem pravidelne schazime treba kouknout na F1 nebo nekam na vylet. Urcite je to pradani akce a je skoda o to prijit jenom pro to ze nechces jet sam... Urcite se tady objevi spousta temat na odjezdy z ruznych casti CR tak nevahej a pripoj sek tomu nejblizsimu. Troufam si rict ze te radi prijmou mezi sebe Mrk
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 14:10   Citovat  

ono se už někdy stalo že by na honday byl sám a neměl si skym povídat,tam je to většinou takové že nejde stihnout pokecat se všema.
   Návrat  
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 14:24   Citovat  

Jasně já jsem Hellborna taky neznal a teď už ho znám, sice trochu rozmazaně ale v pohodě pifko Mr. Green OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 14:37   Citovat  

V@P napsal:
Jasně já jsem Hellborna taky neznal a teď už ho znám, sice trochu rozmazaně ale v pohodě pifko Mr. Green OK

Takže mě na HD poznáš (identifikuješ) v pátek až tak kolem 21-22h,jo? muhehe Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 18:48   Citovat  

No jooo no tak to já teda budu muset je to no Úsměv

Jnak teda místo (Svijanský újezd) a datum (25 - 27.7.2008) platí jo ?

ještě mě napadá nemohl by sem někdo hodit nějakou podrobnější mapku kde přesně to je ? Co sem pochopil je to nějakej kemp nebo co
   Návrat  
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 19:11   Citovat  

golfll napsal:

ještě mě napadá nemohl by sem někdo hodit nějakou podrobnější mapku kde přesně to je ? Co sem pochopil je to nějakej kemp nebo co

taky sem tam nebyl ale jak vidim tu vesnicku tak to uvidis kde to je:D myslim ze prijezd tolika aut se neschova pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 19:22   Citovat  

golfll napsal:

Článek s pozvánkou a podrobnějšími info bude! Úsměv Ale když jsi tak zvědavý,co si dát práci a pohledat v článcích (srazy) nějakou starší pozvánku? Třeba tam bude i mapa a pár fotek... Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 19:23   Citovat  

Corgan napsal:
taky sem tam nebyl ale jak vidim tu vesnicku tak to uvidis kde to je:D myslim ze prijezd tolika aut se neschova pořádnej výtlem

No bacha - vjezd do kempu je snadno přehlédnutelný... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 19:31   Citovat  

hmm to sem se toho dozvěděl Velmi šťastný takže si to stejně najdu sám Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 19:33   Citovat  

Jinak právě sem se domluvil s kamarádem, co teda bude kupovat Hondu až po prázdninách, že pojede semnou Úsměv
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 19:41   Citovat  

golfll napsal:
hmm to sem se toho dozvěděl Velmi šťastný takže si to stejně najdu sám Velmi šťastný

HONDAy

2007

2006

2005

ať žije lenost
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.6.2008 , 19:44   Citovat  

golfll napsal:

No nemůže Tě vodit pořád za ručičku... Mr. Green
   Návrat  
Acc22iVTEC je teď offline  Acc22iVTEC
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 9:45   Citovat  

Dobre vikendove ranko, tak sem cetl Vase prispevky a vypada to na celkem dobrou zalezitost, hele jede jeste nekdo z Brna? krom F@Pa? Mohli bychom tu cestu spojit a dojet tam zaraz.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 10:50   Citovat  

Acc22iVTEC napsal:
Dobre vikendove ranko, tak sem cetl Vase prispevky a vypada to na celkem dobrou zalezitost, hele jede jeste nekdo z Brna? krom F@Pa? Mohli bychom tu cestu spojit a dojet tam zaraz.

Mrkni na téma Honday odjezd z Brna... muhehe
   Návrat  
macinka je teď offline  macinka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 11:17   Citovat  

Jeduuu,nejspíš už ve čtvrtek Velmi šťastný
jen nevím jestli zvládnu ten kopeček u vjezdu do kempu Velmi šťastný
ale snad se najdou dobrovolníci a snesou mi autí dolu růčo Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný (třeba Spoon a Chucky,kluci na vás se můžu určitě spolehnout,že???)
   Návrat  
Acc22iVTEC je teď offline  Acc22iVTEC
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 11:29   Citovat  

hellborn dik za radu Úsměv jeste se tu moc nevyznam..
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 13:00   Citovat  

macinka napsal:
Jeduuu,nejspíš už ve čtvrtek Velmi šťastný
jen nevím jestli zvládnu ten kopeček u vjezdu do kempu Velmi šťastný
ale snad se najdou dobrovolníci a snesou mi autí dolu růčo Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný (třeba Spoon a Chucky,kluci na vás se můžu určitě spolehnout,že???)
taky tam budem už od čtvrtka (Já, Žanetka,Civinka a Dejf)tak ti to dyžtak snesem HaHaaa pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 15:29   Citovat  

Meda napsal:
taky tam budem už od čtvrtka (Já, Žanetka,Civinka a Dejf)tak ti to dyžtak snesem HaHaaa pořádnej výtlem pořádnej výtlem

už od čtvrtka jo ? vy ste blázni Velmi šťastný já vyrazim asi až se v sobotu ráno v klídku vyspim Úsměv
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 15:52   Citovat  

golfll napsal:
už od čtvrtka jo ? vy ste blázni Velmi šťastný já vyrazim asi až se v sobotu ráno v klídku vyspim Úsměv
Nejsme blázni jen to tam musí pro všechny účastníky někdo připravit a základna organisátorů na všechno sama nestačí tak jedeme dřív a přiložíme ruku k dílu.
Už loni jsme jeli ve čtvrtek a stálo to za to Velmi šťastný OK OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 18:07   Citovat  

tak to pořádně připravte já vám to přijedu zkontrolovat Úsměv
   Návrat  
macinka je teď offline  macinka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 22:13   Citovat  

Meda napsal:

jé tak to je super,ale stačí mi pomoc od tebe a Dejfa,jste chlapy jako hory Úsměv ,takové potřebuji je to dobrý no a Civinka bude ráda,že ještě unese sama sebe a bříško Úsměv
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 8:33   Citovat  

a kdy že bude nějaká pozvánka abych zkusil ještě někoho zlanařit ?
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 8:55   Citovat  

macinka napsal:
jé tak to je super,ale stačí mi pomoc od tebe a Dejfa,jste chlapy jako hory Úsměv ,takové potřebuji je to dobrý no a Civinka bude ráda,že ještě unese sama sebe a bříško Úsměv

my s Méďou jsme taky rádi že uneseme sebe a bříško HaHaaa

jasně neboj, toho tvýho prcka hodíme na rameno a položíme ti ho ke stanu Velmi šťastný
   Návrat  
ian je teď offline  ian
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 8:58   Citovat  

Tak jak to tak čtu tak to tam někde nechám zas celej vejfuk Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
..:: HONDAy 2008 ::.. 25.7.-27.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích: