Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 214, 215, 216 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 215 z 486
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 13:56   Citovat  

Hellborn napsal:
Sháněj pro 2.4.

mám 2,0 benzin a v nárazníku mám na druhé straně záslepku a kolega na 2,0 sedanu taky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 14:20   Citovat  

markos napsal:
Čaute, riešil niekto resp. vie niekto kde sa dá zohnať spoiler pre ictdi pre OEM zadný nárazník s dvoma otvorami pre výfuk (duplex). Resp. je to vobec možné? Úsměv

Dík

Jde, mám sice ze Sport packetu pro benzinový verze, a ještě ne předfacelift, na facelift jsem nenašel, ale pohoda... Origo stojí 12.000,- Kč, já to koupil z Polska, byl to nárazník s tím spoilerem a cenovka 3.500,- Kč. Jinak tohle je 2.2 i-CTDi Mrk

A tady tento to je - Spoiler
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 16:08   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak pekny ,kdyz mas takovej limit neda se nic delat ,snad vydrzi.. a ten pridrenej je 2.0 ?

Limit byl 150. Chlapek ho měl na netu za 120, ale ukecal jsem ho namíste na 95.

K tomu zadřenému: Je to 2,4 a zadrena není, nerozumím tomu moc, ale myslím si podle zvuku ze je to v hlavě,pod ní.
Jak kdyby mlatily písty do ventilu, jeli to mozne Velmi šťastný
Každopádně ho asi nevezmu, je na tom hodně much a pro mě jako pro neautomechanika je to docela dost náročné.
K samotnému stavu, kdyby ho někdo chtěl na opravu: vsechny plechy na autě jsou poskrabané, více či méně. Půlka by ale sla zaleštit.
Elektrony boptnaji Úsměv brzdice jak předni tak zadní orezle, ale fest. Asi to dlouho stojí v kopřivach.
Zespod je to hezke, semtam nějaka rezávka. Interier, sic spinavy, ale dá se vyčistit.
Xenony poblikavají, semtam zhasne jeden uplně. Spolujezdcovo okýnko jde ovládat jenom od spolujezdce.
Jooo a je promáčklá střecha. Jinak i přes klepací motor jsem to projížděl a podvozek s řízenim a řazením byl OK.
S cenou níž nepůjde. A nenechte zmást hezkyma fotkama Velmi šťastný
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 16:33   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Limit byl 150. Chlapek ho měl na netu za 120, ale ukecal jsem ho namíste na 95.

K tomu zadřenému: Je to 2,4 a zadrena není, nerozumím tomu moc, ale myslím si podle zvuku ze je to v hlavě,pod ní.
Jak kdyby mlatily písty do ventilu, jeli to mozne Velmi šťastný
Každopádně ho asi nevezmu, je na tom hodně much a pro mě jako pro neautomechanika je to docela dost náročné.
K samotnému stavu, kdyby ho někdo chtěl na opravu: vsechny plechy na autě jsou poskrabané, více či méně. Půlka by ale sla zaleštit.
Elektrony boptnaji Úsměv brzdice jak předni tak zadní orezle, ale fest. Asi to dlouho stojí v kopřivach.
Zespod je to hezke, semtam nějaka rezávka. Interier, sic spinavy, ale dá se vyčistit.
Xenony poblikavají, semtam zhasne jeden uplně. Spolujezdcovo okýnko jde ovládat jenom od spolujezdce.
Jooo a je promáčklá střecha. Jinak i přes klepací motor jsem to projížděl a podvozek s řízenim a řazením byl OK.
S cenou níž nepůjde. A nenechte zmást hezkyma fotkama Velmi šťastný
tudy odkaz

mozna nakopany ventily co neni zas tak velka polozka ,zabrosit a nastavit ,jinak me nic nenapada pokud tenhle motor maze nevim co by ho mohlo jineho potkat ... jinak bych to spis bral jako spolehlivy auto pro denny vozeni a ne jako krasku na koukani a bych to hodil do pekny folie a dal neresil, motor nejspis nebude zadna katastrofa a rozchodit brzdy taky ne kdyz je zaklad dobrej nebal bych se toho za tu cenu ,ale ty musis vedet naco to chces .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 16:51   Citovat  

Prave že jsem to chtel jenom na zimu a na jaře to prodat.
Ale kdoví co je s xenonama a kolik by stala oprava. Ten motor je posmrti si myslím a mlj servisak říkal, ze je lepší druhý.
To je 25 tisíc, pak nějake věci okolo a cena za práci.
Kdybych to pak chtěl prodat, s tím lakem by se muselo něco udělat a s tou promáčklou střechou taky.
A ty brzdy byly na repas. Kdoví jestli bych nakonec neprodělal gatěVelmi šťastný
Asi koupím nějakou plečku za 10tisíc Velmi šťastný
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 19:13   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Prave že jsem to chtel jenom na zimu a na jaře to prodat.
Ale kdoví co je s xenonama a kolik by stala oprava. Ten motor je posmrti si myslím a mlj servisak říkal, ze je lepší druhý.
To je 25 tisíc, pak nějake věci okolo a cena za práci.
Kdybych to pak chtěl prodat, s tím lakem by se muselo něco udělat a s tou promáčklou střechou taky.
A ty brzdy byly na repas. Kdoví jestli bych nakonec neprodělal gatěVelmi šťastný
Asi koupím nějakou plečku za 10tisíc Velmi šťastný

Nato že píše po prvom majiteli sa o to auto asi prípiš nestaral a asi pekne zanedbával výmenu oleja.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 19:22   Citovat  

:-Dvidel jsem technicak a je uz druhy protoze byl původní popsany.
Tipek co to prodava není ani majitel, ale kamos z vesnice.
Pry se v tom motoru rypali ruzni lidi a vzdycky po oprave auto jezdilo tak tyden.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 19:52   Citovat  

Hightower, na tvoje fotky som pozeral Mrk , práve ma láka výfuk čo máš ty, ale nechcem spoilerovať komplet auto, až taký budget nie je Velmi šťastný . Len ty máš kompletný zadný spojler a ja práve zháňam len tú zadnú časť. SKúsim teda z 2 litra resp z 2.4
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 20:04   Citovat  

markos napsal:
Hightower, na tvoje fotky som pozeral Mrk , práve ma láka výfuk čo máš ty, ale nechcem spoilerovať komplet auto, až taký budget nie je Velmi šťastný . Len ty máš kompletný zadný spojler a ja práve zháňam len tú zadnú časť. SKúsim teda z 2 litra resp z 2.4

No to mám taky, tento "vykrojený" kolem odrazek je Sport packet, pokud je to tam celé v rovině, je to spoiler z Type-S, EuroR. Nevím jak teď myslíš zadní část... Ono když sundáš zadní černý plast, co máš na 2.2 i-CTDi, tak je to tam takto jako na fotce 1.

Já chtěl spoiler jako je na fotce 2, ale to je nesehnatelné - 1. buď drahé, za 2. na 99% je to na předfacelift a tam je malinko jinak ten nárazník - má 2 "záhyby", pofacelift jen 1 "záhyb" Smutný

Já mám spoiler na origo nárazníku diesla, nic víc v tom nehledej Mrk Ten spoiler jsem sundal z toho zakoupenýho nárazníku Mrk neměnil jsem celý nárazník Mrk

Jen bohužel tam jsou asi 2-3 díry v nárazníku...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 22:57   Citovat  

trosku oprasim ,reseni kolem lepsich brzdicu a narazil jsem na tohle MDcomponents tudy odkaz
kdyby nekdo vedel o nekom co prodava nakej 4pistkovej kit dejte veedet ,zalozitm to asi taky do bazaru Úsměv
nejdrive jsem hledal ruzne varianty ale 2000e za kit je uz moc ,zato u tehle firmy to udelaj ani ne za pulku co vy nato Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 23:06   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
trosku oprasim ,reseni kolem lepsich brzdicu a narazil jsem na tohle MDcomponents tudy odkaz
kdyby nekdo vedel o nekom co prodava nakej 4pistkovej kit dejte veedet ,zalozitm to asi taky do bazaru Úsměv
nejdrive jsem hledal ruzne varianty ale 2000e za kit je uz moc ,zato u tehle firmy to udelaj ani ne za pulku co vy nato Úsměv

Před měsícem jsem to četl, někdo chválil, někdo hanil, přístup, materiál... Já uvažuji spíše o třmenech Acura RL - odkaz a nebo bys podle mě mohl tam dostat i brzdiče Brembo třeba z Lancer odkaz - chce za ně tuším kolem 8 tis. Adapter si necháš udělat na míru, kotouče stejně musíš dát jiné... Zatím jsem o tom četl jen na zahraničních fórech Smutný odkaz Ale šel bych do toho... Celkem dost infa má Chris
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 23:22  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 6.11.2015 , 20:46, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Před měsícem jsem to četl, někdo chválil, někdo hanil, přístup, materiál... Já uvažuji spíše o třmenech Acura RL - odkaz a nebo bys podle mě mohl tam dostat i brzdiče Brembo třeba z Lancer odkaz - chce za ně tuším kolem 8 tis. Adapter si necháš udělat na míru, kotouče stejně musíš dát jiné... Zatím jsem o tom četl jen na zahraničních fórech Smutný odkaz Ale šel bych do toho... Celkem dost infa má Chris

ikdyz sezenes DC5 brzdice nebo RL tak musis dat kotouce se S2000 nebo cely rameno ze TL aporad to nebude na 100% a to je stim sjani , nato uz kaslu i naky bremba kde musis vymyslet drzaky a potom podlozky kol a nevim co jeste ...tahle firma ti udela set za dvacku a se kotoucama na origo kola ... co vim ,takze uz bych sel jen do nakyho XYZ jetyho kitu za slusny prachy jinak co jsem prosel tohle vypada fakt nejlip je to dobrý
   Návrat  
ted1717 je teď offline  ted1717
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 23:24   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Originální Honda Coolant ready All season anti-freeze Genuine Coolant type 2, 10 l stojí 970,- Kč, je potřeba kolem 6,5 l tuším odkaz

Díky Úsměv hodím jí tam Úsměv
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 23:30   Citovat  

markos napsal:
Kúpil som tam 6 LED kovú, 6000K a pojde to von lebo to ťahá oči... podla mňa je optimál 4500-5000K.

Díky, už jsem něco našel, OK
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 23:32   Citovat  

palivový filtr u CL9 je přímo v palivové soustavě? Díky
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2015 , 0:14   Citovat  

Honďas14 napsal:
palivový filtr u CL9 je přímo v palivové soustavě? Díky

Pod zadnima sedackama...
   Návrat  
kracken je teď offline  kracken
PříspěvekZaslal: 6.11.2015 , 8:42   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

Kamos z BA predava...
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2015 , 10:14   Citovat  

Honďas14 napsal:
Díky, už jsem něco našel, OK

A čo takého? ja som objednal 350 lumenovú 5500K, lebo 5000K som našiel iba Morimoto XB a tá stála jedna 15 dolárov...
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.11.2015 , 18:49   Citovat  

čaute, měl bych jeden rychlý dotaz. Je třeba měnit řídící jednotku u Acca 2.0 při dodatečné montáží tempomatu? Nebo stačí "jen" sehnat origo díly (z bouraného auto, které jej mělo). Díky moc.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2015 , 20:15   Citovat  

HIGHTOWER napsal:

Tak brzdiče RL by byly a zrovna řeším adaptéry...

K těm kotoučům, spíš než z s2k (menší offset než série) bych uvažoval nad těma z Nissana 350Z 324/30mm offset 49mm, Legenda 300/28mm nebo 320/30mm s offset 50mm . Dávat nižší offset akorát zhoršuje prostor pro napasování brzdičů do kola.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2015 , 20:59   Citovat  

kracken napsal:
Kamos z BA predava...
tudy odkaz

pekna cena jako za brzdice oproti konkurenci ,ale ne jako za jety MDcomponents kdybych to chtel na accord ,tak musim dokoupit mezikus a taky stred kotouce s jinym OFFsetem a to uz bych byl na 700e a za komplet novej na miru das tak 800e se 100% funcnosti a zarukou Úsměv ja uz nespekuluji nad mixem kotoucu a brzdicu ,pac kdyz to nakonec spoctes tak budes tam kde z novym MD kitem ..ja do toho jdu Úsměv

nebo myslis ,ze jsou bremba o moc lepsi krom toho ,ze jsou tezsi nezli ty od MD ?
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2015 , 21:59   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
pekna cena jako za brzdice oproti konkurenci ,ale ne jako za jety MDcomponents kdybych to chtel na accord ,tak musim dokoupit mezikus a taky stred kotouce s jinym OFFsetem a to uz bych byl na 700e a za komplet novej na miru das tak 800e se 100% funcnosti a zarukou Úsměv ja uz nespekuluji nad mixem kotoucu a brzdicu ,pac kdyz to nakonec spoctes tak budes tam kde z novym MD kitem ..ja do toho jdu Úsměv

nebo myslis ,ze jsou bremba o moc lepsi krom toho ,ze jsou tezsi nezli ty od MD ?

starsi clanek.je toho na netu vic.
tudy odkaz
   Návrat  
Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.11.2015 , 22:51   Citovat  

[quote="Bully"]Dandie33:
Taky jsem si to myslel tak jsem rad, dikes Úsměv nahodou nejaka kolesa 17 k mani ? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2015 , 22:57   Citovat  

zyx napsal:
starsi clanek.je toho na netu vic.
tudy odkaz

co jsem koukal ,problem neni ve spolehlivosti brzdicu jako ve sluzbach na dalku a reklamacich ,na forech vetsinou otom blaboli lidi co to ani nevidely ,spis slepicarna nezli fakty vsehovsudy par lidi co si to objednalo pres pul statu nebo povolujici plovouci kotouce ,ja tam stejne chtel osobne aby se to resilo za horka na miste ,na "bezny" jezdeni nepotrebuju XYZ nebo wilwoody ,jako takovou vec bych nikdy neresil na dalku..a zase nejsem zbehlej vtom jak dopasovavat nebo vypocitavat mezikusy na ruzne brembo sady z eva ,alfy nebo maseratti a modlit se pak aby se tam neco nepodelalo pac mi mezikus udela nekdo kdo se v brzdach nevyzna jen ma frezu ..mne spis jde aby to udelal nekdo kdo to dela komplet...
bremba jsi sezenu z ebay v top stavu to neni problem kouř

tak jinak kdybych tam jel osobne a chtel bych to na seriovy kotouce udelaj mi nahozeni nebo jen vyrabi ?

ono popravde by stacilo nekoho kdo umy udelat mezikusy ,ale fakt umy ,takze zmeri ,vyrobi a nahodi tak abych nemusel menit kotouce ,brzdicu brembo jsou na netu mraky ...
   Návrat  
jira je teď offline  jira
PříspěvekZaslal: 7.11.2015 , 22:58   Citovat  

Zdravim,
mate nekdo zkusenosti jake minimalni ET lze rozumne pouzit na acc7g u 7Jx17 kol s pneu 225/45 v kombinaci s eibachem? Opravdu me zajimaji jen 7jx17 vim, ze jiny rozmery se resily.
Predem diky,
Jira
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.11.2015 , 23:03   Citovat  

jira:
to same, co treba se sirkou disku 7,5". O lem podbehu ti bude skrtat pneu, ne rafek. Rozdil muze byt treba u nejakych 8,5", kde muze skrtnout misto behounu teoreticky i bocnice, ale ani tak bych tomu moc neveril.
A bylo by fajn uvest, jestli ti jde o sedan nebo Tourer. U sedanu bude driv skrtat predek, u Toureru najdes driv limit u zadni napravy, protoze ma vzadu rozchod sirsi o 30 mm.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2015 , 23:59   Citovat  

Bully napsal:
jira:
to same, co treba se sirkou disku 7,5". O lem podbehu ti bude skrtat pneu, ne rafek. Rozdil muze byt treba u nejakych 8,5", kde muze skrtnout misto behounu teoreticky i bocnice, ale ani tak bych tomu moc neveril.
A bylo by fajn uvest, jestli ti jde o sedan nebo Tourer. U sedanu bude driv skrtat predek, u Toureru najdes driv limit u zadni napravy, protoze ma vzadu rozchod sirsi o 30 mm.

jsem nevedel ,zajimavy info Úsměv

to jira : mam komplet podvozek Koni snizeni je oproti serii tak 40-45mm ,kdyz tak mrkni do Garaze ,jinak zadek nemam na limitu tam jsem jednou zkousel na ET55 17/7,5 225/45 ..2cm podlozku a neskrtalo byto ,vice ti v tomhle nepomuzu ,ale kdyz nebudes davat zadni kola z jinym ET jako predni tak muj limit na predek je 17/7 pneu 225/45 ET40 ,ty co mam na foto .. a neskrtaj ,pritom uz na zimni sade ktera je 17/7,5 pneu 225/45 uz jsi predni skrtnou ,ale opravdu pri poradnejsim preperovani ,taky trochu zalezi jestli budes mit je pruziny nebo komplet sportovni podvozek ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 9:59   Citovat  

Toto ma zaujíma, presne tieto disky/gumy sú v pláne na leto a mám Eibach pro kit na zánovných OEM tlmičoch, tak som zvedavý...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 10:16   Citovat  

Mam kola 7,5x18 ET45 s pneu 225/40x18 a na Tourer s Eibach Pro-Kit je to akorat. Tj. s obecne doporucovanou minimalni cca 5 mm rezervou pri zatizeni a propruzeni (na te zadni naprave). U sedanu by slo jit do jeste o neco nizsiho ET, diky tomu uzsimu rozchodu vzadu, zrejme tech 40. Zalezi ale i na realne sirce pneu.
Udaj vhodneho ET ale nema nic spolecneho s pouzitymi pruzinami nebo podvozkem, protoze skrtnout muzete jenom pri propruzeni a kolo zajede do podbehu i u nesnizeneho auta.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 10:22   Citovat  

Na jar napíšem či to je OK alebo nie Úsměv ale podľa toho čo píšeš, tak myslím že problém nebude. Troška ľutujem že som nezobral tie ET48, boli ako nové Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 214, 215, 216 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina