Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 219 z 486
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.11.2015 , 16:50   Citovat  

Střelec napsal:
To leda že by to někdo dělal zadarmo, jinak ty siláče vychází 500,- Kč jeden všude a nemá smysl tam dávat nic jiného, než originál. Stejně bych do Hondy musel na geo.

Mechanikovi se do toho moc nechce a to je to asi největší machr přes Hondy v Plzni. Radši na něj dám, než pak zase čekat na auto týden kvůli tomu, že při montáži odejde zrovna něco, co nebude k sehnání. Mám auto jako služební, takže každý den, kdy ho nemohu používat, dost finančně bolí (náhrady).

Nedivím se že se mu do toho nechce, já to dělal sám a strávil sem nad tím celou sobotu. Ble Je pravda že jsem si s tím "hrál" - vybrušoval jsem ramena od rzi a pak je natíral. Ale i tak, na každé straně jeden totálně zarezlej šroub v siláči - levněji by to mohl nacenit jen někdo, kdo to nedělal a neví do čeho jde.. Velmi šťastný Šrouby jsem ale neměnil, až dodatečně ty zarezlé.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2015 , 16:57   Citovat  

Acxe napsal:
Nedivím se že se mu do toho nechce, já to dělal sám a strávil sem nad tím celou sobotu. Ble Je pravda že jsem si s tím "hrál" - vybrušoval jsem ramena od rzi a pak je natíral. Ale i tak, na každé straně jeden totálně zarezlej šroub v siláči - levněji by to mohl nacenit jen někdo, kdo to nedělal a neví do čeho jde.. Velmi šťastný Šrouby jsem ale neměnil, až dodatečně ty zarezlé.

No právě. Zadek byl zarezlej celej a ještě omylem při demontáži zadního uložení a tlumiče+pružiny autogenem upálil nějaký siláče vzadu v nápravnicích, na které jsme museli čekat 3 pracovní dny, než přišly z Belgie Úsměv

Spíš jsem koukal, že geometrie zabere hondě 1,5 hodiny Tak to koukám! to netrvalo ani u quattra na Audi. Za 30-40 minut bylo hotovo, obě nápravy. Asi rovnou počítají s tím, že to tam všude bude zarezlé taky Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 18.11.2015 , 19:18   Citovat  

Jelikož přichází zima a už budu muset vyměnit baterii, tak osvěžím téma autobaterií do 2.4. Mám tam teď Vartu, tak přemýšlím nad ní, anebo origo od Hondy. Dočetl jsem se že na baterky od Hondy nedáte dopustit, tak se Vás ptám kterou byste mi doporučili? A je-li tu někdo ze Zlínského kraje, zeptám se ještě, nejbližší Honda je ve Zlíně co? Díky za odpovědi OK
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2015 , 22:18   Citovat  

Střelec napsal:

Práce - 2 hodiny na každou stranu + 1,5 hodiny geometrie podvozku. V součtu 5,5 hodiny

To je normočas jen když to půjde povolit ale z 90% to tak není, šrouby bývají zarezlé v silentbloku.Tak cena se vyšplhá mnohem víc.e
Ještě přihodím foto silentbloku,druhovýroba životnost rok a cca12tis/km je to sice z C7G ale řešený to maj podobně.Origo vydržel 160tis/km Velmi šťastný

rameno.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
rameno.jpg, 1.38 MB

C7G.jpg

C7G.jpg, 1.5 MB
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 10:57   Citovat  

DworiBak napsal:
To je normočas jen když to půjde povolit ale z 90% to tak není, šrouby bývají zarezlé v silentbloku.Tak cena se vyšplhá mnohem víc.e
Ještě přihodím foto silentbloku,druhovýroba životnost rok a cca12tis/km je to sice z C7G ale řešený to maj podobně.Origo vydržel 160tis/km Velmi šťastný

To je právě ono. Proč platit takovou práci, aby to potom vydrželo 3 měsíce? Velmi šťastný Jedině origo.
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 11:35   Citovat  

Tak sem vcera nahodil novy desticky předek+zadek od EBC yellowstuff tak po čase poreferuju VTEC
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 13:01   Citovat  

Zdary panove ,rozjel jsem mensi vec a to ,ze prodavam type s bodykit a mam v planu vymenit predni naraznik z maskou za pofaceliftovej bez lipu .. a az ted jsem jsi uvedomil jestli to bude na 100% kompatibilni se predface kapotou ,svetlama a blanikama tak jse ptam jestli to nekdo vi na 100% ..

jinak abych predesel otazkam proc ,tak mam v planu vetsi snizeni podvozku a OEM CTR8G kola a poface zadni kridlo budu casem taky schanet a ten kit mi k te me predstave uz tolik nepsuje Velmi šťastný

jen pro ukazku jakou mam predstavu Se stydím

img3219xmmmmhhh.jpg

img3219xmmmmhhh.jpg, 2.91 MB
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 15:55   Citovat  

Řeším to taky a co jsem si vsimnul tak snad je rozdil jen v kapote, protože predface tam na ru chromovanou listu ale poface ne. Poradi nekdo?
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 18:22   Citovat  

Pri tej cene silenblokov od OEM honda...sa čudujem že niekto ide na tom šetriť
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 19:03  Naposledy upravil DworiBak dne 19.11.2015 , 21:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Po face má kapotu bez lišty,tím pádem i jiná maska širší než na předface a jiný plast na chladičové stěně na vrchu.
Co jsem koukal tak když někdo dáva po face nárazník, kapotu maskuje kůží na kapotě nebo lištu do barvy vozu jinak je to jak pěst na oko.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 19:37   Citovat  

DworiBak napsal:
..Co jsem koukal tak když někdo dáva po face kapotu maskuje kůží na kapotě nebo lištu do barvy vozu jinak je to jak pěst na oko.

Tam mělo být asi "když někdo dává poface nárazník...",jinak tomu nerozumím moc.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 21:27   Citovat  

DworiBak napsal:
Po face má kapotu bez lišty,tím pádem i jiná maska širší než na předface a jiný plast na chladičové stěně na vrchu.
Co jsem koukal tak když někdo dáva po face kapotu maskuje kůží na kapotě nebo lištu do barvy vozu jinak je to jak pěst na oko.

to je ale jen optickej detail z dalky na stribrnem aute ji neni ani videt
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2015 , 21:33   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
to je ale jen optickej detail z dalky na stribrnem aute ji neni ani videt

Je to vidět dost i na stříbrné, kor když maska je mnohem širší a vůbec ta lišta na kapotě na to nenavazuje jako u před face.

Kmóďa díky za upozornění
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2015 , 0:09   Citovat  

Pro zajímavost zde dávám odkaz na Pilový diagram Accord 2.0 .
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.11.2015 , 18:28   Citovat  

Tak už mi přišly tyčky stabilizátoru na zadní nápravu od Lemförder a na krabičce je made in TAIWAN. Velmi šťastný
Myslel jsem, že to je německá kvalitní výroba ...
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2015 , 20:09   Citovat  

Petr_cze napsal:
Tak už mi přišly tyčky stabilizátoru na zadní nápravu od Lemförder a na krabičce je made in TAIWAN. Velmi šťastný
Myslel jsem, že to je německá kvalitní výroba ...

A po vybalení vykoukne CTR HaHaaa
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2015 , 20:58   Citovat  

Ak majú výrobu nastavenú kvalitne v taiwane, tak by som tam problém nevidel... Celé je to o prístupe firmyku kvalite
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2015 , 22:20   Citovat  

Dopis napsal:
A po vybalení vykoukne CTR HaHaaa

To se stane když je na krabičce Made in Korea.
V Taiwanu maj vlastní plant.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2015 , 23:40   Citovat  

Aqwertzz napsal:
2.2cdti nad 3 tis. Otáček znatelně cuka. Není to pravidlem stalo se to zatím asi tak pětkrát při různých rychlostech, najeto 2000km. Nejaka klasicka zavada u Accorda?

Dalsi vec, propadl se pedal spojky, po rozhybani zase funguje, ale ne na 100%

Diky za tipy.
   Návrat  
haceink je teď offline  haceink
PříspěvekZaslal: 21.11.2015 , 13:49   Citovat  

ZDravím mam accord 7g po faceliftu a muzu mit navigaci original ale je bohuzel z pred faceliftu jde mi o to jestli pujde zapojit nepotrebuju navigaci jde mi jen aby fungovalo radio klima a casem chci na ni napojit parkovaci kameru jelikoz u pred face jsou tlacitka na vyhrivani skel a zrcatek jinak nez u po face tak me tkay zajima jestli to bude fungovat

diky za odpoved
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2015 , 16:17   Citovat  

Hlavně taky musí být ze stejné motorizace diesel nebo benzin každý má jinak naprogramován jednotku klimatizace která je součástí rádia.
   Návrat  
nudissima je teď offline  nudissima
PříspěvekZaslal: 21.11.2015 , 18:44   Citovat  

Ahoj,
Koupil jsem accorda 7G poface v sedanu s eibachem (jen pera) a dost premyslim o tom, ze nahodim original pera. Furt nekde drhnu spodkem a vzhledem k tomu, ze se blizi zima a u nas se nesoli, nechci delat pluh. Mate nekdo zkusenosti jak se na originalnich perach auto chovalo a jaky vyhody a nevyhody to melo pred eibachem (popr jinými pery)? Moc bych to ocenil.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2015 , 19:02   Citovat  

nudissima napsal:
Ahoj,
Koupil jsem accorda 7G poface v sedanu s eibachem (jen pera) a dost premyslim o tom, ze nahodim original pera. Furt nekde drhnu spodkem a vzhledem k tomu, ze se blizi zima a u nas se nesoli, nechci delat pluh. Mate nekdo zkusenosti jak se na originalnich perach auto chovalo a jaky vyhody a nevyhody to melo pred eibachem (popr jinými pery)? Moc bych to ocenil.

oco prosimte furt drhnes ja mam na toureru komplet KONi a drhnu tak maximalne v servisu kdyz vyjizdim na 40cm rampu kdyz ma stojan zabranej ,tvuj einbach bude max 1cm nizsi ,to musis jezdit snad po lesnich cestach ,jinak original pera se ti do lesa hodi jinak je to nejhorsi vec co zosklivy tve auto a tvrdost se snizi o malinko ,mozn bych skusil jen podlozit pera na zimu samozrejme ne drevem Velmi šťastný ale spis vysustrouzenymy podlozkama ..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.11.2015 , 19:12   Citovat  

Zatim jsou to jen prevazne retardery (a to i takovy o kterych bych kdysi ani neuvazoval, ze musim jet pul kilometru v hodine abych nedrel spodkem. A toto me celkem strasi pred zimou kdy jezdim cca 20-30 km po ujezdene vrstve snehu, ve které se vyjezdi i 15 cm hluboke koleje. Pokud by to melo byt jen o vzhledu, asi bych to prezil. Úsměv
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2015 , 19:18   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Zdary panove ,rozjel jsem mensi vec a to ,ze prodavam type s bodykit a mam v planu vymenit predni naraznik z maskou za pofaceliftovej bez lipu .. a az ted jsem jsi uvedomil jestli to bude na 100% kompatibilni se predface kapotou ,svetlama a blanikama tak jse ptam jestli to nekdo vi na 100% ..

jinak abych predesel otazkam proc ,tak mam v planu vetsi snizeni podvozku a OEM CTR8G kola a poface zadni kridlo budu casem taky schanet a ten kit mi k te me predstave uz tolik nepsuje Velmi šťastný

jen pro ukazku jakou mam predstavu Se stydím

faceliftová kapota je jiná, nemá tu chromovanou lištu...
nárazník sháním, páč chci ten bodykit Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2015 , 20:02   Citovat  

Petura napsal:
faceliftová kapota je jiná, nemá tu chromovanou lištu...
nárazník sháním, páč chci ten bodykit Úsměv

nezjistoval jsi nahodou co stoji origo novej poface naraznik ,nebo ten type s predface kit ?
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2015 , 20:05   Citovat  

nudissima napsal:
Zatim jsou to jen prevazne retardery (a to i takovy o kterych bych kdysi ani neuvazoval, ze musim jet pul kilometru v hodine abych nedrel spodkem. A toto me celkem strasi pred zimou kdy jezdim cca 20-30 km po ujezdene vrstve snehu, ve které se vyjezdi i 15 cm hluboke koleje. Pokud by to melo byt jen o vzhledu, asi bych to prezil. Úsměv

Origo podvozek je optimální střed pro takový auto. Sedí dobře a můžu i rychleji přes nerovnosti, např. špatný žel. přejezdy.
Taky se mi povedlo přejet rychleji velkej retardér, který jsem neviděl a strášná rána, ale to byla vyjímka.
Předtím jsem měl C7G -35/35 weitec a to jsem si nedovolil co s A7G (přes nerovnosti).
Je to na tobě, jestli jezdíš kde budeš mít problém, tak sehnat někoho s kým to vyměníš a dá ti doplatek... Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2015 , 20:22   Citovat  

petrp napsal:
Origo podvozek je optimální střed pro takový auto. Sedí dobře a můžu i rychleji přes nerovnosti, např. špatný žel. přejezdy.
Taky se mi povedlo přejet rychleji velkej retardér, který jsem neviděl a strášná rána, ale to byla vyjímka.
Předtím jsem měl C7G -35/35 weitec a to jsem si nedovolil co s A7G (přes nerovnosti).
Je to na tobě, jestli jezdíš kde budeš mít problém, tak sehnat někoho s kým to vyměníš a dá ti doplatek... Mrk

no pres retardery jsem si dovolil rychleji projet snat jen ve pezotu 607 ,na honde origo nebo neorigo nikoliv sice to podvozek utlumi ale ranu dostane zbytek podvozku ,jinak na mam accordu to taky jde prez prejezd i v kile ,ale jen pres misto ktere dobre znam, jinak to musi bejt retarder jako krava kdyz drhnes ,kdyz mas svetlou vysku pres 10cm Velmi šťastný
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2015 , 20:48   Citovat  

Taky si nedovedu představit ten retardér Velmi šťastný když si vezmu že mám PROkit a S paket tak jediný co hlídám jsou starý obrubníky protozě ty se mi nevejdou pod auto jinak vše v pohodě a zatím jsem si nikde neškrtnul Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.11.2015 , 22:02   Citovat  

Alias napsal:
Taky si nedovedu představit ten retardér Velmi šťastný když si vezmu že mám PROkit a S paket tak jediný co hlídám jsou starý obrubníky protozě ty se mi nevejdou pod auto jinak vše v pohodě a zatím jsem si nikde neškrtnul Úsměv

No ono prave potkavam prave ty homemade retardery anebo retardery, ktere jsou v mistech, kde jsou prejizdeny zatlaceny do zeme, takze cumi akorat ten stred, o ktery pak drhnu a to jedu pres ne jako snek. Na hydroactive citroenu jsem je taky vubec neresil Úsměv
Origo pera mam a rozhoduji se o prechod na OEM proto me zajima jaky jizdni vlastnosti ma A7G na origo perach.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina