Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 267, 268, 269 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 268 z 333
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 8:30   Citovat  

Kendik napsal:
Ahoj, nejsem znalec ale myslim, ze kdyz uz tam ty hodnoty jsou jednou nahrane napevno tak se jen tak smazat nemohou a melo by to fungovat tak jak ma.Kazdopadne zkusit to muzes.Nebo zavolat do Hondy a zeptat se.Nemusi to delat jen ECU.
Taky si uz rikam, ze to tu posledni dobou nejak spi Velmi šťastný

No to je asi pravda, že se samy neztratí Velmi šťastný Zkusím zavolat do té Hondy třeba budou chytřejší. Jako ono to nic nedělá, když to drží těch 500ot. normálně se to rozjíždí a všechno, ale prostě něco je v nepořádku a to mi vadí mám rád když je vše ok Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
s.c.a.r.a.b.e.u.s. je teď offline  s.c.a.r.a.b.e.u.s.
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 10:01   Citovat  

přemapovat ECU není jen tak. Tenhle druh elektroniky se často "zamyká". Tzn. na konci výrobní linky (té ECU) se po přetestování pošle signál na specifický pin, který fyzicky zničí jistou cestu a jednotka pak funguje už jen pro čtení a další zápis není možný. Minimálně u škrtících klapek to takhle je...
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 10:28   Citovat  

s.c.a.r.a.b.e.u.s. napsal:
přemapovat ECU není jen tak. Tenhle druh elektroniky se často "zamyká". Tzn. na konci výrobní linky (té ECU) se po přetestování pošle signál na specifický pin, který fyzicky zničí jistou cestu a jednotka pak funguje už jen pro čtení a další zápis není možný. Minimálně u škrtících klapek to takhle je...
Ale u VW to asi nebude zase takovy problem, kdyz jich je spousta precipovanych Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 10:38   Citovat  

To máš určitě pravdu. Úsměv Jak říkám, nevím jak která značka.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2015 , 9:24   Citovat  

Asi bych se bal dat do Hondy bez preferenci o zkusenostech svoji ridici jednotku, aby ji znovu namapovali.Pokud to tady u nas v CR vubec nekdo umi. je to dobrý
Nebo je to tak jednoduche jako u VW ze se napichne smaze a namapuje nova?Predpokladam, ze by to umet meli, ale kazda originalni ridici jednotka uz tu mapu ma napevno a vseobecne Hondy se snad ani moc necipuji ne pokud tam neni nejaky dulezity duvod.A jak pises, je tam pravdepodobnost ze uz to vlastne ani nejde.
U VW se samozrejme cipuji diesely a maji tam tu rezervu kvuli emisim jestli se nepletu?Pokud ho tedy nacipujes na vetsi vykon, emise jsou horsi, ale lepe to jede Velmi šťastný
Coz u Hondy benzinu je ta jednotka nastavena na maximum a nejake cipovani byva spise kontraproduktivni, alespon dle toho co jsem cetl.Jak je to u dieselu se znakem H to nevim.
Nerozumim tomu a asi blabolim nesmysly, proto me opravte pokud nekdo vite jak to je.Diky Velmi šťastný
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2015 , 10:08   Citovat  

Tuším, že už minimálně od dob C4G existuje tohle... tudy odkaz
I když zrovna ECU C4G, resp. motoru D15B2, byla modifikovatelná jen výměnou švábu EPROM. Jo, slza ukápne, ECU je to jediné, co mi po C4G zbylo.
Takže Accordní (nejen) ECU určitě čipnout jde.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2015 , 10:15   Citovat  

piskot napsal:
Tuším, že už minimálně od dob C4G existuje tohle... tudy odkaz
I když zrovna ECU C4G, resp. motoru D15B2, byla modifikovatelná jen výměnou švábu EPROM. Jo, slza ukápne, ECU je to jediné, co mi po C4G zbylo.
Takže Accordní (nejen) ECU určitě čipnout jde.
Dobre tedy.Proc jsem tedy jeste zadne ciple Acco nepotkal?Kdo to u nas dela za slusny peniz s tim, aby tam byl smysluplny narust vykonu bez toho, aby se nicil motor?
V cem je tedy problem, ze Hondy se skoro necipuji?Alespon ne u nas.Par pochybnych firem uz tu bylo a mozna jeste je.Ale zatim jsem na ne slysel jen negativa.
Par koni navic by mi urcite nevadilo. Velmi šťastný Ale ne na ukor toto, ze mi odejde po par tisicich km motor Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2015 , 10:29   Citovat  

Kendik napsal:
Dobre tedy.Proc jsem tedy jeste zadne ciple Acco nepotkal?Kdo to u nas dela za slusny peniz s tim, aby tam byl smysluplny narust vykonu bez toho, aby se nicil motor?
V cem je tedy problem, ze Hondy se skoro necipuji?Alespon ne u nas.Par pochybnych firem uz tu bylo a mozna jeste je.Ale zatim jsem na ne slysel jen negativa.

Čéče, odpovědi na tvoje otázky už jsou málem námět na filosofickou debatu...Úsměv
Kdyby to u Hond nefungovalo, tak by Hondata nebyla. To, že se běžně nečipují benzínové (vlastně až do teď jen atmosféry) Hondy, je zřejmě tím, že prostě u benzínu dole ten krouťák není. A nahoře už to jede samo. Co si pamatuji, úpravy map v ECU spočívaly v tom, že v dolních a středních otáčkách se přidávalo množství benzínu, jinak se v podstatě s ECU nic nedělo. Jo, posouvala se i hranice pro VTEC a omezovač otáček...
To diesely pro to, aby splňovaly emise, jsou dole hodně přškrecené, takže je mnohem snažší jim "přidat"(=oblaka kouře při sešlápnutí pedálu), s následným pocitem "vono to ku.va jede vocpodu jako kráva"...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2015 , 10:38   Citovat  

piskot napsal:
Čéče, odpovědi na tvoje otázky už jsou málem námět na filosofickou debatu...Úsměv
Kdyby to u Hond nefungovalo, tak by Hondata nebyla. To, že se běžně nečipují benzínové (vlastně až do teď jen atmosféry) Hondy, je zřejmě tím, že prostě u benzínu dole ten krouťák není. A nahoře už to jede samo. Co si pamatuji, úpravy map v ECU spočívaly v tom, že v dolních a středních otáčkách se přidávalo množství benzínu, jinak se v podstatě s ECU nic nedělo. Jo, posouvala se i hranice pro VTEC a omezovač otáček...
To diesely pro to, aby splňovaly emise, jsou dole hodně přškrecené, takže je mnohem snažší jim "přidat"(=oblaka kouře při sešlápnutí pedálu), s následným pocitem "vono to ku.va jede vocpodu jako kráva"...
Dekuji! je to dobrý Velmi šťastný Takze pokud to chapu dobre je to zhruba jak jsem psal.Cipovat benzinak na normalni jezdeni zbytecna investice.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2015 , 11:25   Citovat  

Kendik napsal:
Dekuji! je to dobrý Velmi šťastný Takze pokud to chapu dobre je to zhruba jak jsem psal.Cipovat benzinak na normalni jezdeni zbytecna investice.

Jj.
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.10.2015 , 22:09   Citovat  

No já zatím kvůli toho volnoběhu pouze volal, a říkali, že pokud to opravdu nejde nastavit tím postupem jakým by mělo jít, tak ať se stavím, a píchne se to na diagnostiku. Víc mi k tomu neřekli. Takže jak bude čas a větší fin. rezerva (jelikož posledně mě jen připojení na diagnitku stálo 600kč) tak tam hned zajedu Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2015 , 7:29   Citovat  

forever222 napsal:
No já zatím kvůli toho volnoběhu pouze volal, a říkali, že pokud to opravdu nejde nastavit tím postupem jakým by mělo jít, tak ať se stavím, a píchne se to na diagnostiku. Víc mi k tomu neřekli. Takže jak bude čas a větší fin. rezerva (jelikož posledně mě jen připojení na diagnitku stálo 600kč) tak tam hned zajedu Velmi šťastný
600kc Tak to koukám! to mi hlava nebere Za pripojeni kabelu k Tvemu autu. naštvanej Kam to jezdis?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2015 , 8:53   Citovat  

Kendik napsal:
600kc Tak to koukám! to mi hlava nebere Za pripojeni kabelu k Tvemu autu. naštvanej Kam to jezdis?

Do autorizovaného servisu přeci... Tak to koukám!
Taky jsem kdysi vyplázl 500,- Kč za to, že se píchli na ECU, na sáčku od svačiny ukázali "cosi", pod tím bylo napsáno OK, a šmytec. Naivně jsem čekal, že dostanu alespoň nějaký výpis dat...
Do těch 600,- Kč je zdá se započítána inflace... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2015 , 9:14   Citovat  

piskot napsal:
Do autorizovaného servisu přeci... Tak to koukám!
Taky jsem kdysi vyplázl 500,- Kč za to, že se píchli na ECU, na sáčku od svačiny ukázali "cosi", pod tím bylo napsáno OK, a šmytec. Naivně jsem čekal, že dostanu alespoň nějaký výpis dat...
Do těch 600,- Kč je zdá se započítána inflace... Velmi šťastný
Pfffft... Ja ve sve Honde neplatil zatim nikdy nic, myslim za diagnostiku Velmi šťastný Musim zaklepat. Mozna je to take tim, ze jsem dlouhodoby zakaznik.Kdo vi.
   Návrat  
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2015 , 18:10   Citovat  

Je to tu mrtvý, protože nemáme co opravovat! Velmi šťastný

Mimochodem...Čipování atmosféry nemá význam ne?
   Návrat  
nota11 je teď offline  nota11
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2015 , 20:08   Citovat  

Hi hi ja som koli diagnostike doprial jednemu autorizovanemu servisu Honda kontrolu zhora, lebo som bol nespokojny zakaznik Velmi šťastný
Inak neviete poradit? mam origo radio a vzdy ked idu dopravne informacie radio sa stisi. Neda sa stym nieco robit??
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.10.2015 , 20:52   Citovat  

Plašan napsal:
Je to tu mrtvý, protože nemáme co opravovat! Velmi šťastný

to je bomba. Už vidím ty komentáře pod touhle větou na FB. Provozovatelé Lidových Vozítek a Škodovek se do mě řádně opřou Velmi šťastný
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 9:18   Citovat  

Bodaj by ste mali pravdu s tymi opravami, avsak moj Accord zhltol na servisoch tento rok 1100€, repas riadenia, nove predne brzdy, repas strmenov, predne horne ramena, nekonecna story o traseni volantu. Vymenil som servis, pretoze v starom mi 2r nevedeli zistit, co mi bucha v predu na naprave (vybite capy na hornych ramenach), potom repasovali riadenie, ale kedze mi stale triaslo volant a nevedeli si rady nastala vymena servisu, kde robia iba japonske auta.
Zrazu nic nebucha a sok bol, ked mi zistili nedotiahnute riadenie, volantovu tyc a napravnicu. Po dotiahnuti trasenie prestalo.

Aby toho nebolo malo, accord papa olej, asi 3deci na 1000km. Prepusta okolo gufera na vacke, kluke a ani spojka nieje v najlepsom stave. Mozno aj vdaka LPG su v kybli voditka na sacich ventiloch. Takze ja sa radim medzi tych stastnych co este stale mozu opravovat HaHaaa
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 9:33   Citovat  

Ahoj kluci Úsměv něco sháním.

potřeboval bych na straně řidiče od sedadla protikus bezpečnostního pásu. Potřebuju ten šlahoun se zámkem. Nemá někdo na prodej? Včera jsem odjížěl z práce a už se nepřipoutal. Bueee Velmi šťastný

Nebo netuší kdo by mohl mít? Už jsem obvolal tři vrakáče ... Něco u brna, Kladno a ještě jeden co sem našel na netu a nikdo nic.
   Návrat  
kubikula78 je teď offline  kubikula78
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 9:49   Citovat  

tukkan napsal:
Bodaj by ste mali pravdu s tymi opravami, avsak moj Accord zhltol na servisoch tento rok 1100€, repas riadenia, nove predne brzdy, repas strmenov, predne horne ramena, nekonecna story o traseni volantu. Vymenil som servis, pretoze v starom mi 2r nevedeli zistit, co mi bucha v predu na naprave (vybite capy na hornych ramenach), potom repasovali riadenie, ale kedze mi stale triaslo volant a nevedeli si rady nastala vymena servisu, kde robia iba japonske auta.
Zrazu nic nebucha a sok bol, ked mi zistili nedotiahnute riadenie, volantovu tyc a napravnicu. Po dotiahnuti trasenie prestalo.

Aby toho nebolo malo, accord papa olej, asi 3deci na 1000km. Prepusta okolo gufera na vacke, kluke a ani spojka nieje v najlepsom stave. Mozno aj vdaka LPG su v kybli voditka na sacich ventiloch. Takze ja sa radim medzi tych stastnych co este stale mozu opravovat HaHaaa

,
Klid, podpořím těÚsměv Mě čeká komplet výfuk, palivové vedení by taky potřebovalo vyměnit, levé horní rameno, pravý homokineťák. Kotouče mám půl roku a už to tluče při brzdění...takže ložiska s nábojema. Taky mám orezlý pravý dveře a haupnu:-) Jo a motor bere 1 litr/na 1000 km oleje.....ale šlape. Když si spočítáš repasi za 40 000 korun tak je návratnost při nájezdu 15 000 km ročně proti kupování oleje cca 13 let:-) Takže každou nádrž dám flašku oleje a neřešímÚsměv
   Návrat  
BlueAccord je teď offline  BlueAccord
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 10:27   Citovat  

Zdar lidi, mam F18B2, máte někdo zkušenosti s KatOff? Nebude problém s lambdou která je před katem? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 11:19   Citovat  

kubikula78 napsal:
,
Klid, podpořím těÚsměv Mě čeká komplet výfuk, palivové vedení by taky potřebovalo vyměnit, levé horní rameno, pravý homokineťák. Kotouče mám půl roku a už to tluče při brzdění...takže ložiska s nábojema. Taky mám orezlý pravý dveře a haupnu:-) Jo a motor bere 1 litr/na 1000 km oleje.....ale šlape. Když si spočítáš repasi za 40 000 korun tak je návratnost při nájezdu 15 000 km ročně proti kupování oleje cca 13 let:-) Takže každou nádrž dám flašku oleje a neřešímÚsměv

Mas pravdu s navratnostou olej vs pretesnenie motora. Za 1r /15000km ma olej vyjde asi 14€ .
Trosku ma to prekvapilo, kedze stary civic 6G mi nebral ziaden olej a to mal 240.000km

Mna viac hneva to, ze mi v servise po repase riadenia nedotiahli sroby tam kde mali Chápeš!
A ja som 4 mesiace zistoval co tomu je. V aute vozim 2 male deti, ked by sa daco utrhlo a my sa vy šuk me do jarku.
Ale prezili sme, snad bude uz iba lepsie. VTEC
   Návrat  
kubikula78 je teď offline  kubikula78
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 12:11   Citovat  

tukkan napsal:
Mas pravdu s navratnostou olej vs pretesnenie motora. Za 1r /15000km ma olej vyjde asi 14€ .
Trosku ma to prekvapilo, kedze stary civic 6G mi nebral ziaden olej a to mal 240.000km

Mna viac hneva to, ze mi v servise po repase riadenia nedotiahli sroby tam kde mali Chápeš!
A ja som 4 mesiace zistoval co tomu je. V aute vozim 2 male deti, ked by sa daco utrhlo a my sa vy šuk me do jarku.
Ale prezili sme, snad bude uz iba lepsie. VTEC

Proto si všechno na autě dělám sám, včetně rozvodů. Radši na tom strávim o pár hodin dýl, ale vím co a jak udělám. Jediný co mě kdy donutí jít do servisu je diagnostika nebo koupě tak novýho auta, kde bez special přípravků neudělám nic...což mi jen tak nehrozíÚsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2015 , 12:16   Citovat  

Ak by som mal garaz s jamou tak aj ja. Ale byvam na sidlisku, kde sa poriadne neda ani parkovat.
   Návrat  
macino je teď offline  macino
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 17:05   Citovat  

ahoj, otacky po vyrazeni padaji uplne na dno a potom se pomalu vysplhaji do "normalu" ale obcas je par dni klid a vsechno slape jak ma, muze se i takto projevovat vadny volnobezny ventil?
pripadne doporucujete procisteni nebo zrovna vymenu?
a je tento ventil totozny mezi 1,8 a 2,0?
diky za nazory!
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 18:09   Citovat  

prvně bych resetoval ECU jestli si to ještě nedělal
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 19:20   Citovat  

macino napsal:
ahoj, otacky po vyrazeni padaji uplne na dno a potom se pomalu vysplhaji do "normalu" ale obcas je par dni klid a vsechno slape jak ma, muze se i takto projevovat vadny volnobezny ventil?
pripadne doporucujete procisteni nebo zrovna vymenu?
a je tento ventil totozny mezi 1,8 a 2,0?
diky za nazory!

Lambda je v háji...
Vyblikej si chyby ECU, ať víš, do čeho jdeš...Úsměv
   Návrat  
macino je teď offline  macino
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 19:59   Citovat  

piskot napsal:
Lambda je v háji...
Vyblikej si chyby ECU, ať víš, do čeho jdeš...Úsměv

lambda je menena pred cca 20K km... a nemela by vyhodit vadna lambda kontrolku motoru? i kdyz je pravda ze tesne pred problemem kontrolka zacala svitit, pri dalsim nastartovani zhasnula a od te doby nesvitila..
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 21:40   Citovat  

BlueAccord napsal:
Zdar lidi, mam F18B2, máte někdo zkušenosti s KatOff? Nebude problém s lambdou která je před katem? Úsměv

No spíš bude problém s tou za katem. po 20km svítí kontrolka motoru se priprav
   Návrat  
Pipál je teď offline  Pipál
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 22:43   Citovat  

Ahoj. Nemáte někdo zkušenosti s EKO likvidací? Všude musí být komplet auto. Pár lidem jsem tu slíbil díly. Ale auto chci rozebírat až budu mít papír a tím jistotu že to můžu v pohodě rozebrat. A zbytek odvézt kamkoli do šrotu a sběrného dvoru.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 267, 268, 269 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina