Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
dj-bobr: Honda Civic 5G EG8 1992 - Znovuzrození
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 18 z 20
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.8.2015 , 16:03   Citovat  

dj-bobr napsal:
No jo, pazvuky, nejhorší na tom je, že po zvednutí a prolezení s pajcrem/tyčkou od heveru tam nic zjevnýho v řiti neni, všechny matky a šrouby dotaženy (včetně silentů do nápravnice - populární zdroj cvakání), ale stejně - jedu, dobrý, dotknu se brzdy a "lup", přidám plyn a "lup".. občas to klepne při zatáčení, ale není rozdíl jestli pod plynem nebo bez plynu..

silentbloky motoru jsou všechny dobré bez prasklin a dotažené; homokineťáky vnější jsou nové a bezvadné, vnitřní jsou zkontrolované a bez vůle, čepy se dělaly nedávno a vůli nemají, řízení je tuhé a nevaklá, jediné co je na podvozku v tuto chvíli přinejmenším diskutabilní jsou silentbloky pod tlumiči (mají prasklinu) a zadní velké silenty (puky), kteréžto jsou utržené..

a navíc auto nad 130km/h celé vibruje, to je taky príma. nemohl jsem třeba ohnout poloosu nebo těhlici? (na změření geo teď nejsou finance..)

Gumy jsem zkusil přehodit zadní-přední, bez efektu.. nevim. Zadní pravý ložisko to asi dělat nebude..

ohledně těch papírů+VTP, pošli mi prosimtě do soukromky číslo na mobil + čas kdy je vhodné volat, chce to spíš zdrbnout po telefonu, já se furt nemůžu dokopat k tomu to nějak sesumírovat a odepsat Nápad je tu!

Jen v rychlosti = koukni na destičky, řešili jsme to na Legendu byli volný v podkově (a to má najeto do 100t km, možná výrobní vada destiček? cca o 3mm menší) ikdyž tam byli ty kluzný plechy a zdáli se vůle vymezený a dělalo to přesně jak píšeš.

Tou rano by se poloosa hnout mohla, zkus zvednout kolo na hever a roztočit jestli něco neuvidíš.
Jinak pak pošlu ještě SZ během večera Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2015 , 16:24   Citovat  

Destičky? No pravdou jest, že desky se dávaly nový velmi nedávno (před Hondayem), ale nedělalo to.. a před pár dnama po výměně čepu a kloubu to taky ještě nedělalo, začalo to nějak ve čtvrtek/pátek. Nicméně na ně kouknu. Na ty Kashiyamy jezdím už dýl a nebyl s nimi problém, měl jsem je i na minulých kotoučích a nebylo to špatný, žádné nevhodné zvukové projevy z nich nelezly. Můžu teda eventuelně ještě zkouknout desky, dotáhnout všechny šrouby na brzdičích, no uvidíme..

každopádně ty vibrace začínají trochu sedět na tu poloosu Smutný než já se dostanu zase na hever, to bude uherskej rok. zkusim vlézt pod auto s vodováhou..
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2015 , 22:03   Citovat  

uherskej rok je nějakej průměr toho, jak dlouho trvá než uher definitivně zmizí?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2015 , 23:12   Citovat  

no to mě pokakej, grr.. jsem si řekl, že se ještě půjdu projet, když už jsem se vzbudil uprostřed večera, a.. od podvozku totální klid, jediné zvuky se linou z kufru od tyčky od heveru. to se bude príma diagnostikovat :/

uvažuju, že bych zkusil dálnicu, jestli se nevyléčily i ty vibrace Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2015 , 0:21   Citovat  

Update:
cvakání samozřejmě nezmizelo, je tam furt. To auto si se mnou prostě jenom hraje Úsměv

Z několika desítek rozjezdů a brždění s telefonem v režimu "video" přilepeným na podběhu/rameni/nárazníku/nápravnici jsem vysledoval, že .. ač to cvakání zní od levého kola, ve skutečnosti to od něj nejde. Odkud ale, to ví Bůh..
Cvaknutí je častější při rozjezdu, méně časté při brždění. Někdy to i několik minut necvakne, pak při rozjezdu na semaforech cvakne v okamžiku pohnutí se autem kupředu a pak to ještě odněkud zespoda zapraská, pak klidně zase několik minut klid. miluju tyhle nahodilé zvuky naštvanej

chce to vzít na hever a totálně všechno prolézt a při té příležitosti konečně vyměnit ty prachovky na čepech řízení..

dám si pyvo a du spát, pro dnešek dosti kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 11:35   Citovat  

Dneska se mi fakt echt nechce pracovat naštvanej tak updatuju toto vlákno Je to tam. infantilismus alert, sorry

bylo:
- oprava a olakování koplého kola, nazutí Falkena (tyjo, já tu reservu za tři měsíce sjel o 2.5mm), zjištění že ventilek je v řiti, zutí, přehození ventilku, nazutí, vyvážení, nahození na auto a pohoda jazzík
- rychlopřetažení leštěnkou a voskem včetně kol, mírná příprava na zimu (impregnace pryží oken a dveří, namazání zámků)
- cvakání z nápravy zmizelo Se stydím

>>>Vyhlašuju válku všemu vrzání, drnčení, skřípání a rezonování v autě, co jezdím se špuntama v uších mi začínají některé věci někdy docela vadit (věděli jste, že nejhorší věci, co v C5g drnčí při hlasitější hudbě, jsou stínítko spolujezdce, kapsa v pravém tapecu a spínač pravého okýnka v pravém tapecu?).<<<
bude:

- vyvaření/obroušení nosníku
- předzimové stříkání dutin
- chtělo by to nahodit pravý podběh a prahy
- nahození zimních pryží
- válka s nežádoucími rezonancemi
- konečně dodělat audio (zesilovač na předek a PC pod sedačku)
- něco se bude muset udělat s výfukem..
- prachovky čepů řízení

bude později:
- čidlo teploty oleje
- geometrie
- pojezdy sedaček
- náprava uchycení světlometů
- šály
- řešení koroze nosníku vlevo vzadu
- pakny zadních brzd, vyčištění a namazání samostavů
- klaxon
- výměna zadních velkých silentů (puků)
- naplnit a rozchodit klimu
- pravá zadní lišta B sloupku
- obrousit a natřít spodek dveří řidiče, celkově by chtěly vyvařit
- přelepit zadní okno
- odříznout štítek ze starého motoru a přebastlit na nový

Jinak auto jezdí momentálně k mé plné spokojenosti, lítá po světě jak divé, žere to prd, už dlouho se zase neřešilo nic zásadního, tak ať to vydrží Se stydím

palub.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
palub.jpg, 79.42 kB
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 13:35   Citovat  

dj-bobr napsal:
Dneska se mi fakt echt nechce pracovat naštvanej tak updatuju toto vlákno Je to tam. infantilismus alert, sorry

bylo:
- oprava a olakování koplého kola, nazutí Falkena (tyjo, já tu reservu za tři měsíce sjel o 2.5mm), zjištění že ventilek je v řiti, zutí, přehození ventilku, nazutí, vyvážení, nahození na auto a pohoda jazzík
- rychlopřetažení leštěnkou a voskem včetně kol, mírná příprava na zimu (impregnace pryží oken a dveří, namazání zámků)
- cvakání z nápravy zmizelo Se stydím

>>>Vyhlašuju válku všemu vrzání, drnčení, skřípání a rezonování v autě, co jezdím se špuntama v uších mi začínají některé věci někdy docela vadit (věděli jste, že nejhorší věci, co v C5g drnčí při hlasitější hudbě, jsou stínítko spolujezdce, kapsa v pravém tapecu a spínač pravého okýnka v pravém tapecu?).<<<
bude:

- vyvaření/obroušení nosníku
- předzimové stříkání dutin
- chtělo by to nahodit pravý podběh a prahy
- nahození zimních pryží
- válka s nežádoucími rezonancemi
- konečně dodělat audio (zesilovač na předek a PC pod sedačku)
- něco se bude muset udělat s výfukem..
- prachovky čepů řízení

bude později:
- čidlo teploty oleje
- geometrie
- pojezdy sedaček
- náprava uchycení světlometů
- šály
- řešení koroze nosníku vlevo vzadu
- pakny zadních brzd, vyčištění a namazání samostavů
- klaxon
- výměna zadních velkých silentů (puků)
- obrousit a natřít spodek dveří řidiče, celkově by chtěly vyvařit
- přelepit zadní okno
- odříznout štítek ze starého motoru a přebastlit na nový

Jinak auto jezdí momentálně k mé plné spokojenosti, lítá po světě jak divé, žere to prd, už dlouho se zase neřešilo nic zásadního, tak ať to vydrží Se stydím

Příteli,
dobře Ty, kvalitní progres, ale i degres.

No a s tím vrzáním, říkáme Ti to už několik let, v dobrém, že by bylo fajn, s tím něco udělat, jemněji se chovat ke spojce, nedávat štosy motoru plnými plyny atd. U mne v autě nic takového neznám. Rád Ti poskytnu known-hown a materiál, abychom to dali do kupy, ale chci vědět, že to fakt chceš a rád pomohu!!!

přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 13:44   Citovat  

No zase že bych se qůli vrzání omezoval ve formátu jízdy, to zas ne, ale nějakej kompromis se bude muset najít, včera jsem v noci měl v autě notebook a půl hodiny jsem projížděl frekvence od 25Hz do nejvyšších výšek co zvukovka dovolí (ikdyž nad 20kHz už toho stejně moc slyšet není) a při vysoké hlasitosti jsem identifikoval příčiny rezonancí - takže třeba 65-70Hz čudlík na vokno, 88Hz ten buserand na zamykání na pravejch dveřích, 120Hz kapsa pravýho tapecu, někdy to zmapuju celý, až bude čas (vánoční svátky třeba). Takže tohle bude ještě challenge - třeba jak odrezonovat ten buserand na zamykání.. oblejt ten plastovej slot okolo něj neutrálním silikonem či polepit akustickou pěnou?

Pomoc ocením, budu potřebovat určitě sehnat nějaký materiál (zejména např. šrouby uchycení stínítka), proberem to u doutníčku/cigára, až se stavíš.. děkuji je to dobrý

Jo a mimochodem mi rezonuje zpětný zrcátko, svině naštvanej to vůbec nevim jak odhlučnit, dotáhlý šroub je, pružina tam je..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 13:50   Citovat  

přátele
dj-bobr napsal:
No zase že bych se qůli vrzání omezoval ve formátu jízdy, to zas ne, ale nějakej kompromis se bude muset najít, včera jsem v noci měl v autě notebook a půl hodiny jsem projížděl frekvence od 25Hz do nejvyšších výšek co zvukovka dovolí (ikdyž nad 20kHz už toho stejně moc slyšet není) a při vysoké hlasitosti jsem identifikoval příčiny rezonancí - takže třeba 65-70Hz čudlík na vokno, 88Hz ten buserand na zamykání na pravejch dveřích, 120Hz kapsa pravýho tapecu, někdy to zmapuju celý, až bude čas (vánoční svátky třeba). Takže tohle bude ještě challenge - třeba jak odrezonovat ten buserand na zamykání.. oblejt ten plastovej slot okolo něj neutrálním silikonem či polepit akustickou pěnou?

Pomoc ocením, budu potřebovat určitě sehnat nějaký materiál (zejména např. šrouby uchycení stínítka), proberem to u doutníčku/cigára, až se stavíš.. děkuji je to dobrý

Jo a mimochodem mi rezonuje zpětný zrcátko, svině naštvanej to vůbec nevim jak odhlučnit, dotáhlý šroub je, pružina tam je..

Okay,
vyřešíme.
přátele
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2015 , 2:08   Citovat  

když nepomůže pružina, pomůže pryž Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2015 , 3:25   Citovat  

A co ty víš, třeba tu zrovna zabere silikon kouř
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.11.2015 , 8:28   Citovat  

Vím jak se cítíš, taky mi všelijaké vrzání, skříbání a bouchání po tom co se auto kompletně rozebralo a složilo leze krkem Smutný Před tou bouračkou a lakováním tam žádný z těch zvuků nebyl Bueee A za ty kličky co indikujou zavření a otevření dveří by zasloužil inženýr u Hondy popravit, to je ten nejotravnější zvuk za jízdy naštvanej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2015 , 11:18   Citovat  

Sice doublepost, ale patří to i sem:

Fčera nahozeny zimáky (Barum Polaris 3 vepředu, Sava Eskimo vzadu), alu kola uklizena k zaslouženému odpočinku.. no, citelná ztráta gripu, vyšší gumovost řízení, zato mírně vyšší komfort díky vyššímu profilovému číslu. Ale Civic na těch 13" plechovejch kolečkách najednou vypadá .. skromněji, no.
Plus nahozeny dobré plastové prahy (čistil jsem je dvě hodiny ve vaně solvinou, carlanem a rejžákem a stejně budou chtít ještě načernit.. achjo bitch to mi hlava nebere ) včetně přimontování zespoda (díky bordelovi za pomoc a M@jkovi za matroš je to dobrý ), komplet vyčištěn tapec pravých předních dveří, dotaženy všechny šroubky, octraněna majorita příčin drnčení (nejhorší je asi fakt tyčka zamykacího bazmegu a onen bazmeg sám; upadl kamsi ten filc na cestě té tyčky, který to měl tlumit..), rozebrána palubka qůli poloodpojenému káblu do budíků .. a to auto ještě jezdí Velmi šťastný

Dnes po práci sjedu do Kellyny, koupím srajdu na dutiny a naperu to tam, dnes už sněžilo Ble (samozřejmě Starline; na rotační trysku momentálně fakt neni rozpočet)
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.11.2015 , 11:31   Citovat  

dj-bobr napsal:
Sice doublepost, ale patří to i sem:

Fčera nahozeny zimáky (Barum Polaris 3 vepředu, Sava Eskimo vzadu), alu kola uklizena k zaslouženému odpočinku.. no, citelná ztráta gripu, vyšší gumovost řízení, zato mírně vyšší komfort díky vyššímu profilovému číslu. Ale Civic na těch 13" plechovejch kolečkách najednou vypadá .. skromněji, no.
Plus nahozeny dobré plastové prahy (čistil jsem je dvě hodiny ve vaně solvinou, carlanem a rejžákem a stejně budou chtít ještě načernit.. achjo bitch to mi hlava nebere ) včetně přimontování zespoda (díky bordelovi za pomoc a M@jkovi za matroš je to dobrý ), komplet vyčištěn tapec pravých předních dveří, dotaženy všechny šroubky, octraněna majorita příčin drnčení (nejhorší je asi fakt tyčka zamykacího bazmegu a onen bazmeg sám; upadl kamsi ten filc na cestě té tyčky, který to měl tlumit..), rozebrána palubka qůli poloodpojenému káblu do budíků .. a to auto ještě jezdí Velmi šťastný

Dnes po práci sjedu do Kellyny, koupím srajdu na dutiny a naperu to tam, dnes už sněžilo Ble (samozřejmě Starline; na rotační trysku momentálně fakt neni rozpočet)

Kemo,
není zač. Trysku mám doma. Tak se zastav a půjčím, nechávám si totiž ty různé hadičky, ono se to hodí. Úsměv A pořádné černidlo mám, tak to uděláme u nás v garáži a plus zavoskujeme ... přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2015 , 11:34   Citovat  

Cajk. Dneska se du po strašně dlouhé době řádně ožrat jak zákon káže; takže nejdřív zítra..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.11.2015 , 11:38   Citovat  

dj-bobr napsal:
Cajk. Dneska se du po strašně dlouhé době řádně ožrat jak zákon káže; takže nejdřív zítra..

Já mám celý týden odpolední a Sobotu k tomu 5+1 dní. Dnes návštěva Adélka a Zdenda, takže to bude možné zítra snad možná.
přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2015 , 11:42   Citovat  

Btw, to byla včera při odjezdu z dílny první jízda na zimákách se zadní nápravou v PU, drží to furt nadstandardně, jen ty zadní silenty se musej pořešit, už jsou utržený úplně Smutný
ale normálně jsem se skoro lekl, když jsem to odpálil na hloubětínské křižovatce do zatáčky, jak to drželo a zimáky jenom řvaly hrůzou (nevědě ještě, co je čeká v následujících měsících svatoušek )
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 12:51   Citovat  

decentní UPík Lucy (neplést s VW HaHaaa )

Mé hondí core dostalo aditiva ve formě nových kreativních nápadů a spřízněné duše, tož pomaloučku se obohacuje pomyslný to-do list - opět bych to rozřadil do několika kategorií jako dříve.
Zima je už, doufám, definitivně fpr wc ely a zase se vrací chuť makati na voze do pozdní noci, takže .. Lucy

Stav tachometru momentálně 371.117km.

bylo
- trable s VSS senzorem
- vycákání dutin a ošetření lokálních ložisek koroze Würth voskem
- nahození dobrých plastových prahů
- jinak nic extra, co by stálo za zmínku

bude brzy
- celková kontrola po zimě, odsolení spodku
- převážit zimáky (asi odletělo závaží - vibruje okolo 130-150km/h fakt hodně do volantu)
- pravý podběh
- stopování rezonancí a různého drnčení (první nálož eliminována - lepení palubky bylo nutné)
- letňáky fmetle na hlýnách
- repase brzdového válce
- kontrola výfuku
- definitivní řešení repráků ve dveřích s ohledem na trvanlivost

v plánu do HONDAye
- vyvaření a ošetření nosníku
- koupit kotouče
- učesání kabeláže a elektriky celkově (motorák, kabeláž VSS, kabeláž palubáku, kabeláž repro ve dveřích, kabeláž ECU), eliminace provisorních workaroundů
- uchycení subwooferu líp než jen gumicukem
- osazení zesilovače a miniATX přehrávadla mp3
- prachovky čepů
- čidlo teploty a tlaku oleje
- geometrie
- klaxon
- výměna paken zadních brzd, údržba samostavů
- uchycení světlometů
- řešení koroze dveří řidiče

výhledově, chtělo by to
- židle + pojezdy
- pokovení parabol ve světlech (nebo možná nová světla, ale to až fakt výhledově, stěží do léta)
- přešálkovat kliku
- zadní opět utržené RTA silenty vyměnit za PU
- vyřešit štítek motoru
- přelepení oken
- padl tu takový nápad.. možná swap kastle?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 14:05   Citovat  

dj-bobr napsal:
decentní UPík Lucy (neplést s VW HaHaaa )

Mé hondí core dostalo aditiva ve formě nových kreativních nápadů a spřízněné duše, tož pomaloučku se obohacuje pomyslný to-do list - opět bych to rozřadil do několika kategorií jako dříve.
Zima je už, doufám, definitivně fpr wc ely a zase se vrací chuť makati na voze do pozdní noci, takže .. Lucy

Stav tachometru momentálně 371.117km.

bylo
- trable s VSS senzorem
- vycákání dutin a ošetření lokálních ložisek koroze Würth voskem
- nahození dobrých plastových prahů
- jinak nic extra, co by stálo za zmínku

bude brzy
- celková kontrola po zimě, odsolení spodku
- převážit zimáky (asi odletělo závaží - vibruje okolo 130-150km/h fakt hodně do volantu)
- pravý podběh
- stopování rezonancí a různého drnčení (první nálož eliminována - lepení palubky bylo nutné)
- letňáky fmetle na hlýnách
- repase brzdového válce
- kontrola výfuku
- definitivní řešení repráků ve dveřích s ohledem na trvanlivost

v plánu do HONDAye
- vyvaření a ošetření nosníku
- koupit kotouče
- učesání kabeláže a elektriky celkově (motorák, kabeláž VSS, kabeláž palubáku, kabeláž repro ve dveřích, kabeláž ECU), eliminace provisorních workaroundů
- uchycení subwooferu líp než jen gumicukem
- osazení zesilovače a miniATX přehrávadla mp3
- prachovky čepů
- čidlo teploty a tlaku oleje
- geometrie
- klaxon
- výměna paken zadních brzd, údržba samostavů
- uchycení světlometů
- řešení koroze dveří řidiče

výhledově, chtělo by to
- židle + pojezdy
- pokovení parabol ve světlech (nebo možná nová světla, ale to až fakt výhledově, stěží do léta)
- přešálkovat kliku
- zadní opět utržené RTA silenty vyměnit za PU
- vyřešit štítek motoru
- přelepení oken
- padl tu takový nápad.. možná swap kastle?

Kemo,
dobře Ty a tou kastlí bych začal.

Bavili jsme se o tom s ostatními, dnes ty sedany stojí pár korun, stačí chvíli hledat a něco najedeme a udělám nějakou sbírku, proč ne. Co ostatní na to???

Ono Ti tím odpadne dost starostí ...
přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 14:53   Citovat  

Díky za nápad, ale sbírku tentokrát ne. Současnou situaci bych rozhodně nenazval nouzovou, teď to bude akorát o osobní ekonomice..
Nicméně s tím nápadem swapnout kastli jste mě mírně nahlodali Se stydím i když na to fakt nejde tlačit. Ono to je fakt logisticky (a i "jednorázově" finančně) náročnější než všechny předešlé zákroky na autě..
   Návrat  
Major je teď offline  Major
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 15:03   Citovat  

Já být tebou, tak bych taky dal jinou kastli v mnohem lepší kondici, než je ta současná. Odpadla by ti spousta práce a nejspíše i té budoucí OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 15:12   Citovat  

Major napsal:
Já být tebou, tak bych taky dal jinou kastli v mnohem lepší kondici, než je ta současná. Odpadla by ti spousta práce a nejspíše i té budoucí OK

Honzíku,
právě to bych udělal formou "sbírky": myšleno hledání a pomoc a pak třeba někoho zneužít a vrhnout se na to ... kamarád se má pomáhat.
přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 15:16   Citovat  

M@jk napsal:
Honzíku,
právě to bych udělal formou "sbírky": myšleno hledání a pomoc a pak třeba někoho zneužít a vrhnout se na to ... kamarád se má pomáhat.
přátele

Přesně tak, pokud by se dovezla kastle, tak přehození motoru a přeházení věcí. Není problém a prostory poskytnu OK
Stačí jen nějakou najít, taky se po něčem mrknu Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 15:18   Citovat  

Major napsal:
Přesně tak, pokud by se dovezla kastle, tak přehození motoru a přeházení věcí. Není problém a prostory poskytnu OK
Stačí jen nějakou najít, taky se po něčem mrknu Úsměv

Okay,
tak dj-bobra se v tomto případě nebudeme ptát a něco vymyslíme ... Tonda také říkal, že to bude nejlepší varianta ... hlavně s papírama a pokud možno s EKO výplaným.

(Bude to o bobrovi bez vydry)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 15:47   Citovat  

M@jk napsal:
Okay,
tak dj-bobra se v tomto případě nebudeme ptát a něco vymyslíme ... Tonda také říkal, že to bude nejlepší varianta ... hlavně s papírama a pokud možno s EKO výplaným.

(Bude to o bobrovi bez vydry)

Velmi šťastný No to už bude zajímavější i s papíry a eko výpalným... Třeba něco s motorem a ten pak vyndat a dá bobrův Velmi šťastný
Schválně zda se něco adekvátního najde Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 15:58   Citovat  

By mě zajímalo, jak by se dělal přepiss, evidenčka (asi ještě dokud je auto vcelku) a tyhlety ptákoviny..

Jinak mě skoro i naplňujete nadějí, díky chlapi je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 16:05   Citovat  

dj-bobr napsal:
By mě zajímalo, jak by se dělal přepiss, evidenčka (asi ještě dokud je auto vcelku) a tyhlety ptákoviny..

Něco sehnat a zbytek se už zařídí je to dobrý Jako štítek Vin v kastli se dá vždycky vyříznout a zavařit. Ale jak psal M@jk, když ta jiná kastle bude mít papíry a zaplacené Eko a kdyby ti tam sedělo i označení motoru, tak by to bylo bezva no Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 16:14   Citovat  

dj-bobr napsal:

Úplně normálně, chce to googlit intenzivně.

Já bych to nevařil, i když dnes se to umí udělat tak, že to pozná jen kriminální policie a to by vůz musel být přemětem trestné činnosti anebo by na evidenční a technické kontrole museli vědět, co a jak - nejsó blbé, že?

Nooo Ondro, my Ti to říkáme asi 3 roky, že bude "levnější" i efektivnější sehnat kastlu.

přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 16:19   Citovat  

No, vařený vinka se teď dost podrobně řeší, už mi na něj svítili baterkou letos dvakrát :/

Chce to defacto sehnat něco jako neshnilé C5g sdn se zadřeným motorem na papírech a zaplacenou eko, udělat si POVko, na plaťáku/špagátě dovézt na evidenčku, udělat ji, odstrojit, zmontánovat (ehm, na to lidi mám Lucy a k užití montany mám své důvody) a druhej den přeházet podvozek, motor, interiér atd..

Největší os wc er bude dle mého názoru přendavání motoru, povolování šroubů na která se nikdy nešáhlo a byrokracie spojená s přepissem..

a taky si popravdě nedovedu představit dopředu vytvářet rozpočet na takovouhle akci Tak to valím bulvy do léta bude budget na takovýhle akcičky nulový, pak snad pomalu začne získávat kladné znaménko..
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.3.2016 , 16:23  Naposledy upravil M@jk dne 29.3.2016 , 17:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

dj-bobr napsal:
No, vařený vinka se teď dost podrobně řeší, už mi na něj svítili baterkou letos dvakrát :/

Chce to defacto sehnat něco jako neshnilé C5g sdn se zadřeným motorem na papírech a zaplacenou eko, udělat si POVko, na plaťáku/špagátě dovézt na evidenčku, udělat ji, odstrojit, zmontánovat (ehm, na to lidi mám Lucy a k užití montany mám své důvody) a druhej den přeházet podvozek, motor, interiér atd..

Největší os wc er bude dle mého názoru přendavání motoru, povolování šroubů na která se nikdy nešáhlo a byrokracie spojená s přepissem..

a taky si popravdě nedovedu představit dopředu vytvářet rozpočet na takovouhle akci Tak to valím bulvy do léta bude budget na takovýhle akcičky nulový, pak snad pomalu začne získávat kladné znaménko..

Jasná Jasná,
do té doby se může hledat, neboj, nějak to můžeme vymyslet a přehodit motor, je to nejmenší - bordel a Mirage21 a dílna, nepropadat panice. A v létě tu nebudu mít děti, tak na to můžeme vlítnout a myslím, že když se s klukama domluvíme a něco objevíme, tak se nějak složíme a poladíme to.

A přepis je to nejmenší ... to zařídím já, neboť nebudu řešit papíry na dálku, poštu a tyhle hovadiny a že lidi nemají čas na úřady a tyhle podobné pitomosti, které jsou jen výmluvami, protože jsou lidi líní či blbý. To bych si samozřejmě zjistil předem, údaje, VIN atd., abych to prověřil.

Ondro,
nic není problém!!!
přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
dj-bobr: Honda Civic 5G EG8 1992 - Znovuzrození
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina