Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Strana 35 z 40
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 12:36   Citovat  

Kendik napsal:
Dobry Velmi šťastný pořádnej výtlem kolik Ti je pokud to neni tajne? Úsměv

Počuj ty keď sa ma pýtaš na môj vek a vidím čo máš v garáži a aké fotky si tam dal tak keď to auto aspoň fotíš tak ho normálne zaparkuj lebo sa mi vidí že ani parkovať nevieš
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 12:40   Citovat  

rudy5 napsal:
Tak nemám nič proti nej nekritizujem , ale keď atmosféru a aby to "išlo" v celom spektre otáčok tak 6 valec, na bežné jazdenie nehovorím že nestačí pre niekoho 4 valec čo chodí bežne do práce a tak , ale keď chcem od toho viac a komfort aj pri dialničnom tempe tak proste urevaný 4 valček je pre náročnejších slabí a žerie ako 6 valec aj viac.
Uznavam.Obsah nicim nenahradis.A zvuk 6 nebo 8 valce je symfonie oproti 4 OK A co treba urvany zvuk 12 valcu od Ferrari?Ten je v poradku?Omlouvam se za offtopic , prijde mi ze uz se moc o Skodovkach nebavime.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 12:42  Naposledy upravil Kendik dne 9.10.2015 , 12:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

rudy5 napsal:
Počuj ty keď sa ma pýtaš na môj vek a vidím čo máš v garáži a aké fotky si tam dal tak keď to auto aspoň fotíš tak ho normálne zaparkuj lebo sa mi vidí že ani parkovať nevieš
Pro to jak parkuji mam sve duvody Úsměv Tot vse.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 12:44   Citovat  

Kendik napsal:
Uznavam.Obsah nicim nenahradis.A zvuk 6 nebo 8 valce je symfonie oproti 4 OK A co treba urvany zvuk 12 valcu od Ferrari?

to je o niečom inom také auto som nikdy nemal ani naň nemám keď to tak bude dám ti vedieť , píšem iba svoje poznatky a skúsenosti s tým s čim som jazdil a aby tu niekto bol múdri ktorý v ničom inom nesedel ako s prepáčením v 15-20r honde mi príde trošku ujeté že nič neni lepšie len to čo má on. Ja nehájim žiadnu konkrétnu značku každá má dobré aj horšie motory.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 12:48   Citovat  

Kendik napsal:
Uznavam.Obsah nicim nenahradis.A zvuk 6 nebo 8 valce je symfonie oproti 4 OK A co treba urvany zvuk 12 valcu od Ferrari?Ten je v poradku?Omlouvam se za offtopic , prijde mi ze uz se moc o Skodovkach nebavime.

No ja som sa bavil o škodovkách len zase niekto začal rýpať nemám sa problém baviť o hoci čom. Nehájim iba to jedno že je dobré.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 12:55   Citovat  

rudy5 napsal:
to je o niečom inom také auto som nikdy nemal ani naň nemám keď to tak bude dám ti vedieť , píšem iba svoje poznatky a skúsenosti s tým s čim som jazdil a aby tu niekto bol múdri ktorý v ničom inom nesedel ako s prepáčením v 15-20r honde mi príde trošku ujeté že nič neni lepšie len to čo má on. Ja nehájim žiadnu konkrétnu značku každá má dobré aj horšie motory.
Tato debata je docela nekonstruktivni.
Zacinam se Te bat, protoze kdyz vis v cem kdo jezdil a v cem nikdy nejel tak budes asi neco jako Dejvid Kaprfield.Pritom jsi ty lidi nikdy nevidel.

Podle toho co ma kdo v garazi bych si nedovolil posuzovat technicke znalosti a zkusenosti s autama. OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 12:58   Citovat  

Kendik napsal:
Zacinam se Te bat, protoze kdyz vis v cem kdo jezdil a v cem nikdy nejel tak budes asi neco jako Dejvid Kaprfield.Pritom jsi ty lidi nikdy nevidel.

Podle toho co ma kdo v garazi bych si nedovolil posuzovat technicke znalosti a zkusenosti s autama. OK

Nesúdim to podľa toho ale z ich písania sami to napísali niektorí
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 13:03   Citovat  

Kendik napsal:

Vieš koľko tu je ľudí čo má aj iné auto ako Honda? Veľa a s nimi keď píšeš tak píšú normálne niektorí tu majú fakt pekné kusy iných áut a hneď vidíš že ten človek niečo vyskúšal niečo má za sebou a má objektívny názor ako ked píšeš s niekym kto stále tvrdí iba to samé že nič neni dobré len to čo má on a taký nikdy v ničom inom ani nesedel.
   Návrat  
Concionator je teď offline  Concionator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 13:09   Citovat  

Bully napsal:
Concionator:
to musela byt paradni akce, mate muj respekt! je to dobrý

Díky!!! Jo, stálo to za to... Byla to zkouška nás i auta. A ocenili jsme tam navíc starší mašinu, protože jsme si aspoň v té krásné krajině mohli vychutnat řízení! VTEC
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 13:10   Citovat  

Nemělo by se tohle vlákno přejmenovat...? Smutný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 13:19   Citovat  

rudy5:
to je takovy mistni kolorit. Jak tu nevychvalis stare papirove youngtimery jako nejlepsi auta na svete, sesypou se na tebe ultras a budou te vyhanet z fora Velmi šťastný
Proc mne prijde, ze se tu obhajuje spis sestivalcove NA Porsche 911 proti zbytku oturbeneho sveta Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 13:29  Naposledy upravil Concionator dne 9.10.2015 , 13:41, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

Včera jsem se na popud zdejší nic neříkající diskuse typu FLAME WAR nechal svézt dvojkovou oktávií po faceliftu, v nějaké vyšší výbavě, páč tam byly duální klima a jiné věci za nesmyslné příplatky. Jeli jsme v noci. Auto je pohodlné, všechno je po ruce, displej neoslňuje a nemusí se stále upravovat jeho podsvícení, jen kombinace překrásného displeje s jemným rozlišením a číslic kalkulačkového písma u klimatizace mi nesedla. To auto plní přesně to, k čemu je stvořeno. V pohodě doveze lidi, kam má, aniž by je něco otravovalo. A TO JE DOBŘE! Nicméně, řidiči hond chtějí od auta ještě něco navíc, a to jim škodovka nedá. Tím víc vlastně postrádám smysl současných zdejších přenic, kdy už většinou (ne tedy ve všech příspěvcích) nejde o argumenty, ale v lepším případě o pouhopouhé pocity a o zvěsti typu jedna paní povídala v případě horším. Což je škoda!

Většina aut dnešních velkých výrobců je v podstatě dobrá, ale ještě se najdou i taková, co mají výrazná specifika. A tam třeba patří hondy. A na základě téhle úvahy mě napadá, že i ty škodovky mají svoje specifika, ale jako škodováci nepochopí nadšení honďáků, tak je asi i pro honďáky těžké pochopit radosti škodováků. Já mám třeba jasno, Honda Honda u mne vede na plné čáře, ale nemělo by mě to vést k tomu, že budu cokoli jiného hanit. Škodovky mají nějaký účel, kterému zcela jistě dobře slouží. Ono by se to za ty nesmyslné peníze (včetně drzých příplatků za něco, co jiní mají v základu) zase tak moc nekupovalo a v Británii by se to nestávalo autem roku. Ale to, co nabízí Honda, nám prostě Škoda nikdy nenabídne, zdá se. Každé auto je zaměřeno na jiný účel.

A o tom by asi měla být tahle diskuse. Ne zabít druhého a smést se stolu jeho argumenty a prosadit svoji, ale skutečně se pokusit nahlédnout výhody a nevýhody škodovek, zvlášť s ohledem pro nás honďáky.

Na každou reálnou zkušenost se škodovkami a zajímavou objektivní skutečnost o nich, především s novými motory, se hladově těším! Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 13:30   Citovat  

Asi hej niektorí stále dookola len to svoje napíšeš svoj názor svoju skúsenosť už si zlý.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 13:48  Naposledy upravil Kendik dne 9.10.2015 , 14:32, celkově upraveno 7 krát. Citovat  

rudy5 napsal:
Asi hej niektorí stále dookola len to svoje napíšeš svoj názor svoju skúsenosť už si zlý.
OK Myslis take sebe, ze?
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 13:53   Citovat  

Já osobně mám zkušenost s dvěma škodovkama, respektive třema, ale jen dvě mi říkali pane. První byla OI RS 132kW 1.8T , svezení pohodlný, auto bylo opravdu rychlý, ale umělo to jezdit jen rovně, jak přišli zatáčky, tak auto nesedělo, přetáčelo se, uskakovalo, prostě hrůza. Potom OII předfacelift 1.9Tdi 77kW ve výbavě elegance, opět pohodlný, tichý, na dopravu z bodu A do bodu B dobrý, ještě ke všemu kombi, takže kufr jako kráva a spotřeba ostřejší jízdou do 7l nafty, jinak kolem 5l. Poslední je tátova OII poface opět elegance ale už 1.6TDi. Co mi na těhle autech vadila je obrovská turbodíra a ten elektronickej plyn, z toho bych zešílel zmatenej Ale jako přepravní prostředky z bodu A do bodu B to nejsou vůbec špatný auta. Ale prostě já ty auta nemám jako prostředky na přepravu v bodech, já si chci užít jízdu a to jsem bohužel ve škodovce zatím nezažil. Je teda pravda, že jsem zatím nejel v novým RSu, tak třeba až se svezu, tak změním názor Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 14:15   Citovat  

Ono zase treba rozlišovať načo auto vlastne chcem ak mám dostatok financií tak si kúpim dve autá jedno pre zábavu na občasné jazdenie z ktorého mám pôžitok z jazdy má výkon dá mi to čo od neho očakávam , a druhé také ktoré ma dovezie z bodu A do bodu B bude celkom spoľahlivé a ak veľa jazdím bude pre mňa zaujímavá aj spotreba nikdy podľa mňa nebude obe kritéria spĺňať jedno auto ,keď peniaze na dve autá nemám musím vybrať zlatú strednú cestu a kúpiť si to čo je pre mňa najvýhodnejšie.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 14:20   Citovat  

rudy5 napsal:
....Vy sa ani nepozeráte na to či to auto ide alebo nejde tachometer keby tam ani nebol hlavne že to reve ako krava a otáčky pomaly 10tis aby boli to je základ vtedy je auto brutál dobre....

Co to plácáš, na tachometr nekoukáš ty,stačí když se ti tlačí záda do sedačky pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 14:45   Citovat  

Kmóďa napsal:
Co to plácáš, na tachometr nekoukáš ty,stačí když se ti tlačí záda do sedačky pořádnej výtlem

Zase to isté prečooo prečoooo? ja už ti nejdem ani odpisovať
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 16:21   Citovat  

rudy5 napsal:
Tebe to už píšem asi 7X ja tu nikoho nepresviedčam chápeš už ja sám nemám škodovku to čo bolo písané predtým to malo byť iba prirovnanie že to je len o zvyku už rozumieš? lebo ste tu traja taký zarytý iba do Hondy že nič iné neni dobré a pritom v ničom inom si ty a oni nesedeli len v 25r Honde ale aj sú tu aj takí čo vedia .

Jsou tu hlavně zarytý lidi do Hondy, protože jsi na ! HONDA-CLUBU.cz ! , ti lidé co sem chodí (včetně mě) mají většinou Hondu a vše kolem jako koníček a životní styl a nezáleží na tom jak je stará nebo jaká je (nový auto si muže pořídit v dnešní době teměř každý a není to známka uspěchu jako dřív Mrk ), proto nechápu, proč si děláš zbytečné zle místo toho kdyby jsi poradil s nějakým problémem atd. NEhádám se s tebou, pouze se ptám proč děláš VW dieselový vlny na foru kde jsou fandové japonské automobilky která vyprodukovala většinu aut s benzínovým atmosferickým motorem. (ale to už jsem ti někde psal HaHaaa ) Úsměv přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 16:51   Citovat  

Ale ako si prišiel na to že si zastávam VW , vôbec nie ak som písal tak o naftových motoroch všeobecne že už neplatí to čo kedysi pri nejakých modeloch ten turbo efekt ako bol ale ten záťah je plynulý v celom spektre otáčok. Veď kopa ľudí tu má dve autá aj iné ako HONDA a teraz sme náhodu v téme škoda ak sa nemýlim či?To že má niekto koníček 20R HONDU je v pohode ale porovnávať to s novým autom mi príde dosť od veci.
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 18:30   Citovat  

rudy5 napsal:
Ale ako si prišiel na to že si zastávam VW , vôbec nie ak som písal tak o naftových motoroch všeobecne že už neplatí to čo kedysi pri nejakých modeloch ten turbo efekt ako bol ale ten záťah je plynulý v celom spektre otáčok. Veď kopa ľudí tu má dve autá aj iné ako HONDA a teraz sme náhodu v téme škoda ak sa nemýlim či?To že má niekto koníček 20R HONDU je v pohode ale porovnávať to s novým autom mi príde dosť od veci.

Dobre tady trolujes chlape, ale divim se ostatnim ze te porad krmi a nedoslo jim to... Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 18:46   Citovat  

rudy5 napsal:

Tak byli tu i jiné témy, že Úsměv nevím proč pořád řešíš ten rok auta, tím 20r myslíš mě? ano, v popisu mám sice 1991 CR-X, ale jezdím většinou v novějších Hondách a co se týče jiných značek, autama se živím = takže rozhled v autech mám, já netvrdím, že ostatní auta jsou všechny špatná, ale pouze ti chci říct, že tady jinej názor prostě neprosadíš Velmi šťastný jinak s tím turboefektem, já ho i nových dieslů včetně Hondy prostě cítím, ale neříkám, že je to kvuli tomu špatný, je to prostě vlastnost, který se nezbavíš Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 19:00   Citovat  

reznicek9 napsal:
Tak byli tu i jiné témy, že Úsměv nevím proč pořád řešíš ten rok auta, tím 20r myslíš mě? ano, v popisu mám sice 1991 CR-X, ale jezdím většinou v novějších Hondách a co se týče jiných značek, autama se živím = takže rozhled v autech mám, já netvrdím, že ostatní auta jsou všechny špatná, ale pouze ti chci říct, že tady jinej názor prostě neprosadíš Velmi šťastný jinak s tím turboefektem, já ho i nových dieslů včetně Hondy prostě cítím, ale neříkám, že je to kvuli tomu špatný, je to prostě vlastnost, který se nezbavíš Úsměv

Názor má každý na niečo iný ja nič ani presadzovať nechcem iba som napísal svoj poznatok , ako aj iný.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2015 , 19:15   Citovat  

Prosim, kolik z vas jezdi v Honde stare 0-5 let max ??? Myslim ted tu trojici, ktera tu neustale neco rika o pocitech srovnatelnych s vyvrcholenim a na ostatni NOVA auta plivou? Vzdyt Honda nic takoveho aktualne nevyrabi - opravte mne, pokud neco takoveho vlastnite Mrk Dnes jsou to vsechno auta nastavena na minimalni vydrz po zaruce a zamerenim na prepravu z A do B. PS: dost dilu dela jedna firma na pric znackou (ja treba dnes ukoncil audit od Volva a za 14 dni mam BMW + bezi vyroba Audi + Maserati + Mergl Velmi šťastný a to jen u nas na pobocce.. ve svete delame vetsinu znacek Velmi šťastný ) je to dobrý Jen pro zajimavost: loziska delaji stejne firmy, dekory delaji stejne firmy, koberce delaji stejne firmy, atd atd atd... takze pojdme se bavit o kvalite Velmi šťastný
   Návrat  
1978 je teď offline  1978
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2015 , 15:24   Citovat  

reznicek9 napsal:

zivis se autama ale vis o nich kulovy prt Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2015 , 15:52   Citovat  

1978 napsal:
zivis se autama ale vis o nich kulovy prt Velmi šťastný

Asi jo no, jak jsi to poznal odborníku? Mrk Koukám na tvoje příspěvky zde na foru a že by jsi teda někde poskytnul radu, která by někomu pomohla .... a ta tvoje čeština je taky odborná Velmi šťastný Úsměv ...
Nevím proč bezdůvodně napadáš, když spolu nic neřešíme, s rudy5 už máme dlouhodobější diskuzi Úsměv muhehe
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2015 , 18:48   Citovat  

Concionator napsal:
Jedna zkušenost z docela jiného soudku... Byli jsme s formanem na relativně nenáročné expedici za polárním kruhem a najeli asi 10 000 km bez jediné potíže. Se stejným autem a několika staršími (rapidy a tak) jsme jeli na srázek do Holandska, kde jsme se bezplatně vystavili na Wings & Wheels a jako skoro jediní jsme tam přijeli po vlastní ose. Pro jistotu s námi jelo doprovodné vozidlo, zánovní passat. A ten jediný nedojel, protože ho zradila řídicí jednotka (nic proti passatům). Oktávky první generace také vydržely hodně, byly pro řidiče dobře čitelné, ale nic moc nenabídly a komunikace s řidičem byla hodně tupá. Škodovky a volkswageny jsou pracanty, které se základní péčí a nějakým normálním (to zdůrazňuji) motorem pod kapotou snesou hodně a obzvláště škodovky mívaly motory sice slabé, ale skoro nesmrtelné. Lehkomyslně bych je tedy nehanil. Ale po pravdě, tisíckrát raději sedám do hondy a pokaždé se do ní těším, protože to svezení je navíc ještě zábavné, a to i v sériovce. BOHU DÍKY za to, že jsou různé automobilky s různými koncepcemi! Někdo preferuje komfort, někdo prosté přesouvání, někdo styl, někdo si chce řidičský zážitek tvrdě odmakat a někdo se chce bavit v agilním vozítku s motorem, co chce točit. Se stydím

SNÍMKY Z CESTY

RESPEKT OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2015 , 23:42   Citovat  

Děkuju za celou naši posádku! Škodovka naštěstí běžela jako švýcarské hodinky. Holt, jednoduchý a lehký motor a na svoji dobu vzniku dost vymazlený podvozek! A jak už jsem psal, sever Evropy mohu na nějakou zajímavější cestu vřele doporučit. Striktně se tam dodržují rychlosti, do cesty vbíhají sobi a na úplném severu už i to sluníčko nějak zlobí HaHaaa, ale i tak si tam jízdu děsně užijete!

PS: V tomto ohledu bych ještě dodal: čím jednodušší vozítko, tím větší zábava! VTEC A to forman splnil na jedničku.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2015 , 10:57   Citovat  

Tak jsem absolvoval jízdu v Oktávce IIIG kombíku... Znovu mě to utvrdilo v tom, že nepatřím do cílové skupiny zákazníků.
Neustálé dunění motoru, neslyšitelné odhlučnění zadních kol, sezení vzadu jak na tvrdé lavici, nemožnost strčit nohy pod sebe, když jsem strčil nohy pod přední sedačku, pak zase nepřirozený úhel v kolenou vůči kyčlím. Víko kufru je jaksi nepřirozeně lehké, v rámci šetření jen kšanda na zavírání, debilní schod do kufru, takže nějaké šoupnutí nákladu dovnitř neexistuje, pak zase to zvedat, abych se přes tu hranu dostal. Tak mě napadá, že papírový objem kufru by se měl ponížit právě o ten schod... Sranda byla, že ať řidič jel jak chtěl, zrychloval, zpomaloval, 120-160 km/h, palubák se ani nehnul a spotřeba byla fixní. Konkrétně 5,3 l. Opět uprostřed rychlost digitálně zobrazována, vedle budík jako kráva. Případně si to přepnul na zobrazování teploty tuším oleje. Řešit nudu za volantem koncernového auta tím, že budu přepínat údaje palubáku,, což stejně po chvíli omrzí, to už chce pevné nervy.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2015 , 11:05   Citovat  

piskot napsal:
Tak jsem absolvoval jízdu v Oktávce IIIG kombíku... Znovu mě to utvrdilo v tom, že nepatřím do cílové skupiny zákazníků.
Neustálé dunění motoru, neslyšitelné odhlučnění zadních kol, sezení vzadu jak na tvrdé lavici, nemožnost strčit nohy pod sebe, když jsem strčil nohy pod přední sedačku, pak zase nepřirozený úhel v kolenou vůči kyčlím. Víko kufru je jaksi nepřirozeně lehké, v rámci šetření jen kšanda na zavírání, debilní schod do kufru, takže nějaké šoupnutí nákladu dovnitř neexistuje, pak zase to zvedat, abych se přes tu hranu dostal. Tak mě napadá, že papírový objem kufru by se měl ponížit právě o ten schod... Sranda byla, že ať řidič jel jak chtěl, zrychloval, zpomaloval, 120-160 km/h, palubák se ani nehnul a spotřeba byla fixní. Konkrétně 5,3 l. Opět uprostřed rychlost digitálně zobrazována, vedle budík jako kráva. Případně si to přepnul na zobrazování teploty tuším oleje. Řešit nudu za volantem koncernového auta tím, že budu přepínat údaje palubáku,, což stejně po chvíli omrzí, to už chce pevné nervy.
Aby jim za chvili neprisli na to ze podvadi mereni spotreby Velmi šťastný Jaky motor auto melo?
A jak jsi byl spokojeny se zatahem a zrychlenim v ruznych otackach?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina