Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 228, 229, 230 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 229 z 486
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2015 , 18:26   Citovat  

Střelec napsal:
Pěkné OK Ještě sehnat volant a můžeš to prodat mimo klub jako poface Velmi šťastný

nene staci jete sehnat poface prahy a vnitrek vyhovuje jak je ,jinak tohle auto bude slouzit jeste pekne dlouho je to dobrý
takze zadnej prodej nebude pokud z nej nebude vrak Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.12.2015 , 19:16   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Tak potom co mi prisli prahy na sedana poface mistou tourer a vcerejsi eskapade v Polsku Velmi šťastný ,tak dneska uz mam poface naraznik kdyby nekdo chtel poface sedan prahy ,ozvete se ,jinak kapotu bych vzal taky z Polska,ale byla v horsim stavu nez ta moje ,takze se nejspis lakne jen ta chrom lista do stribrne nebo cerne Úsměv , ikdyz tak strasne to nevypada jak jsem cekal Úsměv
Jinak bylo stim trosku sjani Velmi šťastný nesedi to jako uplne plug and play ,ale zmakl jsem to Hihi

na rade je zani kridlo a stim si nevim rady ,vi vubec nekdo jak to sundat ze dveri a prendat na jine ,vysroubolval jsem co jsem videl asi 6 sroubku a porad tam drzi a nechci to ulomit kdyz to byl jedinej co se dal sehnat to mi hlava nebere

Určitě se kapota předface a poface liší jen tou lištou? U předface jde linie prolisu v kapotě od čelního skla až do nárazníku,skoro k SPZ,je to takový pěkně čistý,jak tam máš ten poface předek,přijde mi ten prolis v napojení kapoty a masky takový divný...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2015 , 20:38   Citovat  

Kmóďa napsal:
Určitě se kapota předface a poface liší jen tou lištou? U předface jde linie prolisu v kapotě od čelního skla až do nárazníku,skoro k SPZ,je to takový pěkně čistý,jak tam máš ten poface předek,přijde mi ten prolis v napojení kapoty a masky takový divný...

dle mne rozdil je jen v liste a to ze poface maska je vystoupla dopredu takze nelicuje kryt predni vyztuhy co drzi svetla takze je tam mezirka cca 3cm a je videt za masku ,ale to neresim ,co je pod kapotou me nevadi a spodni plasty taky nelicujou kdyz predface naraznik je o malinko dole uzsi ,ale da se to pritahnout uplne v pohode a prisroubovat tak jako by to bylo origo je to dobrý
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 9:17   Citovat  

Setkal se uz nekdo s vynechavaním posilovace rizeni po nastartováni a nekdy i behem jizdy? to mi hlava nebere
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 9:22   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Setkal se uz nekdo s vynechavaním posilovace rizeni po nastartováni a nekdy i behem jizdy? to mi hlava nebere

Kdysi jsem řešil na jiném autě a byl to nedostatek hydraulické kapaliny. Když točíš volantem na místě, slyšíš hučení?

To je ta lepší varianta. Ta horší je odcházející servo Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 10:47   Citovat  

Aqwertzz napsal:

Pozri a skús vymeniť kvapalinu / ale celú/ mne to pomohlo treba pozrieť aj remeň v akom je stave ak nepomôže tak servo KO .
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 10:56   Citovat  

Zvykne praskať hadica ( u mňa pri 155 000 km )
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 11:04   Citovat  

Aqwertzz napsal:

Po nastartovani to dela relativne bezne treba C8G, kdyz ma slabou baterii, setrici rezim. Zkus se podivat i na tuhle moznou pricinu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 11:42   Citovat  

Kluci jak mam vyresit zasekavajici se zadni pistky ,uz me to prestava bavit stejnej problem jsem mel u 6G ,problem je ,ze z celyho roku auto stoji v garazi pul roku ,mesic jezdi a mesic stoji v garazi ..pred pulrokem promazano a ted znova zapeceny, kotouce KO a desky uplne zmizeli.. mam sto chuti tam dat jiny brzdice naštvanej zitra je prozatim zrepasuji a vymenim desky a kotouce ,ale za pul roku to budu nejspis zase resit ...
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 11:46   Citovat  

markos napsal:
Tu to máš čo je to pulser:

The Pulser is the ring on the axle that the wheel speed sensor gets its reading from. Take a look at the ring and see if there are any marks, chips, or inconsistencies with the pattern which might make it get a bad reading. I work for Acura and per our troubleshooting, it says that if there is no chips in the teeth whatsoever, check for a loose connection at the abs control unit. If everything checks out ok there, you have a bad unit. Click the image to open in full size.

Takže asi máš zjavne poškodený ten magn. prúžok. ŽiaĽ, to vidím na nový zadný náboj :/

Ja som mal cely magneticky pruzok vyskrabany, melelo sa to tam a chyby boli:

12 – wheel senor (electrical noise/intermittent interuption) FR
14 – wheel senor (electrical noise/intermittent interuption) FL
16 – wheel senor (electrical noise/intermittent interuption) RR
18 – wheel senor (electrical noise/intermittent interuption) RL
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 15:21   Citovat  

Bully napsal:
Po nastartovani to dela relativne bezne treba C8G, kdyz ma slabou baterii, setrici rezim. Zkus se podivat i na tuhle moznou pricinu.

C8G má ale elektrické řízení a A7G hydraulické, elktronické měly jen modely z Lkas což byly pro UK trh
Spíš zkontrolovat servo olej,popřípadě únik, řízeni/hadice .

DOHCVTEC napsal:
Kluci jak mam vyresit zasekavajici se zadni pistky ,uz me to prestava bavit stejnej problem jsem mel u 6G ,problem je ,ze z celyho roku auto stoji v garazi pul roku ,mesic jezdi a mesic stoji v garazi ..pred pulrokem promazano a ted znova zapeceny, kotouce KO a desky uplne zmizeli.. mam sto chuti tam dat jiny brzdice naštvanej zitra je prozatim zrepasuji a vymenim desky a kotouce ,ale za pul roku to budu nejspis zase resit ...

Použít originál Honda a vazelínu na to určenou,nebo použít komplet nový držák.Není náhodou závada někde jinde.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 15:25   Citovat  

Možno laická otázka ale v manuály Honda som nenašiel typ chladiacej kvapaliny, potrebujem troška doliať. Výraz podľa niektorých stránok "červená" mi moc nestačí..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 15:30   Citovat  

honda coolant type 2 ,jedná se o modrou spíš až modrozelenou chladící kapalinu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 16:12   Citovat  

DworiBak napsal:
Použít originál Honda a vazelínu na to určenou,nebo použít komplet nový držák.Není náhodou závada někde jinde.

jakej drzak myslis ? myslis brzdic ..No nejspis nebude ,brzdovka je nova a bylo promazano a valecek se po pul roce proste nevraci ,nejhorsi je ,ze nevim vlastne proc ,ze auto stoji mesic a pak se jezdi mesic ? auto je jinak zaparkovany ,ale rucka neni zatazena takze ji moc nepouzivam ,nebo prave proto ,ze ji moc nepouzivam nebo co to mi hlava nebere brzdy jsou tam origo ,zitra davam textar a repasni sadu z valeckama a uvidime jak dlouho to vydrzi ..
   Návrat  
owraka je teď offline  owraka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 16:33   Citovat  

Tak popisu situaci ktera nastala pri snaze opravit central tak jak popisuji kolegove u civic 7g. Dostal jsem ven mechanismus vyndali jsme cast, kde je motorek, motorek rozebrali a vycistili a ted prichazi ta jobovka. Pri zpetne montazi kdy uz byl pripevnen zamek ve dverich, tahla dana tak jak maji byt jsem s radosti a pln ocekavani zabouchldvere a ted to prislo.... tahnu za kliku a nic, za vnitrni kliku, nic... proste dvere se chovaji jako zamcene i kdyz manualne vytahnu cudlik na zamykani dveri. Jako korunu tomu vsemu jsem nasadil to, kdyz jsem se rozhodl vyzkouset stahovani okna kvuli tomu, jestli jsem dal spravne tu tesnici gumu uvnitr lyziny ve ktere jezdi okno. Uz pri stahovani se oknu moc nechtelo, ale stahovalo, rikam si ze to stahnu az dolu, aby si guma dejme tomu jeste sedla atd. Konecny stav je takovy, ze nejsem schopny otevrit spolujezdcovi dvere, nemuzu vytahnout okynko. Relatko na stahovani cvakne pouze pri smeru dolu, nahoru se zadny cvaknuti v relatku neozve. Nejlepsi na tom je, ze se ted pres sjete okno nedostanu k tomu zamku nebo zamykacimu mechanismu na dvere. Zitra ma prijet clovek, co mi s tim snad nejak pomuze, ale podle jeho slov se cely ten mechanismus bude muset vylomit. Tak jsem si vynadal do vsdch moznych casti lidskeho tela, jak muzskeho tak zenskeho... kdyby nahodou nekdo z vas prisel s nejakym resenim, radou nebo napadem, budu rad
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 16:39   Citovat  

owraka napsal:
Tak popisu situaci ktera nastala pri snaze opravit central tak jak popisuji kolegove u civic 7g. Dostal jsem ven mechanismus vyndali jsme cast, kde je motorek, motorek rozebrali a vycistili a ted prichazi ta jobovka. Pri zpetne montazi kdy uz byl pripevnen zamek ve dverich, tahla dana tak jak maji byt jsem s radosti a pln ocekavani zabouchldvere a ted to prislo.... tahnu za kliku a nic, za vnitrni kliku, nic... proste dvere se chovaji jako zamcene i kdyz manualne vytahnu cudlik na zamykani dveri. Jako korunu tomu vsemu jsem nasadil to, kdyz jsem se rozhodl vyzkouset stahovani okna kvuli tomu, jestli jsem dal spravne tu tesnici gumu uvnitr lyziny ve ktere jezdi okno. Uz pri stahovani se oknu moc nechtelo, ale stahovalo, rikam si ze to stahnu az dolu, aby si guma dejme tomu jeste sedla atd. Konecny stav je takovy, ze nejsem schopny otevrit spolujezdcovi dvere, nemuzu vytahnout okynko. Relatko na stahovani cvakne pouze pri smeru dolu, nahoru se zadny cvaknuti v relatku neozve. Nejlepsi na tom je, ze se ted pres sjete okno nedostanu k tomu zamku nebo zamykacimu mechanismu na dvere. Zitra ma prijet clovek, co mi s tim snad nejak pomuze, ale podle jeho slov se cely ten mechanismus bude muset vylomit. Tak jsem si vynadal do vsdch moznych casti lidskeho tela, jak muzskeho tak zenskeho... kdyby nahodou nekdo z vas prisel s nejakym resenim, radou nebo napadem, budu rad
nevím, co ja vím okno bys měl vytlacit rucne nahoru, není pripevnene k tomu mechanismu
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 17:01   Citovat  

Okno tam drzi jak pribity, mozna drzi pevneji nez zidovaka vira... to jsem zkousel, vzit za nej zespodu a snazit se ho vytahnout, ale proste to nejde, nevim na kolik je potreba tahnout aniz bych poskodil stahovaci mechanismus, zkousel jsem to i po odsroubovani lyziny ke dverim ve snaze ze bych ulevil pripadmemu napeti, ale okno se proste nehne
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 17:10   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jakej drzak myslis ? myslis brzdic ..No nejspis nebude ,brzdovka je nova a bylo promazano a valecek se po pul roce proste nevraci ,nejhorsi je ,ze nevim vlastne proc ,ze auto stoji mesic a pak se jezdi mesic ? auto je jinak zaparkovany ,ale rucka neni zatazena takze ji moc nepouzivam ,nebo prave proto ,ze ji moc nepouzivam nebo co to mi hlava nebere brzdy jsou tam origo ,zitra davam textar a repasni sadu z valeckama a uvidime jak dlouho to vydrzi ..

Sekají se čepy nebo pístek v brzdiči?A co destičky ty se volně pohybují?
Však máš tourera a ten má ruční brzdu řešenou přes čelisti uvnitř kotouče.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 18:14   Citovat  

owraka napsal:
Okno tam drzi jak pribity, mozna drzi pevneji nez zidovaka vira... to jsem zkousel, vzit za nej zespodu a snazit se ho vytahnout, ale proste to nejde, nevim na kolik je potreba tahnout aniz bych poskodil stahovaci mechanismus, zkousel jsem to i po odsroubovani lyziny ke dverim ve snaze ze bych ulevil pripadmemu napeti, ale okno se proste nehne

zajimave, ja když jsem sundaval stahovacku, tak jsem jen prilepil izolepou okno na vrchní ram dverí ,at me nespadne jak budu vytahovat stahovacku. okno není nijak pripevnené, jen tam je volne nasazené tusím. nejlepe sundat tapicir ze dverí a uvidím co je tam
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 18:36   Citovat  

Tapec je sundanej právě,ale i když chytnu okno zespodu a snažim se s ním vyjet nahoru nejde to.zítra ještě zkusím nějak okno vypáčit z té lyžiny a uvolnit ho,jen mám takový pocit jak kdyby tomu bránil mechanismus stahování,že to je prostě bloklý a to lanko nechce uvolnit stáhlé okno a nepustí mě to k jeho vytažení
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 18:39   Citovat  

DworiBak napsal:
Sekají se čepy nebo pístek v brzdiči?A co destičky ty se volně pohybují?
Však máš tourera a ten má ruční brzdu řešenou přes čelisti uvnitř kotouče.

tak uz nevim kdyz rucka je jen na pakny.. proste se nvraci jednou za delsi cas ,vysune se ale nevrati a brzdi porad do doby nez nezmyzi desticka a ozve se kov na kov a pak to je i slyset ,do te doby to neni nijak poznat pokud jezdis se zavrenym oknem ,popripade zaplym radiem ..STRELEC ma to samy ,vsiml jsi toho az kdyz drel kov na kov ..
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 21:02   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak uz nevim kdyz rucka je jen na pakny.. proste se nvraci jednou za delsi cas ,vysune se ale nevrati a brzdi porad do doby nez nezmyzi desticka a ozve se kov na kov a pak to je i slyset ,do te doby to neni nijak poznat pokud jezdis se zavrenym oknem ,popripade zaplym radiem ..STRELEC ma to samy ,vsiml jsi toho az kdyz drel kov na kov ..

Mechanik zadní brzdiče promazával a repasoval (pístky) někdy před pár měsíci. Zasekávalo se to. Divím se, že by to blbnulo zase. Jestli to spíš není pozůstatek z dřívějška. Načaté desky, které se rychleji sjely. Slyším je jen, když se s vyplnutým rádiem rozjedu od baráku cca 10 km/h a pak brzdím na nulu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 22:00   Citovat  

Střelec napsal:
Mechanik zadní brzdiče promazával a repasoval (pístky) někdy před pár měsíci. Zasekávalo se to. Divím se, že by to blbnulo zase. Jestli to spíš není pozůstatek z dřívějška. Načaté desky, které se rychleji sjely. Slyším je jen, když se s vyplnutým rádiem rozjedu od baráku cca 10 km/h a pak brzdím na nulu.

stejne jako ja a v tomhle stavu budes tam kde ja ted mozna tak za 50-100km Velmi šťastný a pak nacaty prasatko ,
lozisko kola a zadelany disk ze ho uz nevycistis Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 13:30   Citovat  

Tak zase nekonečný příbeh ja a světla. Xenony vyměněné tyden klid a už zas svítí jen jeden, když to zkusím tak 3x za sebou tak se chytne i ten druhy ale jinou barvou a asi az po 30s maji oba stejnou barvu. Co s tim? starter? balast(nevim co to je)? popripade, jak zjistím co je spatne a kde to sezenu ze nejlepsí cenu. díky diky diky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 18:07   Citovat  

MAREKB napsal:
Tak zase nekonečný příbeh ja a světla. Xenony vyměněné tyden klid a už zas svítí jen jeden, když to zkusím tak 3x za sebou tak se chytne i ten druhy ale jinou barvou a asi az po 30s maji oba stejnou barvu. Co s tim? starter? balast(nevim co to je)? popripade, jak zjistím co je spatne a kde to sezenu ze nejlepsí cenu. díky diky diky

Jaké si dával výbojky? jak na tom byla patice na strteru? Jedině jak zjistit co je špatně pokud jsou výbojky ok,předodit startéry mezi sebou,pokud to bude stale stejné tak pak zas jednotky.
Nějaké startéry bych snad mohl mít.
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 19:52   Citovat  

[quote="MAREKB"]Tak zase nekonečný příbeh ja a světla. Xenony vyměněné tyden klid a už zas svítí jen jeden, když to zkusím tak 3x za sebou tak se chytne i ten druhy ale jinou barvou a asi az po 30s maji oba stejnou barvu. Co s tim? starter? balast(nevim co to je)? popripade, jak zjistím co je spatne a kde to sezenu ze nejlepsí cenu. díky diky diky[/quote]

daval jsem sem odkaz na startery tak si to prolez je to par stranek dozadu, delalo mi to taky, po vymene vybojek, za tyden se zacla zpozdovat jedna..a pak sem musel porad zapinat a vypinat svetla aby naskocilo druhy...
Po vymene maximalni spokojenost za rozumny penize přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 20:08   Citovat  

Poprehadzuj si to ako píše robbie
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 20:42   Citovat  

Když tu řešíte zas xenony, zajimalo by mě, kdyz je výbojka v pořádku jestli se dá nějak poznat, jestli odešel startér, nebo jednotka. Teď tam mám na obou světlech čínský startéry (je to asi jednotka a startér v jednom, ne jako originál). Originál startéry mám vyndané a jednotky jsou pořád na světlech nevyužité. Odchází i ty jednotky, nebo budou OK?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 20:52   Citovat  

Priamu odpoveď poskytne TRS:

Long Life: Among the smallest of OEM ballasts available today, the Mitsubishi electric Gen 4 ballasts are also wonderfully reliable, with an expected lifetime of 8-10 years (2000 run time hours)
   Návrat  
IXO je teď offline  IXO
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 22:54   Citovat  

Nebudete někdo mít zkušenosti s těmahle žárovkama v Acco 7? Jak umí čočky ve světlech usměrnit světlo atd? to mi hlava nebere Diky. tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 228, 229, 230 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina