Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyber Letnich pneu
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
5
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 55, 56, 57  Další 
Zaslat odpověď

Strana 36 z 57
Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.10.2015 , 18:02   Citovat  

Za me za seriovy pneu doporucuju Bridgestone Potenza Adrenalin nevim zda to neni jako UHP uz ,,, Ale mam na tech pneu v moste zajeto cas 2:09 s Serie VTICKO na snizenych pruzinach jen!
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DannyK je teď offline  DannyK
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 2.10.2015 , 21:05   Citovat  

Já jsem na jaře koupil Uniroyal rainsport 3, a nemužu si stěžovat na HD 3 nejlepší čas v 1.6 na obyč. gumách. A na mokru drží taky dobře maji snad 1. nebo 2. nejlepší hodnocení na vodě je to dobrý

Teny85 je teď offline  Teny85
0
PříspěvekZaslal: 5.10.2015 , 10:20   Citovat  

Civic 7G. Koupil jsem Dunlop Sport BluResponse. Veliká spokojenost, zatím natočeno 20 tis a vzorku je dost a dost. Na suchu super, na dálnici jsem na nich ustál i dva aquaplaningy, auto se dalo dál řidit, i když jsem si skoro nadělal do textilu.

Jinak dotaz, sic se to týká letních.. Je zde někde téma i o zimákách? Já mám Michelin Alpin, letos je dodělám, tak jestli si pak vzít ty samé nebo máte lepší tip Mrk dík

tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 10:56   Citovat  

Ahojte, ja som z ekonomickych dovodov kupil v lete 2012 Matador Elite 3 v rozmere 205/50/16 a po odjazdeni 4 sezon a cca 33000km maju vzor 4mm. Jazda v meste, okresky a sem tam dialnica. Na suchu som bol spokojny, trosku horsie to bolo na mokru, kde sa spravali nedotacavo a pri prudkej zmene smeru auto neochotne zatacalo. Kludne by som si ich kupil este raz.

94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.10.2015 , 11:30   Citovat  

Tomas Civic napsal:
Za me za seriovy pneu doporucuju Bridgestone Potenza Adrenalin nevim zda to neni jako UHP uz ,,, Ale mam na tech pneu v moste zajeto cas 2:09 s Serie VTICKO na snizenych pruzinach jen!

na kolik je foukaš? laboruješ nějak s tlakem? nebo počkej jakej maš rozměr? 195/55R15?

tomyks je teď offline  tomyks
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.10.2015 , 20:54   Citovat  

Kdyz uz jsme u toho tlaku, nenasel jsem tu tema o husteni pneu. Dokazal by mi nedko odpovedet na nasledujici?
Na mem C4g mam v tabulce foukat 175 13" na 1,9. Kdyz jsem ted obul 195 15" predpokladam ze bych mel nafoutak na stejny tlak, je to tak? Domnivam se, ze tlak v pneu bude predevsim zaviset na hmotnosti auta. Mela by mit na husteni vliv sirka pneu? Dale, proc mi v pneuservise (v jakemkoli) automaticky nafoukaji kola na 2,5 (nekdy 2,3) a nezajima nikoho predepsana hodnota? Rekl bych ze spravne nahustena pneumatika ma zasadni vliv na jizdi vlastnosti a ovladani vozidla.

Jeste teda k tematu, jezdim uz na tretim aute Toyo T1R a spokojenost. I muj otec si je pochvaluje, ma je poprve.

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 10.10.2015 , 21:30   Citovat  

tomyks napsal:
Kdyz uz jsme u toho tlaku, nenasel jsem tu tema o husteni pneu. Dokazal by mi nedko odpovedet na nasledujici?
Na mem C4g mam v tabulce foukat 175 13" na 1,9. Kdyz jsem ted obul 195 15" predpokladam ze bych mel nafoutak na stejny tlak, je to tak? Domnivam se, ze tlak v pneu bude predevsim zaviset na hmotnosti auta. Mela by mit na husteni vliv sirka pneu? Dale, proc mi v pneuservise (v jakemkoli) automaticky nafoukaji kola na 2,5 (nekdy 2,3) a nezajima nikoho predepsana hodnota? Rekl bych ze spravne nahustena pneumatika ma zasadni vliv na jizdi vlastnosti a ovladani vozidla.

Jeste teda k tematu, jezdim uz na tretim aute Toyo T1R a spokojenost. I muj otec si je pochvaluje, ma je poprve.

Jaké jsou ty t1r na vodě? Mě na Civicu na vodě nefunguje jen tak něco. Asi je to tou váhou.
A co se týče toho tlaku. Ja foukam 195 15 na 2,4. nebo aspoň 2,3
Když dáš méně tak to žere o litr víc

Rusty je teď offline  Rusty
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.10.2015 , 21:39   Citovat  

to s tím foukáním dobrý vědět OK jinak faste co takhle ty Federaly SS-595 co mám já, jsou neskutečné na suchu, ale mokro ti neřeknu to jezdím hooodně opatrně meetallll

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.10.2015 , 21:55   Citovat  

FastCivic napsal:
Jaké jsou ty t1r na vodě? Mě na Civicu na vodě nefunguje jen tak něco. Asi je to tou váhou.
A co se týče toho tlaku. Ja foukam 195 15 na 2,4. nebo aspoň 2,3
Když dáš méně tak to žere o litr víc

To vis ze jo, ale podle mne to je prefouknute a zmensujes stycnou plochu, zvlaste u tak lehkeho auta. Ty 13" na kterych jsem to kupil byly taky prefouknute a auto hrozne plavalo. Jako bys jel tramvaji po asfaltu. Kdyz jsem je upustil na tabulkove hodnoty, chovalo se zas normalne.
Jinak na mokru jsou Toya pri mem stylu jizdy podle mne OK. Ale jak rikam, uz nejakou dobu jine pneu nejezdim, takze nemam s cim srovnat a na vode mam respekt tak jako tak.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 10.10.2015 , 22:22   Citovat  

Jestli mi střelí v kuli tak koupím R1R. Ty jsou též na vodu Velmi šťastný

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.10.2015 , 22:41   Citovat  

94EJ★1 napsal:
na kolik je foukaš? laboruješ nějak s tlakem? nebo počkej jakej maš rozměr? 195/55R15?
/ Rozmer 195/50R15 Hele s kdyz sem ten cas v moste zajel tak sem nejak nelaboroval s tlakem.. Jak sem prijel tak sem odjel.. Jinak predek foukam 2.2 a zadek 2 nekdy 1.9 ..

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.10.2015 , 9:02   Citovat  

Tomas Civic napsal:
/ Rozmer 195/50R15 Hele s kdyz sem ten cas v moste zajel tak sem nejak nelaboroval s tlakem.. Jak sem prijel tak sem odjel.. Jinak predek foukam 2.2 a zadek 2 nekdy 1.9 ..

Tak to tam po zahřátí bylo tak 2,6 vpředu a 2,3 vzadu minimálně ne-li víc

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 9:37   Citovat  

Nějak mi nedošlo že jsem byl na jaře v Librosu v Ostravě na škole bezpečné jízdy na těch T1R. Nevím jaké pneu jezdili ostatní, ale Toya si nevedly špatně. Jezdili jsme přez vanu myslím okolo 70km/h. Do této rychlosti by aquaplaining neměl nastat, čili určitě nebyly nijak horší než jiné pneu. Na smykové desce jsem to vybral až na počtvré, ale bylo to spíše rukama, nebo možná taky autem Úsměv Někdy se mi zdálo že elektronika kecá do řízení příliš, jindy mi zase přišlo že to vzdává docela brzy. Jezdil jsem s Corollou E12 na gumách 195/55. Ale řekl bych že Toyo na vodě obstály.

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 19:36   Citovat  

Při příležitosti přezouvání na zimní:

Sava Intensa UHP - jen předek, 23tkm a mají cca 3,5mm středem a 6mm kraje. Na jiných gumách jsem sjíždění středu nepozoroval.

Falken Ziex 914 - jen zadek, 12tkm a mají 5mm

Uniroyal Rainsport 3 - 33tkm a KO (střídáno předek a zadek)

Největší spokojenost s Rainsportama, seděly jak přibité a krásně tiché cca 3/4 života.

Savy a Falkeny docela hlučné od novoty (i přes papírově dobré hodnoty). Odhadovaná výdrž bude cca 32tkm a 24tkm, takže příště už ne Ble

Všechny pneu 225/45/17 XL, A7g Tourer 2,4.

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 21:58   Citovat  

Na A7G Tourer, s tezsim 2,2i-CTDi 2 sady Semperit Speed life, kazda sada vydrzela v letnich sezonach pres 60 tkm (!) a to i pres rozmer 225/40x18 a jeste se snizenym podvozkem = zadni kola do "A ", takze maji pneu vzdycky tendenci k nerovnomernemu sjizdeni. Ale pokazde kola do nejakych max. 10 tkm prehazuju z jedne napravy na druhou. Podobne na tom byly i Goodyear Efficient Grip (2 ks). A ted mam nove 2 ks tech Semperit Speed Life, ale novy model, s cislovkou "2" Úsměv v nazvu.

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 22:51   Citovat  

Už si připadám jak testovací jezdec, ale aspoň člověk vyzkouší víc značek.

Nad Semperitama jsem nikdy neuvažoval...asi je příště zkusím.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 23:06   Citovat  

FastCivic napsal:
Tak to tam po zahřátí bylo tak 2,6 vpředu a 2,3 vzadu minimálně ne-li víc
/ Odjel sem 3 ostry kola..Takze pocitam ze zlehka to stouplo ale tolik ne.. Mam za to kdyz sem v myte lital snad 15minut tak z 2.2 mi stoupl na 2.8 snad

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 23:21   Citovat  

Bully napsal:
Na A7G Tourer, s tezsim 2,2i-CTDi 2 sady Semperit Speed life, kazda sada vydrzela v letnich sezonach pres 60 tkm (!) a to i pres rozmer 225/40x18 a jeste se snizenym podvozkem = zadni kola do "A ", takze maji pneu vzdycky tendenci k nerovnomernemu sjizdeni. Ale pokazde kola do nejakych max. 10 tkm prehazuju z jedne napravy na druhou. Podobne na tom byly i Goodyear Efficient Grip (2 ks). A ted mam nove 2 ks tech Semperit Speed Life, ale novy model, s cislovkou "2" Úsměv v nazvu.

Když ti ty pneu vydržely 60 tisíc km,to bude asi nějaká tvrdá směs ne? Jak ty pneu drží na silnici?

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 9.11.2015 , 7:58   Citovat  

Kmoda:
jsou to tzv. zelene pneu, ale samozrejme od nich necekej nejakou nizkou spotrebu nebo tak neco Velmi šťastný Na Acco mne uplne staci, nepozoruju, ze bych byl nekdy na jejich limitu. Zase je to dane tim, jak je A7G Tourer velke a rel. tezsi auto. Proste normalni pneu, ani v testech nejsou nijaky propadak, zase ale nejsou zdaleka tak levne jako cinske produkty. Vysoky najezd, rovnomerne opotrebeni, i ve verzi XL obrovsky komfort a jsou tiche.

PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.11.2015 , 22:19   Citovat  

Zdravim
Mám takovej dotaz radši s většim předstihem než na poslední chvíli Velmi šťastný takže:nejsem teda ještě pevně rozhodnutej držet se této cesty ale potřeboval bych poradit kde a jaký si koupit letní gumy 195/60 R14 s rychlostním indexem V?(auto je C4g)
Něco jsem na netu koukal ale spíš kulový než výběr a na rovinu-trojku za gumu opravdu nedám nesouhlas

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 8.1.2016 , 23:45   Citovat  

Takze jsem zjistil ze Potenza RE70 jsou jeste na skladech,ale zase co jsem procetl testy tak oproti Continental sport contact5 jsou nic moc ,nejspis diky tomu ,ze jsou o neco starsi model a ikdyz potenzy vypadaj tak sexy Velmi šťastný objednam continentaly akorat jeste koumam ktery pac jsou tam asi tri druhy krome rozdilnych rachlostnich indexu a nemam sajn jakej je vnich rozdil naky SSR a premium Velmi šťastný ale hodnoceni maji stejny tak nevim ,vi to nekdo ?

HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2016 , 11:29  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 20:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2016 , 12:13   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Já půjdu zase do Dunlop Sport Maxx, je to asi tak nejlepší kompromis... Sice by se mi líbily pneu třeba více lepící, ale holt tam je zase trochu problém na vodě a nebo rychlemizející vzorek...

co sjem koukal prakticky ve vsech novych 2015 testech vyhrava conti 5 a hlavne na mokru tak nevim a za nimy pireli ikdyz ty me zklamaly na mokru ,presneji P7000 to mi hlava nebere na suchu jsou v testech myslim lepsi uz jenom yokohamy a pod ,ale ty vydrzi prt a na mokru taky nic moc ,ja beru conti pac vim ,ze i taky dlouho vydrzi, mel jsem je na CTR jak letni i zimni a byly neuveritelny ,dunlopy mi vetsinou mizeli pred ocima tak nevim ikdyz musim rict,ze drzeli paradne presneji SP9000.. nevim jak jsou natom ty novy pneu nejak jsem nemohl najit testy z najezdem vetsinou po forech pisou conti 5 -30000km a u Dunlopu min .. to mi hlava nebere

napr. tady tudy odkaz nebo tady tudy odkaz

zase ve starsim testu 2013 je spotr max lepsi malinko tak nevim to mi hlava nebere tudy odkaz pravdepodobne bude asi starsi model nezli conti 5 nebo novy conti 5 je zase lepsi to mi hlava nebere

tady to je zase obracene rok 2014 tudy odkaz

HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2016 , 12:32  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 18.1.2017 , 21:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2016 , 12:41   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Jak píšeš, nejlepší je osobní zkušenost, mě Dunlop vyhovují, najeto na nich 25 tis km a vzorek stále dobrý (celkem tak 40-45 dají), na vodě nekloužou, na suchu drží (ale to bude i těmi stabíky co mám). Je možné, že to bude i šířkou 225, holt se to opotřebení rozloží než na užší Úsměv)) Když to srovnám s nesrovnatelnými Velmi šťastný klouzajícími Bravuris 3 na služební koktě, jsem vysmátý Úsměv

no ja se jsem byl asi nespokojnejsi se conti a potenza ,nedokazu je ,ale optimalne srovnat a na RE070 jsem se celkem tesil ale jak koukam ,uz budou ve 2015 za zenitem, ikdyz jsou prej lepsi jako RE-01R Velmi šťastný a prave proto ,ze lepsi modely potenzy tady nemame asi fakt zvolim conti 5 kdyz vidim ze i novy CTR presel na conti se potenz Velmi šťastný dunlopy mi prisly takovy makovy a to byl rozmer 17/215/35 Velmi šťastný to by musel posoudit nekdo kdo ma na nich odjeto na stejnem aute ve stejnych podminkach no to mi hlava nebere

rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2016 , 17:13   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
co sjem koukal prakticky ve vsech novych 2015 testech vyhrava conti 5 a hlavne na mokru tak nevim a za nimy pireli ikdyz ty me zklamaly na mokru ,presneji P7000 to mi hlava nebere na suchu jsou v testech myslim lepsi uz jenom yokohamy a pod ,ale ty vydrzi prt a na mokru taky nic moc ,ja beru conti pac vim ,ze i taky dlouho vydrzi, mel jsem je na CTR jak letni i zimni a byly neuveritelny ,dunlopy mi vetsinou mizeli pred ocima tak nevim ikdyz musim rict,ze drzeli paradne presneji SP9000.. nevim jak jsou natom ty novy pneu nejak jsem nemohl najit testy z najezdem vetsinou po forech pisou conti 5 -30000km a u Dunlopu min .. to mi hlava nebere

napr. tady tudy odkaz nebo tady tudy odkaz

zase ve starsim testu 2013 je spotr max lepsi malinko tak nevim to mi hlava nebere tudy odkaz pravdepodobne bude asi starsi model nezli conti 5 nebo novy conti 5 je zase lepsi to mi hlava nebere

tady to je zase obracene rok 2014 tudy odkaz

Conti su dobře jazdim už na třetích ale najrychlasie sa zjazdia ale drzia ako pribite dunlop je taky neutrální na mukru za conti zaostává .

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2016 , 17:21   Citovat  

PeteZ napsal:
Zdravim
Mám takovej dotaz radši s většim předstihem než na poslední chvíli Velmi šťastný takže:nejsem teda ještě pevně rozhodnutej držet se této cesty ale potřeboval bych poradit kde a jaký si koupit letní gumy 195/60 R14 s rychlostním indexem V?(auto je C4g)
Něco jsem na netu koukal ale spíš kulový než výběr a na rovinu-trojku za gumu opravdu nedám nesouhlas

Nějaký atipicky rozměr

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2016 , 18:19   Citovat  

rudy5 napsal:
Conti su dobře jazdim už na třetích ale najrychlasie sa zjazdia ale drzia ako pribite dunlop je taky neutrální na mukru za conti zaostává .

oproti cemu se nejrychleji ztraci ,co vim tak nejvic se straci gumy jako yokohama , kumho ,firestone a podobne pak jsou takovej ten stred goodyear ,pireli, dunlop ,continental a bridgestone samozrejme nemluvim o eco ,fuel save pneu a pod ,ale o sportovnich pneu jako potenza ,sport max ,pzero nero ,sport contact a pod..

jinak nasel jsem nahodou malou pomucku pri hleadi pneu Úsměv tudy odkaz

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.1.2016 , 23:43   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
oproti cemu se nejrychleji ztraci ,co vim tak nejvic se straci gumy jako yokohama , kumho ,firestone a podobne pak jsou takovej ten stred goodyear ,pireli, dunlop ,continental a bridgestone samozrejme nemluvim o eco ,fuel save pneu a pod ,ale o sportovnich pneu jako potenza ,sport max ,pzero nero ,sport contact a pod..

Mal som Michelin tie vydrzali najdlhsie tie su este celkom fajn ,pireli zero to je taky stred by som povedal ,dunlop je asi nejhorší z tych troch na mokrom povrchu má dost sklamal ,a conti tie su suverejne naj ale fakt najrychlesie idu dolů, nehovorych že ostatně su zlé ale s pomedzi tych co som spomenul sa mne pozdavaju najviac.používám teraz léto aj zima conti na druhom mám conti zima a pirelli léto .inak na běžně jazdenie to je asi jedno kludno by som isiel aj do tych pirelli Michelin su už asi drahsie .

jinak nasel jsem nahodou malou pomucku pri hleadi pneu Úsměv tudy odkaz

shaka je teď offline  shaka
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.1.2016 , 0:47   Citovat  

Už si počkajte na conticontact 6 . Na vodu budú bomba samá drážka stredom Mrk uz ich testujeme.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyber Letnich pneu
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
5
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 55, 56, 57  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina