Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
El. stahovani oken C6G
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
David125 je teď offline  David125
0
PříspěvekZaslal: 2.10.2015 , 19:35   Citovat  

Zdravim, mohl by mi nekdo poradit jeslti je velkej problem predelat rucni stahovani oken na elektricky u Civica 6g EJ9. Maji nejakou pripravu nebo se musi vsechno natahat? Úsměv Pouzit bych chtel originalni stahovani, potreboval bych i kompletni svazky k pripojeni nebo je to komplikovanejsi? Diky
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kopy je teď offline  Kopy
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2015 , 17:28   Citovat  

Ahoj. Bohužel neporadím přesně k tématu ale přisadím svou trochu do mlejna a třeba pomůže. Já to samé dělal na svém C5G Coupe EJ2. Manuální okýnka a zrcátka za el.. Ale já koupil mechanismy i s motorkama, kabelovýma svazkama do dveří, tapecama a ovladačema. Rozdělal jsem dveře, vyměnil manuální mech. za el.. Vyměnil celej dveřní kabelovej svazek. V kabině jsem vyloupnul záslepku kam měl přijít ovladač na okýnka a tam na mě vykouknul už připravenej konektor na zapojení takže stačilo připojit ovladač zrcátek a zrcátka vrčeli. Okýnka mi trvali o chvíli dýl(zapomněl jsem připojit relátko který tam pochopitelně nebylo) A to je vše. Práce na cca 2 hod. Bohužel nevim jestli 6g to má připravený už z výroby nebo ne. Pohledám starý mechanismy a zkusim zjistit jestli by bylo možný na ně přidělat motorek. Ale vzhledem k ceně bych se s tim asi nedělal a taky koupil motorky i mechanismama......Snad Ti to k něčemu bude OK

David125 je teď offline  David125
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2015 , 18:25   Citovat  

ok diky za radu Úsměv no hold budu muset asi zkusit sundat tapec co tam bude a co ne Úsměv

Kopy je teď offline  Kopy
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2015 , 20:01   Citovat  

Není zač. Určitě koukni, tapec je dole za minutu. Ještě jsem se díval na ty starý mechanický mechanizmy a mají na sobě více děr. Tzn že by možná šly přemontovat jen motorky, ale s jistotou to říct fakt nemůžu. Ale když jsem to dělal tak ve dveřích bylo taky více děr. V jedněch byly uchycený ty manuální a ty elektrický jsem musel dát do jiných děr. Tím chci říct že dveře jsou dělaný univerzálně, tak je možný že mechanismy budou taky. Nejlíp kdyby jsi nafotil jak to vypadá u Tebe, žena má taky EJ9 ale s elektrickýma oknama tak bych se Ti mrknul jak to vypadá u ní, pokud by jsi potřeboval....

Obsah fóra Honda-club.cz   
El. stahovani oken C6G
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina