Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 218 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2015 , 1:31   Citovat  

Velmi šťastný Velmi šťastný Chlape dneska som si to všimol, že som tam napísal keketinu, jo opravím tú značku Velmi šťastný Čapy 555 som nacenil u nipponcars, 29 euro/ kus, podla mna za čap tej kvality, slušná cena. A máš to aj so zárukou.

Silenbloky kúp originál Honda, vobec nerieš iné značky, origo silenbloky mi vydržali 180 000km ( teda stále sú tam ale ten veĺký puk už pomaly musí ísť na výmenu, praskliny...)

Som zvedavý ktorý aftermarket vydrží toto, či tam je HD alebo nie... Naceňoval som ich v Honde, každý silenblok je za 500 CZK (20 euro),sú tam tri takže to je 1500 x 2 = cca 120euro za OEM! Nerieš nič iné (za mňa), máš proste istotku. Za lepší silenblok dáš 10 euro, takže nakoniec ušetríš možn 30 euro lenže na tom je najhoršia tá práca, materiál ej v poohode. problém sú skrutky...
Jedna skrutka pre silenblok cca 7-8 euro!!!

Zadok by som nejak extra neriešil, čo vraj zlobí je horné rameno, lenže to až fakt pri vyššom nájazde resp. pri zlých cestách po ktorých sa chodí často, vôla sa dá skontrolovať a vieš na čom si. Horné rameno vzadu počítaj tak 100 euro za OEM, sú aj štelovacie pre zmenu odklonu kolesa od tuším nipparts, ale kvalitaj e otázna, potom ešte Eibach ich robí ale cena je šialená, viac ako OEM.
Menil som tlmiče za zánovné OEM aj s pružinami, auto lepšie sedí, takže i keď netečú, tak po 150 000 km majú tieto komponenty dosť...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PeterAccord je teď offline  PeterAccord
PříspěvekZaslal: 13.11.2015 , 1:58   Citovat  

Ved jasne tie spodne capy 555 tam pojdu ci stoja 34, alebo 17 euro Velmi šťastný Len sa pre istotu pytam pretoze na motointegrator su niektore diely aj so 100% prirazkou.
Mam najazdenych 153 tisic a auto uz celkom poskakuje po nerovnostiach takze tlmice KO. Jeden uz aj dokonca tiekol.
Ok tak tie silenty pojdu original. Tie ceny mas z nejakej ceskej Hondy? Skrutky teda bude treba tiez nutne menit vsetky, alebo teoreticky budu mozno pouzitelne aj stare? Aj ked vlastne asi nie... Vek spravi svoje Velmi šťastný Mam rocnik 2003
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2015 , 8:16   Citovat  

Ak auto poskakuje, tak to je jasné. Jo nacenoval som to z nejakej Hondy v Prahe lebo žijem v CZ. Skrutky asi radššej kúp nové, lebo keď budeš v servise a niečo ti nepôjde odtiahnuť, tak si nahratý...
Možno tie čapy zoženieš lacnejšie, skús Úsměv
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.11.2015 , 14:22   Citovat  

markos napsal:
Velmi šťastný Velmi šťastný Chlape dneska som si to všimol, že som tam napísal keketinu, jo opravím tú značku Velmi šťastný Čapy 555 som nacenil u nipponcars, 29 euro/ kus, podla mna za čap tej kvality, slušná cena. A máš to aj so zárukou.

Silenbloky kúp originál Honda, vobec nerieš iné značky, origo silenbloky mi vydržali 180 000km ( teda stále sú tam ale ten veĺký puk už pomaly musí ísť na výmenu, praskliny...)

Som zvedavý ktorý aftermarket vydrží toto, či tam je HD alebo nie... Naceňoval som ich v Honde, každý silenblok je za 500 CZK (20 euro),sú tam tri takže to je 1500 x 2 = cca 120euro za OEM! Nerieš nič iné (za mňa), máš proste istotku. Za lepší silenblok dáš 10 euro, takže nakoniec ušetríš možn 30 euro lenže na tom je najhoršia tá práca, materiál ej v poohode. problém sú skrutky...
Jedna skrutka pre silenblok cca 7-8 euro!!!

Zadok by som nejak extra neriešil, čo vraj zlobí je horné rameno, lenže to až fakt pri vyššom nájazde resp. pri zlých cestách po ktorých sa chodí často, vôla sa dá skontrolovať a vieš na čom si. Horné rameno vzadu počítaj tak 100 euro za OEM, sú aj štelovacie pre zmenu odklonu kolesa od tuším nipparts, ale kvalitaj e otázna, potom ešte Eibach ich robí ale cena je šialená, viac ako OEM.
Menil som tlmiče za zánovné OEM aj s pružinami, auto lepšie sedí, takže i keď netečú, tak po 150 000 km majú tieto komponenty dosť...

Práce je na tom prý peklo. Zadek nešel mechošovi povolit, vše totál zarezlé. Během operování s flexou a autogenem se mu omylem podařilo zničit nějaké silentbloky (52368-S3N-003 a 90174-SP0-003 ), na které teď čekáme, než přijdou z Belgie. Prý chodí do 3 pracovních dnů. Auto mu zůstalo na zvedáku a je z toho špatnej. A já jelikož mám Accorda jako služebák, tak taky Smutný

Už aby to bylo hotové. Za origo Honda uložení jsem dal přes 7000,- a to jsem nekupoval úplně vše, neboť něco bylo v pořádku. I s tlumičema a pružinama Kayaba tam už jsem za 16000,- bez práce (a bez těch silentů). Ještě mě také budou čekat silentbloky spodních ramen na předku, jsou vytrhané, čehož jsme si všimli při přezouvání. Auto se v zatáčkách naklání, při ani ne zase tak moc ostrém průjezdu už pískají gumy, je neposedné a přenáší hrozné rány od nerovností do karoserie. Musím kroutit volantem o dost víc, aby to zatočilo. Je otázkou, jakou mírou k tomu přispívají KO tlumiče s pružinama (od toho přetížení kufru) a jakou míru ty utrhané silenty. Doufám, že nezjistím, že 20k za podvozek se nijak neprojevilo a že bez nových silentů ramen to bude pořád stejné. To bych si rval vlasy Úsměv Věřím, že zlepší snad nějaké nastane. Ale možné je vše. Do konce roku chci udělat i ty silenty a pak by vše mělo být 100% a snad na dalších 150.000 km s podvozkem klid OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2015 , 16:07   Citovat  

Uloženie za 7000 myslíš čo presne? No chlape keď pomeníš čo píšeš, NEVERÍM že to bude plávať, sám som pomenil tlmiče+pružiny a bolo to znateľne lepšie, nakoniec tam šiel Eibach pro kit, pretože preferujem diaľničné jazdy vo vyššej rýchlosti takže tak...
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2015 , 16:15   Citovat  

Dam to i sem do vlákna..kdyby nekdo potreboval startery xenonu, tak viz odkaz níže, funguji a pasují paradně a jsou to nové kusy kouř

tudy odkaz
   Návrat  
Willy Fog je teď offline  Willy Fog
PříspěvekZaslal: 13.11.2015 , 18:03   Citovat  

Ahoj,
nesetkal se někdo s touto závadou?V září se mi rozsvítila kontrolka motoru a začala blikat kontrolka žhavení.Auto jelo jenom v nouzáku do 2000 ot.Když jsem zastavil vypnul motor a znovu nastartoval,kontrolky pořád svítily,ale auto už jelo normálně.V servisu chybu vymazali,vše bylo v pohodě,ale dneska po dvou měsících(cca 3000 km)se ta samá situace opakuje.Nějakej tip? to mi hlava nebere
A7G 2.2 i-ctdi 2007,170000 km
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2015 , 18:46   Citovat  

napada me EGR, a pricpanej filtr paliva ...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.11.2015 , 19:39   Citovat  

kandik napsal:
napada me EGR, a pricpanej filtr paliva ...

Filtr jsem teď měnil,jenom mě mate,že bliká to žhavení...
   Návrat  
ted1717 je teď offline  ted1717
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2015 , 0:33   Citovat  

Willy Fog napsal:
Ahoj,
nesetkal se někdo s touto závadou?V září se mi rozsvítila kontrolka motoru a začala blikat kontrolka žhavení.Auto jelo jenom v nouzáku do 2000 ot.Když jsem zastavil vypnul motor a znovu nastartoval,kontrolky pořád svítily,ale auto už jelo normálně.V servisu chybu vymazali,vše bylo v pohodě,ale dneska po dvou měsících(cca 3000 km)se ta samá situace opakuje.Nějakej tip? to mi hlava nebere
A7G 2.2 i-ctdi 2007,170000 km

Ahoj Úsměv mám ten stejný problém, měl jsem teď 2 měsíce klid, ale včera mi to udělala znovu :/ Zjišťoval jsem od kluků na clubu a rady byly: vadný ventil na vstřikovací liště, vyndal jsem ho, profoukl pod tlakem a ty 2 měsíce byl klid, takže to klidně může být on když mi to teď udělalo zase...pak palivový filtr, ten jsem stejně jako ty měnil, co si dával za značku? Úsměv potom ucpaná nádrž, a další rada byla špatné vstřiky :/
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2015 , 7:09   Citovat  

Mám silné podozrenie že tieto problémy sú mimo Hondy a sú sposobené tými "kvalitnými" palivami čo nám predávajú SK/CZ čerpačky...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.11.2015 , 8:53   Citovat  

Nevím,ale to musí být nějaká jednorázová chyba,po který tam zůstane viset ta chybová hláška,když to auto jede v nouzáku jenom do vypnutí motoru a pak už točí normálně...Jinak jsem zkoušel pročistit palivovej systém TEC 2OOO,někde tady na fóru to chválili,takže jestli to funguje,není možné,že je chyba někde v elektrice? to mi hlava nebere

Asi to bude mít na svědomí EGR,teď jsem mluvil s mechanikem,co mi to dělal předtím a že prý mazal právě nějakou hlášku ohledně EGR.Takže zkusit vyčistit?V pondělí za ním jedu,tak dám vědět.

markos: Nedělám si iluze o kvalitě,ale tankuju jenom u Shell a OMV.
   Návrat  
PeterAccord je teď offline  PeterAccord
PříspěvekZaslal: 14.11.2015 , 10:30   Citovat  

Pred nejakym casom sa na ceskom fore, tusim to bolo tipcars, riesila kvalita paliv a skoro vsetci sa zhodli na tom, ze Shell tu na SK/CZ predava najvacsi odpad a naopak najlepsie z toho vychadzaju Slovnaft/Benzina.
Tiez som zvykol tankovat u Shell pretoze som ju mal po ceste takze mi to bolo pohodlne.
Nemam sice diesel, ale moja osobna skusenost je taka, ze odkedy tankujem benzin na Slovnafte tak mi pri rovnakych podmienkach a zatazi isla spotreba cca. o pol litra dole. Navyse sa mi zda motor trochu pokojnejsi, ale to si uz mozno len nahovaram Velmi šťastný
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2015 , 11:43   Citovat  

Pre tych co riesia podvozok:

Pred rokom som robil 2003, 2.4, sedan:

Myele krabice su tycky stabika, da sa vycitat cislo dielu: tudy odkaz

Ceny z hondy: tudy odkaz

Ceny druhovyroby: tudy odkaz

Potom som este dokupoval nejake silenty spodnych ramien, muselo sa to rezat - zapecene sruby.

Ulozenie stabika, predok - utrpenie.
   Návrat  
ted1717 je teď offline  ted1717
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2015 , 16:11   Citovat  

Willy Fog napsal:
Nevím,ale to musí být nějaká jednorázová chyba,po který tam zůstane viset ta chybová hláška,když to auto jede v nouzáku jenom do vypnutí motoru a pak už točí normálně...Jinak jsem zkoušel pročistit palivovej systém TEC 2OOO,někde tady na fóru to chválili,takže jestli to funguje,není možné,že je chyba někde v elektrice? to mi hlava nebere

Asi to bude mít na svědomí EGR,teď jsem mluvil s mechanikem,co mi to dělal předtím a že prý mazal právě nějakou hlášku ohledně EGR.Takže zkusit vyčistit?V pondělí za ním jedu,tak dám vědět.

Taky mě napadlo, že by to mohlo být naftou :/ bral jsem u omv maxxmotion a ted beru u eurooilu optimal diesel bez bio a dávám do toho vif...v autosalonu na primě ukazovali, že nafta jde na čerpací stanice stejná, záleží pak jak si to kdo upraví :/ dokaz na autosalon: tudy odkaz

A přesně jak píšeš, jelo to v nouzáku, zastavil jsem a vypl motor na 5 minut a auto jelo zase normálně bez blikajícího žhavení Úsměv Kdyby stačilo vyčistit egr tak by to byla paráda Úsměv napiš jak to dopadlo Úsměv
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2015 , 20:30   Citovat  

Neměl by někdo číslo dílu pro vodicí čepy zadních třmenů na A7g Tourera 2003?

Celé držáky TRW BDA 1000/1001 bohužel nepasujou.

Našel jsem něco od Quick Brake - 1346X a pak od Febest - 0374-RD5UR. Ale třeba na Kelly to ke Quick Brake ukazuje několik alternativ a vepř aby se v tom vyznal to mi hlava nebere
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2015 , 20:55   Citovat  

Dopis napsal:
Neměl by někdo číslo dílu pro vodicí čepy zadních třmenů na A7g Tourera 2003?

Na tourera na zadní nápravu často díly nepasujou jelikož jsou na sedana a každý má jinou nápravu.
Zde máš OEM Honda číslo: horní vodící čep 43235-S84-A51
spodní vodící čep 43262-S84-A51
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2015 , 21:13   Citovat  

DworiBak napsal:
Na tourera na zadní nápravu často díly nepasujou jelikož jsou na sedana a každý má jinou nápravu.
Zde máš OEM Honda číslo: horní vodící čep 43235-S84-A51
spodní vodící čep 43262-S84-A51

Jj,ty OEM kódy mám, šlo mi spíš o druhovýrobu...

zatím jsem našel:

Febest:
0374-RD5UR = 43235-S84-A51
0374-RD5LR = 43262-S04-003 (tady nesedí OEM kód)

to značení UR/ULbude nejspíš upper right / lower right
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2015 , 10:59   Citovat  

0374-RD5LR mi ukazuje i na original Honda OEM kod 43262-S84-A51
Ale jestli to bude sedět tak to ti neřeknu na vůz dávam převážně jen originál Honda díly a vlastním sedana G4G
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2015 , 11:30   Citovat  

DworiBak napsal:
0374-RD5LR mi ukazuje i na original Honda OEM kod 43262-S84-A51
Ale jestli to bude sedět tak to ti neřeknu na vůz dávam převážně jen originál Honda díly a vlastním sedana G4G

Tak jsem objednal a uvidím...Jsem taky pro OEM Honda díly, ale v tomhle případě to opět stojí nesmysl za kousek železa Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2015 , 22:06   Citovat  

Willy Fog napsal:

Mám asi takúto skúsenosť so Shell(Bratislava Karlovka) - studené štarty na 3 otoč, motor pri 1500 ot hrkotal že som uvažoval o výmene DMF...
Po zmene paliva za Rakúske, všetko zmizlo. Musím však uznať že keď tankujem Sk/CZ OMV+aditívum, tak motoro beží v pohode.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2015 , 23:15   Citovat  

2.2cdti nad 3 tis. Otáček znatelně cuka. Není to pravidlem stalo se to zatím asi tak pětkrát při různých rychlostech, najeto 2000km. Nejaka klasika u Accorda?
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.11.2015 , 7:36   Citovat  

Aqwertzz napsal:
2.2cdti nad 3 tis. Otáček znatelně cuka. Není to pravidlem stalo se to zatím asi tak pětkrát při různých rychlostech, najeto 2000km. Nejaka klasika u Accorda?

Absolutně vůbec..nesmí cuknout ani jednou..u mě plynulý zátah až do cca 4500 ot/min..takže tam máš něco špatně.
2.2 i-ctdi najeto 150tis
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2015 , 19:10   Citovat  

Tak mám po výměně podvozku. V zatáčkách a na nerovnostech je znát zlepšení, nicméně vůle v řízení stále zůstala. Teď už vím nabeton, že je to těmi utrhanými silentbloky spodních ramen. Takže pokračujeme.

Jinak mi to přijde docela tvrdé - na sérii, ale vím, že když jsem ho dělal nový na A5G, tak to potřebovalo pár tisíc km, než si to ,,sedlo".
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.11.2015 , 20:38   Citovat  

Borci že se ještě vracím k těm stěračům..včera jsem jel kolem autokelly a nedalo mi to, tak jsem tam zajel a koupil ty obyčejné Valeo ramínkové stěrače (650+450mm - bez spoileru) - obyčejný, myslím řada basic, cena za oboje 300kč a sedí a stírají naprosto perfektně..zrovna dneska pršelo, mrholilo a stěrače ani jedno zaváhání! Tak jsem bezramínkový sbalil do sklepa a mám už konečně pokoj a vidím!
Takže komu to taky dělalo stopy, tak vyhoďte bezramínkový a nandejte zpátky ramínkové stěrače a je to!

Čaues H+
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2015 , 13:18   Citovat  

Kdyby někoho zajímalo, na co se připravit u výměny silentbloků spodních ramen, tak posílám nacenění z Hondy Plzeň:

Silentbloky - 6x 485,- = 2910,-
Spojovací materiál - 1400,-
Práce - 2 hodiny na každou stranu + 1,5 hodiny geometrie podvozku. V součtu 5,5 hodiny = 3900,-
Celkově 8200,- vč. DPH.

Dneska mi začala zlobit spínací skřínka zapalování. Hůř se do ní dostává klíč. Na co to vyjde?

silentyspodni.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
silentyspodni.jpg, 16.06 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.11.2015 , 13:44   Citovat  

Střelec napsal:
Kdyby někoho zajímalo, na co se připravit u výměny silentbloků spodních ramen, tak posílám nacenění z Hondy Plzeň:

Silentbloky - 6x 485,- = 2910,-
Spojovací materiál - 1400,-
Práce - 2 hodiny na každou stranu + 1,5 hodiny geometrie podvozku. V součtu 5,5 hodiny = 3900,-
Celkově 8200,- vč. DPH.

Proč tohle dávat do Hondy?? Když to dáš schopnýmu mechanikovi, tak ušetříš cca 5tis..možná i víc
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2015 , 14:00   Citovat  

Klíček máš v pohodě? Není odrbaný?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2015 , 14:30   Citovat  

Squixx napsal:
Proč tohle dávat do Hondy?? Když to dáš schopnýmu mechanikovi, tak ušetříš cca 5tis..možná i víc

To leda že by to někdo dělal zadarmo, jinak ty siláče vychází 500,- Kč jeden všude a nemá smysl tam dávat nic jiného, než originál. Stejně bych do Hondy musel na geo.

Mechanikovi se do toho moc nechce a to je to asi největší machr přes Hondy v Plzni. Radši na něj dám, než pak zase čekat na auto týden kvůli tomu, že při montáži odejde zrovna něco, co nebude k sehnání. Mám auto jako služební, takže každý den, kdy ho nemohu používat, dost finančně bolí (náhrady).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.11.2015 , 15:58   Citovat  

Tak to jo..pokud to máš takhle, tak jo
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: