Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 216 z 486
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 9:48   Citovat  

když už jsme u těch ET, snížených podvozků, jak je to s automatickou regulací pro xenony? Třeba u Eibach B12 Pro-Kit podvozku mají uvedeno, že to nelze dát na auto s xenony, právě kvůli aut. nastavení xenonů Eibach B12 Pro-Kit. Vy co jste dávali jen pružiny, tak xenony svítí OK? A vy co jste dávali celý podvozek, tak taky OK nebo jak? Zatím jen ze zvědavosti, neb snižovat se mi chce, ale tak nejlépe o 20-25 mm, ale snad všechny pružiny, podvozky mají tak min. o 30 mm a více a to už je prostě nízké na silnice Smutný

Díky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 10:07   Citovat  

Máte někdo tip na nějakou podlahovou síť pro Tourera? Vždycky část nákupu v kufru vysypu Úsměv
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 10:12   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
když už jsme u těch ET, snížených podvozků, jak je to s automatickou regulací pro xenony? Třeba u Eibach B12 Pro-Kit podvozku mají uvedeno, že to nelze dát na auto s xenony, právě kvůli aut. nastavení xenonů Eibach B12 Pro-Kit. Vy co jste dávali jen pružiny, tak xenony svítí OK? A vy co jste dávali celý podvozek, tak taky OK nebo jak? Zatím jen ze zvědavosti, neb snižovat se mi chce, ale tak nejlépe o 20-25 mm, ale snad všechny pružiny, podvozky mají tak min. o 30 mm a více a to už je prostě nízké na silnice Smutný

Díky

Eibachu bych se vyhnul, píšou sice o 30-35mm, ale reálně auto klesne tak o 50-55mm.
Střízlivé řešení je orig. sportovní podvozek Showa, kupodivu není ani drahej tudy odkaz
Papírově má mít těch -20mm, reálně -30mm. Aspoň tak nějak to vycházelo když jsme to loni měřili.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jira je teď offline  jira
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 10:23   Citovat  

Bully napsal:
jira:
to same, co treba se sirkou disku 7,5". O lem podbehu ti bude skrtat pneu, ne rafek. Rozdil muze byt treba u nejakych 8,5", kde muze skrtnout misto behounu teoreticky i bocnice, ale ani tak bych tomu moc neveril.
A bylo by fajn uvest, jestli ti jde o sedan nebo Tourer. U sedanu bude driv skrtat predek, u Toureru najdes driv limit u zadni napravy, protoze ma vzadu rozchod sirsi o 30 mm.

no mam sedan a jde mi hlavne o to, zda tam dostanu 7jx17 kola do ET 40, aniz by to skrtalo i za beznejsich podminek nez pri poradnem propruzeni. Eibach jsou jen pera.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 10:53   Citovat  

jira napsal:
no mam sedan a jde mi hlavne o to, zda tam dostanu 7jx17 kola do ET 40, aniz by to skrtalo i za beznejsich podminek nez pri poradnem propruzeni. Eibach jsou jen pera.

kdyz tam budes mit tohle tak bych se nabal ani nizsiho podvozku jako je einbach ,na kolech z novym dezenem je budes mit cca zarovno z bltnikem ,ja to mam dost nizky a nikdy nebyl problem z vyskou vozu a to mam tourera z kitem a yfuky mi cumy jeste 5cm pres karosrii.. i do garaze couvam do kopecka a po lesich nejezdim kouř ,origo podvozky honda jsou jako na 4x4 ,je to spis vec vzhledu protoze podvozky honda jsou dostatecne pevny nekdy i lepsi nezli naky sportovni co je skoda..
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 11:11   Citovat  

myslím že Accord mohol už z výroby mať podvozok +- Showa charakteru, čakal som od OEM podvoku troška viacej. Vinil som za to najprv gumy, ale teraz ked vidím čo urobil len Eibach pro kit a je to stále na R16, tak je jasné že tlmiče/pružiny zrovna ideálne nie sú. A OEM sa mi teda nejak extra mäkký nezdal...
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 18:03   Citovat  

Trochu zpět ke gumám, dneska jsem přezul na zimáky a pořádně proměřil letní...

Středem mají po jedné sezoně (23tkm) 3,5mm a kraje přitom skoro 6mm to mi hlava nebere Pár dní zpět jsem kontroloval tlak a byl 2,0 a 1,9 (!) Tak to koukám! Asi to bude fakt samotnou gumou zmatenej

Zadní (Falken Ziex 914) jsou jeté jen letos a mají už jen 5mm, což mi přijde docela málo. Ještě se mrknu, kolik to je přesně km, ale moc mě nepotěšily.
Edit: tak mají za sebou 12tkm.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 18:36   Citovat  

jira napsal:

Na sedan tahle kombinace jeste pujde, nebude to skrtat vubec.
S Pro-Kit budes mit porad jeste cca 2 cm mezi kolem a blatnikem, nebude ani zaraz, ani nepoklesne o nejakych 5 cm. To bys musel mit podvozek ve spatnem technickem stavu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 20:09   Citovat  

Chladiacu kvapalinu odporúčate origo alebo sú vhodné nejaké iné náhradY? Dík
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 21:36   Citovat  

markos napsal:
Chladiacu kvapalinu odporúčate origo alebo sú vhodné nejaké iné náhradY? Dík

O jednu stránku zpět - 4.11.2015 , 19:36
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.11.2015 , 8:13   Citovat  

Bully napsal:
Na sedan tahle kombinace jeste pujde, nebude to skrtat vubec.
S Pro-Kit budes mit porad jeste cca 2 cm mezi kolem a blatnikem, nebude ani zaraz, ani nepoklesne o nejakych 5 cm. To bys musel mit podvozek ve spatnem technickem stavu.

ET40 a 225 gumy me na sedanu vepredu skrtaly spolu s volnyma spodnima siláčema na naprave, ale minimalne, navic predni podbeh je hezky vyhlazenej, takze to jen líže, narozdil odzadu, kde je ta ostra hrana lemu. Bylo to s Eibachem, nicmene ten s tim nema co delat, geometrie propruzeni je dana....
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 9.11.2015 , 22:44   Citovat  

SaKaL napsal:
Pod zadnima sedackama...

OK dobře díky
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 9.11.2015 , 22:51   Citovat  

markos napsal:
A čo takého? ja som objednal 350 lumenovú 5500K, lebo 5000K som našiel iba Morimoto XB a tá stála jedna 15 dolárov...

tady

jsem našel od místního člena, žárovky s paticí T10 jsem kupoval u nas v autodílech, ale sufitky budu objednávat tady tyhle, podle rozměrů by tam měli vlézt a 40Kč za ně neni moc, respektive 120Kč Velmi šťastný
   Návrat  
Brian je teď offline  Brian
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2015 , 7:31   Citovat  

tak jsem si pořídil Accorda 04 a mám problém s radiem.. nepravidelně přestane fungovat, např. ráno zapnu klíček rádio se normálně zapne hraje pak se zastavím na nákup a po cca 15min, zapnu klíček a rádio nejede nekdy se stane, že při jízdě to praskne do repráku a po vypnutí zapnutí hraje dál někdy vůbec, odpoledne po práci to samé někdy se v pohode zapne někdy ne..
setkal se s tím už někdo? zesilovač? nebo kabeláž nějaký zkrat? Nebo problém v samotném rádiu?
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2015 , 8:25   Citovat  

Tak jedna rozlučková... papa Bueee Snad bude novému majiteli dělat stejnou radost jako mně.

Accord.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Accord.jpg, 423.66 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2015 , 9:29   Citovat  

Brian napsal:
tak jsem si pořídil Accorda 04 a mám problém s radiem.. nepravidelně přestane fungovat, např. ráno zapnu klíček rádio se normálně zapne hraje pak se zastavím na nákup a po cca 15min, zapnu klíček a rádio nejede nekdy se stane, že při jízdě to praskne do repráku a po vypnutí zapnutí hraje dál někdy vůbec, odpoledne po práci to samé někdy se v pohode zapne někdy ne..
setkal se s tím už někdo? zesilovač? nebo kabeláž nějaký zkrat? Nebo problém v samotném rádiu?

Mne toto robilo aftermarket rádio. Vymontovať rádio ti podľa youtube zaberie tak pol hodinku a pohýb s káblami a hned vieš na čom si. Skorej by som to však tipoval na vadu v rádiu, napr. studený spoj prípadne inú blbosť...
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2015 , 12:53   Citovat  

Brian napsal:

Zkontroluj pojistky, případně pojistkovou skříň (ale nemyslím si, že by tam mohl být nějaký studený kontakt nebo utřepaný drát). Pokud bude pojistka OK, tak potom nezbývá než se kouknout na střeva rádiu. Je dost možné, že se v něm předchozí majitel vrtal (chtěl třeba přidat AUX vstup na rádio).
Já měl s rádie problém když jsem čistil klimatizaci a pěna ze středového výdechu mi natekla do rádia. V rádiu zapraskalo a displej mi přestal ukazovat hodnoty teploty, nastavení ventilátoru (režim a výkon) a samozřejmě rádio nehrálo. Po 4 hodinách sušení na letním poledním slunci se vše naštěstí vrátilo do normálu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2015 , 13:06   Citovat  

Peliator napsal:
Tak jedna rozlučková... papa Bueee Snad bude novému majiteli dělat stejnou radost jako mně.

zatlač slzu, a šetři na acuru
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.11.2015 , 14:14   Citovat  

Peliator napsal:

I na fotce je vidět, že jsi měl rozmazané vidění od slz... svatoušek Velmi šťastný
   Návrat  
Brian je teď offline  Brian
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2015 , 15:11   Citovat  

von-pivoj napsal:
Zkontroluj pojistky, případně pojistkovou skříň (ale nemyslím si, že by tam mohl být nějaký studený kontakt nebo utřepaný drát). Pokud bude pojistka OK, tak potom nezbývá než se kouknout na střeva rádiu. Je dost možné, že se v něm předchozí majitel vrtal (chtěl třeba přidat AUX vstup na rádio).
Já měl s rádie problém když jsem čistil klimatizaci a pěna ze středového výdechu mi natekla do rádia. V rádiu zapraskalo a displej mi přestal ukazovat hodnoty teploty, nastavení ventilátoru (režim a výkon) a samozřejmě rádio nehrálo. Po 4 hodinách sušení na letním poledním slunci se vše naštěstí vrátilo do normálu.

ok mrknu na pojistky ale myslím si, že kdyby byla špatná pojistka tak by nehrálo vůbec.. mě to dělá nepravidelně bud po otočení klíčku hraje a vše je ok a nebo nehraje jen v tom občas zapraská do repráků jinak dispej a vše ukazuje v pořádku jen nejde zvuk do repráků to mi hlava nebere
snad to nebude na nový rádio Smutný
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2015 , 15:48   Citovat  

von-pivoj napsal:
zatlač slzu, a šetři na acuru

Se ti lehko řekne. Dívám se z okna ven na místo, kde stávala a vidím jen prázdnotu ... jako by svět kolem mě přestal existovat Velmi šťastný Dělám si samozřejmě legraci, ale fakt je, že jsem byl s A7g 2.4 moc spokojenej a nerad jsem ji pouštěl. Bohužel nevyhovovala mým současným požadavkům a 3 auta se mi živit nechce. Teď potřebuju na cca 2 roky úplně jiný typ auta a pak uvidíme jakou cestou se vydám Úsměv

Hellborn napsal:
I na fotce je vidět, že jsi měl rozmazané vidění od slz... svatoušek Velmi šťastný

Velmi šťastný Od toho vlhka se orosila i čočka objektivu Velmi šťastný Popravdě to vzniklo tak, že jsem rychle tasil mobil a udělal jsem krátký video a z toho nekvalitního videa jsem vytvořil ještě méně kvalitní fotku Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2015 , 20:53   Citovat  

Brian napsal:
ok mrknu na pojistky ale myslím si, že kdyby byla špatná pojistka tak by nehrálo vůbec.. mě to dělá nepravidelně bud po otočení klíčku hraje a vše je ok a nebo nehraje jen v tom občas zapraská do repráků jinak dispej a vše ukazuje v pořádku jen nejde zvuk do repráků to mi hlava nebere
snad to nebude na nový rádio Smutný

S vadnou pojistkou jsem se ještě nesetkal, spíš jsem měl na mysli, jestli nemáš zaoxidované kontakty v pojistkové skříni, případně, jestli se v ní nevrtal předchozí majitel a nenatrhl nějaký drát, s tím jsem se již setkal, hlavně u "tunerů" kteří z auta dělají pojízdnou výstavní skříň, která hraje víc jak discoclub.
To samé platí o zabudovaném rádiu. Tuzeři milují čokolády, bohužel čokolády nemají rády ohebné dráty....něco jiného je použití lisovaných koncovek, případně pájení...
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2015 , 21:49  Naposledy upravil beruska.evuska dne 11.11.2015 , 8:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Sháním zadní křídlo na acca, nevíte někdo? Klidně i decentnější Úsměv

image.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.jpeg, 20.68 kB
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.11.2015 , 21:53   Citovat  

[quote="beruska.evuska"]Sháním zadní křídlo na acca, nevíte někdo?[/quote]

ja asi budu prodavat jak na to spechas? to mi hlava nebere
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 6:13   Citovat  

beruska.evuska napsal:
Sháním zadní křídlo na acca, nevíte někdo?

Ja mam a uvazuju ze bych se ho zbavil formou, kufr za kufr
   Návrat  
beruska.evuska je teď offline  beruska.evuska
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 8:33   Citovat  

MAREKB napsal:
Ja mam a uvazuju ze bych se ho zbavil formou, kufr za kufr

to ne...jen křídlo díky.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 9:32   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 10:51   Citovat  

Čau, chtěl bych nechat vyměnit stabilizační tyčky na zadní nápravě, ale origo stojí obě cca 3200 Kč - to se mi dávat moc nechce.
Nemá někdo zkušenost s druhovýrobou?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 11:02   Citovat  

Petr_cze napsal:
Čau, chtěl bych nechat vyměnit stabilizační tyčky na zadní nápravě, ale origo stojí obě cca 3200 Kč - to se mi dávat moc nechce.
Nemá někdo zkušenost s druhovýrobou?

odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2015 , 12:17  Naposledy upravil markos dne 11.11.2015 , 13:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hightower pozor, v tom linku sú zlé čísla, už som to riešil s Chrisom, zadné náprava má tyčky stabíka otočené o 180 stupnov a tieto sú o 90 stupnov, je to na iné auto. Na origo stránke v tom majú bordel... Treba objednať pre K24 myslím, tie sú otočené o 90 stupnov. - prípsevok opravený, Hightower a kmóda sorry za moj odrb Bueee
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina