Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prelude 5G 2.2 Vti-s
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
DaN1994 je teď offline  DaN1994
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 19:38   Citovat  

[quote="ALAN"]rezníček9: Neber to zle ale mám o Hondách jinou představu, at si LPG dává kdo chce kam chce ale představ si ITR,CTR,ATR,VTI na LPG? S Bradavicí na zadku? Sorry ale to nejde do hromady...mně ne. Když chci Hondu s úsporou tak si vezmu diesel nebo economa. Nevím...každého věc.....ale s motorsportem LPG nemá nic společného-pouze úspora peněz=fajn.

Ale nepřijde ti úlet koupit VTi za cca 80tis+LPG cca 20tis a jezdit s tím denně 10km celoročně? Samozřejmě přijde tuning-snížit,18alu,muzika... WTF?
Nic osobního ale známe to Smutný

No,nic... kup si Vti a dej si tam LPG.....jezdi každý den 10km i v -20 a rozbředlé solené kaši a dej vědět jestli jsi spoky, každého věc ALE řekněme si na rovinu....kdo by si poté takovou Hondu koupil? Já ne....sorry...Mír!

Ne zadnej tuning ani nic podobneho by rozhodne neprobehlo.Cokoliv co bych na to auto dal by ho akorat pokazilo.Jedine co je tak bych asi poridil ty nejaky kola ale jinak to auto je hotovy.Rozhdone bych si ho neprasil nejakyma spojlerama atd.....ale jak bylo receno kazdeho vec Chápeš!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 20:14   Citovat  

Máš alespoň nějakou fotku? Cooo??? jednu... Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 20:22  Naposledy upravil DaN1994 dne 17.9.2015 , 20:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

SaKaL napsal:

Pokazde kdyz ji vidim tak je mi jasny ze ji musim mit....

received_889778561092405.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
received_889778561092405.jpeg, 103.68 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 20:23   Citovat  

SaKaL napsal:

received_895496030520658.jpeg

received_895496030520658.jpeg, 137.18 kB
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 20:26   Citovat  

ALAN napsal:
rezníček9: Neber to zle ale mám o Hondách jinou představu, at si LPG dává kdo chce kam chce ale představ si ITR,CTR,ATR,VTI na LPG? S Bradavicí na zadku? Sorry ale to nejde do hromady...mně ne. Když chci Hondu s úsporou tak si vezmu diesel nebo economa. Nevím...každého věc.....ale s motorsportem LPG nemá nic společného-pouze úspora peněz=fajn.

Ale nepřijde ti úlet koupit VTi za cca 80tis+LPG cca 20tis a jezdit s tím denně 10km celoročně? Samozřejmě přijde tuning-snížit,18alu,muzika... WTF?
Nic osobního ale známe to Smutný

No,nic... kup si Vti a dej si tam LPG.....jezdi každý den 10km i v -20 a rozbředlé solené kaši a dej vědět jestli jsi spoky, každého věc ALE řekněme si na rovinu....kdo by si poté takovou Hondu koupil? Já ne....sorry...Mír!
přátele

Však jo, vždyt jsem to nahoře psal, ty auta co jsi napsal jsou spíše jako víkendovka a auta pro zábavu. Já LPG mám v normálních verzích Hondy tj Accord F20z1 a civic d16v1, což auta na motorsport rozhodně nejsou Velmi šťastný pořádnej výtlem Je když to nebude vadit jemu, tak je to pohoda, já to psal hlavně z hlediska provozu auta (Hondy) na LPG
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 21:07   Citovat  

Tak vypada pekne, ze, ostatne jako 98% aut na fotkach Úsměv
S tim LPG - taky bych to zatim nehrotil, spis bych poresil technicky stav, ktery (nebudeme si nic nalhavat) nebude 100%, nejaky ty spotrebni veci na vymenu jiste budou (silentbloky, cepy, brzdy atd.) takze tim bych zacal... Nevim v jakym rezimu Prelude jezdila doted, tak se treba ve Tvem rezimu muze taky objevit neco, co v minulosti jen cekalo az to objevis Ty... (to uz asi prehanim, ale zname to, je to preci jenom ojete auto).

P.S. Jeste jedna otazka - jak dlouho uz mas to nutkani, ze ji musis mit?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 21:17   Citovat  

SaKaL napsal:
Tak vypada pekne, ze, ostatne jako 98% aut na fotkach Úsměv
S tim LPG - taky bych to zatim nehrotil, spis bych poresil technicky stav, ktery (nebudeme si nic nalhavat) nebude 100%, nejaky ty spotrebni veci na vymenu jiste budou (silentbloky, cepy, brzdy atd.) takze tim bych zacal... Nevim v jakym rezimu Prelude jezdila doted, tak se treba ve Tvem rezimu muze taky objevit neco, co v minulosti jen cekalo az to objevis Ty... (to uz asi prehanim, ale zname to, je to preci jenom ojete auto).

P.S. Jeste jedna otazka - jak dlouho uz mas to nutkani, ze ji musis mit?

Touzim po Preludce uz asi necele tri roky od te chvile co sem ji videl na netu.Takze zadne poblouneni na mesic to neni pokud jde o tohle.A hlavne tohle je nejlepsi nabidka jakou sem kdy dostal.(papirove) Ale jo pripadam si jak nejakej malej kluk co chce hracku za kazdou cenu ikdyz to asi neni vubec dobry napad Cooo???
   Návrat  
9turion je teď offline  9turion
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 21:25   Citovat  

To je asi ona,vid? Kolik ma najeto? Ventil dekl vypada pekne,pokud nebyl stikany znovu. Ale volant se zda osahany tipuju min. 200t?

tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 21:36   Citovat  

9turion napsal:
To je asi ona,vid? Kolik ma najeto? Ventil dekl vypada pekne,pokud nebyl stikany znovu. Ale volant se zda osahany tipuju min. 200t?

tudy odkaz

Jo to je ona ted mi ji treba aspon nekdo koupi pred nosem a bude to vyreseno.Podle tachecu zhruba 163 tis. muze to byt vic to ano.

received_889753377761590.jpeg

received_889753377761590.jpeg, 86.46 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 21:41   Citovat  

Byl ses na ni uz podivat? Nebo naco cekas? Neboj nevyfoukne....99% lidi tady z klubu chodi na bazos vic jak tady na HC do Prodam auto Velmi šťastný Takze kluci o ni vi...navic uz je tam nejakou dobu. Jinak kdyby byla Ok a za 70 tak bych ji vzal
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 21:44   Citovat  

9turion napsal:
Byl ses na ni uz podivat? Nebo naco cekas? Neboj nevyfoukne....99% lidi tady z klubu chodi na bazos vic jak tady na HC do Prodam auto Velmi šťastný Takze kluci o ni vi...navic uz je tam nejakou dobu. Jinak kdyby byla Ok a za 70 tak bych ji vzal

Z toho vyvozuji ze v pohode asi neni.Zeprej se na ni byl koukat jeden Hondar ale nevim dal nic.Ne nebyl sem tam.Jak ikam jeste se rozmyslim.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 21:50   Citovat  

Tezko rict dokud to clovek nevidi....Proste to chce omrknout a pak uvidis nad cim mas premyslet:-) Chapu,ze se ti Prelude libi,ale vykon versus spotreba nic moc. Ma to sice 136kw,ale pocitove je budes hledat. Podle me jsou B16 lepsi motory
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 21:53   Citovat  

CRX EE8 se ti nelibi? To je spravne svezenicko a se super spotrebou. Minor ted jedno prodava....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 21:57   Citovat  

9turion napsal:
Tezko rict dokud to clovek nevidi....Proste to chce omrknout a pak uvidis nad cim mas premyslet:-) Chapu,ze se ti Prelude libi,ale vykon versus spotreba nic moc. Ma to sice 136kw,ale pocitove je budes hledat. Podle me jsou B16 lepsi motory

Je to hlavne takhle, pokud by bylo na me tak iz je doma Preludka, ale ja dost dam na tatu a on rekl jedine.....je to stare auto a krome toho ze se ti libi na nem neni nic dobreho.Takze takhle.Ted se to ve me bije uz druhym tydnem. Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 22:01   Citovat  

Vsichni rodice chcou pro sve deti co nejnovejsi auta Velmi šťastný Jel jsi v tom nekdy nebo to auto znas jen od videni a neco sis o nem precetl?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 22:04   Citovat  

9turion napsal:
CRX EE8 se ti nelibi? To je spravne svezenicko a se super spotrebou. Minor ted jedno prodava....

CRXko je taky hezky ..... ferrari pro chude ..... me se libila ED9.... ale ta prelude me fakt uchvatila Honda
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 22:07   Citovat  

9turion napsal:
Vsichni rodice chcou pro sve deti co nejnovejsi auta Velmi šťastný Jel jsi v tom nekdy nebo to auto znas jen od videni a neco sis o nem precetl?

Videl sem ji asi dvakrat v zivote nazivo nejel sem v ni a nacetl sem vsechno co sem nasel....ja vim ze je to auto pro znalce se zkusenostma .... jenze laska je laska .... to zni taky divne Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 22:22   Citovat  

Zkus napsat petju ovi, ten koupil tenkrát něco podobného, nicméně mám dojem, že byl nakonec docela nešťastnej... Úsměv (aby to nakonec nebyla ta samá Úsměv )

+H-C výlet 04082012+.jpg

+H-C výlet 04082012+.jpg, 2.64 MB
   Návrat  
ALAN je teď offline  ALAN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 22:59   Citovat  

Ta Preludka je z Rakovníka, jsem tam dosti často!!! Můžeme se dohodnout a zajet tam spolu!! Nabízím ti pomoc při koupi přátele Vypadá super ale chce to obezřetnost! Tuhle ti ale schvaluji Mrk

Ten "Hondař" co se na ni byl podívat byl na 99% místní trouba z místní partičky ala 5g v dezolátním stavu s mega stikérkou Velmi šťastný to neber vážně,jen se mrkli na pořádné auto Velmi šťastný stačí když jedu tankovat, můžou si ukroutit krky a nejlepší byla otázka...TO JE CIVIC?? A JÁ NA TO...NE TO JE NSX....AHA..PĚKNÁ! Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 23:09   Citovat  

SaKaL: ta samá to asi nebude, pokud neproběhla výměna koncového dílu výfuku HaHaaa

jen si to přiznejme, v tomhle krásném věku, kdo by si to nechal vymluvit? Nehledě na to, že tu jsou pacienti, kterým by mohl říkat tati, kteří koupí šrot a pak to dávaj dohromady HaHaaa

to s kolem bylo řečeno s nadsázkou, já osobně jezdím do práce celoročně na kole, nejsem z cukru OK ale co náklady na provoz? nebude ten motor trpět, obzvlášť v zimě? co servis, znáš někoho, kdo to bude umět spravit v případě poruchy? Jo, znám to, sám jsem podlehl Prelude 4g s motorem 2.0 , ale rodina si žádala svoje Bueee
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 23:10   Citovat  

Podle kol je to ta sama.....A co na ni bylo?
   Návrat  
_DoDo_ je teď offline  _DoDo_
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 23:17   Citovat  

Od kud jsi? pokud někde z Východních Čech tak tě rád svezu v P5G VTi a předvedu auto na živo + se podělím o zkušenosti s oběma motorizacema Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 23:31   Citovat  

MOTyLEK napsal:
SaKaL: ta samá to asi nebude, pokud neproběhla výměna koncového dílu výfuku HaHaaa

jen si to přiznejme, v tomhle krásném věku, kdo by si to nechal vymluvit? Nehledě na to, že tu jsou pacienti, kterým by mohl říkat tati, kteří koupí šrot a pak to dávaj dohromady HaHaaa

to s kolem bylo řečeno s nadsázkou, já osobně jezdím do práce celoročně na kole, nejsem z cukru OK ale co náklady na provoz? nebude ten motor trpět, obzvlášť v zimě? co servis, znáš někoho, kdo to bude umět spravit v případě poruchy? Jo, znám to, sám jsem podlehl Prelude 4g s motorem 2.0 , ale rodina si žádala svoje Bueee

No majitel psal ze vse krome vyfuku je v puvodnim stavu takze to mozna vude nejaka vase znama tady na Honda clubu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 23:33   Citovat  

MOTyLEK napsal:

O tom sem psal ze ted sem sam vydelavam jen na sebe, takze pokud si ji nekoupim ted tak uz mozna nikdy.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 23:34   Citovat  

_DoDo_ napsal:
Od kud jsi? pokud někde z Východních Čech tak tě rád svezu v P5G VTi a předvedu auto na živo + se podělím o zkušenosti s oběma motorizacema Mrk

Jsem z Jizni Moravy uplne u hranic s Rakouskem.Mikulov.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 23:36   Citovat  

ALAN napsal:
Ta Preludka je z Rakovníka, jsem tam dosti často!!! Můžeme se dohodnout a zajet tam spolu!! Nabízím ti pomoc při koupi přátele Vypadá super ale chce to obezřetnost! Tuhle ti ale schvaluji Mrk

Ten "Hondař" co se na ni byl podívat byl na 99% místní trouba z místní partičky ala 5g v dezolátním stavu s mega stikérkou Velmi šťastný to neber vážně,jen se mrkli na pořádné auto Velmi šťastný stačí když jedu tankovat, můžou si ukroutit krky a nejlepší byla otázka...TO JE CIVIC?? A JÁ NA TO...NE TO JE NSX....AHA..PĚKNÁ! Velmi šťastný Velmi šťastný

Dekuji za nabidku pomoci vazim si toho.Pokud se rozhdonu a pojedu urcite se ozvu. přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 23:42   Citovat  

Jak jsem psal, napis petjuovi, snad bude vedet kam ji prodal. (Nevim jestli je to z meho prispevku poznat, ale ta cerna byla jeho).
   Návrat  
Reg je teď offline  Reg
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2015 , 23:51   Citovat  

Ahoj, jsem z Trutnova, klidně tě taky svezu P5G VTi 4WS .... ATTS bych ti pak záviděl Velmi šťastný .....
Neposlouchej kecy o B16, jsou to jen papírový motokáry pro kluky, né pořádný auto Mrk
Moje spotřeba tady
tudy odkaz
   Návrat  
Davis1 je teď offline  Davis1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2015 , 0:29   Citovat  

Hlavně to nepředělávej na plyn....To mě vždy dostane, když někdo předělá sportovní auto na plyn Velmi šťastný
Jinak moc asi neporadím ve 2.2 jsem nikdy nejel.... mám Preludu 3G rok 88, výkon 101kw....denně jezdím 28 tam a 28km zpět do práce, kombinovanou spotřebu mám 7-8l/100.
V preludě 5G jsem jel jen ve dvoulitru, která mě neskutečně zklamala....auto vypadalo jako monstrum a jelo hůř jak tehdy můj Civic Esi....
Před preludou jsem měl Civica Vti a 2x Esi...a můžu ti říct, že preluda mě baví, takže o ten výkon bych se nebál...Mimochodem je mi taky 21 HaHaaa
   Návrat  
Davis1 je teď offline  Davis1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2015 , 0:42   Citovat  

A na ty kecy, že musíš mít 50 tis v rezervě se .....to jsou blbosti, u auta mi vždy stačilo po koupi udělat rozvody a vyměnit olej, seřídit ventily....max 10tis....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prelude 5G 2.2 Vti-s
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina