Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
D14Z2, svody+sání, má to smysl ?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 18:40   Citovat  

Hlavní otázkou je co od toho čekáš a jaký bude účel použití auta....?
Osobně fandim jakémukoliv projektu.
Nicméně můj názor je ten, že pokud chceš jen oživit auto na běžné ježdění na výlety či do práce, Vydal bych se cestou swapu. Swap D16Z6 není za tak nereálné peníze a je to slušný pokrok. Navíc originální funkční celek bude mít vždy výhodu v tom, že nemusíš zkoušet co se jak chová, doladovat jednotku a řešit problémy které při úpravách vznikají. Těžko někde narazíš na někoho kdo je schopen poznat rozdíl...

Cestou úprav D14 bych se vydal pokud se chystáš na účast v nějakých závodech, kde spadáš do určité kategorie, nebo pokud chceš dokazovat co 1.4 dokáže. Zajímavý projekt pak určitě vznikne, když ji osadíš D16Z6 hlavou včetně sání a nějakým performace výfukem a svody + patřičné naladění jednotky. Osobně taky ted plánuji postavit druhou D13 do závodáka pro účast v Rallye v kategorii A1.

U výběru svodů bych se držel u nějaké odzkoušené značky, aby to bylo někde znát

Tot muj názor a kdybys něco scháněl dej klidně vědět mám dost věcí skladem přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
blystar je teď offline  blystar
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 19:00   Citovat  

Nečekám zázraky, nechci investovat moc Úsměv Chci ať to pěkně vypadá pod kapotou + o kapku líp jede (už jen pro ten sugestivní pocit)

V první fázi bych to viděl tak, že seženu z D16Z6 sání a svody. Tím se dostávám k otázce, co všechno potřebuji vyměnit/udělat, abych úspěšně vyměnil manifold sání. Klidně založím nové téma čistě na výměnu D14Z2 - D16Z6

Dále budu uvažovat o CAI pro D16Z6 sání.

V druhé fázi budu natírat víko motoru, svody vyčistím krásně natřu, stejně tak sání z D16 dostane generálku, poté tam přidám vzpěru, všechno barevně sladím ať to vypadá Úsměv

Poslední věc bude možná převodovka, ale to spíš, jestli se tahle vysype.

Cenově se musím vejít do 5tisíc, budu mít radost, bude to pěkné a třeba to i líp pojede / minimálně můžu zamachrovat Velmi šťastný

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 19:10   Citovat  

jenže převodovkou získáš nejvíc ... sice ne koní ani kilowat, ale pružnosti, krouťáku do kopce a na max. rychlosti Úsměv

možná ti to budou Bully s rudym rozmlouvat, ale nabývám pocitu, že je to pod jejich rozlišovací úroveň (jak finanční, tak výkonovou) HaHaaa

rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 19:48   Citovat  

ja mu nebudem nič rozmlouvat sú to jeho peniaze ja som len napísal že ja by som do toho neinvestoval to je všetko rozhodnúť sa rozhodne sám čo chce od toho a čo očakáva.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rusty je teď offline  Rusty
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 19:54   Citovat  

za bůra bych vzal svody a převodovku.....

Partner H-C
1
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 19:55   Citovat  

rudy5 napsal:
ja mu nebudem nič rozmlouvat sú to jeho peniaze ja som len napísal že ja by som do toho neinvestoval to je všetko rozhodnúť sa rozhodne sám čo chce od toho a čo očakáva.

předpokládám, že ty by jsi si, asi hlavně nekupoval 15 let starou 1.4ku za cca 40-50t Kč, nebo ne ?

za sebe musím říct, že vzhledem k ceně auta a ceně úpravy to prostě význam má ... a osobně jsem si to před lety vyzkoušel

HAWK

2 háčka
-2
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 20:04  Naposledy upravil rudy5 dne 27.10.2015 , 20:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Rom. napsal:
předpokládám, že ty by jsi si, asi hlavně nekupoval 15 let starou 1.4ku za cca 40-50t Kč, nebo ne ?

za sebe musím říct, že vzhledem k ceně auta a ceně úpravy to prostě význam má ... a osobně jsem si to před lety vyzkoušel

HAWK

Hej nekupoval aj ked by som sa nebránil mať takého koníčka niečo pekné prestaviť a mať poriadny výkon ale vja by som išiel do väčšej kubatúry čo má čosi už v základe , 4x4 a samozrejme niečo s turbom alebo kompresorom čo sa dá aj softom pekne odladiť a je to vidno aj na výkone . Nejaká Impreza napr. alebo niečo také , kedysi som mal golfa 2 rada motor 1.8 P1 syncro mal som to len do lesa a tak na behanie a zobrali ho odomňa dvaja chalani len kôli podvozku 4x4 a prestavili ho celého na šprinty.

Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 20:05   Citovat  

Rusty napsal:
za bůra bych vzal svody a převodovku.....

řešil bych to uplně stejně je to dobrý

levne a navíc to pujde nejvíce cítit

Lelička je teď offline  Lelička
2
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 20:08   Citovat  

rudy5 napsal:
Hej nekupoval aj ked by som sa nebránil mať takého koníčka niečo pekné prestaviť a mať poriadny výkon ale vja by som išiel do väčšej kubatúry čo má čosi už v základe , 4x4 a samozrejme niečo s turbom alebo kompresorom čo sa dá aj softom pekne odladiť a je to vidno aj na výkone . Nejaká Impreza napr. alebo niečo také

tak proč vůbec něco píšeš do tohoto tématu, kdy se někdo ptá na úpravy Honda D14Z2 ? Tak to valím bulvy

Václav je teď offline  Václav
3 háčka
1
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 20:19   Citovat  

ano převodovka udělá hodně moc, Na závodáku mám krátkou a ještě bych ji nejradši zkrátil. Do běžného provozu už bych to zkrácení řešil nějak rozumě. Přece jen u krátké skříně se pořád pohybuješ ve zbytečně vysokých otáčkách a i spotřeba je o něco vyšší. Někdo to řeší třeba tím, že pokrátí rychlosti a nechá si dlouhou 5ku...

2 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 20:29   Citovat  

Lelička napsal:
tak proč vůbec něco píšeš do tohoto tématu, kdy se někdo ptá na úpravy Honda D14Z2 ? Tak to valím bulvy

Pokial vidím tak sa pýtal či to má význam ja som napísal že by som to nerobil lebo podĺa mna to význam nemá ty si tu napíš čo chceš mňa to nezaujíma každý tu môže napísať svoj názor papa

2 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 20:31   Citovat  

Lelička napsal:

A ked čosi komentuješ aspoň od veci a prečítaj si celú diskusiu OK? Nie že sa zobudíš a potom čosi od veci trepneš

Lelička je teď offline  Lelička
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 20:35   Citovat  

rudy5 vrať se radši odkud jsi přišel meetallll papa

2 háčka
-2
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 21:05   Citovat  

Lelička napsal:
rudy5 vrať se radši odkud jsi přišel meetallll papa

spi ďalej a ked sa zobudíš sa aspoň pretrep trochu až vieš čo píšeš , a ty si chlap či žena ?

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 21:28   Citovat  

Rom. napsal:
jenže převodovkou získáš nejvíc ... sice ne koní ani kilowat, ale pružnosti, krouťáku do kopce a na max. rychlosti Úsměv

možná ti to budou Bully s rudym rozmlouvat, ale nabývám pocitu, že je to pod jejich rozlišovací úroveň (jak finanční, tak výkonovou) HaHaaa

Nerypej prosim a precti si, ze jsem v reakci na tvuj prispevek predevsim s tou prevodovkou souhlasil. Jenom jsem napsal svuj nazor o tom, ze bych to osobne u takoveho auta nedelal a hned tu zacne hucet fura lidi, co vsechny s jinym nazorem urazi KO

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 21:43   Citovat  

Bully napsal:
Nerypej prosim a precti si, ze jsem v reakci na tvuj prispevek predevsim s tou prevodovkou souhlasil. Jenom jsem napsal svuj nazor o tom, ze bych to osobne u takoveho auta nedelal a hned tu zacne hucet fura lidi, co vsechny s jinym nazorem urazi KO

Bully klidně si do tebe rýpnu, protože v tématu úpravy C6g 1.4i sis hezky vytáhnul tričko (nebo něco jiného?) tím jak sis pořídil samosvor, brzdy a gumy ...

... za kolik peněz ? 4x dráž než stojí C6g i s úpravami ? nebo víckrát ?

jsi na stejném levlu s klukama co si pořizujou a vylepšujou C6g ???

to je jako bych ti napsal, že místo Lotusu jsi si měl koupi radši poslední Lambo ...

další věc, kdybys to někdy v minulosti zkusil, a napsal vyměnil jsem to a to a nemělo to žádný účinek ... ale tobě je hned jasné, že to je blbost a nic to neudělá Tak to valím bulvy

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 21:56   Citovat  

Rusty napsal:
Hele podle me to nema moc cenu, se vsim vsudy te to bude stat +- 10 tisic a vykon ti to prida tak 5kw, radsi zainvestuj do te hlavy....vysledny vykon bude kolem 80-90kw

Ps prevodovky pokud se nemylim tak prevodovky jsou zamenitelne kus za kus v pripade D motoru....a nejkratsi je nejspis z D16Z6

ja bych ten peknej a spolehlivej motor nenicil zadnyma hlavama a pod a nechal ho byt ..jedine,ze ti vadi ze pekne funguje ..jediny z toho co jse psalo bych skusil tu prevodovku pro lepsi akceleraci a spis sel do brzd ,jinak pokud motor neodladis na ECU zadnej vykon z niceho nedostanes urcite ne takovej abys to vubec postrehnul ,krome prubehu vykonu kterej jsi napriklad sice pridas vy vysokych otackach ,ale uberes v nizkych a v konecnem duslledku jsi jen zvysis spotrebu, takove upravy nejsou vykonove moc znat ani na motorech jako B16 a B18 ..pokud to neudelas jako serii uprav a nakonec to neodladis na ECU .. protoze do motoru pujde porad stejny mnozstvi paliva i vzduchu a muzes tam dat klidne i tankovy delo..

setri jsi penizky na servis a popripade ojedinelej vzhled misto nakych bastleni a kazeni motoru.. je to dobrý

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 22:23   Citovat  

Rom:
neplacej tu svoje smyslenky, nevidis mne do hlavy. Domyslis si neuveritelne blbosti, protoze jsem tim chtel rict jedinou vec- ze jsem poznal, ze pro me mely nejvetsi smysl veci, co ovlivnuji jizdni vlastnosti auta, ne nejaky ponik navic. Hned potom nasleduje uceni se jezdit, to je taky hodne dobry tuning.
Trocha min fanatismu a vic tolerance by tady nekolika diskutujicim neuskodila přátele

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 22:37   Citovat  

Abych shrnul

"jsi na stejném levlu s klukama co si pořizujou a vylepšujou C6g ???
to je jako bych ti napsal, že místo Lotusu jsi si měl koupi radši poslední Lambo ... " +1, jasně, proto mám C6G že jo .. Úsměv

Dotaz na DOHCVTEC : uměl by si mi poradit, na koho se obrátit v případě, že bych to chtěl po úpravách vyladit na ECU ? já o tomhle fakt nevím nic, jsem začátečník, ale učím se rychle Úsměv

Tak ta převodovka se mi začíná zdát jako dobré řešení, aji můj známí mně to říkal, ať to zkusím ... trošku se bojím zvýšené spotřeby, jezdím hodně po městě, je to oprávněná obava ? .. jinak moc rád auto točím, mám to prostě rád Úsměv Převodovku uvažuji z D16Z6 (máte lepší radu ?) ... prosím případně o rady, jak převodovku přehodit, nebo je tady někde nějaké vlákno, kde se to řešilo ??? Díky moc za každou radu ohledně převodovky.

Jinak to sání a svody z D16Z6 by mě přišli fakt na trošku peněz Úsměv tak coooo mám do toho jít nebo je to fakt úplně k ničemu bez vyladěné ECU ...

Jinak všem v diskuzi moc díky, díky všemu tomu si tvořím názor na celou tuhle problematiku Mrk

Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 23:33   Citovat  

ja sem pro kazdou upravu, at smyslnou nebo nesmyslnou, pokazdy te to posune dal
za me na 1,4rce je nejlepsi uprava na vtecovou palici, pak stejne postupem casu zjistis ze to chce neco vic, takze swap na B16/18, ale vsechno to je vyvoj, nekdo si tim projit musi
fandim ti a preji silny nervy a tlustou penezenku je to dobrý
taky sem si tim prosel a vzdycky je to jenom prinos, penize jsou druha vec

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 0:10   Citovat  

blystar napsal:
Abych shrnul

"jsi na stejném levlu s klukama co si pořizujou a vylepšujou C6g ???
to je jako bych ti napsal, že místo Lotusu jsi si měl koupi radši poslední Lambo ... " +1, jasně, proto mám C6G že jo .. Úsměv

Dotaz na DOHCVTEC : uměl by si mi poradit, na koho se obrátit v případě, že bych to chtěl po úpravách vyladit na ECU ? já o tomhle fakt nevím nic, jsem začátečník, ale učím se rychle Úsměv

Tak ta převodovka se mi začíná zdát jako dobré řešení, aji můj známí mně to říkal, ať to zkusím ... trošku se bojím zvýšené spotřeby, jezdím hodně po městě, je to oprávněná obava ? .. jinak moc rád auto točím, mám to prostě rád Úsměv Převodovku uvažuji z D16Z6 (máte lepší radu ?) ... prosím případně o rady, jak převodovku přehodit, nebo je tady někde nějaké vlákno, kde se to řešilo ??? Díky moc za každou radu ohledně převodovky.

Jinak to sání a svody z D16Z6 by mě přišli fakt na trošku peněz Úsměv tak coooo mám do toho jít nebo je to fakt úplně k ničemu bez vyladěné ECU ...

Jinak všem v diskuzi moc díky, díky všemu tomu si tvořím názor na celou tuhle problematiku Mrk

staci se ohlasit odkud jsi a kluci se ozvou samy .. mne treba ladili kluci v Motorartu v Praze ,muzu jen doporucit.
Posledni auto co mi ladily ,byla temer serie B16 motor po GO, pisty z ITR JDM ,kovane ventily z vyssi kompresi,komplet vyfuk svody + odizolovani ,sani CAI injen + laditelna ECU a mozna jeste naky drobnosti ktere me zrovna nenapadaj a motor byl naladen na 170ps pri 7600ot a kdyz jsi vemu naklady ciste na performance dily tak 10ps by me stalo v te dobe cca 30000kc a nebyl to zadnej extrem tak jsem pak schodil z auta 100kg aby to bylo citelnejsi ..

byt tebou tak nato kaslu a jdu fakt jen do ty prevodovky ,co se tyce spotreby tak ,tu bych neresil kdyz upravu dela clovek kterej to ma zmaknuty,spotreba je spis problem tezke nohy na plyn nezli naky upravy nebo prevodovky,mel jsem B16turbo se 220Kw ladil to 906team na slovensku a auto bezne jezdilo za 8,5l/100km pokud jsem to netahal pres vtec a i kdyz tak jsem se pres 12l prumeru nedostal .Kdyz mas to auto jen na bezny jezdeni tak to nema cenu jinak tunit .. aspon ne kvuli vizi vyssiho vykonu ,ale spis zvuku nebo jen kvuli tomu ze te to bavi ,vetsina tady si tim prosla a treba rikaj ,ze to smysl ma i u te D14 a ano ma to jedinej smysl ,ze nas to bavi a dela nam to radost z motoru zdimat maximum a ne tam jen flaknout turbo a rikat jsem to ladil, i ja si tim prosel ,ale proste smysl to nema co se tyce vykonu..kdyz mas nato jen par tisic ..

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 0:14   Citovat  

neni lepšie auto predať a kúpiť niečo takéto?

tudy odkaz

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 0:18   Citovat  

rudy5 napsal:

tudy odkaz

Na xichtbuku bylo něco o podvodu nebo něco takovýho..

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 0:55   Citovat  

rudy5 napsal:

tudy odkaz

sorry rudy ,ale je videt ,ze nemas o tech motorech sajn ,pac B18 za takovou cenu nebude zadna topka a ze Becka jsou slozitejsi a drazsi na servis nezli D14 a raci mit vymazlenou 1.4 nezli vylagrovany vti ,slusny 6G vti bych pod 90000kc ani nekupoval ,pac v nem zahucis ani nevis jak, ja mel troje a raci jsem koupil vti kolem 100-150000kc a najezdem mezi 80-110tkm v TOP stavu nezli koupit neco takoveho .. sam psal ze ma v planu dat do uprav 5000kc a ikdybych dolozil 20000kc tak slusny vti do kteryho nemusel vrazet aby bylo TOP jako to jeho puvodni ,moc nenajde..pokud pro nej nepujde nekam do AUS nebo IT ..

Rimmsi je teď offline  Rimmsi
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 8:06   Citovat  

Achychouvej to je zase komedie Úsměv ....

Nebudu rejpat a jen přihodím svoje zkušenosti co se upravy D14 týče...

1. Uplně nejlevnější varianta je vyměnit jen sácí manifold za větší/pruchozejší .. třeba z D16z6 /z8 atd... neni to nejak markantní rozdíl ale motor je potom mnohem živejší - zkoušeno asi na 3ch autech... je to víceméně Plug&Play... mužeš použít i klapku z D14 a tím pádem nemusíš ani předělávat elektriku ...

2. Komplet swap v-tec hlavy jak už tu bylo zmíněno a 20tisic tě to opravdu nevyjde (možná tak půlku) pokud seš šikovnej a dokážeš si pročíst manual a máš střošku selskýho rozumu Úsměv
Psal jsi tu že máš nové rozvody atd a je ti líto to zahodit.... Tak se vůbec neboj pokud použiješ hlavu D16z6/8 v kombinaci s blokem D14 použiješ rozvody právě z d14 a né z D16 (D14 má 103 zubů na řemenu a D16 104 na d15třeba už musíš použít rozvody z D16 ale u D14 sem se přesvědčil po dlouhých spekulacích dokud sem to nevyzkoušel že 104 je moc dlouhý - nešel vyšponovat a 103 je tak tip ťop) tudíž nic nevyhodíš nýbrž zachováš... samotná hlava je pak cca těch 5 tisíc + potřebuješ sací manifold z D16z6/8, rozdělovač, řidicí jednotku P28 a stavitelné vačkové kolo - pak ještě pár konektorů a drátů ale to je detail Hihi ... nebudu tu psát nějaký manuál ale materiál a díly na přestavbu vyšel na necelých 10tis takže why not? ...

3. zmíněný komplet swap za silnější motor ... Úsměv)

V neposlední řadě kucí mají pravdu co se týče převodovky protože ta výsledný chování a projev výkonu auta ovlivní asi nejvíc Úsměv Jinak svody a sání dejme tomu .... nic moc to neudělá ale třeba při swapu hlavy doporučuju dát alespon origo svody z D16z6 nebo nějaké ty performance - noname made in poland za 4 tis. nedoporucuju pokud nemáš po ruce TIG svářečku Velmi šťastný ....

neewman je teď offline  neewman
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 8:55   Citovat  

Ahoj.

Za 5000,- ziskas nejvíc jedině prevodovkou. A to hlavně pocitově. U 1.4 která má malý točivý moment je zkrácení stálého převodu a převodů samotných velké plus pro zrychlení. S kratší převodovkou bude auto mnohem rychleji akcelerovat, při řazení nemusí otáčky padat pod otáčky nejvyššího momentu. Ani 20 PS na motoru ti nedá takový pocit a i reálné zrychlení jako krátká převodovka.

Už jsem stavěl několik převodovek a vždy po výměně je i 90ps D15 žihadlo co prozene i ED9. Samozřejmě,že pouze do nějaké rychlosti,pak odpor vzduchu a objem motoru o sobě dají vědět.
S 4.4 stálým převodem a 2.-4. rychlostí z ed9 si myslím,že do cca 160 to bude dost svizne auto. S D16 sacím manifoldem má D14 lepší odezvu na plyn a i lepší zvuk od sání. Pak můžeš za pár peněz dat svody z D16Z6(4-2-1) pro decentní zlepšení výplachu motoru. Jak píšou kluci,u D14 bude každý kůň dosti drahou záležitostí.

Za 5000 za mě převody.

Tady
tudy odkaz

ED9 víceméně série motor. V lepší chvilce byl Ondra schopný pojet v Telnici i STI imprezu a EVO9. Jinak skoro stejné časy jako EE8 vykuchana na plech v E1 třídě. Auto s čipem,svody a převodovkou na 13" kolech se slicky. 4.447 stálý převod.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 19:29   Citovat  

blystar napsal:
Ještě mě napadlo, jestli není nějaká lepší převodovka, která se dá vyměnit kus za kus, nevíte ?

ja tohle resit nikdy na B16/B18 nemusel ,tak nevim jestli vubec menit celou prevodovku a nebo jen sehnat jinej stalej prevod , ale nato jsou tady uz jiny machri tak se ukazte kdyz potrebuje poradit je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 19:32  Naposledy upravil blystar dne 29.10.2015 , 14:20, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Mno, moje názory se mění rychle .. ale začíná krystalizovat jeden ..

Po důkladném zvážení (pár piv a hluboké zamyšlení) jsem dospěl k tomu, že nemá smysl do toho cpát prachy. Radši si nechám ošetřit spodek a vystříkat dutiny. Za zbylé peníze pořídím KN filtr do origo boxu, který musím stejně vyměnit.

Převodovka - ASI jo nakonec Velmi šťastný
Sání CAI - NE, Honda to má dobře vymyšlené, dám jen KN vložku
Výměna komplet sání z D16Z6 - NE, užitek minimální, robota s tím, údajně zvýšená spotřeba
Svody z D16Z6 - pro jednoho poníka tolik práce (vydělat na to)? Ne ..
Swap hlavy - motor šlape jak hodinky, je dobře seřízený od výroby, nechci štelovat
Swap motor - ilegal, finančně nákladné

Výsledek = pojezdím pár let, pošetřím a třeba za 5 let koupím Type R 7g, nebo 1.8 Vtec 8G

Tímto chci poděkovat všem za výživnou diskuzi s výsledkem viz. víše Mrk

Rusty je teď offline  Rusty
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 21:31   Citovat  

mě připadá že jsi úplně mimo sorry.... Velmi šťastný

KN filtr, úplně k ničemu utratíš 5x tolik co za obyč papírák......myslet si že budeš točit s kratší převodovkou 4 tisíce při 100km je úplně mimo, vyměnit svody velká práce? nemyslíš vážně.....

no nic přeji hodně štěstí a úspěchů při úpravách/opravách

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 22:32   Citovat  

mozna tomu moc nerozumy protoze nikdo moudrej z nebe nespad ,ale vybral si spravne je to dobrý

Obsah fóra Honda-club.cz   
D14Z2, svody+sání, má to smysl ?
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina