Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
delSolTeam.cz
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 21:42   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj,
no to já taky, ale končím mám takový pocit ve Čt ve 20.30h, takže nez bych přijel, s dětma, tak to raději ráno. V pátek. To jistí. Vás vzbudíme.

Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Tomu rozumím.. Dřív než v 9 ale nevstávám... HaHaaa Hihi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 21:56   Citovat  

asi pojedem s m@jkem v tandemu Cool

Potřebuju mít nějakej "trezor" na věci takže jedu svym. Loni se to moc neosvědčilo a pořád jsem někoho musel otravovat abych si k němu dal foťák
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 22:29   Citovat  

83427 napsal:
asi pojedem s m@jkem v tandemu Cool

Potřebuju mít nějakej "trezor" na věci takže jedu svym. Loni se to moc neosvědčilo a pořád jsem někoho musel otravovat abych si k němu dal foťák

Tak určitě Velmi šťastný

Mně to kamaráde nevadilo. Ale naprosto Tě chápu.
přátele je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 8:44   Citovat  

84237: To asi není žádný problém... přátele
   Návrat  
Alíček je teď offline  Alíček
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 9:03   Citovat  

ať už to vypukne !! Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 10:45   Citovat  

Alíček napsal:
ať už to vypukne !! Je to tam.

Někdo se hodně těší... Lucy Lucy Lucy
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 11:13   Citovat  

SpaceMan napsal:

Tyhle komorní akce by se měli konat snad každý měsíc ... přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 11:40   Citovat  

SpaceMan napsal:

jo jooo, už se moc těším Úsměv Sice to letos bude bez Honyny, ale o to přece na delsol day úplně nejde Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 12:37  Naposledy upravil SpaceMan dne 28.5.2014 , 13:13, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jsem rád, že lidi zachovávají přízen delSolTeamu a delSolDayi i když prodali del Solku nebo jí vůbec nemají. Očividně jim je na tom srazu dobře ať už s del Solkou, s jinou Hondou, nebo úplně s jinou značkou auta a to je ten hlavní důvod, proč to rok co rok dělám a snažím se vždy posunout někam dál.

Díky!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 12:42   Citovat  

SpaceMan napsal:
Jsem rád, že lidi zachovávají přízen delSolTeamu a delSolDayi i když prodali del Solku nebo jí vůbec nemají. Očividně jim je na tom srazu dobře a to je ten hlavní důvod proč to rok co rok dělám a snažím se vždy posunout někam dál.

Díky!

Přesně! Je nám tam krásně, poznali jsme tam spoustu super lidí a proto se budeme vždycky rádi vracet. Takže koukejte ten čas popohnat ať už můžu leštit a balit Velmi šťastný letos si to hodlám užít víc než kdy jindy!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 13:15   Citovat  

Alíček napsal:
Přesně! Je nám tam krásně, poznali jsme tam spoustu super lidí a proto se budeme vždycky rádi vracet. Takže koukejte ten čas popohnat ať už můžu leštit a balit Velmi šťastný letos si to hodlám užít víc než kdy jindy!

Hele umím ledaccos, ale Superman, bůh ani timekeeper nejsem...

Je to jen 24 dní = 576 hodin = 34 560 minut = 2 073 600 vteřin
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 13:19   Citovat  

SpaceMan napsal:
Hele umím ledaccos, ale Superman, bůh ani timekeeper nejsem...

Je to jen 24 dní = 576 hodin = 34 560 minut = 2 073 600 vteřin

tak já teda počkám nooo Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 13:36   Citovat  

SpaceMan napsal:
Jsem rád, že lidi zachovávají přízen delSolTeamu a delSolDayi i když prodali del Solku nebo jí vůbec nemají. Očividně jim je na tom srazu dobře ať už s del Solkou, s jinou Hondou, nebo úplně s jinou značkou auta a to je ten hlavní důvod, proč to rok co rok dělám a snažím se vždy posunout někam dál.

Díky!

Tak určitě panie ... u nás je to umocněno ještě v osobní rovině, kdyby si mne nikdy nepozval asi sám bych nezavítal ... tímto moc děkuji.

M.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 14:55   Citovat  

M@jk napsal:
Tak určitě panie ... u nás je to umocněno ještě v osobní rovině, kdyby si mne nikdy nepozval asi sám bych nezavítal ... tímto moc děkuji.

M.

přátele Od toho jsou přátelé je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 12:30   Citovat  

Ahoj bando,
tak po více než roce stagnace tohohle topicu to trochu oživím.

delSolTeam.cz prodělal restrukturalizace webových stránek - doslova webové stránky od nuly. Důvodem byl přechod na jiný systém stránek, který přinesl spousty novinek. Podívejte se na tudy odkaz

Takže pokud tady jsou del Solaři, kteří u nás byli nebo se chtějí registrovat. Tak směle do toho. Časem budou přibývat další a další věci. Aktuálně máme skoro hotovou fotogalerii, která je dostupná na našich stránkách. Ve fóru jsou přidané návody, FAQ a hlavně taky DIY od našich uživatelů.

Všichni jste vítáni. Úsměv přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.12.2015 , 21:17   Citovat  

SpaceMan napsal:
Ahoj bando,
tak po více než roce stagnace tohohle topicu to trochu oživím.

delSolTeam.cz prodělal restrukturalizace webových stránek - doslova webové stránky od nuly. Důvodem byl přechod na jiný systém stránek, který přinesl spousty novinek. Podívejte se na tudy odkaz

Takže pokud tady jsou del Solaři, kteří u nás byli nebo se chtějí registrovat. Tak směle do toho. Časem budou přibývat další a další věci. Aktuálně máme skoro hotovou fotogalerii, která je dostupná na našich stránkách. Ve fóru jsou přidané návody, FAQ a hlavně taky DIY od našich uživatelů.

Všichni jste vítáni. Úsměv přátele

přátele je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2015 , 10:39   Citovat  

M@jk napsal:
přátele je to dobrý

Díky díky. Sebralo mi to hodně času, ale nabídlo to v podstatě o 100% víc než původní systém. Asi nejzásadnější je, že s webem se dá pracovat na počítači, tabletu ale i telefonu, což bylo v minulosti dosti nekomfortní. Dalším plusem jsou obrázky v příspěvku, stažitelné soubory, a taky okna pro přehrávání videí přímo na stránkách.

Teď ještě budu vařit kuchařku, co vše se dá nastavit v profilu, jak přidávat fotky do příspěvků atd. Úsměv Prostě How to do...

Stojí mě to nemálo práce, ale když už něco dělám, tak to chci udělat jak nejlépe umím. Úsměv
   Návrat  
amwas je teď offline  amwas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 17:41   Citovat  

[quote="SpaceMan"]Díky díky. Sebralo mi to hodně času, ale nabídlo to v podstatě o 100% víc než původní systém. Asi nejzásadnější je, že s webem se dá pracovat na počítači, tabletu ale i telefonu, což bylo v minulosti dosti nekomfortní.

Já Ti nevím Karle, ale to nové rozhranie... som z toho rozčarovaný. Kde sa podeli všetky tie super články, návody... Chcel som sa stať členom, ale ten nový web ma odradil Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 11:28   Citovat  

amwas napsal:
SpaceMan napsal:
Díky díky. Sebralo mi to hodně času, ale nabídlo to v podstatě o 100% víc než původní systém. Asi nejzásadnější je, že s webem se dá pracovat na počítači, tabletu ale i telefonu, což bylo v minulosti dosti nekomfortní.

Já Ti nevím Karle, ale to nové rozhranie... som z toho rozčarovaný. Kde sa podeli všetky tie super články, návody... Chcel som sa stať členom, ale ten nový web ma odradil Smutný

Ahoj pane, je mi líto, že na základě vzhledu Tě odradilo se k nám přidat. Vzhled je v tuto chvíli až na poslední pozici. Doplňuji totiž postupně všechny ty SUPER ČLÁNKY a NÁVODY (viz tudy odkaz ). Vím, že po vzhledové stránce je ještě potřeba hodně zapracovat, ale prosím o trochu shovívavosti v tomto směru. První je funkčnost, pak krása. Úsměv

Díky.

přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 12:39   Citovat  

[quote="amwas"]
SpaceMan napsal:
Díky díky. Sebralo mi to hodně času, ale nabídlo to v podstatě o 100% víc než původní systém. Asi nejzásadnější je, že s webem se dá pracovat na počítači, tabletu ale i telefonu, což bylo v minulosti dosti nekomfortní.

Zdravím,
vzhledem k tomu, že se ze Spacemanem znám možná už pomalu 10let, kamaráde/příteli, už to bude dekáda ty starej dědku, a vím, co práce na tom nechal, nechává a nechávat bude, dovolím si "orodovat": VYDRŽAŤ A TRPEZLIVOSŤ, lebo niekedy to nieje len o pozlátku, ale o tom, čo sa krýva vo vnútri.

je to dobrý přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 17:35   Citovat  

M@jk napsal:
Zdravím,
vzhledem k tomu, že se ze Spacemanem znám možná už pomalu 10let, kamaráde/příteli, už to bude dekáda ty starej dědku, a vím, co práce na tom nechal, nechává a nechávat bude, dovolím si "orodovat": VYDRŽAŤ A TRPEZLIVOSŤ, lebo niekedy to nieje len o pozlátku, ale o tom, čo sa krýva vo vnútri.

je to dobrý přátele

10 let? nene... Velmi šťastný To je doba... Nicméně díky za podporu. Ono to pak půjde rychle, ale teď je potřeba doladit jednotlivé detaily. Na začátku roku pak proběhne Členská rada, kdy dáme ještě s klukama hlavy dohromady a vymyslíme, co by se dalo vytunit a vylepšit.

Návod už se taky pomalu chýlí ke konci... Úsměv
   Návrat  
amwas je teď offline  amwas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 19:23   Citovat  

M@jk napsal:
Zdravím,

je to dobrý přátele

Tak hej, trochu som sa unáhlil. Vás oboch síce poznám iba z vašich príspevkov, no myslím že sú vždy k dobru veci. Majú vypovedaciu hodnotu, bez osobných útokov proti oponentovi... Bude mi cťou stať sa aj členom DelSolTeam-u. Držím päste nech sa dielo darí Spejsmene. OK

Hups! Už sa to tam plní Úsměv Prihováram sa za zaradenie všetkých starých článkov (trebárs do oddelenia Archív), bolo to fajn "počteníčko" aj pre zábavu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.12.2015 , 23:02   Citovat  

amwas napsal:
Tak hej, trochu som sa unáhlil. Vás oboch síce poznám iba z vašich príspevkov, no myslím že sú vždy k dobru veci. Majú vypovedaciu hodnotu, bez osobných útokov proti oponentovi... Bude mi cťou stať sa aj členom DelSolTeam-u. Držím päste nech sa dielo darí Spejsmene. OK

Hups! Už sa to tam plní Úsměv Prihováram sa za zaradenie všetkých starých článkov (trebárs do oddelenia Archív), bolo to fajn "počteníčko" aj pre zábavu.

Sorka,
trochu som Ti to upravil, aby sme nemali zbytočných príspevkov.

A uctivo ďakujem(e) (snad aj za Davida alias Spacemana) za pochvalu, toto je asi to naj, čo može iný urobiť, že ohodnotí takto druhých za ich spravanie a konanie. Myslím, že sa snažíme, čo možeme.
přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
delSolTeam.cz
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina