Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tuning sraz Panenský týnec 13-14.6
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 6
H-Vtec je teď offline  H-Vtec
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 23:48   Citovat  

ReNo napsal:
No jo, jenze co s tim autem muzes delat jineho nez sprinty? KO
Na autodrom zcela nepouzitelne, na prezentaci uz tuplem ...
Dat to esovi k odlehceni na sprinty, sunda mi tak 200kg a cas uplne jinde, ale su denni jezdec, tak nic nebude VTEC

Na autodrom zcela nepoužitelny? Hmm a to si vzal kde? Ja to auto mám na každodení ježdění,jezdim s nim každej den Hihi Ja si to myslel s prezentací? Kde bych ho měl jako prezentovat? Do časáku nebo na Tuning cap? Velmi šťastný Myslim je každymu je jedno kdo čim jezdí a klidně bych s nim jel i na hrad za Klauzem Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
pani esova je teď offline  pani esova
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 23:48  Naposledy upravil pani esova dne 15.6.2008 , 23:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

H-Vtec napsal:
jenže "italové" stali 20 000 a "H" 150 000 pořádnej výtlem

O prachach tu rec nebyla... Bylo receno, ze Italove nasekali Honda a to je proste KEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 23:48   Citovat  

ReNo napsal:

Reniku jsi si jistej? Jenom ten podvozek co tam ma byl delanej tusim na zakazku... A to auto puvodne jezdilo celkem uspesne vrchy... Take jsem ho ridil jak rovne tak v zatackach (jeste nez ho Frantik vlastnil)... Tudiz te musim vyvest z omylu... Na okruhu by te to vyprasilo jako dobytka. Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 23:54   Citovat  

Zemi napsal:
Reniku jsi si jistej? Jenom ten podvozek co tam ma byl delanej tusim na zakazku... A to auto puvodne jezdilo celkem uspesne vrchy... Take jsem ho ridil jak rovne tak v zatackach (jeste nez ho Frantik vlastnil)... Tudiz te musim vyvest z omylu... Na okruhu by te to vyprasilo jako dobytka. Mr. Green

A Ty nas s Roverem vyprasis kdy? Nebo je pravda, ze si to s nim uz vzdal a prodal ho?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 23:55   Citovat  

pani esova napsal:
O prachach tu rec nebyla... Bylo receno, ze Italove nasekali Honda a to je proste KEC

mno to psal blaznivej reprak,to je starej rejpal Úsměv ja se nechtěl nijak dotknout,jen reakce na to že 1,6 pojela vše až do 4,0........to mi přijde dost namyšlený,ale je fakt že tohle jsou "H" stranky
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 23:56   Citovat  

pani esova napsal:
A Ty nas s Roverem vyprasis kdy? Nebo je pravda, ze si to s nim uz vzdal a prodal ho?

nn vyboural jsem ho... Zbytek jsem prodal a koupim si HONDU.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2008 , 23:58   Citovat  

H-Vtec napsal:
mno to psal blaznivej reprak,to je starej rejpal Úsměv ja se nechtěl nijak dotknout,jen reakce na to že 1,6 pojela vše až do 4,0........to mi přijde dost namyšlený,ale je fakt že tohle jsou "H" stranky

Namysleny? Je to jen fakt a i kdyby....tak proc ne.. za tim autem je hodne prace a koneckoncu i tech korunek..
jj, mas recht, tohle jsou Honda takze papa papa papa urcite mate super italske stranky pořádnej výtlem
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 0:13   Citovat  

Zemi napsal:

No me asi ano, pac su prd zavodnik a pri 200kmh na mosteckem autodromu uz radeji strachy brzdim, ale pochybuji ze by to, pro me velice osklive, hranate auto davalo v zatackach .. to se na me zemiku nezlob, ale staci mi koukat jak se tocej na sprintech, div se to neprevrati pořádnej výtlem

je tam i odpoved pro itala h-vteca ... ano, osklive hranate auto, to je muj nazor k "prezentaci", pac nekteri jezdime s autem i ke klientum a obcas je vozime ... a predstava, ze taham nejakeho hlavouna v ... by snad uprednostnil i metro Mr. Green
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 0:16   Citovat  

ReNo napsal:
No me asi ano, pac su prd zavodnik a pri 200kmh na mosteckem autodromu uz radeji strachy brzdim, ale pochybuji ze by to, pro me velice osklive, hranate auto davalo v zatackach .. to se na me zemiku nezlob, ale staci mi koukat jak se tocej na sprintech, div se to neprevrati pořádnej výtlem

je tam i odpoved pro itala h-vteca ... ano, osklive hranate auto, to je muj nazor k "prezentaci", pac nekteri jezdime s autem i ke klientum a obcas je vozime ... a predstava, ze taham nejakeho hlavouna v ... by snad uprednostnil i metro Mr. Green

Skutecne nejsem italomil ani hondahater, ale ty Una jsou chovanim vicemene srovnatelny s CRX (rozvor)... Na tvrdym podvozku je to funkcni a dost neklidny (me osobne se to libi Mr. Green )... Ale urcite jsi pri tom otaceni myslel Icemana ten to ma jak hydroplan nebo aspon mel... pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 0:20   Citovat  

Zemi napsal:
Skutecne nejsem italomil ani hondahater, ale ty Una jsou chovanim vicemene srovnatelny s CRX (rozvor)... Na tvrdym podvozku je to funkcni a dost neklidny (me osobne se to libi Mr. Green )... Ale urcite jsi pri tom otaceni myslel Icemana ten to ma jak hydroplan nebo aspon mel... pořádnej výtlem

samozrejme beru serii.
Kdybych pocital podvozek, co mam na ceste, se samikem quaife a 4ws ... tam bych si na nej veril i ja jakozto nezavodnik je to dobrý
a samozrejme zajet cas na autodromu mosteckem si muze, take si ho nekdy zajedu po koncove uprave (za mesic) :hehe:
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 1:07   Citovat  

pani esova napsal:

kote nech ho zit....on je prevtelenej schumacher a spraska vsechny i bez auta pořádnej výtlem nema cenu na nej reagovat Mrk srejne dopadne jak zizi Hihi
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 1:12   Citovat  

ReNo napsal:
ehm, a Reno nikde? Se stydím

tebe mame natocenyho my....ale to musis poprosit pani esovou,ja to sem neumim dat Mr. Green
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 6:22   Citovat  

eso-sannycars napsal:
tebe mame natocenyho my....ale to musis poprosit pani esovou,ja to sem neumim dat Mr. Green

Uz je to tu o par prispevku vys OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 6:22   Citovat  

eso-sannycars napsal:
kote nech ho zit....on je prevtelenej schumacher a spraska vsechny i bez auta pořádnej výtlem nema cenu na nej reagovat Mrk srejne dopadne jak zizi Hihi

Jsem se jen slusne zeptala, abych vedela...
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 8:15   Citovat  

H-Vtec napsal:
jenže "italové" stali 20 000 a "H" 150 000 pořádnej výtlem

H-Vtec : jseš docela ftipnej - takovej trakař Je to tam. srovnávat s vymazlenou Preludou

ReNo napsal:
Dat to esovi k odlehceni na sprinty, sunda mi tak 200kg a cas uplne jinde, ale su denni jezdec, tak nic nebude VTEC

neeee 14 neeee VTEC

Zemi napsal:

Zemi : chceš říct, že podvozek by stal 2-3x víc než celý auto šuk nebo koupíš na to pneu a tim zvedneš cenu auta 2x. zas nemusíš oponovat za každou cenu, ne ? Takový bulíky nám tady věšet na nos nemusíš Tak to valím bulvy
   Návrat  
meerecheck je teď offline  meerecheck
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 9:13   Citovat  

ReNo napsal:
diky OK
No zaverecne upravy se do mesice vyresi. Pak az v zime komplet design a tim padem asi 50kg dolu ...
ale klima, sibr, servo, elektro, slusna hudba ... to vse zustane.
Realne to vidim tak kolem 13.80-13.90 konecne casy ... takze na tebe to stacit nebude Bueee

Na me bych rekl ze jo Velmi šťastný Ja mam cervene Uno ... to, co muselo trapne opustit trat po prvni jizde a 4. misto. 14 dni jsem to "ladil" a pak me vytresta hadice ( resp moje lenost ). Tak priste ...
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 9:32  Naposledy upravil LK7R dne 16.6.2008 , 10:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Una letely jako pichly prasata pořádnej výtlem nadhera! Skoda, ze mi klouzala spojka Smutný ale podle casu bych stejne a pi. Esovou nemel.

EDIT: noooo kdyz to srovnavam s tim co zajel p.Kurtinec v Tynci a v Blatny a rozdil mezi nim a mnou Úsměv tak sem ty zabicce mohl slusne zatopit!!! UAAAA pořádnej výtlem
   Návrat  
meerecheck je teď offline  meerecheck
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 9:56   Citovat  

665+1 napsal:
Zemi : chceš říct, že podvozek by stal 2-3x víc než celý auto šuk nebo koupíš na to pneu a tim zvedneš cenu auta 2x. zas nemusíš oponovat za každou cenu, ne ? Takový bulíky nám tady věšet na nos nemusíš Tak to valím bulvy

Je to pro vas nepochopitelne, ale bohuzel, taky pro vas, ma pravdu ... je to smutne, takovej starej pekac a ono to jede, brzdi a zataci ...
Jedine H co jedou, jsou Esovic a Reno. U nas ale taky zadna slava. Vsechno neco stoji ...
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 10:09   Citovat  

BTW zvuk Fiat coupe 20V je genialni Úsměv a jede to taky paradne - Ferrari pro chude :hehe:
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 10:32   Citovat  

@666: O jakych bulikach tady zase mluvis? Vis treba ze to auto vlastnil Zdenek Feigl (eRko VR6)? Ten s nim jezdil ty kopce... Chces na nej cislo pro overeni abych ti zase nevesel buliky na nos? OMG. to mi hlava nebere Divne divne totok tady... Ja fakt nemam potrebu nekoho krmit... A oponovat? Proc?
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 10:51   Citovat  

Budou nějaký fotky ?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 11:04   Citovat  

meerecheck napsal:
Je to pro vas nepochopitelne, ale bohuzel, taky pro vas, ma pravdu ... je to smutne, takovej starej pekac a ono to jede, brzdi a zataci ...
Jedine H co jedou, jsou Esovic a Reno. U nas ale taky zadna slava. Vsechno neco stoji ...

Nevomezoval bych to, těch hond bys našel snad víc. LKTR, Marfi dřív Luther CTR taky nejede/lo špatně, Romanovo NSX atdatd, doted to na Rena stačilo, Benymu, Maturovi a bla bla bla ...

Pro mě osobně moc bohužel ne, brzdy, prifouknout a podvozek muzeš snad kterýkoli auto (dáš to na fóbie a ejhle, najednou se s tim dá jezdit taky). To že je to pekáč italskej jsem myslel obecně a jestli tobě to jede a máš to v pěknym stavu, tak je to jen vyjímka potvrzující pravidlo (dřív jsme měli 1.6i uno a pak Tempru KO ) . Jestli tě to nějak urazilo, tak se omlouvám, ale tak to myšleno nebylo, spíš nesdílym to nadšení. Slepej zastánce Honda nejsem.
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 17:58   Citovat  

Já mám jedno pro zasmání HaHaaa

Odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 18:48   Citovat  

jseš docela ftipnej - takovej trakař srovnávat s vymazlenou Preludou

665+1 napsal:

myslíš tu zbořeninu na předek jo? Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 19:19   Citovat  

H-Vtec napsal:

coco? jaka zborenina?
Hele Hvtecu, ja ti do toho nechci moc mluvit, nepotrebuji resit kdo co jak ...
ale pokavad srovnavas seriove vozy (uno 20t, preludka 150t), tak to uno je hromadka nestesti. Preludka Te zdrbne na sprintu, v zatackach, v designu, v luxusu .. proste ve vsem a mozna i ve spotrebe .. a takova bezpecnost. . uno je smrt na kolech OK
jestli je pro tebe zaklad, ze koupis "auto", vytahnes z neho vse, hodis tam silnejsi turbo a zdrbnes mou preludku, co stala statisice, pak si to uzij, pac to tak je a tomu se nebranim Lucy
ale realita je, ze jezdis v osklive krabici, ktera Ti nic vice nez tu rychlost neda muhehe
   Návrat  
SkodaRapid je teď offline  SkodaRapid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 19:29   Citovat  

SpideX napsal:
Já mám jedno pro zasmání HaHaaa

Odkaz

Peknej sprintik pane,tak jaky to bylo? prej super,byly nejaky uspechy rakovnickych? Nestal si minuly tyden nekolikrat u autobusaku?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 21:07  Naposledy upravil 665+1 dne 16.6.2008 , 21:15, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

H-Vtec napsal:

jj a dokonce mu to i kvete už (alee pssstt) šuk jinak vyloženě vošklivý auta, který nejedou VTEC nechápu, jak si to někdo může vubec pořídit a mazlit to (reno doufam, že se ted stydíš) zzzzzzz ja jdu tedy prodat starý lyže a běžim si koupit uno do bazáče, protože jsi mě ted ouplně pobláznil Mrk

Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 21:10   Citovat  

665+1 napsal:

jj a dokonce mu to i kvete už (alee pssstt) šuk jinak vyloženě vošklivý auta, který nejedou VTEC nechápu, jak si to někdo může vubec pořídit a mazlit to (reno doufam, že se ted stydíš) zzzzzzz ja jdu tedy prodat starý lyže a běžim si koupit uno do bazáče, protože jsi mě ted ouplně pobláznil Mrk

jj mas recht zlate uno je to dobrý
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 21:13   Citovat  

ty vole na tá prostřední fotce je to stejně dobrej Tank pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2008 , 21:32   Citovat  

FUj, samej krap ...
a nejhorsi ten predek zborenej, uplne to cuci z tech fotek.
Proc to ten majitel nedal opravit, kdyz chytil borce co mu to udelal pri couvani?
Ze by nikam nespechal, kdyz ma dva roky na proplaceni?
Ze by chtel menit, a to je verejne znamo, cely design auta tuto zimu a vyuzil tim penez z pojistky na vyrobu noveho narazniku?
Noo, tomu se rika inteligentni tah je to dobrý
zato neci krabice cmoudi jak fabrika na spalovani oleje, vsude sama dira, vsude sama netesnost, lak to nevidelo 1000 let .. Hihi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tuning sraz Panenský týnec 13-14.6
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina